Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Στην Ξάνθη το «ελ θράκικο»!!

Πρωτάθλημα δεν υπάρχει, οπότε Πανθρακικός και Ξάνθη βρήκαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικό, με την δεύτερη να επικρατεί με σκορ 2-1.

Στην Ξάνθη το «ελ θράκικο»
Κοντά είναι ο ένας με την άλλη, οπότε ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για Πανθρακικό και Ξάνθη να αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα και να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λουτσέσκου βγήκε νικήτρια με σκορ 2-1, χάρη στο τέρμα του Νιέτο στο 38’ κι αυτό του Γουάλας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όπου είχε τον πλήρη έλεγχο και τις περισσότερες ευκαιρίες.. Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Μπουγαΐδη στο 57’, που ουσιαστικά διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα, αφού παρά την υπεροχή του στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την ήττα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος (46’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης, Γουάλας (46’ Γουάλας), Φάρκας, Λισγάρας, Τόμιτς, Έλτον, Νιέτο (78’ Φασίδης), Κρίστοφερ (80’ Χατζητερζόγλου), Τριάδης (66’ Ορφανίδης), Ράνος.

Η αρχική 11άδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Χρήστου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτος, Χασομέρης, Νικόλτσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: