Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μαρινάκης: «Πιστεύω θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός»

Θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού μέσα στην Λισαβόνα... βλέπει ο Πέτρος Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να χτυπήσουν στην κόντρα.

Μαρινάκης: «Πιστεύω θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός»
Αν όχι νίκη, ο Πέτρος Μαρινάκης πιστεύει πως ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εφόδια για να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό στο αποψινό παιχνίδι με την Μπενφίκα, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και να χτυπήσουν κυρίως στις αντεπιθέσεις, ενώ πιστεύει πολύ στις ικανότητες του ανιψιού του, Νίκου Μαρινάκη, διότι του αρέσει να δουλεύει σκληρά και να βελτιώνεται. «Πλασματική η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Τα μέχρι τώρα δείγματα που έχω δει είναι πολύ καλά και θετικά. Ακόμα και στο πρώτο ματς που έχασε 4-1 από την Παρί, είδαμε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος. Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να το χάσει αυτό το ματς. Στο δεύτερο με την Άντερλεχτ ήταν λίγο τυχερός, αλλά έκανε τις φάσεις του γκολ και δίκαια το πήρε».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα: «Θα περιμένει, δεν νομίζω πως θα ανοιχθεί. Θα βγει στην αντεπίθεση και κάτι μου λέει πως θα πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Διαφορετική ομάδα είναι η Μπενφίκα, διαφορετική η Άντερλεχτ, θα είναι πιο προσεκτικός στην άμυνα κι αν μπορέσει να έρθει το γκολ στην κόντρα, καλά θα είναι».

Για τα... όπλα του Ολυμπιακού: «Αν είναι σε καλή κατάσταση, όπως δείχνει, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Βλάντιμιρ Βάις και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να χτυπήσει το ματς. Αυτοί οι τρεις μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη είναι τα βαριά χαρτιά».

Για τον Νίκο Μαρινάκη: «Είναι ένα παιδί, 20 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει στον Παναθηναϊκό, έχει καλά στοιχεία, τα έχει δείξει, αλλά πρέπει να δουλέψει κι άλλο, να βελτιωθεί και να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί τόσο στην Σούπερ Λίγκα, όσο και να πάει πιο ψηλά. Νομίζω θα τα καταφέρει, του αρέσει η σκληρή δουλειά και νομίζω θα τα καταφέρει».

Για τον ΟΦΗ: «Δεν τον κολακεύει η βαθμολογική μας συγκομιδή. Νομίζω είναι πλασματική. Παίζαμε εντός έδρας με Πανιώνιο και Πλατανιά κυρίως, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Δεν είχαμε τύχη στα συγκεκριμένα ματς, γι’ αυτό και είμαστε ακόμα χαμηλά. Ο Σα Πίντο έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και πιστεύω πως θα έρθουν τα ευχάριστα στο προσεχές διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: