Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Κέρδισε! Δοξάστε τον...!!

Επιτέλους νίκη-μόλις 3η σε 13 ματς- στο πρωτάθλημα για τον Άρη. Κέρδισε στο "Κλ. Βικελίδης" με 2-0 τη Δόξα Δράμας που αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 43΄. Τα γκολ ο Ούμπιντες (13΄) και ο Καπετάνος (79΄).

Κέρδισε! Δοξάστε τον...
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (13` Ουμπίδες, 79` Καπετάνος) ο Άρης νίκησε 2-0 τη Δόξα Δράμας στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής. Οι κίτρινοι ήταν ανώτεροι αλλά συνάμα και φλύαροι, ενώ για τους "μαυραετούς", που είχαν δυο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, σαφώς κι έπαιξε ρόλο η αποβολή του Κανακούδη στο 43`. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Άρη, ενώ και οι Δραμινοί έδειξαν σημάδια βελτίωσης.
Καλά που το `βαλε...
Στην πρώτη του ευκαιρία ουσιαστικά ο Άρης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με το άπιαστο σουτ του Ουμπίδες στο 13`, αλλά από `κει και πέρα ήταν εξαιρετικά φλύαρος και παραλίγο να το πληρώσει...
Στο 31` η ωραία προσπάθεια του Βάντερσον δεν βρήκε στόχο, όπως και η βολίδα του Λίμα στο 37` με τη Δόξα να δείχνει τα δόντια της. Δυστυχώς για τους "μαυραετούς" η ανόητη αποβολή του Κανακούδη στο 43` (μαρκάρισμα στον Ουμπίδες) τους... έκοψε τα φτερά.
Ήθελε το 2ο και το... πέτυχε
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και έκαναν δυο καλές ευκαιρίες (49` Τσέζαρεκ, 54` Σολτάνι) όμως το πολυπόθητο δεύτερο γκολ δεν ερχόταν, ενώ ο Κατσαβάκης προσπαθούσε με αλλαγές από τον πάγκο να ενισχύσει την ομάδα του.
Τη λύτρωση τελικά για τον Άρη έδωσε ο Καπετάνος (με τη βοήθεια και του... Λεάντρο) με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0 με τους κίτρινους να κλείνουν με νίκη το 2011.
Το φιλμ του αγώνα:
90+3` Λήξη του ματς
83` Ο Ακόστα αντί του Ουμπίδες
79` Ο Καπετάνος με δυνατό αριστερό σουτ (η μπάλα βρήκε και στον Λεάντρο) έκανε το 2-0
78` Ο Κατσικογιάννης αντί του Αμπουμπακάρι
73` Ο Γκαμπόρ στη θέση του Αραβίδη
70` Ο Βρέντζος με κεφαλιά παραλίγο να σημειώσει αυτογκολ
69` Kίτρινη στον Σικαλιά
68` Ο Γιαννιώτας αντί του Καζναφέρη
58` Ο Σοϊλέδης αντί του Κουμπρόγλου
53' Σέντρα του Ουμπίντες από δεξιά, κεφαλιά του Τσέζαρεκ από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σέρεμετ
49` Σέντρα Νέτο από δεξιά, σουτ στην κίνηση του Τσέζαρεκ, ο Σέρεμετ με διπλή προσπάθεια έσωσε προ της γραμμής
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
46` Ο Καπετάνος στη θέση του Κατίδη
45+2` Λήξη του πρώτου μέρους
44` Κίτρινη και στον Σέρεμετ
43` Ο Κανακούδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ουμπίδες
37` Φοβερό σουτ του Λίμα από τα 30 μέτρα, η μπάλα μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι
31` Προσποιήσεις και σουτ του Βάντερσον από το ύψος της περιοχής, με τις γροθιές έδιωξε ο Βελλίδης
26` Κίτρινη στον Τόχα
22` Κίτρινη στον Σολτάνι
13` Ο Χαβιέ Ουμπίδες βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με συρτό δυνατό σουτ νίκησε τον Σέρεμετ για το 1-0!
10` Κίτρινη στον Κανακούδη
1` Έναρξη του αγώνα
Oι συνθέσεις:
Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Κατίδης, Νέτο, Ούμπιντες, Σολτάνι, Τσέζαρεκ.
Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Ακόστα, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος.
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Κανακούδης, Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αραβίδης.
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)

Το... δούλεμα συνεχίζεται!!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν για όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης, δεν πείστηκαν καθόλου και περιμένουν να δουν... μαρούλι σκεπτόμενοι τι θα κάνουν άμεσα αν δεν λάβουν το μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων τους...

Το... δούλεμα συνεχίζεται!
Μπορεί ο Σταύρος Αδαμίδης στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ (αλλά και με δηλώσεις του στο φινάλε αυτής) να έκανε λόγο για ενδιαφέρον από τέσσερις... πλευρές για να επενδύσουν στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στα αποδυτήρια δεν έδειξαν να... συγκινούνται και κυρίως να πείθονται!
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα (όπως και οι υπάλληλοι αλλά και οι φίλοι της Ενωσης) ήλπιζαν να ακούσουν από τον πρόεδρο της ομάδας το όνομα του υποψήφιου επενδυτή που φέρεται να εκπροσωπεί ο νομικός Ιωάννης Βλάχος. Αντ' αυτού πληροφορήθηκαν πως ο 37χρονος νομικός θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να έχει απ' ευθείας επαφές με υποψήφιους επενδυτές (όπως ο ίδιος τουλάχιστον δήλωσε) και δεν άκουσαν λέξη για το... σίριαλ του ανθρώπου (ή της εταιρείας) που εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος.
Τα σχόλια (μεταξύ αστείου και σοβαρού) που ακούστηκαν στα αποδυτήρια των Σπάτων για το σκοπό του συγκεκριμένου ταξιδιού στο Ντουμπάι από τον Σταύρο Αδαμίδη δεν υπάρχει λόγος να καταγραφούν αλλά δεν είναι και τα κολακευτικότερα. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως στην πλειονότητά τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έλεγαν πως: το... δούλεμα συνεχίζεται!
Ποιος μπορεί όμως να τους δώσει άδικο; Οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες ακούνε μόνο λόγια και λαμβάνουν μόνο υποσχέσεις και βλέπουν μία υπόθεση (αυτή που εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος) που υποτίθεται πως θα έπρεπε τώρα να είναι στην τελική της ευθεία για να υπάρξει deal (αν όχι να θάβεται) να υποβαθμίζεται από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο οποίος γνωστοποίησε το ταξίδι του για να μιλήσει με άλλους υποψήφιους επενδυτές.
Εννοείται πως όλοι στα Σπάτα (μα όλοι) εύχονται να υπάρχει βάση στα νέα σενάρια ενδιαφέροντος που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας όμως όπως και να 'χει δεν μπορούν να πειστούν από τα λόγια και τις κινήσεις των ανθρώπων που διοικούν την ΑΕΚ αφού όπως οι ίδιοι φέρονται να λένε στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους αν είχαν γίνει πράξη τα μισά από όσα έχουν ακούσει η Ενωση θα είχε τώρα εκτοξευθεί σε όλα τα επίπεδα...

Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι πόσο καιρό θα είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μάλιστα αρκετοί ήταν αρκετά ενοχλημένοι με τη δήλωση του προέδρου της ομάδας που τους αφορούσε (σ.σ.: «τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο την ΑΕΚ») μια και αφενός δεν μπορεί να τους απασχολεί τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες και αφετέρου θεωρούν πως οι ίδιοι έχουν κάνει υπομονή περισσότερο από κάθε άλλον συνάδελφό τους.
Σύντομα οι «κιτρινόμαυροι» θα συναποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν στο μέλλον και φυσικά θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει τον Ιανουάριο μια και ελπίζουν σύντομα (μα πολύ σύντομα, στις πρώτες μέρες του 2012) να έχει μπει στον τραπεζικό τους λογαριασμό το μεγαλύτερο μέρος των οφειλωμένων τους.

πηγή: gazzetta.gr

"Ποιες μεταγραφές και ποιο Μιλάνο;"

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθούν να εξηγήσουν σε όλο τον κόσμο πως δεν μπορούνε να ασχοληθούνε με μεταγραφικά θέματα αυτή τη περίοδο και γενικά διαψεύδουν το ότι ο Ζήσης Βρύζας ταξίδεψε στο Μιλάνο για μεταγραφικούς λόγους...

Στην  ΠΑΕ λένε πως πρώτο μέλημα τους είναι να έρθει το μπάτζετ της ομάδας στα πλαίσια που ζητά η ΟΥΕΦΑ, άρα μέχρι να συμβεί αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει καμία κουβέντα για μεταγραφές.
Ουσιαστικά ο φόβος της ΠΑΕ είναι να μη δημιουργηθεί σύγχυση μέσα στην ομάδα, αφού θα πρέπει πρώτα να πληρωθούν οι παίκτες και να ηρεμήσουν και μετά να φανεί το αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποια μεταγραφή.
Πηγή: paok24.gr

Football χωρίς πόδια...!!

Ο Μπόμπι Μάρτιν γεννήθηκε δίχως τα κάτω άκρα του, μα κατάφερε με επιτυχία να παίξει αμερικανικό ποδόσφαιρο, να γίνει μεγάλος γυναικάς και να κάνει οικογένεια...

Football χωρίς πόδια...
Γεννήθηκε χωρίς πόδια (1987). Οχι χωρίς κάποιο μέρος τους, αλλά δίχως όλο το πόδι. Σε ηλικία δύο χρονών άρχισε να περπατάει... με τα χέρια! Ο Μπόμπι Μάρτιν δεν πτοήθηκε από την εκ γενετής συμφορά του, αλλά βρήκε τη δύναμη να κάνει κάτι ανεπανάληπτο. Οχι απλά επιβίωσε, μα απολαμβάνει και το ευ ζην. Ακόμα και τα δύο όνειρα του δεν τα άφησε απραγματοποίητα.

Επαιξε αμερικανικό ποδόσφαιρο και έκανε οικογένεια (τα γεννητικά όργανα του δεν είχαν κανένα πρόβλημα)! «Το μειονέκτημα μου το μετέτρεψα σε πλεονέκτημα. Παίζω αμυντικός και  πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να κάνει καλύτερα τάκλιν από μένα. Βρίσκομαι χαμηλά και πιάνω τα πόδια των αντιπάλων με τα χέρια. Τους ρίχνω κάτω και τους παίρνω τη μπάλα».


Αυτό είναι το ένα μυστικό της επιτυχίας του Μπόμπι, ο οποίος βασίζεται στην τρομακτική δύναμη των χεριών του (σηκώνει τρεις φορές το βάρος του) και αγωνίζεται για χάρη του Πανεπηστιμίου Σέντραλ Στέιτ. Το άλλο είναι μάλλον το μυστικό της ευτυχίας: «Δεν στεναχωριέμαι ποτέ. Εχω αποδεχτεί το πρόβλημα και δεν το αφήνω να με καταθλίβει. Ακόμα και με τις γυναίκες είχα επιτυχίες. Εχω βγει ραντεβού με 25 διαφορετικές πριν παντρευτώ. Τώρα έχω τον γιο μου (ο 3χρονος Τέιλορ φώτο) και προσπαθώ να του μάθω όσα δεν έμαθε σε μένα ο πατέρας μου που ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά μαζί μου».


Την περσινή σεζόν ο Μπόμπι ήταν ο 5ος στη λίστα με τα περισσότερα αποτελεσματικά τάκλιν (48) και συνέβαλε στην καλή πορεία του Πανεπιστημίου του. Οσο για το ποια είναι το προτερήματα του εκτός γηπέδου, όπου κινείται πάνω σε πατίνι, ο 24χρονος αμυντικός τα απαριθμεί με εμφανή σιγουριά για τον εαυτό του: «Εχω πολύ καλό χιούμορ, η προσωπικότητα μου είναι καλλιεργημένη και ουδέποτε αισθάνθηκα ανάπηρος»!

Κάποτε βέβαια χρειάστηκε να μαζέψει όλη τη δύναμη της ψυχής του και όλο το θυμό που προκλήθηκε από την πλέον ηλίθια απόφαση που έχει λάβει ποτέ διαιτητής στην ιστορία όλων των αθλημάτων, όλων των εποχών. Ηταν σε έναν σχολικό αγώνα λυκείων, όταν στο ημίχρονο του ζητήθηκε να βγει εκτός αγώνα. Οπως του είπε ο βλάκας διαιτητής, δεν φορούσε τα απαραίτητα που όριζαν οι κανονισμοί, ώστε να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου. Ποια ήταν αυτά που του έλειπαν; Επικαλαμίδες, επιγονατίδες και παπούτσια... !!!
Μπορεί όλα αυτά να του στέρησαν μια συμμετοχή, αλλά όταν ένας άνθρωπος έχει τόσο μεγάλη καρδιά δεν έχει να φοβάται τίποτα...






πηγή: gazzetta.gr

«Παίξαμε στοχευμένα, είχαμε διάρκεια»


markopoulos

Ο Σούλης Μαρκόπουλος απαντώντας στον Βαγγέλη Αλεξανδρή για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, τόνισε πως αυτοί που πέταξαν αντικείμενα δεν αντιπροσωπεύουν την φίλαθλη μάζα του «Δικεφάλου», ενώ για τα αγωνιστικά υπογράμμισε πως η ομάδα του έπαιξε για πρώτη φορά φέτος τόσο καλό μπάσκετ για τόσο μεγάλη διάρκεια.
«Συγχαρητήρια στον κόσμο, που μας βοήθησε πάρα πολύ, θα θέλαμε να τον έχουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Αν δύο τρία άτομα βγήκαν από τα όρια και πέταξαν κάποια αντικείμενα, δεν αντιπροσωπεύουν την φίλαθλη μάζα του ΠΑΟΚ, που ήρθε στο γήπεδο να δει το παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες, ερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν στρεσαρισμένοι, σε μας υπήρχε αυτό το «πρέπει να κερδίσουμε», μέσα στο γήπεδο κάναμε ακριβώς ότι είπαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Με εξαίρεση ένα 3λεπτο στις αρχές της 2ης περιόδου, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλό και στοχευμένο μπάσκετ, για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο διάστημα και σ΄ αυτό μας βοήθησε κι ο κόσμος.Προσπαθούμε να βάλουμε όλους τους παίκτες στο κλίμα της ομάδας, δεν είναι τόσο εύκολο, είναι διαφορετικοί παίκτες και χαρακτήρες, και η χημεία δεν είναι πάντα όπως τη θέλουμε. Σήμερα ήταν καλύτερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια».
Ενώ για το αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε στο τέλος είπε: «Για το αντιαθλητικό φάουλ στο τέλος, αυτό λέει ο κανονισμός. Η μπάλα δεν είχε φύγει ακόμη από τα χέρια του παίκτη μας που έκανε την επαναφορά. Τι να κάνουμε, αυτό λέει ο κανονισμός. Και λίγο νωρίτερα έγινε αντιαθλητικό φάουλ σε δικό μας παίκτη, που δεν δόθηκε».
Τέλος για τον Άρη είπε: «Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Άρη, κάνει πολύ καλή πορεία, έχει καλούς παίκτες, έχει βρει χημεία, θέλαμε να βγάλουμε κάποιους παίκτες του από το παιχνίδι, με κάποιους το καταφέραμε, με κάποιους άλλους όχι. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».
Ντικούδης: «Εύχομαι να είναι μια νέα αρχή»
Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη, λέγοντας: «Εύχομαι να είναι μια νέα αρχή για την ομάδα αυτή η νίκη. Γιατί το τελευταίο διάστημα δεν παίζαμε καλό μπάσκετ. Είχαμε τον κόσμο σήμερα που ήταν μεγάλη βοήθεια. Ο Αρης είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αλλά το θέλαμε πιο πολύ κι αυτό φάνηκε σε κάποια σημεία».

πηγή: metrosport.gr

Οιωνός κατάκτησης!!

Ο Ολυμπιακός στην θριαμβευτική πορεία του προς την κατάκτηση του θρυλικού «τριπλ – κράουν» το αξέχαστο 1997 είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην β' φάση της τότε Ευρωλίγκα με εντός έδρας θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ με 82-51!

Οιωνός κατάκτησης!
Ευχάριστες μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της ομαδάρας του Θρύλου που μεσουρανούσε την δεκαετία του 1990 ξύπνησε το πρόγραμμα της φάσης του «TOP-16» ξύπνησε η ...σειρά των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού!
Η πρεμιέρα της φάσης του «TOP-16» φέρνει τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του μέχρι πρότινος άσου του Θρύλου Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και του άλλοτε προπονητή του Γιόνας Καζλάουσκας και του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου, φέρνει στο μυαλό των παλαιότερων οπαδών του Ολυμπιακού πολύ ευχάριστες εικόνες από το παρελθόν!
Για όσους δεν θυμούνται, ο Θρύλος στην πιο θριαμβευτική σεζόν της ιστορίας του, αυτή του 1996-1997, που στιγματίστηκε από την κατάκτηση του τριπλ κράουν είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην δεύτερη φάση της τότε διαμορφωμένης Ευρωλίγκα με εντός έδρας θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 82-51!
Κατά διαβολική σύμπτωση βρισκόταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην άκρη του πάγκου του Θρύλου– όπως και τώρα – με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με το ... γκάζι πατημένο τις υποχρεώσεις του στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, διαλύοντας την αντίσταση της πολύ δυνατής και τότε ρώσικης ομάδας, του Γκουντέλιν και των άλλων άσων της ρωσικής ομάδας.
Εκείνο το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 9 Ιανουαρίου του 1997. Ο Θρύλος με ηγέτη έναν εκπληκτικό Ντέιβιντ Ρίβερς και τον Γερμανό σέντερ Κριστιάν Βελπ πρώτο του σκόρερ με 19 πόντους, δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας,την οποία διέσυρε με το εντυπωσιακό 82-51 στο «καυτό» ΣΕΦ, με τους 10.000 οπαδούς του να παραληρούν στις εξέδρες!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέραν των Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε εκελίνο τον όμιλο μετείχαν οι Μακάμπι και Στεφανέλ Μιλάνο.
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για συγκυρία, που ξυπνάει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Άντε και με το ευρωπαϊκό στην Κωνσταντινούπολη!
 πηγή:katimagiko.gr

Χαλαρά ο Ολυμπιακός!!

Για την 9η αγωνιστική, οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν εύκολα της ΕΑ Πατρών με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη, σε ένα παιχνίδι που είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Χαλαρά ο Ολυμπιακός
Μετά από πρωτοβουλία των γηπεδούχων ήταν αφιερωμένο στο "Χαμόγελο του Παιδιού", με το λογότυπο του οργανισμού στις φανέλες των γηπεδούχων και προβολή των πενταψήφιων αριθμών στήριξης (14545 για κλήσεις από σταθερό και κινητό, 54020 για μηνύματα).
Όσον αφορά το αχαϊκό συγκρότημα, που αγωνίστηκε με δύο ξένους μετά την αποχώρηση του Πινκ, με τον 19χρονο Παπαδόπουλο να παίζει βασικός, δεν μπόρεσε ούτε κατά διάνοια να κοντράρει τον αντίπαλο του και να κάνει για τέταρτη φορά τις τελευταίες πέντε σεζόν το διπλό.
Τα σετ: 25-15, 25-22, 25-16.
Πηγή: contra.gr

"Καλέ μου Άγιε Βασίλη, βοήθα"!

Στον... Αγιο Βασίλη εναποθέτουν οι άνθρωποι του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα ο προπονητής Νίκος Λινάρδος τις ελπίδες τους, ώστε να βρεθεί η οικονομική και αγωνιστική λύση στην ομάδα.


"Καλέ μου Άγιε Βασίλη, βοήθα"!
"Ο Αγιος Βασίλης να μας λύσει το θέμα του Χόμαν. Εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από αυτή την ομάδα και περιμένω να δω αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πραγματικότητα. Οι παίκτες μου δεν είναι βιονικοί για να αντέξουν 40 λεπτά. Δεν μπορούμε με αυτό τον τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο βάθος χρόνου και όσο περναει ο καιρός και κουράζεται το μυαλό και το σωμα των παικτών δεν αντέχουν. Εύχομαι Υγεία σε όλους και να μην είναι τοσο μίζερο το ελληνικό μπάσκετ", τόνισε ο τεχνικός του Αμαρουσίου και συνέχισε...
"Είμαι προπονητής και οι αρμόδιοι για να μιλήσουν είναι ο εκπρόσωπος του Χόμαν και οι δικηγοροι και οι διοικητικοί ιθύνοντες του Αμαρουσίου.Δεν ξέρω πως βγήκε στην δημοσιότητα ότι οι τρεις νέοι παίκτες θα παίξουν σήμερα. Αλλά ελπίζω να μην παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη των παικτών μου και την δική μου. Ελπίζω να βρεθεί η λύση ώστε να μην αναγκάζεται ο εκάστοτε προπονητής να αλλάξει 2 ή 3 ρόστερ μέσα στην χρονιά. Τα χρέη πρέπει να λυθούν γιατί η ομάδα δεν μπορεί να πάρει παίκτες. Με παραξενευει το γεγονός ότι τα χρέη που είχαν στις άλλες ομάδες έγιναν γνωστά αφού είχαν ενισχυθεί με νέους παίκτες. Κάποιοι άνθρωποι έκαναν τις προσφυγές τους αφού οι ομάδες είχαν ενισχυθεί. Αυτό δεν έγινε στο Μαρουσι".

"Αν δεν διορθωθούμε δεν θα κάνουμε τίποτα στο Top-16"!

Για ακόμη μία φορά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χτύπησε... καμπανάκι στους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα, με αφορμή τη δύσκολη νίκη στο Ρέθυμνο.

"Αν δεν διορθωθούμε δεν θα κάνουμε τίποτα στο Top-16"!
"Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και δεν διορθώσουμε τα λάθη μας, δεν θα κάνουμε τίποτα στο Top-16", δήλωσε ο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση που οι διαιτητές τον χρέωσαν με τεχνική ποινή:
"Είχαμε ζητήσει από τους διαιτητές να μπει το instant replay, όπως γίνεται στην Ευρωλίγκα και μας είχαν πει ότι θα το βάλουν. Αναφέρομαι αποκλειστικά στις φάσεις με το χρονόμετρο και σε καμία άλλη. Εκεί, ήταν ξεκάθαρα η φάση υπέρ μας αλλά δεχθήκαμε τεχνική ποινή διότι όλος ο πάγκος αντέδρασε λογικά, όπως κι εγώ".

"Το θέλαμε περισσότερο"

Ο Δήμος Ντικούδης, ευχήθηκε η νίκη επί του Άρη να σημάνει την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

"Το θέλαμε περισσότερο"
Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως «είναι μια μεγάλη νίκη, τη θέλαμε πολύ. Εύχομαι να είναι η αρχή για καλύτερες μέρες, γιατί δεν παίζαμε καλό μπάσκετ μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε πολύ. ΟΆρης είναι ανταγωνιστική ομάδα, έπαιξε καλό μπάσκετ και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Φάνηκε όμως ότι εμείς θέλαμε περισσότερο τη νίκη και την πήραμε».

«Είναι ΑΕΚτζής και δυνατός επιχειρηματίας!»

Ο Γιώργος Κασσαβέτης που συμμετέχει ενεργά στην κίνηση του Ελληνα επιχειρηματία και των παλιών παραγόντων για να μπουν στην ΑΕΚ, αποκαλύπτει κάποια στοιχεία της ταυτότητας του υποψήφιου επενδυτή.

«Είναι ΑΕΚτζής και δυνατός επιχειρηματίας!»
Ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε σήμερα ότι ο Νίκος Στράτος του μετέφερε το ενδιαφέρον Ελληνα επενδυτή για την ΑΕΚ. Μάλιστα, αναμένεται μετά την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ από το Ντουμπάι, να γίνει και συνάντηση μαζί του για να μπουν στην… ουσία των συζητήσεων. Ο Γιώργος Κασσαβέτης, γνωστός ΑΕΚτζής, συμμετέχει στην κίνηση του Ελληνα επιχειρηματία και πλαισιώνει παλιούς παράγοντες της ΑΕΚ (Στράτος κ.α.) και παλαιμάχους (Μανωλάς, Μαύρος, Τσιάρτας κ.α.), μίλησε αποκλειστικά στο aek365.gr για την κίνηση για την ΑΕΚ και αποκάλυψε όλα όσα θέλει να μάθει ο κάθε οπαδός της ομάδας.
«Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ ξανά εκεί που της αρμόζει. Ωστόσο, πρέπει να δούμε την κατάσταση με σοβαρότητα και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που θέλει να πάρει την ΑΕΚ είναι ΑΕΚτζης και δυνατός επιχειρηματίας. Αυτό το λέω με σιγουριά. Ονομα δεν θέλει να γίνει γνωστό ακόμα. Είναι μια κίνηση που θα δώσει λύση στην ΑΕΚ. Θέλει να βάλει αμέσως 10 εκατομμύρια ευρώ και να πάρει την ΠΑΕ. Να εξοφληθούν παίκτες και υπάλληλοι αμέσως. Να γίνει ξανά η ΑΕΚ, ΑΕΚ… Και δεν θα είναι μόνο αυτά τα χρήματα. Αυτά θα μπουν τώρα. Δεν θέλει να πετάξει έτσι τόσα λεφτά. Κάνει επένδυση και θέλει την ΑΕΚ δυνατή. Και θα το αποδείξει. Οι μέρες για την ΑΕΚ είναι δύσκολες και κρίσιμες και πρέπει να είμαστε σοβαροί όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα» είπε ο κ.Κασσαβέτης.
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας – τουρισμού και οικονομολόγος, ήταν αντιπρόεδρος στην πρωταθληματική ΑΕΚ επί των ημερών του Κώστα Γενεράκη στην ομάδα και πολλές άλλες φορές είχε διατελέσει στέλεχος διοικήσεων στην Ενωση. Μάλιστα, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στην ΑΕΚ αν βρεθεί η χρυσή τομή και η ομάδα αυτή αναλάβει την ΠΑΕ. «Ολοι θα βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Ανιδιοτελώς. Όπως κάναμε τόσα χρόνια. μεγάλο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια παίζουν οι παλαίμαχοι. Ισχύει ότι έχουμε έρθει σε επαφή με τον Μανωλά, τον Μαύρο, τον Ατματσίδη, τον Κασάπη και τον Τσιάρτα. Αυτοί ξέρουν καλύτερα τον χώρο από εμάς και αυτοί αγαπούν την ΑΕΚ αφού την τίμησαν όσο κανείς άλλος».
Ο κ.Κασσαβέτης μίλησε για την επικείμενη συνάντηση του Αδαμίδη με τον Ελληνα επιχειρηματία τονίζοντας χαρακτηριστικά «Ο επιχειρηματίας που θέλει να πάρει την ΑΕΚ είναι αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό. Λείπει και ο κ.Αδαμίδης. Όταν επιστρέψουν θα συναντηθούν και θα μιλήσουν από κοντά. Νομίζω εντός του Σαββατοκύριακου θα έχουμε εικόνα. Σημασία έχει ότι υπάρχει λύση για την ΑΕΚ και είναι πολύ καλή. Δεν είμαστε στο σημείο μηδέν. Υπάρχει ενδιαφέρον από έναν δυνατό επιχειρηματία που αγαπά την ομάδα, πάει στο γήπεδο και παρακολουθεί γενικότερα τον σύλλογο. Ο νοών νοείτω… Επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται σοβαρότητα αυτή την στιγμή και να δούμε όλοι το καλό της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Και αυτούς πρέπει να βοηθήσουμε».
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Να τα… χιλιάσει!!

Ο 42χρονος Τούλιο Μαραβίγια είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ του κόσμου. Μετράει 993 γκολ και συνεχίζει, κυνηγώντας τα 1.000 που έχουν ξεπεράσει Πελέ και Ρομάριο.

Να τα… χιλιάσει!
Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, ο Ζίκο διοργάνωσε το ετήσιο φιλικό κατά της φτώχιας «Jogo das Estrelas», όπου είχε καλέσει τους φίλους του. Σε αυτούς είχε συμπεριλάβει και τον Τούλιο Ουμπέρτο Περέιρα Κόστα ή πιο γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα ως Τούλιο Μαραβίγια (σ.σ.: θαύμα). Ο εν λόγω κύριος σκόραρε δύο φορές και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αυτά θα κατατεθούν στο λογαριασμό μου».
Τι εννοούσε ο 42χρονος επιθετικός; Μα τι άλλο από τον λογαριασμό των γκολ της καριέρας του που πλέον έχουν φτάσει τον αριθμό 993 σε 931(;) αγώνες!
Το ιδιαίτερο στην υπόθεση είναι πως τα μετράει μόνος του και απ’ ότι φαίνεται συμπεριλαμβάνει σε αυτά και όλα τα γκολ που έχει σημειώσει παίζοντας ακόμα και με την παρέα του. «Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τα 1.000 (το έχουν καταφέρει μόνο ο Πελέ και ο Ρομάριο)» υπενθύμισε ο ίδιος τη στιγμή που ετοιμαζόταν να υπογράψει και πάλι (για 5η φορά) με την αγαπημένη του Μποταφόγκο DF που δεν είναι η γνωστή ομάδα του Μαρσέλο Μάτος (θα παίξει μόνο στο περιφερειακό πρωτάθλημα Καριόκα).
Απίστευτος γυρολόγος
Μάλιστα πρόλαβε ήδη να κάνει και σεφτέ. Χρειάστηκε μόλις 50 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας το πιο γρήγορο τέρμα της καριέρας του που έχει ξεκινήσει το 1987! Σε αυτά τα 24 χρόνια έχει προλάβει να αλλάξει 41 φορές ομάδα (οι 31 είναι διαφορετικές και οι 10 επιστροφές). Εκτός από το ξεκίνημα με τη Γκοϊάς (1987-’92) και λίγο αργότερα την κανονική Μποταφόγκο (1994-’96), ουδέποτε έμεινε για περισσότερο από μία περίοδο σε κάποιο σύλλογο. Αντιθέτως, ουκ ολίγες ήταν οι περιπτώσεις που έχει πραγματοποιήσει δύο ή περισσότερες μετακινήσεις στην ίδια σεζόν, με αποκορύφωμα το 2010 που το έκανε πέντε φορές (από τέσσερις το 2006 και το 2009).

Την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε έκανε κάτι ανεπανάληπτο. Πέραν της Μποταφόγκο DF (23 συμμ./ 14 γκολ), όπου επέστρεψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έπαιξε επίσης στις Ποτιγκουάρ, Ουμουαράμα (δις) και Οπεράριο. Και τις τρεις αυτές έδωσε το παρών για ένα μονάχα αγώνα και πέτυχε από ένα γκολ! Πάντως το ότι έχει την τρέλα και το κουράγιο να δίνει το παρών στα γήπεδα συνιστά από μόνο του ένα ιδιαίτερο επίτευγμα. Το άλλο είναι πως πρόκειται για τον πρώτο εν ενεργεία σκόρερ του κόσμου!






Το χέρι και η «Τουλέτα»
Το 1995 ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Τότε πραγματοποίησε και τις 15 συμμετοχές του με την Εθνική Βραζιλίας. Και εκεί φρόντισε βέβαια να αφήσει το στίγμα του, καθώς πρόλαβε να σημειώσει 13 γκολ, δύο εξ αυτών πολύ σημαντικά στο Κόπα Αμέρικα του 1995. Αυτός ήταν που ισοφάρισε στο 81’ (2-2) στον προημιτελικό με την Αργεντινή των Μπορέλι και Σούρερ, ενώ ευστόχησε και στην εκτέλεση του όταν οδηγήθηκε στα πέναλτι (πρόκριση με 4-2).

Εκείνο το γκολ έχει μείνει στην ιστορία ως «χέρι θαύμα» (σ.σ.: η απάντηση των Βραζιλιάνων στο «χέρι του Θεού»), με τον Βραζιλιάνο να σουτάρει, αφού πρώτα είχε κατεβάσει τη μπάλα με το χέρι. Η Σελεσάο έφτασε μέχρι τον τελικό. Και εκεί ο Τούλιο πέτυχε το γκολ της χώρας του. Η ισοπαλία (1-1) οδήγησε εκ νέου στα πέναλτι, όπου ο 26χρονος τότε επιθετικός ήταν ο μοναδικός που αστόχησε και η Ουρουγουάη πήρε την κούπα (5-3).

Το πιο ιδιαίτερο γκολ του όμως το πέτυχε σε έναν αγώνα της Μποταφόγκο με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η μπάλα πήγαινε προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Τούλιο έτρεξε, τη σταμάτησε πάνω στη γραμμή, τη σήκωσε και σκόραρε με ένα ακροβατικό τακουνάκι. Τότε οι οπαδοί της ομάδας από τη Χιλή το θεώρησαν υποτιμητικό και ξεκίνησαν επισόδεια που διέκοψαν προσωρινά το ματς. Εκείνο το γκολ έλαβε και όνομα: το είπαν «Τουλέτα».
 



ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
* Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γκοϊάς με 187 γκολ, της Βίλα Νόβα με 99 και της Σέρα Ντοουράντα με 200.

* Εξι φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα σε Α’ (1989, 1994, 1995), Β’ (2002, 2008) και Γ’ (2007) κατηγορία.

* Ο γηραιότερος (40 ετών) που έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στη Β’ κατηγορία (2008) και στη Γ’ κατηγορία (2007 39 ετών).

* Κορυφαίος σκόρερ σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, όλων των κατηγοριών της Βραζιλίας στη διάρκεια μίας σεζόν (1995, 2007) με 67 και 50 γκολ αντίστοιχα.

* Εχει κατακτήσει ένα πρωταθλήματα Βραζιλίας (Μποταφόγκο 1995), ένα Ελβετίας (Σιόν 1992), ένα Ρεκόπα Σουδαμερικάνα (Κρουζέιρο 1998), ένα Κύπελλο Ουγγαρίας (Ουίπεστ 2002) και αμέτρητες κούπες σε περιφερειακά πρωταθλήματα της χώρας του.

* Είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια. Εχει έναν γιο και μία κόρη. Ο πρώτος γεννήθηκε την ίδια μέρα με εκείνον και έχει ακριβώς το ίδιο όνομα.

* Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του αποβάλλονταν στο σχολείο όποτε έπαιζε μεσοβδόμαδα η Γκρέμιο, διότι πήγαιναν στην τάξη με ραδιοφωνάκι για να ακούν το ματς.

* Είναι λάτρης του Μίκι Μάους και έχει συλλογή με όλα τα τεύχη του κόμικ.

* Μετά τον Βαμπέτα έγινε ο δεύτερος Βραζιλιάνος παίκτης που πόζαρε (2003) για το γκέι περιοδικό με την ονομασία «G», έχοντας ωστόσο τη φήμη του μεγάλου γυναικά στα νιάτα του.

πηγή: gazzetta.gr

Από νησί σε νησί ο Σουμπίνιο!!

Από την Κρήτη στην Κέρκυρα θα βρεθεί -όπως όλα δείχνουν- ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στον Ολυμπιακό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στους Φαίακες του Χάβι Γκράθια.

Από νησί σε νησί ο Σουμπίνιο!
Την ίδια ποδοσφαιρική... στέγη ενδέχεται να βρει και ο Φρανσίσκο Χαβίτο, τον οποίο θέλει πολύ ο τεχνικός των νησιωτών.
Από εκεί και έπειτα ο Γκρμπιτς θα γυρίσει από τον Λεβαδειακό για να δοθεί ξανά αλλού δανεικός. Όσον αφορά στον Κάται λογικά θα βρεθεί γι' αυτόν ένας σύλλογος στην Σερβία για να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.
Πηγή: gazzetta.gr

"Τρένο" ο Κολοσσός και ο... μονόφθαλμος Πανιώνιος

Ο Κολοσσός είναι ασταμάτητος στην φετινή Α1, αντιθέτως το Μαρούσι που δεν είχε στη διάθεσή του τις προσθήκες των τελευταίων ημερών γνώρισε νέα συντριβή (81-67), ενώ ο Πανιώνιος ήταν άστοχος μεν, αλλά η αστοχία στοίχισε λιγότερο στους «κυανέρυθρους» (49-56), που συνεχίζουν της υψηλές πτήσεις τους.

"Τρένο" ο Κολοσσός και ο... μονόφθαλμος Πανιώνιος
Το Μαρούσι προχώρησε σε τρεις προσθήκες τις τελευταίες ημέρες αυτές των ΜακΚόι, Αποντάκα και Κοχαντάρεβιτς. Ο Νίκος Λινάρδος όμως δεν είχε τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσει αφού το θέμα της προσφυγής του Τζάρεντ Χόμεν δεν έχει λυθεί ακόμα.
Ο Κολοσσός μπορεί το καλοκαίρι να είχε αλλαγές τόσο στη διοίκηση όσο και στον πάγκο σφύζει υγεία και φρόντισε για ακόμα μία φορά να κάνει το καθήκον του.
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 30-42, 48-65, 60-85

Μαρούσι (Λινάρδος): Δεμερτζής 2, Ακεψιμαϊδης 3, Έλεγκαρ 8, Χαριτόπουλος 10(1), Γκαγκαλούδης 22(4), Τσόντσος 2, Κόμματος 12(1), Μανταλβάνος, Καλογιαννίδης1, Αγραβάνης.

Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 4, Χάτεν 18(1), Πάνος 4, Γεωργαλλής 9(3), Ασημακόπουλος 11, Μπόικιν 13(1), Χαρίσης 6, Τσάμης 10(1), Χόπσον 4, Κομποδιέτας 3, Αυγενικός 3.
Περιστέρι - Πανιώνιος 49-56
Ιδιαίτερα νευρικά μπήκαν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 5-0 στο 5' του αγώνα, την ώρα που οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να πλησιάσουν το καλάθι των γηπεδούχων, οι οποίοι ήθελαν να ξεκινήσουν δυνατά το παιχνίδι.

Το πρώτο καλάθι για τον Πανιώνιο το πέτυχε ο Στίβεσον που έκανε το 7-2 στο 6', ενώ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 12-10, σε ένα μέτριο ματς από τις δύο ομάδες, ύστερα από 1/2 βολές του Μότσνικ για το Περιστέρι.

Στη συνέχεια, όμως οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Νίκου Μπάρλου θα περάσουν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο παιχνίδι (12-13) για να διατηρήσει το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα το προβάδισμα, έπειτα από καλάθι του Βασίλη Ξανθόπουλου (17-19 στο 15').

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στο σκορ, καθώς καμία από τις δύο δεν θα μπορέσει να επιβάλει τον ρυθμό της. Με αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης με εύστοχο σουτ τριών πόντων του Ντίμπλερ θα διαμορφώσει το 23-25, με το οποίο θα πάνε και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 23-25, 37-46, 49-56.

"Άνθρωποι είναι, όχι μηχανές"

O Nίκος Αναστόπουλος υπερασπίστηκε τους παίκτες του μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ενώ για το θέμα του Σουμπίνιο είπε ότι ο Ολυμπιακός ειδοποίησε πως θέλει να πάρει τον παίκτη...

"Άνθρωποι είναι, όχι μηχανές"
Αρχικά, ο 53χρονος τεχνικός στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Κάλαϊτζιτς αλλά και το χρονικό σημείο που δέχτηκε το γκολ ο ΟΦΗ λέγοντας ότι “χάσαμε ένα παιχνίδι, χωρίς να κάνει φάση ο Λεβαδειακός. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν το χαμένο πέναλτι αλλά και το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Κατανοώ και καταλαβαίνω την πίκρα μας γιατί υπολογίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Βάσει της απόδοσης μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αξίζαμε να το κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κοιτάζουμε πάντα μπροστά. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία, όχι ότι καθόρισε το αποτέλεσμα όμως κάποιες κάρτες που δόθηκαν σε διάφορα μαρκάρισματα όπως σε Σίσιτς, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς“.
Στην συνέχεια, ο Νίκος Αναστόπουλος υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές τονίζοντας: “Δεν είναι θέμα κάμψης. Πρέπει να σκεφτείτε ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάνει ούτε Χριστούγεννα, ούτε θα κάνουν Πρωτοχρονιά. Είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Αν πάρετε υπ’ όψιν σας όλα τα παιχνίδια και τα αξιολογήσετε θα δείτε ότι στα περισσότερα η απόδοση μας ήταν από καλή έως καλή. Υπήρξαν παιχνίδια όπως και αυτό με την Κέρκυρα όπου δεν ήμασταν καλοί. Ήμουν ο πρώτος που το είπα”.
Όπως ήταν φυσιολογικό, μεγάλο μέρος της συνέντευξης τύπου απασχόλησε και η υπόθεση του Σουμπίνιο όπου είπε: “Ο Ολυμπιακός μας ειδοποίησε ότι θέλει να πάρει πίσω τον Σουμπίνιο. Όμως, εμείς αυτήν την στιγμή αν μπορούμε να πάρουμε το οτιδήποτε από τον κάθε Σουμπίνιο, θα το πάρουμε. Ειδοποιηθήκαμε μέσω του μάνατζερ του ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε να επιστρέψει και αφού είναι δανεικός φεύγει″.
Σχετικά με την χρησιμοποίηση του, ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στις απουσίες που αντιμετώπιζε η ομάδα… “Γνωρίζετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν επικαλούμαι ποτέ δικαιολογίες. Αν καθίσουμε να τα αραδιάζουμε, θα δείτε το μέγεθος τους. Μάντζιος, Μποντόρ, Παπουλής. Αν ήμασταν πλήρεις θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετική κουβέντα. Όμως το δικό μου σκεπτικό είναι ότι πρέπει να παίρνουμε όσα περισσότερα γίνεται από τον κάθε ποδοσφαιριστή”.
Σχετικά με την επίτευξη των στόχων του ΟΦΗ δήλωσε “μια ομάδα που έχει στόχους σε βάθος, πρέπει να προετοιμάζεται. Δεν είμαστε έτοιμοι για Ευρώπη. Και ποτέ δεν είπαμε αυτήν την λέξη από την αρχή της χρονιάς”.

"H σχέση με τον ΟΦΗ είναι παντοτινή"

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Λεβαδειακός ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στο “Γεντί Κουλέ” ως αντίπαλος του ΟΦΗ.

"H σχέση με τον ΟΦΗ είναι παντοτινή"
Αρχικά, ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε για την επιστροφή του ως αντίπαλος του ΟΦΗ λέγοντας ότι “έχω μια πολύ δυνατή σχέση με τον ΟΦΗ και θα κρατήσει για πάντα με την ομάδα και την Κρήτη”.
Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα είπε “ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για εμάς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή έδρα. Ο ΟΦΗ ήταν στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με αντεπιθέσεις και δεν κινδυνεύσαμε” ενώ σχολίασε και την εμφάνιση του ΟΦΗ προσθέτοντας “δεν ήταν άσχημη η εμφάνιση του ΟΦΗ παρά την ήττα”.

Τον έφερε αλλά πώς θα τον πληρώσει;

Τον 19χρονο Αζέρο μέσο της Έβερτον, Αράζ Αμπντουλάγιεφ, έφερε στην Ελλάδα ο Πανιώνιος, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμα διοίκηση...

Τον έφερε αλλά πώς θα τον πληρώσει;
Ο παίκτης μάλιστα είναι από την Τρίτη στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση που θα γίνει στο Κορωπί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές με την διοίκηση του Πανιωνίου έχουν προχωρήσει και δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και την Τετάρτη να έχει τελειώσει το θέμα του δανεισμού του από την αγγλική ομάδα.
πηγή: sportdog.gr 

Απτόητος ο Ηλυσιακός!!

Ο Ηλυσιακός επικράτησε με 76-73 του ΚΑΟΔ και πλέον η ομάδα των Ιλισίων αρχίζει να κάνει όνειρα για πλέι οφ. Σπουδαίο παιχνίδι από τον Γιώργο Αποστολίδη. Μόνος του έπαιζε ο Μπαβτσιτς για τον ΚΑΟΔ.

Απτόητος ο Ηλυσιακός!

NIKHΣΕ ΓΙΑΤΙ:Το ήθελε περισσότερο, αλλά και γιατί ήταν πιο τυχερός. Επίσης νίκησε γιατί πολύ απλά δεν χάνει στην έδρα του. Πλην του Κολοσσού Ρόδου, καμία άλλη ομάδα δεν έχει φύγει με ψηλά το κεφάλι από τα Ιλίσια.
MVP: Τον μοιράζονται τον τίτλο οι Αποστολίδης και Τόντιτς. Σπουδαίο ματς και από τους δύο, οι οποίοι κάλυψαν το κενό του Γκάρντνερ Χολ.
KEY POINT:Το τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί κρίθηκαν όλα. Ο Ηλυσιακός νίκησε 31-20 σε αυτό το δεκάελπτο και εκεί που όλα έδειχναν πως θα δυσκολευτεί αρκετά, πήρε μια μεγάλη διαφορά και κατάφερε να τη διατηρήσει ως το τέλος.
ΑΦΑΝΤΟΣ:Ο Μίτσελ μάλλον έμεινε στην Δράμα. Δεν έκανε τίποτα απολύτως στα εφτά λεπτά που αγωνίστηκε και ήταν ο χειρότερος παίκτης στο παρκέ.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:Το παιχνίδι ήταν καλό από κάθε άποψη. Ωραίες φάσεις, κλειστό ματς με σασπένς και γενικά άξιζε κανείς να περάσει το απόγευμα του στα Ιλίσια και όσοι επέλεξαν να το κάνουν, δεν το μετάνιωσαν..
Δεκάλεπτα:10-13, 27-28, 58-48, 76-73
Ηλυσιακός (Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν 6, Παπανικολόπουλος 4, Τόντιτς 19 (2τριπ, 7ριμπ), Νάνα 9 (1τριπ, 8ριμπ), Χατζής 4, Αποστολίδης 16 (1τριπ, 6ασ), Τόμπσον 4, Κασελάκης 10, Γαλιώτος 2, Τσιάκος 2.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Καρύδας 13 (1), Αθηναίου 11 (1τριπ, 6ασ), Μίτσελ, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 5 (6ριμπ), Ζάρας 6, Μπάβτσιτς 25 (2τριπ, 13ριμπ), Κακαρούδης 11 (2).
Πηγή: gazzetta.gr

Έχασε το ματς και... διοίκηση!!

ο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ υπέβαλλε την παραίτησή του την Τετάρτη, κάτι το οποίο βέβαια ήταν αναμενόμενο να συμβεί, την ίδια μέρα που οι Κρητικοί έχασαν στην έδρα τους και από τον Λεβαδειακό. 

Έχασε το ματς και... διοίκηση
Όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ παραιτήθηκαν την Τετάρτη. Εξάλλου έχει ήδη γνωστοποιηθεί ότι ο μόνος... δρόμος για την κρητική ομάδα είναι ο ορισμός διοίκησης πρωτοδικείου, κάτι που θα συμβεί την προσεχή Παρασκευή.
πηγή: sportdog.gr

«Απέδρασε» με Βασιλείου ο Λεβαδειακός!!


ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÖÇ-ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / SUPERLEAGUE / OFI-LEVADIAKOS

Με σημαντικό διπλό «απέδρασε» από το «Γεντί Κουλε» ο Λεβαδειακός στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι Βοιωτοί με τέρμα που πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ τους Σπύρος Βασιλείου στο 89′ έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα και βλέπουν το μέλλον τους με αισιοδοξία. Όσο για τους γηπεδούχους, απώλεσαν τη μεγάλη τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 58′, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι του Κάλαϊτζιτς και στο τέλος δέχθηκαν την ψυχρολουσία.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Ουκάρ (46’ Σουμπίνιο), Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (67’ Μάντζιος), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (77’ Μπούρμπος).
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Τόμας, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (83’ Γκρμπιτς), Μελισσάς, Βασιλείου, Ζουρούδης (69’ Πόποβιτς), Κόρμπος.

πηγή: metrosport.gr

«Ίδρωσε» ο ΠΑΟ στο Ρέθυμνο, νίκη για Καβάλα!!


BASKET LEAGUE / ÑÅÈÕÌÍÏ-ÐÁÏ / RETHIMNO-PANATHINAIKOS

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, χωρίς τη μεγάλη έκπληξη, με τον Παναθηναϊκό να περνάει μετά δυσκολίας από το Ρέθυμνο, ενώ η Καβάλα συνέχισε τη θετική της πορεία επικρατώντας με 81-67 του Ικάρου.
Τα αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ-Άρης 92-87
ΑΓΟΡ-Παναθηναϊκός 72-77
Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ 76-73
Μαρούσι-Κολοσσός 60-85
Καβάλα-Ίκαρος 81-67
Περιστέρι-Πανιώνιος 49-56
Ρεπό: Ολυμπιακός
Βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 17
2.Παναθηναϊκός 17
3.Κολοσσός 17
4.Πανιώνιος 16
5.Καβάλα 15
6.ΠΑΟΚ 14
7.ΑΓΟΡ 14
8.Ηλυσιακός 14
9.Περιστέρι 14
10. Άρης 12
11. ΚΑΟΔ 11
12. Ίκαρος 10
13. Μαρούσι 9

Κυριαζής στο «Μ»: «Ήθελαν να τον αφανίσουν»


kiriazis

Ο Γιώργος Κυριαζής αγωνίστηκε οκτώ συνολικά χρόνια με τη φανέλα του Ηρακλή. Έπαιξε επτά χρόνια στους «κυανόλευκους» πριν αποχωρήσει για την Ιταλία. Το καλοκαίρι του 2010 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ηρακλή. Αγωνίστηκε έναν ακόμη χρόνο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Δεν ήρθαν όπως θα ήθελε. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ: ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΜΠΑΡΕΛΑ
Το «Μ» επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να καταθέσει την άποψη του. Είναι εξάλλου από τους λίγους παίκτες, που δεν βρήκαν ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας τους με όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν το καλοκαίρι. Ο Επαλέ, ο Μέλκας και ο Κυριαζής ήταν οι παίκτες που δεν αγωνίζονται κάπου αυτή τη στιγμή. Βέβαια, ο έμπειρος αμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά να μείνει στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι, αλλά τα γεγονότα ήταν δραματικά, με τον Ηρακλή να παίζει τελικά στη Δ’ εθνική.
«Είναι ντροπή…»
Κατ’ αρχάς ρωτήθηκε, αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ομάδα και πώς βιώνει ο ίδιος όλη αυτή την κατάσταση. «Μέχρι σ’ ένα σημείο παρακολουθούσα όντως τις εξελίξεις, ενημερωνόμουν καθημερινά, αλλά η αλήθεια είναι πώς πλέον έχω σταματήσει. Είναι τόσο τραγελαφικά τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν με τους υποβιβασμούς. «Κρύωσα». Τι να δω; Στη Δ’ εθνική και δεν παίζει; Δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κυριαζή στο «Μ». «Είναι ντροπή», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των αρχηγών της περσινής ομάδας και ένας από τους παίκτες, που είναι αλήθεια ότι «πόνεσε» τη φανέλα. «Δεν το φανταζόμουν ποτέ. Ποιος να το φανταστεί; Τα λόγια περισσεύουν…», επισήμανε ο Κυριαζής.
«Έτσι τους βόλευε»
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στην πορεία με σκληρά λόγια γι’ αυτό που συνέβη στον Ηρακλή. «Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Ο Ηρακλής ήταν ο στόχος…», υποστήριξε με νόημα ο πρώην αρχηγός. «Ήταν να τον αποτελειώσουν».
Ρωτήθηκε αν το πιστεύει πραγματικά αυτό. «Δεν το λέω για να το πω. Το πιστεύω ακράδαντα. Ήταν στόχος. Ήταν να τον αποτελειώσουν. Ήθελαν να τον αφανίσουν, γιατί έτσι τους βόλευε», υποστήριξε ο έμπειρος αμυντικός και συμπλήρωσε. «Τα συμφέροντα παίζουν ρόλο τεράστιο. Ανέκαθεν έπαιζαν, πόσω μάλλον τώρα που οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι. Είναι πλέον θέμα επιβίωσης και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον. Είναι θέμα επιβίωσης σε πολλά θέματα όχι μόνο για τον Ηρακλή. Και παλιότερα συνέβαινε. Για να ανέβουν πιο ψηλά, αλλά τώρα είναι επιβίωση». Λόγια που βγαίνουν από την ψυχή του. «Κάναμε κι εμείς ότι μπορούσαμε ως ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουμε να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήθελαν να τον τελειώσουν τον Ηρακλή. Ήταν πιο δυνατοί», δήλωσε ο Γιώργος Κυριαζής.
«Το ποτήρι μισογεμάτο»

Ρωτήθηκε και για το ποια πιστεύει μπορεί να είναι η εξέλιξη με την όλη κατάσταση. Για παράδειγμα, πρόσφατα ο Παναγιώτης Διλμπέρης, είχε δηλώσει ότι το καλύτερο για τον Ηρακλή θα είναι να ξεκινήσει η ομάδα από την αρχή. Πολλοί θεωρούν όμως ότι η απόκτηση ΑΦΜ είναι μονόδρομος. Τι λέει ο ίδιος; Ποια είναι η άποψη του; «Αυτό θα ήταν ευχής έργο», ήταν η πρώτη αντίδραση του ως συνέχεια της δήλωσης Διλμπέρη. «Να χτιστεί δηλαδή η ομάδα από την αρχή. Γκρεμίστηκε και διαλύθηκε η ομάδα. Ξανά από την αρχή για να βάλεις γερές και υγιείς βάσεις. Είναι όμως δύσκολο, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Ακόμη και με τον ΑΦΜ είναι δύσκολο, φαίνεται αυτό, πόσο καιρό μιλάμε… Βέβαια, ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι, δεν το συζητάμε. Δεν μπορεί να σβηστεί μία ιστορία 103 ετών επειδή κάποιοι τον θέλησαν. Από την άλλη, δεν αφήνει πολύ αισιοδοξία η όλη κατάσταση. Πρέπει όμως να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο, όχι μισοάδειο. Χρειάζονται βεβαίως και χρήματα, έτσι; Χρειάζονται άνθρωποι για να βάλουν κάποια χρήματα. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ωστόσο, η ομάδα έπιασε πάτο. Δεν πάει παρακάτω. Σαφώς και κάτι πρέπει να γίνει και να έρθουν κοντά άνθρωποι που αγαπούν τον Σύλλογο. Να το κάνουν όμως χωρίς να έχουν προσωπικά συμφέροντα, να χτίσουν κάτι. Ωραία ακούγονται όλα αυτά στα λόγια, αλλά δύσκολα γίνονται στις πράξεις. Ελπίζω να βρεθεί μία άκρη, μία λύση γιατί ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι…», δηλώνει ο Γιώργος Κυριαζής.
«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη…»

Δεν τον έχουν πάρει δα και τα χρόνια. Ο Κυριαζής είναι στα 31 του χρόνια. Ωστόσο, όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και οι… καταστάσεις των καιρών, τον κάνουν να σκέφτεται ακόμη και αυτό το ενδεχόμενο. Ποιο είναι αυτό; Να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν είναι φυσικά κάτι το οριστικό. Δεν είναι τετελεσμένο. Είναι απλά ένα σενάριο.
Είναι μία σκέψη του σε περίπτωση που δεν βρει κάτι καλό για τον Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. «Δεν θα το έλεγα ότι ψάχνω ομάδα, αλλά αν υπάρξει κάτι που θα με ενδιαφέρει, φυσικά και δεν θα πω όχι. Ο εκπρόσωπος μου άλλωστε ψάχνει στην Ιταλία», δηλώνει με νόημα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και το καλοκαίρι. Συμφώνησε με τον Παντελή για να μείνει, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. «Αν δεν προκύψει κάτι για τον Ιανουάριο, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο», λέει χαρακτηριστικά ο Κυριαζής.
«Θέλω να παίξω μπάλα»
Από τόσο νωρίς; Ήταν το ερώτημα που του απευθύναμε. Έχει άλλωστε τουλάχιστον ακόμη τρία χρόνια για ποδόσφαιρο. «Από τόσο νωρίς», ήταν η απάντηση του. «Δεν ακούω και τα καλύτερα…», συμπληρώνει ο Κυριαζής. Προφανώς αναφέρεται στις συζητήσεις, που έχει κάνει με παίκτες, φίλους για την όλη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Συνέχισε όμως τις σκέψεις του. Δεν στάθηκε μόνο εκεί. «Δεν αποκλείω τίποτα. Αυτή τη στιγμή κάνω προπονήσεις μόνος μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Ζούμε βέβαια σε διαφορετικούς καιρούς και έτσι πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Για τον Ιανουάριο, θα δούμε τι θα γίνει. Μετά βέβαια δεν θα μπω καν σε διαδικασία. Μέχρι τον Γενάρη. Άλλωστε, μετά ως και το καλοκαίρι δηλαδή, θα έχω αδράνεια για ένα χρόνο, αν δεν προκύψει κάτι τον Ιανουάριο. Περνάει ο καιρός. Τότε, θα κοιτάξω φυσικά να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Όλα αυτά βεβαίως είναι σενάρια, είναι σκέψεις. Θέλω να παίξω μπάλα, αλλά να είναι κάτι καλό. Άλλωστε, όλοι παίζουν, αλλά κανείς δεν πληρώνεται…», ήταν με έμφαση τα όσα είπε ο Γιώργος Κυριαζής για τις σκέψεις του όσον αφορά το τι προτίθεται να κάνει.

πηγή: metrosport.gr

«Αναρωτιέμαι πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς τους ηλίθιους»


alexandris dil

Ιδιαίτερα καυστικός όσον αφορά τη διαιτησία, αλλά κυρίως με τους οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του PAOK Sports Arena ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε σε αποφάσεις των διαιτητών και στις αντιδράσεις των παικτών του σε κάποια σημεία του αγώνα και παράλληλα στηλίτευσε τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών
«Συγχαρητήρια για τη νίκη στο φίλο μου τον Σούλη, αλλά υπήρχαν παραφωνίες στο σημερινό ματς, που ήταν ένα ματς από παλιά. Έχουμε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.Δεν μας σεβάστηκαν, τόσο στην τεχνική ποινή που δόθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ακόμη στο ότι δεχθήκαμε μπουλόνια και κροτίδες, όσο και στο ότι στο τέλος δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ στη φάση του Τζέιμς. Εμείς δεν αντιδράσαμε σωτστά σε καποια σημεία του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ έβρισκε τις λύσεις», υπογράμμισε για το ματς και συνέχισε αναφερόμενος στη συμπεριφορά των οπαδών:
«Αναρωτιέμαι πόσο θα ανεχόμαστε αυτούς τους ηλίθιους που μας έφτυναν και μας πετούσαν πράγματα. Χρειάζεται να πέφτουν χειροβομβίδες και μπουκάλια; Τι άλλο πρέπει να γίνει; Από το ζέσταμα μας πετούσαν νερά. Το κοστούμι του συνεργάτη μου είναι μέσα στη ροχάλα. Χρειάζεται αυτή η ατμόσφαιρα; Γιατί βρίζουν τις μάνες μας και εμένα; Δηλαδή δεν αγωνιζόμαστε εμείς για τον επιούσιό μας; Εγώ δέκα ημέρες διδάσκω τους παίκτες μου να μην προκαλέσουν το κοινό. Από την πρώτη στγμή αυτό στηλιτεύω σε όποια ομάδα και αν είμαι. Δεν δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ανάλογη φιλοξενία στο δεύτερο ματς».
Τζέιμς: «Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη μόνο στους διαιτητές»
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κίτρινων» στο σημερινό παιχνίδι, Ντομινίκ Τζέιμς, μπορεί να στάθηκε στη διαιτησία, αλλά τόνισε πως τα λάθη των παικτών έκριναν το ροζ φύλλο αγώνα.
«Ο αντίπαλος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος μας στοίχισαν τα δικά μας λάθη. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα σφυρίγματα των διαιτητών, οι οποίοι κατά τα άλλα έπαιξαν πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη για την ήττα μόνο στους διαιτητές».

πηγή: metrosport.gr

Μίλησε η έδρα, 92-87 ο ΠΑΟΚ!!


paok aris 2011 ntikoudis

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι της πόλης αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Άρη σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, μπροστά σε περισσότερους από 4.000 οπαδούς στο Κλειστό της Πυλαίας με 92-87. Η αναμέτρηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων θυμίζοντας παλιές εποχές… Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Ντικούδης (19 π.) και Καλαμπόκης (21 π.), ενώ οι προσπάθειες του συγκινητικού σήμερα Τζέιμς (17 π.), αλλά και του Τσαλδάρη (17 π.) δεν αρκούσαν για να δώσουν το ροζ φύλλο αγώνα στους «κίτρινους».
Οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα πήραν τα ηνία του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι την πολύ καλή μέρα του Τσαλδάρη πήραν μια διαφορά 9 πόντων. Ο ΠΑΟΚ από ‘κει και μετά βελτίωσε κατά πολύ την περιφερειακή του άμυνα, μπλοκάροντας επιθετικά τον Άρη και με μπροστάρη τον Δήμο Ντικούδη ανέκτησε τον έλεγχο στο παρκέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρεθούν μπροστά με τη λήξη της ανάπαυλας, με σκορ 41-37.
Στην επανάληψη, η αναμέτρηση στην Πυλαία εξελίχθηκε σε ντέρμπι μέχρι τελικής πτώσης, με τους δύο αντιπάλους να τα δίνουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου στηρίχθηκε στην τετράδα των Γκίντενς, Ντικούδη, Καλαμπόκη και Ράιτ, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περίμενε τα πάντα από την τριάδα των Τζέιμς, Ταπούτου και Τσαλδάρη.Έξι λεπτά πριν από το φινάλε ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 76-72, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά σε 80-78 στο 37ο λεπτό και στη συνέχεια πήραν ξανά το προβάδισμα, με 82-81.
Κάποιες βεβιασμένες επιλογές του Τσαλδάρη στην επίθεση στέρησαν από τον Αρη την ευκαιρία να προηγηθεί και τον ΠΑΟΚ να κρατήσει το προβάδισμα. Ενα φάουλ… δώρο του Γκίντενς στον Ντέιβις, ο τελευταίος δεν το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ευστοχώντας σε δύο από τις τρεις βολές και το σκορ να γίνεται 87-85. 19 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κρίθηκαν όλα, όταν ο Τζέιμς έκανε αντιαθλητικό στον Καλαμπόκη για το οποίο οι του Αρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ευστόχησε, όπως και ο Γιαννακίδης λίγο αργότερα δίνοντας τυπικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του ματς το οποίο έληξε 92-87.

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μητσόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 19-25, 41-37, 66-64, 92-87
ΠΑΟΚ: Γκίντενς 18, Στίγκερς 2, Γκόρι 11, Ντικούδης 19, Καλαμπόκης 21 (1), Ράιτ 16 (2), Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές, Τσακαλέρης.
Άρης: Μαυροειδής 2, Κερούς 2, Ταπούτος 17 (2), Τζέιμς 28 (2), Τσαϊρέλης, Ντέιβις 7, Κρούσιτς 3, Μπόγρης 2, Μούλντροοου 9 (1), Τσαλδάρης 17 (2), Βεργίνης.

πηγή: metrosport.gr

ΟΚ, το καταλάβαμε κ.Μπιτσαξή!!

Ο γγΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής με νέα του ανακοίνωση μας επανέλαβε οτι έχει απαγορεύσει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πάνε οργανωμένα στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό...

ΟΚ, το καταλάβαμε κ.Μπιτσαξή!
Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την ΓΓΑ αναφέρει:
«Απαγορεύουμε τη διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ΠΑΕ στη φιλοξενούμενη ΠΑΕ και τη συνακόλουθη μετακίνηση των φιλάθλων αυτής, για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης».