Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ζήτησε να δει τον Ιβάν!

No 793436
Σοβαρές εξελίξεις στο θέμα Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν βγήκε σήμερα (12/12) για προπόνηση, αρνήθηκε να μείνει στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο και ζήτησε συνάντηση με το ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.  
Ο Γκαρσία είπε στον Χουμπ Στέφενς ότι θεωρεί τον εαυτό του προσβεβλημένο από τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Άλκμααρ και πήρε άδεια για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Είχε προηγηθεί, πριν λίγες μέρες, συζήτηση του παίκτη με τον Στέφενς και τη διοίκηση. Ο προπονητής του ξεκαθάρισε ότι βάσει της εικόνας που παρουσιάζει στις προπονήσεις δεν μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής και δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν!
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είπαν στον Γκαρσία ότι δεν παρεμβαίνουν στο έργο του προπονητή, γι’ αυτό και θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφασή του. Τον ενημέρωσαν, δε, ότι υπάρχει και η δυνατότητα παραμονής του σε άλλο πόστο στην ομάδα, αν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο Γκαρσία αρνήθηκε, είπε ότι θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και ότι μόνο αυτός θα αποφασίσει πότε θα αποχωρήσει από τα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες, από την Λατινική Αμερική και από μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας.
Προτεραιότητά του είναι να μείνει και να τελειώσει την σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάδα. Θα συναποφασίσει και θα επιλέξει με την οικογένειά του την ομάδα στην οποία θα παίξει στον δεύτερο γύρο και στην οποία μετέπειτα θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρόκειται να σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…
Ακόμη, ο Γκαρσία ζήτησε να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη, πιθανότατα για να κάνει μαζί του μια τελική κουβέντα, πριν πάρει την οριστική απόφαση. Όλα δείχνουν ότι ο κύκλος Γκαρσία στον ΠΑΟΚ κλείνει…
Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, όταν και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ξεκινήσουν οι διακοπές των εορτών. Εκείνη την μέρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr

ΚΜΑ: «Δώστε εξηγήσεις»

kma
Γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης της Κοινωνίας Μελών Άρη η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του φορέα. Είναι η 18η Δεκεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και όχι στο «Αλεξάνδρειο», καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ δεν το επιτρέπουν.
Στην ανακοίνωση της η ΚΜΑ “κατηγορεί” τη διοίκηση της ΠΑΕ για μη τήρηση των προεκλογικών εξαγγελιών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 17/12/2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία – πύλη εμπορίου).
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και παροχή εξηγήσεων για την μη τήρηση έως και σήμερα των προεκλογικών εξαγγελιών – δεσμεύσεών της σχετικά με τα ακόλουθα: χορηγίες, καθυστερήσεις των πληρωμών, αγωνιστικό, επενδυτές, συμμετοχή στην ΑΜΚ.
2. Εσωτερικός διαχειριστικός έλεγχος ΠΑΕ Άρης.
3. Διάφορα θέματα.
Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος”.

«Μόνη λύση το άρθρο 99»

grolios1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο νομικός του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, για όλα τα ζητήματα, που αφορούν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε στην ακροαματική διαδικασία για την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99, τονίζοντας πως έγινε το καλύτερο δύνατο από τους ανθρώπους της ομάδας και το νομικό επιτελείο.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Γρόλλιος:
Για την αίτηση υπαγωγής της ΚΑΕ: “Υπήρξε απόλυτη συμπαράσταση από την ΚΑΕ, το νομικό επιτελείο λειτούργησε άριστα και θεωρώ πως παρουσιάσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, με το μικρότερο κόστος. Η υπαγωγή στο άρθρο 99 είναι ο μοναδικό τρόπος για να εξυγιανθεί η ΚΑΕ Άρης. Υπάρχουν, επίσης, καλαθοσφαιριστές που έχουν να παίρνουν χρήματα και συμφώνησαν στον διακανονισμό σε ποσοστό 68%. Έγιναν και συμφωνίες εκ των υστέρων και πλέον είμαστε κοντά στο 90%. Το δικαστήριο θα κρίνει τα στοιχεία που έχουμε προσκομίσει. Θεωρώ πως ήμασταν σαφείς και ξεκάθαροι. Η απόφαση θα βγει σ’ έναν με δύο μήνες”.
Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: “Η ΑΜΚ δεν είναι στο πλάνο της υπαγωγής στο άρθρο 99 και δεν επηρεάζει την απόφαση του δικαστηρίου. Θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιον χρηματοδότη, ο οποίος πιθανόν να ήθελε το πλειοψηφικό πακέτο και θα το πετύχαινε αυτό με μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να μηδενίσει τον χρόνο της εξυγίανσης. Δεν συνδυάστηκε ποτέ στο  πλάνο βιωσιμότητας με την ΑΜΚ”.
Για τα νομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος για λογαριασμό του Άρη: “Ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια. Από το 1990 συμμετέχω στις γενικές συνελεύσεις  του Άρη. Είμαι νομικός εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης από το 1996. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι αν δεν καταφέρεις αυτό που χρειάζεται ο Άρης, δεν υπάρχει αύριο! Ξεπερνάς τα εμπόδια, επικρατεί για λίγο ηρεμία μια και μετά βρισκόμαστε στη ίδια κατάσταση. Όπως τώρα, αν η ΚΑΕ δεν μπει στο άρθρο 99  τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα”
Για τα προβλήματα… διαρκείας που αντιμετωπίζει ο Άρης: “Για κάποιους λόγους υπάρχουν πάντα και φυσικά μαζί υπάρχουν και οι αιτίες για να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μια δικαιολογία είναι πως ο Άρης είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος και ότι λίγοι σαν αυτόν  υπάρχουν πανευρωπαϊκά. Οι σύλλογοι που έχουν τόσες επιτυχίες σ’ όλα τα τμήματα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Τη Ντόρτμουντ και τη Παρι Σεν Ζερμέν τις ξέρουμε από το ποδόσφαιρο και μόνο. Ο Άρης συγκαταλέγεται στις λίγες δεκάδες ομάδων που έχουν επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Γι’ αυτό και θέλουν πολλοί να ασχοληθούν με τον Άρη. Βέβαια, τελευταία πολύ αποφεύγουν να το κάνουν, καθώς υπάρχει και η νομοθεσία με τις ατομικές διώξεις. Ο Άρης είναι κοινωνικό φαινόμενο”.
Για το θέμα του επενδυτή στην ΠΑΕ Άρης: “Είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός ως Αρειανός. Υπάρχει τεράστια πίεση. Το ποδόσφαιρο δεν παύει να είναι το πρώτο τη τάξει άθλημα, παρά την μεγάλη και πλούσια σε διακρίσεις ιστορία του μπάσκετ. Αν υπάρχει πρόβλημα στο ποδόσφαιρο, υπάρχει σ’ όλα τα αθλήματα. Εκτιμώ πως πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό η κατάσταση. Ο Άρης δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο”.
Για το πόρισμα της ΝEXIA: “Δεν γνωρίζω τo περιεχόμενο του, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Πρέπει να γνωστοποιηθεί για να μάθουμε τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Η διαφάνεια είναι απαραίτητη. Όμως, δεν γνωρίζω το περιεχόμενο και δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω”.
Πηγή: arenafm.gr

«Δώρο μια μεταγραφή!»

malelis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Μάνος Μαλελής και αποκάλυψε πως πρόκειται μελλοντικά να αναβαθμιστεί η συνεργασία του συλλόγου με τον Δημήτρη Κοντομηνά.
Παράλληλα, ανέφερε πως γίνονται προσπάθειες να ν προστεθεί ένας παίκτης στην ομάδα ως δώρο και χωρίς να την επιβαρύνει οικονομικά.
Αναλυτικά είπε:
Για την συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ:
“Δυστυχώς η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη δεν είχε αίσιο τέλος. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά υπήρξε και πολύ κούραση. Πρωτοβουλία για εμένα έχει το πρωτάθλημα όπου πρέπει να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα”.
Για την προσπάθεια που γίνεται να υπάρξει η προσθήκη ενός παίκτη:
“Η διοίκηση αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα και προσπαθώ να δημιουργήσω προϋποθέσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα χωρίς να την επιβαρύνουν. Θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον ΠΑΟΚ που θα πληρώνεται από χορηγούς και φίλους. Υπάρχουν επαφές με τον Πέκοβιτς, αλλά και άλλους παίκτες καθώς πρέπει να αποφασίσει πρώτα ο προπονητής σε πια θέση χρειαζόμαστε προσθήκη. Αναζητώ την λύση που θα βοηθήσει την ομάδα. Δε μου απαγορεύει κάποιος κάτι αλλά πρέπει και εγώ να κατανοήσω τις προτεραιότητες. Χρειαζόμαστε μια προσθήκη καθώς βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο γύρω και σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος τραυματισμός η επικρατήσει η κούραση θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές.
Ελπίζω να υπάρξει κατανόηση από την διοίκηση καθώς και ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί ένα θέαμα υψηλού επιπέδου. Μια ενίσχυση μπορεί να προσφέρει και να φέρει θετικά αποτελέσματα στην ομάδα. Δεν έχω καμία διαφορά με την διοίκηση απλά υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Έχω την εντύπωση πως στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν παίκτες άλλη κλάσεως αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μας σε μια καλή μέρα μπορούν να ανταπεξέλθουν εναντίον αυτών των ομάδων”.
Για τα θέματα που θα συζητηθούν μεταξύ του Κοντομηνά και της διοίκησης:
“Θα έρθει ο κύριος Κοντομηνάς και θα μιλήσουμε για μια μεγαλύτερη προβολή, αλλά και για μια αναβάθμιση συνεργασίας. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που δημιουργούνε το αίσθημα της αναβάθμισης.  Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω θα ενημερώσει για τα υπόλοιπα ο πρόεδρος της ομάδας”.
Για τις φήμες που λένε πως μπορεί να αποκτήσει το μετοχικό κεφάλαιο ο Ιβάν Σαββίδης:
“Εδώ είναι το μετοχικό κεφάλαιο και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει την ομάδα. Δεν είναι ανάγκη να μιλάμε για μια μεριά. Του χρόνου μπορεί να είναι ο κ. Σαββίδης ή και ο κ. Κοντομηνάς. Αν κάποιος πριν τελειώσει η χρονιά ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ όλοι είμαστε εδώ να βοηθήσουμε”.
Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη:
“Ο ΠΑΟΚ λογικά έχει αποκλειστεί και πολύ δύσκολα μπορεί να συνεχίσει. Η απόδοση της ομάδας σχετικά με το μπάτζετ πήγε πολύ καλά. Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες έκανα πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Θέλουμε όμως και την στήριξη του κόσμου ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας”.
Πηγή: arenafm.gr

Αποκάλυψη Αρβανίτη!!

arvanitis_55
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλη τράπεζα και το ετήσιο όφελος θα ανέρχεται στις 200.000 ευρώ!
Ο επικεφαλής της διοίκησης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της προέδρου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως η ΚΑΕ έχει συμφωνήσει και μένουν οι υπογραφές, με την Τράπεζα Πειραιώς για να εκδοθούν κάρτες φίλων Άρη.
Αυτή η χορηγία, όπως τόνισε ο Λευτέρης Αρβανίτης, αναμένεται να φέρει κέρδη μέχρι και 200.000 ευρώ το χρόνο για την ομάδα και αυτό ήταν ένα από τα επιχειρήματα της εταιρίας, που πρέπει να ληφθούν υπόψιν στην τελική απόφαση για την ένταξη ή μη της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99.
Πηγή: arenafm.gr

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Άρης!!

alexandreiono8115
Εκδικάστηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 και η απόφαση αναμένεται περί τα τέλη του Ιανουαρίου.
Μετά από έναν αγώνα της διοίκησης ώστε να τα “βρει” με την πλειοψηφία των πιστωτών, παρουσιάστηκε ένας πλήρης φάκελος, που παρουσιάζει το πλάνο βιωσιμότητας της ΚΑΕ.
Σε ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τις ευχαριστίες τις για όσους βοήθησαν στην προσπάθεια και δεσμεύτηκε πως θα αποκαλύψει ποιοι ήταν αυτοί μετά την έκβαση της υπόθεσης.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
“Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, εκδικάστηκε σήμερα (13/12) η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., παρόντων του Προέδρου της, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ως Διοίκηση, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο που αποτελείτο από τους κ.κ. Οικονόμου και Γρόλλιο, καταθέσαμε τις θέσεις της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενώπιον του αξιότιμου δικαστηρίου με σεβασμό και υπευθυνότητα και πλέον, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της, αναμένουμε την κρίση του.
Ανεξαρτήτως αυτής, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πίστεψαν στο πλάνο εξυγίανσης και στις προθέσεις μας, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για έναν ΑΡΗ υγιή, δυνατό, αξιόπιστο. Δεσμευόμαστε δε, ότι μετά από την τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θα ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ ακόμη πιο αναλυτικά, για όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, αλλά και για εκείνους τους λίγους που στάθηκαν απέναντί της.
Τέλος, σαν Διοίκηση, θέλουμε να στείλουμε ξανά το ξεκάθαρό μας μήνυμα ότι, «το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε». Είναι, άλλωστε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον ΑΡΗ των 100 ετών, τον ΑΡΗ των χιλιάδων πιστών, τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ”.

Κομπλεξικοί ή σκασμένοι;

Κομπλεξικοί ή σκασμένοι;
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον απογοητευτικό ΠΑΟΚ, την «απαγόρευση» με Κάτσε και για τα συνθήματα με τον Πάμπλο Γκαρσία που επέστρεψαν στην Τούμπα.Η εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στα δεύτερα της Άλκμααρ ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική… Σα να έπαιζαν οι βασικοί των Ολλανδών με τα δεύτερα του ΠΑΟΚ! Και όμως… Εκεί που όλη η Ευρώπη έπαιζε τον «άσο» που θεωρούνταν σίγουρος, ακόμη και η ισοπαλία που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα με βάση αυτή την εικόνα που παρουσίασε.

Οι αναπληρωματικοί της ΑΖ μπήκαν στο γήπεδο και ήξεραν τι ήθελαν, ενώ οι βασικοί του ΠΑΟΚ, έδειχναν «χαμένοι». Παράξενα πράγματα και πάλι για τον Δικέφαλο που έχει σοβαρό θέμα νοοτροπίας στην Ευρώπη, όταν έχει να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί. Αν αυτό δεν είναι κόμπλεξ και κάκιστη νοοτροπία τότε τι είναι; Γιατί από την άλλη, όταν αυτή η ομάδα πάει ως αουτσάιντερ, τότε και η εικόνα είναι θετικότατη, αλλά και συνήθως τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν; Πως γίνονται αυτά τα πράγματα;

Ο Στέφενς έμεινε στην ανεπάρκεια του ρόστερ του στο χώρο του κέντρου. Είπε ότι οι Ολλανδοί είχαν επιλογές να φρεσκάρουν την ομάδα και εκείνος όχι. Ρωτήθηκε για τον Γκαρσία και αντέδρασε θέτοντας θέμα προπόνησης. Ρωτήθηκε και για τον Κάτσε και σήκωσε τα χέρια: «Μου λείπει και εμένα…». Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του επέβαλλε την απαγόρευση συμμετοχής του Κάτσε και αυτό είναι κάτι που αντί να λύσει θέματα (έξω από την ομάδα) δημιούργησε ζήτημα εντός. Μέχρι εδώ όμως, γιατί όλα δείχνουν ότι ο Στέφενς δεν θα τους ακούσει άλλο και δεν θα εκτεθεί, δεν θα εκθέσει και την ομάδα του, εκθέτοντας τους χιλιοταλαιπωρημένους Λάζαρ-Τζιόλη…

* Οι ΠΑΟΚτσήδες μετά από πολλούς μήνες θυμήθηκαν και αφού η ομάδα τους έκανε μία κακή εμφάνιση στην Τούμπα θυμήθηκαν τον Γκαρσία. Και αυτό τώρα θα γίνει θέμα… Αν τον πίστευαν (αγωνιστικά) θα τον θυμούνταν σε κάθε αγώνα και όχι τώρα που «έκατσε» η στραβή. Σε κάθε περίπτωση, η πλειοψηφία πιστεύει ότι κάτι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα, από αυτό που τώρα γίνεται με την μόνιμη παρουσία του στην προπόνηση και στην κερκίδα…

* Για το μέλλον του στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει τα πάντα για να περάσει και στους 16. Μέχρι στιγμής στη χρονιά δεν έχει γίνει κάποια υπέρβαση και αυτή είναι μία ευκαιρία.

* Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλεγε… «εμείς είμαστε παράδειγμα προς μίμηση…», πλάκα έκανε. Μην αρχίσετε τα ίδια... Αλίμονο αν κόψετε τις δηλώσεις σε περίπτωση που «τολμήσει» κάποιος να πει ότι το… οφσάιντ είναι οφσάιντ!

* Εκτός κι’ αν εννοούσε, πέρα από το αυτονόητο, ότι πρέπει και εσείς να κάνετε καλύτερη ομάδα (δεν ξεκαθάρισε το αν αυτό γίνεται με τα 25 μόνιμα εκατομμύρια των ομίλων του Champions League ή όχι) ότι και ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή πρέπει να δείξει την αξία του παίρνοντας τρία πέναλτι και τρεις αποβολές στο ίδιο ευρωπαϊκό ματς... Που όμως; Έναν Σπάθα πήγε να «υπερασπιστεί» και αυτός τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ ενώ η έκθεση του παρατηρητή ήταν θετική γι’ αυτόν! Ποιος ΠΑΟΚ;
Πηγή: sportdog.gr

Επικό ματς στο NBA: 186-184!!! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι θεατές ακόμα μετράνε καλάθια. Τέτοιο ρεκόρ πόντων στο ΝΒΑ δεν έχει ξαναγίνει!
Ήταν 13 Δεκεμβρίου 1983 όταν έγινε το πιο απίστευτο ρεκόρ καλαθιών σε αγώνα του ΝΒΑ.
Το παιχνίδι των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Ντένβερ Νάγκετς έληξε 186-184(!) σε έναν αγώνα με τρεις παρατάσεις! 
Οι πιο τυχεροί απ΄ όλους ήταν οι 9.655 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ανά περίοδο είχαμε...
Ντιτρόιτ – Ντένβερ: 38-34, 36-40, 34-39, 37-32, 14-14 (α΄ παράταση), 12-12 (β΄), 15-13 (γ΄).
Από τους Πίστονς τους περισσότερους πόντους πέτυχε ο Αζάια Τόμας με 47, ενώ από τους Νάγκετς ο Kiki Vandeweghe με 51!






\Πηγή: sportdog.gr

Ηλιάδης: «Να τοποθετηθεί ο Κωνσταντινίδης»

Ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Γιάννη Κωνσταντινίδη σχετικά με το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Άρης ζήτησε ο Δημήτρης Ηλιάδης. Τέλος, μέχρι νεοτέρας, στις επαφές των δύο πλευρών.

Ηλιάδης: «Να τοποθετηθεί ο Κωνσταντινίδης»
Τέλος στις συζητήσεις με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη έβαλε ο Δημήτρης Ηλιάδης, μέσω επίσημης τοποθέτησής του.

Ο πρόεδρος του Άρη τονίζει πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη «κρούση» στο επιχειρηματία μέχρι ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Παράλληλα, κάνει μία αναδρομή στις μέχρι τώρα επαφές με την πλευρά του Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά:

«Με δεδομένο ότι η εξεύρεση επενδυτή αποτελεί αναγκαιότητα για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και δέσμευσή μου κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Μ.Α., από τον περασμένο Ιούλιο άνοιξα έναν κύκλο συζητήσεων με στόχο να προσελκύσω άτομα τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ.

Κύριο μέλημά μου, ήταν και παραμένει, τα άτομα αυτά να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την οποία θεωρώ ως την περισσότερο υγιή διαδικασία.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι συζητήσεις που είχα με τον επιχειρηματία κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Πρόθεσή μου, την οποία γνωστοποίησα και στον συνομιλητή μου, ήταν οι συζητήσεις να παραμείνουν κρυφές για ευνόητους λόγους. Γνωρίζοντας τα παρεπόμενα μίας πιθανής δημοσιοποίησης των συζητήσεων, πολύ περισσότερο του ονόματος του συνομιλητή μου, προσπάθησα να διαφυλάξω το απόρρητο τους επί μακρό χρονικό διάστημα.

Η παρερμηνεία δηλώσεων που έκανε ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Θανάσης Αθανασιάδης είχε ως αποτέλεσμα: α) να αλλάξει ο ρυθμός των συναντήσεων που είχα με τον κ. Κωνσταντινίδη, β) την δημοσιοποίηση του ονόματός του και από την πλευρά μου, όταν πλέον αυτό είχε ξεφύγει από τα όρια της εχεμύθειας.

Προς αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων ενημερώνω τους φιλάθλους του ΑΡΗ τα εξής:

1. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

2. Ο κ. Κωνσταντινίδης μου είχε δηλώσει σ’ όλους τους τόνους το θερμό του ενδιαφέρον για την μετοχική του συμμετοχή στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, χωρίς βεβαίως να προσδιορίσει επακριβώς την χρονική περίοδο που θα γινότανε αυτό. Είχε μάλιστα παρακολουθήσει και σημαντικούς αγώνες της ομάδας μας.

3. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχα μαζί του πείσθηκα ότι αξίζει να αξιοποιήσω ακόμη και την τελευταία πιθανότητα που υπάρχει, προκειμένου να προσελκύσω μετοχικά τον κ. Κωνσταντινίδη στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η απόφασή μου ενισχύθηκε όταν μου επέδειξε τραπεζικά έγγραφα που αποδείκνυαν το οικονομικό του εύρος, αλλά και έγγραφα που πιστοποιούσαν τα σημαντικά επιχειρηματικά του σχέδια.

4. Στις 29/11/2013 ο κύκλος των συζητήσεων με τον κ. Κωνσταντινίδη έκλεισε χωρίς να υπάρξει αντίρρηση από την πλευρά του στο να συμμετάσχει στην τρέχουσα ή σε άμεση μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με στόχο να γίνει ο ίδιος ή εταιρεία που εκπροσωπεί κύριος του 51% των μετοχών της ΠΑΕ.

Την πρόθεσή του αυτή μου την επιβεβαίωσε με επιστολή που μου απέστειλε στις 30/11/2013 και είναι στη διάθεση της Κ.Μ.Α.

Μεταξύ των άλλων έγραφε στην επιστολή: «…Προτεραιότητά μου είναι στις αμέσως επόμενες ημέρες να φροντίσω για την κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου συμμετέχοντας στην ευρισκόμενη σε εξέλιξη αύξηση...».

Ακολούθησε η επιστολή του στις 6/12/2013 με την οποία μεταξύ των άλλων προανήγγειλε τη δημόσια τοποθέτησή του στο θέμα δια μέσω συνέντευξης Τύπου.

5. Ουδέποτε θα δημοσιοποιούσα τις συναντήσεις που είχα μαζί του εάν δεν διέρρεαν αυτές. Η θέση μου αυτή θα άλλαζε μόνο στην περίπτωση που θα κατέβαλε τις απαραίτητες εγγυήσεις για τη συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Μετά τη διαρροή αναγκάστηκα να διαφοροποιήσω τη στάση μου.

6. Τα σενάρια συνομωσιολογίας που επεξεργάζονται όσοι θέλουν να απαξιώσουν τις προσπάθειές μου για υγιείς λύσεις για την ΠΑΕ τους τα επιστρέφω για να μην κατηγορηθώ ότι καταχρώμαι τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Οι πόρτες της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ανοιχτές για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει μετοχικά στην εταιρεία. Δεν ακυρώνω το οποιοδήποτε υφιστάμενο ή μελλοντικό ενδιαφέρον του κ. Κωνσταντινίδη για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά προσωπικά δεν θα επιδιώξω νέες συζητήσεις μαζί του εάν νωρίτερα δεν τοποθετηθεί δημοσίως, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας μας για τα σχέδια του, τηρώντας την έγγραφη υπόσχεσή του ή εάν δεν κάνει πράξη με ανέγκλητες εγγυήσεις τη συμμετοχή του στην ΠΑΕ.

Δημόσια τοποθέτηση δεν θεωρώ τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό πάνελ διότι παρόμοιες ενέργειες προσβάλουν τον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας.

Ο υπερήφανος κόσμος του ΑΡΗ δικαιούται τίμιας συμπεριφοράς και ξεκάθαρες κουβέντες απ’ οποιονδήποτε εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη μετοχική του συμμετοχή στην ΠΑΕ.

Υπόσχομαι ότι από την πλευρά μου στο πλαίσιο αυτό θα κάνω οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Αυτή είναι ολόκληρη και η μοναδική αλήθεια για το θέμα».

Χιόνισε στο Κάιρο μετά από 100 χρόνια!!

Τα φλας από τις κάμερες δε σταματούν να απαθανατίζουν αυτό το ιστορικό γεγονός.

Χιόνισε στο Κάιρο μετά από 100 χρόνια!
«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter με τους χρήστες ο ένας μετά τον άλλο να ανεβάζουν φωτογραφίες από το χιονισμένο Κάιρο!

Ενθουσιασμένοι οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ποστάρουν στους λογαριασμούς τα χιονισμένα τοπία από την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, καθώς είχε να δει χιόνια πάνω από 100 χρόνια, γεγονός που κάνει τα φλας από τις κάμερες να μην σταματούν.

inner

Παρά τον ενθουσιασμό τους, όμως, κάποιοι, προειδοποιούν ότι το «έστρωσε» στο Κάιρο λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, γεγονός που οδηγεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πηγή: Protothema.gr

Να παραμείνει πρώτη θέλει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας!!

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει για την 13η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι αυτό ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και την Μπελενένσες.

Να παραμείνει πρώτη θέλει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή και για αυτό θα… κοιτάξει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπελενένσες στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Πόρτο και η Μπενφίκα θα δοκιμαστούν στις έδρες των Ρίο Άβε και Ολανένσε αντίστοιχα, ενώ η Εστορίλ θα φιλοξενήσει την Ζιλ Βιθέντε.

Στους υπόλοιπους αγώνες η Μπράγκα θα παίξει με την Σετουμπάλ, η Νάσιοναλ Μαδέϊρα φιλοξενεί την τελευταία Πάκος Φερέιρα και η Γκιμαράες θα ταξιδέψει στην Αρούκα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Τέλος, η Ακαδέμικα θα προσπαθήσει σήμερα να επανέρθει στις νίκες απέναντι στη Μαρίτιμο, μετά από την ήττα που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σετουμπάλ (1-0).

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 13/12
Ακαδέμικα - Μαρίτιμο (22:15)

Σάββατο, 14/12
Μπράγκα – Βιτόρια Σετουμπάλ (20:00)
Σπόρτινγκ Λισ. – Μπελενένσες (22:15)

Κυριακή 15/12
Αρούκα – Γκιμαράες (18:15)
Ολανένσε – Μπενφίκα (20:15)
Ρίο Άβε – Πόρτο (22:15)

Δευτέρα 16/12
Νασιονάλ Μαδέϊρα - Πάκος Φερέιρα (21:00)
Εστορίλ - Ζιλ Βιθέντε (22:15)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική:
Μαρίτιμο – Μπράγκα
Πόρτο – Ολανένσε
Βιτόρια Σετουμπάλ – Μπενφίκα
Πάκος Φερέιρα – Ρίο Άβε
Γκιμαράες – Ακαδέμικα
Σπόρτινγκ Λισ. – Νασιονάλ Μαδέϊρα
Ζιλ Βιθέντε – Αρούκα
Μπελενένσες – Εστορίλ Πηγή: sport-fm.gr

Έρχεται ντέρμπι και… η Μονακό!!

Σε απόσταση αναπνοής έχει την Παρί Σεν Ζερμέν η Μονακό και αμφότερες παίζουν μακριά από το γήπεδο τους στην 18η αγωνιστική του Championnat. Ντέρμπι την Κυριακή(15/12) μεταξύ Λιόν και Μαρσέιγ.

Έρχεται ντέρμπι και… η Μονακό
Εκτός έδρας με τη Ρεν κοντράρεται η Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Μονακό να είναι πίσω της, απέχοντας μόλις δύο πόντους. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν, αναμένεται να είναι ξεκούραστη, καθώς αρκετοί από τους βασικούς δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον 48χρονο τεχνικό μεσοβδόμαδα με την Μπενφίκα. Ωστόσο, θα λείψουν οι Ραμπιό και Ντιν.

Από τα ματς που ξεχωρίζουν είναι το Λιόν-Μαρσέιγ, αλλά τη φετινή σεζόν δεν πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν δεκατρείς πόντους από την πρώτη θέση και δεκαεπτά οι γηπεδούχοι. Στόχος για τους δεύτερους είναι να κρατήσουν επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2014-15, ενώ έχουν περάσει στην επόμενη φάση του Europa League. Οι Μασσαλοί από την άλλη αποχαιρέτησαν το Champions League, χωρίς να μαζέψουν ούτε έναν πόντο.

Η δεύτερη της βαθμολογίας, Μονακό θα φιλοξενηθεί από την Γκινγκάμπ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε να ξεπεράσει τη Λιλ, η οποία ηττήθηκε από την Μπορντό. Αναμένεται αν επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα ο Φαλκάο. Ο Κολομβιανός δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια των Μονεγάσκων, αλλά ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πρόσφατα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, απλά έκρινε πως πρέπει να ξεκουραστεί ο πρώην σέντερ φορ της Πόρτο.

Η Λιλ θέλει να ξεπεράσει την ήττα από τους Γιρονδίνους, που όχι μόνο την απομάκρυνε και πάλι από την Παρί, αλλά την έριξε και από τη δεύτερη θέση. Επιπλέον, «έσπασε» το σερί των έντεκα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ. Οι «λιλουά» θα υποδεχθούν τη δωδέκατη του πρωταθλήματος, Μπαστιά χωρίς τον τιμωρημένο Μπερία, ενώ είναι τραυματίες οι Μέντες και Ρουίς.


Αναλυτικά η αγωνιστική(18η)



Παρασκευή(13/12)

Μονπελιέ- Σεντ Ετιέν(21:30)

Σάββατο(14/12, 21:00)

Ρεν- Παρί Σ. Ζ.(18:00)
Αζαξιό- Λοριάν(21:00)
Εβιάν-Ρεμς(21:00)
Γκινγκάμπ- Μονακό(21:00)
Ναντ-Τουλούζ(21:00)
Νις-Σοσό(21:00)

Κυριακή(15/12)

Μπορντό- Βαλενσιέν(15:00)
Λιλ-Μπαστιά(18:00)
Λιόν-Μαρσέιγ(22:00)

Επόμενη αγωνιστική(19η)

Παρασκευή(20/12)

Μονακό- Βαλενσιέν(21:30)

Σάββατο(21/12)

Σεντ Ετιέν- Ναντ(18:00)
Μπαστιά-Μονπελιέ(21:00)
Νις-Εβιάν(21:00)
Ρεμς-Αζαξιό(21:00)
Σοσό-Ρεν(21:00)
Τουλούζ-Γκινγκαμπ(21:00)

Κυριακή(22/12)

Μαρσέιγ-Μπορντό(15:00)
Λοριάν-Λιόν(18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ(22:00) Πηγή: sport-fm.gr

Κι έμειναν οι δυο τους…!!

Η Λεβερκούζεν δείχνει η μοναδική ομάδα που μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής της Bundesliga με την πρωτοπόρο Μπάγερν. Εντός έδρας μονομαχίες για αμφότερες στη 16η αγωνιστική.

Κι έμειναν οι δυο τους…
Λίγο πριν τη χειμερινή διακοπή, Μπάγερν και Λεβερκούζεν δείχνουν να παίζουν μόνες τους για τον τίτλο.

Οι Βαυαροί μετα την ήττα από τη Μαν. Σίτι στην «Αλιάντς Αρένα» υποδέχονται το Αμβούργο για τη 16η αγωνιστική με στόχο την υπεράσπιση του +4 από τον πλησιέστερο διώκτη. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ και Μπαντστούμπερ, καθώς και τον τιμωρημένο Μπόατενγκ.

Η Λεβερκούζεν μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «16» του Champions League στρέφεται στο πρωτάθλημα με στόχο να κυνηγήσει όσο… αντέχει την Μπάγερν. Αυτή τη φορά φιλοξενεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης χωρίς τους Παλόπ, Χίλμπερτ, Σπάχιτς, Ράιναρτς και Σαμ.

Η Ντόρτμουντ πέρασε με δραματικό τρόπο στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά οι δέκα βαθμοί που τη χωρίζουν πλέον από την κορυφή καθιστούν μάλλον ανέφικτο στόχο το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά παίζει στην έδρα της Χόφενχαϊμ με τον τιμωρημένο Παπασταθόπουλο να προστίθεται στη λίστα των απόντων πλάι στους τραυματίες Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπέντερ και Γκουντογκάν.

Η Γκλάντμπαχ, που ισοβαθμεί με τη Ντόρτμουντ στην τρίτη θέση, δοκιμάζεται στην έδρα της Μάιντς, ενώ η πέμπτη Βόλφσμπουργκ αναμετράται με τη Στουτγκάρδη και η έκτη Σάλκε με τη Φράιμπουργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13/12

Χέρτα Βερολίνου-Βέρντερ Βρέμης (21:30)

Σάββατο 14/12 (16:30)

Μάιντς-Γκλάντμπαχ
Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ
Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ
Ανόβερο-Νυρεμβέργη
Μπάγερν Μονάχου-Αμβούργο
Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή 15/12

Σάλκε-Φράιμπουργκ (16:30)
Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (17η)

Παρασκευή 20/12

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ (21:30)

Σάββατο 21/12 (16:30)

Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν
Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Χόφενχαϊμ
Φράιμπουργκ-Ανόβερο
Αμβούργο-Μάιντς
Νυρεμβέργη-Σάλκε (19:30)

Κυριακή 22/12

Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου (18:30) Πηγή: sport-fm.gr

Ρεφάρει την ήττα η Μπαρτσελόνα!!

Ρεφάρει την ήττα η ΜπαρτσελόναΗ Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ για την 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι παίκτες του Μαρτίνο προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, δεν θέλουν να σκέφτονται καθόλου το ενδεχόμενο ενός νέου στραβοπατήματος και παράλληλα, επιθυμούν να προσθέσουν άλλη μια καλή εμφάνιση, όπως και στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σέλτικ.

Δύσκολο έργο έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία υποδέχεται τη Βαλένθια με σκοπό να συνεχίσει και με άλλη μια νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της «Μπάρτσα».

Εύκολή αποστολή έχει η άλλη ομάδα της Μαδρίτης. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Οσασούνα το εμπόδιο της οποίας αναμένεται εύκολα να περάσει.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου
Λεβάντε – Έλτσε (22:00)

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο – Γρανάδα (19:00)
Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (21:00)
Μάλαγα – Χετάφε (23:00)

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
Αλμερία – Εσπανιόλ (13:00)
Σοσιεδάδ – Μπέτις (18:00)
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια (22:00)

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
Βαγιαδολίδ – Θέλτα (23:00)

Η επόμενη αγωνιστική:
(20-22/12)

Έλτσε – Μάλαγα
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη
Μπέτις – Αλμερία
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε
Γρανάδα – Σοσιεδάδ
Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ
Χετάφε – Μπαρτσελόνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαγιεκάνο
Θέλτα – Οσασούνα
Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης Πηγή: sport-fm.gr

Αυτός είσαι!!

Επιτέλους… Παναθηναϊκός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έκαναν την καλύτερη με διαφορά φετινή τους εμφάνιση νικώντας τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρωσία με 82-63 και βλέπουν ακόμη και τη δεύτερη θέση.

Αυτός είσαι!
Ούτε οι απουσίες των Ματσιούλις και Παππά, ούτε ο δυνατός αντίπαλος, ούτε και η παγωνιά του Κράσνονταρ μπορούσαν να σταματήσουν τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά. Οι «πράσινοι» με την καλύτερη φετινή παρουσία τους πέρασαν σαν… παγοθραυστικό από το Κουμπάν νικώντας τη Λοκομοτίβ με 82-63 και βλέπουν πλέον ακόμη και τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους. Φώτσης και Ούκιτς είχαν από 17 πόντους, εξαιρετικοί και οι Μπράμος, Διαμαντίδης και Λάσμε. Οι νικητές είχαν 17/34 δίποντα και 14/23 τρίποντα, μοίρασαν 19 ασίστ και υπέπεσαν σε μόλις 10 λάθη.

Πλέον ο Παναθηναϊκός με νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην αδιάφορη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ θα τερματίσει δεύτερος εφόσον η Λαμποράλ Κούτσα νικήσει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Βιτόρια και τρίτος αν χάσει. Αν οι «πράσινοι» ηττηθούν από τους Ισραηλινούς, θα ελπίζουν μόνο στην τρίτη θέση κι αυτό εφόσον χάσει η Λαμποράλ Κούτσα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Καλός, αλλά μόνο στην επίθεση

Οι πέντε πρώτες επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν οι Διαμαντίδης, Ούκιτς, Μπράμος, Γκιστ και Λάσμε, ενώ στον αντίποδα ξεκίνησαν Καλνιέτις, Σίμον, Γιασάιτις, Μπράουν και Χέντριξ. Ο Παναθηναϊκός άρχισε «ζεστός» στο παγωμένο (-9) Κράσνονταρ με 3/3 πετυχαίνοντας τους έξι πρώτους πόντους του αγώνα (0-6). Χέντριξ και Καλνιέτις με προσωπικά καλάθια έφεραν το ματς γρήγορα σε ισορροπία (8-8), Μπράμος και Διαμαντίδης με τρίποντα επανέφεραν την ομάδα τους σε θέση οδηγού (14-18), αλλά ο ασταμάτητος Γιασάιτις με 11 πόντους και ένα τρίποντο στην εκπνοή έγραψε το 23-21 του δεκαλέπτου.

«Έσφιξε» και ξέφυγε

Οι «πράσινοι» βελτίωσαν αισθητά την αμυντική τους συμπεριφορά, ενώ με πρωταγωνιστές τους Κάρι και Φώτση έτρεξαν ένα σερί 10-0, που ολοκληρώθηκε με το δεύτερο τρίποντο του Διαμαντίδη και έφερε τη διαφορά στο +8 (25-33) στα μέσα της περιόδου. Τα τάιμ άουτ και οι αλλαγές το Πασούτιν δεν βοήθησαν, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο και με ένα απίθανο τρίποντο του Διαμαντίδη έκλεισε το ημίχρονο στο +16 (30-46) έχοντας απίθανα ποσοστά: 12/16 δίποντα και 6/12 τρίποντα.

Ασταμάτητος

Η Λοκομοτίβ άρχισε να βρίσκει πιο εύκολα το δρόμο προς το καλάθι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά ο Παναθηναϊκός συνέχισε να οργιάζει επιθετικά. Με τρίποντο του εξαιρετικού Φώτση και λέι απ του Ούκιτς ξέφυγε με 20 στα μέσα της περιόδου (36-56) κρατώντας χωρίς σκορ τους γηπεδούχους για τέσσερα λεπτά. Ένα ακόμη καλάθι του Κροάτη έφερε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, το +22 (38-60), για να ακολουθήσει όμως μία χαλάρωση που επέτρεψε στους Ρώσους να μειώσουν στους 16 (44-60) και ανάγκασε τον Πεδουλάκη να καλέσει τάιμ άουτ. Επιστρέφοντας από αυτό, Κάρι και Ούκιτς με «βόμβες» από τα 6,75μ. αποκατέστησαν την τάξη και το «τριφύλλι» πήγε με προίκα 22 πόντων στην τέταρτη περίοδο (44-66).

Και πώς να χάσει

Μία ομάδα με την ποιότητα και την εμπειρία του Παναθηναϊκού δεν θα είχε πρόβλημα να διαχειριστεί αυτή τη διαφορά ασφαλείας. Έτσι κι έγινε, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κινδύνεψαν στιγμή από τη Λοκομοτίβ, που δεν κατέβασε τη διαφορά κάτω από τους 19. Ο Εβγκένι Πασούτιν πέταξε νωρίς λευκή πετσέτα αποσύροντας τους βασικούς και οι «πράσινοι» έφτασαν πολύ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς σε μία μεγάλη νίκη με μία ολοκληρωτική, σε άμυνα κι επίθεση, εμφάνιση.

Δεκάλεπτα: 23-21, 30-46, 44-66, 63-82.

Λοκομοτίβ Κουμπάν (Πασούτιν): Γκριγκορίεφ 8, Μπράουν 8, Ουίλιαμς, Χέντριξ 9, Κανίγκιν 2, Καλνιέτις 7, Λιχοντέι 8, Γιασάιτις 13, Ζούμπκοφ 3, Μάριτς 2, Σίμον 3.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος, Μπράμος 11, Κάρι 13, Μπατίστ, Φώτσης 17, Ούκιτς 17, Λάσμε 10, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 12, Γκιστ 2, Γιάνκοβιτς.

Διαιτητές: Λαμόνικα (Ιταλία), Βιατόρ (Γαλλία), Μπιριτσίκ (Τουρκία). Πηγή: sport-fm.gr

Ολοταχώς για «διαζύγιο» με Γκαρσία!!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ολοταχώς για «διαζύγιο» με Γκαρσία
Πιο ορατό από ποτέ είναι το «διαζύγιο» Πάμπλο Γκαρσία και ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή και σε συζήτηση που είχε νωρίτερα με τον Στέφενς του έγινε ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται μεταξύ των πρώτων επιλογών του Ολλανδού τεχνικού.

Αντίστοιχη ήταν και η θέση της διοίκησης στην οποία απευθύνθηκε ο Γκαρσία, για να εισπράξει την απάντηση πως δεν επεμβαίνει στις όποιες αποφάσεις του προπονητή.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του τόνισαν πως αποτελεί πάντα μια μορφή για την ομάδα και ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσει ο ίδιος -ακόμη και άμεσα- μπορεί να βρει θέση σε άλλο πόστο.

Επιθυμία του Γκαρσία όμως, είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται και από τη στιγμή που δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στο «δικέφαλο του Βορρά», θα προσπαθήσει να το κάνει σε άλλη ομάδα.
Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Πηγή: sport-fm.gr

«Πονοκέφαλος» με Στοχ και Αθανασιάδη!

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλονή καθώς Στοχ και Αθανασιάδης δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά.

«Πονοκέφαλος» με Στοχ και Αθανασιάδη
Θα χρειαστεί να περιμένει ο Χουμπ Στέφενς προκειμένου να διαπιστώσει το κατά πόσο οι Στοχ και Αθανασιάδης θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στο ματς απέναντι στην Καλλονή που ακολουθεί.

Ο διεθνής επιθετικός έκανε θεραπεία εξ αιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον τετρακέφαλο, ενώ ο Σλοβάκος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Πάντως, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με βεβαιότητα σχετικά με την κατάστασή τους η οποία θα επανεκτιμηθεί άμεσα.

Για μία -ακόμη- μέρα ο Γκαρσία δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ τα καλά νέα ήρθαν από τον Γιώργο Τζαβέλλας που γυμνάστηκε σε πιο έντονους ρυθμούς.Πηγή: sport-fm.gr

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Άρη!

Ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το μάλλον της ΠΑΕ Άρης, με τον πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη, να διαψεύδει τα περί παραίτησης.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Άρη
Το ομιχλώδες τοπίο σχετικά με τον υποψήφιο επενδυτή που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα της Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Ηλιάδης διαψεύδει τις φήμες περί αποχώρησής του ενώ το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης η οποία θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Πηγή: sport-fm.gr

«Με τσαμπουκά και πάθος μπορεί να γίνει κάτι»

Την πίστη του πως αν η ομάδα του Άρη βγάλει τσαμπουκά και πάθος θα μπορέσει να πάρει κάτι καλό στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιάννης Βένος.

«Με τσαμπουκά και πάθος μπορεί να γίνει κάτι»
Παρόλο που ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω της κακής πορείας που κάνει στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος πιστεύει πως οι «κιτρινόμαυροι» δείχνοντας πάθος και τσαμπουκά και με τη βοήθεια του κόσμου, που θα γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης», μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο πρόεδρος των βετεράνων σε δηλώσεις που έκανε μίλησε και για το ενδεχόμενο του νέου επενδυτή, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Βένου:

«Παρά τις απώλειες, ο Άρης πρέπει να δείξει πάθος και ενθουσιασμό. Πέρυσι η διαφορά ήταν ίδια, όμως, τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά. Σίγουρα, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως, ο Άρης πρέπει να μπει για να κερδίσει. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος και αν ο Άρης βγάλει μια φρεσκάδα μπορεί να πετύχει κάτι. Ο κόσμος θα βοηθήσει όπως κάνει κάθε βδομάδα. Όλοι θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα. Με τσαμπουκά και πάθος μπορεί να γίνει κάτι.

Ο Άρης δέχεται τέρματα που δεν πρέπει να δέχεται ομάδα πρώτης κατηγορίας. Με τον Εργοτέλη το γκολ που έφαγε στο 95? ήταν για αυτοκτονία. Έσπασα ένα βάζο και χτύπησα το πόδι μου από τον εκνευρισμό μου. Όλοι εμείς υποφέρουμε, καθώς έχουμε τα αποτελέσματα στο χέρι μας και τα χάνουμε.

Το πρόβλημα είναι πως πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο τα βλέπουμε μετά με ηρεμία και όχι την ώρα που πρέπει. Πρέπει να γνωρίζει η ομάδα πως παιχνίδια που δε μπορεί να κερδίσει να μη τα χάνει όπως αυτό με τον Πλατανιά.

Είναι δεδομένο πως όλα ξεκινάνε από τα χρήματα. Όταν είναι όλοι απλήρωτοι, είναι λογικό να υπάρχουν και παντού προβλήματα. Αυτά που γίνονται στον Άρη με 25 μεταγραφές τον χρόνο είναι απίστευτο. Η ομάδα χρωστάει χρήματα σε παίκτες που δεν έχουν μπει στο γήπεδο. Με αυτό το μοντέλο καταστρέψανε την ομάδα. Δε φταίει μόνο ο κ. Κόντης, αλλά και οι άλλοι που τον βάλανε σε αυτή τη θέση.

Μακάρι να εμφανιστεί επενδυτής αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που λέει τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι, χωρίς να ελέγξει κάποια πράγματα. Έλεγε τι πρέπει να κάνει η ομάδα χωρίς να βάλει χρήματα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που ακούγεται από τον Κ. Κωνσταντινίδη σχετικά με τα χρήματα που σκοπεύει να βάλει, αλλά πρέπει να δώσει και το παρών. Πρέπει να δείξει πως έχει τη διάθεση και τη θέληση να βοηθήσει
».

Αλεξανδρίδης: «Δεν πήραν πρωτοβουλίες»

Στην έλλειψη πρωτοβουλιών από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ο οποίος έκανε λόγο για βοήθεια του Ολυμπιακού από τη διαιτησία.

Αλεξανδρίδης: «Δεν πήραν πρωτοβουλίες»
Προβληματισμένος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Αλκμάαρ δήλωσε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ο οποίος εστίασε στην έλλειψη πρωτοβουλιών των παικτών της ομάδας και κυρίως από τα «μεγάλα ονόματα».

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρα» πρέπει να «χτίσει» κορμό και σχολίασε για τον Ολυμπιακό… «Έχει κορμό, αλλά όταν χρειαστεί παίρνει και μια βοήθεια».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κυριάκου Αλεξανδρίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
«Η εμφάνιση δεν χαροποιεί κανέναν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και μετρά προσπάθεια. Μετά έρχεται το πώς κερδίζεις ή χάνεις ένα παιχνίδι. Ήταν άτολμος ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτοβουλίες. Και δεν απέδωσαν παίκτες ονόματα. Όταν αυτοί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες τότε κάτι δεν πάει καλά. Βλέπουμε μια γενική εικόνα. Η ποιότητα των παικτών που υπάρχει μπορεί να φέρει καλύτερο θέαμα.
Ο Στέφενς είναι το μεγαλύτερο όνομα προπονητικά που υπάρχει στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα . Δεν είναι δικαιολογίες αλλά γεγονός. Ο Ολυμπιακός έχει έναν κορμό . Ο Ολυμπιακός όταν όμως χρειαστεί παίρνει και μια βοήθεια. Ενώ καλό είναι να υπάρχει και η ήττα κάποια στιγμή. Είναι καλό να είμαστε ειλικρινής. Δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση.

-εάν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ:
Το εύκολο είναι να πούμε ότι θέλουμε ενίσχυση. Πρώτα όμως θέλει να σχηματιστεί ένας κορμός. Αν δεν χτίσεις κορμό τότε τίποτα δεν θα αλλάξει.

-Για την επιστροφή του Κάτσε:
Είναι εσωτερικό θέμα της ομάδα. Κανείς δεν περισσεύει. ¨Όλοι θέλουν να προσφέρουν αλλά και πάλι κανέναν δεν πρέπει να παρακαλάει η ομάδα.

-Για τον Πόζογλου:
«Έχει μέλλον. Έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει. Δούλεψα δύο χρόνια μαζί του. Είναι ένα παιδί που δύσκολα βρίσκεις. Όμως πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά και να επιβεβαιώσει τα όσα περιμένουν από αυτόν.

Από την Τούμπα τα εισιτήρια ενόψει Καλλονής!

Από την Τούμπα τα εισιτήρια ενόψει ΚαλλονήςΑπό τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του «Δικέφαλου του βορρά» να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Καλλονή που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Παρασκευή (13/12, 09:00-17:00) και το Σάββατο (14/12, 09:00-15:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΟΚ της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2013-14 που θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:15 στο στάδιο Νέας Σμύρνης, ότι θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013, από τις 09:00 έως τις 17:00 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, από τις 09:00 έως τις 15:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι €15 για τη Θύρα 2 και €10 για τη Θύρα 3 και η αγορά του θα γίνεται μόνο μετά από επίδειξη ταυτότητας του φιλάθλου».

«Γιατί δεν βάζεις τον Γκαρσία;»

Τον Χουμπ Στέφενς περίμενε έξω από τα αποδυτήρια μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ για να τον ρωτήσουν γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Γκαρσία.

«Γιατί δεν βάζεις τον Γκαρσία;»
Τον Χουμπ Στέφενς περίμενε έξω από τα αποδυτήρια μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ για να τον ρωτήσουν γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Γκαρσία.

«Γιατί δεν τον βάζεις να παίζει; Είναι καλύτερος από αυτούς που αγωνίζονται;», ήταν η ερώτηση που έθεσαν στον Ολλανδό προπονητή…

Εκείνος όμως δεν μάσησε τα λόγια του…

«Εγώ βάζω αυτούς που πάνε καλά στην προπόνηση. Ελάτε να δείτε μια προπόνηση», ανέφερε στους οπαδούς και στη συνέχεια αποχώρησε. Πηγή: sport-fm.gr

Δοκιμάστηκαν, αλλά δεν έπεισαν!

Από την Βέροια δοκιμάστηκαν οι Αντόνοφ και Γκάμπριελ ωστόσο δεν έπεισαν τον τεχνικό της ομάδας, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει την αναζήτηση παικτών.

Δοκιμάστηκαν, αλλά δεν έπεισαν
Την ευκαιρία να δοκιμάσει δύο παίκτες είχε ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η «βασίλισσα του βορρά» με την ομάδα Κ20, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τους Αντόνοφ και Γκάμπριελ οι οποίοι ωστόσο δεν έπεισαν τον Σέρβο προπονητή για τις ικανότητες τους με αποτέλεσμα η ομάδα να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπετίνιο η άφιξη του μάνατζερ του στην Ελλάδα παρουσιάζει κινητικότητα στον δανεισμό του από την Σπόρτινγκ.

Στα αγωνιστικά ευχάριστα νέα επιφύλασσε η χθεσινή προπόνηση (12/12) στον Ντόστανιτς, αφού είδε τον Μρντάκοβιτς να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναιτωλικό. Πηγή: sport-fm.gr

Νέο πρόβλημα για τον Άρη!!

Άλλος ένα ποδοσφαιριστής κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ Άρης ζητώντας την αφαίρεση βαθμών!

Νέο πρόβλημα για τον Άρη
Άλλος ένα ποδοσφαιριστής κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ Άρης ζητώντας την αφαίρεση βαθμών!

Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλουχέρη, ο οποίος δεν πληρώθηκε δόση ύψους 9.500 ευρώ και έτσι αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατά των κιτρίνων.

Όταν το έμαθαν αυτό στην ΠΑΕ, σήμανε συναγερμός καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/12).

Έτσι άμεσα καλούνται να βρουν μια λύση και για το θέμα αυτό καθώς σε διαφορετική περίπτωση η πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών είναι ορατή.

Πρόκειται για τον έβδομο ποδοσφαιριστή μετά τους: Τόχα, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Κοτταρίδη και Αραβίδη. Πηγή: sport-fm.gr

Αναζητούν μέλη!!

Αναζητούν μέληΝέα άτομα για να στελεχώσουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος αναζητούν στη Νέα Σμύρνη.

Η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης έχει λήξει.

Έτσι οι υπεύθυνοι έχουν αρχίσει να αναζητούν άτομα που είναι διατεθειμένα να μετέχουν στο ΔΣ αυτό και μάλιστα, εκτιμούν ότι θα έχουν σύντομα τις απαντήσεις.

Αφού ξεκαθαριστεί το ζήτημα αυτό αναμένεται να υπάρξουν ενημερώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπουν» Φωτάκη στον Απόλλωνα!!

Την περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη εξετάζουν στον Απόλλωνα. Τις προπονήσεις με την ομάδα ξεκίνησε ο Ντένις Σόουζα

«Βλέπουν» Φωτάκη στον Απόλλωνα
Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον Απόλλωνα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με τον Φωτάκη να έχει προταθεί στην ομάδα.

Ο 32χρονος μέσος σκέφτεται τον επαναπατρισμό του, ωστόσο οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν έχουν κάνει κίνηση μιας και ο Έλληνας παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την Σανλιουρφασπόρ.

Από την άλλη χτες (12/12) ξεκίνησε τη δοκιμή στην ομάδα ο Ντένις Σόουζα για τον οποίο ο τεχνικός του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεσζ, θα προσπαθήσει να σχηματίσει γνώμη μέχρι αύριο (Σάββατο, 14/12).

Στα αγωνιστικά, δύσκολα οι Γκουέλα, Καμαρά και Έγκον θα προλάβουν το ματς της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανθρακικό (15/12), αφού δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεύτερη ευκαιρία!!

Στο τραπέζι των παραγόντων του ΠΑΟΚ έπεσαν σημαντικά θέματα τις τελευταίες όπως του Κάτσε, ο οποίος αναμένεται να βγει από τον «πάγο».

Δεύτερη ευκαιρία
Αρκετά από τα «φλέγοντα» ζητήματα του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης. Ένα από αυτά είναι του Έργκους Κάτσε. Απόφαση έχει παρθεί και αναμένεται να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Αλβανό μέσο. Πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τον σύλλογο δεν ήρθε από ομάδα του εξωτερικού και ο 20χρονος μέσος θα παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το θέμα του Κάτσε σχετίζεται και με τα μεταγραφικά εν όψει Ιανουαρίου, καθώς αν έφευγε ή γενικότερα παρέμενε ανενεργός, θα έπρεπε να αποκτηθεί ένας επιπλέον μέσος, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα. Πάντως, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για τους παίκτες που κοιτάει ο ΠΑΟΚ και ξέρει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο σχεδιασμός.

Ένα σημαντικό θέμα είναι και του αθλητικού κέντρου, που πρόκειται να γίνει στη Θέρμη, αλλά δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη, διότι κολλάει και πάλι λόγω γραφειοκρατίας. Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει Κάσες ο Αστέρας!!

Θέλει Κάσες ο ΑστέραςΓια τον Νάτσο Κάσες ενδιαφέρεται ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του Χωριού» στη Sportday.

Οι Αρκάδες έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του άσου του Πανθρακικού και μάλιστα πιστεύουν ότι δεν έχει δείξει όλες τις ικανότητές του.

Στην Τρίπολη, λοιπόν, έχουν ψαχτεί ήδη να μάθουν τα πώς και τα γιατί, γύρω από την περίπτωσή του.

Ο Κάσες φέρεται να έχει υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο, άνευ ρήτρας, ενώ οι οικονομικές του απολαβές δεν ξεπερνούν τα 50 χιλιάρικα τον χρόνο. Ποσό το οποίο εύκολα μπορούν να το καλύψουν.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ομάδας της Τρίπολης φέρεται να τον θέλουν τόσο πολύ που αδιαφορούν για την ισχύ που έχει το συμβόλαιό του.

Σκέφτονται να κινηθούν για την αγορά του και να δώσουν πάνω από 100 χιλιάρικα για την απόκτησή του.Πηγή: sport-fm.gr

Πέφτουν οι υπογραφές!!

Οι υπογραφές της ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν αποκλείεται να πέσουν σήμερα.

Πέφτουν οι υπογραφές
Πιθανότατα σήμερα αναμένεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές στη ρήτρα εμπιστευτικότητας μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία θα επισφραγίσει και επίσημα το ενδεχόμενο εισόδου του κ.Γιαννακόπουλου και του επενδυτή στην πράσινη ΠΑΕ και θα αποτελεί την έναρξη των διαδικασιών των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρει στα χέρια του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τον πλήρη φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία. Πηγή: sport-fm.gr

«Απόλυτα κυρίαρχος εντός των συνόρων»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό ανέφερε τις σκέψεις του και τους στόχους του για τον Παναθηναϊκό...

«Απόλυτα κυρίαρχος εντός των συνόρων»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας σε μηναίο περιοδικό αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ επεσήμανε –άλλη μια φορά ότι δεν είναι έτοιμος να αναφέρει αν θα προχωρήσει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

«Θα εξετάσουμε όλες τις οικονομικές μελέτες και τότε θα είμαι έτοιμος να απαντήσω αν θα διεκδικήσω ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο. Το ενδεχόμενο εμπλοκής που συζητώ είναι αποκλειστικά και μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο περιοδικό CRASH και συνέχισε:

«Κατανοώ τον ενθουσιασμό του κόσμου για κάθε νέα προσπάθεια, η οποία εκ των πραγμάτων γεννά νέες προσδοκίες. Από μικρό παιδί είμαι ταυτισμένος με την ιδέα του Παναθηναϊκού. Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου που έγραψε τη νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ με χρυσά γράμματα σε όλη την Ευρώπη», τόνισε.

Ο κ.Γιαννακόπουλος υπογράμμισε για το όραμά του για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό:

«Το όραμα εξ ορισμού αποτελεί το άπιαστο όνειρο. Στόχος μου είναι η απόλυτη κυριαρχία εντός των συνόρων και πρωταγωνιστικός ρόλος στην Ευρώπη», τόνισε και συνέχισε:

«Επειδή όπως λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι είμαι αρκετά παρορμητικός και λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική, σας εξομολογούμαι ότι το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να κλέβω πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια και τα παιδιά μου. Με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελο της νίκης στα χείλη των φιλάθλων».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη αυτή επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να φύγει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και έπλεξε το εγκώμιο της προσπάθειας του Γιάννη Αλαφούζου στην πράσινη ΠΑΕ…

«Ο κ. Αλαφούζος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν θα εμπλακώ εγώ ή όχι στο όλο εγχείρημα. Το πρώτο και κύριο είναι να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Σαβιόλα: «Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος…»

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παλεύει ανεξαρτήτως αντιπάλου, όπως τόνισε σε συνέντευξη του ο Χαβιέ Σαβιόλα. «Θα κάνω ότι μπορώ για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα», δήλωσε ο Αργεντινός.

Σαβιόλα: «Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος…»
Ο 32χρονος επιθετικός μίλησε στον «Πρωταθλητή» λίγα 24ωρα μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «16» του Champions League. Εν αναμονή της κλήρωσης της Δευτέρας, όπου η ομάδα του θα μάθει με ποια ομάδα θα κοντραριστεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, επεσήμανε:

«Θα παλέψουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν είναι η Μπαρτσελόνα ή οποιαδήποτε ομάδα θα είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε διότι η ομάδα έχει μάθει να παλεύει κόντρα σε όλους».

Ερωτηθείς τι σημαίνει για την ομάδα του Πειραιά η νίκη επί της Άντερλεχτ και η πρόκριση που σημειώθηκε, απάντησε: «Καταρχάς είναι μια πολύ σημαντική νίκη με έντονα συναισθήματα. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και ευτυχώς καταφέραμε να τον πετύχουμε. Περάσαμε στην επόμενη φάση και αυτό είναι σπουδαίο για όλους μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα βρίσκεται στις 16 καλύτερες της Ευρώπης».

Ο Σαβιόλα σκόραρε δις κόντρα στους Βέλγους, πετυχαίνοντας τα πρώτα του γκολ με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα και πιστεύω ότι χάρηκε ανάλογα και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού με αυτήν την επιτυχία της ομάδας. Είναι κοντά μας και μας στηρίζει από την αρχή και προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα», σχολίασε ο πρώην παίκτης Μάλαγα. Πηγή: sport-fm.gr

Λάθος επαναλαμβανόμενο, παύει να είναι σύμπτωση!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δέχθηκε και πάλι γκολ μέσα στην Τούμπα και το σκληρό μάθημα που πήρε εν όψει της φάσης των νοκ άουτ του Europa League.

Λάθος επαναλαμβανόμενο, παύει να είναι σύμπτωση
Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πόζογλου, τον νεότερο παίκτη ελληνικής ομάδας που σκοράρει στα κύπελλα Ευρώπης, διατήρησε την παράδοση για τον ΠΑΟΚ. Μια παράδοση που τον θέλει να μη χάνει ματς ομίλων και μετρίασε την πίκρα των οπαδών του. Αυτοί είδαν ένα νέο -17χρονο- παιδί να μπαίνει στη θέση του πολυδιαφημισμένου Στοχ και με άγνοια κινδύνου να παλεύει με πάθος στα δεκαπέντε λεπτά που αγωνίστηκε.

Από την άλλη όμως, συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον ΠΑΟΚ να μη νικά ολλανδικές ομάδες. Η Αλκμααρ, παρ' ότι ξεκούρασε πολλούς βασικούς, πήρε το πολύτιμο 2-2 που την έφερε στην πρώτη θέση χάρη στο εκτός έδρας γκολ στην ισοβαθμία με τους Θεσσαλονικείς. Η απώλεια της πρωτιάς στέλνει τον «Δικέφαλο» πάνω σε ηχηρά ονόματα όπως η Βαλένθια, η Τότεναμ, η Σεβίλλη, η Νάπολι ή η Φιορεντίνα. Ομάδες δυνατές που υψώνουν εμπόδια στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να έχει το πάνω χέρι ίσως μόνο απέναντι στη βουλγαρική Λουντογκόρετς ή τη βελγική Γκενκ.

Αυτό που πιθανώς ενόχλησε την εξέδρα ήταν η ανικανότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο να κρατήσει την μπάλα, με τους παίκτες του να μην μπορούν να αλλάξουν τρεις πάσες στη σειρά. Φάνηκε μια αδιαφορία στο παιχνίδι και μάλιστα σε μεγάλα διαστήματα που τελικά και τη νίκη κόστισε και προκάλεσε με προβληματική εμφάνιση. Υπάρχουν ματς που προσπαθείς πολύ κι έστω κι αν δεν σου βγαίνει τίποτα, ο κόσμος το αναγνωρίζει. Αυτή τη φορά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Εδώ μιλάμε για μια πολύ μέτρια εμφάνιση που επέτρεψε στην ΑΖ να βάλει ανενόχλητη γκολ και να πάρει μάλλον άνετα την πρώτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αποπροσανατολισμένος και είναι πραγματικά να απορείς αν υπάρχει ένα αγωνιστικό πλάνο από τον Στέφενς μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα σκληρό μάθημα εν όψει της φάσης των νοκ άουτ. Είναι όμως ανησυχητικό ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε και πάλι γκολ -δυο μάλιστα- μέσα στην Τούμπα. Σε όλα τα εντός έδρας ματς του το έχει πάθει και στο τέλος τρέχει για να προλάβει. Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι σύμπτωση... Πηγή: sport-fm.gr

Ψωμιάδης: «Με έχει καταστρέψει η π…α, η γ…η η ΑΕΚ»

Με μια έκρηξη του Μάκη Ψωμιάδη εναντίον του Χάρη Οικονομόπουλου, η οποία φέρεται να συνοδεύτηκε από απίστευτες ύβρεις για την ΑΕΚ, συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης απ’ τα ταμεία της.

Ψωμιάδης: «Με έχει καταστρέψει η π…α, η γ…η η ΑΕΚ»
Με επεισοδιακό τρόπο φέρεται να ξεκίνησε έπειτα από πολλές διακοπές η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «enet.gr», ο πρώην παράγοντας εξερράγη παρακολουθώντας συνομιλία του Χάρη Οικονομόπουλου με τον μάρτυρα κατηγορίας (και υπάλληλο του ΣΔΟΕ), κ. Μυκονιάτη.

Και όπως σημειώνεται απ’ το δημοσίευμα, προχώρησε σε ξέσπασμα εναντίον του συνηγόρου, το οποίο παρουσιάζεται να συνοδεύτηκε από απίστευτες ύβρεις εναντίον της ΑΕΚ.


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει

«Μετά από σειρά διακοπών ξεκίνησε τελικά η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα κατηγορίας.

Πρόκειται για τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ, κ. Μυκονιάτη, ο οποίος μίλησε για εικονικά τιμολόγια που εξέδιδε ο απών κατηγορούμενος Αντώνης Κατσαρός, για εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. "Ο κ. Κατσαρός δήλωνε εργολάβος αλλά δεν είχε βιβλία, εργαλεία ή μηχανήματα. Τίποτα. Ήταν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την ΠΑΕ -ήταν πορτιέρης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας- και πιθανώς είχε σχέση με το Μάκη Ψωμιάδη" είπε.

Πρόσθεσε επίσης πως "ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Ψωμιάδης, με τον δ.σ. Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου πήγαιναν σάκους με χρήματα στην τράπεζα. Υποτίθεται πως ενημέρωναν τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Παρών ήταν και ο Κατσαρός. Ουσιαστικά τροφοδοτούσαν το λογαριασμό και την ίδια στιγμή γινόταν ανάληψη, χωρίς καν να γίνει καταμέτρηση χρημάτων, πράγμα που ήταν λάθος από πλευράς της τράπεζας. Τα χρήματα έμεναν ελάχιστα στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Ο μάρτυρας επεσήμανε ότι παρά τα τιμολόγια, για τα οποία εκδόθηκαν επιταγές που φαίνονται ότι επεστράφησαν ατύπως αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο έχουν εισπραχθεί, κανένα γήπεδο δεν πραγματοποιήθηκε τελικά στους Θρακομακεδόνες. Υποστήριξε τέλος ότι οι εικονικές συναλλαγές είχαν στόχο να καλύψουν την πληρωμή του ΦΠΑ ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ, τις οποίες θα έπρεπε να πληρώσει η ΠΑΕ για τις αναμεταδόσεις αγώνων του Champions League.

Η υπεράσπιση πάντως, αμφισβήτησε έντονα την ύπαρξη χρημάτων σε σάκους, καθώς όπως ανέφερε ο μάρτυρας, δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό ή αν ανοίχθηκαν οι σάκοι.

Η εξέταση του υπαλλήλου του ΣΔΟΕ ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς και σήμερα η υπεράσπιση ζήτησε να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την παράσταση πολιτικής αγωγής, εξαιτίας της απόφασης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε νέα διακοπή προκειμένου να παρασταθεί ο βασικός του συνήγορος, Ιω. Ηρειώτης, που εδώ και μερικές συνεδριάσεις δήλωσε αποχή. "Είμαι ο βασικός κατηγορούμενος και όλοι έχετε στρέψει το βλέμμα σας πάνω μου. Τον παρακαλάω κάθε μέρα να έρθει, δεν με νοιάζουν οι διαμάχες σας. Έχω μόνο τον κ. Μυλωνόπουλο και έχετε στραφεί όλοι εναντίον μου" είπε.

Λίγο αργότερα, το αίτημά του απορρίφθηκε, με τον πρόεδρο να σχολιάζει ότι δεν υπάρχει καμιά διαμάχη μεταξύ των παραγόντων.

Μ. Ψωμιάδης: Ο κ. Ηρειώτης ήταν και στις προηγούμενες δίκες και ξέρει την υπόθεσή μου. Κάθομαι να με δικάσετε αλλά θέλω τον υπερασπιστή μου και το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη.

Πρόεδρος: Ανεχόμαστε τα πάντα για να σας διευκολύνουμε.

Μ.Ψ.: Εγώ υποφέρω περισσότερο κύριε πρόεδρε....

Μία μεγαλύτερη έκρηξη του Μάκη Ψωμιάδη είχε προηγηθεί σε ολιγόλεπτη διακοπή. Αφορμή στάθηκε συζήτηση του πληρεξουσίου δικηγόρου της πολιτικής αγωγής Χάρη Οικονομόπουλου με μάρτυρα-υπάλληλο του ΣΔΟΕ.

Μ. Ψωμιάδης: Χαρούλη, κάνεις μάθημα στους σδοιτες;

Συνήγορος υπεράσπισης: Έλα, ρε Μάκη…

Μ. Ψωμιάδης: Όχι έλα… Στα 57 μου θα με κάνει αδελφή ο Οικονομόπουλος; Όχι. Δεν έχω πάρει τίποτα. Με έχει καταστρέψει η π…α, η γ…η η ΑΕΚ και καταστράφηκε η οικογένειά μου. Αλλά δεν θα με πάνε στα 4, θα με πάνε όρθιο».Πηγή: sport-fm.gr

Σύσκεψη για το γήπεδο!

Επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις στο γήπεδο θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Μελισσαννίδης. «Υπάρχει πίεση», έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ, αναφερόμενοι στις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Σύσκεψη για το γήπεδο
Τον αρχιτέκτονα της «Αγιάς Σοφιάς», Θανάση Κυράτσου, τον πρόεδρο της Dimand και πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο θα υποδεχθεί σήμερα στα γραφεία της Aegean ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φυσικά και θα συζητήσουν για το γήπεδο τις ΑΕΚ, ώστε να ενημερωθεί ο πρόεδρος της «Ένωσης» για τις εξελίξεις επί του θέματος. Τις προηγούμενες ημέρες ο «τίγρης» ήταν στις ΗΠΑ και θέλει να μάθει με επίσημο τρόπο σε ποιο σημείο είναι το γηπεδικό, για αυτό και θα μιλήσει με τους δύο άνδρες.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως πάνε τα πράγματα, μετά τις επαφές με την Περιφέρεια και τα Υπουργεία. Όλες οι προμελέτες έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια όργανα. Απομένει να ολοκληρωθούν και οι μελέτες και όταν θα συμβεί αυτό θα κατατεθούν εκεί που πρέπει, μεταξύ των οποίων στον Δήμο για να πάει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Στη συνέχεια το έργο θα περάσει στο κομμάτι των αδειών.

«Ξέρουμε που παίζουμε»

Η εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλή, κάτι που συνειδητοποιούν και οι παίκτες της ομάδας. Αυτό φαίνεται και από όσα έλεγαν μεταξύ του χθες στο προπονητικό κέντρο.

«Ξέρουμε πού παίζουμε. Ξέρουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ. Οτι ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με πολλά γκολ. Υπάρχει πίεση, αλλά έτσι είναι η ΑΕΚ. Θα βελτιωθούμε, από τη στιγμή που μας πιστεύει τόσο πολύ και ο προπονητής μας», ειπώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Πηγή: sport-fm.gr

Λογάριαζε με τον Ξενοδόχοφ!!

Η γρήγορη αποβολή του Ξενοδόχοφ άφησε τη Ζάκυνθο με 10 παίκτες και έρμαιο στις ορέξεις του Αιγινιακού που νίκησε 3-0 σε ματς για τη 12η αγωνιστική της Football League.

Λογάριαζε με τον Ξενοδόχοφ!
Η Ζάκυνθος είχε καταστρώσει τα πλανά της για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό όμως η αποβολή του τερματοφύλακα, Ξενοδόχοφ στο 10ό λεπτό ήταν αυτή που της άλλαξε τα σχέδια.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Καρακατσάνης στο 20ό λεπτό άνοιξε το σκορ.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο ο Σαμαράς στο 44΄εκανε το 2-0 για τον Αιγινιακό και έτσι έβαλε γερά τις βάσεις για την νίκη.

Για να κλειδώσει το τρίποντο για τους γηπεδούχους -που τους φέρνει στην ίδια θέση με την Ζάκυνθο- ο Καρακατσάνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 64ό λεπτό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Κιβρακίδης, Δήμου, Σαμαράς, Γεωργίου, Χατζής, Πέντα, Φαμπίνιο, Μιτρόφ, Μιλόσκοβιτς, Καρακατσάνης

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοφ, Αποστόλου, Στασινόπουλος, Μπίρης, Φωτιάς, Πέττας, Κασέτι, Σκαθαρούδης, Τορεζάνι, Βούκοβιτς, Όττα

Βόρειος όμιλος 12η αγωνιστική

Παρασκευή

13/12/2013 15:00 Αιγινιακός - Ζάκυνθος

Σάββατο

14/12/2013 15:00 Πιερικός - Τύρναβος

Κυριακή

15/12/2013 15:00 Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Δράμας
15/12/2013 15:00 Απόλλων 1926 - Καβάλα
15/12/2013 15:00 Ηρακλής - Αν. Καρδίτσας
15/12/2013 18:00 Κέρκυρα - Εθνικός Γαζώρου
Δευτέρα

16/12/2013 15:00 Βατανιακός - Νίκη Βόλου

Νότιος όμιλος 12η αγωνιστική

Κυριακή

15/12/2013 14:00 Πανηλειακός - Επισκοπή
15/12/2013 15:00 ΑΟ Γλυφάδας - Φωκικός
15/12/2013 15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Αχαρναϊκός
15/12/2013 15:00 Παναιγιάλειος - Φωστήρας
15/12/2013 15:00 Αστ. Μαγούλας - ΑΟ Χανιά

Δευτέρα

16/12/2013 16:00 Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή
16/12/2013 18:00 Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών

Επόμενη αγωνιστική 13η

Βόρειος όμιλος

Αν. Καρδίτσας - Νίκη Βόλου
Ζάκυνθος - Ηρακλής
Δόξα Δράμας - Βατανιακός
Καβάλα – Αιγινιακός
Τύρναβος - Αναγέννηση Γιαννιτσών
Εθνικός Γαζώρου - Απόλλων 1926
Πιερικός – Κέρκυρα

Επόμενη 13η αγωνιστική

Νότιος όμιλος

Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας
ΑΟ Χανιά - Καλλιθέα
Επισκοπή - Παναιγιάλειος
Φωκικός - Αστ. Μαγούλας
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός
Παναχαϊκή - ΑΟ Γλυφάδας
Ολυμπιακός Βόλου - Βύζας ΜεγάρωνΠηγή: sport-fm.gr

Όχι αυτή τη φορά!

Οι Μπλέιζερς δεν ήταν διατεθειμένοι να επιτρέψουν ξανά στους Ρόκετς να αλώσουν το σπίτι τους και ο Λαμάρκους Όλντριτζ φρόντισε γι’ αυτό. Ανεβασμένοι οι Νετς, επικράτησαν των Κλίπερς.

Όχι αυτή τη φορά
Ο Λαμάρκους Όλντριτζ έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Με 31 πόντους και 25 ριμπάουντ πήρε από το χέρι τους Μπλέιζερς και τους οδήγησε στη νίκη με 111-104 επί των Ρόκετς, που αποτέλεσε την καλύτερη ρεβάνς για την ήττα τους στο ίδιο γήπεδο με 116-101 στις 5 Νοεμβρίου. Οι δύο καλύτερες επιθέσεις του ΝΒΑ πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν στην τέταρτη περίοδο. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 32 πόντους και 17 ριμπάουντ πάλεψε περισσότερο από τις «ρουκέτες», που μακριά από το Χιούστον αποδυναμώνονται (5-5).

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Χιούστον Ρόκετς 111-104 Όλντριτζ 31 (25 ριμπ.), Μάθιους 18, Λόπεζ 16 (10 ριμπ.), Μπατούμ 15, Ουίλιαμς 13, Λίλαρντ 8, Ράιτ 6, Φρίλαντ 2, Ρόμπινσον 2-Χάουαρντ 32 (17 ριμπ.), Χάρντεν 25, Πάρσονς 14, Τζόουνς 10, Μπέβερλι 9 (11 ριμπ.), Κάσπι 6, Λιν 5, Γκαρσία 3.

Τρίτη σερί νίκη για τους Νετς, που φαίνεται πως βρίσκουν ρυθμό. Αυτή τη φορά η ομάδα του Τζέισον Κιντ επικράτησε των Κλίπερς 102-93 στο Μπρούκλιν με τον Αντρέι Μπλάτσε και τον Τζο Τζόνσον να έχουν από 21 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 23-10 στο ξεκίνημα, αλλά στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ακολούθησε ένα επί μέρους σκορ 46-21 που έφερε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Ο Πολ Πιρς είχε μεν 20 πόντους, αλλά μόλις 2 ασίστ για τους ηττημένους.

Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Κλίπερς 102-93 Μπλάτσε 21, Τζόνσον 21, Λόπεζ 16, Ουίλιαμς 15, Πιρς 10, Λίβινγκστον 6, Πλάμλι 4, Τελέτοβιτς 4, Άντερσον 3, Γκαρνέτ 2-Πολ 20, Κρόφορντ 19, Γκρίφιν 12 (11 ριμπ.), Κόλισον 8, Γκριν 8, Χόλινς 7, Τζόρνταν 6 (12 ριμπ.), Τζέιμισον 6, Ντάντλεϊ 4, Τζάκσον 3.

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Η πρόκριση δεν του φτάνει...!!

Ο Παναθηναϊκός έχοντας αποβάλει το άγχος της πρόκρισης στο Top 16 ψάχνει στο Κράσνονταρ απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (18:00) ένα καλύτερο πλασάρισμα στον τέταρτο όμιλο.

Η πρόκριση δεν του φτάνει...
Ο μίνιμουμ στόχος της πρόκρισης επετεύχθη. Όμως κίνητρα υπάρχουν και μάλιστα μεγάλα για τον Παναθηναϊκό στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο παγωμένο Κράσνονταρ (18:00, Δημόσια Τηλεόραση).

Μεγαλύτερο όλων το βαθμολογικό, αφού οι «πράσινοι» θέλουν κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση στον όμιλό τους (που θα τους φέρει στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στο Top 16) στα δύο τελευταία ματς, με τη Λοκομοτίβ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα. Θεωρητικά οι νταμπλούχοι Ελλάδος μπορούν να τερματίσουν ακόμη και δεύτεροι, ενώ τους εξυπηρετεί η χθεσινή ήττα της Λαμποράλ Κούτσα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία. Όπως το να αποδείξει πως βελτιώνεται, παρά την κατάρα των τραυματισμών, που θα κρατήσει εκτός αγώνα στο προσεχές ματς τον Νίκο Παππά και τον Γιόνας Ματσιούλις. Ή και για να πάρει ρεβάνς από τη μοναδική ομάδα που φέτος τον κέρδισε στην έδρα του, έστω κι αν αυτό δεν συνέβη στο ΟΑΚΑ αλλά στο φιλόξενο Ηράκλειο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλοντας και μη θα αναθέσει αυξημένα καθήκοντα σε Διαμαντίδη, Ούκιτς και Κάρι στην περιφέρεια, αλλά και στους Μπράμο και Γιάνκοβιτς στη θέση «3» για να καλύψει τα κενά.

Στον αντίποδα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει εξασφαλίσει πρώτη την πρόκριση από το τέταρτο γκρουπ στην παρθενική της παρουσία στη διοργάνωση. Παράλληλα εξακολουθεί να διεκδικεί την πρωτιά, έστω κι αν η διπλή ήττα από τη Μακάμπι (μοναδική ομάδα στο γκρουπ που την έχει κερδίσει άλλωστε) τη φέρνει σε μειονεκτική θέση έναντι των Ισραηλινών. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στη μέση είναι ο γκαρντ Σεργκέι Μπίκοφ, ωστόσο ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Ντέρικ Μπράουν, που ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λαμόνικα (Ιταλία), Βιατόρ (Γαλλία) και Μπιριτσίκ (Τουρκία).

Μικρή υπεροχή για Λοκομοτίβ

Οι «πράσινοι» υπερτερούν σε επίθεση (78,9 έναντι 75,8 πόντους κατά μέσο όρο), επιθετικά ριμπάουντ (9,9 έναντι 8,3), κλεψίματα (8,9 έναντι 6,6) και ευστοχία στις βολές (73,9% έναντι 69,3%), ενώ είναι λιγότερο επιρρεπείς στα λάθη (12,4 έναντι 14,5). Η κάτοχος του Eurocup από τη δική της πλευρά έχει καλύτερη άμυνα (70,3 έναντι 75,6 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο), ενώ υπερέχει σε συνολικά (34,8 έναντι 32,1) αλλά και αμυντικά ριμπάουντ (26,5 έναντι 22,3), ασίστ (20,4 έναντι 17,5), τάπες (4 έναντι 3,8), ευστοχία σε δίποντα (54,2% έναντι 51,1%) και τρίποντα (35,5% έναντι 35,2%), όπως και στην αξιολόγηση (90 έναντι 88,3). Πηγή: sport-fm.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Παρασκευή σήμερα και αφήνοντας την κακή χθεσινή ημέρα (1/4 επιλογές), συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα (η Γερμανία παίζει λίγο πριν την χειμερινή διακοπή). Ξεκινώντας από την 2η Γερμανίας η Καϊζερσλάουτερν υποδέχεται την Πάντερμπορν, οι 2 ομάδες που έχουν πετύχει 60 γκολ μαζί (30 γκολ  η καθε μία), περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, όβερ και θα ρισκάρω με g/g καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιότητα ώστε να σκοράρουν. Στην 2η Γαλλίας η Σερκλ Μπαστιά (τελευταία) υποδέχεται την Καέν, οι φιλοξενούμενοι αν και έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία από τις 3 πρώτες θέσεις θα προσπαθήσουν να «κάνουν την αντεπίθεσή τους», οι γηπεδούχοι έχουν φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, διπλό. Σε άλλο ματς η Οσέρ υποδέχεται την Νιόρ, δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα άσσος. Τέλος στην 1η Γαλλίας η Μονπελιέ (με νέο προπονητή) υποδέχεται την Σεντ Ετιέν, δεν ξέρω αν η αλλαγή φέρει «θετική αύρα» στην Μονπελιέ, η Σεντ Ετιέν είναι ομάδα με ποιότητα στην επίθεση, περιμένω εκατέρωθεν γκολ.

Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ  G/G  (1.80)
ΣΕΡΚΛ ΜΠΑΣΤΙΑ-ΚΑΕΝ    2(1.66)
ΟΣΕΡ-ΝΙΟΡ  1(1.90)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΣΕΝ ΕΤΙΕΝ   G/G(1.80)




Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Vicviana Flores)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!