Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Ο κόσμος θα είναι κοντά μας»!

Πεδουλάκης: «Ο κόσμος θα είναι κοντά μας»Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι Κύπριοι θα σταθούν στο πλευρό του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Η ομάδα πηγαίνει στην Κύπρο, η οποία είναι ένα κομμάτι του ελληνισμού. Ήταν μια απόφαση η οποία λήφθηκε, από τη στιγμή που είχε επιβληθεί μια ποινή. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο, αφού ο κόσμος θα είναι κοντά μας και θα γεμίσει το γήπεδο. Και εκεί υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί και θα είναι δίπλα μας», ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού και συνέχισε:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα στην οποία αρέσει να τρέχει, όπως είναι σχεδόν όλες ο ισπανικές ομάδες. Το ζητούμενο για εμάς είναι η βελτίωσή μας σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Αυτές τις μέρες κάναμε τρεις προπονήσεις όλοι μαζί επιτέλους, βάζουμε και τον Ούκιτς σταδιακά στο ρυθμό και εκτός από τη νίκη που είναι σημαντική, θέλουμε να βρεθούν και όλοι οι παίκτες στο επιθυμητό επίπεδο»,

Από τον Αργύρη Πεδουλάκη ζητήθηκε να σχολιάσει την αμυντική λειτουργία της αντιπάλου του Παναθηναϊκού η οποία δείχνει να έχει προβλήματα.

«Έχει πρόβλημα σε ότι αφορά την ομαδική της άμυνα, αλλά αυτό είναι κάτι δεδομένο για πολλές ομάδες στην αρχή του χρόνου. Όσο περνάει ο καιρός όλες οι ομάδες θα αλλάζουν και θα βελτιώνονται και στο κομμάτι αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κούρασης της ομάδα από τα συνεχή ταξίδια.

«Είναι δύσκολο, υπάρχει καταπόνηση, αλλά είναι και κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Όπως πρέπει να διαχειριστούμε και το γεγονός ότι έχουμε παιδιά που είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης εξαιτίας τραυματισμών. Είναι σαν να έχουμε δύο ομάδες να διαχειριστούμε σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να διαχειριζόμαστε όμως την κατάσταση και μέσα στο παιχνίδι ακόμη και να τα βοηθήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο για την ομάδα όπως είναι για παράδειγμα ο Ούκιτς ή ο Λάσμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: