Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Χ. Μαρκόπουλος: «Βγάλαμε ψυχή»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη του Κοροίβου επί του Άρη, με τον τεχνικό της ομάδας από την Αμαλιάδα να αναφέρεται στα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έβγαλαν οι παίκτες του.

Χ. Μαρκόπουλος: «Βγάλαμε ψυχή»
Το εγκώμιο των παικτών του για την κατάθεση… ψυχής που κάνουν κάθε μέρα έπλεξε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη του Κοροίβου Αμαλιάδας επί του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος:

«Ξέραμε ότι παίζαμε με ένα από τους πιο δυνατούς αντιπάλους της φετινής σεζόν. Ο Άρης παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Μπορεί να σκοράρει και στους αιφνιδιασμούς αλλά και σε οργανωμένες επιθέσεις. Νομίζω ότι από το 15ο έως το 35ο λεπτό ο Άρης ήλεγχε πλήρως το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες μας έβγαλαν πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα, προσπάθησαν να δώσουν ότι έχουν, πίεσαν, οδήγησαν σε λάθη την αντίπαλη ομάδα, τα εκμεταλλευτήκαμε και όταν γυρίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι σίγουρα η ψυχολογία είναι με το μέρος μας και βάλαμε κάποια μεγάλα καλάθια και κερδίσαμε. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μέσα από την καρδιά μου γιατί κάθε μέρα κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, δίνουν ότι έχουν, θυσιάζουν πολλές φορές την δικιά τους υγεία για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί στο τελευταίο πεντάλεπτο πραγματικά δείξαμε ποια είναι η έδρα της Ηλείας. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να μείνουμε ταπεινοί γιατί το πρωτάθλημα όπως είδατε είναι εναλλαγές στιγμών. Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να έχεις διαφορετικά συναισθήματα. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Θυμόμαστε πως ακριβώς ήμασταν μετά το πρώτο ματς με τα Τρίκαλα. Σήμερα να το χαρούμε, αλλά από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στον Άρη
».

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Κάναμε κακό ξεκίνημα με λάθη στην άμυνα, αλλά βελτιωθήκαμε τόσο αμυντικά όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας και επιτρέψαμε. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε στην άμυνα και ο Άρης πήρε διαφορά 13 πόντων. Αλλάξαμε την άμυνά μας, γυρίσαμε το ματς με μεγάλα σουτ και το κερδίσαμε με το καλάθι του Ντέιβις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: