Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τα βρήκε με Βελάσκες και Κουίνσι!!

Σε συμφωνία με τον Σέμα Βελάσκες για να αποσύρει την προσφυγή του ήρθε ο Παναθηναϊκός. Κοντά σε ίδιο deal και με τον Κουίνσι οι «πράσινοι». Ικανοποίηση και... ξεκούραση στην ομάδα.

Τα βρήκε με Βελάσκες και Κουίνσι
Από δύο μεγάλους βραχνάδες απαλλάσσεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Σέμα Βελάσκες για να αποσύρει την προσφυγή του, ενώ ανάλογο deal θα πετύχουν προσεχώς και με τον Κουίνσι.

Στον αμυντικό από τη Βενεζουέλα θα δοθεί μία προκαταβολή και θα λάβει τα οφειλόμενα (520.000 ευρώ) σε πολλές δόσεις αποσύροντας την προσφυγή του, που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα. Παράλληλα θα λύσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει και τυπικά από την ομάδα.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι κοντά σε ανάλογη συμφωνία και με τον Κουίνσι, που δεν έχει ακόμη καταθέσει προσφυγή, αλλά αναμένεται να έρθει σε συμφωνία διακανονισμού και να μείνει ελεύθερος.

Επόμενοι στη… σειρά για να βρεθεί συμβιβαστική λύση είναι οι Τοτσέ, Πίντο και Λέτο (που έχει καταθέσει προσφυγή).

Ικανοποίηση και ξεκούραση

Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια και... ρεπό στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Άρη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ οι υπόλοιποι μια μέρα πριν. Ανάσες δεν θα πάρουν οι διεθνείς, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Πράνιτς, που κλήθηκε στην Κροατία για τα μπαράζ με την Ισλανδία (μαζί με τον Σίλντενφελντ). Όσον αφορά στον Νίκο Μαρινάκη, δεν θα παίξει σίγουρα στο ματς των Ελπίδων με τη Σουηδία στις 15/11, πιθανώς και σε αυτό με την Πολωνία στην Κρακοβία τέσσερις μέρες μετά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: