Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σίλβα: «Πανάξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»


Σίλβα: «Πανάξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Απολύτως δίκαια στέφθηκε και φέτος πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός, καθώς έχει με διαφορά την καλύτερη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα σε ραδιόφωνο της Πορτογαλίας.

Πανάξιος πρωταθλητής Ελλάδας είναι και φέτος ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα και σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Πορτογαλίας.

Ο 38χρονος προπονητής τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την καλύτερη ομάδα με διαφορά στη Σούπερ Λίγκα, ενώ πρόσθεσε πως η παραμονή του στο λιμάνι (αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο) θα ξεκαθαρίσει ύστερα από συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είμαστε πανάξια πρωταθλητές, καθώς είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες, πιο ανταγωνιστική και αυτό φάνηκε ακόμη και στο Champions League όπου παίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Όμως, ποτέ δεν αφήσαμε σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα και γι’ αυτό το πήραμε μ’ αυτή τη διαφορά», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Σίλβα στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας «TSF» και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, είσαι υποχρεωμένος να έχεις ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια, είναι το φαβορί και πρέπει να ζεις μ’ αυτό. Έτσι, η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μας κάνει ακόμη πιο χαρούμενους».

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός ερωτήθηκε για το συμβόλαιό του: «Υπάρχουν επαφές αυτή τη στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο οι επαφές δεν σημαίνουν τίποτα. Πρώτα, θα πρέπει να συζητήσω με τον πρόεδρο, να αξιολογήσουμε τη χρονιά και στη συνέχεια να δούμε το καλύτερο τόσο για την ομάδα, όσο και για μένα. Όμως, να ξεκαθαρίσουμε πως βάσει συμβολαίου είναι να συνεχίσω. Βέβαια, κάποια στιγμή θα ήθελα να κατακτήσω και ένα πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Είναι ο στόχος κάθε Πορτογάλου προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: