Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πόζογλου: «Απερίγραπτο συναίσθημα»

Ενθουσιασμένος από την προσωπική του εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε χαρίζοντας την ισοπαλία στον ΠΑΟΚ απέναντι στην Άλκμααρ εμφανίστηκε ο Στέλιος Πόζογλου.

Πόζογλου: «Απερίγραπτο συναίσθημα»
Χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε χαρίζοντας την ισοπαλία στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Στέλιος Πόζογλου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέναντι στην Άλκαμααρ, τόνισε πως πλέον πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να κερδίσει κι’ άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που έβαλα το γκολ έστω κι αν ήταν της ισοπαλίας. Ήταν κάτι το απερίγραπτο συναίσθημα. Δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό, περίμενα να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου και ήμουν έτοιμος. Μου είπε να είμαι όπως στην προπόνηση κι αυτό προσπάθησα να κάνω. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή ειδικά γιατί ήταν στο Γιουρόπα Λιγκ», δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.


Γλύκος: «Συνεχίζουμε»

Σύνθημα ανασύνταξης στον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ έστειλε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά την ισοπαλία απέναντι στην Άλκμααρ.
Στην σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά την ισοπαλία απέναντι στην Άλκμααρ. Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε επίσης πως το πρώτο γκολ των Ολλανδών αιφνιδίασε την ομάδα του.

«Eιναι πολύ σημαντικό που είμαστε στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Θα μπορούσαμε να είμαστε πρώτοι στον όμιλο, όμως, σήμερα δεν τα καταφέραμε και αυτό μας προβληματίζει αλλά συνεχίζουμε. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ γκολ σε ένα σημείο όπου δεν είχαμε απειληθεί και αυτό μας αιφνιδίασε».

Για τις αποκρούσεις του: «Εκανα αυτό που έπρεπε. Συνεχίζουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: