Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Λιόγας: «Το παιχνίδι μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση»

Ο Ηλυσιακός γνώρισε την ήττα από τον ΚΑΟΔ στο φινάλε της αναμέτρησης, γεγονός που άφησε… γλυκόπικρη γεύση στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Λιόγα.

Λιόγας: «Το παιχνίδι μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση»
Ο Ηλυσιακός στάθηκε καλά στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ, γνωρίζοντας όμως την ήττα από τους γηπεδούχους, κάτι που άφησε… γλυκόπικρη γεύση στον Δημήτρη Λιόγα.

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ και μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και το ότι καταφέραμε να βγάλουμε σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και μέσα στην έδρα του αντιπάλου λέει πολλά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι φορμαρισμένος και η έδρα του ιδιαίτερα δυνατή. Πιστεύω ότι ένα κρίσιμο σημείο ήταν στο πρώτο ημίχρονο που φορτώθηκαν με 4 φάουλ οι ψηλοί μας. Ο Μπάβσιτς έκανε το παιχνίδι του, και με το μακρινό σουτ, αλλά έβαλε και πολλές βολές, ενώ εμείς καταφέραμε να μπούμε στο ματς με την άμυνα του Στέφενς, αλλά και τις λύσεις που μας έδωσε στην επίθεση ο Σμιθ. Όπως πήγε στο τέλος το ματς ήταν θέμα τύχης», ανέφερε ο τεχνικός των Ιλισιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: