Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Παράσχος: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση του Ατρομήτου στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Παράσχος: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν»
Συγχαρητήρια έδωσε ο Γιώργος Παράσχος στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Ο έμπειρος τεχνικός των Περιστεριωτών επανέλαβε πως η ομάδα τους δεν πρέπει να φοβούνται κανέναν αντίπαλο, όπως έκανε και χθες με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Βλέπετε κι εσείς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν. Εχουμε καλή ομάδα και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Διαθέτουμε πολύ υψηλό επίπεδο σαν ομάδα», τόνισε ο Ελληνας προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σπανός τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα μας έπαιξε ένα ματς υψηλού επιπέδου. Ο Ατρόμητος μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίζει, αλλά ακόμα κι όταν παίρνεις ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: