Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Εμπειρία, ποιότητα και στόπερ!

Λίγες, αλλά ποιοτικές προσθήκες αναμένεται να κάνει ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, καθώς θέλει να προσθέσει εμπειρία στο δυναμικό της ομάδας ο Τούντορ, ενώ δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα αποκτηθεί στόπερ.

Εμπειρία, ποιότητα και στόπερ
Αρκετά διαφορετικά συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι πρόκειται να κινηθούν στον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε, το έκανε ξεκάθαρο και ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη που παραχώρησε στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε κυρίως παίκτες νεαρούς και εξελίξιμους, αλλά ο Κροάτης θέλει να γίνουν το χειμώνα προσθήκες ποιοτικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, που θα μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους άμεσα.

«Θέλω να έρθουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Διαφορετικά να μην έρθει κανείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός, μιλώντας ξεκάθαρα γι’ αυτό που έχει στο μυαλό του.

Μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι θα γίνει ενίσχυση σε δύο θέσεις τουλάχιστον. Ο ένας θα είναι σίγουρα για το κέντρο της άμυνας. Ήταν σε αναζήτηση αμυντικού ούτως ή άλλως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ρικάρντο Κόστα που θα μείνει εκτός πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα η δεύτερη «σίγουρη» προσθήκη θα είναι ενός δημιουργικού χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: