Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μιλάει με Αστέρα για Σανκαρέ-Λούι η Γκεντσλερμπιρλιγκί!!

Σε επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης ώστε να κάνει δικούς της, τον Καλίφα Σανκαρέ και τον Μπράιαν Λούι, βρίσκεται η Γκεντσλερμπιρλιγκί, ενώ ο έμπειρος στόπερ είναι περιζήτητος στην Τουρκία.

Μιλάει με Αστέρα για Σανκαρέ-Λούι η Γκεντσλερμπιρλιγκί
Πακέτο από την Τρίπολη, το οποίο είναι πιθανό να της κοστίσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, σχεδιάζει να αγοράσει η Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Η τούρκικη ομάδα έχει κάνει συζητήσεις με τον Αστέρα για την απόκτηση των Καλίφα Σανκαρέ, Μπράιαν Λούι, σύμφωνα με τη «Live Sport». Το συμβόλαιο του πρώτου λήγει το καλοκαίρι (και έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να έρθει σε συμφωνία με άλλον σύλλογο) και οι Αρκάδες γνωρίζουν ότι μπορεί να τον χάσουν το καλοκαίρι χωρίς να έχουν οικονομικό όφελος και ζήτησαν 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της γειτονικής χώρας αναζητά επίσης έναν δεξιό μπακ και έγινε κουβέντα για τον Μπράιαν Λούι, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017. Ο Αστέρας για τον πρώην παίκτη της Ρασίνγκ Κλουμπ έριξε στο τραπέζι το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι Τούρκοι δεν θέλουν να δώσουν τόσα χρήματα και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Επιπλέον, για τον Σανκαρέ έχουν δείξει ενδιαφέρον η Ρίζερσπορ και η Σίβασπορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: