Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Μαντζουράκης: «Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει»

Στο γεγονός πως η Καλλονή πήρε κόντρα στον Πιερικό ό,τι της άξιζε, κάτι που δε συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες φέτος, στάθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου.

Μαντζουράκης: «Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει»
Ο «Ρουμάνος» τόνισε πως είναι χαρακτηριστικό η επιστροφή στη φυσική έδρα της ομάδας και δε στάθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν, αλλά στα προβλήματα που υπάρχουν στην άμυνα. Θεωρεί καθοριστικό παράγοντα της αγωνιστικής πτώσης τα συνεχόμενα ταξίδια.

Αναλυτικά: «Δώσαμε σήμερα ένα παιχνίδι στην έδρα μας, μετά από πολύ καιρό. Δεν θα μείνω στις φάσεις τις οποίες χάσαμε, αλλά θα μείνω στο γεγονός ότι δεχτήκαμε τόσο εύκολα δυο γκολ. Το παιχνίδι διαρκεί 90’ και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια.

Έχουμε δει ότι δεν παίρνουμε πάντα αυτό που μας αξίζει, βάσει απόδοσης και ευκαιριών, εκτός από το σημερινό παιχνίδι, το ίδιο έγινε και με τον Λεβαδειακό, από τον οποίο ηττηθήκαμε. Άλλη ήταν η εικόνα και άλλο ήταν το αποτέλεσμα. Πάντως, ο Πιερικός άξιζε ένα αποτέλεσμα βάσει απόδοσης, όχι βάσει ευκαιριών.

Η πτωτική πορεία της ομάδας οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Είναι τα απανωτά ταξίδια που δημιουργούν συσσώρευση κόπωσης. Είναι και η ατυχία, όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο έπρεπε να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: