Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φαβορί στο «σπίτι» τους οι Βόσνιοι!!

Η Βοσνία υποδέχεται την Ιρλανδία στο πρώτο ματς για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro 2016 και θέλει να εκμεταλευτεί τη δύναμη της έδρας της, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Φαβορί στο «σπίτι» τους οι Βόσνιοι
Στη Ζένιτσα στρέφονται οι προβολείς των πλέι - οφ της προκριματικής φάσης του Euro 2016, με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη να υποδέχεται την Ιρλανδία (21.45 OTE Sport 1), στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στα μπαράζ που οδηγούν στα τελικά του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους, έχοντας ακολουθήσει βίους αντίθετους στη φάση των ομίλων, με τους Βόσνιους να σώζουν την παρτίδα και να εξασφαλίζουν την 3η θέση του ομίλου τους την τελευταία ώρα, με ένα σερί τριών νικών στο τέλος, ενώ οι Ιρλανδοί έχαναν την απευθείας πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης, την τελευταία αγωνιστική, με την ήττα απέναντι στην Πολωνία (2-1).

Ωστόσο οι Βόσνιοι φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς, αφού στην έδρα τους στη Ζένιτσα, είχαν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αυτή από την Κύπρο στην πρεμιέρα. Σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους αυτή του Μπέσιτς, με τον ποδοσφαιριστή της Έβερτον να είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη η Ιρλανδία του Μάρτιν Ο’ Νιλ, απέδειξε στα προκριματικά ότι είναι μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη, κάτι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι Γερμανοί, που ηττήθηκαν στην Ιρλανδία στη φάση των ομίλων, σε μια σπουδαία βραδιά για το ιρλανδικό ποδόσφαιρο.

Το γεγονός πως οι πεισματάρηδες Ιρλανδοί έφτασαν μία ανάσα από την απευθείας πρόκριση σε έναν όμιλο με Γερμανούς και Πολωνούς, δείχνει τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη ομάδα, που μόνο εύκολο να την κερδίσεις δεν είναι.

Ο Μάρτιν Ο’ Νιλ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λονγκ, με τον ποδοσφαιριστή της Σαουθάμπτον να είναι τραυματίας, όπως επίσης και ο Μέιλερ, ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο τιμωρημένος Ο’ Σέι.

Πιθανές ενδεκάδες

Βοσνία – Ερζεγοβίνη (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Μούτζα, Βράνιες, Σούνγιτς, Σπάχιτς, Ζουκάνοβιτς, Μεντούνγιανιν, Πιάνιτς, Λούλιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

Ιρλανδία (Μάρτιν Ο’ Νιλ): Ράντολφ, Κόουλμαν, Κέοχ, Κλαρκ, Γουάρντ, Μακνιλ, Γουίλαν, Μακάρθι, Χέντρικ, Μπράντι, Μέρφι

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: