Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σκουρτόπουλος: «Ψάχνουμε τις νίκες παντού»

Μονόδρομος είναι για το Ρέθυμνο η νίκη επί του Λαυρίου όπως τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. «Τελικό» χαρακτήρισε το ματς με τους Κρητικούς ο Μάρκους Ρέλφορντ.

Σκουρτόπουλος: «Ψάχνουμε τις νίκες παντού»
Το Ρέθυμνο έχει χάσει αρκετό έδαφος με τις πρόσφατες ήττες που έκανε, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένο να πάρει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μάρκους Ρέλφορντ, ο οποίος χαρακτήρισε «τελικό» τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο σε μια πολύ καλή έδρα, με μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό που παίζει ωραίο και γρήγορο μπάσκετ, αλλά λόγω αποτελεσμάτων ψάχνουμε τις νίκες παντού. Έτσι αντιμετωπίζουμε και αυτή την αναμέτρηση», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Κρητικών ανέφερε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ με γρήγορες επιστροφές, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Από εκεί και πέρα, στο ένας εναντίον ενός θα πρέπει να αντιδράσουμε πολύ θετικά. Νομίζω ότι εάν μπορέσουμε να ελέγξουμε αυτές τις τρεις καταστάσεις έχουμε αρκετά μεγάλη τύχη για να είμαστε εμείς οι νικητές του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ρέλφορντ είπε: «Αύριο (14/11) έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Λαύριο. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και σαν τελικό, καθώς τα μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα επιβάλουν να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε έξυπνα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθετική άμυνα και η ομαδική προσπάθεια στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: