Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο Ρανιέρι «βλέπει» Τότεναμ για τίτλο!!


Ο Ρανιέρι «βλέπει» Τότεναμ για τίτλο

Ως τέταρτο φαβορί για το πρωτάθλημα θεωρεί την ομάδα του ο προπονητής της Λέστερ ο οποίος δεν είδε το ματς Μάντσεστερ-Άρσεναλ γιατί είχε βγει για φαγητό!

Τι κι αν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας; Τι κι αν η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά; Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πιστεύει πως έχουν περισσότερες πιθανότητες από την Λέστερ να σηκώσουν την κούπα.

Ή τουλάχιστον, έτσι δήλωσε. «Η Τότεναμ είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν παίζω παιχνίδια. Ο Μαουρίτσιο (Ποκετίνο) θα συμφωνούσε μαζί μου. Λέω την αλήθεια. Λέω αυτό που πιστεύω. Η Τότεναμ είναι δυνατή σε κάθε σημείο. Ξέρουν τι θέλουν», τόνισε ο Ρανιέρι και συνέχισε την… υπεράσπιση των “Spurs”: «Κανείς δεν μιλάει για την Τότεναμ. Αλλά είναι το φαβορί. Μετά είναι η Άρσεναλ και μετά η Μάντσεστερ Σίτι».

Παρά το γεγονός ότι από τα Χριστούγεννα η Λέστερ έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ο 64χρονος προπονητής, όπως ισχυρίζεται, δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί: «Δεν είμαστε η Μπάγερν Μονάχου, είμαστε η Λέστερ. Καταλαβαίνω γιατί όλοι έχουν εκπλαγεί με την θέση μας γιατί είναι απίστευτο, αλλά ούτε καν σκεφτόμαστε την κατάκτηση του τίτλου».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ρανιέρι δεν είδε καν το ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ καθώς είχε βγει για φαγητό με την γυναίκα του! «Ήμουν με την οικογένειά μου, δεν το είδα. Μετά ήμουν επικεντρωμένος στην Γουέστ Μπρόμγουιτς (επόμενη αντίπαλος της Λέστερ). Είναι σημαντικό (να κοιτάμε) αυτό που κάνουμε εμείς, όχι οι άλλοι», εξήγησε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντετοκούνμπο: «Νιώθω πιο άνετος μέρα με την ημέρα»


Αντετοκούνμπο: «Νιώθω πιο άνετος μέρα με την ημέρα»

Συνηθίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη νέα θέση που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στα ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών για το νέο του τριπλ-νταμπλ πέτυχε.

«Νιώθω πιο άνετος σε κάθε παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση. Στο τέλος της ημέρας, όμως, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πόιντ γκαρντ, αλλά να είμαι εκείνος που "τρέχει" την επίθεση. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές ικανότητες στις πάσες και μπορώ να βρω τον κατάλληλο παίκτη», τόνισε.

Ο Έλληνας άσος των Μπακς ερωτήθηκε και για τον αδερφό του Θανάση.

«Παίξαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο μέρες πριν ύστερα από ένα παιχνίδι. Μου έκανε trash talking! Μου "έλεγε έλα να παίξουμε, έλα να σε παίξω ένα μονό’’! Του έλεγα "Κώστα, δεν είσαι έτοιμος. Δεν το θες αυτό αδελφέ. Ηρέμησε". Μετά έπαιξε με τον μικρό μου αδελφό τον Άλεξ. Τελικά παίξαμε μέχρι τους επτά πόντους και με νίκησε. Με νίκησε!», τόνισε και συνέχισε:

«Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα περήφανος και συγκινημένος. Είμαι χαρούμενος να βλέπω τον μικρό μου αδελφό να βελτιώνεται κάθε μέρα. Νομίζω με κέρδισε με σκορ 6-4 ή 7-4. Ο στόχος μας είναι να γίνει εκείνος καλύτερος από εμένα. Και στη συνέχεια ο Άλεξ, ο πιο μικρός, να είναι ο καλύτερος απ' όλους μας», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φανή Χαλκιά: Η γυμνή της αλήθεια «Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»


Φανή Χαλκιά: Η γυμνή της αλήθεια «Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ομόφωνη αθώωσή της από κάθε κατηγορία για χρήση απαγορευμένων ουσιών στο Πεκίνο, το 2008, η χρυσή Ολυμπιονίκης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη.

Μια περιπέτεια 8 ετών έλαβε αίσιο τέλος για τη Φανή Χαλκιά. Το Εφετείο έκρινε ότι η πρώην πρωταθλήτρια είχε πέσει θύμα κυκλώματος νοθευμένων σκευασμάτων, ενώ στο πλευρό της ήταν οι δικηγόροι της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Γιάννης Μαρακάκης. Ετσι, κατάφερε να αλλάξει τον μύθο που λέει ότι οι κορυφαίοι αθλητές ντοπάρονται. «Οταν είσαι καθαρός, η δικαιοσύνη θα λάμψει, έστω και αργά.

Ολα κερδίζονται με υπομονή, όπως και το χρυσό μετάλλιο», ήταν η φράση που έλεγε στους δικούς της ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Μετά το χρυσό και όλες τις υπόλοιπες διακρίσεις, ακόμα και μετά τις κατηγορίες για ντόπινγκ, η Φανή εξελίχθηκε. Σπούδασε στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο, έκανε μεταπτυχιακό στη Στρατηγική Κρατών σε γαλλικό κολέγιο, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς έγινε marketing director του Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης, τον οποίο πέρυσι κατάφερε να απογειώσει. Με το χαμόγελο που πάντα τη διακρίνει μιλά για όλα όσα πέρασαν και όσα θα ήθελε να ’ρθουν.

inner

- Τι είχε γίνει το 2008, όταν σε κατηγόρησαν για ντόπινγκ στο Πεκίνο;
Είχα πάει για μια τιμητική συμμετοχή. Με είχε στείλει ο Γιάννης Ιωαννίδης γιατί ήμουν τραυματισμένη και δεν μπορούσα να συμμετέχω αγωνιστικά. Μου έκαναν έναν έλεγχο και βγήκα θετική. Επεσα από τα σύννεφα! Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε είχα δώσει αφορμή, μου έκαναν μάλιστα έλεγχο πολλές φορές – ακόμα και δύο φορές την ίδια μέρα.

- Και τι έγινε μετά; Ποιοι σε στήριξαν και ποιοι σε άδειασαν; Θεωρούσα ότι είχα πέντε φίλους, αλλά τελικά είχα δέκα. Δεν βίωσα ότι έγινε ένα σκάνδαλο και έμεινα μόνη μου. Είμαι τυχερή που έχω καλούς φίλους. Ακόμα και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμουν και ήταν χορηγοί μου πίστεψαν στην αθωότητά μου και δεν πήραν πίσω τις χορηγίες. Με υποστήριξαν και δεν αμφισβήτησαν την αλήθεια μου.

inner

- Ισχύει ότι από το 2004 και μετά κυνηγούσαν τους Ελληνες αθλητές περισσότερο απ’ ό,τι πιο παλιά με συνεχείς ελέγχους; Ο αθλητισμός για κάθε χώρα αντιπροσωπεύει την κοινωνία της. Δηλαδή δεν είναι τυχαίο που χώρες με υψηλό ΑΕΠ έχουν υψηλό αθλητισμό και δίνουν βαρύτητα σε αυτόν. Αυτό φυσικά θα έπρεπε να συμβαίνει και στην Ελλάδα, διότι είναι η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δυστυχώς, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν με τα χρόνια. Είναι δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες το κράτος να στηρίξει τους νέους αθλητές. Οσο για τα ντόπινγκ κοντρόλ, δεν μου αρέσουν οι συνωμοσίες και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα τα βλέπω αντικειμενικά. Σίγουρα, όμως, όταν μια μικρή χώρα παλεύει με μεγαθήρια δεν είναι ό,τι συνηθισμένο να χάνουν τα μεγαθήρια. Ακόμα και ο αθλητισμός είναι βιομηχανία...

- Γιατί σταμάτησες μετά το 2008 τον αθλητισμό; Δεν μπορούσες να συνεχίσεις;
Υπάρχουν δύο κομμάτια, το πειθαρχικό και το ποινικό. Στο πειθαρχικό τιμωρείσαι έτσι κι αλλιώς. Αν έρθει, όμως, κάποιος και δηλώσει ότι «εγώ το έβαλα στο φαγητό της», για παράδειγμα, και αυτό αποδεικνύεται, θα τιμωρηθείς και πάλι, αλλά για αμέλεια. Το ποινικό είναι άλλο κομμάτι. Στη δική μου περίπτωση έγινε αυτεπάγγελτα η ποινική δίωξη, αλλά η απόφαση καθυστέρησε πολύ διότι πήρε πολλές αναβολές, καθώς οι μάρτυρες κατηγορίας δεν εμφανίζονταν στα δικαστήρια. Ετσι πέρασαν οκτώ χρόνια. Μου κόστισε διότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσίαζαν. Επρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Μέσα μου, όμως, ήμουν αισιόδοξη γιατί ήξερα την αλήθεια. Οπως και ο προπονητής μου Γιώργος Παναγιωτόπουλος αλλά και οι άνθρωποι γύρω μου που συνεργαζόμασταν χρόνια και με εμπιστεύονταν. Σταμάτησα γιατί δεν μπορούσα να τρέξω για δύο χρόνια, συμμετείχα σε ένα meeting το 2011 και μετά δεν είχα κίνητρο. Νομίζω ότι ο αθλητισμός ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου και έψαχνα να βρω τα υπόλοιπα. Δεν ήμουν ποτέ εμμονική. Δηλαδή να κάνω πρωταθλητισμό και αυτός να είναι όλος ο κόσμος μου. Ηθελα να σπουδάσω και να κάνω κι άλλα πράγματα. Ευγνωμονώ τον Θεό για όλα όσα μου χάρισε και που με έφερε στον δρόμο που είμαι σήμερα. Είναι μεγάλη ευλογία να είσαι Ολυμπιονίκης, πόσο μάλιστα μιας χώρας που έχει γεννήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

- Τι δουλειές έκανες το διάστημα που είχες σταματήσει τον αθλητισμό;
Με τον αθλητισμό ασχολούμουν από μικρό παιδί. Κάποια στιγμή σταμάτησα στα 19 μου και δούλεψα με τον Σωκράτη Γκιόλια ως δημοσιογράφος, κάτι που έχω σπουδάσει, αλλά μόνο τις πρωινές ώρες. Παράλληλα, το βράδυ για να συμπληρώνω χρήματα, δούλευα ως σερβιτόρα. Ξέρω ότι δεν συνάδει ο αθλητισμός με τη νύχτα, αλλά είχα σταματήσει τον αθλητισμό για δυο χρόνια. Επέστρεψα στα 22 μου και όταν το ανακοίνωσα όλοι γελούσαν. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν μου έλεγε κάποιος ότι ξεκινάω αθλητισμό για να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά δεν ήξεραν ότι έκανα αθλητισμό από μικρή. Το απωθημένο είναι μεγάλο πράγμα και δεν ήθελα να ζω με ένα «αν». Το έκανα και τελικά έγινα χρυσή Ολυμπιονίκης!

- Πώς βίωσες την απόλυτη δόξα το 2004; Ποτέ δεν έχασα την ισορροπία μου και δεν την ψώνισα. Ηταν όμως δύσκολο να το διαχειριστώ. Είναι πιο δύσκολο να ξεπεράσεις μια τόσο μεγάλη επιτυχία παρά ένα σκάνδαλο ή μια αποτυχία. Ηταν σαν να βγήκα από το «Big Brother». Οταν μπήκα στο Ολυμπιακό Χωριό με γνώριζαν μόνο οι άνθρωποι του χώρου. Και μετά με ήξεραν σε παγκόσμιο επίπεδο. Περπατούσα στον δρόμο στη Γαλλία, στη Γερμανία ή στη Σουηδία και μου ζητούσαν αυτόγραφο. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν κάτι που επεδίωκα ποτέ, γιατί όταν ξεκίνησα μικρή να κάνω στίβο στη Λάρισα δεν σκεφτόμουν ότι θα γίνω γνωστή. Οταν μου συνέβη, έπαθα σοκ! Οταν κυκλοφορούσα μετά το χρυσό μετάλλιο, κάποιοι στον δρόμο τσίριζαν, με φιλούσαν, έπεφταν πάνω μου... Οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν συγκλονιστικές.

- Μετά το σκάνδαλο πώς αντιδρούσε ο κόσμος; Ο κόσμος με υποστήριξε. Δεν κράτησα το Πεκίνο άσχημα στο μυαλό μου γιατί τα συναισθήματα δημιουργούνται από αυτό που βλέπεις στα μάτια των άλλων. Και επειδή ήταν τόσο υποστηρικτικοί και φιλικοί μαζί μου δεν στάθηκα εκεί.

- Πώς χαρακτηρίζεις τη στάση των μίντια;
Ηταν φυσιολογική. Η ισορροπία είναι μια λεπτή γραμμή. Οταν είσαι εξώφυλλο ή πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ και σε αποθεώνουν, θα γίνει το αντιστρόφως ανάλογο όταν θελήσουν να σε αποδομήσουν. Το σοκ μου ήταν περισσότερο στην αποθέωση. Ημουν ολοσέλιδη φωτογραφία στη «Washington Post», στους «Times» και σχεδόν σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου, οι οποίες έγραφαν «η νέα Ελληνίδα θεά». Και εννοείται και σε όλες τις ελληνικές εφημερίδες...

- Πώς αισθάνθηκες που αθωώθηκες μετά από οκτώ χρόνια;
Μεγάλη χαρά και δικαίωση. Είναι αυτό που γνωρίζεις, το πιστεύεις αλλά περιμένεις να το ακούσεις. Αισθάνθηκα μόνο ανακούφιση. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ή να πάρεις πίσω όλα αυτά που συνέβησαν. Η καθυστέρηση των οκτώ χρόνων για την απόφαση δεν ξεπληρώνεται μεν, αλλά νιώθω δικαιωμένη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Μαρακάκη, που γνωριζόμαστε παιδιόθεν, και βέβαια τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα, διότι πίστεψε στην αθωότητά μου και με εντυπωσίασε ως δικηγόρος. Ηταν και οι δύο απίστευτοι.

- Σήμερα με τι ασχολείσαι;
Είμαι στη Σχολή Ικάρων, αλλά επειδή αγαπώ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στο μυαλό μου θα είμαι πάντα ερασιτέχνης αθλήτρια είμαι marketing director σε διάφορους αγώνες, όπως στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και δίνει χαρά σε χιλιάδες κόσμο. Ανά περιόδους συμμετέχω επίσης σε πολλές εθελοντικές δράσεις, όπως η εκγύμναση στις Φυλακές Κορυδαλλού, ένα πρόγραμμα στο υπουργείο Παιδείας για τη δημιουργία κινήτρων σε παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ενώ έχω επισκεφτεί και πολλά σχολεία. Τώρα προσπαθώ να φτιάξω προγράμματα για τα παιδιά των απόδημων Ελλήνων. Δηλαδή να συμμετάσχουν μέσα από τον αθλητισμό σε κατασκηνωτικά προγράμματα για να γνωρίσουν τη χώρα των γονιών τους ή των παππούδων τους.

- Ισχύει ότι οι αθλητές «ζείτε» αργότερα;
Οταν έκανα πρωταθλητισμό, δεν με απασχολούσε το έξω. Θεωρούσα ότι έκανα φυσιολογική ζωή: προπόνηση, σπίτι, καλή διατροφή, τέλος. Θεωρούσα ότι οι άνθρωποι σπαταλούσαν άδικα τη ζωή τους χωρίς κανέναν λόγο όταν ξενυχτούσαν. Ισως το πίστευα για να προστατεύομαι και να νιώθω φυσιολογική. Πάντως, εξαρτάται και από το πώς τελειώνεις από αθλητής. Δεν είμαι αγνώμων και δεν έχω κανένα απωθημένο. Η ζωή μου πριν και μετά τον αθλητισμό είναι γεμάτη εμπειρίες και έχω να θυμάμαι ωραία πράγματα. Και τα δύσκολα είναι τα πιο ωραία.

- Τι αναζητάς στην προσωπική σου ζωή;
Είμαι μοιρολάτρης και πιστεύω πως ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν θέλω να παντρευτώ, αλλά παιδί θα ήθελα να κάνω με τον άνθρωπο που θα πω ότι «θέλω να έχω το παιδί αυτού του άντρα και να βλέπω στα μάτια του παιδιού μου τα μάτια του». Ο σύντροφος είναι για μένα το θέμα, όχι το παιδί. Ολα, όμως, γίνονται στον χρόνο τους...

Πηγή: protothema.gr

Το ρεκόρ του Μαρινάκη με τα πρωταθλήματα!!


Το ρεκόρ του Μαρινάκη με τα πρωταθλήματα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μόνος πρόεδρος του Ολυμπιακού που ξεκίνησε τη θητεία του στο σύλλογο με έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα. Δείτε τη σχετική λίστα.

Το έκτο πρωτάθλημα επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη κατέκτησε ο Ολυμπιακός την Κυριακή. Πρόκειται για μία μοναδική επίδοση που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες με τον γνωστό επιχειρηματία στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο λόγος είναι πως ο Μαρινάκης είναι ο μόνος πρόεδρος στην ιστορία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ που έχει κατακτήσει έχει κατακτήσει έξι συνεχόμενους τίτλους μετά την ανάληψη της διοίκησης.

Όπως γράφει σήμερα το «Goal», ο Νίκος Γουλανδρής είχε εκκινήσει τη θητεία του στην προεδρία του Ολυμπιακού με τρεις κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε ισάριθμα χρόνια (1973, 1974, 1975), ο Σταύρος Νταϊφάς με τέσσερις (1980, 1981, 1982 , 1983).

Μάλιστα, ο Μαρινάκης ξεπερνάει κατά ένα τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, καθώς με τον τέως υπουργό Ναυτιλία η ομάδα είχε κατακτήσει 5+1 πρωταθλήματα, και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί ο μήνας που ανέλαβε την προεδρία ο από τον Θανάση Μέρμηγκα στο πρωτάθλημα της περιόδου 1953/54.

Τότε ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, που ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα τη δεκαετία του 50’ είχε δηλώσει πως «ο τίτλος ανήκει και στους δύο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσιρίλο: «Πρέπει να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ για να ελπίζει»


Τσιρίλο: «Πρέπει να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ για να ελπίζει»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στη Livesport για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Το πόσο πολύ θέλει να φτάσει στον τελικό ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την κατάληξη των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Αυτό υποστήριξε ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας στη Livesport ενόψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το κύπελλο. Αυτό το στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο», ανέφερε και συνέχισε:

«Το θετικό είναι ότι έρχεται από δύο καλά αποτελέσματα, έπαιξε καλά με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα και οι παίκτες έχουν πλέον καλύτερη ψυχολογία. Θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών όπως και τη δική μου. Φυσικά το έργο του δεν είναι εύκολο, έχοντας απέναντι του τον Ολυμπιακό που κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τη νίκη στην έδρα του προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση ενόψει της ρεβάνς», κατέληξε ο Ιταλός ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υψηλά πρόστιμα για τις αποβολές βάζει ο Στραματσόνι!!


Υψηλά πρόστιμα για τις αποβολές βάζει ο Στραματσόνι

Αφορμή οι πολλές αδικαιολόγητες αποβολές στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Η αποβολή του Μέστο στο 89ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ ξεχείλισε το ποτήρι. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός τελείωνε ένα ματς με παίκτη λιγότερο. Συγκεκριμένα η τέταρτη φορά στο τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας προηγηθεί οι δύο του Ζέκα και η μία του Κουτρουμπή.

Ο Στραματσόνι θεωρεί ότι κάποιες από τις αποβολές αυτές θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί από τους παίκτες, οι οποίοι κάποιες φορές δρώντας εν θερμώ αποβάλλονται από τους αγώνες και απουσιάζουν από τα επόμενα ματς της ομάδας.

Ο Ιταλός έχει συνομιλήσει με τον Σαραβάκο και έχει μεταφέρει τη γνώμη του και στον Γιάννη Αλαφούζο την ενόχλησή του. Πιστεύει ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί ο εσωτερικός κανονισμός και να ορίζει πρόστιμα και μάλιστα υψηλά σε περιπτώσεις αποβολών που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού έχει δώσει την συγκατάθεσή του σε κάτι τέτοιο, επισημαίνοντάς στον «Στράμα» ότι μπορεί να λειτουργήσει όπως εκείνος κρίνει ότι θα είναι καλύτερο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά στο «ναι» ο Ουζουνίδης!!


Κοντά στο «ναι» ο Ουζουνίδης

Θετικά αισιοδοξούν στον Πανιώνιο πως θα απαντήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν.

Εν αναμονή της απάντησης του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Εβρίτης τεχνικός στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με στελέχη της διοίκησης φαίνεται πως ζήτησε συγκεκριμένες εγγυήσεις για να παραμείνει στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως στάθηκε σε πράγματα όπως μεταγραφές, προπονητικό κέντρο και οικονομική σταθερότητα, τις οποίες σκοπεύουν να παρέχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ο Ουζουνίδης θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης, συνεχίζοντας το επιτυχημένο για φέτος έργο του στον Πανιώνιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά το ντόπινγκ κοντρόλ, χρειάστηκε αλκοτέστ!!!


Μετά το ντόπινγκ κοντρόλ, χρειάστηκε αλκοτέστ!

Με την βοήθεια της μπίρας ο Σιώπης έδωσε δείγμα για το ντόπινγκ κοντρόλ. Μετά όμως χρειάστηκε βοήθεια από φίλο για να πάει σπίτι του.

Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση η λήψη δείγματος για το ντόπινγκ κοντρόλ μετά τα παιχνίδια. Λίγο η κούραση του αγώνα, λίγο το άγχος ότι κάποιος σε περιμένει να του δώσεις το ποτηράκι, μπλοκάρει το… σύστημα και αρνείται να συνεργαστεί.

Κάπως έτσι την έπαθε και ο Σιώπης με το ματς Πανιώνιος-Λεβαδειακός, ο οποίος όσο κι αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να δώσει δείγμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal”, το πρόβλημα λύθηκε με την μπίρα, μόνο μετά προέκυψαν άλλα θέματα. Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ζαλίστηκε, καθώς όπως αποκάλυψε, ήταν η πρώτη φορά που έπινε αλκοόλ!

Ευτυχώς για τον 21χρονο παίκτη, προσφέρθηκε βοήθεια ώστε να φτάσει ασφαλής στο σπίτι του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης!!


Νέο τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης!

Ήταν να μην πάρει φόρα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης των Μπακς επί των Ρόκετς με νέο τριπλ-νταμπλ.

Ο Γιάννης πήρε φόρα και πλέον δεν κρατιέται. Πριν από λίγες ημέρες έκανε το πρώτο του τριπλ-νταμπλ, και τα ξημερώματα το πέτυχε και πάλι. Για δεύτερη φορά.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν από τους καλύτερος παίκτες των Μπακς στο παιχνίδι με τους Ρόκετς και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επικράτηση με 128-121. Λογικό καθώς σημείωσε 18 πόντους με 7/12 σουτ, κατέβασε 17 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είχε και 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα!

Έχοντας τον Έλληνα άσο σε μια τέτοια δαιμονιώδη κατάσταση όπως και τους Πάρκερ (36 πόντους) και Μίντλετον (30 πόντους) η ομάδα του Μιλγουόκι κατάφερε να πάρει ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο.

Καθοριστικό σημείο του αγώνα η τέταρτη περίοδος εκεί που το Μιλγουόκι με ένα σερί 13-1 μετέτρεψε το 112-111 σε 125-111. Κι όμως στο σημείο αυτό οι Μπακς δεν «κλείδωσαν» τη νίκη. Αντίθετα, έκαναν τέσσερα σερί λάθη και οι Ρόκετς μείωσαν σε 125-121. Στην επόμενη κρίσιμη επίθεση όμως υπέπεσαν σε παραβίαση πέντε δευτερολέπτων στην επαναφορά και έτσι κάπου εκεί τελείωσε το ματς με τους Μπακς απλώς να πετυχαίνουν άλλες τρεις βολές.


Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ΝΒΑ

Ουάσιγκτον Ουίζαρντς – Φιλαδέλφεια 76ερς 116-108
(Γουόλ 37, Γκόρτατ 18, Μόρις 16 – Σμιθ 25, Γκραντ 14)

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 100-96
(Τζέιμς 33, Ίρβινγκ 22, Τόμσον 14 – Έλις 28, Τζορτς 23, Χιλ 11)

Μπόστον Σέλτικς – Γιούτα Τζαζ 100-95
(Κράουντερ 22, Μπράντλεϊ 18, Τόμας 18 – Μακ 18, Λάιλς 18, Χέιγουορντ 16)

Μιλγουόκι Μπακς – Χούστον Ρόκετς 128-121
(Πάρκερ 36, Μίντλετον 30, Αντετοκούνμπο 18 (11 ασιστ, 17 ριμπάουντ) – Χάουγορντ 30, Χάρντεν 26, Αριθα 20)

Ντένβερ Νάγκετς – Μέμφις Γκρίζλις 96-103
(Φαρίντ 16, Χάρις 15, Ογκουστίν 11 – Ράντολφ 22, Τσάλμερς 15, Στέφενσον 14)

Σακραμέντο Κινγκς – Οκλαχόμα Θάντερ 116-131
(Κάζινς 35, Κάσπι 22, ΜακΛεμόρ 14 – Ντουραντ 27, Καντέρ 23, Σίνγκερ 22)

Λος Άντζελες Κλίπερς – Μπρούκλιν Νετς 105-95
(Κρόφορντ 26, Πολ 23, Ρέντικ 19 – Λόπες 25, Μπογκντάνοβιτς 19, Έλιγκτον 13)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ραντεβού ξανά 72 ώρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ!!


Ραντεβού ξανά 72 ώρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ

Μόλις τρεις μέρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, Λίβερπουλ και Σίτι συναντώνται ξανά για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς deja vu, που αποτελεί ευκαιρία για ρεβάνς ή απόδειξη πλήρους ανωτερότητας.

Η Μάντσετσερ Σίτι ήταν η νικήτρια του πρώτου τίτλου της χρονιάς, αφού επικράτησε της Λίβερπουλ στη διαδικασία των πέναλτι (3-1) στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Μόλις τρεις μέρες μετά τον τελικό του «Γουέμπλεϊ», οι «κόκκινοι» και οι «σίτιζενς» συναντώνται ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κλοπ θέλει σαφώς να πάρει την άτυπη ρεβάνς, ενώ οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα και την υπεροχή τους.

Η Σίτι που έχει ματς λιγότερο, θέλει σαφώς τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, την ώρα που οι «ρεντς» θέλουν το τρίποντο στο «Άνφιλντ» κυρίως για το γόητρο, αλλά και για να σφραγίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης χρονιάς.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λέστερ, υποδέχεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής την Γουέστ Μπρομ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ενγκολό Καντέ δεν θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι που θα λείψει για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, ενώ τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Άντι Κινγκ. Ωστόσο επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Άντι Σίμσον.

Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν χωρίς τον Έβανς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μόρισον.

Δύσκολο έργο κόντρα στη Γουέστ Χαμ θα έχει η δεύτερη της βαθμολογίας Τότεναμ. Τα «σφυριά» πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, με το παιχνίδι να αποτελεί μονομαχία ανάμεσα στους δύο κορυφαίους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σλάβεν Μπίλιτς θέλει να είναι εκείνος που θα σπάσει το αήττητο των τελευταίων επτά μηνών, του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μακριά από το Λονδίνο.

Από την άλλη η Άρσεναλ που έχασε έδαφος μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική, θα ψάξει τη νίκη κόντρα στη Σουόνσι, που πάντα της βάζει δύσκολα, με τους «Κύκνους» να μετρούν μόλις μία ήττα σε τέσσερα ματς στο «Emirates» από το 2011.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική

Τρίτη, 1/3 (21:45)

Νόργουιτς-Τσέλσι
Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας
Άστον Βίλα-Έβερτον
Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον
Λέστερ-Γουέστ Μπρομ

Τετάρτη, 2/3 (21:45)

Άρσεναλ-Σουόνσι
Γουέστ Χαμ-Τότεναμ
Στόουκ-Νιούκαστλ
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Σάββατο 5/2

Τότεναμ – Άρσεναλ (14.45)
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ (17.00)
Σουόνσι – Νόργουιτς
Τσέλσι – Στόουκ
Μαν. Σίτι – Άστον Βίλα
Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
Έβερτον – Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ – Λέστερ (19.30)

Κυριακή 6/2

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (15.30)
Γουέστ Μπρόμιτς – Μαν. Γιουνάιτεντ (18.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άγνοια Βαλβέρδε για Ρεάλ!!


Άγνοια Βαλβέρδε για Ρεάλ

Σε όσους γράφουν τα περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόσληψή του στη τεχνική ηγεσία παρέπεμψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους εκπροσώπους του Τύπου που τον ρώτησαν σχετικά.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν ως βασικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για τη τεχνική της ηγεσία το καλοκαίρι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν, προχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο, ρωτήθηκε σχετικά κατά την απονομή των βραβείων του περιοδικού «Panenka».

«Είμαι προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο που πήρα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα της ερώτησής σας και για ποιο λόγο μου την κάνετε. Αν έχετε απορίες σχετικά με όσα γράφονται, να ρωτήσετε αυτούς που τα γράφουν», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του στους εκπροσώπους του Τύπου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δοκιμασία» για Ατλέτικο!!


«Δοκιμασία» για Ατλέτικο

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Ρεάλ η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Σοσιεδάδ. Οι «μερένχες» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λεβάντε και η Μπαρτσελόνα τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει το πιο δύσκολο θεωρητικά έργο από τις πρωτοπόρους του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Σοσιεδάδ, η οποία απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης σεζόν και ψάχνει βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της.

Οι «ροχιμπλάνος» θα αγωνιστούν χωρίς τους Σάβιτς, Τόμας, Τιάγκο και Καράσκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μαρτίνεθ και Κανάλες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιχειρήσει να ξεσπάσει στην τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Λεβάντε, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο στην προηγούμενη αγωνιστική της Primera. Ο Ζινεντίν Ζιντάν καταστρώνει χωρίς τους Πέπε, Μπέιλ και Μπενζεμά τα πλάνα του. Στον αντίποδα, ο Ρούμπι δεν υπολογίζει τους Ιβάν Λόπεθ, Πέδρο Λόπεθ, Χοσέ Μαρί. Αμφίβολοι είναι οι Χουάνφραν και Γκαρσία.

Η Μπαρτσελόνα παίζει και εκείνη μακριά από την έδρα της, καθώς θα φιλοξενηθεί από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει μόνο τον Ραφίνια.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Τρίτη 1 Μαρτίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ (22:00)
Λας Πάλμας-Χετάφε (23:00)

Τετάρτη 2 Μαρτίου

Μπιλμπάο-Λα Κορούνια (21:00)
Θέλτα-Βιγιαρεάλ
Μάλαγα-Βαλένθια
Σεβίλλη-Εϊμπάρ
Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Πέμπτη 3 Μαρτίου

Γρανάδα-Σπόρτινγκ Χιχόν (21:00)
Εσπανιόλ-Μπέτις (21:30)
Ράγιο Βαγεκάνο-Μπαρτσελόνα (22:00)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Παρασκευή 11 Μαρτίου

Μάλαγα-Σπόρτινγκ Χιχόν (21:30)

Σάββατο 12 Μαρτίου

Μπαρτσελόνα-Χετάφε (17:00)
Θέλτα-Σοσιεδάδ (19:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λα Κορούνια (21;30)
Ράγιο Βαγεκάνο-Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή 13 Μαρτίου

Λεβάντε-Βαλένθια (13:00)
Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (17:00)
Μπιλμπάο-Μπέτις (19:15)
Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Δεύτερα 14 Μαρτίου

Γρανάδα-Εσπανιόλ (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Sokratis και οι φίλοι του στο πλευρό του Παύλου!!


Ο Sokratis και οι φίλοι του στο πλευρό του Παύλου

Αρκετοί αθλητές ακολούθησαν το παράδειγμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος πρωτοστάτησε στην συγκινητική κίνηση στήριξης του 17χρονου Παύλου Σωτηρίου που μάχεται δύο χρόνια ενάντια στην λευχαιμία

Στην συγκινητική μάχη που δίνει τα τελευταία δύο χρόνια ο 17χρονος Παύλος Σωτηρίου ενάντια στην λευχαιμία συμπαραστέκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, προσφέροντας προς δημοπρασία μια φανέλα, ενώ «παρέσυρε» και αρκετούς φίλους του.

Ο διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ δημοσίευσε στο Facebook την φανέλα του γερμανικού συλλόγου και τα παπούτσια, που θα δημοπρατηθούν μέσω του Charity idols, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου.

Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια του Παύλου.Let's all support PavlosΕνεργή δημοπρασία - Auctionwww.charityidols.gr
Δημοσιεύτηκε από Sokratis Papastathopoulos στις Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016


Το παράδειγμά του ακολούθησαν και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σούνας, ενώ αναμένεται να βοηθήσουν και άλλοι ακόμα αθλητές.




ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ!!!Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Όπως όλοι οι συνομήλ...
Δημοσιεύτηκε από CharityIdols στις Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016





*Πηγή: sport-fm.gr*

Λίγο πριν το ντέρμπι!!


Λίγο πριν το ντέρμπι

Μεσοβδόμαδη δράση στην Bundesliga, με Μπάγερν και Ντόρτμουντ να αναμετρώνται με Μάιντς και Ντάρμσταντ λίγο πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Η διαφορά μεταξύ Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχει «κοκαλώσει» στους οκτώ βαθμούς. Το Σάββατο οι δύο ομάδες αναμετρώνται στη Βεστφαλία, αλλά πριν από αυτή τη συνάντηση, υπάρχει μεσοβδόμαδη δράση για την 24η αγωνιστική.

Οι πρωτοπόροι Βαυαροί φιλοξενεί την πέμπτη Μάιντς με τις γνωστές απουσίες των Μπαντστούμπερ, Μαρτίνεθ και Μπόατενγκ. Η Μπορούσια δοκιμάζεται στην έδρα της 14ης Ντάρμσταντ με μοναδικό πλην όμως σημαντικό πρόβλημα την απουσία του τραυματία Παπασταθόπουλου.

Η τρίτη Χέρτα υποδέχεται την Άιντραχτ, η τέταρτη Γκλάντμπαχ τη Στουτγκάρδη, η έκτη Λεβερκούζεν τη Βέρντερ, η έβδομη Σάλκε το Αμβούργο και η όγδοη Βόλφσμπουργκ ταξιδεύει στο Ανόβερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Τρίτη 1/3 (21.00)
Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ
Ίνγκολσταντ-Κολωνία

Τετάρτη 2/3 (21.00)
Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Σάλκε-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης
Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ
Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ

Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Σάββατο 5/3 (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν
Βέρντερ Βρέμης-Ανόβερο
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ίνγκολσταντ
Κολωνία-Σάλκε
Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (19:30

Κυριακή 6/3
Μάιντς-Ντάρμσταντ 16:30
Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου 18:30
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μάστερ… Γκους Χίντινγκ!


Ο Μάστερ… Γκους Χίντινγκ

Πώς και γιατί άλλαξε η προπόνηση της Τσέλσι από την στιγμή που ανέλαβε ο Ολλανδός τεχνικός. Τζούντο, ράγκμπι ακόμα και πάλη μπήκαν στο πρόγραμμα.

Το πρώτο πράγμα που τόνισε ο Γκους Χίντινγκ μετά την άφιξή του στην Τσέλσι, είναι ότι οι παίκτες θα πρέπει να γίνουν λίγο πιο… σκληροί. «Χρειάζονται κάτι από ράγκμπι», είχε διαπιστώσει. Και το έπραξε, εντάσσοντας τεχνικές από το άθλημα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 69χρονος Ολλανδός δεν έχει διστάσει να εντάξει το τζούντο αλλά και την πάλη στο πλαίσιο των προπονήσεων όπου το θεωρούσε απαραίτητο κατά την διάρκεια της καριέρας του. Μάλιστα ο ίδιος είναι δάσκαλος του τζούντο.
«Καμιά φορά παίζουμε χάντμπολ σε συνδυασμό με ράγκμπι για ζέσταμα. Στην αρχή οι παίκτες αναρωτιόντουσαν τι κάνουμε. Αλλά μετά κατάλαβαν. Στο ράγκμπι, όταν ένας έχει την μπάλα στα χέρια πρέπει να του την πάρεις χρησιμοποιώντας και κάτι από πάλη, χωρίς μπουνιές όμως. Μπαίνεις στη διαδικασία να παλέψεις, εντός κανόνων, να κυκλοφορώντας την μπάλα. Κερδίζεις πολλά οφέλη από τα άλλα αθλήματα», δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων.

Δεν πρόκειται για μία πρωτόγνωρη –στους ποδοσφαιριστές- οδός. Ο Έντεν Αζάρ έκανε τζούντο για ενδυνάμωση στο παρελθόν.

Ο Χίντινγκ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την θεατρική «πτώση» του Λουίς Φαν Χάαλ μπροστά στον 4ο διαιτητή, διακρίνοντας γνώση του συμπατριώτη του στις πολεμικές τέχνες : «Μπορείς να δεις ότι (ο Φαν Χάαλ) έχει διδαχθεί τζούντο από τον τρόπο που έπεσε. Είχε μια ευχέρεια στην πτώση. Έχω κάνει κι εγώ τζούντο», δήλωσε και τόνισε πως και ο ίδιος είναι ικανός για κάτι τέτοιο: «Μπορώ κι εγώ να πέσω τόσο στρωτά, αλλά δεν θα το έκανα. Θα επέμενα περισσότερο με τα λόγια», διευκρίνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επαφές για Μάρτινς η ΑΕΚ!!


Επαφές για Μάρτινς η ΑΕΚ

Συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αντρέ Μάρτινς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να είχε η διοίκηση της ΑΕΚ.

Την περίπτωση του Αντρέ Μάρτινς φέρονται να εξετάζουν στην ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της «Ένωσης» ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του Πορτογάλου μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος άσος έχει προταθεί στον «Δικέφαλο» και με αφορμή του Κάρλος Γκονσάλβες στην Αθήνα (είναι ο ατζέντης του Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού) υπήρχαν κάποιες συζητήσει με τη διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Μάρτινς είναι ένας κλασικός box to box χαφ και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 7 αγώνες, και όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει στα «λιοντάρια».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίλβα: «Βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω»


Σίλβα: «Βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει στραμμένη την προσοχή του στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει στραμμένη την προσοχή του στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Renascenca»

Για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επαφές δεν σημαίνουν απαραίτητα και κάτι. Πρώτα θα πρέπει να συζητήσω με τον πρόεδρο, να αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια να δούμε το καλύτερο τόσο για την ομάδα όσο και για μένα. Όμως να ξεκαθαρίσουμε πως βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω. Βέβαια, κάποια στιγμή θα ήθελα να κατακτήσω και ένα πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Είναι ο στόχος κάθε Πορτογάλου προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση»

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: «Είμαστε πανάξια πρωταθλητές, καθώς είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, πιο ανταγωνιστική, και αυτό φάνηκε ακόμη και στο Champions League, όπου παίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Όμως, πότε δεν αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα και για αυτό το πήραμε με αυτή διαφορά.

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, είσαι υποχρεωμένος να έχεις στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια, είναι το φαβορί και πρέπει να ζεις με αυτό. Έτσι, η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους».

Για το νταμπλ και τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό τίτλο. Ποτέ πριν μία ομάδα δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από τα τέλη Φεβρουαρίου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και από το γεγονός ότι η ομάδα μου έδειξε εντυπωσιακή πρόοδο. Ήταν μια δύσκολη πορεία και καταφέραμε να νικήσουμε δύσκολους αντιπάλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξαιρετική απόδοση των παικτών μου και από το γεγονός ότι χάσαμε βαθμούς μόλις τον Ιανουάριο. Πήραμε από την αρχή προβάδισμα και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τόσο σύντομα. Τώρα μπροστά μας έχουν έναν άλλο στόχο, το Κύπελλο, είναι κι αυτός ένας τίτλος που κατακτά τα τελευταία χρόνια η ομάδα. Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν γιορτάζουμε περισσότερο τώρα. Οι παίκτες έχουν χρόνο να ξεκουραστούν μετά».

Φορτούνης: «Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα…»


Φορτούνης: «Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα…»

Την κατάκτηση του νταμπλ έθεσε ως βασικό στόχο του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης. «Δεν έχουμε τελειώσει και υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος.

Την κατάκτηση του νταμπλ έθεσε ως βασικό στόχο του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης. «Δεν έχουμε τελειώσει και υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στον «Πρωταθλητή»

Για τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν: «Δεν έχουμε τελειώσει και υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας και να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε. Το πρωτάθλημα τελείωσε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει στη συνέχεια να αδιαφορήσουμε, γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Για εμένα η χρονιά θα τελειώσει καλά όταν θα πάρουμε και το κύπελλο. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα, γιατί υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο τελικός. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να μένεις σε ένα τίτλο και να μην έχει στο μυαλό σου και τον επόμενο. Και το Κύπελλο και, μάλιστα, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και το θέλουμε και αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την αποτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Πληγώθηκα όπως και όλοι μας, για το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League. Ήταν μία απογοήτευση και μπορώ να καταλάβω τον κόσμο και το πώς αισθάνθηκε εκείνο το βράδυ. Όμως είμαστε Ολυμπιακός και συνεχίζουμε να βάζουμε στόχους και να έχουμε το μυαλό μας στα επόμενα παιχνίδια. Όσο για αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμφισβητήσουν το ποιος είναι ο καλύτερος και αν παίρνουμε δίκαια το πρωτάθλημα, τους λέω να ρίξουν μια ματιά στη βαθμολογία. Δεν είναι κακό να βλέπουν την πραγματικότητα και να πάψουν να ζουν με φαντάσματα. Στο γήπεδο φαίνεται ποιος είναι ο καλύτερος».

Για το αν έχει στο μυαλό του την πρωτιά στους σκόρερ του πρωταθλήματος: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρουμε το νταμπλ και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Δεν άνω σαν τρελός για να πετύχω πολλά γκολ και να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν λέω ότι δεν θέλω, αλλά έχω άλλες προτεραιότητες και πάνω από όλα είναι η ομάδα και αυτή είναι πρώτη σε όλα. Μπορεί να ακούγονται κλισέ όλα αυτά που λέω, αλλά έτσι αισθάνομαι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βόμβες Σαββίδη: «Ονειρεύομαι να διαλυθεί το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»

Σκληρή γλώσσα από τον Ιβάν Σαββίδη για την κατάσταση του ποδοσφαίρου μας. «Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο», είπε και τόνισε: «Δεν αμφιβάλλω, θα γίνει πρώτος ο ΠΑΟΚ».

Βόμβες Σαββίδη: «Ονειρεύομαι να διαλυθεί το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης λίγο πριν αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα αναφερόμενος στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Πελοπόννησος. Στην Ελλάδα εντάσσεται και η Βορειοανατολική Ελλάδα. Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως» είπε μεταξύ άλλων για να ρίξει τα... καρφιά του: «Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο».

Αφού ξεκαθάρισε πως ο Δικέφαλος του βορρά είναι η μόνη ομάδα που δεν χρωστά τίποτα και σε κανέναν, έδειξε βέβαιος πως το... τοπίο θα καθαρίσει (λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα διαλύσουμε το σύστημα») και ο ΠΑΟΚ θα ανέβει στην κορυφή. «Ακόμα δεν μπορεί να γίνει πρώτος, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα τα καταφέρω», υπογράμμισε!

Δεν παρέλειψε, δε, να αναφερθεί σε κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ σοβαρού κι αστείου είπε: «Όλοι οι πολιτικοί που μιλάω, μου λένε ο ένας είναι ο Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός, ο άλλος ΑΕΚ. Λάθος, έπρεπε να είναι με την Ελλάδα. Και για αυτό στόχος μας είναι να έχουμε πρωθυπουργό ΠΑΟΚτση»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαββίδης στο ελληνικό γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης

«Προσβάλλομαι όταν μιλάνε για 11 εκατομμύρια. O ΠΑΟΚ έχει ξεχρεώσει συνολικά πάνω από 37 εκατομμύρια ευρώ. Ορισμένα εξ' αυτών, τα 22 εκατομμύρια ήταν ρυθμισμένα χρέη και τα έχω ξεχρεώσει και τα 11 εκατομμύρια για τα οποία εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις. Και γνωρίζετε πολύ καλά πως στα ελληνικά δικαστήρια οι δίκες μπορούν να διαρκέσουν και 10 και 15 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει ήδη 33 εκατομμύρια για φόρους από τα παρελθόντα έτη.

Δεν έχω λάβει από το κράτος ούτε συναισθηματική ικανοποίηση που πλήρωσα τα χρέη. Ούτε ένα ευχαριστώ δεν άκουσα από το κράτος. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να αποτελέσει παράδειγμα, σαν ομάδα που είναι η μοναδική που δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα. Είμαστε πρωτότυποι και πανευρωπαϊκά, απόλυτα καθαροί, αλλά σαφώς δεν το κάναμε αυτό για να μας βοηθήσουν να γίνουμε πρωταθλητές. Είναι ένας άλλος δρόμος, εξαιρετικός δύσκολος, αυτός τον οποίο θα διανύσουμε και θα διαλύσουμε το σύστημα. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα: Δεν μπορεί να είναι δεύτερη ομάδα, αλλά ακόμη δεν μπορεί να γίνει πρώτη. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ψυχή μου αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρω.

Το τρομερό είναι ότι κάθε μέρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει επίπεδο και αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι πάνω από το δημόσιο. Ο κανονισμός της ομοσπονδίας λέει διαφορετικά πράγματα από το νόμο. Δεν μπορεί η ομοσπονδία να είναι πάνω από το νόμο και μέχρι τη στιγμή που θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα δεν υπάρχει προοπτική. Η κυβέρνηση λέει πως χρειάζεται τάξη στα γήπεδα και η ομοσπονδία λέει όλα καλά. Η κυβέρνηση λέει ότι τα πρόσωπα για τα οποία κινείται ποινική διαδικασία δεν πρέπει να έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου, η ομοσπονδία λέει ότι είναι δικιά μας θέση. Ο ελληνικός νόμος λέει το ένα πράγμα ενώ ο κανονισμός της Ομοσπονδίας λέει διαφορετικά πράγματα από τον εθνικό νόμο. Δεν μπορεί η ομοσπονδία να είναι πάνω από το νόμο και μέχρι τη στιγμή που θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα δεν υπάρχει προοπτική. Και δεν έχει σημασία αν θα είναι η παρούσα ομάδα ή κάποια άλλη στο προσκήνιο.

Εγώ είμαι τυχερός με τον ΠΑΟΚ καθώς όλα αυτά τα 90 χρόνια είχε την ίδια άποψη με μένα την ίδια Αρχή: Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο. Θα νικήσουμε μόνο αν καταστρέψουμε το σύστημα. Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως!

Εφόσον εμείς θέλουμε το καλό πρέπει να καταλάβουμε σε όλα τα πράγματα ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Πελοπόννησος. Στην Ελλάδα εντάσσεται και η Βορειοανατολική Ελλάδα όπου κατοικούν 58% μουσουλμάνοι. Σε 10 χρόνια εκεί θα έχουμε νέο Κόσοβο, αλλά με ιδιαιτερότητα την ελληνική. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αποτελέσει και εργαλείο για υγιή τρόπο ζωής. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το φαινόμενο των φιλάθλων και γι΄ αυτό το λόγο οι φίλαθλοι διαχειρίζονται την κατάσταση. Δυστυχώς δεν μπορώ και δεν θέλω να μιλήσω γι΄ αυτό το θέμα ότι τέτοια αντιμετώπιση δεν μπορεί να μην περιορίσει τα γεωγραφικά σύνορα.

Όλοι οι πολιτικοί που μιλάω μου λένε ο ένας είναι ο Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός, ο άλλος ΑΕΚ. Λάθος έπρεπε να είναι με την Ελλάδα. Και για αυτό στόχος μας είναι να έχουμε πρωθυπουργό ΠΑΟΚτση!»


Ερωτηθείς για το αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, με αφορμή την ατάκα του για τον πρωθυπουργό: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ ότι ο πολιτικός δεν μπορεί να επικοινωνεί με τους ψηφοφόρους μέσω του μεταφραστή και μάλλον είναι ξεκάθαρη η απάντηση στην ερώτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω ή δεν θα συμμετάσχω στις διαδικασίες, το κάνω 20 χρόνια. Επειδή ο πόνος μου είναι η κατάσταση του ποντιακού ελληνισμού με άμεσο αποτέλεσμα της άρνησης της ελληνικής πολιτικής να κοιτάξει την αλήθεια στα μάτια. Θεωρώ ότι με την αυτογνωσία και τον σεβασμό ο υπουργός παιδείας έπρεπε να παραιτηθεί. Όχι να απαιτούμε, ο ίδιος έπρεπε να πει "με συγχωρείτε κάποιον πλήγωσα". Έπρεπε να φύγει».






*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Ρουμανία ο Τόντιτς!!


Στη Ρουμανία ο Τόντιτς

Στην Κλουζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίροσλαβ Τόντιτς μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βόσνιος φόργουορντ, πρώην των Κολοσσού, Ηλυσιακού, Ολύμπια Λάρισας στην Basket League, συμφώνησε με τη ρουμανική ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Ο Τόντιτς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σαλόν-Σαονέ στην LNB και είχε 10 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παραμένει «άλμπατρος» ο Λόουερι!!


Παραμένει «άλμπατρος» ο Λόουερι

Στην Άλμπα θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ρόμπερτ Λόουερι.

Τα «άλμπατρος» του Βερολίνου ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ, πρώην των Κηφισιάς και Κόροιβου, μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 28χρονος είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τους κυπελλούχους Κόρατς του 1995, όμως οι εμφανίσεις του με την αντίπαλο του Άρη στους «32» του Euro Cup ανάγκασαν τον Σάσα Ομπράντοβιτς να εισηγηθεί την παραμονή του παίκτη στη γερμανική ομάδα.

Ο Λόουερι στο φετινό Euro Cup έχει τρεις συμμετοχές, έχοντας 13.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτο: Η ΕΠΟ ερευνά για χειραγώγηση... ανύπαρκτο παιχνίδι!!!


Απίστευτο: Η ΕΠΟ ερευνά για χειραγώγηση... ανύπαρκτο παιχνίδι!

Συνέβη κι αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ «επινόησε» παιχνίδι μεταξύ Πανελευσινιακού-Πανιωνίου, το οποίο δεν έγινε ποτέ(!) και μάλιστα το έκρινε... ύποπτο προς χειραγώγηση!

Όλα τα 'χαμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα... κατά φαντασία παιχνίδια μας έλειπαν!

Όπως αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» (με επίσημο έγγραφο και δη υπογεγραμμένο), η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ερευνά αγώνα που ΔΕΝ έγινε ποτέ, ως ύποπτο προς χειραγώγηση!

Πιο συγκεκριμένα, στην ελληνική ομοσπονδία διεξάγουν δικαστική έρευνα για το ματς μεταξύ... Πανελευσινιακού-Πανιωνίου τη σεζόν 2015-16, το οποίο -όπως αναφέρεται στο έγγραφο- μάλιστα ολοκληρώθηκε με... σκορ 3-1!

Φυσικά πρόκειται για δύο ομάδες διαφορετικής κατηγορίας (στη Football League ο Πανελευσινιακός) που δεν συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά. Ούτε στο Κύπελλο. Επική γκάφα που επιβεβαιώνει πως έχει χαθεί -ολίγον τι- η μπάλα στην ΕΠΟ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπερκοριός: Διάλογοι-βόμβα προέδρων και διαιτητών!!!


Υπερκοριός: Διάλογοι-βόμβα προέδρων και διαιτητών!

Σοκάρουν οι νέες απομαγνητοφωνήσεις για το Koriopolis. Πρόεδροι συμφωνούν πως πρέπει να… δοθεί το ματς σε τρίτη ομάδα, ενώ «κανονίζουν» συγκεκριμένο ορισμό.Άλλος πρόεδρος ΠΑΕ δίνει «οδηγίες» σε ρέφερι

Άγνωστους διαλόγους του σκανδάλου των στημένων αγώνων αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ». Οι νέες απομαγνητοφωνήσεις των 39.000 συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ φωτίζουν σημαντικές πτυχές του Koriopolis και εμπλέκουν παράγοντες και διαιτητές.

Μάλιστα πρόεδρος ΠΑΕ της Super League συνομιλεί με διαιτητή και του δίνει οδηγίες («κράτα τα λάθη που θα κάνεις σήμερα για το επόμενο ματς που είναι το δικό μου»), ενώ δύο πρόεδροι συμφωνούν ότι πρέπει να δοθεί ματς σε τρίτο πρόεδρο που η ομάδα του κινδυνεύει!

Σε άλλο διάλογο πρόεδρος καλεί ομόλογο του να βάλει (!) διαιτητή τον Σ. στον αγώνα της ομάδας του «για να μπορέσει να επέμβει ο Βαγγέλης». Και -όπως λέει- «πρέπει να γίνει μια μεθόδευση για να σωθεί η παρτίδα».

Ιδού οι 4 σχετικές συνομιλίες:


ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 6/2/11:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ναι;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Παρακολούθησα το παιχνίδι, συγχαρητήρια
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Να'σαι καλά
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Ρεσιτάλ έκανες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Για ακόμα μια φορά
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Ναι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλλά έπρεπε να'σουνα σίγουρος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Όχι, ακόμη μια φορά. Την Τετάρτη σε ήθελα πιο... γλυκό
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άσε.. άσε.. μες στη γλύκα ήμουνα. Μες στη γλύκα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Ναι... άστο τώρα. ...άμησε το..
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: .....
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Ούτε σπόρι δεν έδωσες την Τετάρτη
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ε... έλα μες στη γλύκα... αφού ξέρεις
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Ναι... ...άμησέ το. Θα κανονίσεις τώρα, τα λάθη που είναι να κάνεις, να τα κρατήσεις για μένα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: (Γέλιο).
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Ναι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: (αλ)... Υπέρ σου η κατά σου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Μη λες ...αλακίες. (Γέλιο).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: (Γέλιο).
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ: Λοιπόν άντε καλό ταξίδι, θα τα πούμε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: . Γεια, γεια. Ευχαριστώ, γεια , γεια.

ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 7/2/11

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Μ' έπιασε ο... τέτοιος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ποιος;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ο Ρ...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ναι. Και τι σου 'πε;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ε, για την Κυριακή. Δεν καταλαβαίνεις;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ναι...ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Μου λέει <<εγώ πεθαίνω για πάρτη σου, αυτά, θέλω να μου κάνεις μια χάρη
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ναι;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: <<Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο>>
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ναι;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ε... ε... ε τι να με θέλει;
ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΕ Β: Ναι, ναι, ναι
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Εντάξει είμαστε κολλητοί. Θα μου πει να πούμε, γι' αυτό το πράγμα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ναι
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ρε τι τραβάμε, με τον καραγκιόζη.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Ναι. Και δεν κατάλαβα. Την Κυριακή... τι είναι.. τι... Η-Β είναι;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Όχι ρε. Λ-Β παίζω.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: A.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Για τον Π.. ρε, θέλει
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: Α...ναι! Α... για τον Π... γιατί λέω κι εγώ. Γιατί λέω με τον Η.., τι σκατά τώρα, τι γίνεται εκεί πέρα, ναι, ναι
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Όχι ρε. Για τον Π... θέλει να μου πει...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Β: (Γέλια). Καλά, πες του εντάξει. Μάλιστα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Θα τα πούμε. Γεια Β... Άντε.

ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 8/2/11:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Άκου να σου πω κάτι. Έχω μια συνάντηση την Τρίτη το πρωί.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: Ναι...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Με τον Βαγγέλη. Πρέπει να συντονιστούμε. Άκου να δεις. Ο Π.. έπεσε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: .....
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Τέσσερις ομάδες, θα παλέψουν για δύο θέσεις. Και δυστυχώς είναι και η ομάδα μας μέσα (αφ) να πέσει. Πρέπει να δουμε...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: ......
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Πρέπει λοιπόν... οι τέσσερις ομάδες είναι... η Λ.. , ο Π... , ο Α.. και η Ξ..
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: Ναι
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Πρέπει να δούμε.. πρέπει να γίνει μια μεθόδευση, για να μπορέσουμε να σώσουμε την παρτίδα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: Το ραντεβού σου με τον Βαγγέλη, πότε;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Την Τρίτη
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: Την Τρίτη, το πρωί;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Να τα βάλουμε κάτω. Θα δούμε τώρα, αν θα'ναι μεσημέρι, βράδυ, τι αρ..ίδια θα'ναι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: Οκέι
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Εντάξει; Να τελειώσουμε σήμερα η αγωνιστική, να δούμε πως θα πάει και να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε και που μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: Οπότε θα μιλήσω εγώ με τον Βαγγέλη αύριο...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ναι, ναι, ναι. Εντάξει.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Γ: ...στο γραφείο... και.. θα τα πούμε
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Εντάξει. Φιλιά. Τα λέμε

ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 2/2/11:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Ποιον βάζουμε τώρα (διαιτητή) για τη Κυριακή;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Δε το ξέρω αυτό
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Για...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Θα σε βοηθήσω πάντως να ξέρεις
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Ναι αλλά λέω ποιον να βάλουμε
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ποιον να βάλεις;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Ποιον ναι... για κάνα όνομα
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Για να μπορέσει να επέμβει και ο Βαγγέλης πέστου να βάλει (δισιτητή) τον Σ...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Τον Σ. Καλά λες γιατί δεν μας έπαιξε κανένα παιχνίδι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ναι;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Και δεν μας έπαιξε (αλ)... δεν μας έπαιξε και ούτε ένα παχνίδι.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Ναι, βαλε τον Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Καλά
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Θα μιλήσω κι εγώ μαζί του.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Εντάξει
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Α: Έτσι; Πάρε ένα τηλέφωνο και δρομολόγησε το. Άντε
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ Δ: Εντάξει ρε. Έλα , έλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος στο «όνειρο» του μυθικού ρεκόρ για Μήτρογλου!!


Τέλος στο «όνειρο» του μυθικού ρεκόρ για Μήτρογλου

Ύστερα από επτά σερί ματς πρωταθλήματος όπου σκόραρε, απόψε ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε «στεγνός» κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το απόλυτο ρεκόρ του θρυλικού Εουσέμπιο.

Φρένο μπήκε στο απίστευτο σερί γκολ που έτρεχε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας φορ δεν χρίστηκε σκόρερ στη νίκη της Μπενφίκα απέναντι στην Ουνιάο Μαδέιρα (αντικαταστάθηκε στο 82') και έτσι έμεινε στα επτά συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος όπου έβρισκε δίχτυα (συνολικά 9 τέρματα σε αυτή την επτάδα).

Μοιραία, λοιπόν, δεν μπόρεσε ο Μητρογκόλ να μείνει «όρθιος» στη διεκδίκηση του απόλυτου ρεκόρ που κατέχει ο θρυλικός Εουσέμπιο.

Την σεζόν 1964-65, ο αείμνηστος «Μαύρος Πάνθηρας» είχε σκοράρει σε 9 διαδοχικά ματς (21 γκολ συνολικά! σε αυτό το διάστημα) και για την ώρα αυτή η «τρελή» επίδοση αντέχει ακόμα!
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πετούν» και χωρίς Μητρο-γκόλ!!

Έστω και αν δε σκόραρε ο Κώστας Μήτρογλου, η Μπενφίκα «καθάρισε» την Ουνιάο Μαδέιρα στο «Ντα Λουζ» με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superliga και μείωσε στο 1- από την κορυφή.

«Πετούν» και χωρίς Μητρο-γκόλΟ Κώστας Μήτρογλου συμμετείχε και στα δύο γκολ της Μπενφίκα χωρίς να σκοράρει και οι «αετοί» «καθάρισαν» με 2-0 την Ουνιάο Μαδέιρα στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superlliga και μείωσε στο -1 τη διαφορά της στη δεύτερη θέση από την κορυφή και την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ελπίζοντας βάσιμα για τον τίτλο και έχοντας καλύτερη ψυχολογία αυτή τη στιγμή από τα «λιοντάρια».

Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν στο +5 από τις δύο τελευταίες θέσεις και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Μήτρογλου πήρε την κεφαλιά πριν αποκρούσουν οι αμυντικοί και ο Ζόνας άνοιξε με δυνατό σουτ το σκορ στο 5’, ενώ ο διεθνής επιθετικός σούταρε στο 76’ και ο Αργεντινός επιθετικός έβαλε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, «σφραγίζοντας» την ανωτερότητα των Λουζιτανών. O Μήτρογλου αντικαταστάθηκε στο 82' και έχασε την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ του θρυλικού Εουσέμπιο, ενώ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Νέλσον Σεμέδο, Λίγκελοφ, Ζαρντέλ, Αλεξ Γκριμάντο, Ταλίσκα (70’ Σάλβιο), Πίτσι, Σάμαρης, Γκαϊτάν (85’ Γκουέδες), Ζόνας, Μήτρογλου (82’ Ραούλ Χιμένεζ)


Όλα αυτά συνέβησαν, μετά το 0-0 της Σπόρτινγκ στην έδρα της Γκιμαράες που είδε τη διαφορά στη βαθμολογία να μειώνεται κόντρα στην «αιώνια» συμπολίτισσα, την ώρα που τα «λιοντάρια» φαινόταν πως θα κυριαρχούσαν στη φετινή σεζόν και τώρα «τρέχουν καιν δε φτάνουν», δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους πάλεψαν, έχασαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να «διασπάσουν» την πολυπρόσωπη άμυνα της Γκιμαράες, παρά και την αποβολή του Ζόσουε στο 74’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Σκελότο, Κόατες, Ρούμπεν Σεμέδο, Μάρβιν, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο, Μπρούνο Θέσαρ (69’ Ακουϊλάνι), Μπράιαν Ρουίζ, Ζέλσον Μάρτινς (58’ Γκουτιέρεζ), Σλιμανί (83’ Μπάρκος)



Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 26/2

Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα 3-0
(17' Μπαϊξίνιο αυτ., 72' Κορέια, 76' Αουρέλιο)

Σάββατο 27/2

Μποαβίστα - Ρίο Άβε 1-2
(49' Σάντος / 23' Ποστίγκα, 78' Καγιεμπέ)

Αρούκα - Μπράγκα 0-0

Εστορίλ - Σετούμπαλ 3-0
(15', 40', 64' Μπονατίνι)

Κυριακή 28/2

Μαρίτιμο - Ακαντέμικα 1-0
(49' Ντιαβαρά)

Μορεϊρένσε - Τοντέλα 1-2
(11' Μάρτινς / 25' Νάθαν Τζούνιορ πέν., 60' Μάρτινς αύτ.)

Μπελενένσες - Πόρτο 1-2
(60' Χουάντο / 9' Μπραχίμι, 18' Τονέλ αύτ.)

Δευτέρα 29/2

Μπενφίκα - Ουνιάο Μαδέιρα 2-0
(5', 76' Ζόνας)

Γκιμαράες - Σπόρτινγκ 0-0


Η επόμενη (25η) αγωνιστική:

Παρασκευή 4/3

Πάσος Φερέιρα-Μαρίτιμο (22:30)

Σάββατο 5/3

Σπόρτινγκ Λισ.-Μπενφίκα (22.45)

Κυριακή 6/3

Τοντέλα-Αρούκα (18.00)
Ουνιάο Μαδέιρα-Μπελενένσες
Σετούμπαλ-Μπελενένσες
Μποαβίστα-Νασιονάλ
Ακαντέμικα-Γκιμαράες (20:15)
Μπράγκα-Πόρτο (22:30)

Δευτέρα 7/3

Ρίο Άβε-Εστορίλ (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και όταν δεν παίζει, νικάει η Γιουβέντους!!!


Και όταν δεν παίζει, νικάει η Γιουβέντους!

Για τη Γιουβέντους δούλεψαν Φιορεντίνα και Νάπολι, καθώς οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 1-1 όπως διαμορφώθηκε από το 7' και οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην κορυφή με 3 βαθμούς από τους «παρτενοπέι».

Όλοι για τη Γιουβέντους «δουλεύουν» στην Ιταλία, καθώς η Νάπολι «κόλλησε» στην έδρα της Φιορεντίνα, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, σκορ που μάλιστα διαμορφώθηκε στα πρώτα 7 λεπτά του αγώνα.

Το σκορ άνοιξαν οι «βιόλα» μόλις στο 6', όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μάρκος Αλόνσο πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η αντίδραση των «παρτενοπέι» ήταν άμεση και ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς σε πλήρη ισορροπία, με τον Ιγκουαΐν να χρίζεται σκόρερ, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας της Φιορεντίνα.


Και ενώ με αυτή την αρχή όλοι περίμεναν ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι, τα πεπραγμένα στον αγωνιστικό χώρο διέψευσαν τους πάντες και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, ωστόσο τόσο η Φιορεντίνα όσο και η Νάπολι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Στο 32' και στο 38', Κάλινιτς και Τέγιο σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Ρέινα ενώ η Νάπολι έχασε τη δική της ευκαιρία στο στο 58', με τον Ταταρουσάνου να καταφέρνει να πει «όχι» σε σουτ των Καγεχόν και Ιγκουαΐν.


Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 27/02

Έμπολι-Ρόμα 1-3
(22’ αυτ. Ζουκάνοβιτς – 5’, 74’ Ελ Σαραουί, 27’ Πιάνιτς)

Μίλαν-Τόρινο 1-0
(44’ Αντονέλι)

Κυριακή 28/02

Παλέρμο-Μπολόνια 0-0

Κάρπι-Αταλάντα 1-1
(75’ αυτ. Βέρντι – 52’ Κούρτιτς)

Κιέβο-Τζένοα 1-0
(51’ Κάστρο)

Σαμπντόρια-Φροζινόνε 2-0
(44’ Φερνάντο, 69’ Κουαλιαρέλα)

Ουντινέζε-Βερόνα 2-0
(31’ Μπαντού, 56’ Τερό)

Γιουβέντους-Ίντερ 2-0
(47’ Μπονούτσι, 87’ πεν. Μοράτα)

Δευτέρα 29/02

Λάτσιο-Σασουόλο 0-2
(41’ πεν. Μπεράντι, 67’ Ντεφρέλ)

Φιορεντίνα-Νάπολι 1-1
(6' Αλόνσο - 7' Ιγκουαΐν)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Παρασκευή 04/03
Ρόμα-Φιορεντίνα (21:45)

Σάββατο 05/03

Βερόνα-Σαμπντόρια (19:00)
Νάπολι-Κιέβο (21:45)

Κυριακή 06/03

Τορίνο-Λάτσιο (13:30)
Αταλάντα-Γιουβέντους (16:00)
Μπολόνια-Κάρπι
Φροζινόνε-Ουντινέζε
Τζένοα-Έμπολι
Σασουόλο-Μίλαν
Ίντερ-Παλέρμο (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θετική» η Αρεγκάουι!!


«Θετική» η Αρεγκάουι

«Σοκ» στον παγκόσμιο στίβο προκάλεσε η είδηση πως η Αμπέμπα Αρεγκάουι βρέθηκε «θετική» σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η Σουηδέζα πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2013 στη Μόσχα στα 1.500 μέτρα, βρέθηκε να χρησιμοποίησε την απαγορευμένη ουσία από το δείγμα που έδωσε τον περασμένο Γενάρη και μπήκε στη λίστα των τιμωρημένων αθλητριών από την IAAF.

Στην περίπτωση που βρεθεί «θετικό» και το δεύτερο δείγμα, η πρώην αθλήτρια της Αιθιοπίας θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Έχουμε μηδενική ανοχή σε περιπτώσεις χρήσης απαγορευμένων ουσιών και αυτό θα κάνουμε και τώρα», τόνισε ο Κρίστιαν Ολσον, πρόεδρος της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού της σκανδιναβικής χώρας και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του τριπλούν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δώνης: «Θα ήθελα Μπεργκ, είχα κινηθεί για Μήτρογλου»


Δώνης: «Θα ήθελα Μπεργκ, είχα κινηθεί για Μήτρογλου»

Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Δώνη σε εκπομπή του TV Μακεδονία.

Προσπάθεια να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου στην Αλ Χιλάλ είχε κάνει ο Γιώργος Δώνης. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο Μακεδονία TV σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αφορμή αποτέλεσε ερώτηση που του τέθηκε για το ποιους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα ήθελε να αποκτήσει... Σε αυτή ξεχώρισε τον Μάρκους Μπεργκ και τον Μπερμπάτοφ.

«Ποιους θα έπαιρνα εδώ από την Ελλάδα; Ένας παίκτης που θα ήθελα στην ομάδα μου είναι ο Μαρκους Μπεργκ. Είναι πολύ καλός παίκτης. Και τον Μπερμπάτοφ θα ήθελα. Αλλα μπορούμε να πάρουμε μόνο έναν», τόνισε –αρχικά- και κατέληξε:

«Είχα κάνει κίνηση και για τον Κώστα Μητρογλου που τον ξέρω καλά γιατι τον ειχα στον Ατρόμητο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαλίνο: «Τώρα θέλουμε και το Κύπελλο»


Σαλίνο: «Τώρα θέλουμε και το Κύπελλο»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Λεάντρο Σαλίνο, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου απέναντι στον πάγκο.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο. Ο μπακ των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε μοναδικό το συναίσθημα να αγωνίζεται στους Πειραιώτες, ενώ έριξε το βάρος στα διπλά ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμά μας με την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε ήδη τέσσερις τίτλους σε τρεις σεζόν.Είναι τεράστια η αγάπη του κόσμου για εμάς. Είναι ένα μοναδικό μέρος. Είναι μοναδικό το να παίζω στον Ολυμπιακό. Προερχόμασταν από μία... βαριά και κακή ήττα για εμάς στο Europa. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κατακτάς το πρωτάθλημα στο... σπίτι σου. Όμως δεν γίνεται να πανηγυρίσουμε για πολύ διότι αυτήν την εβδομάδα έχουμε το καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό και να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο, καθώς πέρυσι δεν τα είχαμε καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ανάσα» για την Καντού!!


«Ανάσα» για την Καντού

Χάρη σε ένα πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο, η Καντού επικράτησε 82-74 της Πιστόια και έτσι επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρεις σερί ήττες.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών έβαλε η Καντού, καθώς νίκησε 82-74 την Πιστόια, χάρη σε ένα καταιγιστικό τέταρτο δεκάλεπτο.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μπαζάρεβιτς ήταν ο Χοτζ με 21 πόντους και 11 ασίστ, με τον Χέσλιπ να προσθέτει άλλους 18 πόντους. Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Κερκ με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 41-42, 59-59, 82-74

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική:

Κυριακή 28/2
Ρέτζιο Εμίλια-Κρεμόνα 86-77
Ορλαντίνα-Καζέρτα 65-59
Τορίνο-Βαρέζε 72-84
Βενέτσια-Μπρίντιζι 97-75
Βίρτους Μπολόνια-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 85-101
Σάσαρι-Αβελίνο 94-95

Δευτέρα 29/2
Καντού-Πιστόια 82-74

Τετάρτη 9/3
Πέζαρο-Τρέντο 21:30

Δείτε τη βαθμολογία της ιταλικής λίγκας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρία προβλήματα για Μαντζουράκη!


Τρία προβλήματα για Μαντζουράκη

Χωρίς τρεις παίκτες διεξήχθη τη Δευτέρα η προπόνηση του Παναιτωλικού στο EMILEON.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Αλεξίεβιτς, Κουτρομάνο και Παπάζογλου.

Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό, ο δεύτερος θεραπεία, ενώ ο τρίτος είναι τραυματίας.

Το πρόγραμμα του «Ρουμάνου» περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη SKODA Ξάνθη και οι υπόλοιποι πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 στο EMILEON.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο μέσα, τέσσερις έξω για Πλατανιά!!


Δύο μέσα, τέσσερις έξω για Πλατανιά

Χωρίς τέσσερις παίκτες διεξήχθη τη Δευτέρα η προπόνηση του Πλατανιά στο Μάλεμε.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Μενδρινό, Ράμος, Ιτούα και Γουνδουλάκη. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό, ο Ισπανός θεραπεία, λόγω ενός διαστρέμματος και μιας κάκωσης, ο Ισπανός έχει ένα σφίξιμο στο πόδι και έκανε θεραπεία και ο τέταρτος ατομικό.

Αντίθετα, ο Σελίν και ο Κουλιμπαλί επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Καλλονή το περασμένο Σάββατο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε παιχνίδια κατοχής 5 εναντίον 5.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Γκάλης θυμήθηκε το ρεκόρ του!!


Ο Γκάλης θυμήθηκε το ρεκόρ του

Σαν σήμερα ο Νίκος Γκάλης πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των πρώτων σκόρερ του ελληνικού μπάσκετ.

Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε το ρεκόρ που πέτυχε σαν σήμερα.

Ποιο ήταν το επίτευγμά του; Με τους 39 πόντους που πέτυχε κόντρα στο Παγκράτι ξεπέρασε τον Βασίλη Γκούμα στη λίστα των πρώτων σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

"Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, στον αγώνα Παγκράτι-ΑΡΗΣ, πέρασα στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερς στο Ελληνικό Μπάσκετ, ξεπερνώντας τον Βασίλη Γκούμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του συναθλητές και τους προπονητές μου, στην 12χρονη καριέρα μου με την φανέλα του Άρη, για την πολύτιμή συμβολή τους σε αυτό το ατομικό μου επίτευγμα. Στην φωτογραφία η μπάλα του συγκεκριμένου αγώνα", έγραψε ο Νίκος Γκάλης στο προφίλ του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Στα 2-3 εκατ. ευρώ η τιμή του Κάτσε»


«Στα 2-3 εκατ. ευρώ η τιμή του Κάτσε»

Νέες δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του Έργκους Κάτσε, Νίκο Καγιούλη, στην Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ.

Για το μέλλον του Έργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ μίλησε ο εκπρόσωπος του παίκτη. Με νέες του δηλώσεις σε ιταλικά Μέσα ο Νίκος Καγιούλης τόνισε πως η τιμή του Αλβανού μέσου του «δικέφαλου του Βορρά» είναι κοντά στα 2-3εκατ.ευρώ.

Αναλυτικά:
«Επιβεβαιώνω ότι το ενδιαφέρον είναι πραγματικό, αλλά δεν ενδιαφέρεται μόνο η Ίντερ για τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Επαναλαμβάνω η Ίντερ ενδιαφέρεται, αλλά υπάρχουν και άλλα σωματεία. Σίγουρα ο πελάτης μου θα ήθελε να παίξει για την Ίντερ γιατί είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, αλλά τώρα νομίζω ότι πρέπει πρώτα να αισθανθεί έτοιμος γι' αυτό».

Για το χρηματικό ποσό που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι χρειάζονται περίπου 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει αυτή την τιμή» .

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Ίντερ: «Ναι, είχαμε ήδη επαφή με την Ίντερ τον Ιανουάριο και έδειξαν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Τώρα ο παίκτη, ωστόσο επικεντρώνεται στον ΠΑΟΚ και την εθνική της Αλβανίας για το EURO. Ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον της Ίντερ γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αν οι δύο ομάδες συμφώνησαν δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Πρέπει να περιμένουμε για τις δύο ομάδες να μιλήσουν, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για το αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία το καλοκαίρι: «Νομίζω πως ναι. Αν στην Ίντερ πραγματικά ενδιαφέρονται μπορούν να τον αποκτήσουν. Ο παίκτης θέλει να έρθει, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεταξύ των δύο συλλόγων».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παπαδόπουλος: «Έτσι, δεν κερδίζουμε κανέναν»


Παπαδόπουλος: «Έτσι, δεν κερδίζουμε κανέναν»

Έξαλλος με την εμφάνιση του Ηρακλή στο Περιστέρι ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Έντονα εκνευρισμένος, όχι τόσο από την ήττα στην έδρα του Ατρόμητου, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του Ηρακλή ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Γηραιού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του έχασε με κατεβασμένα χέρια και πως με ανάλογες εμφανίσεις δεν έχει ελπίδες να διεκδικήσει θέση στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα όσα είδα σήμερα. Ημασταν κακοί και δεν κάναμε όσα θα θέλαμε. Δυστυχώς πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, αλλά σίγουρα εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα μου να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια».

Για το αν επηρέασε το άγχος για τη νίκη: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουν το πιο όμορφο επάγγελμα που υπάρχει, αφού ουσιαστικά κάνουν το χόμπι τους. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να υπάρχει άγχος. Εμείς θέλαμε να βγούμε να παίξουμε μπάλα. Αυτό θέλαμε αλλά δεν το κάναμε. Αν υπήρχε άγχος δεν υπάρχει λόγος να συνέβη αυτό».

Για τον στόχο της πεντάδας: «Δεν ήταν στόχος μας η πεντάδα. Με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα δείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Απομένουν ακόμα έξι παιχνίδια, είμαστε μακριά, έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα, όμως θα το παλέψουμε. Εγώ δεν θέλω να ξαναδώ την ομάδα μου να έχει τέτοια απόδοση, γιατί διαφορετικά δεν θα κερδίσουμε κανέναν».

Για τον σχηματισμό του Ηρακλή: «Δεν μάρκαρε κανείς από τους μεσοεπιθετικούς μας. Δεν είχαν θέληση. Τα στόπερ του Ατρομήτου κατέβαιναν μέχρι την περιοχή μας. Περίμενα πως αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουν οι παίκτες μου θα βγάζαμε κάτι καλό επιθετικά όμως δεν κάναμε τίποτα».

Για τον τραυματισμό του Μπαρτολίνι είπε: «Ο Μπάρτο εδώ και δύο εβδομάδες έκανε συντηρητική αγωγή για να μπορέσει να παίζει στα παιχνίδια, αφού έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Σήμερα δεν κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι και γι' αυτό πλέον θα μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης για να γίνει απόλυτα καλά»

Συντριβή για τη Τσεντεβίτα!!


Συντριβή για τη Τσεντεβίτα

Εύκολη… λεία για την Πάρτιζαν αποδείχθηκε η Τσεντεβίτα, με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας να γνωρίζει τη συντριβή με 82-61, στην Αδριατική Λίγκα.

Ούτε για ένα ημίχρονο δεν άντεξε η Τσεντεβίτα στην έδρα της Πάρτιζαν, με τους Σέρβους να επικρατούν εύκολα με 82-61 για την Αδριατική Λίγκα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζόουνς με 21 πόντους, ενώ ο Ουίλσον πρόσθεσε άλλους 16. Από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας κορυφαίος ήταν ο Μπιλάν με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 29-24, 48-34, 64-46, 82-61
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σόκαρε τη Λάτσιο!!


Σόκαρε τη Λάτσιο

Η Σασουόλο νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Λάτσιο ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Κι όμως η Σασουόλο μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μαθηματικά, βέβαια, καθώς απέχει επτά βαθμούς από την Ίντερ που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σήμερα έκανε ένα μεγάλο βήμα, προς αυτό, παίρνοντας τη νίκη 2-0 εκτός έδρας απέναντι στη Λάτσιο στο πρώτο από δύο ματς που διεξάγονται σήμερα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Σασουόλο άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό του αγώνα με εύστοχο πέναλτι του Μπεράρντι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει και άλλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα, και πάλι με τον Μπεράρντι όταν έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ.

Στο 67ο λεπτό ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους με τον Ντεφρέλ μετά από καλή πάσα του Σανσόνε.


Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 27/02

Έμπολι-Ρόμα 1-3
(22’ αυτ. Ζουκάνοβιτς – 5’, 74’ Ελ Σαραουί, 27’ Πιάνιτς)

Μίλαν-Τόρινο 1-0
(44’ Αντονέλι)

Κυριακή 28/02

Παλέρμο-Μπολόνια 0-0

Κάρπι-Αταλάντα 1-1
(75’ αυτ. Βέρντι – 52’ Κούρτιτς)

Κιέβο-Τζένοα 1-0
(51’ Κάστρο)

Σαμπντόρια-Φροζινόνε 2-0
(44’ Φερνάντο, 69’ Κουαλιαρέλα)

Ουντινέζε-Βερόνα 2-0
(31’ Μπαντού, 56’ Τερό)

Γιουβέντους-Ίντερ 1-0
(47’ Μπονούτσι, 87’ πεν. Μοράτα)

Δευτέρα 29/02

Λάτσιο-Σασουόλο 0-2
(41’ πεν. Μπεράντι, 67’ Ντεφρέλ)

Φιορεντίνα-Νάπολι (22:00)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Παρασκευή 04/03
Ρόμα-Φιορεντίνα (21:45)

Σάββατο 05/03

Βερόνα-Σαμπντόρια (19:00)
Νάπολι-Κιέβο (21:45)

Κυριακή 06/03

Τορίνο-Λάτσιο (13:30)
Αταλάντα-Γιουβέντους (16:00)
Μπολόνια-Κάρπι
Φροζινόνε-Ουντινέζε
Τζένοα-Έμπολι
Σασουόλο-Μίλαν
Ίντερ-Παλέρμο (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το φοβερό κάρφωμα του Παπαπέτρου!! (video)


Το φοβερό κάρφωμα του Παπαπέτρου (video)

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε σκορ και θέαμα απέναντι στην Καβάλα και μία από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις ανήκει στον Ιωάννη Παπαπέτρου!

Στον Ιωάννη Παπαπέτρου ανήκει δικαιωματικά η πιο θεαματική φάση στο ματς του Ολυμπιακού με την Καβάλα.

Ύστερα από ωραίο τρίγωνο που έστησαν οι Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ, η μπάλα έφτασε στον Έλληνα φόργουορντ ο οποίος πήρε φόρα από τη βασική γραμμή και κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι!

Δείτε το βίντεο:



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δέλλας: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ»

Αφού τόνισε πως ήταν ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση του Ατρόμητου απέναντι στον Ηρακλή, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως άπαντες στην ομάδα ρίχνουν το βάρος στο ματς με την ΑΕΚ.

Δέλλας: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ΑΕΚ»Το βάρος στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, έριξε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας μάλιστα πως το σκορ κόντρα στον Ηρακλή την αδικεί.

Αναλυτικά:

«Μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα. Το σκορ μας αδικεί. Αλλά ο στόχος επετεύχθη πήραμε το τρίποντο και παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του κυπέλλου. Η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρία παιχνίδια απαιτητικά.

Εχουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αφού τελειώσαμε αυτό καλά όπως θέλαμε συγκεντρωνόμαστε σε αυτό της Πέμπτης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι να κρατήσουμε την εικόνα αυτή και για τα επόμενα παιχνίδια.

Θεωρώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε το εύκολο γκολ. Θα είχαμε άλλη ψυχολογία και περισσότερους βαθμούς. Εγώ πάντα ψάχνω βελτίωση και πάντα θα κοιτάω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάω τη θέληση των παιδιών.

Η βαθμολογία έτσι όπως είναι νομίζω με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί αν κάνουμε μακροπρόσθεσμους στόχους δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Εχουμε την πρόκληση του κυπέλλου και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ζεστάθηκε» για Κουμπάν η Εφές!!


«Ζεστάθηκε» για Κουμπάν η Εφές

Σε μία πολύ καλή προπόνηση -ενόψει Λοκομοτίβ Κουμπάν- μετέτρεψε η Αναντολού Εφές την αναμέτρηση με την Μπουγιουκτσεκμετσέ, επικρατώντας εύκολα με 94-69.

Πολύ εύκολο βράδυ είχε η Αναντολού Εφές απέναντι στην Μπουγιουκτσεκμετσέ, καθώς τη συνέτριψε 94-69 και πλέον περιμένει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο Άλεξ Τάιους με 16 πόντους, με τους Μπράιαντ Ντάνστον και Ντάριο Σάριτς να προσθέτουν από 13 πόντους ο καθένας. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Έρικ Μέρφι με 14 πόντους.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική:

Σάββατο 27/2
Ιστανμπούλ ΒΒ-Μπεσίκτας 74-69
Τραμπζονσπόρ-Πινάρ Καρσίγιακα 67-63
Γκαζιαντέπ-Μπάνβιτ 83-81
Φενερμπαχτσέ-Γαλατασαράι 77-68

Κυριακή 28/2
Τουρκ Τέλεκομ-Γεσιλγκιρεσούν 81-69
Ουσάκ Σπορτίφ-Κόνιασπορ 86-69
Άνκαρα-Νταρουσάφακα 71-84

Δευτέρα 29/2
Αναντολού Εφές-Μπουγιουκτσεκμετσέ 94-69
*Πηγή: sport-fm.gr*