Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Εκτός και ο Σπανούλης!!

Ενός κακού μύρια έπονται στον Ολυμπιακό! Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ, στο ματς με την Αναντολού Εφές χτύπησε και ο Βασίλης Σπανούλης και θα μείνει εκτός για μερικές ημέρες!

Εκτός και ο Σπανούλης!
Τελειωμό δεν έχει η ατυχία στον Ολυμπιακό! Μετά το πλήγμα με τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες, στο νικηφόρο ματς με την Αναντολού Εφές χτύπησε και ο Βασίλης Σπανούλης!

Συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση που έκαναν την Παρασκευή (13/11) οι «ερυθρόλευκοι», στην Κωνσταντινούπολη, δεν συμμετείχε ο αρχηγός, καθώς ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτό θα κρατήσει τον «V-Span» εκτός για μερικές ημέρες.

Συνεπώς, ο «Kill Bill» και φυσικά ο Αμερικανός σέντερ δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στα Τρίκαλα, για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1, αλλά θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, το νέο πρόσωπο που θα επιστρέψει στη δωδεκάδα των Πειραιωτών είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: