Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ράμος: «Δεν αποδώσαμε όπως επιτάσσει η φανέλα της Ρεάλ»


Ράμος: «Δεν αποδώσαμε όπως επιτάσσει η φανέλα της Ρεάλ»

Σκληρή αυτοκριτική, αλλά όχι… αποδόμηση από τον Σέρχιο Ράμος.Ο εκ των αρχηγών της Ρεάλ παραδέχτηκε πως η απόδοση κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτική, αλλά έδειξε να πιστεύει ομάδα και Μπενίτεθ.

Στα δύσκολα πρέπει να μιλάνε οι ηγέτες και ο Σέρχιο Ράμος δεν κρύφτηκε μετά το διασυρμό της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (0-4).

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Απλώς να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εμφάνισή μας. Ο κόσμος της Ρεάλ δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις. Δεν αποδώσαμε όπως επιτάσσει αυτή η φανέλα. Πρέπει να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα. Για μας το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως υπολογίζαμε, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Πολλά πράγματα πήγαν στραβά. Σκόραραν πολύ νωρίς, ενώ εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες», τόνισε ο αμυντικός της Ρεάλ.

«Θα πρέπει να αφήσουμε ό,τι έγινε πίσω μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια, προκειμένου να έχουμε σε λίγους μήνες την ευκαιρία για τη ρεβάνς. Έχουμε έξι μήνες μπροστά μας ακόμη για να διεκδικήσουμε τρεις τίτλους. Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αποτυχία. Είμαστε στο πλευρό του προπονητή, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν και στην ομάδα. Για να πετύχουμε θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: