Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Τιμά Σνάουτσνερ ο ΠΑΟΚ!!

Τον πρώην παίκτη της, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, θα βραβεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο περιθώριο της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη, για την προσφορά του στο σύλλογο.

Τιμά Σνάουτσνερ ο ΠΑΟΚ
Τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θα τιμήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πενταετή θητεία του στο σύλλογο.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο «Δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη (2/11).

Με αυτό τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην παίκτη του για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στο πλαίσιο του Σαββατιάτικου αγώνα εναντίον του Εργοτέλη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τιμήσει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, για την προσφορά του επί 5 χρόνια στην ομάδα. Ενός Πολωνού που πολιτογραφήθηκε Έλληνας και ΠΑΟΚτσής, που έχει και τα δυο παιδιά του στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, που έχει διαρκείας για τα ματς της ομάδας και που δεν χάνει ματς.

Μετά από 120 συμμετοχές, τα στατιστικά του Σνάουτσνερ μοιάζουν φτωχά σε γκολ (κανένα!) και ασίστ (μόλις 4), όμως η προσφορά του έχει εκτιμηθεί από φιλάθλους, προπονητές και συμπαίκτες, καθώς ήταν βασικός σε μια ομάδα με…μεγαθήρια! Έχει αποβληθεί μόλις μια φορά (από τον… Σπάθα) και είχε συνηθίσει να βλέπει τους προσωπικούς του αντιπάλους είτε να βγαίνουν αλλαγή, είτε να αλλάζουν πλευρά!

Στο πρόσωπο του Σνάουτσνερ βλέπει κανείς τον αθλητή που αφήνει όλη του την ενέργειά του στο γήπεδο, που ό,τι του λείπει αγωνιστικά το καλύπτει με φιλότιμο και πάθος, που γίνεται η “ψυχή” της ομάδας με το ακομπλεξάριστο χιούμορ του. Λίγοι γνωρίζουν πόσες φορές έπαιξε τραυματίας, όλοι όμως αναγνωρίζουν πόσο τίμησε την ασπρόμαυρη φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: