Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πελέ: «H ‘Χρυσή Μπάλα’ στον Ρονάλντο»

Σίγουρος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2013 παρουσιάστηκε ο Πελέ, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στη Ζυρίχη.

Πελέ: «H ‘Χρυσή Μπάλα’ στον Ρονάλντο»
«Το κύριο βραβείο θα πάει στον Κριστιάνο Ρονάλντο», ήταν τα λόγια του Πελέ έξω από το κτίριο, όπου θα διεξαχθεί το Γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013.

Στην Ισπανία αναρωτιούνται αν πρόκειται για προσωπική εκτίμηση του θρύλου του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ή αν τον έχουν ενημερώσει από την Παγκόσμιο Ομοσπονδία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά σήμερα το απόγευμα στη Ζυρίχη (19:30, Eurosport).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προβάλει ως φαβορί να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο, με τον Φρανκ Ριμπερί και τον Λιονέλ Μέσι να τον ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, ο Πελέ αποκάλυψε επίσης ότι θα υπάρξει ένα τιμητικό βραβείο για εκείνον, αφού «κατάφερε να κατακτήσω τρία Μουντιάλ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για αυτό το βραβείο. Η FIFA θα μου δώσει ένα σήμερα».

Ανάλογο βραβείο είχε παραλάβει την περσινή σεζόν ο Φραντς Μπεκενμπάουερ για την προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: