Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

«Δεν ξεγράφουμε τον Άρη»

karageorgiou
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την επόμενη μέρα της ομάδας του, για τον Άρη, για το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το θέμα Ουντόζι, όπου υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου:
Για την νίκη του Λεβαδειακού επί του Εργοτέλη:
“Πήραμε την νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έπαιξε καλά όπως και εμείς. Βέβαια πετύχαμε τα γκολ είχαμε και την δυναμική της έδρας και κερδίσαμε”.
Για το γεγονός πως συμπλήρωσε τις 100 νίκες:
“Το πρώτο παιχνίδι που ήμουν προπονητής ήταν με τα Τρίκαλα. Είχα παίξει ως παίκτης με την Καβάλα και στη συνέχεια πήγα προπονητής στα Τρίκαλα. Ένας παλιός προπονητής έλεγε μέτρα τις νίκες και τις ισοπαλίες και βάλτες απέναντι στις ήττες. Αν είσαι στον Ολυμπιακό προπονητής θα έχει μόνο νίκες όμως όταν προπονείς ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τα πράγματα είναι διαφορετικά”.
Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Είναι τριών ταχυτήτων το πρωτάθλημα. Μια ομάδα έχει ξεφύγει πολύ, οι υπόλοιπες παλεύουν για την πεντάδα και στη συνέχεια όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει ελαφρώς αλλά δε μπορούμε να το ξεχωρίσουμε καθώς θα παλέψει με τους υπόλοιπους στα πλέι οφ”.
Για τους στόχους του Λεβαδειακού:
“Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με άλλους στόχους αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και πλέον ο στόχος είναι η παραμονή για να υπάρξουν υψηλότερες βλέψεις του χρόνου. Υπάρχει διάθεση για καλύτερα πράγματα αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο”.
Για το αν ο Άρης μπορεί να παραμείνει στη κατηγορία:
“Ο Άρης δε βγαίνει εκτός του στόχου της παραμονής. Είναι μεγάλη ομάδα, με  βαριά φανέλα και μπορεί να επιστρέψει γρήγορα στο παιχνίδι. Βέβαια πρέπει να κάνει νίκες και να μη συνεχίσει με ήττες. Δε πρέπει να τον ξεγράφουμε σε καμιά περίπτωση. Η κατάσταση είναι μπερδεμένη μέχρι το τέλος. Πολλοί θα παλεύουν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Όπως ανέφερα και πριν όλοι είμαστε στο ίδιο καζάνι”.
Για την ικανότητα του ΠΑΟΚ να κερδίζει παρά το γεγονός πως δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο
“Ο Παναιτωλικός χθες (12/01) δεν έπαιξε πολύ αμυντικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά έκανε και φάσεις. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει βρει έναν τρόπο χωρίς να παίζει πολύ καλά να παίρνει τις νίκες. Δε παίζει καλά αλλά κερδίζει, έχει βρει τον τρόπο. Αυτό είναι πολύ καλό αλλά πρέπει να βρεθεί και τρόπος για να έρθει και το θέαμα. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν με τέτοιες εμφανίσεις δεν κέρδιζε”.
Για την μεταγραφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Ξάνθη:
“Ο Γκαρσία βρήκε την πιο κατάλληλη ομάδα εφόσον θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι σοβαρή ομάδα η Ξάνθη θα του παρέχει τα πάντα και ήταν ότι πρέπει η επιλογή του αυτή. Οι μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποκλείεται να τον ήθελαν λόγω ηλικίας αλλά από τις μικρομεσαίες η Ξάνθη είναι ότι καλύτερο μπορούσε να βρει εφόσον ήθελε να μείνει στην Ελλάδα”.
Για το θέμα Γκαρσία στον ΠΑΟΚ:
“Πρέπει οι φίλαθλοι να σταματήσουν αυτή την ιστορία και η διοίκηση να δει την επόμενη μέρα. Έχουν φύγει μεγαθήρια από τις ομάδες οι οποίες συνέχισαν κανονικά. Έδωσε τα πάντα ο ποδοσφαιριστής, τον τίμησαν αλλά πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου”.
Για τις φήμες πως ενδιαφέρεται ο Λεβαδειακός για τον Ουντόντζι:
“Δε θέλουμε τον Ουντόντζι. Δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση και απορώ πως ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά το ακούω”.
Για την επόμενη μέρα στον Λεβαδειακό:
Έχουμε ενισχυθεί με κάποια παιδιά όπως ο Κότσιος και ο Ασουνσάο ενώ  βρισκόμαστε κοντά και στον Χαραλάμπους. Αν αυτά τα παιδιά είναι υγιείς και μπούνε γρήγορα και με μια προσθήκη επιθετική θα είμαστε καλά. Θα πρέπει να δείξουμε τη δυναμική μας και να εξασφαλίσουμε τη παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι μια καλή χρονιά η φετινή και πρέπει του χρόνου να πάμε καλύτερα με υψηλότερους στόχους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: