Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Οι… Τζαζ στο ΟΑΚΑ!!

Στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις, βρίσκεται ο τζένεραλ μάνατζερ των Τζαζ, Τζάστιν Ζάνικ.

Οι… Τζαζ στο ΟΑΚΑ
Μετά την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα οι… Τζαζ!

Την Πέμπτη (12/11), ο τζένεραλ μάνατζερ των «Μορμόνων», Τζάστιν Ζάνικ, ήταν στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και παρακολούθησε το ματς της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό, ενώ την Παρασκευή (13/11) έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ, για να δει το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μια μέρα με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ!! (video)


Πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του; Τι κάνει πριν και μετά από ένα ματς; Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ αποκαλύπτεται στην web tv του paokfc.gr

Μια μέρα με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ (video)
Ένα θέμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ στο επίκεντρο, ετοίμασε το paok web tv.

Η κάμερα του «Δικεφάλου» έγινε η σκιά του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι για ένα 24ωρο, καταγράφοντας μια τυπική μέρα του: πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο και φυσικά πώς προετοιμάζεται για τα ματς του «Δικεφάλου».

Το video θα προβληθεί από το επίσημο κανάλι των «ασπρόμαυρων» στο youtube το μεσημέρι του Σαββάτου.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν πατάει ούτε στα σεμινάρια ο Χιού Ντάλας!!

Αν και είναι υπεύθυνος για την επιμόρφωση των διαιτητών, ο Χιού Ντάλας δεν έδωσε το «παρών» ούτε στα σεμινάρια του τελευταίου διημέρου για τους ρέφερι της Super League και της Football League.

Δεν πατάει ούτε στα σεμινάρια ο Χιού Ντάλας!
Ούτε τα τυπικά δεν κάνει πλέον ο Χιού Ντάλας. Ο Σκωτσέζος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιμόρφωση των διαιτητών, δεν παρευρέθη στα σεμινάρια που έγιναν το τελευταίο διήμερο για τους ρέφερι της Super League και της Football League.

Από την ΕΠΟ σχολιάζουν ότι είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις με την UEFA και πως γι’ αυτό απουσίαζε. Ωστόσο, δεν είχε δώσει το «παρών» ούτε το περασμένο καλοκαίρι στα σεμινάρια που έγιναν.

Αρχικά, ο Χιού Ντάλας προσλήφθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον ορισμό των διαιτητών και τον πρώτο χρόνο αμείφθηκε με 175.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έγινε ένα μικρό «ψαλίδισμα» στον μισθό του και ανέλαβε την επιμόρφωση των διαιτητών, αλλά πλέον δεν συμμετέχει ουσιαστικά ούτε σ’ αυτό το κομμάτι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Ρόσμπεργκ!!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον Λιούις Χάμιλτον και κέρδισε με διαφορά περίπου μισού δευτερολέπτου τον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στο Ιντερλάγκος.

Απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Ρόσμπεργκ
Η σκυτάλη παρέμεινε στη Mercedes, άλλαξε όμως πιλότο στο Ιντερλάγκος. Αφού είχε τον Λιούις Χάμιλτον να κυριαρχεί στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Σάο Πάουλο, ο Νίκο Ρόσμπεργκ απάντησε τοιουτοτρόπως στον δεύτερο γύρο.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν δεύτερος, με τις δύο Ferrari να ακολουθούν και τη Red Bull του Ντάνιελ Ρικιάρντο να συμπληρώνει την πεντάδα. Η διαδικασία δυσκόλεψε τους οδηγούς, καθώς η χλιαρή βροχόπτωση έκανε την πίστα γλιστερή σε ορισμένα σημεία, χωρίς πάντως να υπάρξουν απρόοπτα.

Το Σάββατο θα γίνει ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών (15:00) και εν συνεχεία οι κατατακτήριες (18:00), ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος (18:00).

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σκουρτόπουλος: «Ψάχνουμε τις νίκες παντού»

Μονόδρομος είναι για το Ρέθυμνο η νίκη επί του Λαυρίου όπως τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. «Τελικό» χαρακτήρισε το ματς με τους Κρητικούς ο Μάρκους Ρέλφορντ.

Σκουρτόπουλος: «Ψάχνουμε τις νίκες παντού»
Το Ρέθυμνο έχει χάσει αρκετό έδαφος με τις πρόσφατες ήττες που έκανε, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένο να πάρει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μάρκους Ρέλφορντ, ο οποίος χαρακτήρισε «τελικό» τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο σε μια πολύ καλή έδρα, με μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό που παίζει ωραίο και γρήγορο μπάσκετ, αλλά λόγω αποτελεσμάτων ψάχνουμε τις νίκες παντού. Έτσι αντιμετωπίζουμε και αυτή την αναμέτρηση», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Κρητικών ανέφερε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ με γρήγορες επιστροφές, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Από εκεί και πέρα, στο ένας εναντίον ενός θα πρέπει να αντιδράσουμε πολύ θετικά. Νομίζω ότι εάν μπορέσουμε να ελέγξουμε αυτές τις τρεις καταστάσεις έχουμε αρκετά μεγάλη τύχη για να είμαστε εμείς οι νικητές του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ρέλφορντ είπε: «Αύριο (14/11) έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Λαύριο. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και σαν τελικό, καθώς τα μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα επιβάλουν να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε έξυπνα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθετική άμυνα και η ομαδική προσπάθεια στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».

Ζήτησε ξένους διαιτητές στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!!

Επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να διευθύνουν ξένοι διαιτητές το ντέρμπι του άλλου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό!

Ζήτησε ξένους διαιτητές στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!
Πήρε και επίσημη μορφή η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με τη διαιτησία του προσεχούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11).

Οι πράσινοι, λοιπόν, σήμερα έστειλαν επιστολή προς την ΕΠΟ και τον Γιώργο Γκιρτζίκη, αιτούμενοι ξένους ρέφερι το άλλο Σάββατο, στη Λεωφόρο.

Μια κίνηση που είχε… προαναγγελθεί από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Σταμάτη Γαρρή μέσω της συνέντευξής του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πλέον μένει να φανεί η αντίδραση της ομοσπονδίας στο αίτημα κι αν μετά από πολλά χρόνια θα δούμε αγώνα πρώτης κατηγορίας με ξένους διαιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός –δια του αντιπροέδρου του, Σάββα Θεοδωρίδη- είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ‘χε πρόβλημα σε ένα τέτοιο σενάριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βομβάρδισε» την ΤΣΣΚΑ η Μάλαγα!!


Σόκαρε την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα η Μάλαγα! Με… βομβαρδισμό από τα 6,75 (14/30) οι Ανδαλουσιάνοι τιμώρησαν τους κακούς Μοσχοβίτες και με το εμφατικό 86-78, έγιναν η μόνη ομάδα με το απόλυτο στην Ευρωλίγκα.

«Βομβάρδισε» την ΤΣΣΚΑ η Μάλαγα!
Αφεντικό του τέταρτου ομίλου έγινε… εμφατικά η Μάλαγα!

Οι μέχρι σήμερα δύο αήττητες ομάδες της Ευρωλίγκας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τους εντυπωσιακούς Ανδαλουσιανούς να «σοκάρουν» την κακή ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα και με το υπέρ τους 86-78 να κάνουν το 5x5, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ιτούδη στην πρώτη της απώλεια.

«Βομβαρδισμός» των θριαμβευτών με 14/30 τρίποντα, παίρνοντας… φωτιά από τα 6,75 στην τέταρτη περίοδο με τον Τζάκσον να σταματά στους 24 (6/8 τρίποντα), τον Κουζμίνσκας στους 22 (3/5 τρίποντα) και τον Σουάρεθ να σημειώνει δύο τέτοια «μεγάλα» σουτ στο φινάλε. «Κατέρρευσαν» στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Μοσχοβίτες που δεν είχαν λύσεις και παρουσίασαν πολλά προβλήματα σε περιφερειακή άμυνα και επίθεση.

Το ματς

Με τον εκπληκτικό Κουζμίνσκας να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ η Μάλαγα προηγήθηκε 5-0 και 15-13, με τον Λιθουανό να ‘χει φτάσει ήδη τους 10 πόντους. Χάινς και Τεόντοσιτς το πήραν προσωπικά και με τον Τζάκσον να βοηθά εξίσου στο «σερβίρισμα», η ΤΣΣΚΑ ανέκτησε τα ηνία με 17-15 και 20-17 στο φινάλε της περιόδου.

Η Μάλαγα δεν «μάσησε» και τρέχοντας σερί 8-0, πέρασε ξανά μπροστά με 25-23! Οι δύο αντίπαλοι εναλλάσσονταν στο σκορ με τον Μάρκοβιτς να πετυχαίνει δύο σερί τρίποντα, να «απαντά» στον Τεόντοσιτς και να κρατά τους Ισπανούς σε οριακή θέση ισχύος (33-32). Οι ομάδες επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ από τα 6,75, με συνεχόμενα μακρινά σουτ που βρήκε «κερδισμένη» την ΤΣΣΚΑ, η οποία έκλεισε το πρώτο μέρος στο +1 (43-42).

Με αιχμή του δόρατος τον Βοροντσέβιτς (πέντε σερί πόντους), οι παίκτες του Ιτούδη κράτησαν «ανέπαφη» τη ρακέτα τους και ξέφυγαν για πρώτη φορά στο 23’ με 9 (51-42). Η Μάλαγα βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, ωστόσο προσωρινά δεν μπορούσε να απειλήσει, με την ΤΣΣΚΑ να κρατά την υπέρ της διαφορά (58-50). Κάπου εκεί το πήρε προσωπικά ο Τζάκσον των φιλοξενούμενων και διατήρησε στο «κόλπο» την ομάδα του. Σημειώνοντας οκτώ σερί πόντους (με δύο τρίποντα), η Μάλαγα ροκάνισε την… ψαλίδα κι έκλεισε την περίοδο στο -4 (65-61).

Ο Αμερικανός ήταν εντυπωσιακός, έκανε ό,τι ήθελε στην κακή άμυνα των Ρώσων και φτάνοντας τους 21 πόντους, έφερε όλο και πιο κοντά την Μάλαγα (67-65), προτού ο Κουζμίνσκας πάρει το… όπλο του από μακριά και γράψει το 70-67 υπέρ των Ανδαλουσιάνων! Στο επόμενο δίλεπτο, η Μάλαγα έστησε «πάρτι» από τα 6,75, ο Σουάρεθ πέτυχε δύο μεγάλα σουτ και χωρίς να πάρει… γραμμή η ΤΣΣΚΑ τι συνέβη, το σκορ έγινε 81-71 υπέρ των φιλοξενούμενων που έτρεχαν σερί στην τέταρτη περίοδο 20-6! Οι Ρώσοι ήταν εντυπωσιακά κακοί. Οι επιθέσεις τους έβρισκαν σίδερο, τα ατού τους είχαν σιγήσει, ο Χάγκινς πάλευε μόνος και φυσιολογικά οι εκστασιασμένοι Τζάκσον-Κουζμίνσκας δεν επέτρεψαν την παραμικρή απειλή στο τελευταίο τρίλεπτο, με τους Ισπανούς να φτάνουν εύκολα στο εμφατικό 86-78.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 43-42, 65-61, 78-86

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντε Κολό 14, Κουλάγκιν, Τεόντοσιτς 10 (7 ασίστ), Φριτζόν, Νίκολς 5, Τζάκσον, Κορόμπκοφ, Κραβτσόφ, Βοροντσέβιτς 7 (7 ρ.), Χίγκινς 17 (3 τρίποντα), Κουρμπανόφ 12, Χάινς 13

Μάλαγα: Τζάκσον 24 (6/8 τρίποντα), Ντίαθ, Χέντριξ 8 (9ρ.), Μάρκοβιτς 10 (7 ασίστ), Τόμας 2, Ντίεθ, Σουάρεθ 6, Σμιθ, Νέντοβιτς 5 (6 ασίστ), Βάσκεθ 7, Κουζμίνσκας 22 (3/5 τρίποντα). *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έφυγε» νεαρός Ιταλός τερματοφύλακας!!

«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Ιταλός τερματοφύλακας, Τομάσο Τράνι, μετά από σύντομη μάχη με ανίατη ασθένεια. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Μίλαν και ΚΠΡ.

«Έφυγε» νεαρός Ιταλός τερματοφύλακας
Πριν προλάβει να εκπληρώσει τα ποδοσφαιρικά όνειρά του και μετά από σύντομη μάχη με ανίατη ασθένεια, ο Τομάσο Τράνι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Τράνι εξέφρασε η Μίλαν που είχε διακρίνει το ταλέντο του εντάσσοντάς τον στις ακαδημίες της, καθώς και η ΚΠΡ από την οποία πέρασε στην Αγγλία.

Ο Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος ήταν προπονητής του στην ΚΠΡ έδειξε συντετριμμένος με τα άσχημα νέα. «Πρόκειται για τραγωδία. Ήταν ένα τόσο αγαπητό παιδί. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο τρομερό, ανοίγει τα μάτια όλων δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία», ήταν τα λόγια του.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Είναι ο πιο ντεφορμέ επιθετικός της Ευρώπης; (video)


Οι Ολυμπιακοί γελούσαν κάποτε με τον Μπόρχα. Οι Παναθηναϊκοί σιχτίριζαν τον Στράντλι. Οι ΑΕΚτζήδες τον Φουρτάδο. Ε, φαντάσου τι πρέπει να κάνουν οι οπαδοί του Άγιαξ βλέποντας τον Γιάγια Σανόγκο.

Είναι ο πιο ντεφορμέ επιθετικός της Ευρώπης; (video)

Αρκεί να μη διαρκεί καμιά… διετία. Όπως αυτή του Γιάγια Σανόγκο.

Γιατί ok, δεν είναι εύκολο να πιάσεις στην Άρσεναλ (όπου έπαιξε για 1,5 χρόνο σκοράροντας ένα επίσημο γκολ). Ας πούμε ότι τα 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε έπειτα ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας δεν ήταν αρκετά για να προσαρμοστεί.

Άντε να πούμε ότι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του ούτε στον Άγιαξ. Αυτά που κάνει όμως με τη φανέλα του «Αίαντα» (ή μάλλον αυτά που χάνει) δημιουργούν… τύψεις σε όποιον έχει κοροϊδέψει έστω μια φορά τον Εμίλιο Φουρτάδο.










*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κόπηκαν» τα χαμόγελα στην Λιμόζ!!


«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Λιμόζ επί της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο Μαρκ Πέιν έβγαλε τον ώμο του και θα μείνει εκτός προπονήσεων. Επιστρέφει ο Ουσμάν Καμαρά.

«Κόπηκαν» τα χαμόγελα στην Λιμόζ
Γρήγορα τελείωσαν οι πανηγυρισμοί στην Λιμόζ μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο. Κι αυτό γιατί, σε μία προσπάθειά του ο Μαρκ Πέιν έβγαλε τον αριστερό του ώμο και έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου οκτώ με δέκα ημέρες.

Αντίθετα, τα καλά νέα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας έρχονται από τον Ουσμάν Καμαρά, καθώς ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ υπολογίζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 15 Νοεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ψήνουν» επιστροφή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!!

Με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Ραμόν Καλδερόν, τόνισε πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Μουρίνιο στους «μερένχες» είναι πολύ πιθανό.

«Ψήνουν» επιστροφή Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Ραμόν Καλδερόν μιλώντας στο «talkSPORT» έριξε «λάδι στη φωτιά» αφού αναφέρθηκε στη σχέση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον «Εκλεκτό» και την πιθανότητα οι δύο άνδρες να συνεργαστούν ξανά στην Ισπανία.

«Γνωρίζω πως ο πρόεδρος προσπάθησε να τον φέρει στην ομάδα στη θέση του Μπενίτεθ, αλλά ο Μουρίνιο δεν το ήθελε τώρα καθώς θεώρησε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή του. Αλλά σε δύο ή τρία χρόνια μπορεί να είναι πάλι στη Ρεάλ. Το ίδιο συνέβη και με την Τσέλσι. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε στηρίξει πολλές φορές τον Μουρίνιο. Είναι ο αγαπημένος του προπονητής.Του αρέσει πολύ και κανείς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή. Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά αν ο Μπενίτεθ δεν τα πάει καλά και ο Μουρίνιο απολυθεί από την Τσέλσι, τότε επιμένω πως δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στα μέρη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώνει Μοντέλα η Σαμπντόρια!!

Θέμα ωρών η πρόσληψη του Βιντσέντσο Μοντέλα από τη Σαμπντόρια, καθώς ο Ιταλός τεχνικός έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τη Φιορεντίνα.

Ανακοινώνει Μοντέλα η Σαμπντόρια
Μπαίνει σε νέα εποχή μέσα στο σ/κ η Σαμπντόρια. Τις προσεχείς ώρες η ομάδα της Γένοβας αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Βιντσέντσο Μοντέλα, που εξ’ αρχής ήταν ο βασικός υποψήφιος για ν’ αντικαταστήσει τον Βάλτερ Ζένγκα στην τεχνική ηγεσία.

Ο 41χρονος κόουτς έμεινε σήμερα και τυπικά ελεύθερος από την Φιορεντίνα (είχε αποχωρήσει προ μηνών, αλλά υπήρχε «κόλλημα» με την αποζημίωση) κι έτσι είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ντόρια.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, απομένει μια τελική επαφή των δύο πλευρών (για την διευθέτηση των λεπτομερειών του συμβολαίου), προκειμένου να κλείσει το deal και ο Μοντέλα να πάρει το χρίσμα στον ιστορικό σύλλογο, με στόχο να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και να τον οδηγήσει στις ευρωπαϊκές θέσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απρόοπτο με Πίτου Γκαρσία!!

Δεν λένε να ηρεμήσουν στον Ατρόμητο ούτε στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς νέο πρόβλημα προέκυψε στη σημερινή προπόνηση με τον Πίτου Γκαρσία.

Απρόοπτο με Πίτου Γκαρσία!
Δεν έφταναν στον Ατρόμητο τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη με τους Φυτανίδη και Ούμπιντες και σήμερα προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Πίτου Γκαρσία.

Προς το τέλος της προπόνησης ο Αργεντινός χαφ δέχθηκε ένα χτύπημα στην επιγονατίδα και θα προφυλαχθεί στο αυριανό εκπαιδευτικό διπλό με την Κ20 του Ατρόμητου που θα γίνει το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

Εξάλλου, χωρίς άλλα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των Περιστεριωτών (πλην των γνωστών Φυτανίδη, Ούμπιντες και Εμπόου) για το ματς της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με το βάρος να πέφτει όχι μόνο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και σε άλλα σημεία που θέλει να βάλει τη δική του «πινελιά» ο Τραϊανός Δέλλας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βρήκε ομάδα ο Βαζ Τε!!


Η Τσάρλτον βγάζει… από τη ναφθαλίνη τον Βαζ Τε, με τον άλλοτε επιθετικό του Πανιωνίου να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Βρήκε ομάδα ο Βαζ Τε
Έστω και αργοπορημένα ο Ρικάρντο Βαζ Τε βρήκε ομάδα.

Ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου, που είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ακχισάρ, συμφώνησε με την Τσάρλτον και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship.

Στο παρελθόν έχει περάσει ακόμη από Μπόλτον, Χαλ, Χιμπέρνιαν, Μπάρνσλεϊ και Γουέστ Χαμ την τριετία 2012-2015. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βασιλακόπουλος: «Να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί το μπάσκετ»!

Υπέρ της εφαρμογής δραστικών μέτρων για το καλό του μπάσκετ τάσσεται ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τις συζητήσεις ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα.

Βασιλακόπουλος: «Να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί το μπάσκετ»
Σε ένα οριστικό τέλος στο σχίσμα ανάμεσα στη FIBA και την Ευρωλίγκα, που κρατά από το 2000, ελπίζει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε δηλώσεις που έκανε.

«Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο κάτσαμε στο τραπέζι ήταν ενδεικτικός. Από τη μία πλευρά η FIBA και από την άλλη η Ευρωλίγκα και οι ομάδες. Το τραπέζι ήταν στη μέση και στην ουσία μιλούσαμε για μια διαπραγμάτευση. Περιμένω αυτό να είναι η αρχή του τέλους σε ένα σχίσμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που ξεκίνησε το 2000 με τη δημιουργία της Ευρωλίγκας και είναι καθήκον μας να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Έχουμε το ΝΒΑ μέσα στη FIBA με το βοηθό κομισάριο Μαρκ Τέιτουμ να είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, υπήρχε ένας εκπρόσωπος του NBC στη συνάντηση κι έτσι ρώτησα τι θέλουμε να κάνουμε; Να φέρουμε το ΝΒΑ στην Ευρώπη ή να δημιουργήσουμε το ευρωπαϊκό ΝΒΑ; Δεν πήρα απάντηση. Από την άλλη πλευρά, η Ευρωλίγκα εκπροσωπεί 40 ή 50 ομάδες. Υπάρχουν πολλές περισσότερες στην Ευρώπη που παράγουν ταλέντο και παίκτες. Υπήρχε μπάσκετ στην Ευρώπη και πριν από το 2000 και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν για την Ελλάδα οι ομάδες μας έβγαζαν περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλαν με την Ευρωλίγκα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Και συνέχισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ: «Μιλάμε για μεγάλες ιδέες του αθλητισμού, τα ολυμπιακά ιδεώδη, αλλά συνήθως τα ξεχνάμε σε αυτές τις συζητήσεις. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τις αμερικανικές λίγκες, όπως το ΝΒΑ, που προσπαθούν να πάρουν ένα μέρος της οικονομικής πίτας από την Ευρώπη, ακόμα και από το ποδόσφαιρο. Για αυτό πρέπει να δράσουμε και να δώσουμε στο άθλημα αυτό που του αξίζει, να το βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο να αναπτυχθεί».

Χάνει το ματς με τους Σέλτικς ο προπονητής των Χοκς!!

Οι απουσίες σε μια ομάδα αφορούν κατά κανόνα τους αθλητές, αλλά στην περίπτωση των Ατλάντα Χοκς απών από την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους Σέλτικς θα είναι ο προπονητής, Μάικ Μπούντενχολζερ.

Χάνει το ματς με τους Σέλτικς ο προπονητής των Χοκς
Απρόοπτο προέκυψε στους Ατλάντα Χοκς για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, καθώς δεν θα είναι παρών στον πάγκο του ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Μπούντενχολζερ.

Η διοίκηση των Χοκς παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες και περιορίστηκε να δικαιολογήσει την εξέλιξη σε «οικογενειακό επείγον περιστατικό» και να προσθέσει ότι «όλοι πρέπει να σεβαστούν την προσωπική φύση της κατάστασης».

Χρέη προπονητή σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Ανατολής θα εκτελέσει ο βοηθός του Μπούντενχολζερ, ο Κένι Άτκινσον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικ Μπούντενχολζερ έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος προπονητής του NBA για την περασμένη σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το τελικό σχέδιο για τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!!

Κακά τα νέα για όσους αγόρασαν αυτοκίνητο μετά το 2006 και για όσους έχουν ΙΧ νέας τεχνολογίας από το 2010 και μετά που εκπέμπει ρύπους πάνω από 90 γρ. - Αναλυτικά ποιοι θα πληρώσουν το «μάρμαρο».

Το τελικό σχέδιο για τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα θα προβλέπει και μία κατηγορία αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μεταξύ 2006 έως 2010. Σε αυτήν την κατηγορία και από 1.400 κυβικά και άνω θα υπάρξουν αυξήσεις 10 έως 40 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, για τα καινούργιας τεχνολογίας οχήματα 5ετίας μετά το 2010, όπου τα τέλη υπολογίζονται με βάση τους ρύπους, η ατέλεια κατεβαίνει από τα 99 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα στα 89 γραμμάρια.

Έτσι θα προκύψουν αυξήσεις από 8 έως 32 λεπτά ανά γραμμάριο, για τα ΙΧ που εκπέμπουν ρύπους πάνω από 90 γραμμάρια.

Επίσης, θεσπίζεται μειωμένος συντελεστής για ΙΧ παλαιότητας, δηλαδή για οχήματα που αποκτήθηκαν πριν από την 1/1/2006. Η έκπτωση θα φτάνει ακόμη και στο 10%.

Έτσι, για αυτοκίνητα 10ετιας και άνω η έκπτωση υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 5%, ενώ για οχήματα άνω των 15 ετών η έκπτωση θα είναι μεγαλύτερη.

Άρα, για τα παλαιότερα ΙΧ θα υπάρχουν μειώσεις 10 έως 130 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Ραούλ Μπράβο: «Είναι δυνατόν ν’ ανέβουμε και να μην μείνω;»

Απολαμβάνει κάθε στιγμή στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος στους κίτρινους και ξεκαθάρισε πως... δεν αρκείται στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στοχεύει σε μεγάλες στιγμές κι εκεί.

Ραούλ Μπράβο: «Είναι δυνατόν ν’ ανέβουμε και να μην μείνω;»
Δεν ήρθε στον Άρη για μια σεζόν... Ο Ραούλ Μπράβο θέλει να βγάλει «σύνταξη» στους Θεσσαλονικείς -δεδομένου πως περνά μια χαρά στην ομάδα- να τους ακολουθήσει στη Σούπερ Λίγκα κι εκεί να ζήσει μεγάλες στιγμές που θα, αναβιώνοντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ραούλ Μπράβο:

Για τις εντυπώσεις του από την Γ’ Εθνική: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Όσον αφορά τις δικές μου εντυπώσεις, δεν έχει σημασία αν μπαίνεις σε ένα γήπεδο που έχει πολλές χιλιάδες θεατές ή λιγότερους. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθεις ποδοσφαιριστής και να απολαμβάνεις πραγματικά αυτό που κάνεις».

Για το αν σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια: «Αυτό εννοείται. Είναι συνυφασμένο από τη στιγμή που ήρθα στην Γ’ Εθνική, είναι δυνατόν να ανεβούμε και μην μείνω να ζήσω καλύτερες στιγμές και φυσικά να βοηθήσω τον ΑΡΗ να ανέβει στην Superleague;»

Για το αν νιώθει κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί ως βασικός: «Δεν αισθάνομαι κόπωση, δεν είναι πρόβλημα για μένα τα συνεχή παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς ξεκουραζόμαστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν έχει γίνει ένας σωστός προγραμματισμός, δεν σε ενοχλούν τα υπόλοιπα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω».

Για το αν και πότε θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα γίνει. Στους εντός έδρας αγώνες είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ενώ στα εκτός έδρας είναι πολύ διαφορετικά. Οι αγωνιστικοί χώροι είναι πιο ξεροί, πιο σκληροί, δεν ποτίζονται σωστά και είναι πολύ δύσκολο να αποδώσουμε αυτό που μπορούμε ως ομάδα».

Για το αν φταίνε μόνο τα γήπεδα για την απόδοση του ΑΡΗ κι αν η ομάδα έχει αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει. Όταν πηγαίνουμε και αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, οι αντίπαλοι θέλουν απέναντι στον ΑΡΗ να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής τους. Δεν είναι εφικτό να πηγαίνουμε και να κερδίζουμε 5-0 σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και φυσικά ρόλο σε αυτό παίζουν και οι αγωνιστικοί χώροι».

Για την αντιμετώπιση που έχει από τους ποδοσφαιριστές των αντίπαλων ομάδων: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Νιώθω και τον θαυμασμό και την αγάπη που μου δείχνουν οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές όταν τελειώνει ένας αγώνας έρχονται και μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, με αποκαλούν “παικταρά”. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ ωραίο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Βγήκε μπροστά η Ισινμπάγεβα!!

Με ανοιχτή επιστολή η Γέλενα Ισινμπάγεβα βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται «τους καθαρούς Ρώσους αθλητές», που όπως λέει «θα ήταν άδικο να χάσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Βγήκε μπροστά η Ισινμπάγεβα
Σε μια δίκαιη απόφαση που δεν θα καταδικάσει όλους τους Ρώσους αθλητές αλλά μόνο όσους αποδεδειγμένα ήταν χρήστες απαγορευμένων ουσιών ελπίζει η Γέλενα Ισινμπάγεβα.

Η κορυφαία επικοντίστρια όλων των εποχών καλεί την IAAF να αποφασίσει με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν επιτρέποντας στους καθαρούς αθλητές να πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η επιστολή της:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής μου πορείας δούλεψα σκληρά, προπονήθηκα, κατέκτησα παγκόσμιους τίτλους, Ολυμπιακούς Αγώνες, πέτυχα Παγκόσμια Ρεκόρ. Όλες οι επιτυχίες μου ήταν τίμιες, καθαρές και κόπιασα για να τα καταφέρω.

Τήρησα και συνεχίζω να τηρώ αυστηρά όλους τους κανονισμούς για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Πράγματι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά είναι άδικο να αντιμετωπιστούν όλοι οι αθλητές το ίδιο. Ο αποκλεισμός από διεθνείς διοργανώσεις και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 αθώων και καθαρών αθλητών είναι άδικο.

Ελπίζω και πιστεύω ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα λάβει τις σωστές αποφάσεις. Οι ένοχοι να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και οι αθώοι να συνεχίσουν να υπηρετούν και να εκπροσωπούν την χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα της κυρίας Μαρσιάλ στον Αντονί!! (pic)

Το δικό της μήνυμα για να αναπτερώσει το ηθικό του συζύγου της, Αντονί, έστειλε μέσω instagram η Σαμάνθα Μαρσιάλ εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του άσου της Γιουνάιτεντ με την εθνική Γαλλίας.

Το μήνυμα της κυρίας Μαρσιάλ στον Αντονί (pic)
Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει σε αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αντονί Μαρσιάλ και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 19χρονος είναι παντρεμένος με την Σαμάνθα και μάλιστα έχουν μαζί ένα κοριτσάκι και γενικότερα δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Αυτή τη στιγμή ο Μαρσιάλ είναι με την εθνική Γαλλίας για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην εθνική Γερμανίας και η σύζυγός του δεν τον ξέχασε, αφού μέσω instagram, του έστειλε τις ευχές της προκειμένου να αναπτερώσει το ηθικό του άσου της Γιουνάιτεντ.




Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @samantha_martial στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός και ο Σπανούλης!!

Ενός κακού μύρια έπονται στον Ολυμπιακό! Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ, στο ματς με την Αναντολού Εφές χτύπησε και ο Βασίλης Σπανούλης και θα μείνει εκτός για μερικές ημέρες!

Εκτός και ο Σπανούλης!
Τελειωμό δεν έχει η ατυχία στον Ολυμπιακό! Μετά το πλήγμα με τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες, στο νικηφόρο ματς με την Αναντολού Εφές χτύπησε και ο Βασίλης Σπανούλης!

Συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση που έκαναν την Παρασκευή (13/11) οι «ερυθρόλευκοι», στην Κωνσταντινούπολη, δεν συμμετείχε ο αρχηγός, καθώς ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό θα κρατήσει τον «V-Span» εκτός για μερικές ημέρες.

Συνεπώς, ο «Kill Bill» και φυσικά ο Αμερικανός σέντερ δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στα Τρίκαλα, για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1, αλλά θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, το νέο πρόσωπο που θα επιστρέψει στη δωδεκάδα των Πειραιωτών είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τηλεοπτική ΑΕΚ στη Ρωσία!!

Κανονικά θα μπορέσουν να δουν οι φίλοι της ΑΕΚ τα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για το Eurocup. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, τα ματς στη Ρωσία (με Κράσνι και Νίζνι) θα μεταδοθούν τηλεοπτικά.

Τηλεοπτική ΑΕΚ στη Ρωσία
Την πορεία της ΑΕΚ στο Eurocup και την προσπάθειά της να προκριθεί στην επόμενη φάση τη διοργάνωσης θα συνεχίσει να παρακολουθεί ο κόσμος της.

Όπως συνέβη και με τη μεγάλη νίκη επί της Νεπτούνας στη Λιθουανία, έτσι και τα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της «Ένωσης» στη διοργάνωση θα μεταδοθούν τηλεοπτικά.

Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ την Παρασκευή, γνωστοποιώντας ότι οι αναμετρήσεις στη Ρωσία με τις Κράσνι Βόλγκογκραντ (Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, 18:30) και Νίζνι Νόβγκοροντ (Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, 18:30) θα καλυφθούν επίσης από τον OTE TV. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα του Γιανγκ μετά το σοκ!!

Σοκαρισμένος, αλλά βέβαιος πως θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στη δράση εμφανίστηκε ο Πάτρικ Γιανγκ, μετά την σοβαρή ζημιά που θα τον αφήσει εκτός για 5-6 μήνες.

Το μήνυμα του Γιανγκ μετά το σοκ
Την πιο δύσκολη φάση της καριέρας του περνά ο Πάτρικ Γιανγκ (όπως και κάθε αθλητής σε παρόμοια κατάσταση).

Ο σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη σοβαρή ζημιά απέναντι στην Εφές, θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 μήνες (με ρήξη πρόσθιου χιαστού), ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος πως όλη αυτή η περιπέτεια θα τον κάνει πιο δυνατό και θα επανέλθει δριμύτερος στα παρκέ…

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Θα γίνω καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, συμπαίκτης μέσα από αυτή τη διαδικασία. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την υποστήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα της Basket League έως την 11η αγωνιστική!!

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα της Basket League έως την 11η αγωνιστική. Στις 28/11 το ΑΕΚ-Άρης και στις 6/12 το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της Basket League έως την 11η αγωνιστική
Το πρόγραμμα από την 8η έως την 11η αγωνιστική της Basket League γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ. Από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι το ΑΕΚ-Άρης στις 28/11 (18:00) και το Ολυμπιακός-ΑΕΚ ανήμερα του Αγίου Νικολάου (6/12, 19:00).

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόστιμο σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!

Το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στην 10η αγωνιστική της Super League.

Πρόστιμο σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Χρηματικό πρόστιμο σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ύψους επτά χιλιάδων και πέντε χιλιάδων στον Ολυμπιακό επέβαλλε η πειθαρχικής επιτροπή της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα ματς με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ηρακλή (εντός) αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της Λίγκας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2247/152051427 Έκθεση της Αστυνομίας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/5 – ιε΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1000/3/65/5-πη΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ *Πηγή: sport-fm.gr*

Αποσύρεται το «7» προς τιμήν του Ρονάλντο!!

Από την ταπεινή Αντορίνια σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε την πορεία του μέχρι την κορυφή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου τη φανέλα με το θρυλικό «7» δεν θα φορέσει ξανά κανείς στην ομάδα.

Αποσύρεται το «7» προς τιμήν του Ρονάλντο

Το γεγονός πως στο… βιογραφικό του Πορτογάλου υπάρχει έστω και ως αναφορά αυτή η ομάδα πάντως τη βοήθησε να κερδίσει σε δημοσιότητα και δεν είναι παντελώς άγνωστη, όπως θα συνέβαινε αν δεν είχε φορέσει τη φανέλα της αυτός ο τεράστιος ποδοσφαιριστής.

inner

Ως αναγνώριση του… καλού που τους έτυχε –και ίσως για να κερδίσει λίγα… φώτα παραπάνω- η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως θα αποσύρει για πάντα τη φανέλα με το νούμερο 7, εκείνη δηλαδή που ανήκε στον πιτσιρικά τότε Ρονάλντο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το τέλειο σουτ!! (video)

Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε. Ούτε αν μπήκε σε προπόνηση. Σημασία έχει ότι το συγκεκριμένο βολέ -από τη συγκεκριμένη λήψη- θα χρειαστείς ατελείωτα replay για να το χορτάσεις.

Το τέλειο σουτ! (video)

Γιατί η ομορφιά του δεν περιορίζεται στα κατορθώματα του Μέσι, του Ρονάλντο ή κάποιου άλλου υπερ-παίκτη.

Μπορείς να τη βρεις σε μια απλή προπόνηση ενός άγνωστου «δράστη».

Αρκεί να υπάρχει μια κάμερα από πίσω που να καταγράφει την μαγευτική τροχιά της μπάλας μετά από ένα αψεγάδιαστο βολέ!












*Πηγή: sport-fm.gr*

Σάββας: «Αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνος ο Αλαφούζος»


Την προστασία της αστυνομίας ζήτησε ο Ολυμπιακός ενόψει ντέρμπι με τον Σάββα Θεοδωρίδη να υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει φιτιλιές.

Σάββας: «Αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνος ο Αλαφούζος»
Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» το επόμενο Σάββατο στη Λεωφόρο.

Νωρίτερα σας μεταφέραμε αυτά στα οποία στάθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενώ λίγη ώρα μετά ήρθαν και τα σημεία στα οποία επικεντρώνονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Του ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν οι Κώστας Καραπαππάς, Σάββας Θεοδωρίδης και Κώστας Παναγόπουλος που ζήτησαν από την αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ομάδας, υπενθυμίζοντας αρκετές φορές τα όσα συνέβησαν στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι αν συμβεί το παραμικρό υπεύθυνος θα είναι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, αφού όπως υποστήριξε ο κ. Θεοδωρίδης βάζει φιτιλιές.

Και από την πλευρά του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται πάντως ότι το κλίμα παρέμεινε ήρεμο σε όλη τη διάρκεια της σύσκεψης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Π. Αγγελόπουλος: «Καλύτερα που δεν έβαλε και τις δύο βολές ο Στρόμπερι»! (video)

Πολλά ψυχολογικά οφέλη αποκόμισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Εφές, αλλά και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, όπως δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Π. Αγγελόπουλος: «Καλύτερα που δεν έβαλε και τις δύο βολές ο Στρόμπερι»! (video)
Προς όφελος του Ολυμπιακού ήταν η μία χαμένη βολή του Ντι Τζέι Στρόμπερι, που ενδεχομένως να έδινε τη νίκη επί της Εφές στην κανονική διάρκεια του ματς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος!

Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο οποίος ήταν στο «Αμπντί Ιπεκτσί», τόνισε πως με τον τρόπο που ήρθε η συγκεκριμένη νίκη, στην παράταση και με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχουν ανατρέψει αρκετές φορές τη διαφορά, έχει μεγαλύτερη σημασία και από τους δύο βαθμούς που πρόσφερε στην ουσία!

«Ο τρόπος που ήρθε η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς η ομάδα παίρνει τέτοιες νίκες, έχοντας τόσους καινούριους παίκτες, ενώ δεν έχει παίξει ακόμη κομπλέ σε κάποιο παιχνίδι. Μόνο στο Μιλάνο ήταν οι δύο ψηλοί μας, οι βασικοί, μαζί. Με τέτοιες νίκες χτίζεις χαρακτήρα. Αυτό που ζήσαμε ήταν απολαυστικό, μέσα σε ένα γήπεδο με 12.000 κόσμο. Με τον τρόπο που έγινε, με τον Γιανγκ που τραυματίστηκε από την αρχή και με παίκτες που δεν περίμενες, όπως ο Αθηναίου στο τέλος, να κάνεις αυτή τη μεγάλη νίκη…», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Για το αν η εμφάνιση των Αθηναίου και Στρόμπερι είναι ένας είδος δικαίωσης: «Είναι πρόωρο να λέμε για δικαίωση. Η ομάδα έχει δυνατότητες που δεν τις έχει δείξει ακόμη. Όταν έρχεσαι εδώ μέσα και κερδίζει την Εφές ο Αθηναίου στην παράταση, τότε κάτι σωστό κάνουμε και εμείς».

Για τον χαρακτήρα της ομάδας που αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Αυτό το πιστεύω και εγώ. Όταν κάνεις τέτοια ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πας το ματς στην παράταση και το κερδίζεις… Ίσως τελικά το να έβαζε τη δεύτερη βολή ο Στρόμπερι και να κερδίζαμε στην κανονική διάρκεια, να μην είχε τόσα οφέλη όσα στην παράταση! Ακούγεται λίγο οξύμωρο όλο αυτό, αλλά το πιστεύω».

Για το τι κέρδισε πραγματικά ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι: «Βαθμολογικά μπορεί να κέρδισε την πρώτη θέση σήμερα, αν φυσικά νικήσουμε την Εφές στο ΣΕΦ. Αλλά, τι πρώτος τι δεύτερος δεν έχει μεγάλη διαφορά στη διαμόρφωση του ομίλου του TOP 16. Αγωνιστικά και ψυχολογικά τα οφέλη είναι τεράστια».

Για το αν είναι περίοδος μονταρίσματος τώρα: «Το μοντάρισμα το καλό γίνεται το καλοκαίρι. Τώρα αρχίζουν και γίνονται οι αυτοματισμοί».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Τίποτα το ανησυχητικό ο Λόπεθ!!

Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχει ο Λόπεθ, στον δεξιό προσαγωγό όπως φάνηκε από τη μαγνητική. Πιο χαλαρά προπονήθηκαν, Εντζεγκουέλε, Μαλόν και Αμπντούν. Φιλικό με την Κ-20 θα δώσει η Βέροια.

Τίποτα το ανησυχητικό ο Λόπεθ
Η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της επόμενης Δευτέρας (23/11, 19:30) με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League συνεχίζεται με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην έχει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θα 'θελε.

Οι Εντζεγκουέλε, Μαλόν και Αμπντούν προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την Παρασκευή. Ο Τζόναθαν Λόπεθ έμεινε προληπτικά εκτός και σήμερα, ενώ τα ευχάριστα νέα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον δεξιό προσαγωγό όπου νιώθει ενοχλήσεις, όπως φάνηκε από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Οι Γιαννούλης και Πούγγουρας έλειπαν και πάλι λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

Εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετά το τέλος της προπόνησης και με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ απόλαυσαν ένα μεσημεριανό μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Αύριο Σάββατο 14.11.2015 ώρα 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ20. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε μέχρι το 2019 ο Μαρσελίνο!!

Σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Μαρσελίνο, προχώρησε η διοίκηση της Βιγιαρεάλ με το νέο του συμβόλαιο να έχει πλέον ισχύ μέχρι το 2019.

Ανανέωσε μέχρι το 2019 ο Μαρσελίνο!
Ευχάριστα νέα επεφύλασσε για τη σημερινή μέρα η διοίκηση της Βιγιαρεάλ για τον κόσμο της ομάδας, καθώς με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον τεχνικό του συλλόγου, Μαρσελίνο Γκαρσία Τοράλ, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως σημειώνει με την ανακοίνωσή της η Βιγιαρεάλ, το νέο συμβόλαιο θα δεσμεύει τις δύο πλευρές για άλλα τρία χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Ο πρόεδρος του «κίτρινου υποβρυχίου», Φερνάντο Ρόιγκ και ο τεχνικός της ομάδας θα παραχωρήσουν και συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ώστε να ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο η συμφωνία τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αρχηγός της Αγγλίας ο Χαρτ!!

Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ που θα κάτσει στον πάγκο θα αγωνιστεί η Αγγλία κόντρα στην Ισπανία, όπως αποφάσισε ο Ρόι Χότζον ο οποίος θα δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζό Χαρτ.

Αρχηγός της Αγγλίας ο Χαρτ
Το Φεβρουάριο του 2012, όταν οι περιπέτειες τον Τζον Τέρι οδήγησαν στην απόφαση να του στερηθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως ο Τζο Χαρτ θα έπρεπε να είναι ο διάδοχός του.

Τελικά η τιμή αυτή προοριζόταν αρχικά για τον Στίβεν Τζέραρντ και στη συνέχεια για τον Γουέιν Ρούνεϊ, με τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι να είναι τρίτος στη σειρά.

Στο προσεχές φιλικό της Αγγλίας με την Ισπανία στο Αλικάντε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να αφήσει τον πάγκο τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ και παράλληλα να δώσει το περιβραχιόνιο στον Χαρτ αφού αυτός είναι από τα πιο έμπειρα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με 55 συμμετοχές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται Ελλάδα ο Σισέ!!

Σε δύο εβδομάδες ο Τζιμπρίλ Σισέ θα έρθει ξανά στην χώρα μας, προκειμένου να παίξει μουσική.

Έρχεται Ελλάδα ο Σισέ
Σε αγαπημένο προορισμό (για πολλούς λόγους) έχει μετατραπεί η Ελλάδα για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο πρώην -πια- άσος θα επισκεφτεί ξανά την χώρα μας στα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 27 για να παίξει μουσική.

Όπως δήλωσε και μέσω Twitter είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συναντήσει εκ νέου από κοντά τους συμπατριώτες μας.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεμένει από στόπερ ο ΠΑΟΚ!


«Πληγωμένος» στα μετόπισθεν είναι ο ΠΑΟΚ, που έχασε τον Ρικάρντο Κόστα με σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο Τούντορ στερήθηκε και σήμερα τους Βίτορ, Μαλεζά (δεν έχουν κάτι το σοβαρό).

Ξεμένει από στόπερ ο ΠΑΟΚ
Ο τραυματισμός του Ρικάρντο Κόστα καθιστά πλέον επιτακτική την απόκτηση στόπερ στον ΠΑΟΚ στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Τούντορ καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει -προς το παρόν τουλάχιστον- το κενό του Πορτογάλου, αλλά ακόμη και οι προπονήσεις βγαίνουν... δύσκολα αυτές τις μέρες αφού δεν έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του.

Ο Βίτορ επανέρχεται, ο Μαλεζάς προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων κι αυτή δεν είναι η μόνη σκοτούρα στο μυαλό του Κροάτη τεχνικού. Λέοβατς και Κάτσε ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς, ενώ ο Γκολάσα έχει μπροστά του μια ακόμη εβδομάδα θεραπείας.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η… dream team του Πικέ!

Ο Ζεράρ Πικέ επέλεξε τους... αγαπημένους του εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, σχηματίζοντας -μαζί με τον εαυτό του και έναν παίκτη της Ρεάλ- την κορυφαία ενδεκάδα.

Η… dream team του Πικέ

Ντε Χέα, Σέρχιο Ράμος, Στόουνς (σεντερ μπακ της Έβερτον), Φάρεμπγας, Μπουσκέτς, Πογκμπά, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ και ο ίδιος την αποτελούν αν και υπάρχουν... θεματάκια ως προς τον σχηματισμό, διότι για παράδειγμα μπακ δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Ντούβνιακ: «Πάμε για το νικηφόρο σερί»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Ούρος Ντούβνιακ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου, ωστόσο ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Ντούβνιακ: «Πάμε για το νικηφόρο σερί»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ούρος Ντούβνιακ για τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Κολοσσό Ρόδου, όμως ο Σέρβος γκαρντ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται να πάρει το ροζ φύλλο προκειμένου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ήρθε η ώρα για την 6η αγωνιστική. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, σε Ελλάδα και Eurocup, η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Επιτέλους είμαστε στο σωστό δρόμο και παίρνουμε από τα παιχνίδια αυτά που αξίζουμε. Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο, όπου πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και έναν επίσης πολύ δύσκολο αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας, που με τη νίκη μας μείναμε μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, μοντέρνο μπάσκετ, με πολλή ενέργεια και επιθετικό στυλ και έναν καλό συνδυασμό πολύ αξιόλογων Ελλήνων και ξένων παικτών. Όλα όμως εξαρτώνται από μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Και πρέπει απλά να παίξουμε όπως κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια των δύο τελευταίων αγώνων μας.

Για την ομάδα μας θα είναι πραγματικά πολύ καλό και εξαιρετικά σημαντικό, εάν συνεχίσουμε τις νίκες και δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Το χρειαζόμαστε και είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε.

H ομάδα μας είναι πλέον πλήρης, έχουμε παίκτες σε κάθε θέση και είμαι σίγουρος ότι θα παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι
».

Ένα πέναλτι-ρεζιλίκι!! (video)


Δεν είναι ότι χάνεις πέναλτι. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Είναι ότι εκτελείς αλά Πανένκα και φαίνεται πόσο… κατσαπλιάς είσαι -όχι από την απόκρουση του γκολκίπερ- αλλά απ’ αυτό που κάνεις μετά.

Ένα πέναλτι-ρεζιλίκι! (video)

Χρειάζεται όμως κι ένα μέτρο. Γιατί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο φαίνονται στην τηλεόραση.

Επειδή λοιπόν ο Ιμπραΐμοβιτς εκτελεί πέναλτι αλά Πανένκα δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι μπορείς κι εσύ. Και αν το επιχειρήσεις, η απόκρουση του τερματοφύλακα είναι το λιγότερο ρεζιλίκι που μπορεί να σε βρει.

Μπροστά στον τρόπο που επιχειρείς -και αποτυγχάνεις- να σκοράρεις στην επαναφορά…






*Πηγή: sport-fm.gr*

Παπαντωνίου: «Η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα»

Μπορεί η ατυχία στο ξεκίνημα της σεζόν να έβγαλε εκτός ρυθμού την ΑΕΚ, ωστόσο όσο περνά ο καιρός θα γίνεται ολοένα και καλύτερη, σύμφωνα με όσα είπε ο Νώντας Παπαντωνίου πριν το ματς με τον Απόλλωνα.

Παπαντωνίου: «Η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα»
Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Νώντας Παπαντωνίου ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η «Ένωση» δείχνει ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα σε κάθε ματς, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως όσο περνά ο καιρός, τότε η ομάδα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νώντας Παπαντωνίου στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση πλησιάζει για μας. Είναι γεγονός ότι επικρατεί ευφορία στην ομάδα για την επιτυχία στη Λιθουανία. Οι αγώνες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι κάτι διαφορετικό όμως. Κάθε αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Πόσω μάλλον όταν αντίπαλός σου είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, ο οποίος δείχνει μεταμορφωμένος τον τελευταίο καιρό. Δείχνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα έχουμε το πάνω χέρι για τη νίκη. Βασικά είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί.

Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα ματς. Να μη ξοδεύουμε άσκοπα χρόνο και μετά να κυνηγάμε το σκορ. Έχουμε δείξει ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα. Έχουμε τον τρόπο να γυρίζουμε τα ματς. Θα πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο σοβαροί και πιο προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και των συνεργατών του.

Όλος ο κόσμος βλέπει, ότι η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Είχαμε ξαναγράψει, ότι οι ατυχίες, που βρήκαν την ομάδα, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Σιγά σιγά όμως επανερχόμαστε. Και θα δείτε ακόμη καλύτερη ΑΕΚ στη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο μας. Και το νιώθουμε ότι υπάρχει αυτό. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ με Απόλλωνα. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος.

Σας ευχαριστώ

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
».

Φάμπρεγας: «Θα υπερασπιστώ τον Μουρίνιο με νύχια και με δόντια»

Τη δική του απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να πρωτοστατεί εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας, τονίζοντας ότι υπερασπίζεται τον Πορτογάλο με νύχια και με δόντια.

Φάμπρεγας: «Θα υπερασπιστώ τον Μουρίνιο με νύχια και με δόντια»
Για πρώτη φορά μετά τις φήμες που τον ήθελαν να πρωτοστατεί σε μια επανάσταση εντός των αποδυτηρίων εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Σεσκ Φάμπρεγας σε συνέντευξη του στο «goal.com».

Ο Ισπανός χαφ ξεκαθάρισε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα χάσει την εμπιστοσύνη στον νυν τεχνικό της Τσέλσι, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι θα τον υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια.

«Αυτές οι φήμες ήρθε από ένα σάιτ που δεν έχει πολλούς αναγνώστες, αλλά άρχισε να αναπτύσσεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και μερικές σοβαρές εφημερίδες κατέληξαν να το έχουν σαν ρεπορτάζ, αν και μπορεί να άρχισε από έναν τύπο που καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του.

Είμαι ο πρώτος που θα υπερασπιστώ τον προπονητή μας με νύχια και με δόντια από το πρώτο λεπτό. Όταν κάποιοι θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν, εγώ θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω. Ο προπονητής με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που είμαι στην Τσέλσι και θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.

Το μόνο που θέλω είναι η ομάδα να είναι δυνατή και να βελτιωθεί, γιατί είναι αλήθεια ότι τώρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση», ανέφερε ο Ισπανός χαφ των «μπλε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ουότερς: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Στα συνεχόμενα ταξίδια του Άρη στο τελευταίο χρονικό διάστημα στάθηκε ο Ντομινίκ Ουότερς, γράφοντας στο blog του με αφορμή την ήττα από την Μπάντβιτ, αλλά και το ματς με τον Κόροιβο που ακολουθεί.

Ουότερς: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί»
Εβδομάδα ιδιαίτερα δύσκολη για τον Άρη χαρακτήρισε αυτή που φεύγει ο Ντομινίκ Ούοτερς, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών. «Αυτό είναι το μπάσκετ, έχει τέτοιες... περιπέτειες», είπε μεταξύ άλλων. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα μείνουμε σε πέμπτο διαφορετικό ξενοδοχείο μέσα σε έξι μέρες. Δε μου έχει ξανασυμβεί». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα με 96-84 από την Μπάνβιτ και το στο ματς του Σαββάτου (14/11, 17:00) κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Η Μπάνβιτ, ο Κόροιβος και το... τρελό ταξίδι

Καλησπέρα σε όλους.

Σας γράφω από την Αθήνα, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουμε για την Αμαλιάδα όπου αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ήταν ένα από τα πιο... τρελά ταξίδια στην καριέρα μου. Για να παίξουμε με την Μπάνβιτ ταξιδέψαμε με κάθε πιθανό τρόπο: Με αεροπλάνο, με λεωφορείο, ακόμα και με πλοίο. Μιλάμε για ταξίδια 12 ωρών. Όμως αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και δεν παραπονιέμαι. Αυτό είναι το μπάσκετ, έχει τέτοιες... περιπέτειες.

Ήταν σκληρό το παιχνίδι με την Μπάνβιτ και χάσαμε λόγω των ριμπάουντ. Υπήρξαν παίκτες που πήραν 4 και 5 επιθετικά ριμπάουντ και ανανέωσαν πολλές επιθέσεις, συνεπώς με περισσότερες κατοχές ανέβασαν το σκορ και έφτασαν στη νίκη. Θα τους ξαναπαίξουμε, στην έδρα μας, όμως τώρα κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε και δε σκεφτόμαστε καθόλου την τουρκική ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Κόροιβο. Παίξαμε εναντίον τους σε φιλικό. Είναι μία καλή και σκληρή ομάδα, με καλή άμυνα, καλή κυκλοφορία και καλή έξτρα πάσα, στοιχεία που την έχουν βοηθήσει να κάνει μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Παίζουν στην έδρα τους και σίγουρα θα θέλουν πολύ τη νίκη. Όμως το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Συν τη δυσκολία του αγώνα, έχουμε μπροστά μας κι ένα ταξίδι για την Αμαλιάδα. Θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα μείνουμε σε πέμπτο διαφορετικό ξενοδοχείο μέσα σε έξι μέρες. Δε μου έχει ξανασυμβεί!

Ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι σημαντικός για μας και η νίκη είναι απαραίτητη, αφού θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Είχαμε ένα σερί επτά νικών και μετά από καιρό καλούμαστε να διαχειριστούμε μία ήττα ενόψει του επόμενου αγώνα, όμως δεν ανησυχώ, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό.

Προσωπικά, θα χαιρόμουν την καλή εμφάνισή μου με την Μπάνβιτ αν κερδίζαμε. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα καλά και για δύο συνεχόμενα ματς, αλλά το πρωτο ζητούμενο είναι η νίκη της ομάδας. Νταμπλ – νταμπλ είχα να κάνω από πέρυσι, όταν σε αγώνα με τον Κολοσσό είχα 15 πόντους και 10 ασίστ. Το φετινό ήταν καλύτερο στατιστικά, αλλά ήθελα να συνδυαστεί με νίκη».

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, χαιρετισμούς σε όλους *Πηγή: sport-fm.gr*

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς!!


Οριστικά στον Κόροιβο Αμαλιάδας κατέληξε το ροζ φύλλο κόντρα στην Κηφισιά, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ομάδας των βορείων προαστίων.

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κηφισιάς
Στον Κόροιβο και με σκορ 60-61 κατέληξε οριστικά το ματς με την Κηφισιά, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η Κηφισιά υπέβαλε ένσταση μετά από το ματς λόγω λάθους της γραμματείας! Συγκεκριμένα, περίπου 9’’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Νίκος Γκίκας σκόραρε –πατώντας τη γραμμή των 6,75μ.- με αποτέλεσμα να κάνει το 60-61 και τον διαιτητή μάλιστα να δείχνει κανονικά πως το καλάθι μετρούσε για δύο πόντους.

Ωστόσο, η γραμματεία από λάθος το «χρέωσε» για τρίποντο, με αποτέλεσμα το ταμπλό του γηπέδου –προς στιγμήν- να έδειχνε 61-61. Το θέμα αυτό λύθηκε στα 2’’ πριν το τέλος, αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους των γηπεδούχων, οι οποίοι στον εναπομείναντα χρόνο έπαιξαν «καθαρή» άμυνα, προκειμένου να οδηγηθεί το ματς στην παράταση!

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Α.Ε.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η ένσταση που υπέβαλε η Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων “Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ”, της 7-11-2015.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Απαλλάσσεται η ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ από την κατηγορία για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη ράβδου τύμπανου), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-11-2015
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψε σπίτι του ο Μπλάτερ!!

Εξιτήριο πήρε ο Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες νοσηλεύτηκε σε κλινική για προληπτικούς κυρίως λόγους. Τι λέει το περιβάλλον του Ελβετού για την κατάστασή του.

Επέστρεψε σπίτι του ο Μπλάτερ
Οι σοβαρές κατηγορίες που βαραίνουν τον Σεπ Μπλάτερ δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της FIFA.

Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία (κρίση πανικού κατά άλλες πηγές) και για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε σε κλινική όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες μέχρι να πάρει τελικά εξιτήριο την Πέμπτη (12/11).

«Έπρεπε να μείνει για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο αλλά τώρα βρίσκεται στο σπίτι του. Είναι χαρούμενος και ξεκουράζεται», δήλωσε στο Reuters ο φίλος και μέχρι πρότινος σύμβουλός του, Κλάους Στόλκερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έριξε κι «έφαγε» ο Μανωλάς!! (video)

Κώστας Μανωλάς και Αλεσάντρο Φλορέντσι είχαν όρεξη για πλακίτσες, με τον Έλληνα αμυντικό να χτυπάει στα... μουλοχτά στην πλάτη τον Ναϊνγκολάν και τον τελευταίο να ανταποδίδει με κλωτσά στα οπίσθια!

Έριξε κι «έφαγε» ο Μανωλάς (video)

Εξ’ ου και οι Κώστας Μανωλάς, Αλεσάντρο Φλορέντσι είχαν όρεξη για πλακίτσα.

Αφού λοιπόν ψιθύρισαν για λίγα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια ο Έλληνας αμυντικός έριξε 3-4… ψιλές στην πλάτη του Ναϊνγκολάν!

Ο τελευταίος φυσικά αντέδρασε –πάντα στο πλαίσιο της πλάκας- και του ‘δωσε μία στα οπίσθια, προτού «φάει» νερό στα μούτρα!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπεργκ: «Ξέρω πως μπορώ να σκοράρω»!


Σίγουρος πως είναι σε θέση να βρει δίχτυα με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να είναι «ρεζέρβα».

Μπεργκ: «Ξέρω πως μπορώ να σκοράρω»!
Για τα προσεχή παιχνίδια μπαράζ με τη Δανία μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν σκοράρει αρκετά συχνά με την εθνική Σουηδίας και τόνισε ότι εφόσον πάρει τις ευκαιρίες –κι επομένως δεν μένει στον πάγκο- είναι σε θέση να βρει δίχτυα.

«Καταλαβαίνω την κριτική σας, ακόμη και αν μερικές φορές είναι υπερβολική. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω, αρκεί να έχω τις ευκαιρίες. Ξέρω τον εαυτό μου. Φυσικά, δεν μου αρέσει να είμαι στον πάγκο. Αλλά όλοι οι παίκτες προσπαθούμε και πρέπει να δούμε το θετικό», δήλωσε ο Μπεργκ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κρίσιμα ματς μπαράζ για τα προκριματικά του EURO 2016:

«Έχουμε βρεθεί κοντά στην πρόκριση στο παρελθόν, αλλά θα ήταν ωραίο να τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Σε μερικά παιχνίδια πρέπει να δίνουμε περισσότερη έμφαση στην άμυνα και να κερδίζουμε προσωπικές μονομαχίες. Δεν θα τις κερδίσουμε όλες, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι».
*Πηγή: sport-fm.gr*