Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αλεξανδρίδης: «Δεν πήραν πρωτοβουλίες»

Στην έλλειψη πρωτοβουλιών από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ο οποίος έκανε λόγο για βοήθεια του Ολυμπιακού από τη διαιτησία.

Αλεξανδρίδης: «Δεν πήραν πρωτοβουλίες»
Προβληματισμένος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Αλκμάαρ δήλωσε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ο οποίος εστίασε στην έλλειψη πρωτοβουλιών των παικτών της ομάδας και κυρίως από τα «μεγάλα ονόματα».

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρα» πρέπει να «χτίσει» κορμό και σχολίασε για τον Ολυμπιακό… «Έχει κορμό, αλλά όταν χρειαστεί παίρνει και μια βοήθεια».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κυριάκου Αλεξανδρίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
«Η εμφάνιση δεν χαροποιεί κανέναν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και μετρά προσπάθεια. Μετά έρχεται το πώς κερδίζεις ή χάνεις ένα παιχνίδι. Ήταν άτολμος ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πρωτοβουλίες. Και δεν απέδωσαν παίκτες ονόματα. Όταν αυτοί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες τότε κάτι δεν πάει καλά. Βλέπουμε μια γενική εικόνα. Η ποιότητα των παικτών που υπάρχει μπορεί να φέρει καλύτερο θέαμα.
Ο Στέφενς είναι το μεγαλύτερο όνομα προπονητικά που υπάρχει στην Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα . Δεν είναι δικαιολογίες αλλά γεγονός. Ο Ολυμπιακός έχει έναν κορμό . Ο Ολυμπιακός όταν όμως χρειαστεί παίρνει και μια βοήθεια. Ενώ καλό είναι να υπάρχει και η ήττα κάποια στιγμή. Είναι καλό να είμαστε ειλικρινής. Δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση.

-εάν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ:
Το εύκολο είναι να πούμε ότι θέλουμε ενίσχυση. Πρώτα όμως θέλει να σχηματιστεί ένας κορμός. Αν δεν χτίσεις κορμό τότε τίποτα δεν θα αλλάξει.

-Για την επιστροφή του Κάτσε:
Είναι εσωτερικό θέμα της ομάδα. Κανείς δεν περισσεύει. ¨Όλοι θέλουν να προσφέρουν αλλά και πάλι κανέναν δεν πρέπει να παρακαλάει η ομάδα.

-Για τον Πόζογλου:
«Έχει μέλλον. Έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει. Δούλεψα δύο χρόνια μαζί του. Είναι ένα παιδί που δύσκολα βρίσκεις. Όμως πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά και να επιβεβαιώσει τα όσα περιμένουν από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: