Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Δεν κοιτάμε ακόμη την ΑΕΚ»


Πρίφτης: «Δεν κοιτάμε ακόμη την ΑΕΚ»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση του Άρη απέναντι στην Καβάλα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης ενώ τόνισε πως για την ομάδα του προέχει το ματς με την Μπουντούτσνοστ κι όχι με την ΑΕΚ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη τους. Η Καβάλα μας προβλημάτισε και έπαιξε πολύ καλά αμυντικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε καλή αμυντική παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά και στο δεύτερο. Για εμάς τελείωσε αυτό το παιχνίδι, αύριο προπόνηση και η ζωή συνεχίζεται με διαδοχικά παιχνίδια. Καλή συνέχεια στην Καβάλα, εύχομαι να σωθεί είναι μία πόλη και μία ομάδα με την οποία έχω συναισθηματικό δέσιμο. Καλή επιτυχία και στον κόουτς Γιατζόγλου», τόνισε, αλλά δεν έκρυψε και τα παράπονά του από την ομάδα του. «εμείς παρουσιαστήκαμε επιπόλαιοι στο ανοιχτό γήπεδο, θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 15 πόντους. Κάναμε λάθη ανεπίτρεπτα και τα 8/28 τρίποντα ήταν κακό ποσοστό, χάσαμε 20 τρίποντα, τα περισσότερα ήταν ελεύθερα. Το θετικό ότι μέσα από την άμυνα μπορέσαμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα», δήλωσε ο προπονητής του Άρη.

Όσο για το αν οι παίκτες του σκέφτονται ήδη το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα; «Δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο με την Μπουντούτσνοστ, ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η Μπουντούτσνοστ από την πλευρά της παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ξέρουμε ότι έχουν σκληρή έδρα, δεν σκεφτόμαστε την ΑΕΚ, κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε αυτό του είδους η ομάδα, κοιτάμε την επόμενη μέρα, τον επόμενο αγώνα», απάντησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Τέλος, σχολιάζοντας τη δυναμική παρουσία του κόσμου παρότι ο αντίπαλος δεν ήταν εμπορικός, τόνισε: «Ο Άρης είναι μία ιδιαίτερη ομάδα, απευθύνεται στον κόσμο του, είναι του κόσμου του. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και έρχεται να μας βοηθήσει. Το έκανε και πέρυσι το κάνει και φέτος, είναι μεγάλη βοήθεια. Είναι και σημείο αναφοράς για την προσπάθεια μας, φανταστείτε να παίζεις σε άδειο γήπεδο, σημαντικό και αποτελεί τον έκτο μας παίκτη. Είναι καλός συμπαίκτης ο κόσμος του Άρη».

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, είπε με τη σειρά του: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε τις ομάδες. Ειδικά από τη στιγμή που τώρα άλλαξε και προπονητή. Για μας ήταν μία δύσκολη αποστολή γιατί δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μένουμε στα πολλά λάθη που κάναμε αλλά και στην καλή άμυνα που παίξαμε και κρατήσαμε την Καβάλα στους 50 πόντους. Κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να το δούμε στο βίντεο. Ένας παράγοντας είναι και η κούραση αλλά και το γεγονός ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε κάποια στιγμή και εκεί κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη».

Όσο για τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται με τους αγώνες κόντρα σε Μπουντούτσνοστ και ΑΕΚ; «Πηγαίνουμε να παίξουμε στην Ποντγκόριτσα, στην έδρα της Μπουντούτσνοστ που ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην Μπάνβιτ. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή για μας υπάρχει μόνο η Μπουντούτσνοστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: