Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ραντεβού ξανά 72 ώρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ!!


Ραντεβού ξανά 72 ώρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ

Μόλις τρεις μέρες μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, Λίβερπουλ και Σίτι συναντώνται ξανά για το πρωτάθλημα, σε ένα ματς deja vu, που αποτελεί ευκαιρία για ρεβάνς ή απόδειξη πλήρους ανωτερότητας.

Η Μάντσετσερ Σίτι ήταν η νικήτρια του πρώτου τίτλου της χρονιάς, αφού επικράτησε της Λίβερπουλ στη διαδικασία των πέναλτι (3-1) στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Μόλις τρεις μέρες μετά τον τελικό του «Γουέμπλεϊ», οι «κόκκινοι» και οι «σίτιζενς» συναντώνται ξανά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κλοπ θέλει σαφώς να πάρει την άτυπη ρεβάνς, ενώ οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα και την υπεροχή τους.

Η Σίτι που έχει ματς λιγότερο, θέλει σαφώς τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, την ώρα που οι «ρεντς» θέλουν το τρίποντο στο «Άνφιλντ» κυρίως για το γόητρο, αλλά και για να σφραγίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης χρονιάς.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λέστερ, υποδέχεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής την Γουέστ Μπρομ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ενγκολό Καντέ δεν θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι που θα λείψει για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές, ενώ τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Άντι Κινγκ. Ωστόσο επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Άντι Σίμσον.

Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν χωρίς τον Έβανς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μόρισον.

Δύσκολο έργο κόντρα στη Γουέστ Χαμ θα έχει η δεύτερη της βαθμολογίας Τότεναμ. Τα «σφυριά» πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, με το παιχνίδι να αποτελεί μονομαχία ανάμεσα στους δύο κορυφαίους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σλάβεν Μπίλιτς θέλει να είναι εκείνος που θα σπάσει το αήττητο των τελευταίων επτά μηνών, του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μακριά από το Λονδίνο.

Από την άλλη η Άρσεναλ που έχασε έδαφος μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική, θα ψάξει τη νίκη κόντρα στη Σουόνσι, που πάντα της βάζει δύσκολα, με τους «Κύκνους» να μετρούν μόλις μία ήττα σε τέσσερα ματς στο «Emirates» από το 2011.

Αναλυτικά η 28η αγωνιστική

Τρίτη, 1/3 (21:45)

Νόργουιτς-Τσέλσι
Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας
Άστον Βίλα-Έβερτον
Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον
Λέστερ-Γουέστ Μπρομ

Τετάρτη, 2/3 (21:45)

Άρσεναλ-Σουόνσι
Γουέστ Χαμ-Τότεναμ
Στόουκ-Νιούκαστλ
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ

Η επόμενη (29η) αγωνιστική

Σάββατο 5/2

Τότεναμ – Άρσεναλ (14.45)
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ (17.00)
Σουόνσι – Νόργουιτς
Τσέλσι – Στόουκ
Μαν. Σίτι – Άστον Βίλα
Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
Έβερτον – Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ – Λέστερ (19.30)

Κυριακή 6/2

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (15.30)
Γουέστ Μπρόμιτς – Μαν. Γιουνάιτεντ (18.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: