Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φάμπρεγας: «Θα υπερασπιστώ τον Μουρίνιο με νύχια και με δόντια»

Τη δική του απάντηση στα σενάρια που τον θέλουν να πρωτοστατεί εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας, τονίζοντας ότι υπερασπίζεται τον Πορτογάλο με νύχια και με δόντια.

Φάμπρεγας: «Θα υπερασπιστώ τον Μουρίνιο με νύχια και με δόντια»
Για πρώτη φορά μετά τις φήμες που τον ήθελαν να πρωτοστατεί σε μια επανάσταση εντός των αποδυτηρίων εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Σεσκ Φάμπρεγας σε συνέντευξη του στο «goal.com».

Ο Ισπανός χαφ ξεκαθάρισε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα χάσει την εμπιστοσύνη στον νυν τεχνικό της Τσέλσι, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι θα τον υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια.

«Αυτές οι φήμες ήρθε από ένα σάιτ που δεν έχει πολλούς αναγνώστες, αλλά άρχισε να αναπτύσσεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και μερικές σοβαρές εφημερίδες κατέληξαν να το έχουν σαν ρεπορτάζ, αν και μπορεί να άρχισε από έναν τύπο που καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του.

Είμαι ο πρώτος που θα υπερασπιστώ τον προπονητή μας με νύχια και με δόντια από το πρώτο λεπτό. Όταν κάποιοι θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν, εγώ θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω. Ο προπονητής με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που είμαι στην Τσέλσι και θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτόν.

Το μόνο που θέλω είναι η ομάδα να είναι δυνατή και να βελτιωθεί, γιατί είναι αλήθεια ότι τώρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση», ανέφερε ο Ισπανός χαφ των «μπλε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: