Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Βασιλόπουλος: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί»

Συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Κοροίβου Αμαλιάδας προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Βασιλόπουλος: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί»
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας κόντρα στον Άρη, όπως είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή σε όλο το ματς, προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Το προηγούμενο Σάββατο κάναμε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη, κόντρα στην Κηφισιά, η οποία ήταν πολύ σημαντική γιατί δείξαμε χαρακτήρα και μείναμε ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορέσαμε να επιστρέψουμε όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Άρη. Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα, ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί και τα 40’ του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό για το Ελληνικό μπάσκετ να βλέπουμε τον Άρη τόσο ενισχυμένο γιατί μόνο καλό είναι αυτό για το άθλημα. Πλέον υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι ανταγωνιστικές όχι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: