Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Γύρισε ο Βρύζας!!

Ο Ζήσης Βρύζας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από μία ημέρα επαφών στο Μιλάνο όπου έκανε τέσσερα ραντεβού με στόχο να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως και να μάθει αν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες – όχι μόνο της Ιταλίας – για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Γύρισε ο Βρύζας
Από τα όσα λέγονται μέσα από τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρξε καμία ενασχόληση του Βρύζα με μεταγραφές αφού και ο ίδιος γνωρίζει πως αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ αδυνατεί να κάνει κάποια. Σίγουρα άκουσε διάφορα, σίγουρα έχει στο μυαλό του το που θα μπορούσε να κινηθεί, όμως αν δεν βρεθούνε κεφάλαια με κάποιον τρόπο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία μεταγραφή.
Από αύριο αναμένεται να οργανωθεί και η συνέντευξη Τύπου, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει 30 του μηνός, ημερομηνία που θα επιστρέψουν και οι παίκτες στις προπονήσεις.
Το ταξίδι του Βρύζα στο Μιλάνο δεν γίνεται για πρώτη φορά, αφού πάντα ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ παραμονές μεταγραφικών περιόδων πηγαίνει στη πόλη του Ιταλικού Βορρά για επαφές με διάφορους σημαντικούς ανθρώπους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έτσι ώστε να γνωρίζει τι θα κινηθεί στην αγορά.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: