Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

“Σημαντικό τεστ για τον Ηρακλή”!

iraklis_185-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του “Γηραιού” με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά και γενικότερα για την εικόνα της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Αναστασιάδης στον ArenaFM:
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου:
“Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μια καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Ο Ηρακλής έχει μια ανοδική πορεία αλλά θα παίξει σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ο Γάζωρος είναι σοβαρός και δυνατός αντίπαλος. Είναι  ένα καθοριστικό παιχνίδι με μια ομάδα που δεν έχει προβλήματα και αγωνιστικά στέκεται καλά. Είναι ένα καλό και πολύ σημαντικό τεστ για τον Ηρακλή. Παράλληλα, ο Γάζωρος έχει και αυτός φιλοδοξίες και στο παιχνίδι αυτό θα κριθούν πολλά”.
Για την απόδοση του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Η εικόνα του Ηρακλή ήταν έκπληξη και έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν για τον Ηρακλή ένα κίνητρο. Αν καταφέρει να σταθεροποιηθεί σε μια τέτοια απόδοση είναι φαβορί για την άνοδο. Είναι δύσκολο όμως να σταθεροποιηθεί σε τέτοιο ρυθμό”.
Για το αν είναι ο Ηρακλής φαβορί για την άνοδο:
“Μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει πως είναι το απόλυτο φαβορί αν και είναι σε ανοδική τροχιά. Τα αποτελέσματα έχουν βελτιωθεί αλλά θέλει και άλλη βελτίωση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: