Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Κασελάκης: «Θα βοηθήσουν πολύ Σμιθ και Γλυνιαδάκης»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης θεωρεί σημαντική την απώλεια του Μαυροειδή για την Κηφισιά, αλλά και σίγουρη τη βοήθεια με Σμιθ και Γλυνιαδάκη, ενώ τόνισε τις δυσκολίες του εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα.

Κασελάκης: «Θα βοηθήσουν πολύ Σμιθ και Γλυνιαδάκης»
Αναλυτικά, ο 25χρονος φόργουορντ ανέφερε για τον αγώνα του Σαββάτου στο ESAKE.gr:
Είχαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Από τη μια η ήττα από τον Κόροιβο που μας πείραξε πολύ ιδίως με τον τρόπο που ήρθε κι από την άλλη η αποχώρηση του Δημήτρη ο οποίος ήταν κομβικός παίκτης για την ομάδα μας. Έδωσε πολλά στην ομάδα τόσο πέρυσι όσο και φέτος και του ευχόμαστε να έχει επιτυχίες στην νέα πρόκληση που έχει στην πλούσια καριέρα του.

Πίσω στα δικά μας όμως. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τους δύο νέους παίκτες , τον Roscoe και τον Ανδρέα που είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο Roscoe προσπαθεί πολύ μέσα στην προπόνηση κι αυτό θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του. Για τον Ανδρέα τι να πούμε! Είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου που θα μας βοηθήσει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά καθώς πρόκειται για έναν σπάνιο χαρακτήρα.

Αύριο έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο με μια ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη. Κοιτάμε όμως τη δική μας ομάδα και ευελπιστούμε να βγάλουμε στο παρκέ τη σκληρή δουλειά που κάναμε στην προπόνηση. Ο βαθμός συγκέντρωσης που θα έχουμε και ο έλεγχος του ρυθμού από τη μεριά μας θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Εάν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά θα έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε εμείς τις τύχες του παιχνιδιού.

Να είστε καλά με πολύ αθλητισμό στη ζωή σας και φυσικά με πολύ μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: