Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Καλάθης: «Ωρα για παιχνίδι!»

Ο Νικ Καλάθης δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την Εθνική.

Καλάθης: «Ωρα για παιχνίδι!»
Δεν κρατιέται ο Νικ Καλάθης. Αφού εξέτισε την τιμωρία του έχοντας χάσει τα πρώτα έξι φιλικά της Εθνικής εν όψει Μουντομπάσκετ, ο ομογενής γκαρντ ετοιμάζεται για την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την ελληνική ομάδα, στο αποψινό φιλικό με την Τουρκία (21:15).

Και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ανεβάζοντας στο Twitter μια selfie με τον Νίκο Ζήση και την ατάκα: «Game time» (μτφ: «ώρα για παιχνίδι»).


View image on Twitter
Game time..... @nik683

Πηγή: sport-fm.gr

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Σαμαράς!!

Στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει ο Γιώργος Σαμαράς! Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο «Sam» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα από το Νησί!

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Σαμαράς!
Σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχίσει την καριέρα του Γιώργος Σαμαράς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο «Sam», ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σέλτικ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με σύλλογο του Νησιού και είναι έτοιμος να επιστρέψει εκεί μετά τη διετία που είχε στη Μάντσεστερ Σίτι (2006-08)!

Αυτό το καλοκαίρι το όνομα του Γιώργου Σαμαρά είχε «παίξει» για Τουρκία και για Ισπανία. Όμως , ο διεθνής στράικερ βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο «Sam» είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές με ομάδα της Αγγλίας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποια είναι.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση εντός της ημέρας ή το αργότερο την Πέμπτη (21/8)! Πηγή: sport-fm.gr

Πρόβα κυπέλλου για τον Ηρακλή!

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία δίνει σήμερα ο Ηρακλής, ουσιαστικά σε ένα… crashtest προ των «αποκαλυπτηρίων».

Οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούνται στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης από τον Πιερικό στις 8 το βράδυ, με το Νίκο Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί μία πρόβα ενδεκάδας και σχηματισμού ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς. Βεβαίως ο έλληνας τεχνικός δεν έχει διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι δύο εκ των σημαντικότερων παικτών του, τους οποίους αμφότερους υπολογίζει για το βασικό σχήμα. Περόνε και Μπάμπα δε θα μπουν στο λεωφορείο για να μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη, συνεχίζοντας το ατομικό τους πρόγραμμα. Απών επίσης θα είναι και ο Παπαθανασίου.

Η αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές, θα συγκεντρωθεί στη Μίκρα το μεσημέρι και στις 17:15 θα αναχωρήσει για την Κατερίνη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Λαδάς, Χατζηβασιλάκης, Σμίλτος, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Καλφούντζος και Κάσσος.
Πηγή: metrosport.gr

Κοντεύει η «κίτρινη» μέρα της ανεξαρτησίας!!

Το παζλ της άρσης του απαγορευτικού φαίνεται ότι ολοκληρώνεται σήμερα, εκτός απρόοπτου, για τον Άρη και την προσπάθεια που κάνει όλους αυτούς τους μήνες η ΚΑΕ. Η αλληλογραφία της FIBA με την ΕΟΚ συνεχίστηκε και, επιτρέποντας στον Άρη να αποτινάξει από πάνω του το βραχνά της απαγόρευσης μεταγραφών που του έχει επιβληθεί από τον Ιανουάριο του 2012. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έστειλε στην ελληνική γλώσσα εγγράφως το αίτημα για την αποστολή επιστολής με την οποία η τελευταία θα βεβαιώνει ότι θα επιβλέπει την πορεία των διακανονισμών της ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της.

Στη συνέχεια η ΕΟΚ ζήτησε από τη FIBA το επίσημο έγγραφο με τους διακανονισμούς, το οποίο και έλαβε το μεσημέρι. Έτσι, η ΕΟΚ αναμένεται να στείλει στη FIBA τη σχετική επιστολή το ταχύτερο δυνατό.

Εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά, η ΚΑΕ Άρης αναμένεται να καταβάλει σήμερα τα χρήματα της προκαταβολής στον Άαρον Μάιλς, ώστε να πάρει το «ΟΚ» από τη FIBA για την άρση του απαγορευτικού και να προχωρήσει άμεσα στις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Είναι λογικό όλες αυτές τις ημέρες να υπάρχουν συζητήσεις και να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες προσθήκες, απλά η διοίκηση περιμένει το «οκ», για να είναι νομότυπη σε ότι κάνει.

Από μόνη της και μόνο μια τέτοια ανακοίνωση για άρση του απαγορευτικού θα φέρει χαμόγελα διαρκείας στο “Nick Galis Hall».

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης δεν έχει φύγει καθόλου όλο το καλοκαίρι, παίρνοντας πάνω του το θέμα και πιέζοντας όπλο αυτόν τον καιρό με κάθε τρόπο για την έγκαιρή λύση του θέματος. Οι κίτρινοι έχουν επενδύσει σε πολύ χρόνο και χρήμα, που έχει αποβεί και εις βάρος της ομάδας σε πολλά ζητήματα.

Ο κόσμος περιμένει ανακοινώσεις για την ενίσχυση, μιας και η μοναδική καλή είδηση σε αγωνιστικό θέμα ήταν αυτή της παραμονής του Σπύρου Μούρτου και του Σάσα Βεζένκοφ. Στον αντίποδα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης πήρε μεταγραφή, ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν ανανέωσε, ο Τζέρεμι Χαντ δε συνεχίζει για ευνόητους λόγους, ο Μιχάλης Πελεκάνος έκανε χρήση ειδικού όρου, για να συνεχίσει στην Πλοέστι, ενώ μετά τη φυγή του Αντώνη Ασημακόπουλου αναζητείται φόρμουλα στην περίπτωση του Κώστα Χαρίση, που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Το θετικό είναι και ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται στο περιθώριο της επιστροφής του εθνικού μας συγκροτήματος στην Αθήνα, να κάνει κάποιο ταξίδι-αστραπή, για να έχει μια μίνι ενημέρωση από τους συνεργάτες του. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στη Λιθουανία με την Εθνική Ανδρών, ήταν σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του για την επιλογή των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν και φαίνεται ότι στις περισσότερες θέσεις έχουν βρεθεί οι εκλεκτοί.

Αύριο πάντως, αρχίζει ανεπίσημα οι υποχρεώσεις. Στις 21-22/8 θα γίνουν οι αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις των παικτών, παράλληλα με τον κλινικό ορθοπεδικό έλεγχο.

Στις 25 του μήνα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» και στις 28-29/8 οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ. Οπότε, η επίσημη ενημέρωση για άρση του απαγορευτικού θα βοηθήσει και ψυχολογικά τους «κίτρινους»!
Πηγή: metrosport.gr

Τουρκική ψυχρολουσία στην Αθήνα!! (video)

Ο Ντογκούς Μπαλμπάι αποδέχτηκε την πρόκληση του κουβά με το παγωμένο νερό στην… Αθήνα, όπου βρίσκεται με την αποστολή της Τουρκίας για φιλικό με την Ελλάδα.

Τουρκική ψυχρολουσία στην Αθήνα (video)
Η τρέλα του Ice Bucket Challenge συνεχίζεται. Και παρότι έχει αρχίζει να κουράζει (αν και γίνεται για φιλανθρωπικούς λόγους, αρκετοί το κάνουν απλά για τη δημοσιότητα χωρίς να προσφέρουν στο σκοπό), επεκτείνεται και φτάνει και στο… ΟΑΚΑ.

Ο Ντογκούς Μπαλμπάι αποδέχτηκε την πρόκληση του κουβά με το παγωμένο νερό στην… Αθήνα, όπου βρίσκεται με την αποστολή της Τουρκίας για φιλικό με την Ελλάδα.

Ο Τούρκος γκαρντ με τη σειρά του προκάλεσε-όπως προβλέπεται-τρεις ακόμη ανθρώπους. Οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα Κερέμ Τουντσερί και Τσεντί Οσμάν μαζί με τον Γκοκχάν Σιρίν.

Δείτε το βίντεο στο instagram


Πηγή: sport-fm.gr

Στη Μολδαβία με κόσμο και… Αγγελίδη!!

Στο Κισινάου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ, έχοντας στο πλευρό της αρκετούς οπαδούς και από τη διοίκηση τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Στη Μολδαβία με κόσμο και… Αγγελίδη
Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Ζίμπρου, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη Μολδαβία μετά από 1,5 ώρα πτήσης και στην ρουμανική πρωτεύουσα τους περίμεναν αρκετοί οπαδοί, οι οποίοι ανήκουν στον σύνδεσμο του συλλόγου «Βόρειοι».

Μαζί με την «ασπρόμαυρη» αποστολή ταξίδεψε για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης.

Ωστόσο, το παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα φτάσει στη Μολδαβία από τη Ρωσία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στις 8, ενώ μία ώρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Γλύκο, Γιακουμή, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδη, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Παναγιωτούδη, Ποζατζίδη, Σαββίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδη, Τζιόλη και Μαντούρο.Πηγή: sport-fm.gr

«Διαπραγματεύεται με ΑΕΚ για Τσούλι η Μπέτις»

Δημοσίευμα εφημερίδας της Σεβίλλης αναφέρει πως η Μπέτις δεν είναι αρνητική για παραχώρηση του Τσούλι, που φέρεται να εξετάζεται από την ΑΕΚ για τη θέση του επιθετικού.

«Διαπραγματεύεται με ΑΕΚ για Τσούλι η Μπέτις»
Το όνομα του Τσούλι εμφανίστηκε χθες στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ως λύση που εξετάζεται για την ενίσχυση της επίθεσης, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πάντως πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια ειλημμένη απόφαση για την απόκτησή του παρά μόνο διερευνητικές κρούσεις.

Πάντως στην Ισπανία μιλούν για διαπραγματεύσεις. Η «Estadio Deportivo» της Σεβίλλης αναφέρει πως η Μπέτις δεν βλέπει με κακό μάτι το ενδεχόμενο δανεισμού του 23χρονου επιθετικού, ωστόσο ο τελευταίος είναι που έχει ενδοιασμούς να μετακομίσει στην Ελλάδα και ειδικά σε μια ομάδα που παίζει στη Football League.

Αρχικά δεν υπήρχε πρόθεση να παραχωρηθεί ο Τσούλι από τους «βερδιμπλάνκος», αλλά από τη στιγμή που δεν θεωρείται βασικός η ομάδα του δείχνει διάθεση έστω να το συζητήσει.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην παρουσία στο ρόστερ της ΑΕΚ των Κορδέρο και Μπαρμπόσα, που έχουν παίξει στα ισπανικά γήπεδα. Πηγή: sport-fm.gr

Τι «παίζει» με Μανωλά!!

Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για ταξίδι του Κώστα Μανωλά στην Αγγλία, ενώ η Άρσεναλ φαίνεται πως υποχωρεί για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ και στο προσκήνιο είναι Γιουβέντους, Ρόμα.

Τι «παίζει» με Μανωλά
Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, αν και στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ για την μεταγραφή του διεθνούς στόπερ.

Συγκεκριμένα, εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο 23χρονος αμυντικός ουδέποτε έφυγε από την Ελλάδα και, μάλιστα, ήταν μέχρι προχθές στου Ρέντη, όπου και συμμετείχε στην πρόσφατη προπόνηση των Πειραιωτών πριν το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι φέρονται να κάνουν πίσω για την απόκτηση του Μανωλά, ενώ πιο δυνατά «παίζει» η μετακίνηση του παίκτη στην Ιταλία, αφού Γιουβέντους και Ρόμα παραμένουν στο προσκήνιο.

Οι «τζιαλορόσι», επίσης, αναμένεται να επανέλθουν με περισσότερα χρήματα, καθώς η επικείμενη πώληση του Μπενατιά αλλάζει τα δεδομένα για να κινηθούν πιο άνετα για τον Έλληνα στόπερ. Πηγή: sport-fm.gr

Βένος: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Άρη»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, Γιάννης Βένος.

Βένος: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον Άρη»
Στον τρόπο με τον οποίο ο Άρης θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική αναζητείται από χθες, όταν και ολοκληρώθηκε η σύσκεψη όλων των φορέων του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη λύση είναι η μοναδική που υπάρχει σύμφωνα με όλους τους εμπλεκόμενους, εκτός από τον Παναγιώτη Στεφανίδη, και – όπως δήλωσε ο Γιάννη Βένος – πρέπει να στηριχθεί από ανθρώπους που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

«Είναι μια εξέλιξη που περίμενε όλος ο κόσμος. Μπορεί να λέγαμε “να παίξει η ομάδα στη Β’ Εθνική”, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε στάσιμοι εδώ και τρεις μήνες και τώρα βλέπουμε μία εξέλιξη. Μπορεί να μας πονάει να βλέπουμε τον Άρη στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στη συνέχεια ανέφερε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν:

«Ο Άρης χρειάζεται ανθρώπους μέσα από την οικογένεια, που να τον αγαπάνε και να έχουν αποδεδειγμένα ήθος. Με αυτά τα στοιχεία μπορεί να δοθεί όραμα στον κόσμο»

Όσον αφορά τα χρήματα που μπορούν να μαζευτούν από τον κόσμο, υπογράμμισε: «Εφόσον γίνουν οι σωστές κινήσεις, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και θα δώσουν από μόνοι τους τα χρήματα που απαιτούνται για να ανέβει η ομάδα».

Καταλήγοντας, ο κ. Βένος μίλησε και για την στάση των βετεράνων: «Είμαστε πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του συλλόγου. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια να στηθεί ο σύλλογος από την αρχή».Πηγή: sport-fm.gr

Επιμένουν για Μανωλά οι Άγγλοι!!

Για συμφωνία Ολυμπιακού – Άρσεναλ για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία, με τον διεθνή άσο να προγραμματίζεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Επιμένουν για Μανωλά οι Άγγλοι
Άλλο ένα δημοσιεύματα έρχεται να «δυναμώσει» τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να είναι μια… ανάσα από τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «caughtoffside.com» υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους Λονδρέζους και τον Ολυμπιακό για ένα ποσό 11 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, αναμένεται σύντομα ο διεθνής στόπερ να μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Μανωλάς αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες επιλογές του Βενγκέρ μαζί με τον Λοράν Κοσιελνί και τον Περ Μερτεζάκερ.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στο Νησί για να τελειώσει τη μεταγραφή του, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά των Πειραιωτών ή εκείνη του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον χθεσινό αγώνα της Άρσεναλ στην έδρα της Μπεσίκτας για τα πλέι οφ του Champions League, ο Αλσατός τεχνικός του βρετανικού συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω επί του θέματος αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, δεν είμαστε κοντά στην απόκτηση κανενός παίκτη». Πηγή: sport-fm.gr

Στο Μάντσεστερ ο Ρόχο!! (pics)

Έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα είναι ο Μάρκος Ρόχο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ και ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες από την άφιξή του στην αγγλική πόλη.

Στο Μάντσεστερ ο Ρόχο (pics)
«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» είναι για τον Μάρκος Ρόχο η μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως είχε δηλώσει χθες ο Αργεντινός στόπερ στην πατρίδα του.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή, βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Νησί, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Τον παίκτη υποδέχθηκε μέλος από τη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου με τα φλας να αστράφτουν με την έξοδό του από το πολυτελές αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Τα πάντα για Σάμαρη η Μπενφίκα!!

Προτεραιότητα αποτελεί για την Μπενφίκα η απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, σύμφωνα με τη Record. Για τι ποσά μιλούν οι Πορτογάλοι.

Τα πάντα για Σάμαρη η Μπενφίκα
Αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι εφικτό, στα μέτρα των δυνάμεών της, για να αποκτήσει τον Ανδρέα Σάμαρη είναι η Μπενφίκα, όπως αναφέρει η πορτογαλική Record.

Ο προπονητής της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός μέσου δεδομένου ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα δεν υπολογίζεται μέχρι τις αρχές του 2015 λόγω τραυματισμού και πρώτη του επιλογή είναι ο άσος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία συζητήσεων για ποσό κάτω από τα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά ο πρόεδρος των «αετών», Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

«Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και όπως όλα δείχνουν η Μπενφίκα θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής», καταλήγει το δημοσίευμα. Πηγή: sport-fm.gr

Άλλος… ΠΑΟΚ!!

Με το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ να είναι σαφέστατα επηρεασμένο από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών αναχώρησε η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη Μολδαβία και τον αγώνα με την Ζίμπρου.

Άλλος… ΠΑΟΚ!
Χωρίς να γίνει κάποια δήλωση αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Μολδαβία, όπου αύριο το βράδυ θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Πάντως, κατά τη συγκέντρωσης της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ήταν εμφανές ότι οι παίκτες και προπονητικό τιμ είναι επηρεασμένοι από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του Τζαβέλλα και τον Βίτορ από την «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Μάλιστα, δεν υπήρχαν χαμόγελα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απέφευγαν να συμμετάσχουν σε πηγαδάκια και είχαν το μυαλό τους στην επικείμενη αναμέτρηση.

Η αποστολή αποτελείται από τους Γλύκο, Γιακουμή, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδη, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Παναγιωτούδη, Ποζατζίδη, Σαββίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδη, Τζιόλη και Μαντούρο.

Εκτός από την ομάδα, με το τσάρτερ που θα πετάξει για το Κισινάου θα ταξιδέψουν και ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπάθησαν να αλλάξουν κάπως το κλίμα. Πηγή: sport-fm.gr

Συμφωνία Μπάγερν με Μπενατιά!!

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Μέντι Μπενατιά, όπως υποστηρίζει η «Equipe». Στο Μόναχο ο ατζέντης του παίκτη για να κλείσει το deal.

Συμφωνία Μπάγερν με Μπενατιά
Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μέντι Μπενατιά από τη Ρόμα είναι Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατέθεσε πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ, με τους Ρωμαίους να ζητάνε 35 εκατ., όμως, ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Γερμανίας, με αποτέλεσμα να κλείσει η συμφωνία.

Ο ατζέντης του 27χρονου διεθνούς άσου, Μούσα Σισοκό, μετέβη στο Μόναχο τη Δεύτερα (18/8) για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Ρόμα «βλέπει» τον Ματία Νάστασιτς της Μάντσεστερ Σίτι ως αντικαταστάτη του Μαροκινού αμυντικού και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση. Πηγή: sport-fm.gr

Πρόταση από Μάλαγα σε Βασιλειάδη!

Μέσα στη μέρα αναμένεται η Μάλαγα να καταθέσει πρόταση στον Κώστα Βασιλειάδη. Παραμένει στα υπόψη της Μπαρτσελόνα ο 30χρονος άσος.

Πρόταση από Μάλαγα σε Βασιλειάδη
Σύμφωνα με τον Τύπο της Μάλαγας, η Ουνικάχα αναμένεται να καταθέσει μέσα στη μέρα την πρότασή της στον Κώστα Βασιλειάδη.

Ο Ζοάν Πλάθα έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση του 30χρονου σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ισπανία μετά την αποχώρησή του από την τουρκική Αναντολού Εφές.

Αυτό που… φοβούνται στη Μάλαγα είναι η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτηση του διεθνούς άσου και όπως γίνεται αντιληπτό μπορούν να του προσφέρουν περισσότερα χρήματα και κυρίως καλύτερη προοπτική, μιας και αποτελούν ομάδα με μεγαλύτερες βλέψεις.Πηγή: sport-fm.gr

Φεύγει ο Φωτάκης!!

Σύντομα αναμένεται στον Ατρόμητο να σημειωθούν εξελίξεις για την λύση της συνεργασίας με τον Φωτάκη, η οποία θα δρομολογήσει την υπόθεση για τη μεταγραφή ενός μέσου.

Φεύγει ο Φωτάκης
Τις επόμενες μέρες είναι αρκετά πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις όσον αφορά το «διαζύγιο» του Γιώργου Φωτάκη με τον Ατρόμητο.

Ο 32χρονος χαφ έχει αντιληφθεί ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου για τη νέα σεζόν και για αυτό τον λόγο βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Για αυτό δεν πρέπει να αποκλείσουμε άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία θα δρομολογήσει το αντίστοιχο θέμα για την απόκτηση ενός χαφ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Περιστεριώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Κοστίν Λάζαρ που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, όπως και εκείνες του Πάπε Σο και του Γκάρι Κουλιμπαλί, δίχως όμως να υπάρχει κάτι νεότερο μέχρι στιγμής.Πηγή: sport-fm.gr

Τι δήλωσε ο Βενγκέρ για Μανωλά!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας. Δείτε τι απάντησε.

Τι δήλωσε ο Βενγκέρ για Μανωλά
(Photo: Action Images)
Ερώτηση για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά δέχτηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τον πρώτο αγώνα με την Μπεσίκτας για τα play offs του Champions League στην Κωνσταντινούπολη (0-0).

«Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω επί του θέματος αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, δεν είμαστε κοντά στην απόκτηση κανενός παίκτη», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός και πρόσθεσε: «Σίγουρα, είμαστε λίγο ελλιπείς στην άμυνα κι ανησυχώ, αλλά θα έχουμε από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον Μερτεζάκερ και πάλι μαζί μας». Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνει και Φίντελεφ!!

Ακόμη μία μεταγραφή ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Εργοτέλης, αφού από χθες το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ.

Παίρνει και Φίντελεφ!
Πολύ κοντά σε μία πολύ σημαντική προσθήκη βρίσκεται ο Εργοτέλης. Από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ, ο οποίος θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Νάπολι.

Ο 25χρονος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τίγκρες και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του.

Ο Αργεντινός στόπερ άρχισε την καριέρα του από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία έπαιξε από το 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Δεν έκανε, πάντως, πολλές συμμετοχές. Συνολικά 35 και σημείωσε τρία γκολ.

Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του 2012 πήγε στη Νάπολι, στην οποία μέτρησε τέσσερις συμμετοχές. Το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν (2012-2013) τον βρήκε ως δανεικό στην Πάρμα.

Μόλις μία συμμετοχή και ξανά δανεικός. Αυτήν τη φορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου έπαιξε εφτά φορές. Την περσινή σεζόν είχε δεκαεφτά παιχνίδια με την Τίγκρες. Πηγή: sport-fm.gr

Επιτέλους… όλοι!!

Με πλήρη σύνθεση για πρώτη φορά, μιας κι επανέρχεται από την τιμωρία του ο Νικ Καλάθης, η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ την Τουρκία στην προτελευταία πρόβα εν όψει Μουντομπάσκετ.

Επιτέλους… όλοι

Κι αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία, όχι απλώς επειδή απομένουν δέκα μέρες για το Μουντομπάσκετ, ούτε γιατί οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεπροβοδίσουν την «επίσημη αγαπημένη», αλλά και γιατί θα είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας που θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση. Ο Νικ Καλάθης εξέτισε την τιμωρία του και θα παίξει με το εθνόσημο για πρώτη φορά μετά από το προολυμπιακό τουρνουά του 2012. Ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει από τον ομογενή γκαρντ να αναλάβει ηγετικό ρόλο δίνοντας ταχύτητα και δημιουργία στην επίθεση, αλλά και γρήγορα πόδια στην άμυνα. Με ενδιαφέρον αναμένεται ποιος εκ των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Ανδρέα Γλυνιαδάκη θα είναι εκτός δωδεκάδας, αφού αποτελεί κοινό μυστικό πως μεταξύ των δύο «παίζεται» η τελευταία θέση.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται και σήμερα από το ΟΑΚΑ, με γενική είσοδο στα 10 ευρώ και ελεύθερη είσοδο για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Η Τουρκία, που όπως και η Ελλάδα εξασφάλισε μέσω wild card τη συμμετοχή της στο Μουντομπάσκετ καθώς δεν είχε καν καταφέρει να περάσει την πρώτη φάση ομίλων στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Μάλιστα εκεί, στην πρώτη φάση, είχε γίνει το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, με την Εθνική να συντρίβει τους αντιπάλους της με 84-61 στο Κόπερ.

Στα έξι φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα, η ομάδα του Ενγκίν Αταμάν έχει δύο ήττες από Ισπανία (77-55 εκτός και 70-63 εντός έδρας), μία από το Βέλγιο εκτός έδρας (74-70), άλλη μια από τον Καναδά στη Σεβίλλη (72-66) και την Κυριακή έχασε από τη Σερβία στο Βελιγράδι (79-64). Μοναδική της νίκη ήταν επί του Πουέρτο Ρίκο στη σερβική πρωτεύουσα (77-66).

Το ρόστερ της Τουρκίας

Γκαρντ: Εντέρ Αρσλάν, Σινάν Γκιουλέρ (Γαλατάσαραϊ), Ντογκούς Μπαλμπάι (Αναντολού Εφές), Κερέμ Τουντσερί (Μπεσίκτας), Μπάρις Ερμίς (Τουρκ Τέλεκομ), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ).

Φόργουορντ: Τσεντί Οσμάν, Τσενκ Ακιόλ (Αναντολού Εφές), Εμίρ Πρέλτζιτς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Μπάρις Χερσέκ (Καρσίγιακα).

Σέντερ: Κερέμ Γκονλούμ, Φουρκάν Αλντεμίρ (Γαλατάσαραϊ), Ομέρ Ασίκ (Πέλικανς), Ογκούζ Σαβάς (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ).Πηγή: sport-fm.gr

Αρκάδες οι… Καμερουνέζοι!!

Σε καμία άλλη προσθήκη για το υπάρχον ρόστερ δεν προχωρά η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται «επενδύσεις» για την ακαδημία του συλλόγου.

Αρκάδες οι… Καμερουνέζοι
Στην στελέχωση της ομάδας Νέων του συλλόγου, ώστε στο μέλλον να προκύψουν και άλλοι παίκτες που θα αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, προχωρούν οι διοικούντες τον συλλόγου.

Όλο αυτό το διάστημα περνούν από το «μικροσκόπιο» του Στάικου Βεργέτη δύο νεαροί Καμερουνέζοι, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στον Έλληνα τεχνικό.

Ο λόγος για τον 17χρονο εξτρέμ, Ασέν, και τον 20χρονο, Τζιμπόνα, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με τους Αρκάδες και για φέτος τουλάχιστον θα αγωνίζονται με την Κ-20.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζιμπόνα έχει σταθεί άτυχος, μία και υπέστη ρήξη μηνίσκου σε μία από τις πρώτες προπονήσεις του στην Τρίπολη.

Όμως, το γεγονός ότι σύντομα θα χειρουργηθεί και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης, δεν αποτρέπει τους Αρκάδες να τον εντάξουν στη δύναμή τους, μια και θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο μέλλον.Πηγή: sport-fm.gr

Ελπίζουν για Αυλωνίτη!!

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι μεταγραφές του Ιμπαγάσα και του Φούντα στον Πανιώνιο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν την απόφαση του Μίτσελ για τον Αυλωνίτη.

Ελπίζουν για Αυλωνίτη
Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τρέχουν να καλύψουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται οι Νεοσμυρνιώτες να ανακοινώσουν τις συμφωνίες με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο Αργεντινός μέσος μετά το… σίριαλ με την εμπλοκή της Βέροιας θα υπογράψει για έναν χρόνο, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Παράλληλα, όμως, οι «κυανέρυρθοι» χρειάζονται ενίσχυση και στα μετόπισθεν και η καλύτερη δυνατή λύση θα είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον Ολυμπιακό και έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Ο Έλληνας αμυντικός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Πανιώνιο και θα ήταν μία καλή λύση για φέτος, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένει την απόφαση του Μίτσελ για το αν τον υπολογίζει στους Πειραιώτες.Πηγή: sport-fm.gr

«Κλείνει» με επιτελικό!

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού φέρεται να βρίσκεται η Skoda Ξάνθη.

«Κλείνει» με επιτελικό
Την τελευταία της μεταγραφή με την οποία θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα το ρόστερ της φετινής σεζόν είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Skoda Ξάνθη.

Όπως γράφει η SportDay, φαίνεται πως είναι θέμα ημερών – ίσως και ωρών – η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού από τους Ακρίτες, με την πληροφορίες να θέλουν τον παίκτη να προέρχεται από την Αργεντινή.

Μάλιστα, εντός της ημέρας είναι αρκετά πιθανό να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ παράλληλα στάσιμη παραμένει εκείνη του Κάρλος Κάλβο που δεν υπολογίζεται εν όψει της πρεμιέρας από τον Σάκη Τσιώλη. Πηγή: sport-fm.gr

Πήρε Γεωργιάδη, φήμες για Ραούλ Μπράβο!!

Παίκτης της Βέροιας είναι από τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον σύλλογο της Ημαθίας να φημολογείται ότι εξετάζει την περίπτωση του πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού!

Πήρε Γεωργιάδη, φήμες για Ραούλ Μπράβο
Αν και μέχρι πριν από λίγες μέρες η περίπτωση του Αλεξάνταρ Κάταϊ για να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή της Βέροιας έμοιαζε αρκετά πιθανή, οι ιθύνοντες του συλλόγου απέκτησαν τελικά τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει εδώ και αρκετό καιρό ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και οι Ημαθιώτες κατάφεραν να ξεπεράσουν και το ενδιαφέρον της Καλλονής.

Μάλιστα, ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, έχοντας φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Με προσέγγισε ο Πρόεδρος και πραγματικά με έπεισε ότι έχει όραμα και στόχους που δεν περιορίζονται στην παραμονή. Ήρθα με τη φιλοδοξία να εκπληρώσουμε μαζί αυτούς τους στόχους».

Παράλληλα, φημολογείται πως ενδιαφέρεται για τον Ραούλ Μπράβο. Ο λόγος για τον πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος και απασχολεί τη Βέροια, αλλά πρόκειται σαφώς για μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ… μέχρι τέλους!!

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ με έναν ίσως και δύο ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Σήμερα το τεστ με Ρήγα Φεραίο.

ΑΕΚ… μέχρι τέλους
Το «παράθυρο» ενίσχυσης με 1-2 παίκτες ακόμη παραμένει ανοικτό στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ζητήσει επιτακτικά μεταγραφή σε κάποια θέση, αλλά αν βρεθεί κάτι που τον καλύπτει και θα γεμίσει ακόμη περισσότερο την κιτρινόμαυρη «φαρέτρα», δεν θα πει όχι.

Χθες στα Χάνια Πηλίου έγινε νέα μεταγραφική συζήτηση υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συζητήθηκαν ονόματα για τη θέση του σέντερ φορ και του μεσοαμυντικού. Η περίπτωση του 23χρονου Ισπανού Τσούλι, που ανήκει στην Μπέτις, είναι μια που έχει απασχολήσει την «Ένωση», αλλά περισσότερο διερευνητικά. Για τη θέση του μεσοαμυντικού υπάρχει… σταθερά το όνομα του Κώστα Κατσουράνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά δεν αποκτηθεί επιθετικός ο Βασίλης Τσεβάς είναι πολύ πιθανό να μην δοθεί δανεικός (όπως ήταν η αρχική σκέψη). Αντίθετα, ο Άνταμ Τζανετόπουλος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς στο κέντρο της άμυνας αποτελεί μάλλον πέμπτη στη σειρά επιλογή.

Παίζει και φεύγει

Το τελευταίο της φιλικό στο βασικό στάδιο προετοιμασίας δίνει σήμερα η ΑΕΚ (18:00, ΟΤΕ Sport 5) απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Ο Τραϊανός Δέλλας θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές αλλά δεν αναμένεται να αλλάξει ριζικά την ενδεκάδα, για να δει πώς λειτουργούν κάποιοι παίκτες που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας δίπλα σε «βασικούς». Ένας εξ αυτών είναι ο Φαγέ, που λογικά θα παίξει δίπλα στον Κορδέρο στο κέντρο. Στο κέντρο άμυνας αναμένεται να χρησιμοποιηθούν Σαρρής και Σβάρνας, ενώ χθες στην τακτική ο Ντακόλ έπαιξε σέντερ φορ κι ο Αραβίδης τραβήχτηκε στα άκρα.

Αμέσως μετά το φιλικό, η αποστολή της ΑΕΚ θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα γίνει το επόμενο τεστ με τη Ρόμα, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα με τον Φωκικό για το Κύπελλο.Πηγή: sport-fm.gr

Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές»!

Την πειθαρχία έχει πάνω από όλα στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, ο οποίος προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους Τζαβέλλα και Βίτορ. Διαβάστε ό,τι έχει γίνει με τους δύο παίκτες τις τελευταίες δύο μέρες.

Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές»!
Κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όταν αναλάμβανε επίσημα τα καθήκοντά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι για εκείνον πρώτα από όλα είναι η ομάδα και κανένας ποδοσφαιριστής ή άλλο πρόσωπο.

Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να αποδείξει ο έμπειρος τεχνικός πως αυτά που υποστήριζε στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου δεν είναι απλώς λόγια.

Ο Αναστασιάδης προτίμησε εν όψει του αγώνα με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League να αφήσει εκτός αποστολής δύο «ενδεκαδάτους» παίκτες (τον Τζαβέλλα και τον Βίτορ), παίρνοντας μεγάλο ρίσκο, για να μην χάσει την πειθαρχία μέσα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, στην προχθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και ο 61χρονος τεχνικός του έκανε αρκετές παρατηρήσεις, ενώ λίγο αργότερα έγινε έξαλλος με τον Μιγκέλ βίτορ που δεν ακολουθούσε τις εντολές του σε μία άσκηση.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να παίρνουν από πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη. Ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να το κάνει με πλασέ και όχι με κουντεπιέ, όπως ήθελε ο προπονητής του, και τον έστειλε στα αποδυτήρια.

«Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις», είπε ο Αναστασιάδης στον παίκτη και εκείνος του απάντησε: «αυτά μπορώ, αυτά κάνω». Έτσι ο προπονητής του ζήτησε να αποχωρήσει και ο παίκτης το έκανε, βρίζοντας και ξεσπώντας ακόμα και σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Εκείνη τη στιγμή ο Αναστασιάδη είπε:

«Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;», δείχνοντας ότι είχε καταλάβει από πέρσι ότι το θέμα της ομάδας ήταν η έλλειψη πειθαρχίας. Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όσον αφορά τέτοιου είδουης ζητήματα, τόνισε: «Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».

Στη χθεσινή προπόνηση Αναστασιάδης ζήτησε από τους δύο παίκτες να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους. Ο Τζαβέλλας παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος – όχι μόνο δεν το έκανε – αλλά υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, και έτσι πλέον τον λόγο έχει πλέον η διοίκηση του συλλόγου.

Πάντως, εκείνο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο Βίτορ εκδηλώνει τάσεις φυγής και όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά. Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά σε Κέβιν Αρώνη ο Ολυμπιακός!!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο ομογενή γκαρντ Κέβιν Αρώνη για να συμμετάσχει στην προετοιμασία και αν πείσει να αποκτηθεί, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday o Ολυμπιακός.

Κοντά σε Κέβιν Αρώνη ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι», εξετάζουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αρκετό καιρό την περίπτωση του Αρώνη, που εκτός απροόπτου θα συμμετάσχει στη προετοιμασία της ομάδας και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί και πιθανότατα θα δοθεί δανεικός για να ενταχθεί στο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των Πειραιωτών να κάνουν πρόταση για συμμετοχή στη προετοιμασία στον παίκτη, πλην των δεδομένων ικανοτήτων που φαίνεται να διαθέτει, είναι και η κίνησή του να καταθέσει τα χαρτιά για έκδοση ελληνικού διαβατηρίου (η οικογένειά του κατάγεται από την Κέρκυρα). Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και άμεσα αναμένονται εξελίξεις στις συζητήσεις Ολυμπιακού-Αρώνη, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι θετικές.



Πηγή: sport-fm.gr

Έρχεται ο Μπερίσα, δεν «καίγονται» για αντι-Αλφάρο!!

Ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Βαλμίρ Μπερίσα στον Παναθηναϊκό. Πώς οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» η μεταγραφή του Αλφάρο. Αμφίβολο αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης. Μέντες ο αντι-Κουτρουμπής.

Έρχεται ο Μπερίσα, δεν «καίγονται» για αντι-Αλφάρο
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε τον Αλεχάνδρο Αλφάρο, αλλά «κλείνει» τον Βαλμίρ Μπερίσα. Ο 18χρονος Σουηδός με αλβανικές ρίζες επιθετικός θα απαντήσει σήμερα στην πρόταση που του έχει γίνει και όλα δείχνουν πως θα πει το «ναι». Η συμφωνία με τη Ρόμα για δανεισμό του για ένα χρόνο είναι δεδομένη κι απομένει το ίδιο και για τον ποδοσφαιριστή, που δέχτηκε προτροπές από τον συμπατριώτη του, Εμίρ Μπαϊράμι, να υπογράψει. Στον σουηδικό Τύπο αναφέρθηκε πως αν όλα πάνε καλά, ο Μπερίσα θα είναι στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Αμφίβολο αν θα αποκτηθεί άλλος

Η μεταγραφή του Αλεχάνδρο Αλφάρο «χάλασε». Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για σοβαρά ζητήματα που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει στο γόνατό του και το οποίο-παρότι έχει αρκετές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια-ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Οι «πράσινοι» μετά από εισηγήσεις των γιατρών Τζουρούδη και Κουλουμέντα αποφάσισαν πως θα ήταν ρίσκο να υπογράψουν τον ποδοσφαιριστή. Κι επειδή επρόκειτο για ιατρικό θέμα, δεν αναφέρθηκαν επισήμως σε αυτό.

Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε για το «ναυάγιο» αργά το βράδυ και ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού είχε εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Μαγιόρκα, είχε έρθει με όρεξη στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει για δύο χρόνια και μάλιστα το πρωί γνωρίστηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Κορωπί.

Στον Παναθηναϊκό είχαν μινι-σύσκεψη μετά τη χθεσινή αρνητική τροπή. Ο Γιάννης Αναστασίου διαβεβαίωσε πως δεν «καίγεται» να πάρει παίκτη άμεσα, αλλά θα εξεταστεί κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση μετά το ματς με τη Μίντιλαντ. Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσει το θέμα του Σιμάο Σαμπρόσα (άλλοτε συμπαίκτη του Τάκη Φύσσα στην Μπενφίκα), καθώς ο 35χρονος Πορτογάλος είχε προταθεί αλλά σε πρώτη φάση είχε προτιμηθεί ο Αλφάρο. Όσο για πιθανή επαναπροσέγγιση με τον Μεντί Αμπέντ, δεν φαίνεται πιθανή. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή μεσοεπιθετικού μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και σε τιμή που είναι στις δυνατότητες της ΠΑΕ θα γίνει κάποια κίνηση.

Έδειξε Μέντες

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μοιάζει δύσκολο να είναι έστω και στην αποστολή στο πρώτο ματς των play offs με τη Μίντιλαντ για το Europa League μετά τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς. Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε χθες πως προτίθεται να βάλει στόπερ τον Μέντες δίπλα στον Σίλντενφελντ κι όχι τον Τριανταφυλλόπουλο, που θα παραμείνει δεξί μπακ. Αν συμβεί αυτό, ο Λαγός θα παίξει στο κέντρο μαζί με Ζέκα και Πράνιτς. Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Κοτσόλης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ. Εκτός αποστολής θα είναι ο Κλωναρίδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο!!

Σε πρώτο πλάνο παραμένει για την Μπενφίκα η περίπτωση του Σάμαρη, την ώρα που Άρσεναλ, Γιουβέντους και Ρόμα θα παλέψουν για τον Μανωλά. Πιθανό το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για Μανιάτη, Χολέμπας.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο
Σε περίεργη θέση βρίσκονται στον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αφού αρκετοί από τους Έλληνες διεθνείς της ομάδας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και για κάποιους ήδη έχουν οι συζητήσεις για την παραχώρηση τους.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Κώστας Μανωλάς για τον οποίο κινούνται «ζεστά» η Γιουβέντους και η Άρσεναλ, αλλά στο «κόλπο» μπαίνει ξανά η Ρόμα μετά την επικείμενη πώληση του Μπενατιά. Συγκεκριμένα, στην Ιταλία έγραψαν ότι η «Γηραιά» κυρία προσφέρει 2 εκατ. ευρώ τώρα και άλλα 10 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, αν ισχύει κάτι τέτοιο, η απάντηση των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να είναι αρνητική. Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι προτείνουν ένα ποσό που φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ, αλλά και αυτά θεωρούνται λίγα. Πάντως, είναι αρκετά πιθανό να επανέλθει με καλύτερη πρόταση η Ρόμα, αφού θα βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Μαροκινού στόπερ.

Επόμενος είναι ο Ανδρέας Σάμαρης για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μπενφίκα, ώστε να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία της γραμμή. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι «αετοί» πιέζουν για να κάνουν δικό τους τον διεθνή χαφ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν «καίγεται» να πουλήσει κάποιον από τους παίκτες του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ορίσει τιμές πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τον καθένα. Πάντως, ο 25χρονος μέσος υπολογίζεται κανονικά εν όψει της νέας σεζόν από τον Μίτσελ, ενώ και ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Εκτός από τον Μανωλά και τον Σάμαρη, ενδιαφέρον από συλλόγους της Premier League υπάρχει και για τον Γιάννη Μανιάτη, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. Παλιότερα υπήρχαν φήμες για την Έβερτον, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει χτυπήσει την πόρτα των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, παρά τα σενάρια που υπήρχαν για αποχώρησή του (μετά το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και από την Τουρκία), δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να αλλάζει το μέλλον του διεθνούς μπακ-χαφ.

Πάντως, όλο αυτό το διάστημα ακούγονται διάφορες φήμες και για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αλλά καμία αγγλική ομάδα δεν έχει ενημερώσει σχετικά τον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

Τίποτα σοβαρό ο Ρονάλντο!

Μυϊκό κι όχι στο γόνατο, όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα στο τέλος της περασμένης σεζόν, είναι το πρόβλημα του Ρονάλντο, που αποχώρησε στο ημίχρονο του πρώτου τελικού Σούπερ Καπ μεταξύ Ρεάλ κι Ατλέτικο.

Τίποτα σοβαρό ο Ρονάλντο
Ανησυχία επικράτησε στις τάξεις των φίλων της Ρεάλ όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επέστρεψε από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου τελικού του ισπανικού Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» (1-1).

Πολλοί φοβήθηκαν πως επανήλθε το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, που είχε ταλαιπωρήσει τον Πορτογάλο στο τέλος της περασμένης περιόδου και επηρέασε την απόδοσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως απλώς είχε κάποια ενόχληση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Έτσι ο Κάρλο Αντσελότι μετά από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ αποφάσισαν να τον προφυλάξουν από κάτι χειρότερο και μάλιστα εκτιμάται πως είναι πολύ πιθανό να παίξει στον επαναληπτικό τελικό που θα γίνει την Παρασκευή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πηγή: sport-fm.gr

«Το μέλλον σου είναι εδώ»

Αποφασισμένος να καλέσει τον Γιάννη Αναστασίου για αναπροσαρμογή συμβολαίου είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ύστερα από την απόφαση του Έλληνα τεχνικού του «τριφυλλιού» να απαντήσει αρνητικά στη Γκενκ.

«Το μέλλον σου είναι εδώ»
Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες από το Βέλγιο που ήθελαν τον Γιάννη Αναστασίου να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Γκενκ.

Όπως έγινε γνωστός, ο βελγικός σύλλογος πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές στον Έλληνα τεχνικό από εκείνες που έχει να λαμβάνειν στο «τριφύλλι».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 42χρονος προπονητής απάντησε αρνητικά, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε χωρίς να χρονοτριβήσει τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ώστε να μην μάθουν από τρίτους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Μου έκανε πρόταση η Γκενκ, αλλά δεν τη συζήτησα καν, διότι τους είπα ότι έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το μυαλό μου είναι εδώ και στα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Μίντιλαντ», τόνισε ο Αναστασίου στους δύο άνδρες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι «το μέλλον σου είναι εδώ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και για σένα και για την ομάδα να έχεις πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά φυσικά δεν περνάει από το μυαλό μου και από μυαλό κανενός στο κλαμπ, ότι μπορεί να μη συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, πρόθεση του κ. Αλαφούζου είναι να καλέσει μέχρι τον Δεκέμβριο τον Έλληνα προπονητή για αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και στα μπόνους στόχων. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2016, αλλά μπορεί να συζητηθεί και επέκτασή του.

Από εκεί και πέρα, πριν από την προπόνηση ο Αναστασίου μίλησε και στους παίκτες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας ότι «είχα μια πρόταση από την Γκενκ, αλλά δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολούθουν».

Στη συνέχεια, τους έδειξε στο βίντεο φάσεις από αγώνες της Μίντιλαντ και τους είπε: «Είναι μία ομάδα, που μοιάζει πολύ στη Σταντάρ. Εχει πολύ καλούς παίκτες στα χαφ και στην επίθεση, αλλά και με αδυναμίες στην άμυνα. Είναι δυνατοί στα στημένα και έχουν πετύχει αρκετά γκολ. Παίζουν πειθαρχημένα, τρέχουν πολύ. Θέλουν μεγάλη προσοχή οι ακραίοι τους, πρέπει να εγκλωβίσουμε τους κεντρικούς τους χαφ να μη μοιράζουν την μπάλα μπροστά και να πιέσουμε ψηλά την άμυνά τους, γιατί έχει αδυναμίες».Πηγή: sport-fm.gr

Υπάρχει και η… πρωταθλήτρια!!

Η Ατλέτικο «υπενθύμισε» στη γηπεδούχο Ρεάλ πως είναι πρωταθλήτρια και ισοφαρίζοντας στο 87’ με τον Ραούλ Γκαρθία το γκολ του Χάμες από το 81’ απέκτησε προβάδισμα για το Σούπερ Καπ. Δείτε τα γκολ.

Υπάρχει και η… πρωταθλήτρια
Πέρσι έκαναν το λάθος να μην την υπολογίσουν μέχρι να τους… πάρει το πρωτάθλημα. Φέτος η Ατλέτικο φρόντισε να στείλει το μήνυμα σε Ρεάλ (αλλά και Μπαρτσελόνα) πως θα είναι και πάλι ισχυρή, παρά την αναγκαστική ανανέωση μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών. Στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε όρθια παίρνοντας 1-1 από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και την περιμένει την Παρασκευή στο «Βιθέντε Καλντερόν» για μινι-ρεβάνς για την απώλεια του Champions League.

Ο Χάμες, που στο ημίχρονο αντικατέστησε τον λαβωμένο Ρονάλντο, άνοιξε λογαριασμό στο 81’ κι άρχισε την απόσβεση των 80 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά ο Ραούλ Γκαρθία ισοφάρισε στο 88’ για τους πρωταθλητές, που δέχτηκαν πίεση μόνο στο δεύτερο μέρος.

Πώς έπαιξαν

Η Ρεάλ βασίστηκε στη δοκιμασμένη συνταγή του 4-3-3, με μοναδικές αλλαγές από πέρσι την επιστροφή Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια και την παρουσία του Κρόος στο κέντρο, καθώς και του Κεντίρα στην εξέδρα. Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ και Μαρσέλο ήταν η συνήθης τετράδα στην άμυνα, Αλόνσο και Μόντριτς οι άλλοι δύο της τριάδας του κέντρου, ενώ μπροστά υπήρχε το λεγόμενο… BBC, με Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο, με τον Χάμες να μένει στον πάγκο. Η ανανεωμένη Ατλέτικο με κάτι σαν 4-5-1 είχε τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, τον Μογιά αντι-Κουρτουά στο τέρμα, Σικέιρα αντι-Φιλίπε Λουίς στα αριστερά και τους Σαούλ και Μάντζουκιτς να είναι οι νέοι… Βίγια-Ντιέγκο Κόστα.

Το ματς

Η Ρεάλ είχε την κατοχή, όχι όμως και την ουσία στο πρώτο μέρος, με τον Μπέιλ να δείχνει όρεξη, αλλά τους Ρονάλντο και Μπενζεμά μακριά από τον καλό τους εαυτό και μοναδική καλή στιγμή μια κεφαλιά του Πορτογάλου που πέρασε άουτ. Η Ατλέτικο ακολουθώντας την περσινή φιλοσοφία ήταν «μαζεμένη», με βασικό στόχο το μηδέν και απείλησε από δύο φορές με Μάντζουκιτς και Σαούλ εκμεταλλευόμενη τα κενά των γηπεδούχων.

Ο Κριστιάνο δεν επέστρεψε από τα αποδυτήρια λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Χάμες πήρε τη θέση του και η Ρεάλ τα πάνω της στο δεύτερο μέρος. Έγινε πιο πιεστική και κατά συνέπεια απειλητική, με τον Μογιά να σταματά δύο φορές τον Μπέιλ και τον Κρόος να σπαταλά μοναδική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα ψηλά στο 70’. Έντεκα λεπτά μετά ήρθε η επιβράβευση για τη «βασίλισσα», με τον Χάμες να εκμεταλλεύεται την αδυναμία της άμυνας των «ροχιμπλάνκος» να απομακρύνουν και με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή να σκοράρει. Κι ενώ η Ατλέτικο έδειχνε ακίνδυνη, ισοφάρισε στο 88’, όταν όλη η άμυνα της Ρεάλ έμεινε σαστισμένη σε εκτέλεση κόρνερ, όχι όμως και ο Ραούλ Γκαρθία που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ρεάλ (Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κρόος, Μόντριτς (78’ Μόντριτς), Μπέιλ, Ρονάλντο (46’ Χάμες), Μπενζεμά.

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα (63’ Ανσάλντι), Χουανφράν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Σαούλ (57’ Γκριεσμάν), Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (78’ Χιμένεθ). Πηγή: sport-fm.gr

Επίσημα «αετός»!

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Ζούλιο Σέζαρ, αφού ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης από τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Επίσημα «αετός»
Ο βετεράνος διεθνής Βραζιλιάνος γκολκίπερ, που είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές μέρες με τους Λουζιτανούς, θα αντικαταστήσει τον Γιαν Ομπλακ, που «μετακόμισε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης, και προορίζεται για βασικός σε όλες τις διοργανώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Η αποστολή της Μίντιλαντ!!

Η Μίντιλαντ ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Europa league και αργά το βράδυ της Τρίτης ο τεχνικός των Δανών ανακοίνωσε την αποστολή.

Η αποστολή της Μίντιλαντ
Ο Γκλεν Ρίντερσχορμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κρίστιαν Μπακ και Πέτερ Αντερσον, ο οποίοι είναι τραυματίες.


Έτσι, στη 19άδα θα βρίσκονται οι:

1. Lasse Heinze
3. Tim Sparv
6. Jim Larsen
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. Andre Romer
33. Paul Onuachu
35. Frederik Moller
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun Πηγή: sport-fm.gr

Ανησυχία για Κριστιάνο στη Ρεάλ!!

Πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ. Ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κι αντικαταστάθηκε στο σούπερ καπ με την Ατλέτικο.
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της «βασίλισσας», έπειτα τον τραυματισμό του Πορτογάλου άσου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα για το σούπερ Καπ Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης (σ.σ. ακολουθεί επαναληπτικός στις 22/8) με τον Χάμες Ροντρίγκες να παίρνει τη θέση του.
ADVERTISEMENT
Έπειτα από μία σύγκρουση με τον Χουανφράν ο «CR7» ένιωσε έντονους πόνους στο αριστερό του γόνατο, που δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει και πλέον αναμένονται οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί για να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.
Πηγή: gazzetta.gr

Όταν τους βρίσκουν οι άλλοι... !!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον Χόρχε Μπενίτες, τη λογική του Μίτσελ και τις δύο όψεις του νομίσματος όσον αφορά τις μεταγραφές.
Μια χαρά είναι η μεταγραφή του Μπενίτες στον Ολυμπιακό. Μια χαρά είναι το σκεπτικό της, βγει δεν βγει. Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν ταλαντούχο επιθετικό από την Παραγουάη, τον οποίο έχει τσεκάρει 12 φορές ο Μίτσελ (κατά δήλωσή του) και δεν ξέρουμε πόσες και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Τον έχουν περάσει από κόσκινο λοιπόν και όταν ο προπονητής ξεκαθαρίζει, ότι τον συγκεκριμένο παίκτη θέλει και κανέναν άλλο, όλοι οι άλλοι πρέπει να πάνε πάσο.
ADVERTISEMENT
Επίσης, όταν τα ταλέντα από χώρες της Λατινικής Αμερικής (και όχι μόνο...) τα ανακαλύπτουν άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, λέμε πάντα «μα πού τους βρίσκουν;», και γιατί δεν μπορούμε να τους ανακαλύψουμε εμείς;». Τώρα που ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική, οι περισσότεροι δεν τον πιστεύουν, έστω και αν δεν τον έχουν δει ακόμα αγωνιζόμενο.
Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός καλά έκανε και προχώρησε στην απόκτηση του Μπενίτες ακόμα και αν ο παίκτης δεν βγει, δεν προσαρμοστεί. Δεν είναι λάθος η κίνηση. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να μπει στο πνεύμα της ομάδας, η... μπαλαδόφατσα (προσωπικά μου θυμίζει στο πρόσωπο λίγο Εστάι...), αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε επιθετικό που θα μπορέσει να μπει στις καρδιές των φίλων της ομάδας.
Από εκεί και πέρα το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Ο Μίτσελ, στις δηλώσεις του στην Τουρκία (που μόνο συνηθισμένες δεν ήταν και πραγματικά υποκλινόμαστε στον Ισπανό που δεν κρύφτηκε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους) ξεκαθάρισε ότι προτιμά παίκτες με το όνομα του Μπενίτες και όχι παίκτες ονόματα και με βαριά ποδοσφαιρική κληρονομιά, όπως οι Ετό και Ρομπίνιο που να θέλουν η ομάδα να αρχίζει και να τελειώνει σε αυτούς. Σωστή είναι η σκέψη του Ισπανικού τεχνικού, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά. Γιατί αν αυτή η άποψη γίνει κανόνας, τότε ποτέ στο μέλλον δεν θα μπορέσουμε να δούμε ξανά παίκτη με το όνομα του Ριβάλντο.  
Πηγή: gazzetta.gr

Προς διάλυση η Κοινωνία Μελών!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που προέκυψαν μετά το χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Αρη. Το παρών έδωσαν οι Άγγελος Μισιρλής, Τάσος Ταμπακούλης, Θόδωρος Τανούλας, Λάζαρος Παπαδόπουλος από το ΔΣ, οι Γιώργος Χατζής και Σταύρος Ιωάννου της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ομηρος Φωτιάδης.

Μετά από πέντε ώρες συζήτησης, η απόφαση που ελήφθη ήταν η προκήρυξη έκτακτης γενικής συνέλευσης την Πέμπτη στις 20:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, με μοναδικά θέματα συζήτησης, το μέλλον της ΠΑΕ Αρης και τη διάλυση του ίδιου του φορέα, αφού σε περίπτωση υποβιβασμού στη Γ' Εθνική, δεν θα έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα 19/08/2014 συνεδρίασε το ΔΣ της ΚΜΑ και αποφάσισε ομόφωνα να συγκαλέσει έκτακτη ΓΣ με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Το μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ,
2. Διάλυση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ,
3. Διάφορα θέματα.
Η έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/08/14 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΚΜΑ, σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/08/2014 στις 20:30 στη θύρα 7 του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.
Βάσει του καταστατικού του Σωματείου (άρθρο 34 παράγραφος 2) για να συζητηθεί το θέμα διάλυσης της ΚΜΑ χρειάζεται η παρουσία του 50% συν ένα των οικονομικά τακτοποιημένων μελών συνεπώς η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη της ΚΜΑ (οικονομικά τακτοποιημένα και μη). Δικαίωμα ψήφου σε περίπτωση ψηφοφορίας έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος».

Παπαγεωργίου: «Εξαιρετικό το κλίμα, αύριο οι αποφάσεις»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου μόλις ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του Άρη μίλησε στους εκπορσώπους του Τύπου, αναφέροντας ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν οι «κίτρινοι». Έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση και επίσης επεσήμανε ότι αύριο θα γίνει η ενημέρωση προς τα διοικητικά συμβούλια των Κ.Μ.Α και εριασιτέχνη.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε αρχικά:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη των φορέων του Άρη, παρουσία και οργανωμένων. Θα πρέπει να σημειώσω το εξαιρετικό κλίμα στο οποίο διεξήχθη αυτή η συνάντηση, ασχοληθήκαμε με τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Ο Άρης στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Μέσα σε αυτό το κλίμα συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι και μπορώ να σας πω ότι αύριο η κοινωνία και ο ΑΣ θα έχουν έκτακτο δ.σ., θα ενημερώσουν τα συμβούλια για την πορεία της συζήτησης και θα ληφθούν οι αποφάσεις».

Στο ερώτημα αν ελήφθη κάποια απόφαση και ποια είναι η στάση της ΠΑΕ, ο κ. Παπαγεωργίου είπε:

«Δεν ελήφθη καμία απόφαση, έγινε διεξοδική συζήτηση, εγώ ανέλαβα την ευθύνη να ενημερώσω τα 15 μέλη του δ.σ. για την σημερινή συζήτηση. Μιλώ ως πρόεδρος του ΑΣ, δεν ξέρω ποια είναι η στάση της ΠΑΕ, μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Στεφανίδη».
Πηγή: metrosport.gr

Συγκίνηση για Ντι Στέφανο στο «Μπερναμπέου» (video)

Η Ρεάλ τίμησε με ευλάβεια τη μνήμη του Αλφρέδο Ντι Στέφανο πριν τον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Ατλέτικο. Συγκινητικό το σκηνικό στο «Μπερναμπέου».

Συγκίνηση για Ντι Στέφανο στο «Μπερναμπέου» (video)
Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο «έφυγε» τον Ιούλιο, αλλά οι φίλοι της Ρεάλ δεν είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν στο γήπεδο που μεγαλούργησε. Στο πρώτο παιχνίδι της «βασίλισσας» μπροστά στο κοινό της, η μνήμη του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τιμήθηκε όπως της άρμοζε.

Με μια γιγαντιαία φανέλα με τον αριθμό «9» απλωμένη στο κέντρο του γηπέδου δίπλα στα τρόπαια που κατέκτησε με την ομάδα και γύρω τις δύο ενδεκάδες, μια τετραμελή ορχήστρα να κάνει ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα, αλλά και τεράστια πανό στις κερκίδες με φωτογραφίες του εκλιπόντα και το «Ευχαριστούμε Αλφρέδο», που του οφείλει όλη η ποδοσφαιρική οικουμένη.

Το ενός λεπτού σιγή δεν τηρήθηκε ευλαβικά, καθώς τη σιωπή «έσπασε» το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, αλλά και τον ποδοσφαιριστών της Ρεάλ, που έδειχναν συγκινημένοι.




Πηγή: sport-fm.gr

Η seeded των ανδρών στο USA Open!

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις στο ταμπλό των ανδρών στο USA Open τένις που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

Η seeded των ανδρών στο USA Open
Η απόσυρση του Ράφα Ναδάλ, λόγω τραυματισμού, έστειλε τον Βαβρίνκα στο Νο 3, ενώ από την απουσία του Ισπανού σταρ επωφελήθηκε και ο Νταβίντ Φερέρ που μπήκε στην πρώτη τετράδα.

Η κλήρωση του τελευταίου Grand Slam του 2013 θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα γυναικεία ονόματα του τουρνουά.


Αναλυτικά, η λίστα:

1. Novak Djokovic, Serbia
2. Roger Federer, Switzerland
3. Stanislas Wawrinka, Switzerland
4. David Ferrer, Spain
5. Milos Raonic, Canada
6. Tomas Berdych, Czech Republic
7. Grigor Dimitrov, Bulgaria
8. Andy Murray, Great Britain
9. Jo-Wilfried Tsonga, France
10. Kei Nishikori, Japan
11. Ernests Gulbis, Latvia
12. Richard Gasquet, France
13. John Isner, United States
14. Marin Cilic, Croatia
15. Fabio Fognini, Italy
16. Tommy Robredo, Spain
17. Roberto Bautista Agut, Spain
18. Kevin Anderson, South Africa
19. Feliciano Lopez, Spain
20. Gael Monfils, France
21. Mikhail Youzhny, Russia
22. Philipp Kohlschreiber, Germany
23. Leonardo Mayer, Argentina
24. Julien Benneteau, France
25. Ivo Karlovic, Croatia
26. Gilles Simon, France
27. Santiago Giraldo, Colombia
28. Guillermo Garcia-Lopez, Spain
29. Lukas Rosol, Czech Republic
30. Jeremy Chardy, France
31. Fernando Verdasco, Spain
32. Joao Sousa, Portugal Πηγή: sport-fm.gr

Επίσημα η ανταλλαγή Ρόχο-Νάνι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσαν αργό το βράδυ της Τρίτης την ανταλλαγή ανάμεσα στους Μάρκο Ρόχο και Νάνι.

Επίσημα η ανταλλαγή Ρόχο-Νάνι
«Κόκκινοι διάβολοι» και «δράκοι» ανακοίνωσαν πως με 20.000.000 ευρώ ο 24χρονος διεθνής Αργεντινός αριστερός μπακ «μετακομίζει» στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ ο Πορτογάλος διεθνής μέσος θα αγωνιστεί ως δανεικός στο «Ντραγκάο».

Ο 27χρονος δεν έπεισε τον Λουί φαν Χάαλ στην προετοιμασία και στα φιλικά στις ΗΠΑ.

Πλέον, απομένει να περάσουν ιατρικές εξετάσεις οι δύο ποδοσφαιριστές και να υπογράψουν για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές τους. Πηγή: sport-fm.gr

Με «ξεναγό» τον Κατσικάρη!! (video)

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τις βλέψεις της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ και τις ομορφιές της Σεβίλλης, που θα φιλοξενήσει την ελληνική ομάδα στην πρώτη φάση.

Με «ξεναγό» τον Κατσικάρη (video)
Όσο πιο ψηλά γίνεται φιλοδοξεί να οδηγήσει την Εθνική στο Μουντομπάσκετ ο Φώτης Κατσικάρης.

«Θα μας λείψουν σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν θα μείνουμε σε δικαιολογίες και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε», δηλώνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα ως γνώστης της Ισπανίας μιλά για τις ομορφιές της Σεβίλλης που θα φιλοξενήσει τον όμιλο της ελληνικής ομάδας.



Πηγή: sport-fm.gr

Τελικά... τα κατάφερε!!

Η σκληρή Λουντογκόρετς δυσκόλεψε πολύ το έργο της Στεάουα στο Βουκουρέστι, όμως αυτή με τον Τσιπτσίου -που είχε χαμένο πέναλτι και ευκαιρίες- πήρε τη νίκη στα πλέι οφ του Champions League.

Τελικά... τα κατάφερε
Η αστοχία του Τσιπτσίου απ’ τα έντεκα βήματα δεν ήταν αρκετή για να σταματήσει την Στεάουα απ’ την νίκη επί της Λουντογκόρετς στα πλέι οφ του Champions League, αφού ο ίδιος ήταν που… πήρε το αίμα του πίσω.

Η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, με τον Στογιάνοφ κάτω απ’ τα δοκάρια να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, δεν άφησε τη Στεάουα να κάνει το… παιχνίδι της. Η απόκρουσή του στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσιπτσίου στο 33’ -μετά από ανατροπή του Μίνεφ στον Σανμαρτεάν- και μια ακόμα στο σουτ του ίδιου στο 45’ την κράτησαν στο 0-0 του ημιχρόνου, παρά την κατοχή των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μισό του ματς, η Στεάουα έδειξε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Κάτι που κατάφερε τελικά στο 88’, όταν ο Τσιπτσίου πήρε… εκδίκηση για το χαμένο πέναλτι και έστειλε την μπάλα σστα δίχτυα.

Στεάουα Βουκουρεστίου: Αρλάουσκις, Ράπα, Ζουκάλα, Λατοβλέβιτσι, Βαρέλα, Τσιπτσίου, Πρεπέλιτα, Στάντσιου (57’ Κεσερού), Σανμαρτεάν (90’ Φιλίπ), Μπρίφελντ, Πόπα (83’ Ιάντσου)

Λουντογκόρετς: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότι, Τερζίεφ, Ζούλιο Καϊσάρα, Ντιακόφ, Ζλατίνσκι (46’ Φάμπιο Εσπίνιο), Μαρσελίνιο (85’ Αμπέλ), Αλεκσάντροφ, Μισιτζάν, ΧάμζαΠηγή: sport-fm.gr

Το έκανε ντέρμπι!!

Ένα γκολ του Φόρσμπεργκ στις καθυστερήσεις έφερε το 2-1 στο Σάλτσμπουργκ-Μάλμε και έκανε ντέρμπι το ποια ομάδα θα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έκανε ντέρμπι
Η Σάλτσμπουργκ νίκησε 2-1 τη Μάλμε στην Αυστρία στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και άφησε ανοιχτή τη ρεβάνς στη Σουηδία την ερχόμενη εβδομάδα, αφού οι Αυστριακοί είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν 2-0, όμως στο 90΄ δέχτηκαν το γκολ από δικό τους λάθος και , έτσι, η ρεβάνς θα ίνα «κόλαση».

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι Αυστριακοί έχαναν ευκαιρίες και δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 16’, όταν μετά από κόρνερ του Λέιτγκεμπ, ο Σοριάνο σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά το δυνατό σουτ του Σίμερ άνοιξε το σκορ για τη Σάλτσμπουργκ. Η απογοήτευση των Σουηδών βοήθησε τους γηπεδούχους να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να δημιουργούν συνεχώς κινδύνους μπροστά στην αντίπαλη εστία. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, η Μάλμε βγήκε μπροστά και δημιούργησε κάποιους κινδύνους για την εστία του Γκουλάκσι.

Στην επανάληψη, οι Αυστριακοί μπήκαν ξανά δυνατά κα έχασαν κάποιες ευκαιρίες, φτάνοντας στο 2-0 με το καταπληκτικό απευθείας φάουλ του Σοριάνο στο 54’. Αυτό ανάγκασε τη Μάλμε να βγει μπροστά και να χάσει ευκαιρίες, αναγκάζοντας τον Γκουλάκσι σε σημαντικές επεμβάσεις. Στη συνέχεα, οι παίκτες της φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1979 πίεζαν, αλλά η αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής τους, δεν τους επέτρεπαν να απειλήσουν. Όμως, μια αναμπουμπούλα στο 90’ και ένα λάθος της άμυνας και του Γκουλάκσι, βοήθησε τον Φόρσμπεργκ να πλασάρει σε κενή εστία, να μειώσει σε 2-1 και να αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας.


ΣΑΛΤΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάκσι, Σβέγκλερ, Σιέμερ, Ούλμερ, Αντρέ Ραμάλιο, Μανέ (80’ Μπρούνο), Ιλσάνκερ, Λέιτγκεμπ (87’ Κεϊτά), Κάμπι, Σάμπιτζερ (85’ Αλαν), Σοριάνο

ΜΑΛΜΕ: Ολσεν, Τίνερχολμ, Χέλαντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χαλστί, Αντου, Κρουν (87’ Τσιμπίτσκι), Ρόζενμπεργκ, Φόρσμπεργκ, Τελίν (61’ Ερικσον) Πηγή: sport-fm.gr