Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Προχωράει του Αραβίδη!

Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις για την υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη στην ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να συνεργαστούν το καλοκαίρι.

Προχωράει του Αραβίδη
Στην τελική ευθεία έχει μπει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη, στην οποία αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Στον «Δικέφαλο» έχουν πολύ καλή άποψη για τον 27χρονο επιθετικό του Πανιωνίου, ενώ το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι κάνει ακόμη πιο δελεαστική την περίπτωσή του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης παρουσιάζεται ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Ένωσης» και σύντομα ενδέχεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Πρόθεση του Αραβίδη είναι να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αν και πρώτα θα μιλήσει με τη διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η υπόθεση του Γιώργου Σαρρή, που μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Στον 22χρονο παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα σκοπεύει να προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ θα δοθούν 250.000 ευρώ στους Ηπειρώτες (όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης).

Στην ΑΕΚ αρέσει και ο 23χρονος αμυντικός του Πανιωνίου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, που όμως έχει συμβόλαιο, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο Βαγγέλης Μόρας, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ιταλία και να επαναπατριστεί.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: