Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η Αστυνομία... έκαψε τον Γκόντα!!

Ο Γκόντας τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, αλλά όχι για τη διαιτησία του! Η Αστυνομία ισχυρίζεται πως... δεν είδε ιπτάμενο αντικείμενο στο κεφάλι παίκτη του ΠΑΟΚ!
To περασμένο Σάββατο (19/10) ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Αλεξάνδρειο κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει στο twitter πως υπάρχει διχογνωμία για ένα περιστατικό που δεν έγινε γνωστό.
H έκθεση της Αστυνομίας που έφτασε στον ΕΣΑΚΕ είναι επιβαρυντική για τον Άρη και τον διαιτητή καθώς αναφέρει πως ένας αναπτήρας βρήκε στον κεφάλι παίκτη του ΠΑΟΚ και τον τραυμάτισε.
Όπως περιγράφει η Αστυνομία, το περιστατικό έγινε μπροστά στον διεθνή διαιτητή Σπύρο Γκόντα, ο οποίος όμως δεν το έγραψε ποτέ στο Φύλλο αγώνα. Παραδόξως, μάλιστα το περιστατικό δεν σημειώθηκε ούτε από τα ΜΜΕ, ούτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.
Ο διαιτητής είπε πως πράγματι έπεσε ο αναπτήρας, αλλά δεν είδε να χτύπησε κανέναν. Ισχυρίστηκε πως το γεγονός ανέφερε παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος δεν το είδε...
Έτσι, παρά την εξαιρετική διαιτησία του διεθνή διαιτητή στην αναμέτρηση, ήρθε η τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Γκόντα για ελλιπή καταγραφή γεγονότων. Ο διεθνής διαιτητής θα επανέλθει στους αγώνες της Α1 από την 4η αγωνιστική... Μαζί με τον Γκόντα, αξίζει να σημειωθεί, πως τιμωρήθηκαν και οι άλλοι δύο διαιτητές Μητρόπουλος και Ανδρικόπουλος, για τον ίδιο λόγο φυσικά.
Όσον αφορά την πλευρά του Άρη επαφίεται στην κρίση του αθλητικού δικαστή αν θα κληθεί σε απολογία, δεδομένου ότι ο διαιτητής δεν κατέγραψε το περιστατικό, αλλά αυτό αναφέρεται μόνο στην έκθεση της αστυνομίας.
Πηγή: gazzetta.gr

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα στον Arena FM!

1387928_1406284669603113_1035726271_n-610x400
Ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα ΓιάσοΒ Σάχαρ o οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, για την πόλη που επισκέφτηκε πρώτη φορά αλλά και για τον κόσμο από το Ισραήλ που περιμένουνε να καταφτάσουν στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι η πρώτη μου φορά στη Θεσσαλονίκη, είναι πάρα πολύ ωραία και ο καιρός είναι φανταστικός. Αύριο έχουμε σκοπό να γυρίσουμε όλοι την πόλη για να δούμε όλα τα αξιοθέατα»
Για το πόσος κόσμος θα έρθει στην Θεσσαλονίκη: «Είχαμε λίγους μαζί μας στο αεροπλάνο και αύριο αναμένεται να έρθουν άλλοι 200. Πάντως δεν αναμένεται να έχουμε πάνω από 400 άτομα στο αυριανό παιχνίδι».
Για τον ΠΑΟΚ και το αυριανό παιχνίδι: «Σαν ομάδα δεν έχω να σας πω πολλά, αυτό είναι δουλεία του προπονητή. Αύριο περιμένω να έχουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι πάντως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί πάντα υπάρχει ένα επόμενο παιχνίδι. Θα είναι χαρά μου πάντως να σας φιλοξενήσουμε σε 15 μέρες στο Ισραήλ και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία».
Πηγή: arenafm.gr

Συνάντηση του ARIS GOLDEN CLUB!

4024
Το ARIS GOLDEN CLUB πραγματοποίησε συνάντηση του απόγευμα της Τετάρτης (23/10) στην αίθουσα τροπαίων, με θέμα την ενίσχυση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά:
Το ARIS GOLDEN CLUB πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) συνάντηση στην αίθουσα τροπαίων του Παλαί ντε Σπορ.  Παρουσία αρκετών μελών του, συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., καθώς επίσης και τους φετινούς στόχους του CLUB. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και τα μηνύματα ιδιαιτέρως θετικά.
Το ARIS GOLDEN CLUB ευχαριστεί τα μέλη του και προσκαλεί στις επόμενες συναντήσεις, τους φίλους της ομάδας που θέλουν να την ενισχύσουν.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Πελαγία Ελευθεριάδου
Τηλ. Επικοινωνίας:  6973180793

«Καθάρισε» ο Αγκουέρο για Σίτι!! (video)

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Champions League πήρε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία επικράτησε 2-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία.
Τη δεύτερή της νίκη για τη φάση των ομίλων του Champions League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, ξανά μακριά από το γήπεδό της επικρατώντας 2-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έτσι αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση και είναι από τα φαβορί πλέον για την πρόκριση.
Οι Ρώσοι αρχικά κράτησαν μακριά τους κινδύνους από την εστία τους και κατάφεραν σε μία από τις αντεπιθέσεις τους να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Τόσιτς στο 32’. Παρόλα αυτά οι «πολίτες» απάντησαν άμεσα και στο 34’ με τον Αγκουέρο έφτασαν στην ισοφάριση.
Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 42’ ξανά με τον Αγκουέρο έφτασε στο γκολ παίρνοντας έτσι και τη νίκη με 2-1.
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Ναμπάμπκιν, Μπερεζούτσκι (6’ Α. Μπερεζούτσκι) , Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Ζούμπερ (50’ Μούσα), Τόσιτς, Μιλάνοφ, Ντουμπιά.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Νάστασιτς, Χάβι Γκαρσία, Χέσους Νάβας, Σίλβα (79’ Νασρί), Φερναντίνιο, Τουρέ, Νεγρέδο (72’ Τζέκο), Αγκουέρο (89’ Κλισί).


τσεσεκασιτι από dm_52680ba7330ac

Πηγή: onsports.gr

Άρης: «Θέλουμε ισονομία»

Όχι εύνοια αλλά ισονομία από τους διαιτητές ζήτησε ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης στη συνάντηση που είχε με φορείς της ΕΠΟ αλλά και της ΚΕΔ την Τετάρτη.

Άρης: «Θέλουμε ισονομία»
Τα παράπονά του για τον τρόπο αντιμετώπισης των διαιτητών απέναντι στον Άρη εξέφρασε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συνάντηση που είχε με στελέχη της ΕΠΟ αλλά και της ΚΕΔ. Ο Δημήτρης Ηλιάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κίτρινοι» δεν επιθυμούν εύνοια αλλά την απόλυτη ισονομία, κάτι που είπε λείπει από τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα.

Από την μεριά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ τονίστηκε πως ο Άρης έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για «εχθρικές» διαιτησίες χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι γίνεται σκόπιμα. Πλέον, ο ισχυρός άνδρας του Άρη επιστρέφει στη Θεσαλλονίκη περιμένοντας να δει, μέσα από τις προσεχείς αναμετρήσεις, αν τα παράπονά του εισακούστηκαν.

Πηγή: sport-fm.gr

Έξω Τζαβέλλας και οι… γνωστοί!!

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη στην Τούμπα για το Europa League έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Μέσα ο Βούκιτς.

Έξω Τζαβέλλας και οι… γνωστοί
Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα για το Europa League.

Από τη στιγμή που ο Χουμπ Στέφενς έχει γεμάτη οπλοστάσιο και απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ήταν λογικό να μείνουν πολλοί εκτός αποστολής και… παραπονεμένοι.

Ο Ολλανδός προπονητής επέλεξε να πάρει τελικά μαζί του τον Βούκιτς, όχι όμως και τον Γιώργο Τζαβέλλα. Πέραν του διεθνούς αριστερού μπακ στην κερκίδα θα είναι, όπως αναμενόταν, οι Κωνσταντινίδης, Λόπεθ, Γκαρσία, Τζανδάρης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Σπυρόπουλος και Κάτσε.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Λόρενς, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.Πηγή: sport-fm.gr

Σπουδαία νίκη για Πανιώνιο!

Xρειάστηκε να φτάσει το τελευταίο λεπτό, αλλά τελικά ο Πανιώνιος έφυγε με νίκη, 69-68 από τη Ρωσία κόντρα στην Σπαρτάκ Αγ.Πετρούπολης, κάνοντας το 2/2 στο Eurocup.

Σπουδαία νίκη για Πανιώνιο
Τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμα ματς στο Eurocup πέτυχε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν στη Ρωσία της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με 69-68 κάνοντας το 2/2 στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκαναν τα εύκολα δύσκολα καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν εκείνοι που είχαν τον πρώτο λόγο.

Κορυφαίοι Κάρτε και Μίλμπουρν για τους νικητές. Ο Χόμαν πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους.

Το ματς



Μαζί βάδιζαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μισό του αγώνα με τον Πανιώνιο ωστόσο να καταφέρνει να ξεφύγει στο τέλος του δεκαλέπτου με +9 (13-22) χάρις σε επιμέρους 16-3, που έτρεξε. Με τον ίδιο τρόπο απάντησαν οι γηπεδούχοι (9-2) μειώνοντας στο καλάθι (22-24) στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλο πάντως παρά την αστοχία τους δεν έχασαν το προβάδισμά καταφέρνοντας να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έστω και με το εύθραυστο 33-35.

Έστω και δύσκολα οι «κυανέρυθροι» διατηρούσαν το προβάδισμα τους στην τρίτη περίοδο, όμως ο Χόμαν 3’45’’ πριν τη λήξη της με δύο βολές έφερε μπροστά την Σπαρτάκ (47-46) για πρώτη φορά μετά το 10-9 του πρώτου δεκάλεπτου. Ανεβάζοντας, μάλιστα, ψυχολογία οι Ρώσοι ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο στο +6 (54-48) και διατηρήσαν το πλεονέκτημα αυτό και στην τελευταία περίοδο (57-51). Εκεί οι Νεοσμυρνιώτες με μπροστάρη τον Μίλμπουρν και σερί 9-0 όχι μόνο ροκάνισαν τη διαφορά αλλά πέρασαν ξανά μπροστά (57-60). 1’40’’ για το τέλος η γηπεδούχος προσπέρασε 63-62, όμως οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχασαν την ψυχραιμία τους φτάνοντας στο τελικό 69-68 χάρις σε σημαντικό τρίποντο του Ντούβνιακ στο τελευταίο λεπτό.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 33-35, 54-48, 69-68

Σπαρτάκ: ΜακΓκραθ 9(1), Κόστσεβ, Μπερτ 11(2), Κορόλεβ 6(2), Γιακοβένκο 11, Νεστέροφ 3, Σουρόβτσεφ 12(2), Βοισιουκ, Χόμαν, Τκατσένκο.

Πανιώνιος: ΜακΚόλουμ 16(2), Σταμάτης, Ντούβνιακ 3(1), Κάρτερ 23(3), Μίλμπουρν 17(3), Αθανασούλας 8, Μπατής, Λάνγκφορντ, Μισέλ 2, Σίμτσακ, Σαλούστρος. Πηγή: sport-fm.gr

Στον πάγκο ο Σαβιόλα!!

Χωρίς τον Χαβιέ Σαβιόλα, αλλά με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ βασικό, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπενφίκα, για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον πάγκο ο Σαβιόλα
Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Κόντρα σε όσα «φαίνονταν» τις προηγούμενες ημέρες, ο Μίτσελ επιλέγει να αφήσει εκτός τον Σαβιόλα και τον Εντινγκά και να χρησιμοποιήσει τους Σαλίνο και Ντομίνγκεζ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα. Στην άμυνα, ο Σαλίνο θα είναι δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και οι Μανωλάς, Σιόβας στο κέντρο της άμυνας.

Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Τσόρι, Φουστέρ και Βάις να κινούνται πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου. Πηγή: sport-fm.gr

Μαρινάκης: «Πιστεύω θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός»

Θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού μέσα στην Λισαβόνα... βλέπει ο Πέτρος Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να χτυπήσουν στην κόντρα.

Μαρινάκης: «Πιστεύω θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός»
Αν όχι νίκη, ο Πέτρος Μαρινάκης πιστεύει πως ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εφόδια για να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό στο αποψινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και να χτυπήσουν κυρίως στις αντεπιθέσεις, ενώ πιστεύει πολύ στις ικανότητες του ανιψιού του, Νίκου Μαρινάκη, διότι του αρέσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται. «Πλασματική η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Τα μέχρι τώρα δείγματα που έχω δει είναι πολύ καλά και θετικά. Ακόμα και στο πρώτο ματς που έχασε 4-1 από την Παρί, είδαμε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος. Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να το χάσει αυτό το ματς. Στο δεύτερο με την Άντερλεχτ ήταν λίγο τυχερός, αλλά έκανε τις φάσεις του γκολ και δίκαια το πήρε».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα: «Θα περιμένει, δεν νομίζω πως θα ανοιχθεί. Θα βγει στην αντεπίθεση και κάτι μου λέει πως θα πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Διαφορετική ομάδα είναι η Μπενφίκα, διαφορετική η Άντερλεχτ, θα είναι πιο προσεκτικός στην άμυνα κι αν μπορέσει να έρθει το γκολ στην κόντρα, καλά θα είναι».

Για τα... όπλα του Ολυμπιακού: «Αν είναι σε καλή κατάσταση, όπως δείχνει, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Βλάντιμιρ Βάις και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να χτυπήσει το ματς. Αυτοί οι τρεις μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη είναι τα βαριά χαρτιά».

Για τον Νίκο Μαρινάκη: «Είναι ένα παιδί, 20 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στον Παναθηναϊκό, έχει καλά στοιχεία, τα έχει δείξει, αλλά πρέπει να δουλέψει κι άλλο, να βελτιωθεί και να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί τόσο στην Σούπερ Λίγκα, όσο και να πάει πιο ψηλά. Νομίζω θα τα καταφέρει, του αρέσει η σκληρή δουλειά και νομίζω θα τα καταφέρει».

Για τον ΟΦΗ: «Δεν τον κολακεύει η βαθμολογική μας συγκομιδή. Νομίζω είναι πλασματική. Παίζαμε εντός έδρας με Πανιώνιο και Πλατανιά κυρίως, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Δεν είχαμε τύχη στα συγκεκριμένα ματς, γι’ αυτό και είμαστε ακόμα χαμηλά. Ο Σα Πίντο έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω πως θα έρθουν τα ευχάριστα στο προσεχές διάστημα».

Ραντεβού «θανάτου» στο Άντερλεχτ-Παρί!

Σε συλλήψεις δεκάδων ατόμων, κυρίως Γάλλων, προέβη η αστυνομία στις Βρυξέλλες λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Champions League Άντερλεχτ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ραντεβού «θανάτου» στο Άντερλεχτ-Παρί
Οι Βέλγοι έδειξαν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο επεισοδίων αφού είχε φτάσει στα αυτιά των Αρχών η έντονη φημολογία για ραντεβού «θανάτου» μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι έχουν κόντρα από το μακρινό 1992.

Τότε οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκό ματς και είχαν προκληθεί σοβαρά επεισόδια.

Στις Βρυξέλλες πλέον, οι χούλιγκαν μετέφεραν το πολεμικό κλίμα με αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης να υπάρξουν ορισμένες συμπλοκές μικρής -ευτυχώς- έκτασης.

Η Αστυνομία αντέδρασε άμεσα μη αφήνοντας την κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου και προχώρησε στη σύλληψη 76 ατόμων, στην πλειοψηφία τους Γάλλων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν πολεμοφόδια, όπως μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί και βεγγαλικά.




Πηγή: sport-fm.gr

Απόβαση Βάσκων στο Μάντσεστερ!!

«Πλημμύρισαν» οι δρόμοι του Μάντσεστερ από φίλους της Σοσιεδάδ που ταξίδεψαν στην Αγγλία για το βραδινό παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ.

Απόβαση Βάσκων στο Μάντσεστερ
Πάνω από 6.000 φίλοι της Σοσιεδάδ έχουν κατακλύσει από το πρωί τους δρόμους στο Μάντσεστερ για να στηρίξουν την ομάδα τους κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Μπορεί ακόμα οι Βάσκοι να μην έχουν πάρει βαθμό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο κόσμος δεν σταματά να ταξιδεύει για την «καψούρα» του.

Έτσι, από νωρίς την Τετάρτη το ένα αεροπλάνο κατέφθανε μετά το άλλο, μεταφέροντας φίλους της Σοσιεδάδ, που έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης και τραγουδούν συνθήματα.

Μάλιστα υπολογίζεται πως η βραδινή τους παρουσία στο «Ολντ Τράφορντ» θα είναι η μεγαλύτερη φετινή -μέχρι την επόμενη-, αφού στα προκριματικά με την Λιόν είχαν ταξιδέψει 5.000 στην Γαλλία, ενώ στην Γερμανία για το εκτός έδρας ματς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, περίπου 2.000. Πηγή: sport-fm.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Πέρασε η χθεσινή τετράδα (αν και «συντηρητική»), αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμασταν τυχεροί όσον αναφορά το ματς της Μίλαν (2-3 γκολ), καθώς τα 2 γκολ μπήκαν πολύ νωρίς (περίπου από το 20ο λεπτό) και παρέμειναν έτσι ως το τέλος (1-1).
Στο σημερινό κουπόνι έχουμε την 3η αγωνιστική για τους ομίλους 1-4 του Champions League, με ενδιαφέροντα και κρίσιμα παιχνίδια. Ξεκινώντας απο την Γερμανία η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Σαχτάρ, είναι σε θέση να κάνουν «ζημιά» οι Ουκρανοί με τις αντεπιθέσεις «φωτιά», οι Γερμανοί παρουσιάζουν «αστάθεια» στην άμυνά τους, περιμένω γρήγορο ρυθμό και όβερ. Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ υποδέχεται την Παρί σεν Ζερμέν, σαφώς δεν τίθεται θέμα για το φαβορί Παρί, θα ρισκάρω περισσότερο και θα πάω με το όβερ, ακόμη και η ίδια η Παρί μπορεί να το βγάλει μόνη της (εδώ το έφερε ο Ολυμπιακός) απεναντι στην «τραγική» άμυνα των Βέλγων. Στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σαφώς φαβορί οι Πορτογάλοι που όμως έχουν «θέματα» με την άμυνά τους, σκοράρει παντού ο Ολυμπιακός, θα πάω με εκατέρωθεν γκολ. Τέλος στην Ισπανία έχουμε το ματς της βραδιάς, Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γιουβέντους, δεν συμφωνώ με την τιμή του άσσου, τον περίμενα λίγο μεγαλύτερο από το 1.57, η Γιουβέντους «θα παίξει τα ρέστα της» στα 2 ματς με την Ρεάλ για να πάρει την πρόκριση (έχει δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία την τελευταία αγωνιστική), πιστεύω ότι θα σκοράρει απόψε απέναντι σε μια «ασταθής» άμυνα, όπως αυτή της Ρεάλ, επομένως εκατέρωθεν γκολ.


Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΛΕΒΕΡKΟΥΖΕΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ  OVER(2.5)  (1.72)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  OVER(2.5)  (1.75)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  G/G(1.61)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  G/G (1.80)

Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Andressa Urach)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!  

«Επικίνδυνος ο Μήτρογλου, έχει έξτρα κίνητρο ο Ρομπέρτο»

Ο Βάσκο Φάισα και ο Βάσκο Φερνάντες του Πλατανιά μίλησαν στον πορτογαλικό Τύπο για τον αγώνα της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό.

«Επικίνδυνος ο Μήτρογλου, έχει έξτρα κίνητρο ο Ρομπέρτο»
Δύο Πορτογάλοι που αγωνίζονται στον Πλατανιά, ο Βάσκο Φάισα και ο Βάσκο Φερνάντες, κλήθηκαν να δώσουν τα φώτα τους στους συμπατριώτες τους για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με την Μπενφίκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, που πάντα προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν περιμένουν τους αντιπάλους. Ο προπονητής τους, Μίτσελ, θέλει να παίζουν έτσι. Η Μπενφίκα μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλά περιμένω ένα ισορροπημένο και δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο 33χρονος στόπερ.

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας και περιμένουν πολλά από αυτόν. Ίσως είναι το μελλοντικό αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Σαβιόλα, Βάις και Μασάντο. Ο Ρομπέρτο θα θέλει να αποδείξει πως είναι σε καλή κατάσταση επιστρέφοντας στη Λισαβόνα. Θα έχει έξτρα κίνητρο από τη στιγμή που αποδοκιμαζόταν από τους οπαδούς της Μπενφίκα στο παρελθόν».

Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στον Πλατανιά, Βάσκο Φερνάντες, είπε: «Θα έλεγα πως είναι μια ομάδα στα μέτρα της Μπενφίκα. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη κατοχή μπάλας στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει πολλή ποιότητα επιθετικά, αλλά χωρίς την μπάλα δεν είναι τόσο επιθετική και αποτελεσματική. Η Μπενφίκα μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία». Πηγή: sport-fm.gr

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από το '14!!

Σαρωτικά μέτρα για το ασφαλιστικό ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για 400.000 ασφαλισμένους. Στοχεύει στην κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, άμεσα ή έμμεσα.

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από το '14
«Ψαλίδι» στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις στις ηλικίες κάτω των 65 ετών, βάζει η κυβέρνηση. Από τις προωθούμενες αλλαγές υπολογίζεται ότι θα πληγούν σχεδόν μισό εκατομμύριο ασφαλισμένοι.

Στις προθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών είναι οι αλλαγές να εφαρμοστούν από το 2014 με σκοπό την εξοικονόμηση 300 εκ. ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται :

* Πρώτον, η κατάργηση του δικαιώματος συνταξιοδότησης για ασφαλισμένους ηλικίας κάτω των 62 ετών. Αυτό το ενδεχόμενο, όμως, «σκαλώνει» σε ισχύον άρθρο νόμου του 2010 και για να εφαρμοστεί θα πρέπει να «ξηλωθεί» και να ξαναγραφτεί εκ νέου.

* Δεύτερο ενδεχόμενο και πιθανότερο, αποτελεί το «ψαλίδισμα» των συντάξεων σε ποσοστό πάνω από 30% για ασφαλισμένους με δικαίωμα πρόωρης εξόδου ηλικίας κάτω των 62 ετών. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν και περαιτέρω αλλαγές αναφορικά με τις προϋποθέσεις για δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης, ενώ η ποινή για πρόωρη έξοδο θα αυξάνεται για τον κάθε χρόνο που υπολείπεται από το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, δηλαδή το 67ο έτος.

Επί της ουσίας θα αποτρέπονται οι ασφαλισμένοι από την πρόωρη συνταξιοδότηση, ενώ διπλή πληγή θα αποτελέσουν οι νέες αλλαγές για τις ασφαλισμένες γυναίκες.

Στον «Ελεύθερο Τύπο» της Τετάρτης αναφέρονται, μεταξύ άλλων :

-Για τις μητέρες ανηλίκων τέκνων εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες συνταξιοδοτούνται σήμερα με μειωμένη σύνταξη στα 55 και πλήρη σύνταξη στα 60 έτη, εφόσον είχαν συμπληρώσει 5.500 ημέρες εργασίας μέχρι τις 31.12.2012.

- Για ασφαλισμένους που ασφαλίστηκαν στο ΙΚΑ μέχρι 31 Δεκεμβρίου 1992. Σήμερα οι εν λόγω ασφαλισμένοι συνταξιοδοτούνται με τη συμπλήρωση 35ετίας στα 58 έτη υπό την προϋπόθεση ότι θεμελίωσαν δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2010. Για όσους θεμελίωσαν το 2011 απαιτούνται 36 έτη, ενώ όσοι θεμελίωσαν δικαίωμα το 2012 βγαίνουν σε σύνταξη στο 59ο έτος με την προϋπόθεση ότι έχουν 37 έτη ασφάλισης.

Παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι «σε ουδεμία περίπτωση πρόκειται να αλλάξει το γενικό υφιστάμενο καθεστώς και να μειωθούν οι κύριες συντάξεις».

Βέβαια αν χρειαστεί κάτι τέτοιο δε θα επιχειρηθεί;.. Πηγή: protothema.gr

Σάκης Τονουσίδης στο Metropolis: «Ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι το 2015»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν 2,5 δύσκολα χρόνια αυτά που πέρασα στον ΠΑΟΚ. Επικρατούσαν τότε άλλες συνθήκες στα συνδεσμιακά, δεν είναι όπως τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια άλλη λειτουργία αφού υπάρχει μεγαλομέτοχος. Την τελευταία χρονιά όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ βρισκόμασταν σε καλό δρόμο. Είχαμε μειώσει τους πυρσούς, τα λέιζερ και όλα κυλούσαν πολύ καλά μέχρι το ματς με την Ραπίντ που εγώ δεν ήμουν τότε, όμως από εκεί αρχίσαν όλ».

Για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της UEFA: «Η UEFA δεν παρακολουθεί μόνο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, παρακολουθεί γενικότερα το τί φίλαθλο κόσμο έχει μια ομάδα και μετά τα ματς με τη Ραπίντ μας βλέπουν διαφορετικά. Είδατε τί έγινε με τους υποτιθέμενους υπεράριθμους στον αγώνα με τη Σάλκε. Πρέπει να προσέξει ο κάθε φίλαθλος από εδώ και πέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε τιμωρημένοι για τρία χρόνια με αναστολή. Πρέπει μέχρι το 2015 να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μία στραβή να γίνει στα επόμενα δύο χρόνια, η ομάδα θα αποκλειστεί για ένα χρόνο από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για τον τωρινό υπεύθυνο ασφαλείας, Ηλία Γεροντίδη: «Με τον Ηλία Γεροντίδη υπήρχε μια πολύ καλή συνεργασία και σε αυτήν οφείλει ο ΠΑΟΚ την καλή εικόνα των προηγουμένων ετών. Αν βοηθηθεί ο Γεροντίδης θα κάνει πολλά. Είναι μετριοπαθής και έχει γνώσεις επί του αντικειμένου γιατί αυτή είναι η δουλειά και έχει πείρα και σε πιο δύσκολες καταστάσει. Αν κάνει αυτό που ξέρει, ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του στο θέμα της ασφάλειας».

Για το ματς με την Μακάμπι: «Κάθε ματς έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, τα όποια λάθη γίνονται πρέπει να γίνονται μάθημα. Ακούγεται ότι οι οπαδοί της Μακάμπι είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ έχει όλο το δικαίωμα να ζητήσει από τον παρατηρητή να κάνει αυστηρό έλεγχο ώστε να μην έχουμε τα γεγονότα της Ραπίντ και να μην γίνει αυτό που έγινε τότε. Η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την καταστολή. Την πρόληψη την έχουν τα σεκιούριτι του ΠΑΟΚ δηλαδή ο ΠΑΟΚ ο ίδιος. Αν δεν ενδιαφερθείς, ή δεν προλάβεις τις καταστάσεις είναι λογικό να έχεις επεισόδια». Πηγή: metrosport.gr

Ανοιχτή συγκέντρωση του «Aris Golden Club»

Ανοικτή συγκέντρωση διοργανώνει την Τετάρτη (23/10) στις 4 το απόγευμα το «Aris Golden Club» στην αίθουσα τροπαίων της ΚΑΕ Άρης στο «Αλεξάνδρειο».

Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση «την Τετάρτη 23-10-2013 και ώρα 16:00 στην αίθουσα τροπαίων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (πάνω από το κυλικείο του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των μελών και φίλων του ARIS Golden Club. Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους για να ακούσουν αλλά και να προτείνουν θέσεις και ιδέες για το μπάσκετ του συλλόγου».

“Φαβορί ο ΠΑΟΚ”

46018
Στον Αrena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς, και ανέφερε τα δυνατά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες της επερχόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Μακάμπι Χάιφα.
Αναλυτικά ανέφερε:
Για το παχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι:Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Ο ΠΑΟΚ φέτος με έχει εκπλήξει και έχει πολύ δυνατή ομάδα. Και η Μακάμπι είναι πολύ καλή αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.
Για τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Αρικ Μπενάντο :“Είναι ένας νέος προπονητής που του αρέσει πολύ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο παρότι ήταν αμυντικός. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα ούτε αμυντικά καθώς έχει φτιάξει καλή ζώνη στα μετόπισθεν”.
Για τα κακά αποτελέσματα της Μακάμπι στα τελευταία παιχνίδια:“Η Μακάμπι δε παίζει άσχημο ποδόσφαιρο. Το Ισραηλινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν δύο η τρεις ομάδες όπως στην Ελλάδα. Από όλες τις ομάδες μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις”.
Για τις αδυναμίες της Χάιφα:“Το αδύνατο σημείο ίσως να είναι οι στημένες φάσεις. Επιπλέον είναι ευάλωτη στις αντεπιθέσεις καθώς συνήθως παίζει επιθετικά. Βέβαια σε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι πιθανότατα να παίξει διαφορετικά”.
Για τις φήμες που του έφερναν παλιότερα στον ΠΑΟΚ:“Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ καθώς είναι αδελφοποιημένος με τη Παρτιζάν. Ήμουν κοντά να έρθω στην ομάδα αλλά δε συμφωνήσαμε και τελικά πήγα στον Ηρακλή”.
Για το Βόυκιτς:“Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Βούκιτς. Όταν ήταν στην Παρτιζάν εγώ ήμουν στη δεύτερη ομάδα”.
Για τους φιλάθλους της Μακάμπι:“Οι φίλαθλοι είναι πολύ καλοί και θερμοί αλλά δε δημιουργούν  προβλήματα”.
Πηγή: arenafm.gr

“Περιμένω τον Καραμελίδη να βγάλει ανακοίνωση”

