Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ειναι... «τζούφιοι» αυτοί οι Ρωμαίοι!!

Είχε τις ευκαιρίες, πίεσε ασφυκτικά, αλλά δεν... σκόραρε η Λάτσιο. H Tραμπζονσπόρ δεν λύγισε και το μεταξύ τους 0-0 κράτησαν τους Τούρκους στην πρώτη θέση του δέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ειναι... «τζούφιοι» αυτοί οι Ρωμαίοι (video)
Την πρώτη θέση στην δέκατο όμιλο εξασφάλισε η Τραμπζονσπόρ, που δεν άφησε την Λάτσιο να την παρασύρει, στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Europa League.

Οι δυο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και έπαιξαν για την πρωτιά του ομίλου. Οι «λατσιάλι» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, τις ευκαιρίες και το κίνητρο της νίκης στο ματς. Η Τραμπζονσπόρ όμως την «εγκλώβισε» μπροστά στον κόσμο της και κρατώντας το 0-0, ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρωτιά του ομίλου.

Όσο για τη Λέγκια, μόνο… αδιάφορη δεν φάνηκε στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού, παρότι είχαν ήδη αποκλειστεί και οι δύο ομάδες απ’ την επόμενη φάση. Το μηδέν στις νίκες, αλλά και στα γκολ φαίνεται πως πείσμωσε τους Πολωνούς, που έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους να «καθαρίσουν».

Ο Τζόντλοβιεκ στο 8’ πέτυχε το πρώτο γκολ στη φάση των ομίλων για την Λέγκια, ενώ στο 63΄ο Μπριζίσκι με φοβερή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 της… τιμής.



Τα αποτελέσματα:
Λάτσιο – Τραμπζονσπόρ 0-0
Απόλλων Λεμεσού – Λέγκια 2-0
(8’ Τζοντλοβιεκ, 63’ Μπριζίσκι)

Η Βαθμολογία:
Τραμπζονσπόρ 14 (13-6)
Λάτσιο 12 (8-4)
Απόλλων Λεμεσού 4 (5-10)
Λέγκια Βαρσοβίας 3 (2-8) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: