Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μόνο στον τελικό οι «αιώνιοι»

Στον τελικό Κυπέλλου –μόνο- θα μπορέσουν τεθούν αντιμέτωποι οι «αιώνιοι» όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωσή. Με Αστέρα Τρίπολης οι ερυθρόλευκοι στους «16».

Μόνο στον τελικό οι «αιώνιοι»
Επανάληψη του περσινού τελικού (Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης) προέκυψε για τη φάση των «16» του Κυπέλλου μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλής Ψαχνών, ενώ ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις και για τις επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος μέχρι και τον τελικό.

Από αυτές προκύπτει ότι οι δύο «αιώνιοι» μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια έκπληξη. Οι ερυθρόλευκοι ενδεχομένως για να φτάσουν μέχρι εκεί θα πρέπει να έχουν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου που προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε σήμερα:

Αιγινιακός - Πανιώνιος
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ - ΑΕΛ Καλλονής
Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Απόλλων Σμύρνης - Νίκη Βόλου
Παναθηναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Ηρακλής ή ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης ή Νίκη Βόλου (Νικητής 9)
ΟΦΗ ή Καλλονή - Αιγινιακός ή Πανιώνιος (Νικητής 10)
Ολυμπιακός ή Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός ή Ατρόμητος (Νικητής 11)
Παναθηναϊκός ή Ηρακλής Ψαχνών - Ολυμπιακός Βόλου ή Αστέρας Μαγούλας (Νικητής 12)

Τα ζευγάρια της επόμενης, ημιτελικής, φάσης.
Νικητής 10 – Νικητής 12
Νικητής 11 – Νικητής 9

ΤΕΛΙΚΟΣ (26/04) Πηγή: sport-fm.gr

Ζήτησε εισιτήρια ο Άρης!

Εισιτήρια για το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Άρης για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ζήτησε εισιτήρια ο Άρης
Να έχει οπαδούς στην Τούμπα στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Άρης.

Οι κίτρινοι σήμερα με σχετικό έγγραφο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να της παραχωρηθεί το 5% των εισιτηρίων από το σύνολο που θα διαθέσει για την αναμέτρησης της 24 Νοεμβρίου.

«Με έγγραφο που απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ζητάει την παραχώρηση σε εισιτήρια του 5% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου της Τούμπας για την επερχόμενη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση (Κυριακή 24/11, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Άρη.

Δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό του Άρη θα είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Αστυνομία.
Πηγή: sport-fm.gr

«Πνίγηκαν» και οι δύο!

Αστέρας και Ξάνθη έπρεπε να ξέρουν και... κολύμπι για να πάρουν τη νίκη στην Τρίπολη. Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε ικανοποιημένη.

«Πνίγηκαν» και οι δύο
Ισόπαλοι, 2-2, ήρθαν στην «πισίνα» της Τρίπολης ο Αστέρας και η Ξάνθη στην αναμέτρηση που έκλεινε την 11η αγωνιστική.

Οι Αρκάδες αν και ξεκίνησαν πολύ καλά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με σκόρερ τον Εντό είδαν τους Ακρίτες να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση σε διάστημα πέντε λεπτών. Η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ έφερε την απόλυτη ισορροπία στο 37’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κάλβο (φέρνει ευθύνη ο Ερνάντεζ) απ’ τα 40 μέτρα και στη συνέχεια έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Σολτάνι στο 42’. Το ματς στο δεύτερο ημίχρονο έγινε «ροντέο» και ο Ουσέρο βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους στο 81’.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, καθώς εκτός από την αποβολή του Χοσέμι στο 87’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, Σολτάνι (90’) και Χουάνμα (90+4’) θα μπορούσαν να είχαν χαρίσει τη νίκη στην ομάδα τους αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Το ματς:



Με πολύ διάθεση μπήκαν στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Αστέρα. Οι Αρκάδες ήταν πιο δραστήριοι σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική γραμμή της Ξάνθης χάρη στους γρήγορους συνδυασμούς τους. Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει καθώς στο 12’ η ωραία κομπίνα των Ουσέρο και Ντε Μπλάσις –έπειτα από εκτέλεση κόρνερ- έχρισε σκόρερ τον Εντό που βρέθηκε αμαρκάριστος μπροστά από την εστία του Τσέμα.

Μετά το γκολ του Αστέρα και πάνω που η Ξάνθη προσπαθούσε να γίνει απειλητική ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κυρίως λόγω της δυνατής βροχής, που έκανε ιδιαίτερα βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να χαμογελάσουν στο τέλος του ημιχρόνου, ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση με το εκπληκτικό τέρμα του Κάλβο στο 37’ και την κεφαλιά του Σολτάνι πέντε λεπτά αργότερα (42’).

Με σαφή διάθεση να πετύχει την ισοφάριση μπήκε στο γήπεδο ο Αστέρας για το δεύτερο ημίχρονο. Η μαζική άμυνα των παικτών της Ξάνθης μπροστά από την εστία του Τσέμα «θωράκισε» τα μετόπισθεν της ομάδας, που δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Η συνεχής βροχή δυσκόλεψε τους γηπεδούχους να κάνουν γρήγορες αλλαγές της μπάλας και να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα και οι Ακρίτες «ρωκάνισαν» αρκετά λεπτά.

Μέχρι το 70’ η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως ήταν χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν μπορούσε να πλησιάσει την εστία του Ερνάντεζ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκδηλώσει τελική προσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη πίεσαν ασφυκτικά κυρίως με «γεμίσματα» και στο τέλος δικαιώθηκαν αφού ο Ουσέρο στο 81΄ νίκησε τον Τσέμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Από το 85’ και μέχρι το φινάλε το παιχνίδι πήρε... φωτιά αφού τόσο ο Σολτάνι όσο και ο Χουάνμα θα μπορούσαν να είχαν γίνει «ήρωες» για τις ομάδες τους αν εκμεταλλεύονταν τις κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Οι συνθέσεις:



Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Λουί, Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Μουνάφο (59’ Χουάνμα), Ναβάρο (67’ Καράσκο)

Στον πάγκο: Μπαντής, Πιπίνης, Γκρατσίνι, Μπακασέτας, Πολ

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Μάρτινς, Γούτας, Χοσέμι, Μαρίν (46’ Σολάρι), Ντιέ (89' Ράνος), Μάνταλος, Σολτάνι, Κάλβο (76’ Μπέρτος), Φλίσκας

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Σουάρες, Παπαδιώτης, Ντε Γκουζμάν

Διαιτητής: Κουτσιαύτης

Γήπεδο: Θεόδωρος ΚολοκοτρώνηςΠηγή: sport-fm.gr

Έμεινε στην ιστορία!!

Ιστορική είναι η χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με σκορ 4-0 μέσα στο «Καραϊσκάκη», αφού μπήκε στο τοπ-5 των ευρύτερων νικών των Πειραιωτών με αντίπαλο τους Θεσσαλονικείς.

Έμεινε στην ιστορία!
Στις κορυφαίες νίκες του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ επί αθηναϊκού εδάφους μπήκε το χθεσινό 4-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να σημειώσουν την 41η πρώτη νίκη τους κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», έχοντας παράλληλα 7 ισοπαλίες και 8 ήττες, όμως το ρεκόρ της 3ης Ιουνίου 1962 ακόμα αντέχει.

Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συντρίψει τους Θεσσαλονικείς με σκορ 6-0, με τον Σιδέρη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον Ψύχο τα άλλα δύο. Στο τοπ-5 είναι το 6-0 το 1961/62, το 5-1 το 2004/05, το 4-0 το 1989/90 και το 1913/14 και το 5-2 το 1964/65.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μίτσελ πραγματοποιεί το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου, ύστερα από το 1966/67, όταν και είχαν 11 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε τα 90 γκολ στην καριέρα του, με συνολικό απολογισμό 66 στην Σούπερ Λίγκα, 12 στο Κύπελλο και 12 στην Ευρώπη. Όλα δείχνουν πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 100.

Όσον αφορά τώρα τον ΠΑΟΚ, είχε να γνωρίσει τόσο «βαριά» ήττα από τις 6 Μαρτίου 2011, όταν είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ. Τότε στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο καθόταν πάλι ένας Ισπανός προπονητής, ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ στην ενδεκάδα της ομάδας ήταν πάλι βασικός ο Κώστας Μανωλάς. Πηγή: sport-fm.gr

Άοπλος Ηρακλής!! (video)

Καταχωνιασμένο κράτησε ξανά το… ρόπαλό του ο Ηρακλής! Ο «γηραιός» δεν μπόρεσε να λυγίσει ούτε τη Δόξα Δράμας (1-1) και με την πρώτη του απώλεια στο «Καυτανζόγλειο» έμεινε μακριά απ’ τις πρώτες θέσεις

Άοπλος Ηρακλής! (video)
Άδοξο φινάλε -παρόλο που έπαιζε με τη Δόξα Δράμας- είχε μια ακόμα προσπάθεια του Ηρακλή να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της Football League.

Έπειτα από δυο εκτός έδρας ήττες (με Βατανιακό και Νίκη Βόλου) ο «Γηραιός» ξεκίνησε να χάνει πόντους και μέσα στο «Καυτανζόγλειο».

Παρόλο που βρήκε λοιπόν τον τρόπο ν’ απαντήσει στο γρήγορο προβάδισμα των «μαυραετών» (με τη σουτάρα του Κυριάκου στο 45’ να ισοφαρίζει την όμορφη κεφαλιά του Κασσού) η ομάδα του Όγιος δεν μπόρεσε να διασπάσει εκ νέου τη σφιχτή τους άμυνα.

Έτσι, η πίεση που άσκησε στο τέλος (κι αφού ενδιάμεσα είχε κινδυνέψει σοβαρά σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Χιντασέλι) δεν άλλαξε το 1-1, που τον κράτησε σε απόσταση απ’ τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Όπως για παράδειγμα την πρωτοπόρο Κέρκυρα, που πέρασε νωρίτερα και απ' την Καλαμαριά και με το 2-1 διατήρησε το απόλυτο («7 στα 7») στη Football League




Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Football League

Νότιος όμιλος

Παναιγιάλειος-Φωκικός 1-1
(13’ Φλίνγκος - 6’ Φράγκος)

Αστέρας Μαγούλας-Αχαρναϊκός 0-0

Φωστήρας-Χανιά 0-2
(15’ Πάγκαλος, 61’ Χατζηισαΐας)

Καλλιθέα-Επισκοπή 1-0
(57’ Καραλής)

Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Πανηλειακός-Παναχαϊκή 1-0
(22’ Χαλούλος)

Γλυφάδα-Βύζας Μεγάρων 3-1
(47’ Νατσούρας, 63’ Σμυρλής, 71’ Πορτίγια - 21’ Σταμόγιαννος)

Βόρειος όμιλος

Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 5-0
(2’ Παπαδόπουλος, 9’ Ανιέτε, 66’ Γκότοβος, 75’ Τζιώρας, 84’ Τσίτας)

Βατανιακός-Καβάλα 1-1
(81’ Κυπαρίσσης - 90’+5’ Αλεξίου)

Αιγινιακός-Τύρναβος 3-3
(21’ Πέντα, 33’ Κιβρακίδης, 85’ Μασάδο - 49’ Ντε Πάουλα, 74’ Τέλλος, 87’ Κουρτεσιώτης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου 1-1
(64’ Στεργίδης - 33’ Γαϊδαρτζής)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 1-0
(75’ Μπουντούρης)

Απόλλων Καλαμαριάς-Κέρκυρα 1-2
(78’ Ναλμπάντης - 6’ Μπαλντοβαλίεφ, 60’ Ραπτάκης)

Ηρακλής-Δόξα Δράμας 1-1
(45’ Κυριάκος - 28’ Κασσός)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Νότιος όμιλος

Επισκοπή-Χανιά
Φωκικός-Φωστήρας
Αχαρναϊκός-Καλλιθέα
Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος
Βύζας Μεγάρων-Αστέρας Μαγούλας
Ολυμπιακός Βόλου-Πανηλειακός
Γλυφάδα-Ηρακλής Ψαχνών

Βόρειος όμιλος

Δόξα Δράμας-Ζάκυνθος
Καβάλα-Νίκη Βόλου
Τύρναβος-Ηρακλής
Εθνικός Γαζώρου-Βατανιακός
Κέρκυρα-Αιγινιακός
Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Απόλλων Καλαμαριάς-Αναγέννηση Καρδίτσας Πηγή: sport-fm.gr

Στην άκρη… σκοτώνει!! (video)

Ούτε στην Καλαμαριά σταμάτησε το «τρένο» της Κέρκυρας! Οι «Φαίακες» καθάρισαν και τον Απόλλωνα με 2-1 και κάνοντας το «7 στα 7», έμειναν πρώτοι -και με διαφορά- στην κορυφή της Football League!

Στην άκρη… σκοτώνει! (video)
Απαγορευμένη σκέψη για οποιονδήποτε άλλον κράτησε την κορυφή της βαθμολογίας η Κέρκυρα.

Απέναντι στον επίσης ισχυρό Απόλλωνα και μέσα σε μια απ’ τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, οι νησιώτες συνέχισαν να… μη χάνουν πουθενά βαθμούς.

Αφού προηγήθηκαν λοιπόν νωρίς με πλασέ του Μπαλντοβαλίεφ (6’), καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι στο 60’ (με σουτ του Ραπτάκη έπειτα από σύγχυση στην περιοχή).

Κι ακόμη κι αν αγχώθηκαν στο τέλος -με το γυριστό σουτ του Ναλμπάντη να μειώνει το σκορ στο 78’ και να επιτρέπει στον Απόλλωνα να πιέσει στα τελευταία λεπτά- πήραν τη μεγάλη νίκη (2-1). Έμειναν, έτσι, αναμφισβήτητο «αφεντικό» στο βόρειο όμιλο, διατηρώντας τη διαφορά πέντε πόντων από τη Νίκη Βόλου και εκτοξεύοντας στους οκτώ εκείνη απ’ τον σημερινό τους αντίπαλο.

όσο για το νότιο όμιλο, η Γλυφάδα μπορεί να μην είναι εκεί αφεντικό, αλλά σίγουρα είναι πιο άνετη από σήμερα. Κι αυτό διότι η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν πτοήθηκε απ’ το ότι έμεινε πίσω στο σκορ από τον Βύζαντα (με γκολ του Σταμόγιαννου). Αντίθετα, γύρισε σε 25 λεπτά το παιχνίδι (με σκόρερ τους Νατσούρα, Σμυρλή και Πορτίγια) και με την πρώτη φετινή της νίκη (3-1), πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.




Πηγή: sport-fm.gr

Ο Πρίντεζης είχε άλλη… γνώμη!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικά στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος δυσκολεύτηκε, αλλά χάρη στον πολύ καλό Πρίντεζη κατάφερε να νικήσει 78-70 τον δικέφαλο, στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Ο Πρίντεζης είχε άλλη… γνώμη
Πέμπτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 μπάσκετ για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε 78-70 του ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, με κορυφαίο τον Πρίντεζη.

Ο διεθνής φόργουορντ, με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των κακών αγωνιστικά Πρωταθλητών Ευρώπης στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο ΠΑΟΚ παίζοντας πολύ καλά προηγήθηκε μέχρι και με 11 πόντους διαφορά. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος του, όμως οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τον Πρίντεζη, βρήκαν στηρίγματα στους Ντάνστον, Λο και Περπέρογλου με αποτέλεσμα να διατηρήσουν το αήττητο σε Ελλάδα και Ευρώπη (12η σερί νίκη). Κορυφαίοι για τον δικέφαλο του βορρά οι Κούπερ (18π. 7ριμπ. και 7ασίστ) και Μπόγρης (12π. και 7ριμπ.)

Ο αγώνας:

Πολύ άστοχος στο ξεκίνημα του ματς ο Ολυμπιακός, με τον Ντάνστον να χρεώνεται νωρίς με δύο φάουλ και τον ΠΑΟΚ να προηγείται 7-4 στο 4΄. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανοργάνωτοι στην άμυνα, είχαν κακές επιστροφές και ο δικέφαλος του βορρά έβρισκε πόντους στο transition (15-11 στο 7΄). Χαραλαμπίδης, Κούπερ και Τσαϊρέλης σκόραραν κατά ριπάς, εκμεταλλεύονταν την πολύ καλή άμυνα (ζώνη με προσαρμογές) του δικεφάλου, αλλά και την αστοχία του Ολυμπιακού (7/22 σε 2π. και 3π. στο πρώτο δεκάλεπτο), με αποτέλεσμα να είναι μπροστά με 20-16 στη πρώτη περίοδο.

Η πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του Μαρκόπουλου συνεχίστηκε και στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου. Η υπέρ τους διαφορά, έφτασε μέχρι και στους έντεκα πόντους (29-18 στο 13΄) με καλάθια των Πέιν και Μαργαρίτη. Ο Ολυμπιακός αστοχούσε ακόμα και σε κοντινά λέι απ και ήταν φανερά εκτός ρυθμού, με πολλά λάθη στο παιχνίδι του. Με πρωταγωνιστή τον Πρίντεζη (17π. στο ημίχρονο) που ήταν το μοναδικό καλό στοιχείο που είχαν να επιδείξουν, οι γηπεδούχοι έκαναν ένα σερί 6-0 και μείωσαν σε 29-24, τεσσεράμισι λεπτά πριν το ημίχρονο. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του, άρχισε να κάνει λάθη και να είναι άστοχος, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να καταφέρει να περάσει μπροστά στο σκορ (37-36), με απίστευτο τρίποντο του Λο πίσω από το κέντρο…

Πόντο-πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Με ένα… κρεσέντο του… ανεβασμένου Λο, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά με πέντε πόντους 48-43 στο 25΄. Οι γηπεδούχοι πίεζαν πλέον αποτελεσματικά στην άμυνά τα αντίπαλα γκαρντ, έβγαζαν με επιτυχία αιφνιδιασμούς, αλλά υστερούσαν στη κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να περάσει ξανά μπροστά (50-49 στο 27΄) με τον Κούπερ να δημιουργεί και τον Μπόγρη να εκτελεί. Με τον Πρίντεζη να δηλώνει ξανά «παρών», οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να διατηρήσουν το +1 του ημιχρόνου και δέκα λεπτά πριν τη τελική ευθεία (56-55).

Με καλάθι του Περπέρογλου 6΄ 30’’ πριν το τέλος, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε εκ νέου με τέσσερις (61-57), ενώ με την αμυντική και επιθετική άνοδο του Ντάνστον, η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στους οκτώ (66-58, πεντέμισι λεπτά πριν το τέλος). Μάντζαρης και Περπέρογλου έδωσαν σημαντικές βοήθειες στον Αμερικανό σέντερ, ο ΠΑΟΚ δε μπορούσε να βρει αντίδοτο στην άμυνα του (ο Μπόγρης έμεινε αρκετά στον πάγκο) και έτσι οι γηπεδούχοι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους (74-63, 2’ 40’’ πριν το τέλος). Όσο και αν προσπάθησαν με μακρινά σουτ οι παίκτες του δικεφάλου του βορρά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τη σε βάρος τους κατάσταση και έφυγαν από το ΣΕΦ με τη πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 56-55, 78-70.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Λο 12 (1), Ντάνστον 13, Σπανούλης 2 (1/7 σουτ), Περπέρογλου 11 (1), Λοτζέσκι 5, Μπέγκιτς 3, Πρίντεζης 21 (2), Αγραβάνης 2, Μάντζαρης 9 (3), Κατσίβελης.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 6, Κούπερ 18 (4), Χαραλαμπίδης 12, Τσόχλας, Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 10 (1), Δέδας 5, Μαργαρίτης 7 (1), Καλές, Μπόγρης 12, Κασελάκης, Λιάπης.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Καλδίρης.

* Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμειναν οι τραυματίες Σίμονς, Σλούκας, Μαυροειδής, ενώ στην δωδεκάδα επανήλθε μετά τον τραυματισμό του στη μύτη ο Παπαπέτρου που δεν χρησιμοποιήθηκε. Πηγή: sport-fm.gr

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν συνηθίσει τις 4άρες!!

Τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο πώς να την πάρει όταν η ομάδα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν διασυρθεί σ΄ αυτό το γήπεδο; Δίχως να παίξει μπαλάρα, ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στον ΠΑΟΚ και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό για το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι πως στον Δικέφαλο έχουν γίνει λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς ο πήχης είχε ανέβει ψηλά από τον Ιβάν Σαββίδη και τελικά ο κόσμος ...έφαγε ξαναζεσταμένο φαγητό.
Όταν αποκαλύπτεις πως θα έδινες ένα καράβι λεφτά στον Ροναλντίνιο και τελικά έμεινες με τον ...Ολίσε, τότε έχεις και εσύ μεγάλη ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των φιλάθλων του και να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει ποιοτικούς παίκτες και πάνω απ΄ όλα αυτοί οι ποδοσφαιριστές να έχουν το DNA του νικητή.
Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Νίνης (αν και δεν είχε αγωνιστεί) βρίσκονταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού που είχε διασυρθεί στο ίδιο γήπεδο το 2008 για το Κύπελλο με 4-0! Μπορεί δύο χρόνια αργότερα "Σάλπι" και Νίνης να είχαν πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, όμως οι ηγέτες και τα "πρώτα" ονόματα σε εκείνη την ομάδα ήταν άλλοι...
Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν πήρε και τον Βύντρα!




Πηγή: sportdog.gr

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Μαραντόνα και …Μπιγκόν!!

"Σκυλίσια Μέρα" με τον Μπιγκόν, που είχε προπονήσει τον Μαραντόνα στη Νάπολι, να συνταξιδεύει, ερχόμενος στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, με άνθρωπο του ΠΑΟΚ! Σαν σήμερα στις 11.11.1999 έμπαινε στο αεροπλάνο ο Αλμπέρτο Μπιγκόν, που νωρίτερα είχε προπονήσει τη Νάπολι του Μαραντόνα από το 1989-1991, για να αναλάβει τον Ολυμπιακό και να αντικαταστήσει τον Μπάγεβιτς.
Διαβάζοντας το ρεπορτάζ θα θυμηθούν οι παλιότεροι και θα μάθουν οι νεότεροι όλες τις λεπτομέρειες της άφιξης του Ιταλού προπονητή, ο οποίος έμεινε στη χώρα μας λίγους μήνες, μέχρι τις 10 Απριλίου 2000, όταν χώρισαν οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό.
Ο 66χρονος σήμερα Μπιγκόν έμεινε ανενεργός για εφτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι να ξανακάτσει σε πάγκο το 2007, στην ελβετική Σιόν.
Ας διαβάσουμε, λοιπόν, τι έγραφε στις 12.11.1999 το Βήμα, ενώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμα:
"Με περίπου μια ώρα καθυστέρηση, από τη στιγμή που προσγειώθηκε το αεροπλάνο εμφανίστηκε χθες στην Αθήνα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού κ. Αλμπέρτο Μπιγκόν.
Ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός έφθασε στις 14.05 στο ανατολικό αεροδρόμιο και έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων στις 14.45 καθώς λόγω αυξημένης κίνησης υπήρξε καθυστέρηση στην παραλαβή των αποσκευών.
Στο Ανατολικό Αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε εκ μέρους του Ολυμπιακού ο υπεύθυνος διεθνών και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ κ. Πέτρος Κόκκαλης. Εν πτήσει πάντως ο Μπιγκόν είχε την πρώτη επαφή του ως προπονητής του Ολυμπιακού με Έλληνα παράγοντα. Δεν ήταν άνθρωπος του Ολυμπιακού, αλλά του ΠΑΟΚ! Συμπτωματικά συνταξίδευσε από το Μιλάνο στην Αθήνα με τον κ. Στράτο Γιδόπουλο. Έλληνας μάλιστα που αναγνώρισε και τους δυο πήρε την πρωτοβουλία κι έκανε τις συστάσεις, αλλά και τον μεταφραστή!
Ο Ιταλός τεχνικός ανέλυσε στους δημοσιογράφους το χρονικό της πρόσληψής του στον Ολυμπιακό. «Με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ήρθαμε σε επαφή για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τη Ρεάλ και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε από το καλοκαίρι. Το επεισόδιο, όμως, του κ. Μπάγεβιτς με τον Ζάχοβιτς που ακολούθησε το ματς με τον ΠΑΟΚ ώθησε τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη να μου ζητήσει να αναλάβω από τώρα την ομάδα. Αποδέχθηκα την πρόταση γιατί τη θεωρώ πολύτιμη»».
Να σημειωθεί ότι κι επί Μπιγκόν είχε δημιουργηθεί επεισόδιο όταν έγινε αλλαγή ο Ζάχοβιτς.

Πηγή: sportdog.gr

Ατομικό ο Σαμαράς!

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι το ματς με τη Ρουμανία. Χαλάρωμα οι υπόλοιποι διεθνείς.

Ατομικό ο Σαμαράς
Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά προπονήθηκε σήμερα η Εθνική ομάδα, ενόψει του ματς της Παρασκευής (15/11) με τη Ρουμανία.

Ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός σκισίματος στο γόνατο.

Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Έτσι, η απουσία του δεν προκαλεί ανησυχία στον Φερνάντο Σάντος, αφού αναμένεται τις επόμενες μέρες να τον εντάξει κανονικά στα πλάνα του.

Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα (τρέξιμο και διατάσεις), καθώς οι περισσότεροι απ’ αυτούς αγωνίστηκαν με την ομάδα τους το Σαββατοκύριακο.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η προετοιμασία ενόψει του ερχόμενου ματς θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (12/11) Πηγή: sport-fm.gr

«Ελπίζουμε σε Κίρικες για τη ρεβάνς»

Τον Βλαντ Κίρικες για τη ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ ελπίζει να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα.

«Ελπίζουμε σε Κίρικες για τη ρεβάνς»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει στη διάθεσή του τον Βλαντ Κίρικες για τον αγώνα ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ απέναντι στην Ελλάδα άφησε ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα. Ο αμυντικός της Τότεναμ υπέστη κάταγμα στη μύτη και σίγουρα θα λείψει από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, την ερχόμενη Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κίρικες. Χρειάζεται μίνιμουμ να μείνει έξι μέρες εκτός δράσης και μέχρι τότε δεν μπορεί να πετάξει με το αεροπλάνο. Μετά τις εξετάσεις που θα του κάνουμε θα ξέρουμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στον επαναληπτικό. Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε πως θα επανεξεταστεί από έναν άλλο γιατρό», δήλωσε σήμερα ο Βίκτορ Πιτσούρκα.

Πάντως αισιοδοξεί όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. «Ελπίζω όσοι παίκτες χρησιμοποιηθούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν. Μακάρι να μην είναι αισθητή η απουσία του Κίρικες, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο. Μέχρι τον αγώνα θα αποφασίσω ποιος θα πάρει τη θέση του. Ο Γκάρντος πήγε καλά απέναντι στην Εσθονία, αλλά θα δούμε. Πηγή: sport-fm.gr

Λάζαρ: «Να μη φοβηθούμε την Ελλάδα»

Ικανοποιημένος και με ισοπαλία θα είναι ο Κοστίν Λάζαρ στο ματς της Ρουμανίας με την Ελλάδα την προσεχή Παρασκευή στο «Καραϊσκάκη», όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Λάζαρ: «Να μη φοβηθούμε την Ελλάδα»
Χωρίς φόβο θα πρέπει να παραταχθεί η Ρουμανία απέναντι στην Ελλάδα την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ. Ο μέσος του ΠΑΟΚ πήρε μία γεύση από το «Καραϊσκάκη» στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Η Ελλάδα δεν είναι μια ομάδα που πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να παίξουμε την μπάλα μας. Θέλουμε πολύ να είμαστε στο Μουντιάλ. Στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, ακόμη και η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητική. Σημασία έχει να μη χάσουμε», δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Όσο για τον πιο επικίνδυνο παίκτη, ο Λάζαρ ξεχώρισε τον Μήτρογλου. «Ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Μήτρογλου, που σκόραρε και στο ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να τον προσέξουμε», ανέφερε.Πηγή: sport-fm.gr

Brasileiro: Φιέστα για τον τίτλο που δεν πήρε η Κρουζέιρο!! (videos)

Φιέστα τίτλου είχαν στήσει οι οπαδοί της Κρουζέιρο, αλλά η Ατλέτικο Παραναένσε τους χάλασε τα σχέδια για τη στέψη.
Η «αλεπού» επικράτησε στην έδρα της με 3-0 της Γκρέμιο, με γκολ των Μπόργκες στο 34’, Ουίλιαν στο 78’ και Ρικάρντο Γκουλάρτ στο 86’, αλλά το ίδιο έκανε και η Ατλέτικο Παραναένσε επί της Σάο Πάολο (13’ Μαρσέλο, 27’ Λουίζ Αλμπέρτο, 58’ Έντερσον). Έτσι, διατηρήθηκαν οι 13 βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες στην κατάταξη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωσή του. Οι παίκτες της Κρουζέιρο, πάντως, γιόρτασαν κι ας μην έχουν κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο!
«Τριάρα» είχαμε και για τη Βιτόρια, που νίκησε εκτός έδρας την Πόντε Πρέτα με γκολ των Ρενάτο Καζά στο 19’, Αΐρτον στο 30’ και Ντινέι στο 45’, ενώ η Κορίνθιανς χρειάστηκε εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Πάτο στο 90’ για να ξεπεράσει με 1-0 το εμπόδιο της Φλουμινένσε. Ένα γκολ ήταν αρκετό και για την Κρισιούμα, για το 1-0 επί της Ναούτικο στην «Arena Pernambuco» (70’ Ουέλινγκτον Παουλίστα), ενώ στο 2-2 έμειναν Βάσκο ντα Γκάμα και Σάντος, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τους Μπρούνο Πέρεζ (22’) και Γκουστάβο Ενρίκε Βέρνες στο 26’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Εντμίλσον στο 28’ και τον Αντρέ Φελίπε στο 77’.

















Πηγή: onsports.gr

«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Κασελάκης για το σημερινό (11/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και δείχνει ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να περιορίσουμε τους αιφνιδιασμούς του Ολυμπιακού και να ελέγξουμε όσο μπορούμε τα αμυντικά ριμπάουντ.

Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό, σίγουρα τον σεβόμαστε γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα και πλήρης σε όλες τις γραμμές, αλλά σκοπός μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ξεκινάμε από αυτό το παιχνίδι μία σειρά αγώνων πολύ κοντινών μεταξύ τους. Σίγουρα όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια βρίσκεις έναν ρυθμό και σου δίνεται η δυνατότητα να καλύψεις μία άσχημη εμφάνιση πολύ γρήγορα, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία.

Η κούραση πιστεύω ότι είναι περισσότερο εγκεφαλική, με τα ταξίδια, τις πολλές διαδρομές, αλλά σκοπός είναι το μυαλό να μείνει συγκεντρωμένο και εάν γίνει αυτό, το μυαλό θα καταφέρει να ανταποκριθεί. Το μυστικό σε όλα αυτά τα ταξίδια είναι το μυαλό να μείνει συγκεντρωμένο».

«Αγκάθι» ο Σκορδίλης!

Ο Γάιος Σκορδίλης αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο στο θέμα των διακανονισμών των οχτώ πρώην παικτών του Άρη που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος, με την συμφωνία να πρέπει να επέλθει πριν το τέλος Νοεμβρίου.

Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την υπόθεση, ιδιαίτερα μετά και από το χθεσινό τετ α τετ που είχε με τον Κερκυραίο φόργουορντ ο Θόδωρος Κουρόγλου, στην προθέρμανση του Πανιωνίου στο χθεσινό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει και νέα επικοινωνία με τον Σκορδίλη στην προσπάθεια του μέλους της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να επέλθει η τελική συμφωνία.

Ο Σκορδίλης δεν δέχτηκε το “κούρεμα” 50% από τα οφειλόμενα και αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια που του προτάθηκε και σήμερα αναμένεται να του κατατεθεί νέα πρόταση.

Σε αυτή θα περιλαμβάνεται και προκαταβολή ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις του Σκορδίλη στην επίτευξη του διακανονισμού έτσι ώστε να κλείσει το μέτωπο της ΚΑΕ Άρης με τους οχτώ πρώην παίκτες της.

Αν συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα ανοίξει ο δρόμος για την άρση της απαγόρευσης διεθνών μεταγραφών για την ΚΑΕ Άρης από την FIBA, αφού κατά τα φαινόμενα οι Μάιλς και Ντάνστον μοιάζουν πιο διαλλακτικοί στις δικές τους διαπραγματεύσεις. Πηγή: metrosport.gr

Ξόρκισαν την κατάρα των Λέικερς!

Οι Τίμπεργουλβς έβαλαν τέλος σε ένα σερί 22 ηττών από τους Λέικερς συντρίβοντάς τους στο Λος Άντζελες 113-90. Μάρτιν και Λοβ οι κορυφαίοι, τριπλ νταμπλ από τον Ρούμπιο.

Ξόρκισαν την κατάρα των Λέικερς
Τέλος σε ένα αρνητικό σερί 22 αγώνων χωρίς νίκη απέναντι στους Λέικερς έβαλαν οι Τίμπεργουλβς και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Οι «λύκοι» συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 113-90 στο Staples Center φτάνοντας τις πέντε νίκες σε επτά ματς.

Ο Κέβιν Μάρτιν είχε 27 πόντους, ενώ ο Κέβιν Λοβ πρόσθεσε 25 πόντους και 13 ριμπάουντ για την ομάδα της Μινεσότα, που είχε να κερδίσει τους αντιπάλους της από το 117-107 (μετά από δύο παρατάσεις) στις 6 Μαρτίου του 2007. Ο Ρίκι Ρούμπιο έκανε τριπλ-νταμπλ με 12 πόντους, 14 ασίστ και 10 ριμπάουντ για τους νικητές, που πέτυχαν 47 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο (!) και κέρδισαν εύκολα στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά μετά από τις 2 Δεκεμβρίου του 2005.

Ο Στιβ Μπλέικ με 19 και ο Τζόντι Μικς με 16 πόντους πάλεψαν περισσότερο από τους Λέικερς που ακόμη περιμένουν τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ ο Στιβ Νας έπαιξε μόλις 13 λεπτά προτού αποχωρήσει με πρόβλημα στη μέση.


Δωδεκάλεπτα: 23-47, 48-67, 76-90, 90-113.

Λέικερς (3-5): Μπλέικ 19, Μικς 16, Γκασόλ 11 (11 ριμπ.), Γιανγκ 8, Κέιμαν 8, Ουίλιαμς 8, Χιλ 7, Τζόνσον 5, Φάρμαρ 4, Νας 2, Χένρι 2.

Τίμπεργουλβς (5-2): Μάρτιν 27, Λοβ 25 (13 ριμπ.), Μπρούερ 17, Πέκοβιτς 14 (10 ριμπ.), Ρούμπιο 12 (14 ασίστ), Μπαρέα 9, Σβεντ 3, Κάνιγχαμ 2, Πράις 2.

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Δύσκολα η Θάντερ-Νίκη και για Σανς!!

Με 33 πόντους του Ντουράντ και 25 του Ιμπάκα, η Οκλαχόμα γύρισε από την κόλαση για να πάρει την 5η νίκη της σε 6 ματς, με 106-105 απέναντι στην Ουάσινγκτον στην παράταση

Δύσκολα η Θάντερ-Νίκη και για Σανς
Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η Θάντερ ήταν πίσω στο σκορ με 10. Ένα 14-4 στον υπολειπόμενο χρόνο, οδήγησε το ματς στην παράταση, όπου και πάλι οι Ουίζαρντς είχαν τον πρώτο λόγο, με τον Ντουράντ να σημειώνει τρίποντο 13’’ πριν τη λήξη. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ πέταξε την ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του τη νίκη με 96-96 το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί 1:20 πριν το τέλος, η Ουάσινγκτον προηγήθηκε ξανά με καλάθι του Γκόρτατ με τρεις. Ιμπάκα με δίποντο και Ντουράντ με δύο βολές, έβαλαν μπροστά την Οκλαχόμα. Με τον Ουέμπστερ στα 27’’ και τον Γουόλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι Ουίζαρντς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, μα δεν τα κατάφεραν.

Ο Ντουράντ είχε 33, ο Ιμπάκα 25π. 12 ριμπάουντ 3 μπλοκ, ενώ για τους Ουίζαρντς ο Μπιλ, είχε 34 πόντους.

Οι Φοίνιξ Σανς συνέχισαν το θετικό ξεκίνημα τους, με την 5η τους νίκη σε 7 ματς, απέναντι στους Πέλικανς, με 101-94. Ο Ερικ Μπλέντσο για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο πρωταγωνιστής, σημειώνοντας 24 πόντους με 6 ασίστ, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τον Μαρκίφ Μόρις, που σημείωσεjavascript:changeStyle('content',%20'bold',%20true) 23 με εξαιρετικά ποσοστά. Ο Τζέισον Σμιθ με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ήταν ο κορυφαίος των ηττημένων.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 106-105 στην παράταση (96-96)

Ντουράντ 33, Ιμπάκα 25 (12ριμπ.), Ουέστμπρουκ 13, Τζάκσον 12 – Μπιλ 34, Αράιζα 15,Ιλάριο 14, Γκόρτατ 11 (8 ριμπ.)

Φοίνιξ Σανς – Νιου Ορλίνς Πέλικανς 101-94

Μπλέντσο 24, Μόρις 23, Γκριν 15, Ντράγκιτς 12, Πλάμλι 8 (12ριμπ) – Τζέισον Σμιθ 22, Χόλιντεϊ 16, Μόροου 16, Γκόρντον 14, Ντέιβις 14 Πηγή: sport-fm.gr

«Τέλος» και επίσημα ο Τεννές!

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές, καθώς η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μαζί του.

«Τέλος» και επίσημα ο Τεννές
Η ήττα από τον Πλατανιά στα Χανιά το Σάββατο (9/11) για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μπάμπη Τεννέ στη τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Και αυτό διότι όπως αναμενόταν σύμφωνα από αυτά που προέκυπταν από τις πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής αποφάσισε να τον «τελειώσει».

Το παράδοξο με τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι προσελήφθη από την «ελαφρά ταξιαρχία» στις 11 Οκτωβρίου και ένα μήνα μετά… απολύθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ» αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα!!

Υπό την απουσία των διεθνών και κάτω από βαρύ κλίμα λόγω της ήττας από τον Ολυμπιακό διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς ο Μιγκέλ Βίτορ.

«Ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα
Χωρίς όρεξη για λόγια λόγω της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό και υπό την απουσία των διεθνών (Κατσουράνη, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Νίνη, Σαλπιγγίδη, Κίτσιου, Κάτσε και Λάζαρ) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Ο Χουμπ Στέφενς λόγω της απουσίας αρκετών παικτών δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για τα αίτια της ήττας από τους «ερυθρόλευκους». Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Παράλληλα, ο Μιγκέλ Βίτορ ανεβάζει ρυθμούς και συνέχισε την θεραπεία που ακολουθεί.

Ο Χουμπ Στέφενς έδωσε ρεπό στην ομάδα την Τρίτη και με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από την Τετάρτη οι προπονήσεις θα είναι διπλές. Πηγή: sport-fm.gr

Ενός κακού…!

Δεν του έφτανε η ήττα του Ατρόμητου από τον Πανιώνιο. «Κληρονόμησε» και τρεις τραυματίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ενός κακού…
Οι Δημούτσος, Ναπολεόνι δεν προπονήθηκαν σήμερα, αλλά έκαναν θεραπεία, καθώς αποκόμισαν αμφότεροι τραυματισμό από τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους». Ο πρώτος δέχθηκε χτύπημα στη γάμπα και ο δεύτερος στον τετρακέφαλο. Ο Μπάλλας έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική από την περασμένη Τετάρτη(6/11) και αύριο εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Πρόβλημα και με τον Καραγκούνη, του οποίου το μάτι έχει γδάρσιμο και διαστολή κόρης, ύστερα από χτύπημα αντιπάλου. Σήμερα επισκέφθηκε οφθαλμίατρο και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις ημέρες.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο υπάρχει διακοπή στη Superleague, καθώς την Παρασκευή(15/11) και την Τρίτη(19/11) η Εθνική Ομάδα δίνει ματς-«μπαράζ» κόντρα στη Ρουμανία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Πηγή: sport-fm.gr

«Τιμωρήστε τον Κάκο»

Για καθυστερημένη διακοπή του αγώνα μετά τον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Τάσου Κάκου.

«Τιμωρήστε τον Κάκο»
Την παραδειγματική τιμωρία του Τάσου Κάκου ζητεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ισχυρίζονται πως ο Κερκυραίος ρέφερι διέκοψε με καθυστέρηση τον αγώνα με τον Άρη μετά τον τραυματισμό του Νίκου Μαρινάκη θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, Α. Κάκου.

Η καθυστέρησή του να υποδείξει τη διακοπή του αγώνα μετά από τραυματισμό ποδοσφαιριστών στο κεφάλι (όπως προβλέπει άλλωστε και ο κανονισμός) είναι ανεπίτρεπτη και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του ποδοσφαιριστή μας, Νίκου Μαρινάκη
».

«Ίσως επιδιώξει να πάρει την Κρίσταλ Πάλας ο Μαρινάκης»

Δημοσίευμα της Independent αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιθανώς να ενδιαφερθεί για την αγορά των μετοχών της Κρίσταλ Πάλας.

«Ίσως επιδιώξει να πάρει την Κρίσταλ Πάλας ο Μαρινάκης»
Έντεκα μήνες μετά το δημοσίευμά της πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η Independent αναφέρει πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πιθανώς να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς των μετοχών της Κρίσταλ Πάλας, εφόσον αυτή υποβιβαστεί.

«Πηγές κοντά στον Μαρινάκη αναφέρουν πως βλέπει την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση αφότου άλλαξε την τύχη του Ολυμπιακού, και η Πάλας είναι η ιδανική περίπτωση. Τον συμβουλεύει ο φίλος του και εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ένας Νοτιοαφρικανός με ελληνική καταγωγή, και θα ήθελε μία συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού κι ενός συλλόγου της Championship. Η UEFA απαγορεύει να έχει τον έλεγχο ομάδας της Premier League αν δεν χάσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα, που κάνει λόγο και για τη συμφωνία του συλλόγου με τη UNICEF. Πηγή: sport-fm.gr

Η διακοπή θα κάνει καλό!

Υπέρ του ΟΦΗ θα λειτουργήσει η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως πιστεύει ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Η διακοπή θα κάνει καλό
Την ευκαιρία να δουλέψει σε ζητήματα τακτικής και να δοκιμάσει ορισμένους παίκτες έχει ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήρθε σε μια δύσκολη συγκυρία και προσπαθεί να αλλάξει αρκετά πράγματα στους Κρητικούς, στους οποίους έχει διαπιστώσει έλλειψη δυνάμεων.

Για αυτό τον λόγο μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα σκοπεύει να δουλέψει στον συγκεκριμένο τομέα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη και να μπορέσει να… αντεπιτεθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Λίγο πριν τη διακοπή…!

Την πρώτη του νίκη κόντρα στην Skoda Ξάνθη θα επιχειρήσει να πάρει ο Άστέρας στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας–το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν τη διακοπή…
Την ευκαιρία να φτάσουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη ο Αστέρας Τρίπολης και η Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1).

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Αρκάδες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα προηγούμενα επτά ματς που έχουν αντιμετωπίσει τους Ακρίτες στην Τρίπολη, έχοντας συνολικό απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Έτσι οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουν το «τρίποντο» στην αποψινή αναμέτρηση.

Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» δεν υπολογίζει τον Γκοϊάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος και ήδη έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Ρουμανίας, τον Λισγάρα λόγω της γνωστής υπόθεσης ντόπινγκ και τον τραυματία Μπαρτολίνι. Όσον αφορά τον Σανκαρέ, θα είναι στην εξέδρα, αφού δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τον ερχόμενο Γενάρη.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ξάνθη είναι μία ζέστη μία κρύο στους τελευταίους αγώνες της.

Ο Ράινερ Μάουρερ περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να συνδυάσουν μία καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τριπολιτσιώτες. Στη διάθεση του Γερμανού προπονητή επιστρέφουν οι Μάνταλος και Ντε Γκούζμαν, ενώ ο Βασιλακάκης έμεινε εκτός, όπως και ο Βάλλας.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

Στο ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο, ο Πλατανιάς πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του, επικρατώντας του «προβληματικού Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 2-1

Χωρίς να χρειαστεί να... ιδρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, λύγισε και τον ΟΦΗ στο «κάστρο» των Ζωσιμάδων με σκορ 2-1 χάρη σε δύο κεφαλιές των Ντε Βινσέντι και Τσουκαλά.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2

Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» από το «Κλ. Βικελίδης» επικρατώντας 2-0 του Άρη με δύο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οκτάλεπτη διακοπή στο ματς για τον τραυματισμό του Μαρινάκη.

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-1

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη, εκμεταλλευόμενος το «δώρο» του Σηφάκη και την τύχη, την οποία είχε με το μέρος του.

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-3

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε η Καλλονή από την έδρα της Βέροιας, της οποίας επικράτησε με σκορ 3-0, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και δείχνει πως ξαναβρίσκει τον δρόμο της.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1

Δεν είναι ο «Μαραντόνα των φτωχών». Είναι ο Μαραντόνα των… Κρητικών! Ο Ντιέγκο Ρομάνο μπαίνει αλλαγή, σκοράρει -άμα λάχει- με κεφαλιά και οδηγεί τον Εργοτέλη σε ανατροπές (3-1) όπως με τον Πανθρακικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

«Κάστρο» με τα όλα του, όχι αστεία! Ο Παναιτωλικός πέτυχε νέα νίκη μέσα στο «σπίτι» του επικρατώντας 2-1 του Λεβαδειακού και διευρύνοντας το εντός έδρας αήττητό του.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 4-0

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ! Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τις βάσεις, από πολύ νωρίς, για τον τίτλο, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0, και αύξησαν την μεταξύ τους διαφορά στους 6 πόντους.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:30 NS1
Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας)

Η επόμενη (12) αγωνιστική

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ - Ο.Φ.Η. (15:00, NS2)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΒΕΡΟΙΑ (17:15 NS1)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30 NS2)

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00 NS2)
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (17:15 NS4)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15 NS3)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15 NS2)
Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ (19:30 NS1)

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 NS1)

Απογοήτευση…!

Μία λέξη αρκεί για να περιγράψει το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Το «μαύρο κουτί» της αποτυχίας. Έξαλλοι Σαββίδης και κόσμος, «εξετάσεις» για όλους τα επόμενα ματς.

Απογοήτευση…
Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Όπως βαρύ ως… ασήκωτο είναι και το 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να δείξουν στην πράξη και να μη μείνουν στα λόγια πως φέτος είναι διεκδικητές του τίτλου. Αντ’ αυτού, προσγειώθηκαν ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα, που τουλάχιστον με βάση τη χθεσινή εικόνα απέχει πολύ από ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και απέχει πολύ από τους πρωτοπόρους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν άνευρος, ευάλωτος και ακίνδυνος απέναντι στον θεωρητικά μεγάλο του αντίπαλο. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους και προπαντός τον Χουμπ Στέφενς, αφού η απόδοση της ομάδας του διαγράφει φθίνουσα πορεία το τελευταίο διάστημα, με προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Από τον για ένα ακόμη παιχνίδι νευρικό Χακόμπο, που ευθύνεται τουλάχιστον για το τέταρτο γκολ και από την άμυνα, που ελλείψει του Βίτορ παρουσίασε πολλές αδυναμίες με τον Κατσικά να μην προσφέρει βοήθειες στον Κατσουράνη και τον Λίνο να εκτίθεται από τον Κάμπελ. Και από τη μεσαία γραμμή, όπου ο Τζιόλης έμοιαζε να παλεύει μόνος του δίπλα στους κακούς Λάζαρ, Στοχ και Λούκας, μέχρι και την επίθεση όπου η μαχητικότητα του Σαλπιγγίδη δεν αρκούσε και ο Αθανασιάδης συνεχίζει να απέχει από το γκολ.

Έξαλλος Σαββίδης, «γιούχα» από τον κόσμο και… προθεσμία

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη», τόσο από το βαρύ σκορ, όσο και από την εικόνα της ομάδας του. Αισθανόταν ότι το πρόσωπο που έβγαλε ο ΠΑΟΚ ντρόπιασε το σύλλογο κι εξέθεσε τον ίδιο κι όσα δήλωνε περί πρωταθλητισμού το προηγούμενο διάστημα. Δυσαρέσκεια υπάρχει και στις τάξεις των οπαδών. Περίπου 20 άτομα υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες την αποστολή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Τούμπα όπου πήγαν να πάρουν τα μέλη της τα αυτοκίνητά τους.

Όσο για τις συνέπειες; Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σκέψεις επιβολής προστίμου στην ομάδα για την αγωνιστική της συμπεριφορά. Ακραίες αντιδράσεις από πλευράς διοίκησης δεν αναμένονται και ο Χουμπ Στέφενς δεν φαίνεται να κινδυνεύει. Όμως τα επόμενα παιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο τόσο για τον Ολλανδό προπονητή, όσο και για πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα παρότι αμείβονται πλουσιοπάροχα. Η διακοπή θα προσφέρει ηρεμία στην ομάδα και τη δυνατότητα ανασύνταξης, αλλά τα ματς που ακολουθούν, με τον Άρη στην Τούμπα στις 24 Νοεμβρίου και με τη Σαχτέρ για το Europa League τέσσερις μέρες μετά, θα είναι καθοριστικά.Πηγή: sport-fm.gr

Ο έλεγχος των διαιτητών!!

Τη διαιτησία που είχαμε στην 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έλεγχος των διαιτητών
Καλό Σαββατοκύριακο είχαμε σε γενικές γραμμές όσον αφορά την ενδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Ιωάννης Τουμπακάρης, Νικόλαος Γεωργαράκος
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης

«Ήταν πάρα πολύ καλός, όπως και οι βοηθοί του. Έκαναν πολύ καλό ματς. Ένα πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Απόλλωνα ήταν σωστό. Πέρασε η διαιτητική τριάδα χωρίς να ασχοληθεί κανείς».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 2-1
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Δημήτριος Σαραϊδάρης, Αθανάσιος Θανασακούδης
4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

«Έκανε μία πάρα πολύ καλή διαιτησία ο Κύζας. Συνεχίζει να έχει ένα σερί καλών εμφανίσεων. Ελπίζουμε να έχουν ανάλογη πορεία στο μέλλον».

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Γεώργιος Γεωργιάδης, Χασάν Κούλα
4ος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

«Ένας έμπειρος διαιτητής, όπως είναι ο Κάκος, καθυστέρησε να διαγνώσει το χτύπημα στο κεφάλι του Μαρινάκη. Υπάρχει εντολή να σταματάει άμεσα στο παιχνίδι, όταν υπάρχει χτύπημα στο κεφάλι ενός ποδοσφαιριστή. Κάποια στιγμή νόμιζε ότι έκανε “θέατρο”. Ένας έμπειρος διαιτητής θα έπρεπε να κάνει καλύτερη διάγνωση της φάσης με τον Μαρινάκη. Να δείτε τη φάση και θα καταλάβετε ότι του λέει να σηκωθεί. Όταν γίνεται σύγκρουση δεν πρέπει να αφήνεις την μπάλα να συνεχιστεί. Εκεί έκανε κακή εκτίμηση και δεν περίμενα να το δω από τον Κάκο. Για την αποβολή του Κλωναρίδη, θα έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης του Άρη, αφού και εκείνος αντέδρασε άσχημα».

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-1
Διαιτητές: Γεώργιος Δασκαλόπουλος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Φλώριος Ελευθερίου
4ος Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης

«Καλή διαιτησία από τον Δασκαλόπουλο και τους βοηθούς του. Σε μία φάση, στην οποία δόθηκε πέναλτι σωστά».

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-3
Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Αθανάσιος Ταρανάς, Ιορδάνης Απτόσογλου
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πολλές φάσεις. Χθες έγινε μία δύσκολη φάση. Σε ένα μαρκάρισμα παίκτη της Καλλονής, δεν έκανε καλή εκτίμηση, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχουμε πολλές παρατηρήσεις για τον Παπαπέτρου».

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Χρήστος Μπαλτάς, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

«Η αποβολή του Εμπόου ήταν σωστή. Μπορεί ο παίκτης του Πανθρακικού να χτύπησε άθελά του τον αντίπαλο, αλλά ήταν κόκκινη κάρτα. Στη φάση που έγινε 1-1 υπάρχει ένα φάουλ υπέρ του Πανθρακικού που δεν δεήθηκε και η μπάλα τιμώρησε τον διαιτητή και μπήκε το γκολ για τον Εργοτέλη».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Αντώνιος Καρατζίκας, Στυλιανός Τσολάκης
4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Σελιμός

«Και σε αυτό το ματς ο Μάνταλος έκανε καλή διαιτησία, αν και η αποβολή του Κονέ του Λεβαδειακού ήταν αυστηρή».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 4-0
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Χρήστος Ακρίβος, Κωνσταντίνος Ποντίκης
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Ήταν μία εξαιρετική διαιτησία από τον Παππά και τους βοηθούς του. Έχει καλή φυσική κατάσταση και ήταν κοντά στις φάσεις. Δεν έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητεί κάποια απόφασή του. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε η τύχη, αφού δεν του έκατσε κάποια φάση που να τον δυσκολέψει».

«Έτσι θέλω να παίζουμε»!

Ακόμη καλύτερες εμφανίσεις περιμένει στο μέλλον ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το «3 στα 3» με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Τετ-α-τετ του προέδρου με τον Μίτσελ.

«Έτσι θέλω να παίζουμε»!
Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ, τον οποίο ισοπέδωσαν με σκορ 4-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, οι παίκτες του Μίτσελ το έκαναν τόσο εμφατικά και ικανοποίησαν απόλυτα τους οπαδούς τους, οι οποίοι γέμισαν για ακόμη μία φορά το φαληρικό γήπεδο.

Μετά το χθεσινοβραδινό «σόου» ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά ενώπιον των ποδοσφαιριστών και τους έστειλε το μήνυμα εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Πριν από αυτό, όμως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πήγε στο γραφείο του Μίτσελ, μία κίνηση που έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε για περίπου δύο λεπτά με τον Ισπανό τεχνικό, τον συνεχάρη για το «3 στα 3» και τους συνεχόμενους θριάμβους με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και χθες με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, όπου και μίλησε στους παίκτες: «Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση, όπως και για τις τρεις νίκες που πήραμε σε τρία δύσκολα παιχνίδια. Πετύχατε ό,τι ήθελε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, τρεις νίκες. Να ξέρετε, όμως, δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας στο πρωτάθλημα.

Ούτε έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” του Champions League, και εκεί έχουμε δρόμο. Θέλω να συνεχίσετε τη δουλειά σας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Θέλω να παίζουμε όπως σήμερα (χθες) σε όλα τα παιχνίδια
».

Όσον αφορά τώρα το πριμ, ο πρόεδρος φέρεται να τους ανακοίνωσε το δικό του «δώρο» για τις επιτυχίες που χάρισαν στην ομάδα, όμως κανείς μέσα από την ομάδα δεν αποκάλυψε το ακριβές ποσό.

«Αυτά είναι δικά μας θέματα, οικογενειακά», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την SportDay, το ποσό είναι κοντά σε όλα όσα είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν φαίνεται να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Τα βρήκε με Βελάσκες και Κουίνσι!!

Σε συμφωνία με τον Σέμα Βελάσκες για να αποσύρει την προσφυγή του ήρθε ο Παναθηναϊκός. Κοντά σε ίδιο deal και με τον Κουίνσι οι «πράσινοι». Ικανοποίηση και... ξεκούραση στην ομάδα.

Τα βρήκε με Βελάσκες και Κουίνσι
Από δύο μεγάλους βραχνάδες απαλλάσσεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Σέμα Βελάσκες για να αποσύρει την προσφυγή του, ενώ ανάλογο deal θα πετύχουν προσεχώς και με τον Κουίνσι.

Στον αμυντικό από τη Βενεζουέλα θα δοθεί μία προκαταβολή και θα λάβει τα οφειλόμενα (520.000 ευρώ) σε πολλές δόσεις αποσύροντας την προσφυγή του, που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα. Παράλληλα θα λύσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει και τυπικά από την ομάδα.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι κοντά σε ανάλογη συμφωνία και με τον Κουίνσι, που δεν έχει ακόμη καταθέσει προσφυγή, αλλά αναμένεται να έρθει σε συμφωνία διακανονισμού και να μείνει ελεύθερος.

Επόμενοι στη… σειρά για να βρεθεί συμβιβαστική λύση είναι οι Τοτσέ, Πίντο και Λέτο (που έχει καταθέσει προσφυγή).

Ικανοποίηση και ξεκούραση

Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια και... ρεπό στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Άρη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ οι υπόλοιποι μια μέρα πριν. Ανάσες δεν θα πάρουν οι διεθνείς, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Πράνιτς, που κλήθηκε στην Κροατία για τα μπαράζ με την Ισλανδία (μαζί με τον Σίλντενφελντ). Όσον αφορά στον Νίκο Μαρινάκη, δεν θα παίξει σίγουρα στο ματς των Ελπίδων με τη Σουηδία στις 15/11, πιθανώς και σε αυτό με την Πολωνία στην Κρακοβία τέσσερις μέρες μετά. Πηγή: sport-fm.gr

Σενάρια για Καλαϊτζίδη!

Το παιχνίδι της Βέροιας με την Καλλονή (0-3) παρακολούθησε από κοντά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για επιστροφή του στη «βασίλισσα του Βορρά».

Σενάρια για Καλαϊτζίδη
Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για να παρακολουθήσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας με την Καλλονή.

Αμέσως αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο 56χρονος προπονητής είναι πιθανό να επιστρέψει στον πάγκο της «βασίλισσας του Βορρά».

Εκείνο, όμως, που ειπώθηκε είναι πως η Νέα Σαλαμίνα, στην οποία πλέον εργάζεται, είχε ρεπό για το κυπριακό πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο δεν έχασε την ευκαιρία να δει παλιούς γνωστούς.Πηγή: sport-fm.gr

Σάμαρης: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός»

Ο Ανδρέας Σάμαρης, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στην καλή φυσική κατάσταση που δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός

Σάμαρης: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός»
Ο νεαρός μέσος μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά το καλοκαίρι και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός αν παίξει όπως μπορεί, είναι ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε.

«Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου, εμείς όμως σήμερα δείξαμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, και αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε που δυστυχώς δεν καταφέραμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια , μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα δείξαμε πραγματικά ποιος είναι ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη μεγάλη, σε εύρος, νίκη. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δουλέψει πολύ καλά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Το έχουμε ξαναπεί αυτό, κυρίως για τέτοιες καταστάσεις. Η ομάδα μέσα σε δύο μήνες έχει κάνει μόλις μια ισοπαλία».

Όσο για το ματς της Εθνικής και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους οποίους θα βρεθούν μαζί στην αποστολή της Εθνικής: «Ναι είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλοί παίκτες. Θα είμαστε σίγουρα όλοι ενωμένοι στο ίδιο γήπεδο για να κερδίσουμε την Ρουμανία και να περάσουμε στα τελικά. Η πρόκριση στα τελικά είναι όνειρο, ειδικά για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Θεοδωρίδης: «Δώρο στον πρόεδρο οι νίκες»

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, εκθείασε τις αντοχές που επέδειξε ο Ολυμπιακός στο διάστημα των δύσκολων συνεχόμενων αναμετρήσεων

Θεοδωρίδης: «Δώρο στον πρόεδρο οι νίκες»
Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως ο Ολυμπιακός στο διάστημα των προηγούμενων 20 ημερών, απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι, ενώ αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, τόνισε πως δεν τον περίμενε τόσο κακό. «Κλείσαμε ένα πολύ δύσκολο εικοσαήμερο. Ευτυχώς η ομάδα άντεξε και κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε τις προσπάθειές μας σε αυτήν την τριάδα αγώνων με τους παίκτες μας να δείχνουν χαρακτήρα. Απέδειξαν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Παρότι είχαμε τραυματισμούς ο πρόεδρος έχει κοιτάξει και έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ ώστε να μην έχουμε καμία ανάγκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε σχεδόν μόνος του. Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ τόσο κακό. Μου κάνει εντύπωση πως αυτή η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο κυριολεκτικά σερνόταν. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ελληνική αστυνομία αν και αποδείξαμε ότι είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα αφού οι φίλαθλοι μας δεν έκαναν το παραμικρό μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το κλίμα στο οποίο διεξήχθη το ματς:«Έγινε ένα ματς καθαρά ποδοσφαιρικό και δεν χρειάστηκαν 2.000 αστυνομικοί όπως την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα. Υπήρξε ελάχιστη αστυνομική δύναμη αφού δεν υπήρχε ανάγκη. Ούτε τον πάγκο του ΠΑΟΚ πλησίασε κανένα ούτε τίποτα. Έγινε ένα παιχνίδι πολιτισμένο και ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς».

Σκέψεις για πρόστιμο από Ιβάν!

Έξαλλος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιβάν Σαββίδης, όχι μόνο με την έκταση της ήττας, αλλά με την εικόνα της ομάδας και των παικτών

Σκέψεις για πρόστιμο από Ιβάν
Απρόβλεπτες είναι οι διαστάσεις που παίρνει η επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά, δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε να κάνει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Ο προβληματισμός του είναι μεγάλος και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί ένα πολύ βαρύ πρόστιμο στους παίκτες. Προφανώς τα τετ-α-τετ με τους παίκτες, φάνηκε στην πράξη, πως δεν έπιασαν τόπο.

Από την άλλη μεριά, οι αιχμές που άφησε ο Χακόμπο στις δηλώσεις του, φαίνεται πως έχουν συγκεκριμένους αποδέκτες και είναι πιθανό να φέρουν αναταράξεις. Άλλωστε όσοι ήταν παρόντες στο παιχνίδι, δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός πως και ξ επικοινωνία των παικτών μέσα στο γήπεδο, ακόμα και πριν το πρώτο γκολ, αλλά και πριν ξεφύγει το σκορ, μόνο νορμάλ δεν ήταν, με τον έναν να τα βάζει με τον άλλο σε πολλές περιπτώσεις. Ο Στέφενς θέλησε να καλύψει τους παίκτες του, αλλά μόνο η επόμενη ημέρα μπορεί να δείξει, τι συνέχεια θα υπάρξει...Πηγή: sport-fm.gr

Μήτρογλου: «Μόνο Ολυμπιακός και Εθνική»

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα

Μήτρογλου: «Μόνο Ολυμπιακός και Εθνική»
Ο Κώστας Μήτρογλου, ερωτηθείς για την παρουσία των σκάουτερ στο «Καραϊσκάκη» ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει πως στην παρούσα φάση στο μυαλό του υπάρχει ο Ολυμπιακός και οι υποχρεώσεις με την Εθνική:

«Οι στόχοι μας αυτή τη στιγμή είναι πάρουμε το νταμπλ και να περάσουμε στους «16» της Ευρώπης», για τις ομάδες που ενδιαφέρονται έχω κλειστά τα αυτιά μου Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός και η Εθνική από αύριο και να πετυχαίνω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Όσο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο ερυθρόλευκος τοπ-σκόρερ, υποστήριξε:
«Πήραμε σωστές οδηγίες από τον προπονητή και νικήσαμε σε ένα πολύ σημαντικό ματς, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς», ενώ σε ερώτηση για τον πανηγυρισμό του απάντησε: « Πάντα πανηγυρίζω έξαλλα γκολ που σημειώνω απλά σήμερα δεν έβγαλα τα πιστόλια (σ.σ. γέλια)».

Μπόκα για τίτλο!! (vid)

Μέχρι το 85' έχανε με 1-0, αλλά με μία επική ανατροπή που ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις η Μπόκα νίκησε 2-1 την Τίγκρε και πλησίασε στους δύο βαθμούς την κορυφή του Inicial! Mε δέκα για 40 λεπτά η Τίγκρε. H χθεσινή αλληλοεξουδετέρωση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Νιούελς και Σαν Λορέντζο, έδινε μία πρώτης τάξης ευκαιρία στο συγκρότημα του Μπιάνκι να ξαναμπεί γερά μέσα στο «κόλπο» του τίτλου. Και το έκανε!
Μπορεί το παιχνίδι με την Τίγκρε να ήταν «must win» για τους γηπεδούχους, ωστόσο τίποτα δεν πήγαινε καλά μέχρι το φινάλε του ματς. Μόλις στο 18ο λεπτό το αυτογκόλ του Πέρες έφερε πίσω στο σκορ την ομάδα του Μπουένος Άιρες, που έστω και με την... ψυχή στο στόμα κατάφερε να κάνει μία πολύ μεγάλη ανατροπή. Σ' αυτό βέβαια βοήθησε και το γεγονός πως έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 53' η Μπόκα, όταν δηλαδή ο Πέρες Γκαρσία αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών!
Ο χρόνος όμως κυλούσε, το γκολ δεν ερχόταν και η μπάλα γινόταν όλο και πιο βαριά. Η λύση τελικά δόθηκε με δύο στημένα, όταν ο Παρέδες πήρε τη μπάλα από τον Ρικέλμε και με έναν «κεραυνό» από μακρινή απόσταση έκανε το 1-1 στο 85'. Ενώ όλα έδειχναν πως θα φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας το συγκρότημα του Μπιάνκι, η κεφαλιά του Ντίαζ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε μία επική ανατροπή και τη Μπόκα Τζούνιορς δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή (ισόβαθμη με τη Σαν Λορέντζο), τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Inicial!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (8/11)
Ατλέτικο Ραφαέλα-Γοδόι 3-1

Σάββατο (9/11)
Ολίμπο-Κίλμες 0-1
Ολ Μπόις-Χιμνάσια Λα Πλάτα 2-1
Εστουδιάντες-Ροζάριο Σεντράλ 1-1
Νιούελς Ολντ Μπόις-Σαν Λορέντζο 1-1

Κυριακή (10/11)
Μπόκα Τζούνιορς-Τίγκρε 2-1
Μπελγράνο-Κολόν Σάντα Φε 2-0
Ρασίνγκ Κλουμπ-Αρχεντίνος Τζούνιορ 0-1
Βελέζ Σάρσφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ (02:15)

Δευτέρα (11/11)
Λανούς-Άρσεναλ Σαραντί




Πηγή: gazzetta.gr

Πρωταθλητής χωρίς αντίπαλο!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού και τα τέσσερα γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι ντεφορμέ, το μήνυμα και η απορία.
Αυτή η νίκη έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα από τους τρείς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, δεν πήρε μόνο το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΟΚ, που έκανε τραγική εμφάνιση, αλλά κέρδισε πολύ περισσότερα.
Από ποιόν θα το χάσουν;
Οι ερυθρόλευκοι, δηλαδή, έχουν πλέον 6 βαθμούς απόσταση από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Πώς, λοιπόν, θα χάσουν το πρωτάθλημα; Κι από ποιόν;
Δεν έχει αντίπαλο
Πόσοι, δηλαδή, πιστεύουν ότι μετά και απ’ αυτό το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός στο τέλος δεν θα στεφθεί πρωταθλητής; Αφού δεν έχει αντίπαλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και, μάλιστα, φέτος παίζει και μπάλα στα περισσότερα ματς. Έχει Μήτρογλου, έχει Κάμπελ, έχει Σαβιόλα κλπ. Και στα μετόπισθεν έναν Μανωλά σε τρομερή κατάσταση κι έναν Ρομπέρτο που όποτε χρειάζεται, όπως με την Μπενφίκα, πιάνει τα άπιαστα.
Όλοι ντεφορμέ
Ο ΠΑΟΚ αν έπαιρνε αποτέλεσμα σ’ αυτό το ντέρμπι θα είχε την ψυχολογία μετά υπέρ του για τη συνέχεια. Ο δικέφαλος, όμως, έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Όλοι ήταν ντεφορμέ. Από τον Στέφενς μέχρι τους παίκτες. Κανένας δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Το ιδανικό ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, το 1-0 επί της Μπενφίκα και το 4-0 επί του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να φρεσκαριστεί στην διακοπή με το ηθικό του να κάνει πλέον λίμιτ απ. Είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα και μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους «16» του τσάμπιονς λίγκ. Έχει πετύχει, δηλαδή, το ιδανικό μέχρι τώρα.
Τι πήγε στραβά
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, με την εικόνα που έδειξε στο γήπεδο απογοήτευσε όσους περίμεναν ότι φέτος κυνηγάει το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει ο Στέφενς και οι παίκτες του να σκεφτούν πολύ σοβαρά και να βρούνε τις απαντήσεις για το τι πήγε στραβά σ’ αυτό το κομβικό παιχνίδι.
Μήνυμα
Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός με τις φετινές του εμφανίσεις, αλλά ειδικά μ’ αυτό το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτός θα είναι και φέτος πρωταθλητής.Πηγή: sportdog.gr

Το απόλυτο στριπτίζ !!


Το απόλυτο στριπτίζ Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την πανωλεθρία του ΠΑΟΚ, που έχει πάρει λάθος δρόμο, το πόσο κωμική ήταν η ομάδα, τα λάθη του Στέφενς, τον Λούκας και τον Στοχ και κάνει και μια επισήμανση για τον κόσμο...Ένας μέτριος Ολυμπιακός ξεφτίλισε μία ομάδα που φορούσε τις φανέλες του ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτόν. Και σήμερα, είναι μία σφαλιάρα από αυτές που όσο και να πονάνε, παρακαλάς να έρθουν για να καταλάβουν άπαντες πως τα αυγά δεν το αλωνίζουν.

Έχω γράψει πολλάκις πως δεν πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όχι μόνο για αγωνιστικούς – ποδοσφαιρικούς λόγους. Υπάρχουν και άλλοι και δεν αναφέρομαι στο παρασκήνιο. Όχι μόνο σε αυτό τουλάχιστον.
Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει λάθος δρόμο και αυτό είναι σαφές. Υπάρχει μία κρίση παντού σε μία εποχή που θα έπρεπε να είναι 100% δημιουργική. Όμως για να δημιουργήσεις πρέπει να έχεις ξεκάθαρες ιδέες.
Πρώτα απ όλα αγωνιστικά ήμασταν κωμικοί με τον Στέφενς να δίνει απλόχερα το παιχνίδι στον Μίτσελ. Ήταν το Βατερλό του παρωχημένου Ολλανδού που οι ιδέες του σταματάνε εκεί που θα έπρεπε να αρχίζουν.
Στην ομιλία του παραμονές του αγώνα κάνει λόγο για πίεση ψηλά, για αιφνιδιασμό, για χίλια δυο που δίνουν την αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ πάει στο Καραϊσκάκη για να σκοτώσει τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, ξεκινάει τον Λούκας που είναι αστείος μετά την Κομοτηνή, τον Στοχ που είναι αόρατος, τον Κλάους σε ρόλο περιφερειακού φορ να κινείται ουσιαστικά μπροστά από τα κεντρικά χαφ σε χώρο επιτελικού μέσου, ενώ έχω τοποθετήσει τον Σαλπιγγίδη στη κορυφή της επίθεσης απέναντι σε αθλητικά στόπερ. Το διάβασε το παιχνίδι ο άνθρωπος.
Το μόνο που του βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο είναι να κλείσει την δεξιά του πλευρά με τον Σκόνδρα, αλλά η αριστερή έμπαζε τόσο που δεν χρειαζόταν να συμβεί τίποτα από την άλλη. Ο Χολέμπας έβγαλε τόσο ξεκούραστο 60λεπτό, που όταν προωθήθηκε στην είσοδο του Μπονγκ, νόμιζες πως αυτός ήταν που μπήκε τώρα. Τόσο φρέσκος.
Δεν είναι που ο Στέφενς δεν έχει διαβάσει το παιχνίδι καθόλου, δεν κάνει και καμία εσωτερική αλλαγή. Αφήνει τον καημένο τον Κλάους να το παίζει επιτελικός χωρίς να έχει ούτε μισό στοιχείο για να το κάνει αυτό, αφήνει τον Σαλπιγγίδη στη κορυφή στην οποία και πέντε μέτρα αβάντζο να του δώσουν θα τον προλάβουν, αφήνει και τους Λούκας και Στοχ να παίζουν με ανάποδο πόδι και να μη μπορούν να τρέξουν έστω στη γραμμή να κερδίζουν πέντε μέτρα, ένα κόρνερ.
Η διαχείριση του Στέφενς είναι επιεικώς τραγική και δείχνει πως εκεί που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή, απλά δεν τον έχει. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται προπονητή για να κερδίσει τους υπόλοιπους στην Ελλάδα. Χρειάζεται προπονητή να κερδίσει τον Ολυμπιακό, την Άλκμααρ, έστω τη Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας.
Κάνει και αλλαγές απίστευτες, με κορυφαία αυτή του Λάζαρ που δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μας χαρίσει μία παλάμη να την θυμόμαστε καιρό. Το ντόρτι δεν χωνεύεται, αλλά η παλάμη θα ήταν πολύ πιο βαριά.
Πρέπει να ρισκάρει λέει. Να ρισκάρεις στο χωράφι σου και όχι στο δικό μας. Και όταν θα ρισκάρεις στο δικό μας θα έχεις πλάνο, δεν θα το κάνεις κουτουρού.
Ο Σαββίδης λέει έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο. Αν είναι με τον εαυτό του συμφωνώ απολύτως. Είναι ο βασικός υπεύθυνος της έλλειψης σχεδιασμού, είναι αυτός διάλεξε έναν προπονητή που δεν δουλεύει στη τακτική. Το λέμε από την προετοιμασία, αλλά είμαστε οι κακοί. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τακτική στο παιχνίδι του. Οι παίκτες μπαίνουν στον αγώνα με λογικές τύπου «είστε καλύτεροι, πάμε να τους πάρουμε».
Δεν είναι μόνο η σημερινή ήττα, είναι πολλά τα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να μη κερδίσουμε. Εργοτέλης, Βέροια, Παναθηναϊκός, Σαχτάρ, ενώ υπήρχαν και πολλά που μπορούσαμε να χάσουμε, δύο με τη Μακάμπι, ΟΦΗ, Άλκμααρ κτλ.
Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως αυτή η λογική Στέφενς είναι η σωστή και πως με αυτή τη νοοτροπία μπορεί η ομάδα να αποκτήσει νοοτροπία πρωταθλητισμού, όμως την ίδια στιγμή εγώ βλέπω παίκτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος μίας ομάδας που διεκδικεί χωρίς να έχεις τις βάσεις να το κάνει αυτό.
Για να κλείνουμε αυτή την ιστορία, ο ΠΑΟΚ ή θα πρέπει να βάλει τον Στέφενς στη λογική του ή θα πρέπει να ψάχνει από τώρα τον επόμενο προπονητή του. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, όταν αναφερόμαστε σε μία ομάδα που έχει τρεις προπονητές με διπλωμα ΟΥΕΦΑ προ και δεν υπάρχει ίχνος τακτικής συμπεριφοράς στο παιχνίδι της.
Και για να μη νομίζει κανείς ότι υπερβάλω, μιλάμε για μία ομάδα που δεν έχει προηγηθεί σε κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, στα επτά μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, που στην Ελλάδα είναι αναγκασμένη να κυνηγά το σκορ σε περισσότερα από τα μισά της παιχνίδια και που στο μοναδικό ανταγωνιστικό που εμφανίστηκε μπροστά της, το κοντέρ σταμάτησε στα τέσσερα. Να ναι καλά το δοκάρι που ακόμη κουνιέται.
Για τους παίκτες τι να πω. Αν μάθω πχ πως σε αυτές τις δεκαπέντε μέρες της διακοπής ο Λούκας δεν δουλεύει το δεξί του πόδι μία ώρα τη μέρα, δεν θα μου φταίει ο Λούκας, αλλά ο Στέφενς, ο Λόκχοφ και ο ΓΧ. Θα μου φταίει ο Βρύζας, θα μου φταίνε όλοι οι άλλοι.
Για τον Στοχ να τρέξουμε να πληρώσουμε τη ρήτρα τώρα. Μη χάσουμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Εννοείται πως δεν μου φταίνε μόνο αυτοί οι δύο, αλλά όταν παίζω σε ένα γήπεδο με χώρους, όταν τα εξτρέμ μου είναι κωμικά τι μπορώ να καταφέρω ακριβώς;
Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, μας κέρδισε δίκαια, εκμεταλλεύτηκε την αστειότητά μας και καλά μας έκανε.
Κλείνοντας, επειδή είμαι αγανακτισμένος με πολλά γύρω από τον ΠΑΟΚ, θέλω να κάνω μία επισήμανση που αφορά το οπαδικό της νέας εποχής. Προς όλους αυτούς που πανηγύριζαν πριν το παιχνίδι για την περιβόητη εντολή Σαββίδη να πάει η ομάδα με το πούλμαν της στο Καραϊσκάκη, τα ενημερώνω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πάει στο Καραϊσκάκη χωρίς εισιτήρια στο παρελθόν και μάλιστα μπήκε και στο γήπεδο.
Μου είναι αδιανόητο να πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚτσής για κάτι τόσο βλάχικο, για κάτι τόσο μηδαμινό. Η μεγάλη μαγκιά του ΠΑΟΚ που πήγε με τη συνοδεία της μισής αστυνομικής διεύθυνσης Αθηνών στο Καραϊσκάκη με το πούλμαν του και όχι με τις μεταφορές Κυριάκος που είχε έρθει ο Ολυμπιακός στη Τούμπα. Που ο Τσιρώνης είχε έρθει με αυτό, αλλά πάμε παρακάτω. Κρίμα που δεν βάλαμε το λεωφορείο στο τέρμα να γλιτώσουμε και το ντόρτι.
Όταν ο κόσμος έχει χαμηλώσει τόσο τον πήχη του, να μην περιμένει η ομάδα να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό.

Πηγή: sportdog.gr

Έφυγε «τρελαμένος» ο Ιβάν!

savvidis
Πλήρως απογοητευμένος από την εμφάνιση  του ΠΑΟΚ στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης.
Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την αποχώρηση του από το Γ.Καραϊσκακής αλλά ήταν εμφανές πως δεν περίμενε τέτοια εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ για Περσιανλή!!

sok
Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για το χαμό του Γιώργου Περσιανλή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, Γιώργου Περσιανλή, ο οποίος έσβησε στα 48 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Συλλόγου μας”.

Λαζάρ :«Η χειρότερη εμφάνιση της 3ετίας»

lazar
Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ματς ο μέσος του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ.
Ο έμπειρος χαφ του «δικέφαλου» ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για την πλέον κακή εμφάνιση της ομάδας την τελευταία τριετία.
«Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας εδώ και τρία χρόνια, υπήρχε πλάνο νίκης, ήμασταν λίγο άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά καταρρεύσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος διεθνής.

«Δεν σεβαστήκαμε το έμβλημα του ΠΑΟΚ»

XAKOBO
Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, έκανε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην NOVA:
Αρχικά, είπε: «Είναι μια πολύ βαριά ήττα για μας, μια πολύ στενάχωρη ήττα. Θεωρώ ότι είναι τα τελευταία 3 χρόνια η πιο βαριά ήττα, για μένα προσωπικά η πιο βαριά της ζωής μου. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε πρέπει να σεβόμαστε το έμβλημα και νομίζω σήμερα δεν το κάναμε. Όσοι ήμασταν υπεύθυνοι έπρεπε να ήμασταν εδώ. Αν είμαι εγώ ο υπεύθυνος, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ακόμα-ακόμα και να φύγω. Παίξαμε πάρα πολύ άσχημα, δεν ήταν όμως το σημερινό παιχνίδι το μοναδικό και με τη Μακάμπι την Πέμπτη το ίδιο έγινε, όμως σήμερα είχαμε τον Ολυμπιακό που δεν είναι Μακάμπι. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που έγινε σήμερα, δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πω σ’ αυτό το σημείο.
Όταν νικάει η ομάδα είναι εύκολο κάποιοι να βγαίνουν και μιλάνε, εγώ δεν είμαι αρχηγός να ποιος φταίει ή οτιδήποτε. Εγώ ήρθα τώρα να πω αυτό που νιώθω, είναι πολύ κακό για έναν ποδοσφαιριστή να χάνει έτσι και να μη λέει τίποτα. Είμαι άντρας και δεν κλαίω. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και δεν μαθαίνουμε».

Κλήση Πράνιτς στην Εθνική Κροατίας!!

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς, δέχτηκε κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, για τα μπαράζ με την Ισλανδία

Κλήση Πράνιτς στην Εθνική Κροατίας
Μετά τον τραυματισμό του αριστερού μπακ-χαφ της Ντίπρο, Ιβάν Στρίνιτς, ο τεχνικός της Κροατίας, αποφάσισε να καλέσει τον 32χρονο άσο του «τριφυλλιού», για τις αναμετρήσεις με την Ισλανδία. Ο Πράνιτς έχει ν’ αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, από τον Αύγουστο του 2012.

Βέβαια, ο παίκτης του Παναθηναϊκού, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει, μιας και προέρχεται από τραυματισμό, από τη στιγμή μάλιστα που ακόμα και την Κυριακή, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο είναι σίγουρα μια σημαντική στιγμή γι’ αυτόν. Πηγή: sport-fm.gr

Κάμπελ: «Μπορώ περισσότερα»

Ο Κοσταρικανός υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στη συνέχεια της σεζόν, ύστερα από την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ

Κάμπελ: «Μπορώ περισσότερα»
Ο MVP του μεγάλου αγώνα της 11ης αγωνιστικής, ήταν περιχαρής μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παρά την γεμάτη εμφάνιση του, ήταν προσγειωμένος και σημείωσε πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα, στη διάρκεια της σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτά τα τρία ματς. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να νικάμε για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που το αξίζει και μας στηρίζει. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.Έχω πολλά περισσότερα να δείξω απ’ αυτά που έδειξα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω μέχρι το τέλος της χρονιάς να τα έχω δείξει».

Με τη σειρά του ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «ερυθρολεύκων», Χαβιέ Σαβιόλα, δήλωσε πανευτυχής για το τρία στα τρία, την δύσκολη βδομάδα που πέρασε.«Αντιμετωπίσαμε τρεις δύσκολους αντιπάλους το τελευταίο διάστημα και η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει. Αλλά η ομάδα αυτή έχει δείξει ότι έχει πολύ όρεξη και πολύ κουράγιο και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα μας».

Όσο για το πού αφιέρωσε το γκολ: «Στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και κατά δεύτερο στον κόσμο που πάντα είναι στο πλευρό μας».

Υποδοχή με κράξιμο για την αποστολή του ΠΑΟΚ!!

Περίπου 15-20 φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά, περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», άλλοι 100 στην Τούμπα, όπου είχαν αφήσει τα ΙΧ οι παίκτες

Υποδοχή με κράξιμο για την αποστολή του ΠΑΟΚ
Ασφαλώς και προκάλεσε αντιδράσεις και αναταραχή στον κόσμο του ΠΑΟΚ, η βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», περίπου 15-20 φίλοι της ομάδας, βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να αποδοκιμάσουν τους παίκτες. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης ήταν εκείνος που έγινε αποδέκτης των παραπόνων, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ακόμα περισσότεροι ήταν οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, που ήταν παρόντες στην Τούμπα, μιας και εκεί είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα τους, οι ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ήταν παρόντες περί του 100 φίλους της ομάδας, που αποδοκίμασαν ακόμα πιο έντονα τους ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε πως οι διεθνείς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη, αφού διανυκτερεύουν στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας θα ενσωματωθούν με την αποστολή της Εθνικής.Πηγή: sport-fm.gr

Πλήγμα με ΜακΓκι στους Νάγκετς!

Κάταγμα κόπωσης στην αριστερή κνήμη υπέστη ο Τζαβάλ ΜακΓκι.

Πλήγμα με ΜακΓκι στους Νάγκετς
Εκτός δράσης για απροσδιόριστο (πλην όμως αρκετά μεγάλο) διάστημα θα μείνει ο Τζαβάλ ΜακΓκι. Ο σέντερ των Νάγκετς έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στην αριστερή κνήμη, όπως αποδείχτηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ και ο Τζέι Τζέι Χίκσον θα κληθούν να καλύψουν τη θέση για όσο θα λείψει ο 25χρονος άσος έχοντας 7 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,4 τάπες κατά μέσο όρο.Πηγή: sport-fm.gr

Σαν να ήταν στον πάγκο ο Σερ Άλεξ! (video)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έζησε σαν… προπονητής τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Μαν. Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ (1-0).

Σαν να ήταν στον πάγκο ο Σερ Άλεξ (video)
Μπορεί πλέον να είναι… συνταξιούχος. Μπορεί να κάθεται αρκετά μέτρα μακριά από την επί τόσα χρόνια φυσική του θέση. Όμως επειδή κάποια πράγματα ποτέ δεν αλλάζουν, πόσω μάλλον συνήθειες ολόκληρων δεκαετιών, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βίωσε όπως έκανε και σαν προπονητής τα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Μαν. Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ (1-0).

Κοίταξε νευρικά το ρολόι του. Κούνησε τα χέρια του με απορία σαν να ρωτούσε το διαιτητή τι περιμένει και δεν σφυρίζει τη λήξη. Και χαμογέλασε πλατιά όταν-επιτέλους-το έκανε.




Πηγή: sport-fm.gr