10545_main
Ο δικηγόρος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στον Arena FM 89,4 και σχολίασε την μεταξύ άλλων θεμάτων την στάση της διαιτησίας προς την ομάδα του Άρη.
Αναλυτικά είπε:
Για τη στάση που πρέπει να κρατάει ο κόσμος:
Ο κόσμος του Άρη αντέδρασε πολύ καλά στη Βέροια. Η συμμετοχή του κόσμου πρέπει να είναι κόσμια και να καθηλώνει τον αντίπαλο στο αθλητικά πλαίσια μέσα.
Για τη διαιτησία του Βοσκάκη:
Η διαιτησία του Βοσκάκη ήταν προκλητική. Δε μπορώ να καταλάβω πως ένας διαιτητής της Σούπερ Λίγκ είναι τόσο ανίκανος. Όλοι είδαν τις αποφάσεις του.Δε μπορώ να διανοηθώ πως ένας διαιτητής μπορεί να έχει προσωπικά θέματα με κάποια ομάδα. Ένας διαιτητής πρέπει να είναι  αντικειμενικός ώριμος. Για να βρίσκεται εδώ που είναι θα πει πως έχει αξιολογηθεί από κάποιους. Άρα πρέπει να αποφασίζουν σωστά και αυτοί που ορίζουν. Ζητάμε ισονομία καθώς ο Άρης έχει “καεί” πολλές φορές. Όλοι θυμόμαστε πως ο Άρης είχε τόσο πολύ καιρό να κερδίσει πέλαντι που έκοψε τούρτα όταν τελικά κέρδισε.
Για την περσινή ανακοίνωση του Καραμελίδη:
Ο αθλητισμός δυστυχώς δεν είναι μόνο αθλητισμός. Περιμένω ακόμα και τώρα τον κύριο Καραμελίδη να βγάλει μια παρόμοια ανακοίνωση. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο ο πρόεδρος της ΚΕΔ να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις.   Για να τηρήσει έστω και τους τύπους θα έπρεπε να επαναλάβει αυτό που έκανε την περσινή χρονία.
Για την στάση της διαιτησίας προς τον Άρη:
Αυτη που έχει τη διαιτησία στα χέρια της είναι η ΕΠΟ όχι η Σούπερλιγκ. Η ΠΑΕ Άρης αντιμετώπιζε όλες τις κινήσεις καλόπιστα. Όμως αυτά που έγιναν δε τα είδε μόνο ο κόσμος του Άρη αλλά όλος ο κόσμος ήταν εξόφθαλμα. Δε μπορείς να τιμωρείς μια ομάδα με περιορισμένο ρόστερ να χάνει παίκτες εξαιτίας διαιτητικών λαθών.
Για το άμα “τιμωρείται” ο Άρης για το άρθρο 99:
Η ΠΑΕ Άρης ακολουθεί την νόμιμη οδό. Είναι μια αθλητική ανώνυμη εταιρεία και πήγε προς τα δικαστήρια για την εξυγίανση. Αν όντως όλα αυτά είναι “τιμωρία” για τον Άρη καταργούν τις έννομες οδούς. Δε μπορώ να πιστέψω πως αντιμετωπίζουν τον Άρη έτσι για να τον “τιμωρήσουν”.
Για τη διαγραφή της κάρτας του Πουλίδο μέσω του βίντεο:
Δε συνηθίζεται να γίνεται κάτι τέτοιο  αλλά εδώ έχουμε μια εξωφρενική περίπτωση. Δεν υπήρχε ύβρις. Ο διαιτητής μιλάει για διαμαρτυρία αλλά το βίντεο τον εκθέτει ξεκάθαρα. Είναι προφανές πως ο διαιτητής δεν ήταν ήρεμος και ανέτοιμος να διαιτητεύσει τον αγώνα. Ότι και να κάνεις εξωαγωνιστικά, άμα δε παίρνεις αποτελέσματα στο αγωνιστικό δεν έχεις τύχη. Χωρίς αποτελέσματα δεν υπάρχει προοπτική.
Για τα συναισθήματαπου υπάρχουν για την δικαστική “μάχη” του Άρη σχετικά με το άρθρο 99:
Είμαστε σε εγρήγορση τόσο στη ΚΑΕ όσο και στη ΠΑΕ. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία και μια γλυκιά προσμονή για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Σαφώς δε μπορεί να υπάρχει σιγουριά για την απόφαση του δικαστηρίου. Έχουμε το προβάδισμα και έναν πληρές φάκελο και από εκεί και πέρα πρέπει να πειστεί το δικαστήριο ότι η λύση αυτή είναι βιώσιμη. Πιστεύω θα ναι θετικό το αποτέλεσμα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Πηγή: arenafm.gr

«Από το μηδέν ο Α.Σ. Άρης»

giotas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Θωμάς Γιώτας, ο οποίος αναφέρθηκε στις οφειλές του Άρη, το τμήμα του  Βόλεϊ και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
Αναλυτικά είπε:
Για την αποχώρηση του Γρηγοριάδη από τον σύλλογο:
“Πιστεύω πως αυτό το είχε δρομολογήσει στο μυαλό του ο Γρηγοριάδη χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τον αθλητή και την προσφορά του στον σύλλογο. Είχα προσεγγίσει τον αθλητή και είχαμε συζητήσει”.
Για τα χρέη του Άρη:
“Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες και πολύ μεγάλες οι οφειλές. Τα χρέη είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρονται. Εντός των ημερών πολλά θα βγουν στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για αρκετά εκατομμύρια”.
Για τις λύσεις στα οικονομικά προβλήματα:
“Για να είναι βιώσιμος ο σύλλογος του Άρη πρέπει να ενταχθεί σε έναν κυβερνητικό νόμο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Από εκεί και πέρα μπορούμε μόνο να κερδίζουμε χρόνο και να δημιουργούμε έσοδα”.
Για τις ευθύνες του Βόλεϊ:
“Αυτά τα χρέη δε προήλθαν μόνο από το βόλεϊ. Πρέπει να σταματήσει η καραμέλα. Δεν είναι το βόλεϊ αυτό που έφερε τα χρέη αλλά άλλα μεγάλα λάθη που οδήγησαν στον στραγγαλισμό των τμημάτων. Για αυτό αθλητές σαν τον Γρηγοριάδη και τη Μιχαλάκα αγανάκτησαν”.
Για τα χρέη που δημιουργούνται συνεχώς:
“Κάθε μέρα υπάρχουν χρέη από αθλητές και προπονητές που ήταν παλιά στον σύλλογο. Υπάρχουν υπάλληλοι οι οποίοι πληρωνόντουσαν χωρίς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πλέον δεν υπάρχουν υπάλληλοι είναι σε επίσχεση. Από την εφορεία υπάρχει ολικό μπλοκάρισμα του λογαριασμού του ΑΣ. Κάνουμε προσπάθεια όλα τα τμήματα να λειτουργούν σωστά. Πιστεύουμε μέχρι τις 31 του μηνός θα έχουμε το πόρισμα των λογιστών. Ότι ευθύνες υπάρχουν θα διαβιβαστούν στις δικαστικές αρχές στο πόρισμα”.
Για τις αλλαγές που έγιναν:
“Προσπαθήσαμε να αναζωογονήσουμε τα τμήματα. Η νέα διοίκηση έχει ικανούς επικεφαλείς. Για παράδειγμα όσο αναφορά τις ακαδημίες, τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις στον Κωνσταντινίδη ήταν εξαιρετικά όμως δε βόλευαν οι αποστάσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί αλλαγή. Για αυτό έγιναν οι σωστές αποφάσεις και υπήρξε συμφωνία με τις εγκαταστάσεις στον Νικολούδη όπου φυσικά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Όσο αναφορά τον κολυμβητικό δε προλαβαίναμε. Μόλις χθες προλάβαμε να ορίσουμε τα άτομα που ξέρουν καλύτερα και μπορούν να προσφέρουν το κολυμβητικό. Δεν είναι εύκολο να γίνουν γρήγορα αυτά. Δε γίνεται να τα αποφασίζει ένας καθώς είναι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Πλέον βάζουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στη κατάλληλη θέση”.
Για την γιορτή για τα 100 χρόνια του Άρη:
“Όταν πλέον όλοι ενεργοποιηθούν θα γίνει μια επιτροπή και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν διάφορες επιτροπές να αποφασίσουν το κάθε τα πάντα. Σαφώς θα γίνουν συζητήσεις με όλα τα τμήματα και θα υπάρξουν πολλές υποεπιτροπές”.
Για την εικόνα του Βόλεϊ:
“Για το βόλεϊ μέχρι τώρα έχω κάνει φοβερά πράγματα. Αλλά μέχρι τώρα παίρνω μόνο πίκρα. Το είπα και στον Κράβαρικ με τον οποίο μιλήσαμε. Όταν μου υπόσχονται νίκη στη Λαμία και χάνουν με κατεβασμένα κεφάλια απογοητεύομαι. Θέλω οι παίκτες να ματώνουν τη φανέλα. Άμα τη Δευτέρα δω παίκτη να μην έχει πάθος και να μη ματώνει τη φανέλα θα τον καλέσω σε απολογία και θα του “πάρω” το κεφάλι.  Προέκυψαν βέβαια και κάποιοι απρόβλεπτοι τραυματισμοί”.
Πηγή: arenafm.gr

Αποκατάσταση της αδικίας!

POULIDO
Την διαγραφή της αποβολής του Ρούμπεν Πουλίδο και την δυνατότητα να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Πλατανιά, θα ζητήσει από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Άρης. Οι κίτρινοι θα ζητήσουν από την επιτροπή την επανεξέταση όλων των περιπτώσεων αποβολών που δέχτηκαν οι παίκτες του Άρη στην Βέροια, αλλά ειδικά στην περίπτωση του Πουλίδο, επιμένουν με επιχειρήματα. 
Βασικό επιχείρημα των κιτρίνων θα είναι το εξής: Στο φύλλο αγώνα, στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά υβριστική συμπεριφορά, ο Βοσκάκης καταγράφει διαμαρτυρία του αρχηγού του Άρη. Ωστόσο, το βίντεο του αγώνα είναι ξεκάθαρο και «ξεγυμνώνει» τον διαιτητή από το Ρέθυμνο, καθώς δείχνει ξεκάθαρα τον Ισπανό να πηγαίνει με απλωμένο το χέρι για την καθιερωμένη χειραψία με τους «άρχοντες» της αναμέτρησης, στο τέλος του αγώνα. Μάλιστα, την άποψη των ανθρώπων του Άρη ενισχύει ο βοηθός του Βοσκάκη, που ανταποκρίθηκε στον Πουλίδο και του έδωσε το χέρι του.
Οι πιθανότητες να διαγραφεί η κόκκινη κάρτα του Πουλίδο δεν είναι πολλές, ωστόσο είναι βάσιμες και στην ΠΑΕ Άρης θα κάνουν το παν για να τις εξαντλήσουν. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, «παρών» στην διαδικασία της ανακοίνωσης των ποινών και της εξέτασης του αιτήματος της ΠΑΕ, θα βρεθεί αυτοπροσώπως ο πρόεδρός της, Δημήτρης Ηλιάδης.
Πηγή: arenafm.gr

«Να έχουμε υπομονή»

stefens
Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Χάϊφα όσο και για το θέμα του Κάτσε μίλησε ο Χουμπ Στέφενς, στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:
Για το εάν είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα: «Καταρχήν είμαι ικανοποιημένος που οι παίκτες μου είναι γεροί αυτοί το διάστημα. Γιατί αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις πρόσωπα. Επίσης είμαι ευχαριστημένος που σιγά σιγά μεγαλώνουμε. Είναι σημαντικό που παίζουμε εναντίον μίας τεχνικής ομάδας και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επιβάλλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού μας»
Για το εάν ο ΠΑΟΚ βασίζεται στην ομαδικότητα: «Έχω ήδη μιλήσει στους παίκτες και τους έχω πει ότι κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι με την Τρίπολη παρόλο που πολλές εφημερίδες έγραψαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε»
Για το κλειδί του αγώνα με τη Μακάμπι: «Να έχουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο»
Για τον κόσμο που επιστρέφει αύριο σε ευρωπαϊκό ματς: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι και ότι θα μπορέσουμε να το κερδίσουμε»
Για το προφίλ του ΠΑΟΚ: «Μιλάμε για τα πάντα με τους παίκτες και για τα προβλήματα στην άμυνα. Όταν παίζεις όμως όπως εμείς θα δεχθείς ευκαιρίες, το θέμα είναι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας και να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο»
Για το παιχνίδι Ελλάδα-Ρουμανίας: «Ελπίζω να τους δώσει αυτοπεποίθηση αυτό το παιχνίδι. Τους διεθνείς, βέβαια, πρέπει να τους προσέξουμε παραπάνω γιατί θα δώσουν πολλά ματς. Ο αγώνας εναντίον της Ρουμανίας φαίνεται για την Ελλάδα πιο βατός απ” ότι θα ήταν με την Γαλλία και θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που θα λάβουν μέρος σε αυτό το ματς»
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ένα καλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, εμείς τρεις βαθμούς πιο πίσω γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε. Και οι άλλες ομάδες παλεύουν για τις όποιες πιθανότητες έχουν».
Για τον Κάτσε: «Δεν είναι πρόβλημα μόνο της ομάδας είναι πρόβλημα και του ίδιου για το τι συμβαίνει στο μυαλό του με όλα αυτά που περνάει. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να επανέλθει, αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα».
Πηγή: arenafm.gr

Κρίσιμα ραντεβού ελέω «99»

Arisbc
Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι ενέργειες της διοίκησης και της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Άρης, ενόψει της δικαστικής μάχης της προσεχούς Παρασκευής για την υπαγωγή της εταιρείας στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99. Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, μαζί με τους νομικούς Γιώργο Οικονόμου και Χρήστο Γρόλιο, θα εξετάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επιχειρηματολογίας του Άρη, ώστε την Παρασκευή να πετύχουν τον στόχο τους.
Η επανεξέταση όλων των υποθέσεων με τους πιστωτές που έχουν συμφωνήσει, το θέμα των μαρτύρων υπεράσπισης των θέσεων της ΚΑΕ ενώπιον του δικαστηρίου, τα ανοικτά μέτωπα που ακόμη υπάρχουν και ενδέχεται να κλείσουν εντός του επόμενου 24ώρου, το τελικό business plan αλλά και το σχέδιο βιωσιμότητας της ΚΑΕ, είναι μερικά από τα θέματα που ο πρόεδρος και το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ θα συζητήσουν.
Μάλιστα, από το ραντεβού δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες ειδήσεις που να αφορούν νέες συμφωνίες προς όφελος της ΚΑΕ Άρης, ώστε το ποσοστό που απαιτεί ο νόμος να αυξηθεί και μαζί, οι πιθανότητες υπαγωγής στο άρθρο 99. Tέλος, αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά και το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ, την προσεχή Πέμπτη και μια μέρα πριν απο την εκδίκαση της υπόθεσης. Παρά τις αρχικές σκέψεις, η συνέντευξη Τύπου μάλλον θα ματαιωθεί προσωρινά και θα πάει για την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: arenafm.gr

Πρέπει να κάνει υπέρβαση…!

Ο Κ. Νικολακόπουλος αναλύει στο blog του στο gazzetta γιατί ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα απόψε από την Μπενφίκα πρέπει να κάνει κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Αυτό που εγώ ξέρω για τον αποψινό αγώνα είναι ότι ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα, πρέπει να κάνει υπέρβαση. Πρέπει να κάνει κάτι που όσα χρόνια παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, δεν το έχει ξανακάνει!
Καλώς η, κακώς, αυτό ισχύει. Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει αποτελέσματα σε δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια του στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ. Κι όλοι ξέρουμε ότι πριν μόλις 15 ημέρες κέρδισε 3-0 την Άντερλεχτ στο Βέλγιο.
Παίζει πολλά χρόνια πλέον ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει αλλάξει, προς το καλύτερο, την αγωνιστική συμπεριφορά του ειδικά στα παιχνίδια του μακριά από το Καραϊσκάκη. Άλλωστε, στα πρώτα χρόνια του στη διοργάνωση, όταν είχε κολλητά ματς εκτός έδρας, σχεδόν πάντα έχανε και τα δύο! Κι από Ρεάλ κι από Ρόζενμποργκ, κι από Μόλντε κι από Ρεάλ κι από Μακάμπι κι από Μάντσεστερ κι από Ρεάλ κι από Λιόν. Μόνο σε μία σεζόν είχε μία ισοπαλία και μία ήττα (Κορούνια-Λιλ).
Εδώ και πολύ καιρό η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί τόσο θεαματικά για τον Ολυμπιακό, που πλέον δεν υπάρχει ούτε μία σεζόν, στην οποία ο Ολυμπιακός να έχει δύο συνεχόμενα ματς εκτός έδρας και να μην έχει θετικό αποτέλεσμα στο ένα από τα δύο. Πάντα! Ισοπαλία στη Ρόμα, ήττα από Βαλένθια. Διπλό στη Βέρντερ, ήττα από Ρεάλ. Ήττα από Σταντάρ Λιέγης, ισοπαλία στην ΑΖ Άλκμααρ. Ήττα από Ντόρτμουντ, διπλό στην Μαρσέϊγ. Ήττα στην Άρσεναλ, διπλό στο Μονπελιέ! Και τώρα διπλό στην’Αντερλεχτ και τι στην Μπενφίκα;…
Θα το κάνει ο Ολυμπιακός το «δύο στα δύο» εκτός έδρας για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω με τη μορφή της ισοπαλίας στο δεύτερο ματς; άντως, αν θέλεις, να περάσεις στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις.Και για όλα υπάρχει μία αρχή, πάντοτε...
Η Μπενφίκα εσχάτως κερδίζει συνεχώς τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της, κύρια επειδή καταφέρνει και προηγείται. Όμως, μόνο πριν 24 παιχνίδια της στο Ντα Λουζ ανέτρεψε εις βάρος της σκορ, το μακρινό χειμώνα του 2005. Άρα, μάλλον θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να αποφύγει τον αιφνιδιασμό της κι αν μπορέσει να την αιφνιδιάσει.
Με τη διαφορά ότι πρέπει να γνωρίζουμε πως για να φτιάξεις καθαρές φάσεις κόντρα στην Μπενφίκα πρέπει να τις δουλέψεις καλά. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, σε αντίθεση με την Άντερλεχτ και δεν κάνουν εύκολα τα λάθη. Ίσα ίσα θα περιμένουν από τον Ολυμπιακό, με τους λιγότερο έμπειρους παίκτες, να κάνει λάθη και να τα εκμεταλλευθούν αυτοί.
Θα είναι πολύ σπουδαίο ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να έχει τέτοια ευστοχία όπως στα δύο πρώτα του παιχνίδια, όταν σημείωσε τέσσερα γκολ στις τέσσερις κλασικές ευκαιρίες του (!) κι είχε και δύο δοκάρια στα δύο καλύτερά του μακρινά σουτ! 
πηγή: gazzetta.gr

Αυστηρά μέτρα στην άφιξη της Μακάμπι!

Η αποστολή της Μακάμπι Χάιφα έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με ισχυρή αλλά... διακριτική παρουσία της Αστυνομίας στο χώρο.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 14:30, χωρίς κανείς από την ομάδα να κάνει δηλώσεις, καθώς το απόγευμα υπάρχει η συνέντευξη Τύπου. Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν δημοσιογράφοι και 50 περίπου οπαδοί που θα βρεθούν στις κερκίδες της Τούμπας.
Τους Ισραηλινούς παρέλαβαν τρία λεωφορεία, ενώ στο χώρο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Πάντως, οι αρχές είχαν διακριτική παρουσία, καθώς δεν ήθελαν να προκαλέσουν.
Πηγή: gazzetta.gr

«Ηρθε στην Τούμπα για να τινάξει το ματς στον αέρα»

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας η επιστολή του ΠΑΟΚ προς ΕΠΟ και ΚΕΔ για τον διαιτητή με τον Αστέρα Τρίπολης.
Την επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ζήσης Βρύζας και απεστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Γιώργο Σαρρή και την ηγεσία της ΚΕΔ.
Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Ιωαννίδη. τονίζει ότι «με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να τινάξει τον αγώνα στον αέρα» και συμπληρώνει ότι ο διαιτητής με την παρουσία του έδωσε την αίσθηση ότι ήταν προκατειλημμένος απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ή να ανεχτεί από κανέναν διαιτητή να σφυρίζει διαφορετικά από αυτό που δικαιούται ο σύλλογος. Και εφιστά την προσοχή της ΕΠΟ για την αποφυγή διαιτητικών λαθών στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος που μπορεί να έχουν βαθμολογικό κόστος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργειά του και καλεί την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να κάνουν τις δικές τους απαραίτητες ενέργειες...
Πηγή: gazzetta.gr

Παίκτη που δεν σεντράρει ο ...Τσιάρτας στον ΠΑΟ!!

Ποιος θα το περίμενε, πάντως, ρε παιδιά... Ο Τσιάρτας, το καλύτερο αριστερό "πόδι" στην Ελλάδα, να εγγυηθεί για έναν ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να πετύχει ούτε τη θάλασσα. Ανέκδοτο κοντεύουν να καταντήσουν στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού οι σέντρες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο "τριφύλλι" μετά από εισήγηση του Νίκου ΝταμπίζαΠοιος είναι;

Ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός Νάνο, που εγγυήθηκε προσωπικά για την αξία του ο ατζέντης του, Βασίλης Τσιάρτας, προκειμένου να αποκτηθεί από τους "πράσινους"! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", που έχει ο σκύλος στο Τwitter, ο Νάνο και οι σέντρες του έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων και των παικτών του Παναθηναϊκού.

Και, φυσικά, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ότι το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" είναι χαμηλότερο των ...100 χιλ. ευρώ! Γιατί μιλάμε για παίκτη που προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα, 27 ετών, ενώ για ένα διάστημα είχε βρεθεί και στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα!

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν το ...πολυέχει με τις σέντρες, αν και δείχνει να το παλεύει. Η αλήθεια, άλλωστε, είναι πως μετά από τις πρώτες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που δεν ενθουσίασαν κανέναν, το τελευταίο διάστημα έχει σταθεροποιήσει, συνολικά, την απόδοσή του. Και, ακόμα κι αν δεν πετάει στο γήπεδο, η παρουσία του στα αριστερά της άμυνας εμπνέει, πλέον, μία εμπιστοσύνη...

 
Πηγή: sportdog.gr

O Tάσος Πάντος του Ολυμπιακού!!

Ποιος ποδοσφαιριστής θυμίζει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού τον αγαπημένο Τάσο Πάντο της "ερυθρόλευκης" εξέδρας και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει όλο το παρασκήνιο!
Εντυπωσιακά έχει ανεβάσει τις μετοχές του το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό ο Τάσος Παπάζογλου, παρότι πριν από λίγο καιρό δεν ήταν καν στα πλάνα του Μίτσελ.
Ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, δεν δήλωσε τον Παπάζογλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ από τις επιλογές του σχετικά με την ενδεκάδα και την αποστολή, ήταν σαφές πως δεν ...έβλεπε τον Έλληνα αμυντικό.
Τα πράγματα, όμως, ήρθαν ...ανάποδα για τον Μίτσελ, ο οποίος λόγω των τραυματισμών "υποχρεώθηκε" να επαναφέρει στην αποστολή αρχικά και μετά στην ενδεκάδα τον Παπάζογλου, ο οποίος παίζοντας ως δεξί και αριστερό μπακ τα πήγε πολύ καλά και φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του.
Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι τον θεωρούν ως αντι-Τόρες, ο οποίος ήρθε για πολυεργαλείο όμως είναι ακόμα στα πιτς, ενώ ήδη στου Ρέντη τον ...βάφτισαν Τάσο Πάντο! Κι αυτό γιατί όποτε τον χρειάζονται είναι εκεί, παίζει με σταθερή απόδοση όπου τον βάλουν και ποτέ δεν έχει παράπονο.
Δεν είναι και λίγα όλα αυτά, ειδικά για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, όπου βρίσκονται στο ρόστερ πάρα πολλές βεντέτες. Ένας "φιλότιμος στρατιώτης", όπως ακούστηκε πρόσφατα στου Ρέντη, είναι πάντα απαραίτητος και πάντα χρήσιμος στους προπονητές.


 
Πηγή: sportdog.gr

Γεννήθηκε ο Πελέ κι έσπασε το καλούπι!!

«Σκυλίσια Μέρα» με αν όχι το μεγαλύτερο, σίγουρα ένα από τα δυο - τρία κορυφαία ποδοσφαιρικά ταλέντα που έχουν περάσει ποτέ από τον πλανήτη… Δεν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος στον πλανήτη που να μην του λέει πολλά ένα όνομα: Πελέ!
Όσοι προλάβανε να τον ζήσουνε από κοντά και να τον δούνε, τον αποθεώνουνε ακόμα και δεκαετίες μετά. Όσοι δεν τον απολαύσανε τότε που έκανε την σπουδαία του καριέρα, έχουν παρακολουθήσει δεκάδες βίντεο.
Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο γεννήθηκε, σαν σήμερα, στις 23 Οκτωβρίου 1940. Μπορεί να μην αγωνίστηκε ποτέ σε ευρωπαϊκό σύλλογο, όμως από έφηβος έγινε ο πιο πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αφού μεγαλούργησε σε παγκόσμια κύπελλα.
Στην καριέρα του πέτυχε περισσότερα από 1.200 γκολ, ενώ αγωνίστηκε σε πιο πολλά από 1.300 ματς!
Από το 1956-1974(!) αγωνίστηκε στην Σάντος, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην «Cosmos» της Νέας Υόρκης (1975-77).
Με τρία μουντιάλ και με τις περισσότερες ατομικές διακρίσεις απ’ οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή, ο Πελέ είναι ένας ζωντανός θρύλος της μπάλας, έστω κι αν αμφισβητήθηκαν ορισμένες πράξεις του μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.
Απολαύστε κι ένα μικρό βιντεάκι όχι από τα… 1.281 γκολ του Πελέ, αλλά από την πιο διάσημη και πολυσυζητημένη φάση του, ένδειξη ποδοσφαιρικής ιδιοφυίας, η οποία, όμως, δεν κατέληξε τελικά στα δίχτυα…




Πηγή: sportdog.gr

Θετικό και το β’ δείγμα του Μανούσου!!

Σε απολογία κλήθηκε ο Γιώργος Μανούσος, αφού και το δεύτερο δείγμα βρέθηκε θετικό στη χρήση βηταμεθαζόνης, η οποία έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Θετικό και το β’ δείγμα του Μανούσου!
Την προσεχή Πέμπτη (24/10) κλήθηκε σε απολογία ο Γιώργος Μανούσος, αφού η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως και το β’ δείγμα που αναλύθηκε από τα αρμόδια όργανα βρέθηκε θετικό στην ουσία βηταμεθαζόνης.

Η συγκεκριμένη ουσία κατατάσσεται ως προς τη δραστικότητα της στα ισχυρά τοπικά καρτικοστεροειδή κι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Η ανακοίνωση

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 24-10-2013 και ώρα 13.30 την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή και τον ποδοσφαιριστή της Γεώργιο Μανούσο διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Betamethazone.

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού κ Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA».

Εκνευρισμός και αισιοδοξία!

Εκνευρισμός και αισιοδοξίαΕκνευρισμός επικρατεί στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με αφορμή την κλήση της σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague. Αιτία είναι τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της ομάδας στον αγώνα(1-1) της περασμένης Κυριακής(20/10) με τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη, τα οποία όμως δεν πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τα κράτησαν ως φωτιστικά εφέ. Πάντως, οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως δεν θα υπάρξει μεγάλη τιμωρία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν παύουν να ελπίζουν!!

Την αισιοδοξία πως η Βέροια θα ξεφύγει από την τελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας εκφράζουν οι διοικούντες την ομάδα της Ημαθίας.

Δεν παύουν να ελπίζουν
Ιδιαίτερα άσχημο είναι το κλίμα στη Βέροια μετά την ήττα από τον Άρη για ην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Για αυτό το λόγο χθες το βράδυ ο Γιώργος Αρβανιτίδης συναντήθηκε με τους συνεργάτες του, με βασικό θέμα συζήτησης πως η ομάδα θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο.

Μάλιστα, είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν αλλαγές σε διάφορα πλαίσια.

Η τελευταία εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως στον σύλλογο της Ημαθίας εκφράζουν την αισιοδοξία πως θα αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και γενικότερα το κλίμα.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα είναι τελικός για τη «βασίλισσα του Βορρά».
Πηγή: sport-fm.gr

Μόνο στον Ατρόμητο ο Σκόνδρας!!

«Έρωτα» με τον Γιάννη Σκόνδρα έχει ο Γιώργος Δώνης και θα τον ήθελε στον ΑΠΟΕΛ, όμως η Sportday αποκαλύπτει πως ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ θα άφηνε την Τούμπα μόνο για να επιστρέψει στον Ατρόμητο.

Μόνο στον Ατρόμητο ο Σκόνδρας
Κάτι περισσότερο από θετικός θα ήταν ο Γιώργος Δώνης στο ενδεχόμενο να πάρει μαζί του τον Γιάννη Σκόνδρα στον ΑΠΟΕΛ, όμως τα πράγματα δεν είναι ανάλογα από την πλευρά του παίκτη.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο 23χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να αφήσει την Τούμπα για να μετακομίσει στην Κύπρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο διεθνής άσος θα ερχόταν μόνο στην Αθήνα και, μάλιστα, για λογαριασμό του Ατρομήτου, αφού γνωρίζει ότι τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Πηγή: sport-fm.gr

«Έλεγχος του κέντρου και τρέξιμο...»

Την άποψη ότι το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα για το Champions League, θα κριθεί στη μεσαία γραμμή, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.


«Έλεγχος του κέντρου και τρέξιμο...»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» κατέθεσε την άποψη του για την αποψινή αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ», μίλησε για την εθνική ομάδα με αφορμή την κλήρωση των μπαράζ του Μουντιάλ για την Ρουμανία, ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση για την... μερική «αφλογιστία» του Κώστα Μήτρογλου, όταν φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη, για:

Το πώς περιμένει να παίξει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Αν πάρουμε ως δεδομένο την εικόνα του αγώνα με την Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στις Βρυξέλλες. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, αλλά αν μπορείς να το συνδυάσεις με θέαμα, είναι ακόμη καλύτερο. Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο και στόχος θα πρέπει να είναι η νίκη και στη χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Φάληρο, θα είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Από εκεί και πέρα, η Μπενφίκα είναι καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ. Είναι μια ιστορική ομάδα, αν και δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι η σημερινή μάχη θα κριθεί στο χώρο του κέντρου, όπου θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο. Αν οι χαφ δεν γυρίζουν πίσω για να βοηθούν στην άμυνα, θα υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω ότι ο Μίτσελ το ξέρει αυτό και θα πράξει ανάλογα».

Το αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι: «Είναι νωρίς ακόμη να πούμε οτιδήποτε, αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Και φέτος έχουν έρθει καλοί παίκτες, αλλά ακόμη αυτό δεν έχει φανεί στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να αποκτηθούν κάποιοι μέσοι με ανασταλτικά χαρακτηριστικά, γιατί στα παιχνίδια της Ευρώπης χρειάζεται τρέξιμο. Είναι νόμος στο σημερινό ποδόσφαιρο ότι αν δεν έχεις αντοχή και τρέξιμο, υπάρχει πρόβλημα».

-την κλήρωση της εθνικής ομάδας με τη Ρουμανία στα μπαράζ του Μουντιάλ: «Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα, αλλά έχουμε τα φόντα να την κερδίσουμε και να προκριθούμε. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι στη μεσαία γραμμή, έχουμε αργούς παίκτες. Από εκεί και πέρα, έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα είναι παρούσα σε όλες τις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ουσία, αν μπορεί να συνδυαστεί με θέαμα, αυτό θα είναι καλοδεχούμενο».

-την «αφλογιστία» του Κώστα Μήτρογλου με την εθνική ομάδα: «Άλλος ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού και η δυναμικότητα των αντιπάλων και άλλος ο τρόπος που αγωνίζεται η εθνική. Ένας σκόρερ δεν σημαίνει ότι πρέπει κάθε Κυριακή να βάλει γκολ. Είναι ένας παίκτης, που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Έχει ταλέντο και το θέμα είναι να μπορέσει να διαχειριστεί την ψυχολογία του στα σχόλια όταν δεν ‘βλέπει δίχτυα’».