Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σκέψεις και για Λάζαρ!!

Ο Κοστίν Λάζαρ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, καθώς η οικογένειά του είναι ακόμη εδώ και, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποί του περιβάλλοντός του, ο βασικός λόγος είναι η οικογένειά του και το σπίτι που δεν έχει ακόμη ξενοικιάσει.

Τονίζουν ακόμη ότι έχει προτάσεις στα χέρια του από ομάδες σε Τουρκία και Ισραήλ (και πάντα ανοιχτή την προοπτική επιστροφής στην Ρουμανία) , το σκέφτεται όμως ακόμη γιατί δεν είναι σίγουρος για το κατά πόσο οι συνθήκες ζωής σε αυτές τις χώρες είναι ασφαλείς. Κι ακόμη ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει πάρει την απόφασή του. Με απλά λόγια, το περιβάλλον του Ρουμάνου υποστηρίζει πώς η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς σκέψεις για τον Κοστίν Λάζαρ γίνονται στην Τούμπα. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν μάθει πώς ο 33χρονος μέσος, που εκτιμούν αγωνιστικά, δεν μπορεί να βρει το μεγάλο συμβόλαιο που έψαχνε και έχει ρίξει τις απαιτήσεις του σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες της καλοκαιρινής περιόδου. Τον θεωρούν μία πολύ καλή εναλλακτική λύση και δεν αποκλείεται να του κάνουν προσέγγιση τις επόμενες μέρες, ειδικά αν η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Europa League και τα παιχνίδια θα είναι αρκετά περισσότερα στη διάρκεια της σεζόν.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: