Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Έκαναν… ντέρμπι την προπόνηση!!

Το ντέρμπι ξεκίνησε ήδη! Τουλάχιστον για τους 3.000 φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Λεωφόρο, παρακολούθησαν την ανοιχτή προπόνηση και ζήτησαν -μαντέψτε- νίκη επί του Ολυμπιακού!

Έκαναν… ντέρμπι την προπόνηση!
Μια ξεχωριστή προπόνηση για ένα ξεχωριστό παιχνίδι ήταν η τελευταία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο με τον καλύτερο τρόπο καθώς σχεδόν 3.000 οπαδοί του βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αποθέωσαν τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του με ιαχές και συνθήματα, «ντοπάροντας» έτσι ψυχολογικά τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Όπως αναμενόταν, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κράτησε κλειστά «χαρτιά» σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα κατεβάσει απέναντι στους «ερυθρόλευκους», γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ενδεχομένως ως προάγγελος εκπλήξεων…

Ο Έλληνας προπονητής πάντως, ήταν ξεκάθαρος απευθυνόμενος προς τον κόσμο καθώς ζήτησε από αυτούς να στηρίξουν την ομάδα και να μείνουν -δίχως ακρότητες- δίπλα της.

«Ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας δίνετε από την πρώτη ημέρα. Δίνετε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και πιο πολύ στα παιδιά. Σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να διατηρήσουμε το γήπεδο μας χωρίς προβλήματα. Για ένα να είστε σίγουροι πως αυτοί που θα μπούνε στο γήπεδο θα κάνουν ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα με φωνές και συνθήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παρουσία των οπαδών και τον τρόπο με τον οποίον δείχνουν την αγάπη τους στο «τριφύλλι».

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστασίου ανακοίνωσε και την αποστολή του ντέρμπι που αποτελείται από τους: Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Νάνο, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Μέντες, Λαγό, Ζέκα, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπεργκ και Φιγκερόα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: