Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Χάβος: «Δεν φτάνει μόνο η άμυνα»

Στις επιθετικές αδυναμίες του Παναιτωλικού απέδωσε την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Μάκης Χάβος.

Χάβος: «Δεν φτάνει μόνο η άμυνα»
Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση του Παναιτωλικού, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του επιθετικά ενώ δήλωσε σίγουρος πως θα υπάρξει άμεσα βελτίωση στις εκτός έδρα αναμετρήσεις.

Αναλυτικά:
«Για να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να σταθείς καλά μόνο αμυντικά. Στο πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά μετά ισορροπήσαμε το ματς και βρεθήκαμε σε καλές θέσεις για γκολ. Αν πετυχαίναμε γκολ, τα πράγματα θα γινόταν δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μια στιγμή αδράνειας. Τα παιδιά προσπάθησαν, στο τέλος με δύο φορ προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί αλλά ήταν δύσκολο να σκοράρουμε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια, ειδικά στην Ευρώπη».

Για την αλλαγή εικόνα του Παναιτωλικού στα εντός σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς: «Από την επιθετικότητα που φτάνει στο 80% στο Αγρίνιο, στα εκτός έδρας ματς νομίζω πως έπεφτε η απόδοσή μας. Το γεγονός της νοοτροπίας της ομάδας που έχει ανέβει κατηγορία, νομίζω πως προκαλούσε άγχος. Τώρα με τον Μπούντιμιρ, με τον Νταλμά και έναν ακόμη παίκτη που θα πάρουμε, νομίζω πως θα ξεπεραστεί αυτό το άγχος».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος είναι η παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο. Είναι ευτυχία που όλη η Ελλάδα μας σέβεται και το γεγονός πως κρατήσαμε αμείωτο το ενδιαφέρον σήμερα ως το 90' είναι κέρδος. Οταν κάνεις 2-3 ευκαιρίες απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι ένα βήμα καλό για εμάς. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς».

Για τον ΠΑΟΚ τον οποίο υπηρέτησε ο ίδιος στην τεχνική ηγεσία με τον τωρινό ΠΑΟΚ: «Να είχαμε το μισούς παίκτες εμείς και να είχε η τωρινή ομάδα τους μισούς παίκτες που είχαμε εμείς παλαιότερα... Μόνο ευλογημένος μπορεί να νιώθω που πέρασα από τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: