Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Είχε… αλλού το μυαλό του!

Ένας Παναθηναϊκός επηρεασμένος από την απουσία του κόσμου και με το μυαλό του στην Αναντολού Εφές ίδρωσε για να κερδίσει 81-73 τον Απόλλωνα Πάτρας στον αγώνα που έριξε την αυλαία του Α' γύρου στην Α1.

Είχε… αλλού το μυαλό του
Κουρασμένος, ίσως λίγο… βαριεστημένος ελλείψει και του κόσμου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, πιθανώς και με το μυαλό στον αγώνα της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός και τελικά επικράτησε πιο δύσκολα του αναμενόμενου με 81-73 του Απόλλωνα Πατρών. Οι «πράσινοι» δεν κινδύνεψαν στην ουσία ποτέ με ήττα, αλλά είδαν τους μαχητικούς Αχαιούς να πλησιάζουν πολύ επικίνδυνα, ακόμη και στο -4, στην τέταρτη περίοδο. Τελικά με κορυφαίο τον Λάσμε πήραν τη νίκη και θα πάνε με αέρα στο ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου με ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα δεν χάνουν με τίποτα την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Παναθηναϊκό και προηγήθηκαν αρκετές φορές στο πρώτο μισό του αγώνα (14-17). Το ξέσπασμα των «πράσινων», που τους έφερε στο 35-26 με τη λήξη του ημιχρόνου φαινόταν πως είχε βάλει το νερό στο αυλάκι, η διαφορά έφτασε και το 48-29, αλλά οι παίκτες του Νίκου Βετούλα δεν τα παράτησαν και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο -5 (55-50). Οι Πατρινοί πλησίασαν και στους τέσσερις επτάμισι λεπτά πριν το τέλος, αλλά το τρίποντο του Φώτση έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους. Η τεχνική ποινή στον Διαμαντίδη στα 110’’ πριν το φινάλε επέτρεψε στον Απόλλωνα να μειώσει στους πέντε με βολές του Αργυρόπουλου, αλλά το τρίποντο του εξαιρετικού Μπράμου έγραψε τον επίλογο στο ματς.

Δεκάλεπτα: 14-17, 35-26, 55-50, 81-73.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 15 (2), Κάρι 9 (1), Μπατίστ, Φώτσης 10 (2), Ούκιτς 4, Λάσμε 16 (7ρ.), Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 7 (2), Γκιστ 7, Παππάς, Γιάνκοβιτς 2, Ματσιούλις 9 (7ρ., 5ασ.).

Απόλλων Πατρών (Βετούλας): Ρος 14, Αργυρόπουλος 9 (1), Καπερώνης, Ντάνιελ 3, Ουίλσον 16 (2), Λιανός 15 (2), Οικονομόπουλος 2, Πελεκούδας, Μολφέτας 2, Νιφόρας, Μπολντς 12 (1).Πηγή: sport-fm.gr

Από Γιαννάκη σε… Μίνιτς!!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Άρη, αλλά ο Μίλαν Μίνιτς όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ!

Από Γιαννάκη σε… Μίνιτς!
Ο Μίλαν Μίνιτς είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Η κίτρινη ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μίνιτς να… κάθεται στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη φορά μετά το 2002-3.

Οι υπεύθυνοι του Άρη μπορεί να ήθελαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να αναλάβει το πόστο αυτό, ωστόσο το συμβόλαιο που έχει ο «δράκος» με την ομοσπονδία της Κίνας ήταν αξεπέραστο εμπόδιο.

«Είμαι ευτυχής που επιστρέφω», τόνισε ο Μίνιτς στην ιστοσελίδα της ομάδας και ζήτησε από όλους το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς «δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή έως το τέλος της σεζόν.

Ο Μίλαν Μίνιτς, θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο του ΑΡΗ, καθώς είχε εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή και τη σεζόν 2002-2003.

Ο κ. Μίνιτς πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.:

«Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στον πάγκο του ΑΡΗ και στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια. Ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια από τη Διοίκηση και συνεχίζουμε το αγωνιστικό πλάνο όπως ξεκίνησε. Ο ΑΡΗΣ είναι πάντοτε ΑΡΗΣ, με ένα τεράστιο όνομα, πλούσια ιστορία και χιλιάδες φιλάθλους. Διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και οργάνωση, μέσα στην ομάδα, στα γραφεία και σε όλους τους τομείς. Θα συνεχίσουμε τη μεθοδική δουλειά, σε συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό τιμ που κάνει εξαιρετική δουλειά, γιατί υπάρχουν μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τις νίκες. Πρέπει όλοι να δίνουν παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους, στις προπονήσεις και στα επίσημα παιχνίδια, αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια».

Λο: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Ο Έισι Λο, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, τόνισε πως καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ιατρικές απόψεις

Λο: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα»
Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε δίλημμα αυτή τη στιγμή, καθώς από την πλευρά του Ολυμπιακού και του ιατρικού του τιμ, έχει γίνει γνωμάτευση για χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει 1,5 μήνα εκτός γηπέδων, ενώ συμπατριώτης του γιατρός, έχει αποφανθεί πως δική του χειρουργική επέμβαση θα τον κρατήσει εκτός 6-9 μήνες.

«Έχω να αποφασίσω ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ιατρικές απόψεις αναφορικά με την θεραπεία μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω, αλλά η απόφαση που θα πάρω έχει να κάνει αποκλειστικά με το μέλλον μου. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την υγεία μου και το μέλλον μου.Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας . Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Λο.

Ματζάρι: «Πρέπει να επιστρέψουμε»

Για την σημασία που έχει το σημερινό παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στην Κιέβο και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι» Ρούμπεν Μπότα μίλησε ο Βάλτερ Ματζάρι.

Ματζάρι: «Πρέπει να επιστρέψουμε»
Την πρώτη της νίκη για το 2014 ψάχνει απόψε η Ίντερ κόντρα στην Κιέβο, ώστε να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας του Μιλάνου Βάλτερ Ματζάρι, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι.

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε άσχημα για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και ελπίζω να γίνει αμέσως αυτό. Ελπίζω να δω μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Κιέβο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «νερατζούρι» και πρόσθεσε:

«Αυτό δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε αυτή την αρνητική περίοδο σε θετική».

Στην συνέχεια ο 52χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ρούμπεν Μπότα: «Ο Μπότα; Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και έξυπνος. Έχει όλα τα εφόδια να γίνει ένας πρωταθλητής». Πηγή: sport-fm.gr

Ο κατήφορος καλά κρατεί…!

Ο Άρης προηγήθηκε της Καλλονής, όμως ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πανηγυρίσει. Ολική επαναφορά από την ομάδα του Μαντζουράκη, η οποία επικράτησε με 3-1 και τον κράτησε τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο κατήφορος καλά κρατεί…
Η Καλλονή επικράτησε 3-1 του Άρη, στο Ολυμπιακό Στάδιο και ανεβαίνει στη δέκατη θέση, μαζί με τον ΟΦΗ, στους 22 πόντους. Συνεχίζει τον κατήφορο η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 11 πόντους.

Ο Μανιάς (14’) άνοιξε το σκορ, ο Ζακουάνι (34’) ισοφάρισε, για να λήξει το ημίχρονο. Με γκολ από τους Μανούσο (49’) και Λεοζίνιο (87’) διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και η μεγάλη νίκη από την ομάδα της Μυτιλήνης.

Το ματς:


Ο Άρης δεν είχε περιθώριο για άλλη ήττα. Με αυτό το σκεπτικό μπήκε και στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε ψηλά την Καλλονή, απείλησε την εστία του Σιδεράκη και έφτασε και στο γκολ με τον Μανιά. Μπαίνοντας από νωρίς στη θέση του οδηγού, προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμα και να πάει στα αποδυτήρια, προηγούμενος στο σκορ. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε αφού η Καλλονή αντέδρασε.

Το γκολ του Μανιά, «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έκαναν και την καλύτερη εκκίνηση στο παιχνίδι. Κέρδισαν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν στην εστία του Διούδη, προσπαθώντας να τον απειλήσουν και δικαιώθηκαν με κεφαλιά του Ζακουάνι, ύστερα από φάουλ του Λεοζίνιο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τους 22 παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή, συνέχισε όπως και στο πρώτο. Μπήκε δυνατά, και με ένα πολύ ωραίο τέρμα από τον Μανούσο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Άρη, που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έκαναν την εμφάνισή τους, βαραίνοντας ακόμα περισσότερο τα πόδια των παικτών του Παπαδόπουλου. Παρόλα αυτά, η Καλλονή, έδωσε πολύ γήπεδο στον Άρη, εκείνος πίεσε πιο ψηλά και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα.

Εκεί που οι «κίτρινοι» πίεζαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, ήρθε ο Λεοζίνιο για να τελειώσει τα πάντα. Φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Διούδη και έβαλε τέλος στα όποια όνειρα του Άρη για να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Το τελευταίο σφύριγμα του Κάμπαξη έδωσε τη νίκη στην Καλλονή, η οποία έφτασε τις επτά. Αντίθετα, η ομάδα της Θεσσαλονικής συνεχίζει τον κατήφορο, ο οποίος δείχνει να μην έχει τέλος.



Οι συνθέσεις των ομάδων:


Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά (79’ Φουρλάνος), Γκοϊανίρα, Μανούσος, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70’ Φαρία), Καζάκης (62’ Λεάντρο).

Στον πάγκο: Χογκ, Βαλιός, Γιουκάρης, Γάλας.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (55’ Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51’ Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77’ Κοτσαρίδης), Τάτος, Μανιάς, Τσουμάνης, Αγκάνθο.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Ρένια.

Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Καμπούρης (Ευβοίας)
Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α. Πηγή: sport-fm.gr

Έξω η Βένους, προχώρησαν Βαβρίνκα-Γιούζνι!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες άνοιξε η αυλαία του Αυστραλιανού Όπεν, με την Βένους Γουίλιαμς, ν’ αποκλείεται με 2-1 σετ από την Μακάροβα

Έξω η Βένους, προχώρησαν Βαβρίνκα-Γιούζνι
Ήδη κάποιες από τις αναμετρήσεις που άρχισαν νωρίς έχουν ολοκληρωθεί. Ο Στάνισλας Βαβρίνκα είχε το πιο εύκολο έργο, μιας και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-4 κι ενώ το δεύτερο σετ απέναντι στον Αντρέι Γκολούμπεφ από το Καζακστάν ήταν στο 4-1 για τον Ελβετό ο αντίπαλος του εγκατέλειψε. Εύκολο έργο είχε και ο Μίκαελ Γιούζνι απέναντι στον Γερμανό Στραφ με 3-0 (6-1, 6-4,6-2). Σε άλλο ζευγάρι ο Κροάτης, Ιβάν Ντόντικ, καθάρισε τον συμπατριώτη του Ίβο Κάρλοβιτς με 3-0 (7-6, 6-3, 7-6), ενώ ο Σαμ Κέρεϊ καθάρισε τον Κολομβιανό Χιράλντο με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 3-6, 7-6). Ντέρμπι έγινε στο ζευγάρι του Μαναρινό με τον Τζόνσον, με τον Γάλλο να επικρατεί 3-2 σετ (3-6, 6-3, 6-0, 5-7, 6-4).

Στο απλό των γυναικών η Εκατερίνα Μακάροβα έθεσε εκτός συνέχειας την Βένους Γουίλιαμς με 2-1 σετ. Η Αμερικανίδα που ήταν φιναλίστ το 2003 στο Αυστραλιανό Όπεν, πήρε το πρώτο σετ 6-2, αλλά έχασε τα δύο επόμενα με 6-4. Η Κέισι Ντελάκουα μπροστά στους συμπατριώτες της, νίκησε εύκολα 2-0 ( 6-2, 6-2) τη Βέρα Ζβονάρεβα, ενώ η Αμερικανίδα Φαλκόνι επίσης εύκολα την Ισπανίδα Μεντίνα Γκαρίγκες με 2-0 (6-3, 6-1). Τέλος η Ντανιέλα Χαντούκοβα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Βρετανίδα Γουότσον, την οποία κέρδισε 2-1 (7-5, 3-6, 6-3). Πηγή: sport-fm.gr

Τέλος από τη Μίλαν ο Αλέγκρι!

Τη λύση της συνεργασίας με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανακοίνωσε η διοίκηση της Μίλαν, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Τέλος από τη Μίλαν ο Αλέγκρι
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (13/01) οι «ροσονέρι».

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο σύλλογος του Μιλάνου θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Μάουρο Τασότι, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Αλέγκρι.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της Μίλαν ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Κ. Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και των συνεργατών του.

Η διοίκηση της Μίλαν θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Αλέγκρι και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν μέχρι σήμερα και τους εύχεται ό,τι καλύτερη στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η ομάδα θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του κ. Μάουρο Τασότι». Πηγή: sport-fm.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:Νεκρός 17χρονος με φωτοβολίδα σε ΑΕΚ-Ολυμπιακός!!

"Σκυλίσια Μέρα" με τα μαύρα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα ανατριχιαστικά ρεπορτάζ, ο 12χρονος δολοφόνος, η μάνα που χάρισε τα όργανα του γιου! Είναι μια μαύρη μέρα που όλοι θέλουν να ξεχάσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ελληνική κοινωνία.
Το 1991, σαν σήμερα, ο αγώνας ΑΕΚ - Ολυμπιακός διακόπτεται στο 82΄ (1-2) όταν η ατμόσφαιρα γίνεται αφόρητη λόγω των δακρυγόνων. Έξω από το γήπεδο νεαρός οπαδός σκοτώνεται από φωτοβολίδα. Ο αγώνας επαναλαμβάνεται ένα μήνα μετά στη Ρόδο και η ΑΕΚ κερδίζει με 1-0 με γκολ του Μπατίστα.
Ας μείνουμε, όμως, λίγο περισσότερο στα γεγονότα εκείνης της μέρας δίνοντας βάση στα δημοσιεύματα – ντοκουμέντα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν την επομένη.
Τα Νέα είχαν βγει με πρωτοσέλιδο τίτλο "Καπνός πάλι οι «άγνωστοι», κλιμάκωση της βίας με νέα δακρυγόνα, σκοτώθηκε 17χρονος έξω από το γήπεδο".
Στις μέσα σελίδες υπήρχε τίτλος στο ρεπορτάζ "Ο θάνατος περίμενε έξω από το γήπεδο, νεκρός από φωτοβολίδα 17χρονος που πήγαινε στο ντέρμπι υπό την προστασία της αστυνομίας".
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ που θυμίζει πολεμικό ανακοινωθέν:
"Σε κόλαση μεταβλήθηκε χθες το απόγευμα το γήπεδο της ΑΕΚ από καπνογόνα και δακρυγόνες βόμβες, ενώ ανήλικος φίλαθλος βρήκε τραγικό θάνατο από φωτοβολίδα, που καρφώθηκε στην κοιλιά του.
Τα χθεσινά επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ο θάνατος του φιλάθλου – θύματος της τυφλής βίας που επικρατεί συχνά στα γήπεδα αποτελούν τις ίδιες εικόνες αλλά σε παραλλαγή όσων διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως συνέβη τις δυο αυτές μέρες, έτσι και χθες το απόγευμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του, αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν, καταστήματα καταστράφηκαν, φωτιές έζωσαν το γήπεδο της ΑΕΚ, αστυνομικοί τραυματίστηκαν και νεαροί συνελήφθησαν.
Όλα άρχισαν χθες, οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας. Μεταξύ αγωνιστικού χώρου και της εξέδρας που οδηγεί στην Θύρα 11, εξερράγη καπνογόνος βόμβα η οποία σκόρπισε τον πανικό κι έκανε παίκτες, διαιτητές, παράγοντες και φιλάθλους να αισθάνονται πολύ άσχημα από τα μάτια τους και τη δυσκολία να αναπνεύσουν.
Πριν από την έναρξη, όμως, του αγώνα το ντέρμπι είχε σφραγίσει ο τραγικός θάνατος του Γιώργου Μιχ. Παναγιώτου, 17 χρόνων από τον Πειραιά. Ο νεαρός πήγαινε στο γήπεδο. Στις 2.27 το μεσημέρι, στη διασταύρωση των δρόμων Σεβαστείας και Μενεμένης, ο νεαρός δέχθηκε στην κοιλιά, από κοντινή απόσταση, φωτοβολίδα, που είχε εκτοξευθεί με ειδικό πιστόλι για ρίψη φωτοβολίδων.
Αιμόφυρτο το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Όλγα. Οι γιατροί το έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, αλλά στις 4.30 μ.μ. ο Γιώργος Παναγιώτου πέθανε".
Σε άλλο σημείο διαβάζουμε: "Ένα ασφυξιογόνο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ήταν η αιτία για τα επεισόδια που μετέτρεψαν την περιοχή σε ακτίνα 3 χλμ. γύρω από το γήπεδο σε πεδίο μάχης".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "παρ΄ όλο το σοκ που υπέστη από το θάνατο του παιδιού της, η μητέρα του πήρε την απόφαση να κάνει δωρεά μελών του σώματος του 17χρονου".


 
Πηγή: sportdog.gr

Επιστρέφει το «κανόνι» της Άρσεναλ!

Με τον Ολιβιέ Ζιρού στο αρχικό της σχήμα θα παραταχθεί η Άρσεναλ στο σημερινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα. «Θα έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας», τόνισε ο Βενγκέρ.

Επιστρέφει το «κανόνι» της Άρσεναλ
Σε αποστολή της Άρσεναλ επέστρεψε ο Ολιβιέ Ζιρού για το σημερινό παιχνίδι στην έδρα της Άστον Βίλα.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος απουσίασε από τα δύο τελευταία ματς των «κανονιέρηδων» λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, τέθηκε στη διάθεση του Αρσέν Βενγκέρ.

Το σημερινό παιχνίδι στο Βίλα Πάρκ του Μπέρμινγχαμ είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα του Λονδίνου, η οποία μετά τις χθεσινές νίκες των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παρά την επιστροφή του Ζιρού, πάντως, ο Βενγκέρ φέρεται να προσπαθεί να φέρει στο «Έμιρεϊτς» τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετική σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Αλσατός τεχνικός φρόντισε με δηλώσεις του να διαψεύσει τις φήμες: «Ο κόσμος θέλει συνεχώς καινούργια ονόματα αλλά το σημαντικό για εμάς είναι ότι επιστρέφει ο Ζιρού. Ήταν λίγο κουρασμένος πρόσφατα αλλά τώρα είναι αναζωογονημένος και είμαι σίγουρος πως θα έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας μας στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Πόλ Λάμπερτ, ζήτησε τη βοήθεια των οπαδών της ομάδας για το δύσκολο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη φορμαρισμένη Άρσεναλ. Οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών και της ομάδας διαταράχτηκαν από τον αποκλεισμό-σοκ της προηγούμενης εβδομάδας για το Κύπελλο Αγγλίας από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως ο Λάμπερτ στις δηλώσεις του προσπάθησε να είναι ενωτικός.

«Δεν έχω πρόβλημα με τον κόσμο. Αν η ομάδα δεν αποδίδει καλά είναι λογικό οι φίλαθλοι να εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Όμως είμαστε ένα νεανικό σύνολο και ελπίζουμε πως στο παιχνίδι με την Άρσεναλ θα έχουμε τη συμπαράστασή τους». Πηγή: sport-fm.gr

Αγωνία στη Σίτι για Νασρί!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν στη Μάντσεστερ Σίτι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί και σήμερα ο Σαμίρ Νασρί, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του.

Αγωνία στη Σίτι για Νασρί
Εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα από το χθεσινό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ.

Στο 79’ της αναμέτρησης ο Γάλλος αμυντικός των γηπεδούχων έχασε την μπάλα απ’ τον συμπατριώτη του και προσπάθησε να την πάρει πίσω με έναν σκληρό μαρκάρισμα στον διεθνή άσο των «πολιτών» και λίγο έλειψε να του κόψει στη… μέση το γόνατο.

Από την πλευρά του, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Η κλωτσιά που έδωσε στον Νασρί ήταν σίγουρη κόκκινη κάρτα. Νομίζω ότι έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Θα δούμε αύριο. Επαναλαμβάνω ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Το πρόβλημα είναι στον έσω σύνδεσμο». Πηγή: sport-fm.gr

180 εκ ευρώ για μεταγραφές στον Μόγιες!!

Αυτό είναι το ποσό, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ που σκοπεύει να δώσει για την ενίσχυση των «κόκκινων διαβόλων» η οικογένεια Γκλέιζερ στον Μόγιες, στο παζάρι του Γενάρη και του καλοκαιριού

180 εκ ευρώ για μεταγραφές στον Μόγιες
Οι Γκλέιζερ αναγνωρίζουν πως θα πρέπει να στηρίξουν τον διάδοχο του Σερ Άλεξ, που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και για να κατορθώσουν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ξοδευτούν. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα, ανεξάρτητα με το αν θα καταφέρει ή όχι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να βρεθεί μέσα στην πρώτη τετράδα, θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές επιπέδου, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα κι έτσι είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ένα ποσό που θα αγγίζει τα 180εκ για μεταγραφές στο παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά και του καλοκαιριού.

Ασφαλώς υπάρχει ο φόβος, πως σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μείνει εκτός τετράδος, θα είναι δύσκολο να προσελκύσει μεγάλα ονόματα παικτών, ωστόσο είναι αναγκαία η ενίσχυση της ομάδας όπως γράφει το ρεπορτάζ.

Προς επιβεβαίωση του παραπάνω ρεπορτάζ, έρχονται να προστεθούν και οι αναφορές αγγλικών ΜΜΕ, πως η Γιουνάιτεντ, καλοβλέπει, για το καλοκαίρι, τις περιπτώσεις τον Πογκμπά και Βιδάλ από την Γιουβέντους. Πηγή: sport-fm.gr

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Ρότζερς!

Για επιθετικό κρεσέντο έκανε λόγο, ο τεχνικός της Λίβερπουλ μετά την «πεντάρα» στο «Μπριτάνια»

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Ρότζερς
Ο Ρότζερς ήταν κατενθουσιασμένος για τη νίκη της ομάδας του σε βάρος της Στόουκ, που ήταν και η πρώτη από τότε που δημιουργήθηκε η Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό το γήπεδο για την ομάδα του: «Λοιπόν, νομίζω πως ήταν έξοχοι. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε. Όμως το να έρθουμε εδώ και να σημειώσουμε πέντε γκολ σε μια έδρα στην οποία, από τότε που έγινε Πρέμιερ Λιγκ, νικάμε πρώτη φορά, ήταν κάτι φανταστικό γιατί βάλαμε πολλή δουλειά σε αυτό το παιχνίδι».

Για μεγάλο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Στίβεν Τζέραρντ: «Πάντοτε με την Στόουκ εκτός έδρας δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και θέλαμε αυτό να το διορθώσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα και χρειαζόμαστε τέτοια αποτελέσματα για να μπορέσουμε να τερματίσουμε στην τετράδα» είπε ο ηγέτης των «reds».

Aυτή ήταν η πρώτη νίκη της Λίβερπουλ σε αυτό το γήπεδο, από το 1984. Πηγή: sport-fm.gr

«Χρυσή Μπάλα» για τον R7!

Περίμενε απ’ το 2008. Έμενε με άδεια χέρια. Την έβλεπε να καταλήγει συνέχεια στον «ανταγωνιστή» του. Θα ‘ταν αμαρτία αν η «Χρυσή Μπάλα» δεν πήγαινε -ούτε με όσα έκανε φέτος- στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Υπάρχει Θεός!
Μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις. Ενστάσεις ότι δεν πήρε τίτλο. Δεν διαφωνεί όμως κανείς: Δεν άξιζε σ’ ένα ποδοσφαιριστή της κλάσης του Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει μια μόνο «Χρυσή Μπάλα».

Έστω κι αν ο Φρανκ Ριμπερί έπαθε δισκοπάθεια απ’ τις κούπες που σήκωσε πέρυσι. Έστω κι αν τα προβλήματα τραυματισμών του Λιονέλ Μέσι του δεν του επέτρεψαν να κλέψει για άλλο λόγο φέτος τα φλας από το νέο (κεραμιδί) κοστούμι του.

Αν το τρόπαιο του καλύτερου παίκτη της σεζόν δεν κατέληγε στον Πορτογάλο θα ήταν ποδοσφαιρική αμαρτία. Τόσο μεγάλη που ο Ρίο Φέρντιναντ… απείλησε ότι θα έβγαινε γυμνός στο δρόμο αν συνέβαινε.

Ευτυχώς όμως ο Άγγλος δεν θα χρειαστεί να βγει απ’ τα ρούχα του. Διότι ο Κριστιάνο -για πρώτη φορά από το 2008 που ήταν συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- είναι και πάλι στην κορυφή!

Με τη σφραγίδα 209 αρχηγών εθνικών ομάδων και 96 επιλεγμένων δημοσιογράφων από κάθε γωνιά του κόσμου. Με τ’ όνομά του να φιγουράρει δίπλα σε «ιερά τέρατα» όπως οι Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Φραντς Μπέκενμπαουερ, Κέβιν Κίγκαν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και Ρονάλντο (που επίσης έχουν από δυο κατακτήσεις).

Και με τα δάκρυα στα μάτια του να μην κυλούν -όπως έχει χλευαστεί στο παρελθόν- για αποτυχία, αλλά για το τρίτο κόσμημα (πέραν του πρώτου τροπαίου και της Ιρίνα Σάικ) που βρισκόταν πλέον στα χέρια του.
Πηγή: sport-fm.gr

Προχωράει του Αραβίδη!

Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις για την υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη στην ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να συνεργαστούν το καλοκαίρι.

Προχωράει του Αραβίδη
Στην τελική ευθεία έχει μπει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη, στην οποία αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Στον «Δικέφαλο» έχουν πολύ καλή άποψη για τον 27χρονο επιθετικό του Πανιωνίου, ενώ το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι κάνει ακόμη πιο δελεαστική την περίπτωσή του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης παρουσιάζεται ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Ένωσης» και σύντομα ενδέχεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Πρόθεση του Αραβίδη είναι να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αν και πρώτα θα μιλήσει με τη διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η υπόθεση του Γιώργου Σαρρή, που μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Στον 22χρονο παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα σκοπεύει να προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ θα δοθούν 250.000 ευρώ στους Ηπειρώτες (όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης).

Στην ΑΕΚ αρέσει και ο 23χρονος αμυντικός του Πανιωνίου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, που όμως έχει συμβόλαιο, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο Βαγγέλης Μόρας, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ιταλία και να επαναπατριστεί.Πηγή: sport-fm.gr

Στη «Δυτική Όχθη» δεν αστειεύονται!!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, που είχε να συναντήσει ανάλογες από το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στη «Δυτική Όχθη» δεν αστειεύονται!
Από το ντέρμπι στη Λεωφόρο είχαν να του βάλουν του Ολυμπιακού τόσο δύσκολα, απειλώντας τον ευθέως με ήττα, την πρώτη του σε 31 εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα. Κατάφερε να τον ζορίσει σε τέτοιο βαθμό ο Ατρόμητος που μάλιστα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, κατάφερε να του κόψει και πόντους.

Η ομάδα του Περιστερίου εδραίωσε την πεποίθηση που από καιρό έχει σχηματίσει όλος ο κόσμος, ότι μετά από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είναι, η ισχυρότερη δύναμη στο σημερινό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Επιπρόσθετα, θα μπορούσε να στείλει και μήνυμα ότι μπορεί ν' ανέβει κι άλλο σκαλί, εάν στο τέλος, με τις δύο ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν κατάφερνε να σκοράρει. Στην πρώτη φάση, ο Καραμάνος επιχείρησε με λάθος πόδι να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του Ναπολεόνι και στη δεύτερη τα κεφάλια του Μπρίτο και του Φυτανίδη απέτυχαν να βρουν σωστά την μπάλα από έναν χώρο όπου ο τερματοφύλακας κάνει τον σταυρό του.
Βέβαια, όταν μιλάμε για τον Ρομπέρτο, τίποτα δεν πρέπει να προεξοφλούμε. Ο Ισπανός γκολκίπερ ξεδίπλωσε μεγαλοπρεπώς τα προσόντα του νωρίτερα, εξουδετερώνοντας με τον τρόπο που το έκανε την κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Είχε κι ο Ολυμπιακός, φυσικά, τις ευκαιρίες του νωρίτερα, με κορυφαία την κεφαλιά του Μανιάτη στο δοκάρι. Ομως, το ν' απειλεί ο Ολυμπιακός και δη σ' εγχώριο ματς δεν συνιστά είδηση. Απλώς χθες το πέτυχε σε μικρότερο βαθμό και στο α' ημίχρονο ουσιαστικά σε κανένα βαθμό.

Πρακτικά, ωστόσο, το χθεσινό «Χ» δεν (φαίνεται ότι) σημαίνει και πολλά. Ακόμη και με ήττα στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός φαβορί θα είναι και για τη φετινή στέψη. Εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον περί τους «ερυθρόλευκους» περιστρέφεται γύρω από διάφορα ρεκόρ και μόνο. Υπ' αυτήν την έννοια, λοιπόν, μένει να δούμε αν η ομάδα του Πειραιά θα μπορέσει στο φινάλε να ισοφαρίσει την επίδοση του Παναθηναϊκού, που το 1964 κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος, ή να καταρρίψει την επίδοση του «Θρύλου» του Γουλανδρή. Της ομάδας της σεζόν 1972-73, που σε πρωτάθλημα 34 ομάδων είχε τερματίσει με μόλις 13 γκολ στο παθητικό του. Από αυτή τη σκοπιά, το χθεσινό 0-0 είναι ωφέλιμο, καθώς διατηρεί το «ερυθρόλευκο» παθητικό στα 6 τέρματα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέο ιστορικό χαμηλό.Πηγή: sport-fm.gr

Γέμισαν οι αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα ευρώ!!

Γέμισαν οι αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα ευρώΜεγάλη αύξηση παρουσιάζουν τα πλαστά χαρτονομίσματα ευρώ που αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία το δεύτερο εξάμηνο του 2013, καθώς αυξήθηκαν κατά 11,4% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2013 ανακοίνωσε η ΕΚΤ, με τον συνολικό αριθμό να αγγίζει τα 353.000.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό πλαστών χαρτονομισμάτων ευρώ από τα τέλη του 2010, παρόλο που το ποσοστό των πλαστών χαρτονομισμάτων παραμένει χαμηλό σε σχέση με χαρτονομίσματα τα αξίας 15 δισεκατομμυρίων που κυκλοφορούν σήμερα.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε σήμερα ένα νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, το οποίο εκτιμά ότι θα καταστήσει δυσκολότερο το έργο των παραχαρακτών.

Τα χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ παραμένουν τα «αγαπημένα» των παραχαρακτών: αποτελούν τα δυο τρίτα των πλαστών χαρτονομισμάτων.

Πηγή: parapolitika.gr

Περίπατος για Σπερς!!

Το Σαν Αντόνιο επικράτησε με 104-86 των Τίμπεργουλφς και κρατάει το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση

Περίπατος για Σπερς
Με έξι παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων και κρατώντας των Λαβ σε τραγικά ποσοστά, το Σαν Αντόνιο δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μινεσότα και να πραγματοποιήσει την 29η νίκη στη σεζόν. Ο Τόνι Πάρκερ είχε 14 πόντους και 10 ασίστ, ο Ντάνκαν 15 και ο Λέοναρντ 17, σ’ ένα ματς που ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο. Από τους ηττημένους ο Πέκοβιτς είχε 22 πόντους με 10/15 σουτ.

Οι Μέμφις Γκρίζλις έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση των Χοκς για να πάρουν τη νίκη στo Fed Ex Forum, αφού βρέθηκαν στις αρχές της τελευταίας περιόδου με τρεις πόντους πίσω. Ουσιαστικά πέντε απανωτοί πόντοι του Μίλερ και δύο βολές του Κόνλεϊ έδωσαν αέρα 10 πόντων στους γηπεδούχους. Ο Κόνλεϊ είχε 21 πόντους και 13 ασίστ, ο Ράντολφ 18, ενώ θετικός ήταν ο Κώστας Κουφός, με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 20:34 συμμετοχής. Είχε 5/6 δίποντα 1/2 βολές και 1 μπλοκ 1 ασίστ 1 λάθος. Ο Νικ Καλάθης αγωνίστηκε 9:30 και είχε δύο πόντους, 1 κλέψιμο ,1 ασίστ και 1λάθος.

Τέλος οι Σακραμέντο Κινγκς σε ένα ματς που δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική, έκαναν σμπαράλια τους Καβαλίερς με τον Αζάια Τόμας να σημειώνει 26 πόντους στο εμφατικό 124-80 .

Μέμφις Γκρίζλις-Ατλάντα Χοκς 108-101

Κόνλεϊ 21 (13ασίστ), Ράντολφ 18 (12 ριμπάουντ), Μίλλερ 15, Λι 15, Κουφός 11 (8ριμπάουντ) – Μίλσαπ 21, Τιγκ 20, Κάρολ 15, Σκοτ 15

Σακραμέντο Κινγκς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 124-80

Τόμας 26, Γκέι 20, Κάζινς 16 (11ριμπάουντ), Φρεντέτ 13, Γουίλιαμς 13 – Σι Τζέι Μάιλς 14, Ντενγκ 12, Κλαρκ 11, Βαρεζάο 10

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μινεσότα Τίμπεργουλφς 104-86

Λέοναρντ 17, Ντάνκαν 15, Πάρκερ 14 (10 ασίστ), Μπόνερ 14, Μπελινέλι 13 – Πέκοβιτς 22, Λαβ 14, Σβεντ 11 Πηγή: sport-fm.gr

Σταθερή, αλλά κρίσιμη ακόμη η κατάσταση του Σουμάχερ!!

Σε περισσότερες εξετάσεις θα υποβληθεί ο Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος παραμένει σε κώμα για 15η μέρα, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του εγκεφάλου του, σύμφωνα με την “Bild”.

Σταθερή, αλλά κρίσιμη ακόμη η κατάσταση του Σουμάχερ
Δύο εβδομάδες μετά το πολύ σοβαρό ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι ο Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει σε κώμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τη γερμανική «Bild» η κατάσταση του επτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 παραμένει σταθερή, αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Μάλιστα, το γερμανικό Μέσο αναφέρει ότι οι γιατροί θα κάνουν περισσότερες εξετάσεις στον Σουμάχερ στην προσπάθεια τους να αξιολογήσουν ποιες περιοχές του εγκεφάλου του έχουν τραυματιστεί, αλλά και πόσο σοβαρά.

Ενημέρωση για το πότε θα υπάρξει κάποιο επίσημo ιατρικό ανακοινωθέν δεν υπάρχει με τους πιστούς οπαδούς του να συνεχίζουν να προσεύχονται για την ανάρρωση του. Πηγή: sport-fm.gr

«Δαγκωτό» το σούπερ γκολ του Ζλάταν!!

Γκολ της χρονιάς ανακηρύχθηκε, ποιο άλλο, αυτό του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κόντρα στην Αγγλία, όταν ο Σουηδός αψήφισε τους νόμους της βαρύτητας, οριζοντιώθηκε και με ανάποδο ψαλίδι απλώς, έγραψε...

«Δαγκωτό» το σούπερ γκολ του Ζλάταν!
Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο...

Καλύτερο γκολ της χρονιάς είναι και επίσημα αυτό του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς κόντρα στην Αγγλία.

Το βραβείο Πούσκας απονεμήθηκε στον Σουηδό σούπερ σταρ για την «ψαλιδάρα» που έβαλε στο 4-4 με την Αγγλία, όταν ο Τζόι Χαρτ βγήκε εκτός εστίας για να απομακρύνει τη μπάλα, αυτή πήρε ύψος, αλλά ο Ζλάταν δεν... μάσησε και έκανε το ασύλληπτο.

Οριζοντιώθηκε και με ανάποδο ψαλίδι έβαλε το ομορφότερο γκολ του 2013.



Πηγή: sport-fm.gr

Η καλύτερη ενδεκάδα του 2013!!

Ανακοινώθηκαν οι έντεκα εκλεκτοί για την καλύτερη εντεκάδα του 2013. Ένα εκρηκτικό μείγμα με πολύ… Ρεάλ- Μπάρτσα- Μπάγερν και μια από δόση από Παρί Ζεν Ζερμέν.

Η καλύτερη ενδεκάδα του 2013!
Οι γνωστοί-άγνωστοι ήταν για μία ακόμη φορά οι πρωταγωνιστές για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς που μας άφησε.

Σύμφωνα με τη γνώμη των δημοσιογράφων αλλά και των αρχηγών των εθνικών ομάδων η καλύτερη εντεκάδα για το 2013 με διάταξη 4-3-3:

Στη θέση του τερματοφύλακα ο Νόιερ.

Οι τέσσερις στην άμυνα θα είναι: Στο αριστερό άκρο ο Λαμ, στα δεξιά ο Ντάνιελ Άλβες, ενώ κεντρικό δίδυμο οι Ράμος, Τιάγκο Σίλβα.

Στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν οι Ινιέστα, Τσάβι και Ριμπερί.

Ενώ η επιθετική τριπλέτα θα είναι: Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και Λίονελ Μέσι. Πηγή: sport-fm.gr

Ιμπραΐμοβιτς: «Έρχομαι...τσάμπα στην Ντόρτμουντ»!

Μια ιδιαίτερη και άκρως χιουμοριστική συζήτηση είχαν οι Ιμπραΐμοβις-Κλοπ στην εκδήλωση της FIFA για τη χρυσή μπάλα. Όλα άρχισαν όταν ο Σουηδός ρώτησε τον Γερμανό πότε θα τον πάρει στην ομάδα του.

Ιμπραΐμοβιτς: «Έρχομαι...τσάμπα στην Ντόρτμουντ»!
Όλα τα φώτα του ποδοσφαιρικού πλανήτη έχουν στραφεί στην Ζυρίχη απόψε, για την εκδήλωση της FIFA και την χρυσή μπάλα.

Το ενδιαφέρον μπορεί να στρέφεται στους Μέσι, Ρονάλντο και Ριμπερί, ωστόσο τα παρασκήνια δίνουν και παίρνουν. Ένα από αυτά ήταν η ομιλία του Ιμπραΐμοβιτς με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Την αρχή έκανε ο σούπερ σταρ της Παρί, λέγοντας στον Κλοπ : «Πότε θα με πάρεις στην Ντόρτμουντ»;

Ο Γερμανός δεν αιφνιδιάστηκε και έδειξε άμεσα αντανακλαστικά απαντώντας με χιούμορ: «Πρέπει να πουλήσω όλη την ομάδα για να σε πάρω».

Η κουβέντα κατέληξε με τον Ζλάταν να λέει γελώντας: «Έρχομαι και τσάμπα στη Ντόρτμουντ».

Τα γέλια όπως αναμενόταν «έπεσαν» βροχή και από τους δυο, αλλά και από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, εκείνη την ώρα.

Δείτε το βίντεο:

Zlatan Ibrahimovic & Jurgen Klopp από tttpk


Πηγή: sport-fm.gr

Το... σήκωσε ο Χάινκες!

Οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση... όλων! Θα ήταν άδικο να μην βγει. Γι’ αυτό και ο Γιουπ Χάινκες αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013!

Το... σήκωσε ο Χάινκες
Καθοδήγησε από τον πάγκο την Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις... πηγές που θα μπορούσε να πιει νερό.

Από τα βασικά, εντός Γερμανίας, με πρωτάθλημα και Κύπελλο, στο ύψιστο, την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάπως έτσι είναι άκρως φυσιολογικό που ο Γιουπ Χάινκες αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013 και σήκωσε ακόμα ένα βραβείο –προσωπικό αυτή την φορά- στο Γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (πρωτάθλημα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Γιούργκεν Κλοπ (φιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ με Ντόρτμουντ), όμως δεν ήταν ικανοί να στερήσουν την κούπα απ’ τον πρώην τεχνικό των Βαυαρών!

«Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ απόψε. Σημαίνει πολλά για μένα, στο φινάλε της καριέρας μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους, όχι μόνο σε μένα. Στους παίκτες, αλλά και στον καθένα που δούλευε την περσινή σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου. Ήμασταν ευλογημένοι που είχαμε παίκτες παγκοσμίου επιπέδου που έπαιξαν εξαιρετικά μέσα στη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να φτιάξουμε την ομάδα και να πρωταγωνιστήσει πέρσι. Πριν δέκα χρόνια, δεν θα το είχα ονειρευτεί καν αυτό. Είμαι χαρούμενος πολύ, σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε κατά τη βράβευσή του ο Γερμανός κόουτς. Πηγή: sport-fm.gr

Τέλος ο Πετράκης!!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Εργοτέλη, ο Γιάννης Πετράκης καθώς οι δυο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Τέλος ο Πετράκης!
Την από κοινού λύση της συνεργασία τους αποφάσισαν Γιάννης Πετράκης και Εργοτέλης.

Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε τα «σπασμένα» διότι είχε να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και οκτώ αγωνιστικές και πιο συγκεκριμένα από τις 10 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ του Ηρακλείου τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια ενώ, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Το όνομα που ακούγεται για αντικαταστάτης του αυτή τη στιγμή, είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος που πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την ουκρανική, Ταυρίγια.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Πετράκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική έως τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα του Εργοτέλη θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους με την ποιότητα, το ήθος και την κατάρτιση του Γιάννη Πετράκη».

«Σε συζητήσεις με Νάτχο ο Ολυμπιακός»

Πρόταση συνεργασίας στον Μπίμπρας Νάτχο, της Ρούμπιν Καζάν, έχει κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.championat.com», η οποία επικαλείται ουκρανικά δημοσιεύματα.

«Σε συζητήσεις με Νάτχο ο Ολυμπιακός»
Σε συζητήσεις με τον Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του και έχουν ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη για να συνεργαστούν.

Η ιστοσελίδα www.championat.com, η οποία επικαλείται ρεπορτάζ της Sport Express αναφέρει, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Ισραηλινό μέσο, ο οποίος είναι ελεύθερος από την 1η Γενάρη.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι για εξάμηνη συνεργασία, με προοπτική ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό, όλο αυτό το διάστημα υποστηριζόταν πως εκτός από τον Πελέ δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση, ωστόσο μένει να δούμε, αν οι εκπρόσωποι του Τύπου από την Ρωσία και την Ουκρανία θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

Ο Νάτχο έχει αγωνιστεί στην Χάποελ Τελ Αβίβ, όπου έκανε από το 2006 μέχρι το 2010, 91 συμμετοχές, σκοράροντας πέντε φορές. Στη συνέχεια, πήγε στην Ρούμπιν Καζάν, όπου αντιμετώπισε και τον Ολυμπιακό, έκανε 104 συμμετοχές και σκόραρε 21 φορές.

Μάλιστα, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Europa League, όπου ένα γκολ του Φουστέρ πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι», έχασε και πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Κάρολ. Πηγή: sport-fm.gr

Έτσι Τούμπα-ραν την Μπαρτσελόνα!!

Έτσι Τούμπα-ραν την Μπαρτσελόνα! Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ελληνική ομάδα νίκησε την Μπαρτσελόνα. Δυσκολότερα πιστεύεις ότι την κατατρόπωσε με το αγαπημένο της «tiki-taka». Δείτε λοιπόν τους μπόμπιρες του ΠΑΟΚ και πειστείτε!

Την Μπαρτσελόνα Κ-12 νίκησε η αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με 2-1 στην Καταλονία, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που είχαν προγραμματίσει οι δυο σύλλογοι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο youtube το βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της φοβερής νίκης των προπαίδων.

Οι μπόμπιρες του «δικέφαλου του βορρά» έπαιξαν εκπληκτικά και έδειξαν την ποιότητα τους απέναντι σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες στον πλανήτη.

Το θέαμα που πρόσφεραν ήταν φανταστικό. Οι ρόλοι φαίνεται πως άλλαξαν και όπως θα δείτε και στο βίντεο τα πιτσιρίκια των Θεσσαλονικιών έκρυβαν τη μπάλα ως άλλοι… Ινιέστα, Μέσι, Τσάβι.

Δείτε το:




inner


Πηγή: sport-fm.gr

«Πόσοι υποβιβάζονται κ. Σαρρή;»

«Πόσοι υποβιβάζονται κ. Σαρρή;»Η SKODA Ξάνθη επανήλθε στο θέμα του αριθμού των ομάδων που υποβιβάζονται από τη Σούπερ Λίγκα και καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δώσει διευκρινήσεις και ασκώντας του έντονη κριτική.

«Επειδή θεωρούμε ότι έχουμε την χειρότερη ομάδα που αγωνίζεται στην Superleague κι επειδή με αυτά και με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας, θεωρούμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα υποψήφια για υποβιβασμό κι έχοντας έννομο συμφέρον, σας καλούμε πλέον άμεσα να μας απαντήσετε», αναφέρει με αρκετή δόση χιούμορ στην ανακοίνωση της η ακριτική ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης:

«Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Σαρρή

Αξιότιμε κ. Σαρρή,

Επειδή θεωρούμε ότι έχουμε την χειρότερη ομάδα που αγωνίζεται στην Superleague κι επειδή με αυτά και με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας, θεωρούμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα υποψήφια για υποβιβασμό κι έχοντας έννομο συμφέρον, σας καλούμε πλέον άμεσα να μας απαντήσετε, σ' αυτό το πρωτάθλημα που η ομάδα μας συμμετέχει, πόσες ομάδες υποβιβάζονται και με ποιο τρόπο προκειμένου να κάνουμε ή να μην κάνουμε τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση ή όχι της ομάδας μας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το αυτονόητο για το φίλαθλο κοινό ήταν να γνωρίζουν οι ομάδες με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τους όρους του παιχνιδιού. Έχουμε καταντήσει πλέον να «παρακαλάμε» προκειμένου να γνωρίζουνε και οι φίλαθλος κόσμος και οι ομάδες, τους όρους αυτού του παιχνιδιού που στη χώρα μας λέγεται ποδόσφαιρο.

Ας αναλάβει η ΕΠΟ τις ευθύνες που της αναλογούν κι ας αποφασίσει «χθες» αυτό που έπρεπε να γνωρίζουμε από τις 17 Αυγούστου.

Κ. Σαρρή έχουμε έννομο συμφέρον να ζητάμε κάτι τέτοιο και σας καλούμε αυτή τη φορά να μην είσαστε ασυνεπής, όπως το κάνατε ένα μήνα πριν όταν με δηλώσεις σας στα Μ.Μ.Ε. δεσμευτήκατε ότι σε μία εβδομάδα θα έχει δοθεί λύση στο θέμα αυτό.

Μην συνεχίσετε να δίνετε «τροφή» σε αυτούς που μιλάνε ή θα μιλάνε σε λίγο για μαγειρέματα».

Ηρακλής… Σούπερ Λίγκας!!

Τέτοιες νίκες χρειάζεται ο Ηρακλής για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα! Ο «Γηραιός» πέρασε από την έδρα του Εθνικού Γαζώρου (2-0) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Football League.

Ηρακλής… Σούπερ Λίγκας!
Ο Ηρακλής είναι εδώ! Με ένα παλικαρίσιο διπλό(2-0) η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος, επικράτησε του Εθνικού Γαζώρου και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.

Ο «Γηραιός» μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε στο 22΄να ανοίξει το σκορ με τον Μπουκουβάλα που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού οι θεσσαλονικείς δεν σταμάτησαν και στο 49΄εκαναν δυο τα τέρματά τους με τον Ονουάτσι.

Αντίθετα από την τρίτη θέση της κατάταξης έπεσαν οι γηπεδούχοι μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα και έμειναν στους 25 βαθμούς και την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15η αγωνιστική:

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή 10/1

Αχαρναϊκός-Φωστήρας 0-1
(29’ Σεχολάρι)

Κυριακή 12/1 (15:00)

Φωκικός-Χανιά 1-0
(79’ Ομάρ)

Βύζας Μεγάρων-Παναιγιάλειος 1-1
(23’ Μεντί – 63’ Κατσικοκέρης)

Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή 2-0
(12’ Κρητικός, 60’ Μπακομήτρος)

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας 3-2
(15’ Ντινόπαπας, 32’, 51’ Γκούρμα, - 19’ Ασλανίδης, 30’ Νόνης)

Δευτέρα (13/1)

Γλυφάδα-Πανηλειακός 0-7
(5΄Μαλίν, 19', 59΄ Φλίγκος, 32', 37΄, 85΄ Λαλίν, 89΄Αποστολόπουλος)

Παναχαΐκή-Καλλιθέα 0-0

Βόρειος Όμιλος

Κυριακή 12/1 (15:00)

Απόλλων Καλαμαριάς 1926-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1
(7’, 45+1’ Πέλκας, 27’ Αθανασιάδης – 24’ Αναστασίου, 82’ Ταντζαρίδης)

Καβάλα-Ζάκυνθος 1-0
(10’ πεν. Καρλόπουλος – αποβ. Κουνσόλο, απόβ, Φωτίας)

Καρδίτσα-Δόξα Δράμας 0-0

Κέρκυρα-Βατανιακός 4-3
(24’ Μπαλντοβαλίεφ, 32’ Καραδεμητρός, 37’ Παρασκευαϊδης – 40’, 70’ Χαρίσης, 56’ Κυπαρίσσης, 79’ Βενέτης)

Πιερικός-Αιγινιακός 1-5
(9’ Παπαδόπουλος – 25’ απόβ. Φαμπίνιο, 45’ Γκέσιος, 65’ Πεντά πεν., 70’, 80, Κουτσοσπύρος, 78’ Κιβρακίδης)

Τύρναβος 2005-Νίκη Βόλου 0-0

Δευτέρα 13/1

Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής 0-2
(22΄Μπουκουβάλας, 49΄Ονουάτσι)

Επόμενη αγωνιστική 16η

Νότιος όμιλος

Χανιά-Παναχαϊκή
Καλλιθέα-Ολυμπιακός Βόλου
Επισκοπή-Αχαρναϊκός
Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών
Φωστήρα-Βύζας Μεγάρων
Παναιγιάλειος-Γλυφάδα
Αστέρας Μαγούλας-Πανηλειακός

Βόρειος όμιλος

Αιγιανιακός-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Δόξα Δράμας- Τύρναβος 2005
Καβάλα- Καρδίτσα
Ηρακλής-Πιερικός
Βατανιακός- Απόλλων Καλαμαριάς 1926
Ζάκυνθος- Εθνικός Γαζώρου
Νίκη Βόλου- ΚέρκυραΠηγή: sport-fm.gr

Η εβδομάδα του Ολσεν!

Εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Πάτρικ Ολσεν, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διευκρινίζει ότι δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

Η εβδομάδα του Ολσεν
Όπως τονίζουν από το «πράσινο στρατόπεδο», ο Δανός άσος της Ιντερ δεν έχει πάψει να απασχολεί και μέσα στην εβδομάδα το θέμα θα κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να ντυθεί ο ποδοσφαιριστής στα πράσινα είναι μοιρασμένες. Τα πάντα εξαρτώνται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τη στιγμή, μάλιστα, που οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την απάντηση του Τάσου Λαγού στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου του, που του έχει γίνει.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι θα βρεθούν στο παιχνίδι Παναχαϊκή – Καλλιθέα οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας. Οι δυο άνδρες πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της Αχαϊας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο κάποιων δανεισμών και με την ευκαιρία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει εισιτήρια για Ν.Σμύρνη!

paok
Σήμερα (13/1) πρόκειται να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να επιθυμούν να λάβουν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους.
Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να ζητήσουν 1000 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, καθώς οι σχέσεις των οπαδών ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι άριστες.
Πηγή: arenafm.gr

Διπλό χτύπημα από τη Βέροια!

Παίκτες της Βέροιας πρέπει να θεωρούνται οι Πάβελ Κομόλοφ και Ισμαέλ Σίλβα Γκονσάλβες, οι οποίοι ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα για να υπογράψουν στη «βασίλισσα του βορρά».

Διπλό χτύπημα από τη Βέροια
Με την ψυχολογία της ομάδας να είναι ανεβασμένη μετά την εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (1-0) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας η διοίκηση συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ μετά τις αρκετές αποχωρήσεις.

Μάλιστα, η «Βασίλισσα του βορρά» αναμένεται να κάνει το διπλό χτύπημα με τους Πάβελ Κομόλοφ και Ισμαέλ Σίλβα Γκονσάλβες.

Όσον αφορά στον πρώτο πρόκειται για τον Ρώσο χαφ –όπως αποκάλυψε χτες η «Sportday»- ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ημαθίας για να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, η Βέροια κινείται και για την απόκτηση του Ισμαέλ Σίλβα Γκονσάλβες, ο οποίος σήμερα (13/1) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα».

Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ από τη Ρίο Άβε. Ωστόσο, ο εξτρέμ από την Γουινέα Μπισάο έλυσε το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο για εξωαγωνιστικούς λόγους μετά από δέκα συμμετοχές και τρία τέρματα. Πηγή: sport-fm.gr

Παράσχος: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση του Ατρομήτου στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Παράσχος: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν»
Συγχαρητήρια έδωσε ο Γιώργος Παράσχος στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Ο έμπειρος τεχνικός των Περιστεριωτών επανέλαβε πως η ομάδα τους δεν πρέπει να φοβούνται κανέναν αντίπαλο, όπως έκανε και χθες με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Βλέπετε κι εσείς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν. Εχουμε καλή ομάδα και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Διαθέτουμε πολύ υψηλό επίπεδο σαν ομάδα», τόνισε ο Ελληνας προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σπανός τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα μας έπαιξε ένα ματς υψηλού επιπέδου. Ο Ατρόμητος μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίζει, αλλά ακόμα κι όταν παίρνεις ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Μένει μέχρι νεωτέρας!!

Τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο αγώνα με την Skoda Ξάνθη παραμένει στη θέση του o Γιάννης Πετράκης, ύστερα από το νέο άσχημο αποτέλεσμα του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό.

Μένει μέχρι νεωτέρας
Πριν από τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως ο Γιάννης Πετράκης παίζει το κεφάλι του στη Λιβαδειά.

Μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα για τους Κριτικούς, όλα δείχνουν ότι έμπειρος προπονητής παραμένει στη θέση του, τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο παιχνίδι, με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν -μέσω Ολυμπιακού- τον Ιβοριανό Ιμπραΐμ, ο οποίος ανήκε έως τώρα στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να καλύψουν το κενό του Πελέ. Πηγή: sport-fm.gr

Με σκυμμένο κεφάλι!

Δυσαρεστημένος έφυγε από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης λόγω της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ και τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

Με σκυμμένο κεφάλι
Και να ήθελε δεν θα μπορούσε να φύγει με χαμόγελο από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν και είχε πάει να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κ-20 με την Μπαρτσελόνα το οποίο έληξε με νίκη 1-0 των «μικρών» του «Δικεφάλου του Βορρά» και είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, δεν είχε τα ίδια συναισθήματα μετά το παιχνίδι της επαγγελματικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν κακός και δυσκολεύτηκε να νικήσει.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν μίλησε σε κανέναν, ήταν προβληματισμένος από όσα είδε και φυσικά συνδύαζε αυτή την εμφάνιση της ομάδας και με ό,τι προηγήθηκε στους αγώνες με Ηρακλή και Ξάνθη, τους οποίους επίσης παρακολούθησε από κοντά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν φύγει για τη Ρωσία θα συμμετέχει σε σύσκεψη για την εικόνα της ομάδας και φυσικά για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Γι' αυτές ο Στέφενς πιέζει αναφορικά με τον Μάρτενς για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει την Αλκμααρ, ενώ οι επαφές συνεχίζονται και για τον σέντερ φορ.Πηγή: sport-fm.gr

Οι βοηθοί «έκαψαν» τον Στυλιάρα!

Οι βοηθοί και όχι ο κ. Στυλιάρας έκαναν λάθη στο χθεσινό ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Οι βοηθοί «έκαψαν» τον Στυλιάρα
«Η διαιτησία του Στυλιάρα ήταν πολύ καλή, αν και του ξέφυγαν κάποια λαθάκια. Οι βοηθοί, όμως, έκαναν σημαντικά λάθη», ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη διαιτησία στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό.

Αρκετά λάθη και στην Κομοτηνή, όπου Πραξιτέλης Ζαχαριάδης σφύριξε τον αγώνα του Πανθρακικού με την Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Ο.Φ.Η. – ΒΕΡΟΙΑ 0-1
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Δήμος Αναστόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

«Καλή διαιτησία από τον Δελφάκη και τους βοηθούς του σε ένα κρίσιμο ματς. Το μοναδικό τους λάθος ήταν οι δύο κόκκινες για την ίδια περίπτωση. Στην μία ήταν ο Μπούρμπος και στην άλλη Ζορό, αφού και στην πρώτη έπρεπε να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη, αφού είναι σε προφανή θέση για γκολ».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0
Διαιτητές: Απόστολος Αμπάρκιολης, Σπυρίδων Γουργιώτης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

«Άνετη διαιτησία για τον Αμπάρκιολη και τους βοηθούς του. Είχαν ένα ευχάριστο απόγευμα»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Διαιτητές: Γεώργιος Δασκαλόπουλος, Φλώριος Ελευθερίου, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς

«Άριστη διαιτησία από τον Δασκαλόπουλο, χωρίς να δώσει δικαιώματα για κριτική. Σωστό και το πέναλτι που έδωσε στον Κουτρουμπή»

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Ιωάννης Τοπούζης, Χασάν Κούλα, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης
4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

«Καλή διαιτησία και από τον Τοπούζη, ο οποίος χρειάζεται να βελτιωθεί περισσότερο στον πειθαρχικό έλεγχο. Ο πρώτος βοηθός, όμως, είχε μία λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε επίθεση του Παναιτωλικού»

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0
Διαιτητές: Στέφανος Μαντάκης, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης
4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος

«Στο 5ο λεπτό ο Κάκος έπαθε μία θλάση στη γάμπα και μπήκε ο Μαντάκης, ο οποίος είχε μία πολύ καλή διαιτησία».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0
Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Δημήτριος Τάτσης, Γεώργιος Καλφόγλου
4ος Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος

«Σταθερή η απόδοση του Κομίνη και πρόσθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση στο παλμαρέ του».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1
Διαιτητές: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, Αθανάσιος Θανασακούδης, Κυριάκος Μερκενίδης
4ος Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

«Ο Ζαχαριάδης έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ο κ. Πανόπουλος. Ο Ζαχαριάδης είχε τιμωρηθεί επειδή δεν είχε δώσει δύο πέναλτι στο Απόλλωνα-Πανθρακικός. Έτσι έγινε και χθες. Υπήρξε ένα τράβηγμα στην περιοχή και δεν έδωσε πέναλτι. Στο 2-1 έγινε με καταφανέστατο οφσάιντ και υπήρξε μεγάλη κουβέντα. Ο βοηθός την πάτησε με την τροποποίηση του κανονισμού για το οφσάιντ. Υπήρξε “καραμπόλα” και ο βοηθός έκανε λάθος και έτσι υπήρξαν οι ανακοινώσεις. Υπήρξαν και οι δύο αποβολές, οι οποίες ήταν σωστές για τον Φλίσκα – με διαφορά ενός λεπτού – και εκείνη του Μουκουάνα»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιάρας, Αλέξανδρος Γρέβενης, Ιορδάνης Απτόσογλου
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

«Η διαιτησία του Στυλιάρα ήταν πολύ καλή, αν και του ξέφυγαν κάποια λαθάκια. Οι βοηθοί, όμως, έκαναν σημαντικά λάθη. Φωνάζει ο Ολυμπιακός για κάτι μαρκαρίσματα. Υπάρχει μία φοβερή απόκρουση του Ρομπέρτο σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Φαίνεται ότι είναι οφσάιντ και αν έμπαινε γκολ. Τα μαρκαρίσματα ήταν λίγο υπερβολικά. Για αυτό πρέπει να φωνάζει. Τα οφσάιντ είναι κραχτά. Σε μία περίπτωση φεύγει ο Ολαϊτάν δεν είναι οφσάιντ και στην άλλη ο Παπαδόπουλος. Εκείνος»

Πλησιάζει ο Όλσεν!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Πάτρικ Όλσεν, ενώ την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν και για στόπερ.

Πλησιάζει ο Όλσεν
Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Πάτρικ Όλσεν να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αν και από τη διοίκηση του συλλόγου τηρείται σιγή ιχθύος για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκείνο που λένε στο «τριφύλλι» είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Δανού αμυντικού χαφ της Ίντερ.

Στη χθεσινή επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο Κορωπί υπήρξε σχετική συζήτηση με τον Γιάννη Αναστασίου, όμως τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο 20χρονος παίκτης φέρεται να επιθυμεί να παίξει στους «πράσινους» αντί να δοθεί σε μία μικρότερη ιταλική ομάδα.

Για αυτό τον λόγο είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τους «νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι με την προοπτική να ανανεωθεί ο δανεισμός για ακόμη έναν χρόνο, εφόσον ο παίκτης αγωνιστεί σε οχτώ ματς.

Σύμφωνα με την SportDay, η περίπτωση του Όλσεν έχει σχέση και με την υπόθεση του Τάσου Λαγού, αφού ο νεαρός χαφ αναμένεται να απαντήσει σύντομα στην πρόταση που έχει δεχθεί από το «τριφύλλι».

Αν απαντήσει αρνητικά, τότε οι ιθύνοντες του συλλόγου θα προχωρήσουν για τον Όλσεν, αφού μοιάζει δύσκολο να παίζει ένας παίκτης που θα φύγει.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις και για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας, αφού ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ίσως η ενίσχυση στα μετόπισθεν να γίνει, όπως στην περίπτωση του Δανού χαφ της Ίντερ, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.Πηγή: sport-fm.gr

«Ψάχνεται» για στόπερ!

Στην επικείμενη συνάντηση του Μίτσελ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα συζητηθεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της ομάδας, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Σιόβα.

«Ψάχνεται» για στόπερ
Μέχρι πρότινος η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ τόνιζαν πως δεν πρόκειται να προστεθεί άλλος ποδοσφαιριστής στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα ανατρέπει τα δεδομένα στους Πειραιώτες και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση στα μετόπισθεν, όπως άφησε να εννοηθεί ο Ισπανός τεχνικός μετά τον ισόπαλο (0-0) αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τον Δημήτρη. Εκτός του ότι είναι πολύ σημαντικός, είναι ένας συνάδελφός μας και μία πολύ πολύ αγαπημένη προσωπικότητα. Την επόμενη εβδομάδα θα χειριστούμε το θέμα. Θα δούμε αν θα χρειαστεί μεταγραφή», τόνισε 51χρονος προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, στο μυαλό του Μίτσελ υπάρχει έτοιμος παίκτης, ο οποίος μπορεί άμεσα να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πρόθεση του Ισπανού τεχνικού είναι να έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ο Μανωλάς και ο Παπαδόπουλος, όμως δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Επίσης, με την επιλογή του Μπονγκ ο προπονητής των Πειραιωτών έδειξε ότι δεν υπολογίζει ως βασικό τον Παπάζογλου, και ο Αφρικανός αμυντικός είχε προβλήματα ως στόπερ.

Για αυτό τον λόγο η απόκτηση ενός στόπερ αποτελεί μονόδρομο, αφού ο Μίτσελ μιλήσει σχετικά με τη διοίκηση.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί από το εξωτερικό τα ονόματα του Σέρβου Βίλοτιτς της Γκρασχόπερς, ο οποίος συνεργάζεται με τον μάνατζερ που είχε και ο Καραμπέ, και εκείνο του Ισπανού Μποτία που παίζει ως δανεικός στην Έλτσε από τη Σεβίλλη.

Από την εγχώρια αγορά υπάρχει η περίπτωση του Αυλωνίτη και θα δώσει μία επιπλέον λύση στον Ισπανό προπονητή, αν και και εκείνος θέλει ο «ενδεκαδάτος» παίκτης να είναι από το εξωτερικό. Την ίδια ώρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο διαψεύδουν το ενδεχόμενο να επιστρέφουν οι δανεικοί Ντιελνά και Λεάντρο. Πηγή: sport-fm.gr

Πελέ: «H ‘Χρυσή Μπάλα’ στον Ρονάλντο»

Σίγουρος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2013 παρουσιάστηκε ο Πελέ, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στη Ζυρίχη.

Πελέ: «H ‘Χρυσή Μπάλα’ στον Ρονάλντο»
«Το κύριο βραβείο θα πάει στον Κριστιάνο Ρονάλντο», ήταν τα λόγια του Πελέ έξω από το κτίριο, όπου θα διεξαχθεί το Γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013.

Στην Ισπανία αναρωτιούνται αν πρόκειται για προσωπική εκτίμηση του θρύλου του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ή αν τον έχουν ενημερώσει από την Παγκόσμιο Ομοσπονδία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά σήμερα το απόγευμα στη Ζυρίχη (19:30, Eurosport).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προβάλει ως φαβορί να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο, με τον Φρανκ Ριμπερί και τον Λιονέλ Μέσι να τον ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, ο Πελέ αποκάλυψε επίσης ότι θα υπάρξει ένα τιμητικό βραβείο για εκείνον, αφού «κατάφερε να κατακτήσω τρία Μουντιάλ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για αυτό το βραβείο. Η FIFA θα μου δώσει ένα σήμερα».

Ανάλογο βραβείο είχε παραλάβει την περσινή σεζόν ο Φραντς Μπεκενμπάουερ για την προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό. Πηγή: sport-fm.gr

«Ο Ρονάλντο έχει γεννηθεί νικητής»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, η Χρυσή Μπάλα ανήκει στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

«Ο Ρονάλντο έχει γεννηθεί νικητής»
Με αυτά που έχει κάνει φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σίγουρα του ανήκει η Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος. Όπως δήλωσε ο Ισπανός, ο συμπαίκτης του έχει σπάσει σχεδόν όλα τα ρεκόρ και έτσι το αξίζει περισσότερο από τον Ριμπερί και τον Μέσι.

«Αν γινόταν με τον τρόπο μου, θα έδινα την Χρυσή Μπάλα στον Κριστιάνο. Τα στατιστικά είναι εκεί για να τα δεις. Έχει σπάσει σχεδόν όλα τα ρεκόρ. Ίσως φέτος του αξίζει περισσότερο από τους υπόλοιπους», τόνισε ο 27χρονος επιθετικός.

Για τον συμπαίκτη του, σε συνάρτηση με το παιχνίδι κόντρα στην Εσπανιόλ, δήλωσε: «Γεννήθηκε νικητής. Ανεξάρτητα από την νίκη, δεν αισθάνεται ότι έχει κάνει αυτά που θα μπορούσε να κάνει, καθώς δεν σκόραρε. Ξέρει ότι ήταν πολύ σημαντική επικράτηση για την ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Κριστιάνο ή… έκπληξη!!

Τα μάτια των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένα στη Ζυρίχη, όπου απόψε είναι το Γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013.

Κριστιάνο ή… έκπληξη
Τη δεύτερη «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του είναι έτοιμος να παραλάβει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι εκ των φιναλίστ μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Φρανκ Ριμπερί για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013 (19:30, Eurosport).

Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο την προηγούμενη χρονιά, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προβάλει ως φαβορί για το βραβείο, πόσω μάλλον μετά τις εμφανίσεις που έκανε με την εθνική του ομάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Από την πλευρά του, ο Ριμπερί εμφανίζεται ως ο αμέσως επόμενος που μπορεί να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο, αφού την περσινή σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου και στις αρχές της φετινής κατάφερε να πανηγυρίσει συνολικά 5 τίτλους (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions Laegue, Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων)!

Τέλος, ο Μέσι είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που το όνομά του δεν «παίζει» τόσο δυνατά για να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα», την οποία πήρε σπίτι του τέσσερις φορές συνεχόμενα. Ο Αργεντινός άσος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που του στέρησαν τη δυνατότητα να δείξει τον καλύτερό του εαυτό.
Αν για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013 υπάρχουν ακόμη κάποιες αμφιβολίες, δεν ισχύει το ίδιο για το ανάλογο βραβείο για τους προπονητές.

Ο Γιούπ Χάινκες, έστω και αν αποφάσισε να δώσει τέλος στην σπουδαία καριέρα του, είναι το απόλυτο φαβορί να διαδεχθεί τους Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (2012), Πεπ Γκουαρντιόλα (2011) και Ζοσέ Μουρίνιο (2010).

Φιναλίστ μαζί με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν είναι ο Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ και ο επίσης… συνταξιούχος και πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές εντός του γηπέδου, την προσοχή αναμένεται να κλέψει ξανά η Φερνάντα Λίμα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

«Δύσκολα για Άρη»

841949
Ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά σχολίασε και το σημερινό(13/1) παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Καλλονή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Πανθρακικό και την φετινή πορεία: «Στήσαμε μια ομάδα από την αρχή και ο στόχος που είχαμε θέση είναι αυτός της παραμονής. Μας αρέσει που βρισκόμαστε στην έκτη θέση και το σημαντικό είναι η σταθερή πορεία που έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Μια καινούργια ομάδα που παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό που κοιτάμε και μας ικανοποιεί και ευχόμαστε να συνεχιστεί είναι καλή και σταθερή εικόνα που δείχνουμε από την αρχή. Έχουμε μια ομάδα με πλάνο, μεθοδικότητα και καλή οργάνωση, έχουμε σκοράρει στα 16 από τα 18 παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Για τον Ίγκορ: «Είναι αλήθεια ότι έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, είναι μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα, είναι πολύ χρήσιμος και πέρα από την προσφορά του με τα γκολ, και η παρουσία του και η επαγγελματικότητα του μας έχει χαροποιήσει πάρα πολύ».
Για τον Κάσες: «Και αυτός έχει κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν βοηθήσει τα οποία είναι πίσω από τα φώτα αλλά κάνουνε πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Έχει γίνει πολύ καλό ψάξιμο φέτος και αυτό δείχνει να αποδίσει. Πάντα μία μεταγραφή έχει το ρίσκο τους αλλά εμάς μας έχουν βγει σε πολύ μεγάλο ποσοστό».
Για τις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι το θέμα του πρωταθλητή έχει ξεκαθαρίσει και από εκεί και πέρα οι τέσσερις ομάδες για τα πλέι οφ έχουν ήδη έναν βαθμό ασφαλείας(ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Αστέρας Τρίπολη και Ατρόμητος). Από εκεί και πέρα είναι ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή».
Για το Καλλονή –Άρης: «Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι και για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Μια επιτυχία του Άρη θα δώσει κουράγιο σε όλους που ασχολούνται με την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια, γιατί πραγματικά είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι πρόβλημα το ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, θεωρώ ότι αποδυναμώθηκε σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Έφυγαν ποδοσφαιριστές που ήταν χρήσιμοι, ενώ έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τίποτα, βάλτε και την απώλεια του Ουντότζι που έχει αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι δυο παίκτες οι οποίοι ήταν κολώνες στην περσινή ομάδα(Αγκάνθο και Πουλίδο), στον πρώτο γύρο δεν βοήθησαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του Άρη.
 Από εκεί και πέρα με ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα».
Πηγή: arenafm.gr