Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η Τετάρτη των γηπέδων!!

Χρόνια πολλά και… καλό κουράγιο. Δεν βρήκα άλλη φράση για να ξεκινήσω το σημερινό σημείωμα, επιστρέφοντας μετά από άδεια και αφού έζησα καλύτερα τον παλμό της κοινωνίας, μακριά από την απομόνωση του γραφείου και τον ιδιότυπο περιορισμό, που μπορεί να σε οδηγήσει (εν αγνοία σου…) μια συγκεκριμένη δουλειά. Εν πάση περιπτώσει, κατάλαβα ότι ο καθένας δίνει την προσωπική του μάχη κι αυτό -αν και κάπως «υποχρεωτικό»…- δεν βοηθάει το συνολικό αποτέλεσμα. Γράφει ο Γιώργος Τραπεζανίδης.
Το 2011 φεύγει σε λίγες μέρες και μοιάζει μ’ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, που είχε ελάχιστες καλές στιγμές και τελείωσε 0-0. Δεν θα το θυμάται κανείς, μετά από κάποιο διάστημα κι αν τυχόν το θυμηθεί αυτό θα έχει να κάνει μόνο με δυσάρεστες αναμνήσεις.
Πάμε στα «δικά» μας. Η σημερινή Τετάρτη προσφέρει αγωνιστική δράση σε τοπικό επίπεδο και αυτό «ζωντανεύει» λίγο την ατμόσφαιρα. Βέβαια, όταν ΠΑΟΚ και Άρης ήταν αντίπαλοι πριν 20 χρόνια στο μπάσκετ, όπως σήμερα, γινόταν χαλασμός Κυρίου! Τώρα, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και το παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης θα απασχολήσει ΜΜΕ και φιλάθλους σε μάλλον μέτρια επίπεδα. Επειδή, ωστόσο, ο Άρης (και αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ, όταν είναι φιλοξενούμενος…) λειτουργεί ως «μαγνήτης», είναι σίγουρο ότι χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου θα πάνε στο «Παλατάκι» για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Αγωνιστικά, η σαφής βελτίωση του Άρη εδώ και ενάμιση μήνα κάνει τελείως αμφίρροπο το σημερινό παιχνίδι, παρότι ο ΠΑΟΚ διατηρεί το πλεονέκτημα της έδρας.
Στο ποδόσφαιρο, ο Άρης θα προσπαθήσει να «εξαργυρώσει» μια από τις δύο εκκρεμότητες του πρωταθλήματος, κερδίζοντας σήμερα την Δόξα στο «Κλ. Βικελίδης». Δεν είναι εύκολο, διότι ακόμη και με το νόμο των πιθανοτήτων η αδύναμη ομάδα της Δράμας δεν θα χάσει όλα τα παιχνίδια της φετινής Σούπερ λιγκ. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Άρης δεν έχει «σταθερά πατήματα». Τη μία κερδίζει άνετα τον Παναθηναϊκό και την άλλη παραδίδεται στον Αστέρα Τρίπολης ή αδυνατεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νεοφώτιστου Παναιτωλικού.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: