Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«Φυσάει» η Νάπολι!! (video)


«Φυσάει» η Νάπολι! (video)

Σαν άνεμος πέρασε (και) από τη Βερόνα η Νάπολι! Με φόρα από το αήττητο σερί της και φαρμακερούς τους Ινσίνιε-Ιγκουαΐν, οι «παρτενοπέι» καθάρισαν 2-0 και συνέχισαν την προέλαση σε Ιταλία και Ευρώπη.

Γιατί θεωρείται από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη απέδειξε ξανά η Νάπολι!

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν, οι «παρτενοπέι» πέρασαν από τη Βερόνα (2-0) και συνέχισαν το σερί τους στη Serie A.

Αγνοώντας την ήττα από την πρεμιέρα -κι ενώ σαρώνουν παράλληλα και στην Ευρώπη- οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι δυσκολεύτηκαν απέναντι στην ουραγό. Μέχρι και τα μέσα του β’ μέρους αδυνατούσαν να διασπάσουν τη σφιχτή της άμυνα (μέλος της οποίας ήταν ξανά ο Βαγγέλης Μόρας).

Ώσπου ανέλαβε δράση ο Ινσίνιε. Πρώτα λοιπόν έριξε το τείχος με ωραίο σουτ στο 67’ κι έπειτα καθάρισε οριστικά το παιχνίδι, «κερνώντας» τον Ιγκουαΐν το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα (με το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ).

Έτσι, η Νάπολι πανηγύρισε την έβδομη νίκη της στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και αφού εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Ρόμα στην Μπολονία θα περιμένει από την κορυφή της βαθμολογίας τα παιχνίδια των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου.




Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο, 21/11

Μπολόνια-Ρόμα 2-2
(14’ Μασίνα, 87’ πέν. Ντέστρο - 52’ πέν. Πιάνιτς, 72’ πέν. Τζέκο)

Γιουβέντους-Μίλαν 1-0
(65’ Ντιμπάλα)

Κυριακή, 22/11 (16:00)

Βερόνα-Νάπολι 0-2
(67’ Ινσίνιε, 73’ Ιγκουαΐν)

Αταλάντα-Τορίνο
Κάρπι-Κιέβο
Φιορεντίνα-Έμπολι
Τζένοα-Σασουόλο
Ουντινέζε-Σαμπντόρια
Λάτσιο-Παλέρμο
Ίντερ-Φροζινόνε (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 28/11

Τορίνο-Μπολόνια (19:00)
Μίλαν-Σαμπντόρια (21:45)

Κυριακή, 29/11 (16:00)

Κιέβο-Ουντινέζε
Φροζινόνε-Βερόνα
Τζένοα-Κάρπι
Ρόμα-Αταλάντα
Έμπολι-Λάτσιο (19:00)
Παλέρμο-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα, 30/11

Σασουόλο-Φιορεντίνα (20:00)
Νάπολι-Ίντερ (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αλάμπα!!


Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αλάμπα

Ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από τον χθεσινό αγώνα της Μπάγερν με τη Σάλκε και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Νταβίντ Αλάμπα είναι πολύ πιθανό να υποδεχτεί η Μπάγερν τον Ολυμπιακό την Τρίτη για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Αυστριακός μπακ-χαφ αποχώρησε με ένα χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο από το χθεσινό ματς με τη Σάλκε, όπου άνοιξε το σκορ (1-3). Η συμμετοχή του 23χρονου άσου είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει αύριο αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να τον υπολογίζει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκη για τους Βάσκους του Μπόγρη!!


Νίκη για τους Βάσκους του Μπόγρη

Η Μπιλμπάο πέρασε με 81-71 από τη Σεβίλλη με καλή παρουσία από τον Γιώργο Μπόγρη. Πάντα αήττητη η Βαλένθια.

Τις τέσσερις νίκες στην ACB έφτασε η Μπιλμπάο νικώντας τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία με 81-71 για την έβδομη αγωνιστική.

Ντάιρις Μπέρτανς και Άλεξ Μουμπρού είχαν από 15 πόντους για τους Βάσκους, ενώ καλή παρουσία είχε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο 26χρονος σέντερ σε 18:13 είχε 7 πόντους (3/4 δίποντα, 1/4 βολές) και 5 ριμπάουντ.

Η Βαλένθια παρέμεινε αήττητη συντρίβοντας 92-65 τη Χιπουσκόα με 15 πόντους και 9 ασίστ του Γκιγέμ Βίβες.

Τέταρτη ήττα για τη Μάλαγα, που υπέκυψε 82-79 απέναντι στην Ανδόρα. Ο Νιχάντ Νέντοβιτς με 15 πόντους πάλεψε περισσότερο από την ομάδα του Πλάθα.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/11
Φουενλαμπράδα-Τενερίφη 85-94

Κυριακή 22/11
Σεβίλλη-Μπιλμπάο 71-81
Βαλένθια-Χιπουσκόα 92-65
Γκραν Κανάρια-Σαραγόσα 91-79 (74-74 κ.α.)
Ανδόρα-Μάλαγα 82-79
Λαμποράλ Κούτσα-Μπαρτσελόνα 19:00
Ομπραντόιρο-Εστουντιάντες 19:00
Μανρέσα-Μούρθια 20:00
Μπανταλόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 20:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκόπουλος: «Με 21 χαμένα ριμπάουντ πώς να είσαι ανταγωνιστικός;»


Μαρκόπουλος: «Με 21 χαμένα ριμπάουντ πώς να είσαι ανταγωνιστικός;»

Η ποιοτική διαφορά και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ δεν επέτρεψαν στον Κόροιβο να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα στο ΣΕΦ.

«Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, αλλά όταν ο αντίπαλος έχει 21 ριμπάουντ και παίρνει από 17 πόντους, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ξεχνάμε το ματς με τον Ολυμπιακό και κοιτάμε το παιχνίδι με το Ρέθυμνο», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας.

Ο Νίκος Μπατής, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Κοροίβου, είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ξεκινήσαμε νωθρά και κάναμε κάποια λάθη. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας. Κοιτάμε μπροστά, καθώς έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο».

Μένει κι επιμένει ο Αλαφούζος!!


Μένει κι επιμένει ο Αλαφούζος

Δεν εγκαταλείπει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος όπως κατέστη σαφές στο ΔΣ της ΠΑΕ. Ποιοι λόγοι τον κρατούν στην ομάδα. «Στημένα» χαρακτηρίζουν από την ΠΑΕ τα χθεσινά επεισόδια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πίσω την αρχική του πρόθεση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όπως προέκυψε από το ΔΣ της ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 και διήρκεσε τρεις ώρες. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της ομάδας, πιθανώς όμως να παραιτηθεί από την προεδρία προκειμένου να αποφύγει κυρώσεις που θα υπάρχουν αν διατηρήσει θεσμικό ρόλο.

Ο κ. Αλαφούζος θέλει να φέρει εις πέρας την αποστολή εξυγίανσης της ΠΑΕ και δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στον ορίζοντα αφού αν οι μετοχές πάνε στον Ερασιτέχνη και με τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν, η πτώχευση και ο υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική είναι κάτι δεδομένο.

Ένας ακόμη λόγος που παραμένει στη θέση του είναι η βεβαιότητα που έχει πως επίκεινται εξελίξεις και αποφάσεις στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, κάτι που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου το τοπίο.

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ τα μέλη του είπαν στον κ. Αλαφούζο ότι σε περίπτωση που επέμενε στην παραίτηση του, θα υπήρχε σύσσωμη παραίτηση από το συμβούλιο κάτι που θα έφερνε σε πολύ δύσκολη την ομάδα, με ορατό τον κίνδυνο της κατάρρευσης.

Όσον αφορά στα επεισόδια που έγιναν χθες, από πλευράς ΠΑΕ υπάρχει η πεποίθηση πως ήταν κατευθυνόμενα, αν και υπήρχαν πολλά παράπονα για την περιφρούρηση της Λεωφόρου και τη στάση μεμονωμένων οπαδών που έδωσαν «πάτημα» για να μην αρχίσει ποτέ το παιχνίδι και να υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος εξοντωτικών ποινών. Μάλιστα στο ΔΣ συζητήθηκε και ο τρόπος που θα επιχειρήσει η ΠΑΕ να αποφύγει βαριά «καμπάνα», με βασικό άξονα πως το φύλλο αγώνα επιρρίπτει στην αστυνομία (κι όχι στους γηπεδούχους) την υπαιτιότητα για μη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα εγκαταλείφθηκε για την ώρα, αφού ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα είναι αυτοκαταστροφικό. Αν, πάντως, στην ΠΑΕ επιβληθεί εξοντωτική τιμωρία δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί ένα τέτοιο ακραίο μέτρο αντίδρασης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκαναν «ζέσταμα» με… τσίχλα!! (video)


Έκαναν «ζέσταμα» με… τσίχλα! (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης κάνει κολπάκια με τσίχλα. Πιθανότατα όμως είναι η πρώτη που… συνδυάζεται άψογα με συμπαίκτη του, όπως έκαναν στην προθέρμανση οι Μοράτα και Ζάζα.

Μπορεί να έμειναν εκτός βασικής ενδεκάδας στο ντέρμπι με τη Μίλαν, αλλά αυτό δεν χάλασε το κέφι των Άλβαρο Μοράτα και Σιμόνε Ζάζα.

Αντιθέτως, είχαν όρεξη για κολπάκια. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του ημιχρόνου κι ενώ έκαναν «ζέσταμα» σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν, έδειξαν ότι ξέρουν πολλά κιλά… τσίχλα.

Γιατί ακόμα και με τέτοια -αντί για μπάλα- έδειξαν να συνδυάζονται άψογα!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Juventus Football Club (@juventus) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Τολιόπουλος: «Θα είναι δύσκολο το ματς με Λαμποράλ»


Τολιόπουλος: «Θα είναι δύσκολο το ματς με Λαμποράλ»

Η άμυνα, παρά τις αρρυθμίες που διέκρινε σε αυτό το κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν το κλειδί για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κόροιβου, σύμφωνα με τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Ο 19χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού στάθηκε και στη δυσκολία της αποστολής του αγώνα της Πέμπτης με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κόροιβος είναι μια καλή ομάδα με σημαντικές νίκες. Ξέραμε πως έπρεπε να είμαστε σκληροί στην άμυνα, αλλά θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι αυτό όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λαμποράλ που θα είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε ο νεαρός άσος.

Καθάρισε ο «Αχιλλέας»!


Καθάρισε ο «Αχιλλέας»

Ο Ακίλε Πολονάρα είχε 19 πόντους και οδήγησε στη Ρέτζιο Εμίλια στη νίκη με 69-65 επί της Τρέντο για την όγδοη αγωνιστική της ιταλικής λίγκας.

Πέμπτη νίκη σε οκτώ αγώνες για τη Ρέτζιο Εμίλια, με 69-65 επί της Τρέντο, την οποία και έπιασε στη βαθμολογία.

Ο Ακίλε Πολονάρα με 19 πόντους έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ριμάντας Καουκένας πρόσθεσε 11 και ο Πιέτρο Αραντόρι 10 πόντους. Ο Πέπε Ποέτα με 15 πόντους ξεχώρισε από τους ηττημένους.

Αναλυτικά η όγδοη αγωνιστική:

Κυριακή 22/11
Ρέτζιο Εμίλια-Τρέντο 69-65
Καζέρτα-Καντού 19:15
Βαρέζε-Βίρτους Μπολόνια 19:15
Τορίνο-Ορλαντίνα 19:15
Αβελίνο-Μπρίντιζι 19:15
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Βενέτσια 21:45

Δευτέρα 23/11
Σάσαρι-Πέζαρο 21:30
Κρεμόνα-Πιστόια 21:45

Δείτε τη βαθμολογία της ιταλικής λίγκας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέντε βομβιστικές επιθέσεις ετοίμαζαν οι τρομοκράτες στη Γερμανία!!


Πέντε βομβιστικές επιθέσεις ετοίμαζαν οι τρομοκράτες στη Γερμανία!

Το σχέδιο των τρομοκρατών στο Ανόβερο περιελάμβανε επιθέσεις στο γήπεδο, σε σταθμό λεωφορείου και στον Σταθμό του τρένου.

Τρεις βόμβες μέσα στο γήπεδο που θα διεξαγόταν ο αγώνας της Γερμανίας κμε την Ολλανδία, σκόπευαν να πυροδοτήσουν οι τρομοκράτες.

Αυτό αποφεύχθηκε λόγω της έγκαιρης ματαίωσης του φιλικού, σύμφωνα με υπεύθυνο ασφαλείας που μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Οι Γερμανικές Αρχές ενημερώθηκαν από τους Γάλλους συναδέλφους τους για το σχέδιο, που περιλάμβανε συνολικά πέντε βόμβες. Τρεις στο γήπεδο, μία σε στάση λεωφορείου και μία στον κεντρικό σταθμό του τρένου στο Ανόβερο.

Το παρών στο παιχνίδι θα έδινε η Άνγκελα Μέρκελ και πολλοί υπουργοί της Γερμανικής Κυβέρνησης.

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έδωσαν στους Γερμανούς όλες τις λεπτομέρειες που είχαν συγκεντρώσει για το θέμα, ακόμα και τα ονόματα των εμπλεκομένων, τα οποία δεν ήταν γνωστά στις γερμανικές Αρχές.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν εκρηκτικά και δεν έγιναν συλλήψεις, η υπόθεση παραμένει ανοικτή, αφού οι Γερμανοί θεωρούν υπαρκτό τον τρομοκρατικό πυρήνα στη χώρα τους και βρίσκονται σε αναζήτηση των υπόπτων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι εύκολο να βρούμε αντι-Γιανγκ»


Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι εύκολο να βρούμε αντι-Γιανγκ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ, αλλά παραδέχτηκε πως δεν είναι εύκολο να βρεθεί μια σίγουρη λύση.

Την καλύτερη δυνατή επιλογή από μια μάλλον περιορισμένη γκάμα παικτών καλείται να κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την αντικατάσταση του τραυματία Πάτρικ Γιανγκ.

«Ψάχνουμε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό από τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. Όλοι οι καλοί ψηλοί, έχουν ομάδες και συμβόλαια. Εννοείται πως όσο πιο γρήγορα τον πάρουμε, τόσο πιο γρήγορα θα ενσωματωθεί ως γρανάζι της ομάδας μας, αλλά δεν θα βιαστούμε κιόλας. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή», δήλωσε μετά τη νίκη επί του Κοροίβου ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την απόδοση της ομάδας του απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας τόνισε: «Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Παίζουμε χωρίς σημαντικούς παίκτες μας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές εκτός έδρας φέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή και είχαμε σοβαρότητα. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και πήραμε όσα θέλαμε από το συγκεκριμένο ματς».

Ερωτηθείς πότε θα επανεμφανιστούν Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι, που λόγω ενοχλήσεων απουσίαζαν από το ματς, απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι σε θέση να προπονηθούν στο 100% οι αθλητές που τώρα είναι εκτός. Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες και τότε θα γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε».

Επιτέλους νίκη!!

Μετά από έναν μήνα η Λεβάντε κατάφερε να κερδίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 3-0 μέσα στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Επιτέλους νίκη!Ήθελε τη νίκη και την πήρε. Η Λεβάντε μετά από έναν μήνα κατάφερε να κερδίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 3-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν για την 12η αγωνιστική της Primera Division.

Οι Βαλενθιάνοι κατάφεραν να πετύχουν και τα τρία γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα από τους γηπεδούχους και έτσι πέρασαν για έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ευελπιστώντας να συνεχίσουν έτσι και στους επόμενους αγώνες τους.

Τα γκολ πέτυχαν δύο Ντέιβερσον (18’ και 44’) και ένα ο Ζουχάιρ (27’).

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 2-0
(73' Αγκιρέτσε, 78' Χάβι Πριέτο)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4
(11', 74 Σουάρες, 39' Νεϊμάρ, 53' Ινιέστα)

Εσπανιόλ-Μάλαγα 2-0
(6', 21' Πέρεθ)

Βαλένθια-Λας Πάλμας 1-1
(8' Αλκαθέρ-57' Βιέρα)

Λα Κορούνια-Θέλτα 2-0
(23' Λούκας, 94' αυτ. Κάστρο)

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Χιχόν-Λεβάντε 0-3
(18’, 44’ Ντέιβερσον, 27’ Ζουχάιρ) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο μέσα, δύο έξω για Ηρακλή!!


Δύο μέσα, δύο έξω για Ηρακλή

Χαντί και Λάζαρ έμειναν εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα του Ηρακλή με τη Βέροια, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε μαζί του Στάμου και Μπουλούτ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 21 παίκτες στην αποστολή του Ηρακλή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Βέροια για την ενδέκατη αγωνιστική (19:30).

Όπως αναμενόταν, εκτός πλάνων είναι οι Χαντί και Λάζαρ, ενώ την ομάδα θα ακολουθήσουν κανονικά οι Στάμου και Μπουλούτ.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Μακρής, Κυριακίδης, Πασάς, Βέλλιος, Ρομάνο, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον δρόμο που χάραξαν... πατάει η Λέστερ!!


Στον δρόμο που χάραξαν... πατάει η Λέστερ!

Μετά από 13 αγωνιστικές, η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και όλοι πλέον αναρωτιούνται που μπορεί να φτάσει το «τρένο» του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ανάλογες πορείες μικρομεσαίων ομάδων στο αγγλικό πρωτάθλημα, «δείχνουν» πάντως τον δρόμο! Το england365.gr έχει το θέμα.
Με «μπροστάρη» τον Τζέιμι Βάρντι, η Λέστερ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί από τις αρχές της σεζόν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, την 13η αγωνιστική, να βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.
Στην τεράστια ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχουν υπάρξει φυσικά ανάλογα περιστατικά μικρομεσαίων ομάδων που «κλέβουν» την παράσταση στο πρώτο μισό της σεζόν.
Το ερώτημα, που υφίσταται βέβαια και στην περίπτωση των «αλεπούδων», είναι το που μπόρεσαν να φτάσουν. Το england365.gr αναφέρει χαρακτηριστικά παραδείγματα και δίνει μία «γεύση» για το ποιοι είναι οι... δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.
 
Νοριτς 1992/93
Ξεκινάμε με τη Νόριτς της σεζόν 1992/93, η οποία μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν πρώτη, έχοντας μάλιστα αρνητική διαφορά τερμάτων, έχοντας χάσει από τη Μπλάκμπερν με 7-1! Το τέλος της σεζόν τη βρήκε στην 4η θέση και πήρε το εισιτήριο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Μπλάκμπερν 1994/95
Έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τη σεζόν 1994/95, η Μπλάκμπερν, με τον Άλαν Σίρερ να «πετάει φωτιές», άντεξε μέχρι τέλους και κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο έχοντας στον πάγκο της τον Κέβιν Νταλγκλίς. Τότε, θεωρούνταν μία από τις καλές ομάδες στην Αγγλία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ήταν από τα φαβορί για τον τίτλο.
Άστον Βίλα 1998/99
Δεν πέρασαν πολλά χρόνια, μέχρι να δούμε ακόμα μία μικρομεσαία ομάδα να κάνει την «επανάσταση». Τη σεζόν 1998/99, η Άστον Βίλα, με προπονητή τον Τζον Γκρέγκορι, βρισκόταν στην 1η θέση μέχρι τα Χριστούγεννα. Τελικά κατέλαβε την 6η θέση.
Υπάρχουν βέβαια και τρεις «ακραίες» περιπτώσεις ομάδων, που είτε υποβιβάστηκαν, είτε κατάφεραν να βρεθούν στα «αστέρια» και να κάνουν τον κόσμο να... παραμιλά!
Στοουκ 1974/75
Η Στοουκ, στην Α' Κατηγορία της Αγγλίας, την περίοδο 1974/75, ήταν πρωτοπόρος μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο, ωστόσο εν τέλει κατετάγη 5η, στην μοναδική χρονικά που ήταν πραγματικά διεκδικήτρια του τροπαίου.
Μίλγουολ 1988/99
Παράδειγμα προς... αποφυγή για τη Λέστερ αποτελεί η Μίλγουολ. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου της σεζόν 1988/99 βρισκόταν στην 1η θέση, ωστόσο τελικά απλά κατάφερε να σωθεί. Η... ιστορία επαναλήφθηκε και την επόμενη χρονιά (1989/90), όντας πάλι στην κορυφή στις αρχές Οκτωβρίου, με το «φινάλε» του πρωταθλήματος να την βρίσκει... υποβιβασμένη!
Νότιγχαμ Φόρεστ 1977/78
Μία πορεία σαν... παραμύθι, ήταν αυτή της Νότιγχαμ Φόρεστ την περίοδο 1977/78. Χωρίς να την υπολογίζει κανείς, προερχόμενη από την Β' Κατηγορία, με τον Μπράιαν Κλαφ στην τεχνική της ηγεσία, κατέλαβε την κορυφή, άντεξε μέχρι τέλους παίρνοντας πρωτάθλημα, ενώ η συνέχεια είναι... γνωστή, κατακτώντας δύο Κύπελλα Ευρώπης!


Πηγή:  england365.gr

Στο μυαλό μόνο η Μπάγερν!!


Στο μυαλό μόνο η Μπάγερν!

Στο παρελθόν ανήκουν για τον Ολυμπιακό τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στη Λεωφόρο, με τους παίκτες να ακολουθούν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης εν όψει του αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο και ανάγκασαν στη ματαίωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν για το πρωτάθλημα, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, δουλεύοντας περισσότερο στην τακτική. Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα. Παράλληλα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και τη σωστή οργάνωση στην άμυνα.

Όσον αφορά τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής: ο Μποτία έκανε θεραπεία έκανε, συνεχίζοντας με ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικό με μπάλα έκανε ο «Τσόρι», θεραπεία συνέχισε και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κινήθηκε συντηρητικά. Το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, ενώ για τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κασάμι: «Λυπηρό για το ποδόσφαιρο»


Κασάμι: «Λυπηρό για το ποδόσφαιρο»

Ο Παϊτίμ Κασάμι με λίγες λέξεις φρόντισε να δείξει πώς αισθάνεται μετά τα όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο και το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ.

«Ό,τι έγινε χθες είναι λυπηρό για το ποδόσφαιρο». Με αυτά τα λόγια, κάτω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, ο Παϊτίμ Κασάμι περιέγραψε πώς αισθάνεται για το ντέρμπι της Λεωφόρου που δεν έγινε ποτέ.

Άλλωστε οι πρώτοι που ήθελαν αυτό το παιχνίδι να γίνει ήταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που ανυπομονούν και «ζουν» για ντέρμπι σαν κι αυτό.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pajtim Kasami (@pajtimkasami) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι έγραψε ο Παππάς στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι!!


Τι έγραψε ο Παππάς στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Με υπαιτιότητα της αστυνομίας ματαιώθηκε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Ανδρέας Παππάς στο φύλλο αγώνα.

Τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να ματαιώσει το χθεσινό ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εξηγεί ο Ανδρέας Παππάς, σύμφωνα με όσα γράφει στο φύλλο αγώνα.

«Ο διευθυντής των μέτρων της αστυνομίας μας ανέφερε ότι έξω από τη θύρα 12 ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από οπαδούς. Βγήκα ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο για να εκτιμήσω την κατάσταση. Αντίκρισα τεταμένη ατμόσφαιρα και ένταση στις τάξεις των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην κερκίδα. Οταν δε εισήλθα ξανά στα αποδυτήρια, ο υπεύθυνος μέτρων τάξης με ενημέρωσε ότι οπαδοί έχουν σπάσει το λουκέτο από την πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο από τη θύρα 13 με αποτέλεσμα η πόρτα να είναι ανοιχτή. Επίσης μας δήλωσε ότι μπορεί να μας διασφαλίσει την απώθηση οπαδών σε περίπτωση εισβολής, όχι όμως και την περαιτέρω ρίψη επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα φωτοβολίδων. Επιπλέον, ενώ βρισκόταν ακόμα στο χώρο των αποδυτηρίων μας, μας ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε από συναδέλφους του ότι οπαδοί ξηλώνουν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μπροστά από τις κερκίδες», αναφέρει αρχικά ο Αθηναίος ρέφερι και στη συνέχεια αναφέρεται στο περιστατικό με τη φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον:

«Επεσαν στον αγωνιστικό χώρο φωτοβολίδες ευθείας βολής προς την κατεύθυνση που βρισκόταν παίκτες του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα μία από αυτές να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ολυμπιακός δηλωμένος στο φύλλο αγώνος με φανέλα 9 και αριθμό δελτίου ΕΠΟ 1466620, Φινμπόγκασον. Αμεσα η αποστολή του Ολυμπιακού εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων προκειμένου να μην κινδυνεύσει περαιτέρω η σωματική ακεραιότητα των μελών της καθώς και των υπολοίπων αξιωματούχων του αγώνα. Εκλήθη στο χώρο των αποδυτηρίων μας γιατρός του αγώνα ο οποίος αφού εξέτασε το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρουσία του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου και παραγόντων των δύο ομάδων, μας δήλωσε ότι διαπίστωσε μία ερυθρότητα στην περιοχή του σώματος (έξω επιφάνεια δεξιού μηρού) στο σημείο που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα».

Μάλιστα, λίγο πιο κάτω στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής υπογραμμίζει πως «ο διευθυντής μέτρων τάξης μας ενημέρωσε ότι η αστυνομία δεν είναι σε θέση να ταυτοποιήσει μέσω καμερών και να συλλάβει τον δράστη της ρίψης φωτοβολίδων».

Καταλήγοντας, ο κ. Παππάς αναφέρει: «Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας και την κατ' εξακολούθηση τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έκρινα ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα διότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκομένων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κούπερ: «Θα δώσω το καλύτερο για την ΑΕΚ»


Κούπερ: «Θα δώσω το καλύτερο για την ΑΕΚ» (pics)

Αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ με όλες τις δυνάμεις του δήλωσε ο Ντι Τζέι Κούπερ κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Με χαμόγελο, παρά το κουραστικό ταξίδι από το μακρινό Βόλγκογκραντ, προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Ντι Τζέι Κούπερ. Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι περνά από τα χέρια του για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

«Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό της και υπόσχομαι στον κόσμο της πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά», τόνισε ο 25χρονος γκαρντ.

Τον Αμερικανό άσο υποδέχτηκαν ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, ο ασίσταντ μάνατζερ, Χρήστος Βανικιώτης και ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου.

Ο Κούπερ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει το Σάββατο απέναντι στον Άρη, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του Eurocup, συνεπώς και στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βασιλόπουλος: «Σημασία έχει που είμαι στο γήπεδο»


Βασιλόπουλος: «Σημασία έχει που είμαι στο γήπεδο»

Ευτυχής κάθε φορά που επιστρέφει στο ΣΕΦ, αλλά και που πλέον κάνει αυτό που αγαπά χωρίς πόνους δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά την ήττα του Κοροίβου από τον Ολυμπιακό.

Πέρασε πολλά με την υγεία του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και πλέον νιώθει χαρούμενος που παίζει μπάσκετ. Πόσω μάλλον όταν το κάνει μπροστά στο φιλόξενο και γνώριμο για τον ίδιο παρκέ του ΣΕΦ.

«Πέρασα πολλά χρόνια της καριέρας μου στον Ολυμπιακό και χαίρομαι να βλέπω τους ανθρώπους που έζησα εδώ. Για μένα το πιο σημαντικό είναι που βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που αισθάνομαι απόλυτα υγιής», δήλωσε μετά την ήττα του Κοροίβου στο Φάληρο ο φόργουορντ της ομάδας από την Αμαλιάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στρόμπερι: «Έχουμε αρκετούς παίκτες για να νικάμε και τις απουσίες»


Στρόμπερι: «Έχουμε αρκετούς παίκτες για να νικάμε και τις απουσίες»

Παρά τις απουσίες, ο Ολυμπιακός έχει αρκετές λύσεις για να παίρνει τα παιχνίδι, όπως απέδειξε ΚΑΙ κόντρα στον Κόροιβο, όπως δήλωσε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες Σπανούλη, Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Γιανγκ έχει αρκετές λύσεις για να κερδίζει, όπως είπε μετά τη νίκη επί του Κοροίβου ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

«Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά ακόμη έχουμε αρκετούς παίκτες για να κερδίζουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε διαρκώς», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκησε με τα… ύψη!!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και με πρωταγωνιστές τους ψηλούς του και τον Στρόμπερι, ο Ολυμπιακός νίκησε 83-64 τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Νίκησε με τα… ύψηΜπορεί η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και την… λειψανδρία λόγω των απουσιών των Γιάνγκ, Σπανούλη, Λοτζέσκι και Πρίντεζη να ήταν εμφανής, όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει νικηφόρα στην Basket League, 83-64 τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι», έφτασαν στις 500 νίκες σε κανονική διάρκεια επαγγελματικού πρωταθλήματος στην ιστορία τους και στις 99 σερί εντός έδρας εξαιρουμένων των πλέι οφ.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι τρεις ψηλοί τους, Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης και Χάντερ, ενώ άλλη μία θετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο ανεβασμένος Ντι Τζέι Στρόμπερι. Για τον Κόροιβο που υπέστη την τρίτη του ήττα σε επτά παιχνίδια, θετικοί ήταν οι Ντέιβις και Βασιλόπουλος.

Το ματς:

Με σαφή πρόθεση να τροφοδοτηθεί ο Μιλουτίνοφ και 5/6 δίποντα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 11-2 στο 3΄. Ο Κόροιβος αντέδρασε, έτρεξε στο «ανοικτό» γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε κάποιες κακές επιθέσεις του Ολυμπιακού και με τον Ντέιβις να σκοράρει συνεχώς, μείωσε σε 15-12 στο 6΄. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν στη συνέχεια λύσεις από Στρόμπερι και Παπαπέτρου, έκαναν επί μέρους 9-2 και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι στο σκορ με 24-17. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Κόροιβος έχασε εντελώς τον ρυθμό του, η πιεστική άμυνα του Ολυμπιακού τον οδήγησε σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με +14 (36-22 στο 15΄).

Τη σκυτάλη από τον Μιλουτίνοφ στο σκορ εντός ρακέτας (οι 20 από τους 44 πόντους προήλθαν από το “ζωγραφιστό”) πήρε ο Αγραβάνης. Ο Σφαιρόπουλος λόγω και της εμφανούς κόπωσης των παικτών του, έριξε νωρίς στη μάχη τους νεαρούς Τολιόπουλο και Μουράτο, οι οποίοι σκόραραν και δημιούργησαν αντίστοιχα, για το 44-29 του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά (53-33 στο 25΄), αφού ο Κόροιβος δε μπορούσε να βρει σταθερά λύσεις στην επίθεση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βασιλόπουλου. Το +20 διατηρήθηκε μέχρι και το φινάλε της περιόδου (67-47), με πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου τους Αγραβάνη και Τσαϊρέλη. Το μοτίβο παρέμεινε ίδιο και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο, να έχει ιδιαίτερα ορεξάτο τους Χάντερ και Στρόμπερι και να «σφραγίζει» τη νίκη του με το τελικό… 83-64.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 44-29, 67-47, 83-64.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Παπαπέτρου 5 (1), Στρόμπερι 13, Τσαϊρέλης 7, Μιλουτίνοφ 12 (11ριμπ.), Μάντζαρης 8 (2), Χάντερ 12 (11ριμπ.), Τολιόπουλος 4, Μουράτος, Αγραβάνης 13 (3), Χάκετ 6, Αθηναίου 3 (1).
Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος): Ντέιβις 15 (2), Πουλιανίτης 4, Γεωργάκης 6, Βασιλόπουλος 11 (3), Κάουνσιλ 5, Χάρντινγκ 6, Σινετός, Χαριτόπουλος 9, Τρότερ 6, Βαρδακαστάνης, Σλαφτσάκης 1, Μπατής 1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καμία δικαιολογία για τη βία στη Λεωφόρο!!


Καμία δικαιολογία για τη βία στη Λεωφόρο

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί τα εγκλήματα Παππά και αστυνομίας δεν μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι για όλες τις ασχήμιες στο «Απ. Νικολαϊδης».

Επειδή από χθες το κεφάλι πολλών είναι θερμό, παρακαλείσθε όσοι διαβάσετε το κείμενο, προτού το κάνετε να «καθαρίσετε», να ηρεμήσετε και κυρίως να σκεφτείτε. Να σκεφτείτε τι έγινε χθες και γιατί όλοι εμείς που φύγαμε από τα σπίτια μας στις 3 το μεσημέρι με σκοπό να δούμε ποδόσφαιρο, αποχωρήσαμε 12 ώρες μετά, βλέποντας μόνο ξύλο. Ωμή βία…

Να συμφωνήσουμε σε κάτι. Ο διαιτητής Παππάς και η αστυνομική διεύθυνση είναι εγκληματίες. Δεν έχει καμία λογική εξήγηση η καθυστέρηση δυο ωρών στο να παρθεί η απόφαση αν θα γίνει, τελικά, το ματς, σε μια χρονική στιγμή που όλα ήταν ήρεμα. Ο ρέφερι έπρεπε από την πρώτη φωτοβολίδα να πει «τέλος», δίχως να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα, που ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ. Το συγκεκριμένο δίωρο χθες αποτέλεσε τον απόλυτο παραλογισμό. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν ζέσταμα, από τα μεγάφωνα να γίνονται ανακοινώσεις ότι δεν θα πρέπει να πέσει ούτε μια φωτοβολίδα με την έναρξη της αναμέτρησης και ξαφνικά 18.000 κόσμος να μαθαίνει ότι το ντέρμπι δεν θα γίνει από τις κινήσεις χεριών των υπεύθυνων ασφαλείας στο γήπεδο! Ζήτω το Ελλάντα…

Δεν έχει, επίσης, καμία μα καμία λογική, η αστυνομία να χτυπάει στο ψαχνό από νωρίς στα πέριξ της Λεωφόρου, προκειμένου να απομακρύνει τη μάζα, ώστε την ώρα της εισόδου της αποστολής στο γήπεδο να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος. Εκτος κι’ αν το «βαράτε, αλλά δεν έχουμε άλλο σχέδιο», είναι μέσα στον περίφημο νόμο του κ. Κοντονή. Τα έχουμε ξαναγράψει: Βία είναι να χτυπιούνται χουλιγκάνοι με χουλιγκάνους, βία να «πλακώνονται» χουλιγκάνοι με αστυνομικούς. Κύριε Κοντονή, να το προσέξετε αυτό…
Δεν ταιριάζει στην «κυβέρνηση της αριστεράς» η καταστολή, μα η πρόληψη. Αλλά για την πρόληψη, απαιτείται σχέδιο και όχι «πιστολιές».

Πάμε παρακάτω…

Παρατηρείται από χθες μια προσπάθεια από τα δυο «στρατόπεδα». Το ένα στέκεται αποκλειστικά και μόνο στον Παππά και την αστυνομία, το άλλο στα επεισόδια. Κλασικά πράγματα. Προβλέψιμα και αστεία. Η πραγματικότητα, όμως, είναι μια και δεν πρέπει να κρύβεται.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη βία της Λεωφόρου! Να το ξαναγράψω για να το εμπεδώσουν ορισμένοι: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη βία της Λεωφόρου. Εγκληματικές οι αποφάσεις Παππά, αστυνομίας. Σαφώς, επίσης, και η βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο διογκώνει τη βία και τη «γιγαντώνει», αλλά θα πρέπει επιτέλους να κάνουν και κάτι οι ΠΑΕ με τους 100-200 αλήτες που… κυκλοφορούν ανάμεσα τους.

Όπως είναι, λοιπόν, εγκληματίας ο Παππάς και ο αστυνομικός διευθυντής, εγκληματίας είναι κι αυτός που πέταξε τη φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον. Εγκληματίες είναι κι αυτοί που έσπασαν (ξανά) την πόρτα της 13 και… όρμησαν στον αγωνιστικό χώρο, μετά την απόφαση μη τέλεσης του αγώνα, για να παίξουν ξύλο για μια ώρα με τα ΜΑΤ. Εγκληματίες, που ποτέ μα ποτέ (σ.σ. με ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν εκδιώχθηκαν από τις διοικήσεις των ομάδων.

Καμία δικαιολογία, λοιπόν. Ούτε για τον διαιτητή, ούτε, όμως, και για τον χουλιγκάνο. Η βία δεν πρέπει να «προστατεύεται», παρά τις όποιες αιτίες τις προκαλούν. Αν θες να την καταπολεμήσεις, δεν το κάνεις με το να τη δικαιολογείς, αλλά με το να την απομακρύνεις από τον χώρο σου και παράλληλα να «πολεμάς» το σύστημα που τη θρέφει.

Κι αυτό δεν θα γίνει ούτε με να δικαιολογείς καταστάσεις, ούτε με νόμους καταστολής, ούτε με «χάδια», ούτε με ανοχή στην ανομία…

Υ.Γ.: Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, είναι σε εξέλιξη το κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες να μεταπειστεί ο Γιάννης Αλαφούζος. Υπομονή λίγες ώρες και όλα θα γίνουν γνωστά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκησε μόνος του τη Χίμκι ο Λάνγκφορντ!


Νίκησε μόνος του τη Χίμκι ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν ασταμάτητος και με 34 πόντους οδήγησε την Ούνιξ σε θρίαμβο επί της Χίμκι με 82-78.

Ένας φοβερός και τρομερός Κιθ Λάνγκφορντ οδήγησε την Ούνιξ εκ του ασφαλούς σε μεγάλη νίκη με 82-78 επί της Χίμκι στο Καζάν για τη VTB League. Αυτή ήταν η έκτη νίκη της ομάδας του Εβγκένι Πασούτιν σε οκτώ ματς.

Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 34 πόντους (10/12 βολές, 9/12 δίποντα, 2/5 τρίποντα) και διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας του Ρίμας Κουρτινάιτις. Για την αντίπαλο του Άρη στο Eurocup καλός ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου με 6 πόντους (2/2 βολές, 2/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 29:04.

Ο Ταϊρίς Ράις με 17 και ο Τζέιμς Όγκουστιν με 15 πόντους πάλεψαν περισσότερο από την ομάδα της Μόσχας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποκατάσταση και φιλικό στον ΠΑΣ!


Αποκατάσταση και φιλικό στον ΠΑΣ

Στην έβδομη θέση βρίσκεται μετά τη χθεσινή νίκη επί της Καλλονής ο ΠΑΣ Γιάννινα και το σημερινό πρόγραμμα προέβλεπε αποκατάσταση για όσους έπαιξαν για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την τέταρτη νίκη του κατάφερε να πάρει χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την Καλλονή, σκαρφαλώνοντας στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν πολύ καλή και όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τους νησιώτες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι παίκτες πήραν μέρος σε εσωτερικό δίτερμα με την Κ-20. Η ομάδα αύριο έχει ρεπό ενώ για την Τρίτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, μία στις 08:00 και μία στις 16:00.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το αήττητο και τα 337 λεπτά του Αστέρα Τρίπολης!!


Το αήττητο και τα 337 λεπτά του Αστέρα Τρίπολης

Στατιστικά, ρεκόρ και συμμετοχές που προέκυψαν μετά τη χθεσινή νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρόμητου ανάρτησαν οι Αρκάδες στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
Τέσσερις ημέρες μετά τα 29ά του γενέθλια, ο Nico Fernandez σημείωσε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Αστέρα και το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο γκολ στη φετινή σεζόν, καθώς είχε σκοράρει και εναντίον της Καλλονής στον αγώνα Κυπέλλου. Ο Nico συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο 40 συμμετοχές με τον Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη (7 γκολ).

ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ
Ο Αστέρας κράτησε το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ατρόμητος) και με τελευταίο το γκολ που δέχτηκε από τον Δημήτρη Πέλκα του ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε 337 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕΡΙ 1-0
Ο Αστέρας κέρδισε για τέταρτο σερί παιχνίδι στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με 1-0 τον Ατρόμητο, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργηθεί στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Στις 4 Μαΐου 2014 και στις 7 Μαρτίου 2015 ο Αστέρας κέρδισε έχοντας σκόρερ τον Jeronimo Barralles και στις 31 Μαΐου 2015 με γκολ του Δημήτρη Κουρμπέλη. Η μόνη διαφορά έγκειται στο γεγονός, ότι τα προηγούμενα τρία γκολ είχαν επιτευχθεί με κεφαλιά, ενώ το γκολ του Nico σημειώθηκε με σουτ.

ΠΕΜΠΤΟΣ Ο SANKARE
Στην 5η θέση των συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίζεται ο Αστέρας ανέβηκε ο Khalifa Sankare, ο οποίος συμπλήρωσε 110 παιχνίδια και έφτασε τον Αντώνη Λαδάκη που έχει τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στην 4η θέση με 111 παιχνίδια και κυνηγάει την 3η θέση που κατέχει μέχρι σήμερα ο Βραζιλιάνος Rogerio Martins (126).

Ο Γιώργος Ζησόπουλος έφτασε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στα 98 παιχνίδια και υπολείπεται δύο συμμετοχές για να γίνει ο 8ος παίκτης στην ιστορία του Αστέρα που θα συμπληρώσει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ τέλος, ο Braian Emanuel Lluy συμπλήρωσε 90 παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη και υπολείπεται μίας ακόμα συμμετοχής για να φτάσει τον Pablo De Blasis και να μπει στο TOP-10 του πίνακα.

ΕΞΙ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ
Η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν η τέταρτη συνεχόμενη του Αστέρα για το πρωτάθλημα της Super League και η έκτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά σειρά οι νίκες αυτές επιτεύχθηκαν εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, της Καλλονής, του ΠΑΟΚ, του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ και του Ατρομήτου. Παράλληλα, ο Αστέρας έμεινε αήττητος για έκτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες) συμπληρώνοντας σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία του ήττα (27/9 από τον Λεβαδειακό με 2-1).

ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ
Ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος στην Τρίπολη για ένατο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, καθώς τη μοναδική φορά που ηττήθηκε ήταν πριν έξι χρόνια, στις 24 Οκτωβρίου 2009 με 1-2.

50 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΕΡΓΕΤΗ
Η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν η 50η νίκη για τον Στάικο Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα. Ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο 110 παιχνίδια στον πάγκο του Αστέρα με ρεκόρ 50 νίκες, 29 ισοπαλίες και 31 ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα της Ρεάλ για την επόμενη μέρα!!


Το μήνυμα της Ρεάλ για την επόμενη μέρα

Με ένα μήνυμα μέσω Instagram η Ρεάλ ζητεί ενότητα και τον κόσμο στο πλευρό της, μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ έχει ανάγκη τον κόσμο της περισσότερο ίσως από ποτέ μετά το διασυρμό με 4-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου».

Μια ανάρτηση στο Instagram του συλλόγου δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα.

«Στις καλές και τις κακές στιγμές. Hala Madrid», αναφέρει παρουσιάζοντας μια φωτογραφία του κατάμεστου «Μπερναμπέου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καραπαπάς: «Ζήσαμε ζούγκλα στο ερείπιο»


Καραπαπάς: «Ζήσαμε ζούγκλα στο ερείπιο»

Καυστική τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, που αποκάλεσε ζούγκλα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και ακατάλληλο για αγώνες ερείπιο το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Με μια καυστική ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ.

«Θα ήθελα να γράψω πολλά για τη νέα ζούγκλα που ζήσαμε στο ακατάλληλο για αγώνες ερείπιο αλλά πλέον το μυαλό όλων μας είναι στο παιχνίδι με τη Μπάγερν!», έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Θα ήθελα να γράψω πολλά για τη νέα ζούγκλα που ζήσαμε στο ακατάλληλο για αγώνες ερείπιο αλλά πλέον το μυαλό όλων μας είναι στο παιχνίδι με τη Μπάγερν! #olympiacos #gate7 #ucl
Posted by Konstantinos Karapapas on Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Κούπερ!!


Ήρθε για την ΑΕΚ ο Κούπερ!

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 13:00 ο Ντι Τζέι Κούπερ. Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ θα πιάσει άμεσα δουλειά.

Ενισχύσεις εκ… Ρωσίας κατέφθασαν για την ΑΕΚ. Ο Ντι Τζέι Κούπερ, που χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε από την «Ένωση», πήρε το πρώτο αεροπλάνο και από το μακρινό Βόλγκογκραντ ήρθε στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε λίγα μετά τις 13:00 και αμέσως έφυγε για λίγες ανάσες στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχει τη συνάντησή του με τους ανθρώπους της ΚΑΕ υπογράφοντας το συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου, ενώ θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

Ο 25χρονος άσος θα κάνει ντεμπούτο το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν έχει δικαίωμα στο υπόλοιπο της πρώτης φάσης του Eurocup, συνεπώς και στον αγώνα της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελαμπντελαουί: «Ευτυχώς γυρίσαμε σπίτια μας ασφαλείς»

Απογοητευμένος που δεν έγινε ποτέ το ντέρμπι «αιωνίων», αλλά ευτυχής που έφυγε σώος από τη Λεωφόρο δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ελαμπντελαουί: «Ευτυχώς γυρίσαμε σπίτια μας ασφαλείς»Πάθος, αλλά με… μέτρο θέλει στο ποδόσφαιρο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που καταδίκασε όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο και παρά την απογοήτευσή του που δεν έπαιξε σε ένα μεγάλο ντέρμπι, νιώθει τυχερός που δεν υπήρξαν θύματα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν παίξαμε χθες, αλλά αφότου είδα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χαίρομαι που εγώ και η υπόλοιπη ομάδα μου επιστρέψαμε στα σπίτια μας ασφαλείς. Το πάθος είναι ευπρόσδεκτο, αλλά όχι η τρέλα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ποια είναι τα όρια. Τώρα εστιάζουμε στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης. Πάμε Ολυμπιακέ!», έγραψε ο Νορβηγός μπακ στο Instagram.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Καλβάνι στον πάγκο της Σάσαρι!!


Ο Καλβάνι στον πάγκο της Σάσαρι

Δεν άργησε να βρει η Σάσαρι τον αντικαταστάτη του Ρομέο Σακέτι στον πάγκο της. Ο Μάρκο Καλβάνι είναι ο εκλεκτός.

Στον Μάρκο Καλβάνι παρέδωσε η διοίκηση της Σάσαρι τα ηνία της ομάδας μετά την απόλυση του Ρομέο Σακέτι. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι για το υπόλοιπο της σεζόν με οψιόν επέκτασης.

Ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός έχει μακρά προϋπηρεσία στους ιταλικούς πάγκους με τελευταία ομάδα πέρσι τη Νάπολι. Παλαιότερα είχε εργαστεί κυρίως στη Βίρτους Ρόμα, αλλά και στη Σκαφάτι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ράμος: «Δεν αποδώσαμε όπως επιτάσσει η φανέλα της Ρεάλ»


Ράμος: «Δεν αποδώσαμε όπως επιτάσσει η φανέλα της Ρεάλ»

Σκληρή αυτοκριτική, αλλά όχι… αποδόμηση από τον Σέρχιο Ράμος.Ο εκ των αρχηγών της Ρεάλ παραδέχτηκε πως η απόδοση κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτική, αλλά έδειξε να πιστεύει ομάδα και Μπενίτεθ.

Στα δύσκολα πρέπει να μιλάνε οι ηγέτες και ο Σέρχιο Ράμος δεν κρύφτηκε μετά το διασυρμό της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (0-4).

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Απλώς να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος της Ρεάλ δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις. Δεν αποδώσαμε όπως επιτάσσει αυτή η φανέλα. Πρέπει να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα. Για μας το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως υπολογίζαμε, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Πολλά πράγματα πήγαν στραβά. Σκόραραν πολύ νωρίς, ενώ εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες», τόνισε ο αμυντικός της Ρεάλ.

«Θα πρέπει να αφήσουμε ό,τι έγινε πίσω μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια, προκειμένου να έχουμε σε λίγους μήνες την ευκαιρία για τη ρεβάνς. Έχουμε έξι μήνες μπροστά μας ακόμη για να διεκδικήσουμε τρεις τίτλους. Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αποτυχία. Είμαστε στο πλευρό του προπονητή, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν και στην ομάδα. Για να πετύχουμε θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τελικά πάντα ο… διαιτητής θα φταίει!!


Τελικά πάντα ο… διαιτητής θα φταίει!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία άποψη με αφορμή τα όσα θλιβερά έγιναν (και) χθες.

• Είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός ολόκληρη την περασμένη εβδομάδα κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι. Δεν έκανε το παραμικρό για να ανάψει, όπως λέμε, τα αίματα. Καμία ενέργεια, καμία ανακοίνωση, καμία δήλωση, καμία «απάντηση».

• Ήταν ξεκάθαρο ο Ολυμπιακός πως δεν ήθελε να δώσει την παραμικρή αφορμή. Κανένα άλλοθι για να πιαστούν από αυτό, όπως πιάστηκαν πέρσι, όταν πάλι είχαμε τρομερά επεισόδια στη Λεωφόρο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το τι έγινε όμως και χθες, το είδαμε όλοι…

• Μόνο που είναι θλιβερό, ίσως εξίσου θλιβερό, το που «στρίβουν» τη συζήτηση από την άλλη πλευρά. Πέρσι η συζήτηση από την εισβολή δεκάδων οπαδών είχε πάει στο ότι προκάλεσαν ο Μαρινάκης κι ο Περέϊρα. Φέτος, επειδή κανείς από τον Ολυμπιακό δεν…κουνήθηκε καν, ώστε να μην έχει κανείς από τον Παναθηναϊκό να λέει κάτι, η συζήτηση πάει από τις φωτοβολίδες στο γιατί άργησε να πάρει την απόφαση ο Παππάς να μην κάνει το ματς. Συγνώμη, αλλά έτσι δεν μπορεί να βγει άκρη.

• Τελικά, πάντα θα φταίει ο…διαιτητής. Τη μια ο Καλόπουλος γιατί ο επόπτης δεν είδε πως δεν ήταν οφσάϊντ ο Κατσουράνης, την άλλη ο Κάκος γιατί διέκοψε στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι 0-1 του Αμπντούν, την τρίτη ο Καλογερόπουλος γιατί έδωσε (και καλά) ένα φάουλ που δεν ήταν και το έβαλε ο Αυλωνίτης στο Καραϊσκάκη, την παράλλη ο Σιδηρόπουλος γιατί κράτησε πέρσι πολύ καθυστέρηση και σκόραρε ο Τσόρι στο 95’ στη Λεωφόρο, αλλά και γιατί πρόπερσι έδωσε πέναλτι στο 80’ υπέρ του Ολυμπιακού (με το σκορ 0-2 υπέρ του Παναθηναϊκού) και τώρα ο Παππάς γιατί…άργησε να πάρει την απόφαση.

• Λες κι ήταν μία απλή απόφαση ένας διαιτητής να κάνει την επιλογή να μην ξεκινήσει για πρώτη φορά στα χρονικά ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο αιώνιων του ελληνικού ποδοσφαίρου…Εσείς τι λέτε, ο διαιτητής δεν σκέφθηκε π.χ. ότι μπορεί αν άρχιζε το ματς να συνέβαινε κάτι πολύ σοβαρό κατά τη διάρκεια του αγώνα σε κάποιον παίκτη η, σε κάποιον από τον πάγκο του Ολυμπιακού η, σε κάποιον από τη διαιτητική τετράδα (με την εκτόξευση π.χ. κάποιας φωτοβολίδας ευθείας βολής) και μετά όλοι να τα έβαζαν μαζί του και να τον θεωρούσαν ηθικό αυτουργό;…

• Ό,τι κι αν γίνεται δηλαδή θα φταίει ένας διαιτητής! Ό,τι επεισόδια, ό,τι φασαρίες, απώλειες τίτλων κλπ, κλπ. Φταίει ένας διαιτητής και καθαρίσαμε! Ειλικρινά, υπάρχει έστω ένας που στα σοβαρά πιστεύει ότι έχει νόημα όλο αυτό το πράγμα;

• Και για να το ελαφρύνω λίγο: μία φορά πήγε να παίξει κι ο Εσιέν και το ματς δεν έγινε! Τουλάχιστον, όμως, δεν τραυματίστηκε!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έβρισε δημοσιογράφο μετά το ντέρμπι ο Μαρσέλο!! (video)

Έβρισε δημοσιογράφο μετά το ντέρμπι ο Μαρσέλο (video)
Ο Μαρσέλο έχασε την ψυχραιμία του και αποκάλεσε ανόητο έναν δημοσιογράφο που του έκανε… ενοχλητική ερώτηση μετά το διασυρμό της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα (0-4).

Η ψυχραιμία ήταν άγνωστη λέξη στη Ρεάλ μετά τη συντριβή με 4-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου». Ο Μαρσέλο ήταν από τους λίγους παίκτες που μίλησαν στα ΜΜΕ, αλλά κι αυτός μάλλον θα ευχόταν να μην το έκανε γιατί παραφέρθηκε.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν υπήρξε πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα, ο Βραζιλιάνος μπακ απάντησε οργισμένα: «Δεν μπορείς να το λες αυτό. Έχεις παίξει ποδόσφαιρο; Έχεις παίξει σε κανέναν αγώνα στο ‘Μπερναμπέου’; Είναι ασέβεια να λες κάτι τέτοιο. Είσαι ανόητος».

Λίγο αργότερα ο Μαρσέλο αντιλήφθηκε το λάθος του και απολογήθηκε στον δημοσιογράφο.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαιτητής που φέρνει… πρόκριση στο Μπάγερν-Ολυμπιακός!!


Διαιτητής που φέρνει… πρόκριση στο Μπάγερν-Ολυμπιακός

Ο Γιόνας Έρικσον, που ήταν παρών στη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί της Ρωσίας στο Euro 2012, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ένας 41χρονος Σουηδός, ο Γιόνας Έρικσον, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Τρίτη για το Champions League.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει συνδέσει το όνομά του με μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 16 Ιουνίου του 2012 διαιτήτευσε τον αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία για το Euro, όπου η Εθνική με γκολ του Καραγκούνη είχε επικρατήσει 1-0 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πάντως τότε είχε κιτρινίσει αδίκως τον αρχηγό της ελληνικής ομάδας στερώντας του τη συμμετοχή στον προημιτελικό με τη Γερμανία.

Άλλη μια φορά έχει βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας. Στις 12 Φεβρουαρίου 2007, ήταν διαιτητής στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1 από τη Λανς στη Γαλλία για τους «32» του κυπέλλου UEFA.

Στις 20 Αυγούστου του 2013 είχε «σφυρίξει» τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μεταξύ Μπάγερν και Τσέλσι, όπου οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει 5-4 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας, 2-2 η παράταση).

Στον τελικό του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους τον Ιούνιο ήταν τέταρτος διαιτητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε βαρύ κλίμα η προπόνηση του Παναθηναϊκού!!


Σε βαρύ κλίμα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με κακή ψυχολογία, απόρροια όσων έγιναν χθες, προπονήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Θεραπεία Τελάντερ και Βέμερ.

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των πάντων το πρωί της Κυριακής στο Κορωπί. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περίμεναν πώς και πώς το ντέρμπι και ο Αντρέα Στραματσόνι το ντεμπούτο του, ωστόσο όσα συνέβησαν δεν τους επέτρεψαν καν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα χάσουν το ματς στα χαρτιά.

Ο Ιταλός προπονητής καλείται να μαζέψει τα κομμάτια και να διατηρήσει, στο βαθμό του δυνατού αφού και για τον ίδιο είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση, σε εγρήγορση τους παίκτες του. Άλλωστε το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Σε αυτό δύσκολα θα δώσουν το «παρών» οι Ράσμους Τελάντερ και Γενς Βέμερ. Ο Δανός αμυντικός έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γερμανός μπακ ακολούθησε θεραπεία.Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μίλερ: «Νίκη με Ολυμπιακό για να ηρεμήσουμε»


Μίλερ: «Νίκη με Ολυμπιακό για να ηρεμήσουμε»

Η Μπάγερν θέλει νίκη επί του Ολυμπιακού για να εξασφαλίσει πρόωρα την πρώτη θέση στον όμιλο, όπως δήλωσε ο Τόμας Μίλερ.

Κάθε επιπλέον μέρα ξεκούρασης είναι ευπρόσδεκτη για τους παίκτες της Μπάγερν. Γι’ αυτό και ο Τόμας Μίλερ θέλει νίκη την Τρίτη επί του Ολυμπιακού στο Μόναχο.

«Όλη τη χρονιά προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Γι’ αυτό θέλουμε το ίδιο και την Τρίτη απέναντι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να εξασφαλίσουμε λίγες έξτρα μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης», τόνισε ο επιθετικός των Βαυαρών, που χθες πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του στη νίκη επί της Σάλκε (1-3).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ποτάμι: Το ποδόσφαιρο ξανά στο καναβάτσο!!


Ποτάμι: Το ποδόσφαιρο ξανά στο καναβάτσο

«Η ανοχή σε αυτές τις περιπτώσεις απέχει πολύ λίγο από το να γίνει συνενοχή».

«Το ποδόσφαιρο ξανά στο καναβάτσο…», σχολιάζει το Ποτάμι με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες και οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ζήσαμε πάλι ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο στο πολύχρονο σήριαλ των απαράδεκτων εκτρόπων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτή τη φορά μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να γίνει καν ο αγώνας. Το έχουμε ξαναπεί ότι το ποδόσφαιρο είναι απλώς η αφορμή, τα αίτια είναι αλλού. Φάνηκε και σήμερα ότι κάποιοι πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο για να ξεσπάσουν. Δεν πειράζει αν δεν υπάρχουν αντίπαλοι, τα βάζουν πρώτα με τους παίκτες και μετά με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο εχθρός εύκολα δημιουργείται…

Κρύβουν κάτω από ποδοσφαιρικές φανέλες και λάβαρα, το μένος τους για καταστροφή. Η ασυλία όμως πρέπει να τελειώσει. Η ελληνική κοινωνία είναι πολύ ευάλωτη πια για να αντέξει κι άλλη βία. Νόμους έχουμε και μάλιστα πρόσφατους, αλλά θέλει αρετή και τόλμη η εφαρμογή τους προς πάσα κατεύθυνση. Ξεκινώντας από τους φυσικούς αυτουργούς (που όμως δεν θα αφεθούν μετά από το κατάλληλο τηλεφώνημα) και καταλήγοντας όσο ψηλά πάει.

Η ανοχή σε αυτές τις περιπτώσεις απέχει πολύ λίγο από το να γίνει συνενοχή… Δεν αντέχει άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο…».

Πηγή: newsbeast.gr

Νέα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την UEFA!!


Νέα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την UEFA

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας παίρνει η UEFA μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, με τον ΠΑΟΚ να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που καλείται να τα εφαρμόσει κόντρα στην Γκαμπάλα.

Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που καλείται να εφαρμόσει τα νέα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας της UEFA, ύστερα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ερχόμενη Πέμπτη την Γκαμπάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, και πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν πλέον από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία απέστειλε σχετικές οδηγίες σε όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν τώρα στις διοργανώσεις της.

Συγκεκριμένα, θα είναι πιο ενδελεχής ο έλεγχος κατά την προσέλευση των οπαδών στο γήπεδο, με τον σωματικό έλεγχο πλέον να θεωρείται επιβεβλημένος.

Όλες οι λεπτομέρειες όμως θα επεξηγηθούν την Τετάρτη, μία ημέρα πριν τον αγώνα, για να ενημερωθούν οι άνθρωποι ασφαλείας και να μην υπάρξει στο μέλλον ανάλογα περιστατικά όπως στο «Σταντ ντε Φρανς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η συμβουλή του Μπουφόν στον 16χρονο αντίπαλό του!! (video)


Η συμβουλή του Μπουφόν στον 16χρονο αντίπαλό του (video)

Στον αγώνα ήταν αντίπαλοι, όμως ο Τζίτζι Μπουφόν είναι ίνδαλμα του 16χρονου Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και μετά της Γιουβέντους με τη Μίλαν (1-0) δεν του έδωσε απλώς τη φανέλα του, αλλά και συμβουλές.

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες παιδιά παγκοσμίως που ονειρεύονται μια καριέρα σαν τη δική του.

Ο 16χρονος Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, που εσχάτως είναι βασικός γκολκίπερ της Μίλαν, είχε την ευκαιρία να τον βρει απέναντί του στο χθεσινό ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Ο βετεράνος πορτιέρο μετά το τέλος του ματς (1-0) πρόσφερε στον μικρό όχι μόνο τη φανέλα του, αλλά και πολύτιμες συμβουλές που τις ψιθύρισε στο αυτί του. Τυχερός ο πιτσιρικάς…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα βασανιστήρια της «Μπάρτσα» στη Ρεάλ!! (σκίτσο)


Τα βασανιστήρια της «Μπάρτσα» στη Ρεάλ (σκίτσο)

Ο ιστορικός θρίαμβος της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ (0-4) πρόσφερε άφθονη τροφή στους σκιτσογράφους. Δείτε Νεϊμάρ και Σουάρες να υποβάλουν σε βασανιστήρια Μπενίτεθ και Ρονάλντο.

Όχι απλώς νίκησε τη Ρεάλ μέσα στο «σπίτι» της, αλλά η Μπαρτσελόνα βασάνισε σαδιστικά τη μεγάλη της αντίπαλο.

Σουάρες και Νεϊμάρ έκαναν όργια απέναντι στην αβοήθητη ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο απλώς… παρακολουθούσε.

Δείτε πώς αποτύπωσε ένα σκίτσο πειστικά ό,τι συνέβη χθες στο «Μπερναμπέου».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρονάλντο: «Ή αυτός ή εγώ»!


Ρονάλντο: «Ή αυτός ή εγώ»!

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη βαριά ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, δίνοντας τελεσίγραφο στη διοίκηση των «μερένχες» για την παρουσία του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ένας από τους επικριτές του Ισπανού προπονητή είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στη διοίκηση των «μερένχες» για την απομάκρυνσή του τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είπε «Ή αυτός ή εγώ» μετά τη χθεσινή ήττα στους ιθύνοντες του συλλόγου, ενώ τη δυσαρέσκειά τους έχουν εκφράσει δημόσια στο πρόσφατο παρελθόν ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Σέρχιο Ράμος με το μέλλον του Μπενίτεθ να θεωρείται δυσοίωνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η τρομερή «κωλοτούμπα» του Μπάρτον για τον Νεϊμάρ!!


Η τρομερή «κωλοτούμπα» του Μπάρτον για τον Νεϊμάρ

Κάποτε τον έκραζε. Τώρα τον αποθεώνει και έχει το θράσος να δηλώνει πως πάντα τον πίστευε. Ευτυχώς… τα γραπτά μένουν και ο Τζόι Μπάρτον εκτέθηκε για όσα έλεγε για τον Νεϊμάρ.

Σε νέα επίπεδα έφτασε τη λέξη «κωλοτούμπα» ο Τζόι Μπάρτον. Ο μέσος της Μπέρνλι, που έχει περάσει από Μαν. Σίτι, Νιούκαστλ, ΚΠΡ και Μαρσέιγ επίσης, όχι απλώς άλλαξε τελείως γνώμη για τον Νεϊμάρ μέσα σε δυόμισι χρόνια, αλλά είχε το θράσος να δηλώνει πως ανέκαθεν τον πίστευε.

Ευτυχώς τα γραπτά, έστω και στα social media, μένουν. Κι έτσι δεν μπορεί στις 25/3/2013 να έγραφε πως «… αυτός ο Νεϊμάρ είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ του ποδοσφαίρου. Φοβερός στο YouTube, αλλά σκ..α στην πραγματικότητα (σ.σ. ακριβής μετάφραση: κάτουρα γάτας)» και χθες, μετά τα «όργια» του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, ανέφερε: «Νεϊμάρ, τι παίκτης! Το λέω εδώ και χρόνια. Αυτό το παιδί δείχνει πως θα φτάσει στην κορυφή».

Σε νέα επίπεδα έφτασε τη λέξη «κωλοτούμπα» ο Τζόι Μπάρτον. Ο μέσος της Μπέρνλι, που έχει περάσει από Μαν. Σίτι, Νιούκαστλ, ΚΠΡ και Μαρσέιγ επίσης, όχι απλώς άλλαξε τελείως γνώμη για τον Νεϊμάρ μέσα σε δυόμισι χρόνια, αλλά είχε το θράσος να δηλώνει πως ανέκαθεν τον πίστευε.

Ευτυχώς τα γραπτά, έστω και στα social media, μένουν. Κι έτσι δεν μπορεί στις 25/3/2013 να έγραφε πως «… αυτός ο Νεϊμάρ είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ του ποδοσφαίρου. Φοβερός στο YouTube, αλλά σκ..α στην πραγματικότητα (σ.σ. ακριβής μετάφραση: κάτουρα γάτας)» και χθες, μετά τα «όργια» του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, ανέφερε: «Νεϊμάρ, τι παίκτης! Το λέω εδώ και χρόνια. Αυτό το παιδί δείχνει πως θα φτάσει στην κορυφή».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την UEFA!!


Νέα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την UEFA

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας παίρνει η UEFA μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, με τον ΠΑΟΚ να είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που καλείται να τα εφαρμόσει κόντρα στην Γκαμπάλα.
Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που καλείται να εφαρμόσει τα νέα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας της UEFA, ύστερα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ερχόμενη Πέμπτη την Γκαμπάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, και πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν πλέον από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία απέστειλε σχετικές οδηγίες σε όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν τώρα στις διοργανώσεις της.

Συγκεκριμένα, θα είναι πιο ενδελεχής ο έλεγχος κατά την προσέλευση των οπαδών στο γήπεδο, με τον σωματικό έλεγχο πλέον να θεωρείται επιβεβλημένος.

Όλες οι λεπτομέρειες όμως θα επεξηγηθούν την Τετάρτη, μία ημέρα πριν τον αγώνα, για να ενημερωθούν οι άνθρωποι ασφαλείας και να μην υπάρξει στο μέλλον ανάλογα περιστατικά όπως στο «Σταντ ντε Φρανς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κούπερ κι έπεται συνέχεια για ΑΕΚ!!


Κούπερ κι έπεται συνέχεια για ΑΕΚ

Δεν σταματά να ενισχύεται η ΑΕΚ. Μετά την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ΚΑΙ ψηλός, ίσως όμως όχι άμεσα. Τι γίνεται με αυτούς που φεύγουν.

Η «βόμβα» με τον Ντι Τζέι Κούπερ έσκασε και η ΑΕΚ ενισχύθηκε με έναν ακόμη εξαιρετικό παίκτη. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε για ενάμιση χρόνο και θα ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό της «Ένωσης», έχοντας όμως σε πρώτη φάση δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Basket League. Στο Eurocup θα μπορεί να παίξει από τη φάση των «32» και μετά, εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν την πρόκριση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, που έχει ήδη εκτινάξει το μπάτζετ της ομάδας πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται οι φόροι), δεν σταματά εκεί. Η ΑΕΚ πιθανότατα θα κινηθεί ΚΑΙ για έναν ευέλικτο ψηλό, αλλά όχι άμεσα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα εκτιμά πως ένας τέτοιος παίκτης θα βοηθήσει κι άλλο τη front line που έχει περισσότερο βαριά κορμιά κι όχι αθλητικούς παίκτες. Πάντως η απόφαση για ψηλό ίσως να αργήσει, δεδομένου ότι ο προπονητής της «Ένωσης» θέλει να δει πώς θα λειτουργήσει η ομάδα του όταν επιστρέψει στη δράση ο (επίσης βαρύς) Ζήσης Σαρικόπουλος.

Για την ώρα αυτό που προέχει για την ΑΕΚ είναι να αδειάσει μια θέση ξένου για να δηλωθεί ο Κούπερ. Ο Όου Ντι Ανοσίκε δεν υπολογίζεται καθόλου, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την αποδέσμευσή του. Ο Φιλ Σκραμπ έχει κερδίσει πόντους με τις τελευταίες του εμφανίσεις, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός (έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από Ισπανία και Τουρκία) για να παίζει περισσότερο και να εξελιχθεί. Ο Κρις Γουόρεν δεν χωρά πλέον, αλλά πρέπει να λύσει το ακριβό συμβόλαιό του. Πάντως δεδομένου ότι Κούπερ και Άρμστεντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχές στα τέσσερα εναπομείναντα ματς του Eurocup, είναι δύσκολο να φύγουν άμεσα Σκραμπ και Γουόρεν. Ένα σενάριο-που δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί-θέλει την ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Κούπερ να μη δηλώνει τον Μάλκολμ Άρμστεντ (που συν τοις άλλοις ήρθε με θλάση και είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος) και να μη συνεχίζει τη συνεργασία μαζί του. Όλα θα αποσαφηνιστούν προσεχώς…

Για την ώρα στην ΑΕΚ εστιάζουν στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ (19:00). Δεδομένου του ενθουσιασμού του κόσμου για τις συνεχείς νίκες και τις ηχηρές μεταγραφές, οι αισιόδοξοι κάνουν λόγο για περισσότερους από 10.000 θεατές στις κερκίδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλο το «κλάσικο» σε ένα γράφημα!! (pic)


Όλο το «κλάσικο» σε ένα γράφημα (pic)

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ένα γράφημα που αναπαριστά τον… καταιγισμό «πυρών» που δέχτηκε από την Μπαρτσελόνα η εστία της Ρεάλ, αποτυπώνει άριστα την εικόνα του «κλάσικο» και γιατί ήρθε το 0-4.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική απέναντι στη Ρεάλ. Το 4-0 όσο εντυπωσιακό είναι, άλλο τόσο… φτωχό φαντάζει βάσει της εικόνας του αγώνα, καθώς το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι Καταλανοί είχαν 18 σουτ και 7 εξ αυτών στην εστία ανάμεσα στα τέσσερα τέρματα που πέτυχε. Ο καταιγισμός πυρών που δέχτηκε ο αβοήθητος Κέιλορ Νάβας από τους «μπλαουγκράνα» αποτυπώνεται πιστά στο ακόλουθο γράφημα.

Και… για να μην ξεχνιόμαστε, όλα αυτά στο «Μπερναμπέου» και με τον Λιονέλ Μέσι αναπληρωματικό.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ριβάλντο: «Ζιντάν, ο νέος προπονητής της Ρεάλ»


Ριβάλντο: «Ζιντάν, ο νέος προπονητής της Ρεάλ»

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και ο Ριβάλντο πρότεινε τον προπονητή που θα προσλάμβανε ο ίδιος.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ήταν απίστευτοι, φαινόταν σαν να έκαναν προπόνηση. Η Ρεάλ έχει ήδη νέο προπονητή, τον Ζινεντίν Ζιντάν. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να του δοθεί μια ευκαιρία, όπως συνέβη με τον Πεπ Γουαρδιόλα και τον Λουίς Ενρίκε στη Μπαρτσελόνα», ο Ριβάλντο μετά την μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ουσιαστικά ο Ράφα Μπενίτεθ μετράει ώρες στον πάγκο της «βασίλισσας της Ευρώπης», με τον Βραζιλιάνο να προτείνει τον δικό του ιδανικό προπονητή.

Δείτε την ανάρτησή του




*Πηγή: sport-fm.gr*

Θετικός για Ρονάλντο ο Φαν Χάαλ!!


Θετικός για Ρονάλντο ο Φαν Χάαλ!

Δίχως να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, ο τεχνικός της Μαν. Γιουνάιτεντ, εξέφρασε «ανοιχτά» την επιθυμία να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και γνωρίζει πως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν/ αδύνατο.

Την επιστροφή του Κρισιτάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Την ώρα που ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και υπάρχουν φήμες περί αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ολλανδός κόουτς ελπίζει για την απόκτησή του, αναγνωρίζοντας βέβαια τις δυσκολίες.

«Κοιτάμε όλους τους παίκτες, όχι μόνο τον Ρονάλντο. Αλλά αυτούς τους παίκτες πολύ δύσκολα μπορείς να τους πάρεις», δήλωσε αρχικά.

«Για τον Ρονάλντο, ας περιμένουμε και ας ελπίζουμε. Παίζει στα άκρα, είναι γρήγορος και σκοράρει. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που δεν του αρέσει», προσέθεσε.

Πηγή: england365.gr

Νέο highlight από Αντετοκούνμπο!! (video)


Νέο highlight από Αντετοκούνμπο (video)

Μπορεί κόντρα στους Πέισερς να μην ήταν τόσο καλός όσο απέναντι στους Καβαλίερς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν παρέλειψε να προσφέρει ένα ακόμη θεαματικό κάρφωμα σε αγώνα των Μπακς.

Ακόμη και στις βραδιές που δεν είναι σούπερ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκει τον τρόπο να αφήνει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

Στην ήττα των Μπακς από τους Πέισερς ο 20χρονος φόργουορντ χόρεψε τον Πολ Τζορτζ κοντά στην base line, πέρασε από την εσωτερική και απογειώθηκε για ένα (ακόμη) καταπληκτικό κάρφωμα.

Απολαύστε τον!





*Πηγή: sport-fm.gr*