Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κακά: «Πρώτα η Μίλαν…»

Αισιόδοξος ότι θα καταφέρει με τις εμφανίσεις του με τη Μίλαν να επιστρέψει στη εθνική Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 παρουσιάστηκε ο Κακά.

Κακά: «Πρώτα η Μίλαν…»
Την ελπίδα ότι θα καταφέρει μέσω των εμφανίσεων που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μίλαν να κληθεί ξανά στην εθνική Βραζιλίας για το προσεχές Μουντιάλ εξέφρασε ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός άφησε το καλοκαίρι τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «ροσονέρι» και χθες το βράδυ «έλαμψε» στο ισόπαλο ματς (1-1) κόντρα στη Λάτσιο.

«Είμαι απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ που πέτυχα θα μπορούσε να ήταν πιο σημαντικό. Ελπίζω να βοηθήσω και με άλλα τέρματα για να πάρουμε τους τρεις πόντους», τόνισε ο διεθνής άσος στο «Mediaset» και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τη φυσική μου κατάσταση, χρειάζομαι ακόμα βελτίωση σε κάποια πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που έχω σημειώσει από το “ντεμπούτο” μου στο Τορίνο μέχρι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μίλαν για τη δεύτερη ευκαιρία και θέλω να τα κάνω όλα καλά, ώστε να έχω ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία».

Καταλήγοντας, ο Κακά υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο να φανταστείς το Champions League χωρίς τη Μίλαν να συμμετέχει σε αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε για το επόμενο. Είναι καλό ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και χρειάζεται να δουλέψουμε για αυτά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: