Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δεν πήγε για αγριογούρουνα!

Τι άλλο να κάνει ο Ολυμπιακός; Έδωσε άλλη μία ισοπαλία εκτός έδρας, έτσι για να ανάψουν τα αίματα. Και κάποια παόκια τσίμπησαν. Φοβερά πράγματα. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας
Συνταρακτικές εξελίξεις προέκυψαν με τη 19η αγωνιστική στο καλύτερο και πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των βαλκανίων, την σούπερ ληγκ της Ελλάδος. Ο πρωταθλητής 2014, ο πρωταθλητής και τούτη τη σαιζόν Ολυμπιακός που δεν βλεπόταν, που σʼ έδιωχνε από την τηλεόραση στο πρώτο ημίχρονο, έχασε άλλους δύο πόντους.
Ανατροπές δεν έχουμε, όμως δεν αγνοείται ότι με το 0-0 του πρωτοπόρου και του τρίτου της βαθμολογίας, για να μη ξεχνιόμαστε, το σκηνικό άλλαξε! Ο ΠΑΟΚ πλησίασε δύο πόντους τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ατρόμητος απέδειξε ότι είναι η ομάδα που μπορεί να αντισταθεί στον πρωταθλητή.
Τους λυπάμαι τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι αιχμάλωτοι ενός καθεστώτος αντιποδοσφαιρικού. Φοβερό. Είναι υποχρεωμένοι να παίζουν χωρίς κίνητρο. Είναι μόνοι τους. Δεν έχουν αντίπαλο. Ποιος μπορεί να μπει στη θέση τους, απʼ όλους αυτούς που θα μιλήσουν για τη βαρετή αγωνιστική τους διάθεση;
Τι άλλο να κάνει ο Ολυμπιακός; Έδωσε άλλη μία ισοπαλία εκτός έδρας, έτσι για να ανάψουν τα αίματα. Και κάποια παόκια τσίμπησαν. Φοβερά πράγματα. Τον πλησιάσαμε, σου λένε, στους 8 πόντους κι αν τον κερδίσουμε στην Τούμπα η δουλειά θα πάει στους 5.
Ρε, παιδιά, συνέλθετε. Λυπηρό και εξόχως μελαγχολικό, όμως η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό μέγεθος από τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον ένα κλικ πιο κάτω. Το ζόρι του ΠΑΟΚ δεν είναι να τσακώσει τον Ολυμπιακό από το λαιμό, ξεχάστε το αυτό, αλλά να φορτώσει ο ίδιος τις δικές του μπαταρίες. Ομάδα των ΚΑΠΗ θυμίζει αυτή του Στέφενς.
Ο Τσώλης, ίσως ο Νο1 προπονητής της πιάτσας, έκανε τη γκέλα της καριέρας του. Βρωμάει το πράμα στα Γιάννενα και λέγονται πολλά στο παρασκήνιο. Ασφαλώς ο κώουτς το έχει σκυλομετανοιώσει, που πήγε στον ΠΑΣ, αλλά πλέον είναι αργά. Εκεί που μιλούσε για πρόκριση στην τετράδα των play-off, μήπως ο ΠΑΣ κινδυνεύσει. Δεν είναι δύσκολο καθόλου.
Η Ξάνθη, που πάντα έχει στόχο τα πλαίη-οφ έχασε το ματς που δεν θέλει να χάσει ποτέ, αυτό από τον Πανθρακικό. Ούτε στην σούπερ λίγκα δεν θέλει ο Πανόπουλος την ομάδα της Κομοτηνής. Πέρα απʼ αυτό, συνεπής στο καθήκον του ο ιδιοκτήτης της Σκόντα έριξε πάλι το αλατοπίπερό του για τη διαιτησία κaπάκι μετά την ήττα. Όχι τίποτα άλλο, μην πούνε μερικοί μερικοί ότι απουσίαζε πάλι στο κυνήγι για αγριογούρουνα.

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ πίσω από το κασκόλ του χθες στην εξέδρα της Λεωφόρου στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Xθές στη Λεωφόρο, στο Παναθηναϊκό-Πανιώνιος, παρών και ο Αγγέλου, στα επίσημα. Ο κολλητός των κολλητών του Καραμανλή. Ο άνθρωπος που είχε προτείνει τον Άγγελο Φιλιππίδη για πρόεδρο στον ΟΠΑΠ, αλλά τελικά τον έσπρωξε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ένας Αγγέλου σκυφτός, χωμένο το κεφάλι του μέσα στο ρούχο, κασκώλ του Παναθηναϊκού, έχοντας δίπλα του τον γιο του. Μιλιά! Τον φωνάζανε, τον χαιρετούσανε, μιλιά αυτός. Δεν είναι κορόιδο. Καταλάβαινε τι θα του έλεγαν για τον Φιλιππίδη. Κι έκανε τον ψόφιο κοριό.
Καραμανλής, Αγγέλου, Μπαλτάκος, Φιλιππίδης. Βάζελοι όλοι. Μόνον που δεν τους ενώνει μονάχα ο Παναθηναϊκός.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: