Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Νέβιλ: «Ας μη... γυρίσει ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ»!

Μια πολύ διαφορετική άποψη απ' όλες τις υπόλοιπες εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ για τα όσα φημολογούνται και την επιθυμία του κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξαναδεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα! Ο άλλοτε δεξιός μπακ των «κόκκινων διαβόλων» δεν το θέλει αυτό, γιατί... σκέφτεται κάποιον άλλο για το «Ολντ Τράφορντ».  
Αν και παραδέχθηκε ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο (όχι ο καλύτερος παίκτης, αλλά το καλύτερο ταλέντο) με το οποίο είχε συνεργαστεί ποτέ στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Γκάρι Νέβιλ θέλησε να τονίσει ότι:
«Δεν ξέρω ότι θα ήταν καλό για τον Κριστιάνο να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ στο μέλλον... Το συναίσθημα λέει ότι θα ήταν τέλειο, όμως, θυμάστε τι γινόταν στη Νιούκαστλ όταν στρεφόταν σε πρώην ποδοσφαιριστές της για να καθίσουν στον πάγκο;
Δεν μου αρέσει να γυρίζει κανείς στα παλιά. Μετά πήγε να το κάνει και η Λίβερπουλ αυτό που έκανε η Νιούκαστλ, όμως το αντιλήφθηκε και το σταμάτησε. Δίχως ίχνος ασέβειας προς τον Κριστιάνο, θα ήθελα πολύ περισσότερο να δω τον Μπέιλ στην ομάδα. Για τον Κριστιάνο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο με τις εποχές της κύριας θητείας του στην ομάδα» είπε ο νυν σχολιαστής του «SkySports» στη «Sunday People». 
*Πηγή: England365.gr*

Εκνευρίστηκε στο φιλικό ο Κάραγκερ!! (vids)

Οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ», εκνεύρισαν τον Τζέιμι Κάραγκερ που αντέδρασε και «απάντησε» στους οπαδούς που σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό δεν άφησαν πίσω τις διαφορές για τα χρώματα των ομάδων...
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ έβαλε ξανά τα κόκκινα, αλλά ήταν στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ για το φιλικό κόντρα σε μια μικρή κόσμου που διοργάνωσε ο «Μπεκς» για τα παιδιά.
Οι συνεχείς αποδοκιμασίες τον έκαναν να χάσει την ψυχραιμία του και ν' αντιδράσει κάνοντας ένα νόημα προς τις εξέδρες, θέλοντας να πει «φτάνει πια»!
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και πηγαίνοντας προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων, άκουσε νέα γιουχαΐσματα, όμως αρκέστηκε να χειροκροτήσει ειρωνικά.
Δείτε τα βίντεο:













*Πηγή: England365.gr*

Κανονικά κόντρα σε Αγγλία Ντιαρά και Γκριεζμάν!!

Τόσο ο Λασανά Ντιαρά, όσο και ο Αντουάν Γκριεζμάν αποφάσισαν να ακολουθήσουν την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το ερχόμενο φιλικό με την Αγγλία.  
Αν και αρχικά υπήρχαν ενδοιασμοί για το κατά πόσο οι δύο προαναφερθέντες θα ήταν σε θέση, από ψυχολογικής άποψης, να πάρουν μέρος στον αγώνα, τελικά ενημέρωσαν την τεχνική ηγεσία να τους υπολογίζει.
Θυμίζουμε ότι ο Λασανά Ντιαρά θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του ξαδέλφης στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν, ενώ ο μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ, αφού στο σημείο του συμβάντος βρισκόταν η αδελφή του, η οποία ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει.
*Πηγή: England365.gr*

«Ανάσα» για Χάρτλπουλ!!

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της Λιγκ 2 πήρε η Χάρτλπουλ, που επικράτησε εντός έδρας της Λέιτον Όριεντ με σκορ 3-1!  
Παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ, οι γηπεδούχοι δεν… λύγισαν, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν τούμπα στην αναμέτρηση. Στο 20' ο Οιενούγκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκρέι πήρε το ματς πάνω του και με γκολ στο 70' και στο 85' χάρισε στην Χάρτλπουλ το πολύτιμο τρίποντο.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Μουρ ανέβηκε στη 19η θέση, ενώ από τη μεριά της η Λέιτον Όριεντ  κινδυνεύει να πέσει από τις θέσεις των  πλέι οφ.
*Πηγή: England365.gr*

Ξανά για Φαν ντερ Βιλ η Τσέλσι!!

Νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ σκοπεύει να ανοίξει τον προσεχή Ιανουάριο η Τσέλσι.  
Σύμφωνα με τη «Le 10 Sport», οι Λονδρέζοι- που έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση των μετόπισθεν- θεωρούν πως ο Ολλανδός μπακ είναι ιδανικός για να τονώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, στην προσπάθεια που καταβάλλει για το… comeback της στην Πρέμιερ Λιγκ και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της προετοιμάζουν από τώρα το πλάνο δράσης τους ενόψει Ιανουαρίου.
Για τον 27χρονο άσο είχε προσπαθήσει και το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι απαιτήσεις των Γάλλων κρίθηκαν απαγορευτικές.
*Πηγή: England365.gr*

Για το… μπαμ με Μπανέγκα η Έβερτον!!

Αυτό και αν θα προκαλέσει πάταγο! Η Έβερτον δεν διστάζει να μπει… σφήνα στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και προβάλλεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Έβερ Μπανέγκα!  
Ο αμυντικός μέσος της Σεβίλλης μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ρόμα είναι ανάμεσα σε αυτές, ενώ τελευταία ακούστηκε έντονα και το όνομα της Έβερτον!
Τα «ζαχαρωτά» ενδιαφέρθηκαν και παλιότερα για τον Αργεντινό άσο, όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Βαλένθια, αλλά ως εκεί… Η «Liverpool Echo» αποκαλύπτει, ωστόσο, ότι το φλερτ αναζωπυρώθηκε και πως σύντομα οι διοικούντες θα επιχειρήσουν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να πάει στο «Γκούντισον Παρκ».
*Πηγή: England365.gr*

Διπλό ενδιαφέρον για Ντουμπιά!!

Την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ προτίθενται να δώσουν στον Σεϊντού Ντουμπιά οι Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ.  
Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι δύο αγγλικοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους και πως σύντομα θα επιχειρήσουν με πράξεις να τον πάρουν δανεικό!
Ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνίζεται αυτή την περίοδο δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και παρά τις φήμες ότι οι Ρώσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ξανά το πλήρες πακέτο των δικαιωμάτων του, η Ρόμα φαίνεται να προτιμά να τον δώσει εκ νέου δανεικό, γεγονός που ενισχύει τις προσπάθειες των Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ.
*Πηγή: England365.gr*

Φάμπρεγας: «Μόνοι μας πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση»

Υποχρέωση των παικτών της Τσέλσι είναι η αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων της ομάδας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όπως δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του, ο Σεσκ Φάμπρεγας. «Όλα πηγαίνουν στραβά και η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη» τόνισε.  
«Φέτος είναι δύσκολα. Πέρυσι, ήταν μια καλή χρονιά με τίτλους, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα πήγαμε τόσο καλά... Παρά το γεγονός πως δεν ηττηθήκαμε σε κανονικό παιχνίδι, αποκλειστήκαμε και αυτό μας απογοήτευσε. Όμως πήραμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Φέτος, τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα τα θέλαμε...
Προσπαθούμε, παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Δεν έχουμε και τύχη φέτος... Όταν έχεις τύχη, ακόμα και στραβά να κάνεις το σουτ, η μπάλα θα πάει και θα καρφωθεί στα δίχτυα. Φέτος, τα πάντα γίνονται λάθος όσο κι αν προσπαθούμε να τα κάνουμε σωστά. Πρέπει άμεσα να επιστρέψουμε στις νίκες...» ήταν τα λόγια του Ισπανού μέσου των «μπλε», που τοποθετήθηκε και για τα όσα έχουν γραφτεί και αναγκάστηκε να διαψεύσει για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο:
Όσο για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είχε να πει: «Όταν δεν νικάς τα πάντα είναι άσχημα και πάντα βγαίνουν σενάρια για τις σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ όταν κερδίζεις, τα πάντα είναι ρόδινα... Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και να παραμείνουμε ενωμένοι παίκτες, προπονητής, ομάδα και κόσμος. Μόνο εμείς μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Κανείς δεν θα μας βοηθήσει». 
*Πηγή: England365.gr*

Νεκρός στο Παρίσι επικεφαλής των οργανωμένων της Έβερτον!!

Ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μπατακλάν του Παρισιού βρίσκεται και ο επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της Έβερτον στη Γαλλία!  
Ο άνθρωπος που χειριζόταν το λογαριασμό «French Toffees» στο Twitter έπεσε και αυτός νεκρός από τα πυρά των τρομοκρατών, βυθίζοντας στο πένθος τις τάξεις των οπαδών της ομάδας.
Για να φανταστεί κανείς τη «δύναμη» του άτυχου άνδρα, η επίσημη Έβερτον μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν έστειλε αμέσως- στα γαλλικά- το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στους «French Toffees»!
«Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων στην Έβερτον είναι με εσάς», ήταν το Tweet του επίσημου λογαριασμού της ομάδας, με τους Γάλλους να απαντούν: «Σας ευχαριστούμε όλους όσους στείλατε μηνύματα. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Σας ευχαριστούμε».
*Πηγή: England365.gr*

Ο «Μέλο» τους οδηγεί!

Ο Καρμέλο Άντονι βρίσκει το χέρι του και οι Νικς δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή κάκιστη ομάδα, μετά και τη νίκη με 95-87 επί των Πέλικανς.

Ο «Μέλο» τους οδηγεί
Την πέμπτη τους νίκη σε έντεκα ματς πανηγύρισαν οι Νικς, καθώς επιβλήθηκαν 95-87 των Πέλικανς στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν».

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν και πάλι «ζεστός», με 29 πόντους και 13 ριμπάουντ για την ομάδα της Νέας Υόρκης, ενώ πήρε αρκετή βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Αντίθετα ο Άντονι Ντέιβις, που είχε 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 τάπες, έμοιαζε απελπιστικά μόνος για τη Νέα Ορλεάνη, που μετρά μόλις μια νίκη στα δέκα πρώτα παιχνίδια της.

Δωδεκάλεπτα: 23-27, 42-44, 68-65, 95-87.

Νικς (5-6): Άντονι 29 (13 ριμπ.), Γκάλογουεϊ 15, Σεραφέν 12, Πορζίνγκις 10, Καλντερόν 8, Γκραντ 7, Τόμας 7, Αφλάλο 4, Άμουντσον 3, Λόπεζ, Ο’ Κουίν, Γουίλιαμς, Βούγιατσιτς.

Πέλικανς (1-9): Ντέιβις 36 (11 ριμπ.), Άντερσον 16, Γκόρντον 11, Χόλιντεϊ 7, Κάνιγχαμ 6, Ντάγκλας 4, Μπάμπιτ 3, Γκι 2, Σμιθ 2, Ασίκ, Αζανσά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βγάζει το άχτι του ο Ρόσμπεργκ!

Τώρα που κρίθηκαν όλα, ο Νίκο Ρόσμπεργκ κυριαρχεί… Ο Γερμανός πιλότος κέρδισε στο Grand Prix της Βραζιλίας αφήνοντας πίσω του τον Χάμιλτον και τις Ferrari.

Βγάζει το άχτι του ο Ρόσμπεργκ
Αργά βρήκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ να κάνει το ντεμαράζ του. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes πανηγύρισε τη 13η νίκη στην καριέρα του, πέμπτη φετινή και δεύτερη σερί οδηγώντας από την pole position μέχρι τον τερματισμό στην πίστα του Ιντερλάγκος. Έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αφού η διαφορά από τον τρίτο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πλέον 31 βαθμοί.

Ο Λιούις Χάμιλτον πίεσε τον ομόσταβλό του, αλλά συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση που διόλου τον ενοχλεί έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα μαθηματικά από τις 25 Οκτωβρίου.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Κίμι Ραϊκόνεν ακολούθησαν με τις δύο Ferrari, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε η Williams του Βαλτέρι Μπότας σε έναν αγώνα όπου υπήρξε μόνο μία απόσυρση, αυτή του Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Ενδεικτικό της έλλειψης σασπένς στον αγώνα είναι πως η πρώτη πεντάδα τερμάτισε ακριβώς όπως εκκίνησε τον αγώνα στο grid.

Στα αξιοσημείωτα της κούρσας οι διαδοχικές εντυπωσιακές προσπεράσεις του Μαξ Φερστάπεν, που πρόλαβε τη δέκατη θέση με Toro Rosso, αλλά και η ποινή στον Παστόρ Μαλδονάδο (Lotus) που προκάλεσε επαφή με τη Sauber του Μάρκους Έρικσον.

Η αυλαία στη σεζόν πέφτει σε δύο εβδομάδες στο Άμπου Ντάμπι.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner

Βαθμολογία πιλότων

1 Χάμιλτον 363
2 Ρόσμπεργκ 297
3 Φέτελ 266
4 Μπότας 136
5 Ραϊκόνεν 135
6 Μάσα 121
7 Κβίατ 94
8 Ρικιάρντο 84
9 Πέρες 68
10 Χούλκενμπεργκ 52
11 Φερστάπεν 48
12 Γκροζάν 47
13 Νασρ 27
14 Μαλδονάδο 26
15 Σάινθ 18
16 Μπάτον 16
17 Αλόνσο 11
18 Έρικσον 9
19 Μάγκνουσεν 0
20 Στίβενς 0
21 Ρόσι 0
22 Μέρι 0

Βαθμολογία κατασκευαστών

1 Mercedes 660
2 Ferrari 401
3 Williams 257
4 Red Bull 178
5 Force India 120
6 Lotus 73
7 Toro Rosso 66
8 Sauber 36
9 McLaren 27
10 Manor 0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει Ολυμπιακό ο Τιάγκο!!!

Ακόμα ένα πρόβλημα στα ήδη πολλά υπάρχοντα προστίθεται στη λίστα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς εκτός δράσης θα παραμείνει ο Τιάγκο Αλκάνταρα που χάνει σίγουρα το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χάνει Ολυμπιακό ο Τιάγκο!

Τελευταίο όνομα στη λίστα των μη διαθέσιμων ποδοσφαιριστών είναι αυτό του Τιάγκο Αλκάνταρα που τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Αγγλία και θα χάσει μεταξύ άλλων και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο κεντρικός χαφ, θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο δεν είναι τόσο σοβαρό, και παρά τις απαισιόδοξες αρχικές προβλέψεις θα μείνει εκτός μόνο για μερικές εβδομάδες.

Ο Ισπανός χαφ θα χάσει τα κρίσιμα ντέρμπι στην Bundesliga κόντρα στη Σάλκε και την Γκλάντμπαχ, και φυσικά αυτό με τους «ερυθρόλευκους» στο «Αλιάνζ Αρίνα».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Φινάλε με πρόκριση και... «τεσσάρα» για την Εθνική Νέων!!

Με την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και βαριά ήττα 4-0 από την οικοδέσποινα Πορτογαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro U-19 η Εθνική Νέων.

Φινάλε με πρόκριση και... «τεσσάρα» για την Εθνική Νέων
Έχοντας εξασφαλίσει από το προηγούμενο παιχνίδι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αγωνιζόμενη με αλλαγές στη σύνθεσή της, η Εθνική Νέων ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Πορτογαλία στην αυλαία του 7ου προκριματικού ομίλου για το Euro U-19.

Το τελικό 4-0 για τους γηπεδούχους διαμορφώθηκε με τα γκολ των Γκονζάλο Ροντρίγκες (15’), Ρούμπεν Ντίας (33’), Ρενάτο Σάντσες και Αλεξάντερ Σίλβα (87’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πορτογαλία: Π. Σίλβα, Ντίας, Φερέιρα, Ριμπέιρο, Εμπίς (66' Φερνάντο), Πέντρο Ροντρίγκες, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Καρβάλιο (59' Μπούτα), Σάντσες (77' Τζάλο), Γκονσάλβες, Α. Σίλβα,

Ελλάδα: Ντούνης, Τοπαλίδης, Κατράνης, Σβαρνάς, Νικολάου, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (69' Μεγαρίτης), Μελισσόπουλος (46' Ανδρούτσος), Σταθόπουλος (76' Ρεγκάκος), Λάμπρου.

7ο όμιλος:

1. Πορτογαλία 9
2. Ελλάδα 6
3. Λιθουανία 3
4. Μολδαβία 0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Άκυρος συναγερμός με Πρίντεζη!!

Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη, αφού το πρόβλημα που προέκυψε με τη μέση του δεν προκαλεί ιδιαίτερες ανησυχίες.

Άκυρος συναγερμός με Πρίντεζη

Τελικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαπίστωσαν πως υπάρχει ένα τοπικό, μυϊκό πρόβλημα που όμως δεν είναι σοβαρό και το πολύ-πολύ να κρατήσει τον διεθνή φόργουορντ εκτός προπονήσεων για μία ή δύο μέρες.

Όπως είναι φυσικό, ηρέμησε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ο οποίος δεν προλαβαίνει από την αρχή κιόλας της χρονιάς να μετρά απουσίες και δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει τον υπαρχηγό των «ερυθρολεύκων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Και γράφει το σερί…!!

Μετά το κακό ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει... μπροστά! Ερχόμενοι με φόρα από την Πόλη, οι Πειραιώτες επικράτησαν δια περιπάτου των Τρικάλων (89-69) και έφτασαν τα επτά σερί νικηφόρα παιχνίδια.

Και γράφει το σερί…
Τι κι αν δεν είχε Σπανούλη-Γιανγκ; Τι κι αν έχασε τον Πρίντεζη μόλις στο 4’; Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έκανε… περίπατο στα Τρίκαλα.

Ερχόμενοι με φόρα από το μεγάλο διπλό στην Κωνσταντινούπολη, οι ερυθρολεύκοι επικράτησαν εύκολα 89-69 (η διαφορά έφτασε και τους 35) και πέτυχαν την έβδομη σερί νίκη τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει για τα καλά το κακό ξεκίνημα με τις ήττες από Παναθηναϊκό και Λαμποράλ.

Μοίρασε τον χρόνο ο Σφαιρόπουλος με τους Αγραβάνη (11π.) και Μιλουτίνοφ (11π.-8ρ.) να είναι στα θετικά του διπλού, ενώ Λοτζέσκι-Στρόμπερι ήταν οι άλλοι «διψήφιοι», με τον Μάντζαρη να προσθέτει 7 ασίστ.

Το ματς

Φουριόζος μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός. «Πνίγοντας» τα Τρίκαλα με την άμυνά τους κι έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 12-0 στο 4’, προτού χάσουν τον Γιώργο Πρίντεζη με ενοχλήσεις στη μέση (πήγε στα αποδυτήρια και δεν έπαιξε ξανά). Η διαφορά έφτασε με τον Χάντερ και στο +13 (4-17), με τους Θεσσαλούς να βγαίνουν από το επιθετικό αδιέξοδο και να πετυχαίνουν κάποια καλάθια. Καλάθια που βέβαια δεν τους ήταν αρκετά για να πλησιάσουν, αφού Λοτζέσκι-Μιλουτίνοφ είχαν «κέφια» και κρατούσαν άνετα αφεντικό την ομάδα τους, 17-26.

Δεν εξελίχθηκε και ιδανικά η εκκίνηση στη δεύτερη περίοδο. Με βιαστικές επιθέσεις και δίχως πολλά καλάθια από τις δύο ομάδες (αστοχία από μακριά), το σκορ παρέμεινε… χαμηλά (19-30) με τον Ολυμπιακό φυσικά να διατηρεί άνετα τα ηνία. Τα Τρίκαλα επωφελήθηκαν το «κόλλημα» των αντιπάλων τους στην επίθεση και με τον Κόνγκερ έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, μειώνοντας στους έξι (24-30) στο 15’! Αυτό «ξύπνησε» τους παίκτες του Σφαιρόπουλου, με τον Μάντζαρη να οργανώνει εξαιρετικά και τους Τσαϊρέλη-Αγραβάνη να αποκαθιστούν την τάξη για το 27-40! Κάπως έτσι και παρά την προσπάθεια των Αμερικανών των γηπεδούχων, οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια… άνετοι με 31-45, έχοντας ξανά σαν όπλο την άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να καθαρίσουν… οριστικά τον αγώνα. Με τους Μάντζαρη-Λοτζέσκι να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο σε εκτέλεση και δημιουργία και με άμυνα-γρανίτη, ο Ολυμπιακός έτρεξε σερί 10-2, έγραψε το 33-55 και ουσιαστικά έλαβε πρόωρα τέλος η «τελετή». Οι δύο ομάδες… βομβάρδισαν προσωρινά από τα 6,75, δίχως ουσιαστικά να αλλάξει η κατάσταση και τους πρωταθλητές Ελλάδας να κρατούν μεγάλη απόσταση (39-64). Τα Τρίκαλα είχαν χάσει την επαφή τους με το ερυθρόλευκοι καλάθι, την ώρα που οι παίκτες του Σφαιρόπουλου δεν χαλάρωναν και με τους Αγραβάνη-Χάντερ έφταναν στο 39-72, προτού διαμορφωθεί το 44-77 στο 30’ με δύο διαδοχικά καλάθια Λοτζέσκι.

Τα πάντα είχαν πλέον κριθεί. Διαδικαστικού εντελώς χαρακτήρα πλέον η αναμέτρηση, με τον καλό Αγραβάνη να ανεβάζει τη διαφορά στο +35 (46-81). Σόκο και Κόνγκερ προσπαθούσαν να περιορίσουν το εύρος της ήττας και… μείωσαν στους 28 (55-83). Στο τελευταίο πεντάλεπτο μπήκε στο ματς κι ο Τολιόπουλος, οι γηπεδούχοι προσέφεραν σε 2-3 περιπτώσεις ωραίο θέαμα, προτού γραφτεί το τελικό κι άνετο 69-89, χάρη και στην φυσιολογική χαλάρωση του Ολυμπιακού στο νήμα…

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 31-45, 44-77, 69-89

Τρίκαλα: Ντόουελ 2, Τσιάρας 13, Κόνγκερ 15 (7/10 δίποντα), Καλογιαννίδης, Τιγκ 8, Καντούγκαν 3, Σόκο 23 (11ρ.), Τσιλούλης, Καραθανάσης, Καλλές, Ρόμπινσον 5, Βαρυτιμιάδης

Ολυμπιακός: Στρόμπερι 11 (6ρ.), Μιλουτίνοφ 11 (5/6 δίποντα, 8ρ.), Πρίντεζης 2, Μάντζαρης 8 (7 ασίστ), Λοτζέσκι 12(6/7 δίποντα), Χάντερ 8, Παπαπέτρου 7, Τσαϊρέλης 9, Τολιόπουλος, Αγραβάνης 11, Χάκετ 3, Αθηναίου 7 *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ξύλιασε» ο Ροναλντίνιο!! (video)


Δεν περίμενε τόσο κρύο στο Μάντσεστερ -στο φιλικό της UNICEF με τα αστέρια του ποδοσφαίρου- ο Ροναλντίνιο! Εξ' ου και η αντίδραση του Βραζιλιάνου που έδειξε... να μην την παλεύει και πολύ!

«Ξύλιασε» ο Ροναλντίνιο (video)











Great Britain & Ireland vs Rest Of The World - UNICEF charity match




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν είμαστε όλοι Γάλλοι, φασίστες είμαστε…!!

Ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην «καρδιά» της Ευρώπης «απειλεί» και μάλλον θα καταφέρει να μας κάνει όλους Γάλλους, αλλά αυτό δεν θα εξαντληθεί σε όρους έκφρασης αλληλεγγύης όπως θα μας βόλευε.

Δεν είμαστε όλοι Γάλλοι, φασίστες είμαστε…

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Οι 48 ώρες, σχεδόν, που έχουν περάσει από το μακελειό στο Παρίσι μάλλον δεν επαρκούν για να σου επιτρέψουν κανενός είδους ψύχραιμη αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας. Μια ματιά σε όσα έχουν γραφτεί από οποιονδήποτε αυτό το διάστημα το μαρτυρά. Εάν υπάρχει ένα και μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να αντληθεί αυτό είναι το γεγονός πως εμείς οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να χρησιμοποιούμε περίπου το καθετί ως καύσιμο για τα δικά μας στερεότυπα και τις προσωπικές μας αγκυλώσεις. Παραμένουμε σιδηροδέσμιοι των παθών και των απόψεών μας και μάλιστα θεωρούμε πως οι εξελίξεις μας δικαίωσαν κιόλας.

Αντλώντας δύναμη και επιχειρηματολογία από αυτό που οι ίδιοι αποκαλούμε δικαίωση, φτάνουμε αργά ή γρήγορα και στην ισοπέδωση κάθε λογικής, κάθε διάθεσης διαλόγου και οποιασδήποτε προσπάθειας κατανόησης.

Δεν έχει σημασία το πού στέκεσαι ιδεολογικά, άλλωστε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια φανερώνουν πως ιδεοληψίες και λογής-λογής «θέσφατα» δεν βρίσκουν καταφύγιο σε μόνο ένα στρατόπεδο.

Η Γαλλία διαμηνύει πως θα είναι ανελέητη απέναντι στο ISIS. Στο πλευρό της αργά ή γρήγορα θα συνταχθεί και το μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμένου κόσμου που πιθανότητα θα υιοθετήσει τη λογική αντίδρασης «δεν μένει πέτρα πάνω στην πέτρα», η οποία εφαρμόστηκε με παταγώδη αποτυχία στο παρελθόν. Άλλωστε, από τις στάχτες που άφησαν στο διάβα τους οι δυτικοί στη Μέση Ανατολή, το Ιράκ ή στο Αφγανιστάν γεννήθηκε το Ισλαμικό Κράτος…

Οι υπόλοιποι αρχίζουν να κλείνουν τα σύνορά τους, λες και είναι παιδιά που κοτσάρουν ένα «μην ενοχλείτε» έξω από την πόρτα του δωματίου τους και αυτό είναι αρκετό για να κρατήσει μακριά τους ανεπιθύμητους. Στη δική μας περίπτωση, τον τραγικό ρόλο των ανθρώπων δίχως πατρίδα, των σύγχρονων «ανέγγιχτων» παίζουν οι πρόσφυγες, η μοίρα των οποίων μοιάζει να διευθετήθηκε οριστικά από όσα έλαβαν χώρα στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής.

Προφανώς, ισοπεδωτικά δικαιωμένοι νιώθουν και όσοι «προειδοποιούσαν» πως δεν θαλασσοπνίγονται μόνο της γης οι κολασμένοι στην προσπάθειά τους να μπουν στην Ελλάδα, αλλά ανάμεσά τους βρίσκονται και Τζιχαντιστές. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως οι φανατικοί ισλαμοφασίστες που πέρασαν στην Ευρώπη μέσω της χώρας μας είναι πολλοί περισσότεροι από τον έναν ή τους δύο που εμπλέκονται στις πολλαπλές επιθέσεις. Και μετά να θυμηθούμε πως υπάρχει και ένα άλλο νούμερο. Οι μισό εκατομμύριο άνθρωποι που από την αρχή του χρόνου παίζοντας τη ζωή τους κορώνα-γράμματα, έψαξαν για ζωή με μόνο εφόδιο ένα σωσίβιο και μπόλικο κουράγιο. Αν ήξεραν πως δίπλα τους στη βάρκα καθόταν ένας από εκείνους από τους οποίους προσπαθούν να ξεφύγουν, μάλλον δεν θα περίμεναν καν το επόμενο κύμα και θα τους έπνιγαν με τα ίδια τους τα χέρια

Από την άλλη, για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ, πρέπει να πούμε πως όταν το δίλημμα είναι «Σύνταγμα ή Σαρία» και κάποιος απαντά το δεύτερο, κάτι δεν πάει καλά. Και πολλοί Γάλλοι πολίτες εκμεταλλευόμενοι τα καλά της Δημοκρατίας, την οποία κατά τα άλλα επιθυμούν να καταλύσουν, δήλωναν ευθαρσώς την προτίμησή τους φάτσα-κάρτα χωρίς απαραίτητα να την εκφράζουν εμπράκτως στρατολογούμενοι στις τάξεις του ISIS.

Έτσι είναι… Η τραγωδία γέννησε ευκαιρίες… Έδωσε σε οποιονδήποτε την ευκαιρία να μπλέξει τα πράγματα όπως γουστάρει και με άλματα λογικής ή παραλογισμού να οδηγηθεί σε «συμπεράσματα». Δεν έχει νόημα να τα απαριθμήσει κανείς. Μια βόλτα στο διαδίκτυο είναι αρκετή. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει ένα κείμενο με την αυταρέσκεια που δημιουργεί το αίσθημα δικαίωσης και ταύτισης και να αγνοήσει οποιαδήποτε φωνή υποστηρίζει κάτι αντίθετο. Καμία διαλεκτική διάθεση, ουδεμία ανάγκη σύνθεσης απόψεων. Μόνο εμείς, τα στερεότυπά μας και εκείνη η βαθιά αίσθηση δικαίωσης. «Οι μουσουλμάνοι είναι δολοφόνοι. Έξω οι ξένοι. Σκοτώστε τους άπιστους. Όλες οι θρησκείες είναι ίδιες. Τα ίδια έκαναν και οι χριστιανοί. Οι τζιχαντιστές δεν εκφράζουν το Ισλάμ. Να βγούνε τα τανκς. Πνίξτε τους όλους. Είμαστε όλοι Γάλλοι».

Σαχλαμάρες… Γάλλοι δεν γίναμε επειδή σοκαριστήκαμε από τις ειδήσεις. Γάλλοι θα γίνουμε όταν θα δούμε κι εμείς τις ατομικές ελευθερίες μας να περιορίζονται, όπως συνέβη και μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Γάλλοι ή οτιδήποτε άλλο γινόμαστε κάθε φορά που παρατηρούμε από κοντά ή πιο μακριά μια τραγωδία και της επιτρέπουμε να μας αγγίξει έμμεσα όταν σε δεύτερο χρόνο καθορίζει τις ζωές μας. Έχοντας ξοδέψει μέχρι τότε όμως τη φωνή μας προκειμένου να διατρανώσουμε τα κάθε λογής «πιστεύω» μας, όταν θα ‘ρθει εκείνη η ώρα, δεν θα μας έχει μείνει ούτε άχνα για να αντιδράσουμε στο πραγματικό πρόσωπο του ολοκληρωτισμού που συνεχίζει να θεριεύει στις κοινωνίες μας, μασκαρεμένο πίσω από τις βολικές αντιθέσεις μας.

Αν το καλοσκεφτείς, είμαστε όλοι φασίστες και πολύ απασχολημένοι με την προσπάθειά μας να πείσουμε εαυτούς για το αντίθετο ώστε να το συνειδητοποιήσουμε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πεισματάρα Παναχαϊκή!!


Αρνείται να μείνει πίσω στη μάχη της ανόδου η Παναχαϊκή! Έστω και δύσκολα, οι Πατρινοί λύγισαν με πέναλτι του Πέδρο στο τέλος τον Αχαρναϊκό (1-0) και παρέμειναν σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις

Πεισματάρα Παναχαϊκή!

Παρόλο που τα βρήκε σκούρα από τον μαχητικό Αχαρναϊκό, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κατάφερε να επιβληθεί και να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Οι Πατρινοί δυσκολεύτηκαν απέναντι στη σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν έβρισκαν τρόπο να τη διασπάσουν ως το 84’. Τότε που ο Στεργίδης κέρδισε πέναλτι (σε τράβηγμα του Κωστόπουλου στην περιοχή) και ο Πέδρο αποδείχθηκε ψύχραιμος από τη βούλα.

Σφραγίζοντας λοιπόν, έστω και με δραματικό τρόπο, τη δεύτερη σερί νίκη της Παναχαϊκής στην έδρα της με 1-0, της επέτρεψε να διατηρήσει την απόσταση από Λάρισα (που επιβλήθηκε χθες του Αγροτικού) και Τρίκαλα (που καθάρισαν εύκολα νωρίτερα τον Πανσερραϊκό).


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο, 14/11

Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας 2-1
(9’ Ροβίθης, 53’ Μαρουκάκης - 47΄Γέσιτς)

Κυριακή, 15/11

Απόλλων Σμύρνης-Πανελευσινιακός 3-1
(39’ , 90+3’ Βάντερσον, 62’ Αλμπάνης - 67’ Λίτσος)

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 3-0
(28’ Γκονζάλες, 56’ Κουσκουνάς, 71’ Δουκάκης)

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 2-0
(61’ Τσίτας, 90'+2’ Τσούκαλος)

Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός 1-0
(84' Πέδρο)

Λαμία-Καλλιθέα (18:00)

Δευτέρα, 16/11

Παναιγιάλειος-Κισσαμικός (15:00)
Κέρκυρα-ΑΟ Χανιά (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Αχαρναϊκός-Κέρκυρα
Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος
Χανιά-Αναγέννηση Καρδίτσας
Καλλιθέα-Λάρισα
Κισσαμικός-Εργοτέλης
Λαμία-Παναχαϊκή
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης
Πανελευσινιακός-Πανσερραϊκός
Ζάκυνθος-Τρίκαλα *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανατροπή από τον… Άρη!!

Ανατροπή από… άλλο πλανήτη έγινε στη μάχη του Άρη με την FC Serres, με τους «κίτρινους» να προηγούνται, στη συνέχεια να κυνηγούν και στο τέλος να επικρατούν με σκορ 3-2.

Ανατροπή από τον… Άρη

Η ομάδα του Αναστόπουλο προηγήθηκε στο 25’ με τον Καπνίδη, αλλά παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα και να «καθαρίσει» το ματς. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι μέσα σε σχεδόν ένα δεκάλεπτο, στο 54’ και το 65’ δηλαδή και με σκόρερ τον Κρυστάλλη.

Άμεσα ήρθε η αντίδραση των Θεσσαλονικέων που είχαν σε μεγάλα κέφια τον Ντούνη. Από δική του προσπάθεια στο 67’ ισοφάρισε ο Τάτος, ενώ στο επόμενο λεπτό προσπάθεια του Ρόβα βρήκε δοκάρι. Η λύτρωση ήρθε στο 84’ με την κεφαλιά του Καπνίδη που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Άρη.

Οι συνθέσεις:

Σέρρες FC: Βαταρλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50΄ Τάπιτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης, Θυμιάτης, Κατσαρός (82΄ Πολυζωίδης), Αγγελίδης, Κρυστάλλης (87΄ Μουτίδης), Ντούγκα, Γεωργιάδης.

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Καλογέρης (77΄ Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ροβας Μελισσάς Μπράβο , Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (59΄ Πόι), Καπνίδης (88΄ Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Σαντί από Αρκαδικό!


Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Ντάρις Σαντί στον Αρκαδικό, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή και ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Τέλος ο Σαντί από Αρκαδικό
Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Αρκαδικού. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό φόργουορντ, Ντάρις Σαντί.

Ο παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Καστρίτη, εξ’ ου και τα μόλις 8 λεπτά που αγωνίστηκε συνολικά στην Α1, μετρώντας σε 3 ματς 5 πόντους (1/6 σουτ, 3/7 βολές).

Η ανακοίνωση

Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Ντάρις Σαντί. Η ομάδα μας του εύχεται καλή συνέχεια στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την καριέρα του.

Αγωνία με Πρίντεζη!!

Νέος «μπελάς» στον Ολυμπιακό; Λίγη ώρα μετά το τζάμπολ στα Τρίκαλα, ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι αποχώρησε, με τους ερυθρολεύκους να είναι... σε αναμμένα κάρβουνα.

Αγωνία με Πρίντεζη!
Όλα τα ‘χε, νέα προβλήματα του έλειπαν… Περίπου 4’ μετά την έναρξη του αγώνα Τρίκαλα-Ολυμπιακός, ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε από το παρκέ λόγω ενοχλήσεων στη μέση!

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών επιχείρησε να ποστάρει, σούταρε και κάπου εκεί ένιωσε πόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια, με το ιατρικό τιμ να ‘χει πέσει ήδη πάνω του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυικό σπασμό στην μέση. Όπως είναι φυσικό, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί και θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα μετά το φινάλε της αναμέτρησης… *Πηγή: sport-fm.gr*

Ασταμάτητοι!!!


Αποφασισμένοι να μείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας μοιάζουν Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης και Τρίκαλα που πέρασαν… άνετη Κυριακή στα γήπεδά τους, στην ΄όγδοη αγωνιστική της Football League.

Ασταμάτητοι!
Με άνετες εντός έδρας νίκες συνέχισαν την πορεία τους Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης και Τρίκαλα στην όγδοη αγωνιστική της Football League.

Η Αναγέννηση επιβλήθηκε 2-0 της Ζακύνθου στην Καρδίτσα, με τον Τσίτα στο 61’ να ανοίγει το σκορ και τον Τσούκαλο να ακολουθεί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Καρδίτσας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Το θετικό σερί του συνέχισε και ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε 3-1 του Πανελευσινιακού και ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση. Δύο γκολ του Βάντερσον (39’, 90+3’) και ένα του Αλμπάνη (62’) χάρισαν τη νίκη στην Ελαφρά Ταξιαρχία με τον Λίτσο να μειώνει προσωρινά στο 67’.

Στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα διατήρησε το εντός έδρας αήττητο με νίκη με σκορ 3-0 επί του Πανσερραϊκού, που δεν κατάφερε να ξεφύγει απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τα γκολ των Γκονζάλες (28’), Κουσκουνά (56’) και Δουκάκη (71’).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής:
Σάββατο 14/11
Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας 2-1
(9’ Ροβίθης, 53’ Μαρουκάκης – 47΄Γέσιτς)

Κυριακή 15/11
Απόλλων Σμύρνης-Πανελευσινιακός 3-1
(39’ , 90+3’ Βάντερσον, 62’ Αλμπάνης – 67’ Λίτσος)

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 3-0
(28’ Γκονζάλες, 56’ Κουσκουνάς, 71’ Δουκάκης)

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 2-0
(61’ Τσίτας, 90+2’ Τσούκαλος)

Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός (15.30)

Λαμία-Καλλιθέα (18.00)

Δευτέρα 16/11
Παναιγιάλειος-Κισσαμικός (15.00)
Κέρκυρα-ΑΟ Χανιά (18.00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Ψάχνεται για Χάμες η Γιουνάιτεντ!!


Τη δυσαρέσκεια του Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης και ειδικότερα με τον Ράφα Μπενίτεθ θέλει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φέρεται να έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Ζόρζε Μέντες.

Ψάχνεται για Χάμες η Γιουνάιτεντ

Το νέο σενάριο που φέρνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τους «κόκκινους διαβόλους» αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες και το φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Fichajes».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κολομβιανός που έχει εκφράσει πολλές φορές φέτος ότι είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που (δεν) τον χρησιμοποιεί ο Ράφα Μπενίτεθ, ψάχνεται να αποχωρήσει και αυτό το γεγονός θέλει να το εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κοινός παρανομαστής των δύο πλευρών είναι φυσικά ο Ζόρζε Μέντες που είναι ο μάνατζερ του Κολομβιανού και την ίδια ώρα διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τους Άγγλους, κάτι που αποδείχθηκε και στην υπόθεση του Νταβίντ Ντε Χέα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο κάζο για Φενέρ!!

Παραπαίει στην τουρκική λίγκα η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα των Ομπράντοβιτς και Σλούκα έχασε από την Μπουγιουκτσεκμετζέ και πλέον μετρά τρεις ήττες σε έξι αγώνες.

Νέο κάζο για Φενέρ!
Συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα των φιλάθλων της με την αστάθειά της η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχασε από την Μπουγιουκτσεκμετζέ με 85-76 και πλέον μετρά τρεις ήττες σε έξι αγώνες.

Ο Γιαν Βέσελι με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ διασώθηκε από τους ηττημένους, ενώ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και ο Μπόμπι Ντίξον είχαν από 14 πόντους. Ο Κώστας Σλούκας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα έχοντας 4 πόντους (2/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24:55.

Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Eurocup, Μπάνβιτ, έχασε στην έδρα της από την Ουσάκ Σπορτίφ με 73-67, ενώ η Νταρουσάφακα έφτασε στο 4-2 καθώς πέρασε με 91-76 από το Ικόνιο.

Το πανόραμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/11
Τουρκ Τέλεκομ-Τραμπζονσπόρ 80-90
Γαλατάσαραϊ-Άνκαρα 75-65
Γεσιλγκίρεσουν-Ισταμπούλσπορ 87-95
Μπεσίκτας-Εφές Αναντολού 79-73

Κυριακή 15/11
Μπουγιουκτσεκμετζέ-Φενέρμπαχτσε 85-76
Μπάνβιτ-Ουσάκ Σπορτίφ 67-73
Κόνιασπορ-Νταρουσάφακα 76-91
Καρσίγιακα-Γκαζιαντέπ 18:00 *Πηγή: sport-fm.gr*

Φαβορί για Φούλαμ ο Χάσελμπαϊνκ!!

Επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ εμφανίζεται ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, σύμφωνα με νέο αγγλικό δημοσίευμα.

Φαβορί για Φούλαμ ο Χάσελμπαϊνκ
Δυνατά «παίζει» το όνομα του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ για την Φούλαμ.

Σύμφωνα με την «Daily Star», ο παλιός άσος της Τσέλσι, που εργάζεται στην Μπέρτον, δεν είναι απλά στη λίστα των «κότατζερς» αλλά αποτελεί την πρώτη επιλογή, πάνω από τους Πίρσον, Ρόσλερ και Γκαρσία.

Δεν αποκλείεται βέβαια ο διάδοχος του Κιτ Σίμονς να μην είναι κανείς από τους παραπάνω αφού και ο Άλεξ Μακλίς έχει δείξει ζεστός για την θέση, ώστε να επιστρέψει στο βρετανικό ποδόσφαιρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρίχνει τα… βαριά χαρτιά ο Σκίμπε!!


Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε στην ενδεκάδα της Εθνικής για το φιλικό κόντρα στην Τουρκία σε σχέση με την ομάδα που επέλεξε στο ματς με το Λουξεμβούργο. Δείτε τις σκέψεις του.

Ρίχνει τα… βαριά χαρτιά ο Σκίμπε
Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από το πρωί του Σαββάτου για τη φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία με τον Γερμανό τεχνικό να σκοπεύει να αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε, η εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στο αδύναμο Λουξεμβούργο δεν ήταν καλή για μία ακόμη φορά με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Εξάλλου, ο Μίκαελ Σκίμπε είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από το Λουξεμβούργο ότι θα επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν τον βασικό κορμό της «γαλανόλευκης».

Του Σωτήρη Ταμπάκου

Ο εκλέκτορας της Εθνικής αιφνιδίασε με την επιλογή του να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-4-2 και τους Κώστα Μήτρογλου και Νίκο Καρέλη στην επίθεση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δημιούργησε ορισμένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να τις ολοκληρώσει. Στο δεύτερο μέρος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άλλαξε το σύστημα, επιλέγοντας το κλασικό 4-2-3-1.

Στη θέση του Δημήτρη Πέλκα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Αλέξανδρος Τζιόλης ωστόσο δεν του βγήκε το εγχείρημα με τους τρεις χαφ στον άξονα. Ο άσος του ΠΑΟΚ πλαισίωσε τον Ανδρέα Σάμαρη στη μεσαία γραμμή και πιο μπροστά σε ρόλο δεκαριού πέρασε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ουσιαστικά, η ομάδα «κόπηκε» στη μέση και δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στην αντίπαλη εστία.

Το φιλικό με την Τουρκία είναι σαφώς πιο δυνατό και το πιθανότερο είναι να γίνουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της «γαλανόλευκης». Ο Ορέστης Καρνέζης θα επιστρέψει κάτω από την εστία της Εθνικής, δεξιά θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά. Όλα δείχνουν ότι ο Χοσέ Χολέμπας θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αλλαγές θα κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε και στη μεσοεπιθετική γραμμή με τους Σωτήρη Νίκη και Κώστα Φορτούνη να θέτουν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης πιθανότατα θα βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν ο Θάνος Πέτσος και ο Κλάους Αθανασιάδης που δεν έπαιξαν στο φιλικό με το Λουξεμβούργο.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί, οι διεθνείς έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο του ξενοδοχείο και το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Ολυμπιακού Σταδίου «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Κανονικά προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Φορτούνης και Πέτσος που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών στη μέση, ενώ μοναδική απουσία ήταν ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο… Aeroplanino!!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Βιντσέντσο Μοντέλα, γνωστός κι ως «aeroplanino», από τη Σαμπντόρια!

Ανακοινώθηκε ο… Aeroplanino
Ολοκληρώθηκε, όπως αναμενόταν, η πρόσληψη του Βιντσέντσο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια.

Οι Γενοβέζοι ανακοίνωσαν τον «aeroplanino» ως το 2018, ο οποίος αντικαθιστά τον Βάλτερ Ζένγκα, με στόχο να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών την Ντόρια.

Αυτός θα 'ναι ο τέταρτος «σταθμός» στην προπονητική καριέρα του 41χρονου, μετά τις Ρόμα (ως υπηρεσιακός), Κατάνια και Φιορεντίνα (όπου είχε ένα άκρος πετυχημένο πέρασμα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά… χαζομπαμπάς ο Ράμος!! (pic)


Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Σέρχιο Ράμος, καθώς η Πιλάρ Ρούμπιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ξανά… χαζομπαμπάς ο Ράμος (pic)
Μεγάλωσε η οικογένεια του Σέρχιο Ράμος. Η σύζυγος του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Πιλάρ Ρούμπιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (3,2 κιλά), τον δεύτερο «καρπός» του έρωτα τους.

Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε πως θα τον βγάλουν Μάρκο, ενώ ο Ισπανός άσος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, ποζάροντας με το νεογέννητο στην αγκαλιά.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεμούδιασε με «πεντάρα» ο ΠΑΟΚ!!


Ελλείψει επίσημων υποχρεώσεων (αλλά και των διεθνών) ο ΠΑΟΚ «ξεμούδιασε» σε προπονητικό φιλικό με την Κ-20 επικρατώντας 5-2 στη Ν. Μεσημβρία.

Ξεμούδιασε με «πεντάρα» ο ΠΑΟΚ
Με 75λεπτο φιλικό απέναντι στην Κ-20 του Βλάνταν Ίβιτς καταπολέμησε την αποχή (λόγω της διακοπής) ο Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Οι «μεγάλοι» επικράτησαν 5-2 με τον Κροάτη τεχνικό να τεστάρει όσους παίκτες είχε διαθέσιμους, μιας και απουσίαζαν οι διεθνείς, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν έτοιμοι και έτσι ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα (Λέοβατς, Γκολάσα, Μαλεζάς, Βίτορ, Κάτσε).

Ο Μπερμπάτοφ έφτιαξε το πρώτο γκολ για τον Σκόνδρα και πέτυχε το δεύτερο με πέναλτι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Μυστακίδης πέτυχε το 3-0, με την Κ-20 να μειώνει με τον Δημητριάδη, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία. Έπειτα από ομαδική προσπάθεια και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Κοροβέση έγινε το 4-1 και ο Δημητριάδης με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από τον Ζάιρο (προηγήθηκε δοκάρι σε προσπάθεια του Μυστακίδη).

Για την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Τσελεπίδης, Σκόνδρας, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Αντόνις, Τσίμιροτ, Σαββίδης, Ζάιρο, Μυστακίδης, Μπερμπάτοφ.

Για την Κ20 αγωνίστηκαν οι: Μούτσα, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Κάκκο, Κούστα, Παναγιωτίδης, Πούφλης, Ραγκέλοφ, Κλιγγόπουλος, Τσιαμπάζης, Ράτζα.

Και στο β' ημίχρονο οι: Δοδοντσάκης, Μπατάεφ, Δημητριάδης, Κραγιόπουλος, Κυριλλίδης, Μίσκοβιτς, Γιαλαμούδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ακύρωση του Euro θα είναι νίκη για τους τρομοκράτες»

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Euro τονίζει ότι οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι νίκη για τους τρομοκράτες.

«Ακύρωση του Euro θα είναι νίκη για τους τρομοκράτες»
Το μακελειό στη Γαλλία που άφησε πάνω από 120 νεκρούς από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, έγινε η πηγή για να ξεκινήσει μία κουβέντα για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί η διοργάνωση του Euro 2016 από τη Γαλλία για λόγους ασφαλείας.

«Το να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο είναι σαν να παίζουμε το παιχνίδι των τρομοκρατών» δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Euro, Ζακ Λαμπέρτ.

«Το ρίσκο ανέβηκε ένα επίπεδο μετά την επίθεση στο Charlie Hebdo και τώρα προφανώς έχει ανέβει κι άλλο» τόνισε ο Γάλλος συνέντευξη του στο RTL και συνέχισε λέγοντας ότι θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Θα πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να διεξαχθεί το Euro στις απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας. Η ασφάλεια στα γήπεδα λειτουργεί καλά. Το ρίσκο είναι μεγαλύτερο στους δρόμους και στις περιοχές που συγκεντρώνονται περισσότεροι άνθρωποι».

Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Σταντ Ντε Φρανς στις 10 Ιουλίου. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε εκρήξεις γύρω από το γήπεδο στις επιθέσεις της Παρασκευής την ώρα που διεξαγόταν το φιλικο ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξέσπασε η Ρεάλ, στο ρελαντί η «Μπάρτσα»!!

Η Ρεάλ ξέσπασε πάνω στη Μανρέσα για την ήττα-σοκ στο Στρασβούργο, ενώ η Μπαρτσελόνα χωρίς να φορτσάρει επικράτησε της Ομπραντόιρο και παραμένει αήττητη. Τρίτη ήττα για Μάλαγα.

Ξέσπασε η Ρεάλ, στο ρελαντί η «Μπάρτσα»
Αγρίεψε η Ρεάλ μετά την ήττα της από τη Στρασμπούρ για την Ευρωλίγκα και έβγαλε όλη την οργή της πάνω στη Μανρέσα την οποία συνέτριψε με 106-68 στη Μαδρίτη για την έκτη αγωνιστική. Η «βασίλισσα», που έφτασε τις πέντε νίκες, είχε κορυφαίο τον Γκουστάβο Αγιόν με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους είχε ο Τζέισι Κάρολ και ο Φελίπε Ρέγες με τον Τζέφρι Τέιλορ είχαν από 12.

Η Μπαρτσελόνα παρέμεινε αήττητη και πρωτοπόρος νικώντας εύκολα την Ομπραντόιρο με 67-57 χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου και τον Σέιν Λαουάλ που προφυλάχθηκαν λόγω μικροενοχλήσεων. Ο Άντε Τόμιτς είχε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Άλεξ Αμπρίνες πρόσθεσε 16 πόντους για τους «μπλαουγκράνα». Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε για 20 λεπτά έχοντας 9 πόντους (3/4 βολές, 0/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες.

Η Μάλαγα, που είναι αήττητη στην Ευρωλίγκα, γνώρισε την τρίτη της ήττα στην ACB, αυτή τη φορά από τη Σεβίλλη με 94-84. Τζαμάρ Σμιθ με 18 και Στέφαν Μάρκοβιτς με 14 πόντους δεν αρκούσαν για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα. Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ έκανε τρομερό παιχνίδι με 30 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σαραγόσα-Ανδόρα 73-80
Σεβίλλη-Μάλαγα 94-84
Μπαρτσελόνα-Ομπραντόιρο 67-57
Ρεάλ Μαδρίτης-Μανρέσα 106-68
Μπιλμπάο-Βαλένθια 19:00
Λαγκούν Άρο-Φουενλαμπράδα 19:00
Λαμποράλ Κούτσα-Μούρθια 19:00
Εστουντιάντες-Μπανταλόνα 19:30
Τενερίφη-Κανάριας 20:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο πάουερ φόργουορντ Παπαπέτρου!! (video)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε καταπληκτική δουλειά κυρίως ως «4άρι» στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. Δείτε τα highlights της εμφάνισης του 21χρονου φόργουορντ.

Ο πάουερ φόργουορντ Παπαπέτρου (video)













*Πηγή: sport-fm.gr*

Κάζο από την ουραγό η Αρμάνι!

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο έχασε με 85-83 από την ουραγό Τορίνο στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής στην ιταλική λίγκα.

Κάζο από την ουραγό η Αρμάνι
Με έκπληξη άρχισε η έβδομη αγωνιστική στην ιταλική λίγκα, καθώς η πρωτοπόρος Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο έχασε με 85-83 από την ουραγό Τορίνο.

Ο Αντρέ Ντόκινς με 23 και ο Ίαν Μίλερ με 20 πόντους ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους, ενώ Τζαμέλ ΜακΛίν με 23 και Αλεσάντρο Τζεντίλε με 18 πόντους πάλεψαν περισσότερο από την ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα.

Αναλυτικά η έβδομη αγωνιστική:

Κυριακή 15/11
Τορίνο-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 85-83
Καντού-Αβελίνο 19:15
Τρέντο-Βαρέζε 19:15
Κάπο Ντ’ Ορλάντο-Κρεμόνα 19:15
Πιστόια-Καζέρτα 19:15
Πέζαρο-Μπρίντιζι 19:15
Βενέτσια-Ρέτζιο Εμίλια 21:45

Δευτέρα 16/11
Βίρτους Μπολόνια-Σάσαρι 21:45

Δείτε τη βαθμολογία της ιταλικής λίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστολή της ΕΠΟ στη γαλλική ομοσπονδία για τα θύματα στο Παρίσι!!

Το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης στους Γάλλους έστειλε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Παρίσι.

Επιστολή της ΕΠΟ στη γαλλική ομοσπονδία για τα θύματα στο Παρίσι
Την αλληλεγγύη και την υποστήριξή της εξέφρασε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη στον Γάλλο ομόλογό του, Νοέλ Λε Γκρετ.

Με επιστολή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ συμπαρίσταται για τα θύματα που άφησε πίσω της η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ενώ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έβαλε και το… θαυμαστικό ο Οζιέ!!


Το τρίτο σερί πρωτάθλημα το έχει εδώ και καιρό στο τσεπάκι. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ολοκλήρωσε τη σεζόν στο WRC με τον καλύτερο τρόπο, νικώντας και στο Ράλι της Ουαλίας.

Έβαλε και το… θαυμαστικό ο Οζιέ
Την 32η νίκη στην καριέρα του και όγδοη φετινή πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος πιλότος της Volkswagen Polo κέρδισε δια περιπάτου στην Ουαλία και τον αγώνα που έριξε την αυλαία στο φετινό WRC. Ο Κρις Μικ (-26’’) και ο Αντρέας Μίκελσεν (-36,2’’) ακολούθησαν σε μεγάλη απόσταση.

«Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει μια φανταστική σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος», δήλωσε ο Οζιέ.

Η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιανγκ: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός, δεν κλείνει η πόρτα του ΝΒΑ»


Δικαιωμένος από την επιλογή του να παίξει στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Πάτρικ Γιανγκ σε συνέντευξή του (προ τραυματισμού) στη Fanatik, αλλά δεν κρύβει πως θέλει να παίξει μελλοντικά στο ΝΒΑ.

Γιανγκ: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός, δεν κλείνει η πόρτα του ΝΒΑ»

Αναλυτικά, ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε για:

-την περσινή σεζόν στη Γαλατάσαραϊ: «Η πρώτη μου σεζόν ήταν διαφορετική. Στην Αμερική δεν έπαιζα, αλλά περίμενα την ευκαιρία. Ήρθα στη Γαλατάσαραϊ, όπου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστώ. Προσαρμόστηκα γρήγορα και απόλαυσα τη θητεία μου στη Γαλατάσαραϊ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Γαλατάσαραϊ που με αγκάλιασαν. Ήταν χαρά μου να παίζω μπροστά τους και ξέρω πόσο με αγάπησαν. Τα χρώματα της Γαλατά θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

-τα οικονομικά προβλήματα στην τουρκική ομάδα: «Ήταν η πρώτη φορά που δεν πληρωνόμουν στην ώρα μου. Μετά έμαθα πως αυτό συνηθίζεται στην Ευρώπη. Πάντως ήμουν συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου και ήξερα πως θα πάρω τα λεφτά μου αφού υπάρχει η FIBA».

-το πώς επέλεξε τον Ολυμπιακό: «Είχα πρόταση από την Νταρουσάφακα, αλλά είχα αμφιβολίες. Εξέτασα τις άλλες προτάσεις που είχα και επέλεξα τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έκανα τη σωστή επιλογή. Ήταν δύσκολη απόφαση. Είχα μια ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά δεν ήταν η σωστή επιλογή για μένα. Είχα μια καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό, είχα και από το ΝΒΑ αλλά με μη εγγυημένο συμβόλαιο και θα μπορούσε να με διώξει ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό έκρινα πως ήταν πιο ασφαλές και έξυπνο για μένα να έρθω στην Ελλάδα. Η πόρτα του ΝΒΑ είναι ακόμη ανοιχτή για μένα. Είμαι ακόμη μικρός, θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου».

-τις απαιτήσεις και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί να παίζω με το σώμα μου, αλλά πρέπει να χρησιμοποιώ περισσότερο το μυαλό μου. Πρέπει να διαβάζεις το παιχνίδι και να δρας αναλόγως. Δεν αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ. Πιστεύω πως προς το τέλος της χρονιάς θα έχουμε φτάσει στις δυνατότητές μας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

-το αν θα ξαναέπαιζε στην Τουρκία: «Θέλω να ξαναπαίξω κάποια στιγμή στο μέλλον στην Τουρκία. Μου πρόσφερε μια μεγάλη ευκαιρία και είναι μια ωραία χώρα. Μου άρεσε πραγματικά η Κωνσταντινούπολη. Το μόνο που με ενοχλούσε ήταν ο υπερπληθυσμός και η κίνηση. Είναι κάτι τρελό. Κατά τα άλλα είναι φανταστικό μέρος. Μου λείπει η Κωνσταντινούπολη. Εκεί είναι όλα πιο φτηνά. Επίσης έχουν ωραίο μπακλαβά και παγωτό (γέλια)». *Πηγή: sport-fm.gr*

Το 'ριξαν στο ποδοβόλεϊ στον ΠΑΟΚ!! (video)

Αρκετό ποδοβόλεϊ είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» έδειξαν να το διασκεδάζουν.

Το 'ριξαν στο ποδοβόλεϊ στον ΠΑΟΚ (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην εθνική Αγγλίας ο Λίνγκαρντ!!

Έκτακτη κλήση να ενσωματωθεί στην αποστολή της Αγγλίας δέχθηκε ο Τζέσε Λίνγκαρντ. Πίσω στις ομάδες τους Κάρικ και Βάρντι.

Στην εθνική Αγγλίας ο Λίνγκαρντ
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Αγγλίας.

Ο 22χρονος ακραίος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε εκτάκτως στα «τρία λιοντάρια» για το φιλικό με την Γαλλία στο «Γουέμπλεϊ» λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν.

Ο Τζέιμι Βάρντι δεν έπαιξε με την Ισπανία, δεν θα ήταν έτοιμος να πάρει μέρος ούτε στο παιχνίδι της Τρίτης, έτσι λοιπόν επέστρεψε στην Λέστερ.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε ήταν ο Μάικλ Κάρικ αφού κρίθηκε προτιμότερο να παρακολουθήσει την κατάστασή του το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει η ανακοίνωση για Τάμπακ στη Μακάμπι!!

Ο Ζαν Τάμπακ θα είναι ο διάδοχος του Γκάι Γκούντες στον πάγκο της Μακάμπι.

Μένει η ανακοίνωση για Τάμπακ στη Μακάμπι
Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη του Ζαν Τάμπακ από την Μακάμπι και απομένει μόνο η ανακοίνωση. Ο Κροάτης τεχνικός συμφώνησε με την ομάδα του λαού για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ενώ οι Ισραηλινοί θα πληρώσουν τη Φουενλαμπράδα για την ελευθέρας του. Όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Ο 45χρονος Τάμπακ δεν έχει πλούσια εμπειρία ως πρώτος προπονητής, καθώς έχει δουλέψει ως τέτοιος μόνο σε Λαμποράλ, Χιρόνα και Τρεφλ Σόποτ, ενώ υπήρξε βοηθός σε Ρεάλ και Σεβίλλη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ!!


Αναλυτικές πληροφορίες για τα εισιτήρια του ματς με την ΑΕΚ έδωσε ο Πανθρακικός.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ
Από την ερχόμενη Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς του Πανθρακικού με την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/11, 19:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Η ανακοίνωση

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2015, με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16.

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ (οδός Ηροδότου 28, Κτίριο Β') εισιτήρια για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής (22/11), με την ομάδα μας να υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται ηλεκτρονικά και από την ιστοσελίδα www.viva.gr, μέσα από την παρακάτω σελίδα: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2015-16/

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή (22/11) τα εκδοτήρια στη Θύρα 1 του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους όσους θα θελήσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους την ημέρα του αγώνα. Οι φίλαθλοί μας καλούνται να έχουν την προσήκουσα υπομονή, με δεδομένο ότι η έκδοση ονομαστικού/ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Επισημαίνεται πως με βάση το νέο αθλητικό νόμο (Ν. 2346/2015), η αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου είναι εφικτή με τους παρακάτω τρόπους:

-Όσοι διαθέτουν Κάρτα φιλάθλου μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο με μετρητά.

-Όσοι δεν έχουν προχωρήσει στην έκδοση κάρτας φιλάθλου, μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο ΜΟΝΟ με ονομαστικοποιημένη κάρτα πληρωμής (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη) και με την προσκόμιση της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, του Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου καθώς και την αναφορά του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

-Επίσης, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, μέσα του www.viva.gr.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 1: τιμή 25 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ 2: τιμή 12 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ 6: τιμή 18 ευρώ
ΘΥΡΑ VIP: τιμή 40 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Δευτέρα: 9.00 - 15.00
Τρίτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Τετάρτη: 9.00 - 15.00
Πέμπτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Παρασκευή: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Σάββατο: 9.00 - 14.00

Βρέθηκε δεύτερο διαβατήριο στο «Stade de France» - Ανήκει σε θύμα!!

Είναι αιγυπτιακό και ανήκει σε φίλαθλο που έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Βρέθηκε δεύτερο διαβατήριο στο «Stade de France» - Ανήκει σε θύμα
Έπειτα από το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε από τις Αρχές στην περιοχή έξω από το «Stade de France», ένα ακόμη παρόμοιο ταξιδιωτικό έγγραφο εντοπίστηκε περίπου στο ίδιο σημείο.

Ωστόσο, το δεύτερο αυτό διαβατήριο είναι αιγυπτιακό και, μάλιστα, ανήκει σε θύμα της επίθεσης. Πρόκειται για τον Waleed Abdel-Razzak, φίλαθλο που παρακολούθησε το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας και έχει τραυματιστεί σοβαρά κατά τις βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν εκεί.

Εν τω μεταξύ, αμφισβητείται η γνησιότητα του συριακού διαβατηρίου, το οποίο υποτίθεται πως χρησιμοποίησε πρόσφυγας για να περάσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Λέρου, στις 3 Οκτωβρίου.

Το συγκεκριμένο διαβατήριο ήταν το πρώτο που βρέθηκε έξω από το Stade de France και συνδέθηκε με κάποιον από τους τζιχαντιστές δολοφόνους.

Πηγή: protothema.gr

Τέλος η σεζόν για Αμαβί!! (video)

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου τέθηκε ο αριστερός μπακ της Άστον Βίλα, Τζόρνταν Αμαβί.


Ο αριστερός μπακ της Άστον Βίλα τραυματίστηκε στο γόνατο αγωνιζόμενος με τις Ελπίδες της Γαλλίας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 21χρονος άσος έδειξαν ρήξη συνδέσμων στο δεξί πόδι και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένοντας τους διεθνείς και τον Τελάντερ!!

Χαλαρή η προπόνηση της Κυριακής στον Παναθηναϊκό μετά το χθεσινό φιλικό με το Λεβαδειακό. Παραμένει εκτός ο Τελάντερ, εν αναμονή των διεθνών ο Στραματσόνι.

Περιμένοντας τους διεθνείς και τον Τελάντερ

Εξαίρεση αποτέλεσε ο Ράσμους Τελάντερ, που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Δανός στόπερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι βασικός στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, πιθανώς-δε-να μην είναι ούτε στην αποστολή.

Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει τους διεθνείς Μπεργκ, Πράνιτς, Αμπέντ, Καρέλη, Νίνη και Χουχούμη, που θα επιστρέψουν στη βάση τους μέχρι την Τετάρτη. Για τη Δευτέρα δόθηκε στους ποδοσφαιριστές ρεπό, αλλά την Τρίτη θα επιστρέψουν στο Κορωπί με διπλή προπόνηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γυάλισε στη Λεχ Πόζναν ο Μπουμάλ!!

Στο «στόχαστρο» της Λεχ Πόζναν βρίσκεται ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο.

Γυάλισε στη Λεχ Πόζναν ο Μπουμάλ
Στη μεταγραφική λίστα της Λεχ Πόζναν έχει προστεθεί ο Ολιβιέ Μπουμάλ, όπως αναφέρεται στην Πολωνία.

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σημειώσει τρία γκολ σε δέκα ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει βγάλει και επτά ασίστ. Μάλιστα, άνθρωπος της τον παρακολούθησε στο πρόσφατο ματς κόντρα στον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτιαξε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα γίνουν διαπραγματεύσεις άμεσα και εφόσον κριθούν υπερβολικές οι απαιτήσεις του Πανιωνίου, θα αποκτηθεί το καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιο του.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Λεχ Πόζναν έκανε μεταγραφή από τη Super League πριν λίγους μήνες, αποκτώντας τον Τετέ που άνηκε στον Πλατανιά. *Πηγή: sport-fm.gr*