Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Γκιστ: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι για το στόχο μας»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν σωστά στις προπονήσεις και τώρα θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι για το στόχο μας»
Απόλυτη συγκέντρωση θα χρειαστεί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού για να πάρουν τη νίκη στην καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα την Παρασκευή, στο μεταξύ τους ματς για την 3η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Γκιστ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης των «πράσινων» στην «Χάλα Πιονίρ».

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και στο γήπεδο είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μια καυτή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα συναντήσουμε την ώρα του ματς και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή, για κάθε μπάλα, για κάθε φάση» τόνισε ο παίκτης του «τριφυλλιού. Έχουμε δουλέψει πολύ σωστά στις προπονήσεις και θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν τα λόγια του Αμερικανού του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: