Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ήττα και για την Γουέστ Μπρομ στο πρώτο της φιλικό!

Την ήττα (3-1), όπως και η Σαουθάμπτον, γνώρισε από την Σάλτσμπουργκ η Γουέστ Μπρομ στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό.
Ο Τόνι Πιούλις χρησιμοποίησε και τους 21 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του σε ένα πολύ βροχερό απόγευμα. Μοναδικός που έβγαλε το 90λεπτο ήταν ο Στεφάν Σεσενιό.
Το σκορ άνοιξε στο 33' από τον Τζόυριτσιν και ο Σοριάνο έκανε το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα. Το 3-0 έγινε στο 65' για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 67' από τον Αντίλ Ναμπί.
*Πηγή: England365.gr*

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Βαϊνάλντουμ η Νιούκαστλ!!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την PSV Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ βρίσκεται η Νιούκαστλ.
Ο Τύπος θέλει τόσο τις «καρακάξες» όσο και την Έβερτον να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Ολλανδού, με τον σύλλογο του Τάινσαϊντ να φημολογείται πως έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω.
Ωστόσο όπως αναφέρεται στα τελευταία δημοσιεύματα, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συνομιλίες, δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη πρόταση για να αποτελέσει ο Βαϊνάλντουμ το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Στιβ ΜακΚλάρεν.
*Πηγή: England365.gr*

Φιρμίνιο: «Για πάντα στην καρδιά μου η Χόφενχαϊμ»

Την ανάγκη να πει «αντίο» και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Χόφενχαϊμ ένιωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνιο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε το flashback της παρουσίας του στη γερμανική ομάδα και αποχαιρέτησε- όπως έπρεπε- τον κόσμο που στάθηκε δίπλα του παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό!
«Ήμουν 19 ετών όταν πήγα στη Χόφενχαϊμ. Όλα ήταν νέα για μένα: Η χώρα, η γλώσσα... Η αρχή μου δεν ήταν εύκολη, αλλά εγκλιματίστηκα γρήγορα. Η ομάδα και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ σε αυτό», τόνισε αρχικά ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των «κόκκινων» και πρόσθεσε:
«Με τον καιρό καταλάβαινα όλο και περισσότερα πράγματα. Μπορούσα να εκφραστώ και να επικοινωνήσω ευκολότερα. Στα τέσσερα χρόνια που έπαιξα στη Χόφενχαϊμ έμαθα πολλά και έζησα μοναδικές εμπειρίες. Ο κόσμος της ομάδας θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου».
*Πηγή: England365.gr*

Θέλει Φαν Χίνκελ η Σάντερλαντ!!

Για το δανεισμό του Μάρκο Φαν Χίνκελ από την Τσέλσι, αναμένεται να κινηθεί η Σάντερλαντ.
Ο 22χρονος Ολλανδός χαφ, ο οποίος πέρασε την περασμένης σεζόν στη Μίλαν, δεν μοιάζει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο ούτε για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι «μπλε» δεν θα έλεγαν λοιπόν όχι σε ένα νέο δανεισμό του νεαρού χαφ και σε αυτό ελπίζουν οι «μαυρόγατες» ώστε να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τον άξονα της μεσαίας τους γραμμής ενόψει της νέας σεζόν.
Φυσικά η περίπτωση του Φαν Χίνκελ μόνο εύκολη δεν είναι για την ομάδα του Ντικ Άντβοκατ, καθώς και ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πως υπάρχουν πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη που επιθυμούν την απόκτηση του συμπατριώτη του.
*Πηγή: England365.gr*

Κρατάει μόνο την εμφάνιση των Ροντρίγκες-Σοάρες-Χουάνμι!!

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε από την Λειψία στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό (5-4), με τον Τζέι Ροντρίγκες να σκοράρει δις μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, τον Σέντρικ Σοάρες να βρίσκει επίσης δίχτυα και να δημιουργεί ακόμη ένα τέρμα, αλλά και τον Χουάνμι να ανοίγει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Πολλά προβλήματα στην άμυνα για το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν.
Οι «Άγιοι» έδωσαν το πρώτο τους τεστ στο Μπισοφσχόφεν της Αυστρίας, όπου τα δείγματα ήταν τόσο θετικά όσο και αρνητικά.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Χουάνμι και Σέντρικ Σοάρες φάνηκαν να έχουν ενσωματωθεί καλά στα δεδομένα της ομάδας του, αν και ο δεύτερος συμμετείχε σε μια άμυνα που δεν τα πήγε καθόλου καλά απέναντι στους Γερμανούς. Επίσης εξίσου θετικός ήταν και ο Τζέι Ροντρίγκες, που χάρηκε με την ψυχή του τα δύο τέρματα που σημείωσε μετά τον τραυματισμό που του είχε στοιχίσει το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν.
Το σκορ άνοιξε στο 24' για την Λειψία, με τον Χουάνμι να απαντάει ένα λεπτό αργότερα. Η Σαουθάμπτον πήρε για πρώτη και τελευταία φορά κεφάλι στο σκορ στο 53' με τον Ροντρίγκες, ενώ σε 55' και 59' ακολούθησαν τα γκολ των Μάουερ και Σεμπάστιαν για το 2-2 και το 3-2 αντιστοίχως. Η διαφορά άνοιξε κι άλλο στο 66' με τέρμα του Καλμάρ, ενώ στο 75' ο Στράους έκανε το 5-2.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σοάρες μείωσε σε 5-3 για να ακολουθήσει το δεύτερο τέρμα του Ροντρίγκες από σέντρα του πρώτου στο 90'.
*Πηγή: England365.gr*

Φαβορί για Τζόνσον η Στόουκ!!

Η Στόουκ μοιάζει να είναι στην παρούσα φάση ο πιθανότερος προορισμός του Γκλεν Τζόνσον.
Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες ο Άγγλος δεξιός μπακ να βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Γουέστ Χαμ, όμως σύμφωνα με σημερινά (8/7) δημοσιεύματα στο Νησί, τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
Όπως αναφέρει η «Sentinel», η Στόουκ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ και μάλιστα έχει ήδη αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την περίπτωσή του, έναντι των «σφυριών».
*Πηγή: England365.gr*

Κλειστή για ακόμη μία φορά η πόρτα για Λακαζέτ!!

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς, διέψευσε για ακόμη μία φορά τα σενάρια που θέλουν τον Αλέξ Λακαζέτ να παίρνει μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι, με την Λίβερπουλ να είναι αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο από την Αγγλία.
Μπορεί η «Equipe» να παρουσιάζει φευγάτο τον Γάλλο διεθνή επιθετικό, ωστόσο από την Λιόν φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής.
Με τον ίδιο να έχει δηλώσει έτοιμος μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας με την οποία έλαμψε την περσινή σεζόν, ο Ζαν-Μισέλ Ολάς... ξέκοψε κάθε συζήτηση για μεταγραφή του.
«Ο Αλεξάντρ θα φύγει μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που φημολογείται πως υπάρχει ενδιαφέρον για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Θα διασφαλίσουμε την επιστροφή του υπάρχοντος συνόλου, όσων αποκτήθηκαν έως τώρα και όσων ενδεχομένως να αποκτηθούν έως τότε» ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου του Ρον Αλπ.
*Πηγή: England365.gr*

Παρουσιάστηκε και ο Ινγκς!!

Μετά την παρουσίαση του Τζέιμς Μίλνερ από την Λίβερπουλ, έγινε και αυτή του Ντάνι Ινγκς ο οποίος θα φορά το νούμερο 28.
Ο Άγγλος επιθετικός, που αποτελεί το ένα από τα έξι συνολικά μεταγραφικά αποκτήματα των «κόκκινων», παρουσιάστηκε στον κόσμο δύο ημέρες μετά τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Σίτι.
Δείτε φωτογραφίες:

*Πηγή: England365.gr*

«Στροφή» σε Νέτο!

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Λουίς Νέτο για τον Ολυμπιακό, ύστερα από την παραμονή του Μεξές στη Μίλαν. Θετικός για Ζόνατας ο Μάρκος Σίλβα, διστακτικός για Νενέ. Τι «παίζει» με Μιραλάς.

«Στροφή» σε Νέτο
Στη Μίλαν θα παραμείνει ο Φιλίπ Μεξές, αφού ο Γάλλος αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα και έτσι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση ενός στόπερ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες εξετάζουν ξανά «ζεστά» την περίπτωση του Λουίς Νέτο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους» τον Γενάρη, αλλά για διάφορους λόγους η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει. Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το 2017 και την περσινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές στο ρωσικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν και η περίπτωσή του έχει και τώρα δυσκολίες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ως πρώτη επιλογή τον 27χρονο άσο, αφού εκτιμούν πως μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν της ομάδας την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με τον μάνατζέρ του – αν δεν το έχουν κάνει ήδη – και να επιχειρήσουν να τον κάνουν τώρα δικό τους.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση του Νέτο και έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, όπως έχει συμβεί άλλωστε και με τον Ζόνατας. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές ταιριάζουν στο πλάνο του, καθώς είναι σε ιδανική ηλικία, προέρχονται από «γεμάτες» σεζόν και έχουν όρεξη για διάκριση και να πετύχουν. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο άσο, φαίνεται πως έχει αναλάβει δράση ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δήλωσε στην Ιταλία πως «πολύ σύντομα θα έχουμε νέα για την επόμενη ομάδα του. Θα είναι μία πολύ καλή ομάδα και δείχνουν ότι τον θέλουν πολύ».

Αν και για τον Νέτο και τον Ζόνατας ο Σίλβα φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, υπάρχουν πληροφορίες πως δεν ισχύει το ίδιο για τον Νενέ. Ο 38χρονος προπονητής δεν δείχνει να είναι 100% σίγουρος ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα καταφέρει να «κολλήσει» στο πλάνο του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον θεωρεί εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Εν τω μεταξύ, πάντα ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Βέλγος φορ δεν έχει καμία άλλη πρόταση και η Έβερτον φαίνεται πως μένει ικανοποιημένη από την πρόταση των Πειραιωτών, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τις εξελίξεις στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή, ο Ντιόπ δείχνει να περιμένει την ενημέρωση της διοίκησης, αφού ο Σίλβα είναι εκείνος που θα εγκρίνει την απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει η ανακοίνωση για Πάβλοβιτς!!!

Ο Σάσα Πάβλοβιτς θα είναι το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Μένει η ανακοίνωση για τον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκαθαρίζει του Καλάθη.

Μένει η ανακοίνωση για Πάβλοβιτς
Ένας Σάσα φέρνει έναν άλλο… Σάσα. Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα είναι ο Σάσα Πάβλοβιτς, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε τον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ και πλέον απομένει η ανακοίνωση για την απόκτησή του. Πρόκειται για έναν παίκτη με δεκαετή καριέρα στο ΝΒΑ, ικανότατο αμυντικό και καλό σουτέρ, που μπορεί να προσφέρει πολλά στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» ρίχνουν το βάρος πλέον στον Νικ Καλάθη, που σύντομα θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του και δύσκολα αυτό θα είναι στις ΗΠΑ, ενώ ψάχνουν έναν βασικό σέντερ (οι Σέρβοι Ραντούλιτσα και Μιλουτίνοφ είναι στη λίστα) και θα μιλήσουν με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έχει πρόταση από τη Μάλαγα.

Ο γεννημένος στο Μαυροβούνιο αλλά με σερβική υπηκοότητα παίκτης αναδείχθηκε από την Μπουντούτσνοστ και το 2003 επελέγη στο νούμερο 19 του ντραφτ από τους Τζαζ. Ακολούθως έπαιξε στην ομάδα της Γιούτα, αλλά και σε Καβαλίερς, Τίμπεργουλβς, Μάβερικς Χόρνετς, Σέλτικς και Μπλέιζερς μετρώντας 619 εμφανίσεις στο ΝΒΑ. Στην κανονική περίοδο είχε 4,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 15,7 λεπτά κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο και 4,6 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε 16,6 λεπτά ανά αγώνα στα play offs.

Με την Παρτιζάν είχε φέτος 11,9 πόντους (41,4% δίποντα, 31,9% τρίποντα, 72,4% βολές), 3,7 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 2 λάθη σε 21,8 κατά μέσο όρο.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Βίτορ: «Υπάρχουν άλλα δεδομένα φέτος»

Για την περσινή χρονιά του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν νωρίτερα τις υποχρεώσεις τους μίλησε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μάθει από τα λάθη της.

Βίτορ: «Υπάρχουν άλλα δεδομένα φέτος»
Από τα περσινά του λάθη πρέπει να μάθει ο ΠΑΟΚ, αφού φέτος καλείται να ξεκινήσει νωρίτερα τις υποχρεώσεις του, όπως δήλωσε ο Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Πορτογάλος στόπερ τόνισε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων που θα έχουν, καθώς μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού πίστεψαν ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου

Για το αν ξεκουράστηκε: «Θα ήθελα να ήταν λίγο παραπάνω... Απόλαυσα για λίγο τη χώρα μου, είδα τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά ήταν λίγες μέρες. Έχουμε ένα σημαντικό ματς και έπρεπε να ξεκινήσουμε νωρίς».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πως τα αντιμετωπίζουν: «Όπως κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ανεξάρτητα αν έρχεται νωρίς, ουσιαστικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Πρέπει να τα δούμε ως σημαντικά παιχνίδια καθώς μέσα από αυτά θα φτάσουμε στους ομίλους του Europa League. Χρειάζεται συγκέντρωση».

Για το πρόσωπο της ομάδας πέρσι: «Ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια όλα άλλαξαν. Ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις. Οι περισσότεροι ρίχνουν την ευθύνη στην άμυνα. Με ενοχλεί το ότι τερματίσαμε στην τελευταία θέση».

Για τις διαφορές με τις προηγούμενες προετοιμασίες: «Πέρσι ξεκινήσαμε 1,5 μήνα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι και τώρα ξεκινήσαμε τρεις εβδομάδες πριν από το πρώτο μας παιχνίδι. Υπάρχουν άλλα δεδομένα φέτος. Θέλει συγκέντρωση»,

Για το σύστημα με τρεις αμυντικούς: «Ίσως σε τρία ή τέσσερα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία το σύστημα αλλά ο τρόπος που κινείσαι αλλά ο τρόπος που κινείσαι μέσα στο γήπεδο με αφορμή το σύστημα. Θέλουμε χρόνο για να το απορροφήσουμε. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να παίζουμε με δύναμη».

Για το τι τον δίδαξε η περσινή σεζόν: «Όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, πιστέψαμε ότι θα γίνουμε πρωταθλητές... Αυτό είναι καλό μάθημα. Μετά από κάθε νίκη πρέπει να είσαι προσγειωμένος και να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι που έχεις να δώσεις και όχι αυτό που μόλις κέρδισες».

Για την συνεργασία με τον Ρικάρντο Κόστα: «Η συνεργασία μας έχει βελτιωθεί διότι πλέον έχουμε γνωριστεί όσον αφορά τις κινήσεις μας στο γήπεδο. Πέρσι ήρθε σε μια στιγμή που η ομάδα δεν ήταν καλά και εκείνος προερχόταν από ένα πρωτάθλημα με πιο χαμηλές ταχύτητες».

Για τον αμυντικό Τούντορ και αν βοηθάει: «Ναι, για μας τους αμυντικούς. Μας έχει μιλήσει στα πράγματα που θέλει, στον τρόπο σκέψης για τη θέση . Μας έχει εξηγήσει αυτά που θέλει και στον τρόπο με τον οποίο αμυνόμαστε, αλλά και στο θέμα της μεταγραφής της μπάλας στην μπροστινή γραμμή».

Για το μέλλον του Λούκας: «Είναι φίλος μου και καλός παίκτης. Δεν ξέρω τι θα συμβεί , αυτό είναι θέμα που αφορά εκείνον και την ομάδα. Θα χαρώ αν μείνει, θα του ευχηθώ καλή επιτυχία αν φεύγει. Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους του. Όταν θέλει εκείνος να πει κάτι, θα το κάνει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Κράτησαν Τζόρνταν οι Κλίπερς!!

Η μεγάλη ανατροπή έγινε και οι Κλίπερς ανακοίνωσαν την παραμονή του ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος αρχικά είχε συμφωνήσει με τους Μάβερικς! Το ψηστήρι της ομάδας και το κλάμα του θηριώδη σέντερ.

Κράτησαν Τζόρνταν οι Κλίπερς!
Σε θρίλερ με happy end για τους Κλίπερς εξελίχθηκε το σίριαλ για το μέλλον του ΝτεΆντρε Τζόρνταν. Ενώ προ ημερών ο θηριώδης σέντερ είχε συμφωνήσει με τους Μάβερικς για τέσσερα χρόνια έναντι 80 εκατ. δολαρίων, μετά από πιέσεις που δέχτηκε από την ομάδα του LA και προτού υπογράψει στο Ντάλας, αποδέχτηκε την προσφορά τους να παραμείνει στην ομάδα με πενταετές συμβόλαιο 110 εκατ. δολαρίων.

Μια αντιπροσωπεία των Κλίπερς αποτελούμενη από τον ιδιοκτήτη Στιβ Μπάλμερ, τον προπονητή Ντοκ Ρίβερς, αλλά και τους αστέρες της ομάδας Μπλέικ Γκρίφιν, Κρις Πολ, Πολ Πιρς και Τζέι Τζέι Ρέντικ συναντήθηκαν μαζί του στο Χιούστον και τον έπεισαν, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, να μείνει. Μάλιστα ο «γίγαντας» ΝτεΆντρε φέρεται να έκλαψε όταν του πρόβαλαν ένα βίντεο με όμορφες στιγμές από την πορεία του στους Κλίπερς.

Ο 27χρονος άσος είχε φέτος 11,5 πόντους, 15 ριμπάουντ, 2,2 τάπες και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, ενώ στα play offs είχε 13,1 πόντους, 13,4 ριμπάουντ, 2,4 τάπες, 1,1 ασίστ και 1,1 κλεψίματα ανά αγώνα.

Μετά το deal οι Κλίπερς ανέβασαν στο Twitter μια χαρακτηριστική φωτογραφία: «Σπίτι σου είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό!» (WEB TV)

Μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού θέλει να γίνει ο Σέρχιο Σάντσεθ.Μέσω... Ζέκα, ο Ισπανός τόνισε πως στοχεύει σε τίτλους με την πράσινη φανέλα κι αναφέρθηκε στο καθοριστικό ραντεβού με Βόκολο-Φύσσα.

«Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό!» (WEB TV)

Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε -σε ρόλο μεταφραστή ο Ζέκα- απ' την Ολλανδία στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ και εμφανίστηκε έτοιμος να βάλει το λιθαράκι του στην κατάκτηση τίτλων με την πράσινη φανέλα.

Ο 30χρονος στόπερ παρουσιάστηκε «πεινασμένος» για τρόπαια και μάλιστα δεν θέλει απλώς να γίνει πρωταθλητής με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά να αποτελέσει και μέρος της ιστορίας του συλλόγου!

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πώς τον «κέρδισαν» οι άνθρωποι της ομάδας σε εκείνο το ταξίδι-αστραπή στη Βαρκελώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είδα πόση προσπάθεια έκαναν. Ήρθαν στην Ισπανία και έκαναν τα πάντα για να μου δείξουν ότι με θέλουν πολύ στον Παναθηναϊκό»

Αποστολή στην Ολλανδία: Νίκος Παγκάκης



«Νιώθω καλά που ήρθα εδώ. Ήταν σημαντικό για μένα ο τρόπος που με υποδέχθηκαν όλοι»

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάσταση στην Ελλάδα;

«Δεν είδα κάτι άσχημο. Μου αρέσει η πόλη και με όλα όσα είδα είμαι χαρούμενος»

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος να παίξεις;

«Θέλω να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παιχνίδια. Θέλω να προπονηθώ με την ομάδα αλλά αυτό είναι θέμα του τιμ. Πρέπει να γίνει προοδευτικά αυτό»

Έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου το ταξίδι των Φύσσα- Βόκολου στην Ισπανία;

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά είδα πόση προσπάθεια έκαναν. Ήρθαν στην Ισπανία και έκαναν τα πάντα για να μου δείξουν ότι με θέλουν πολύ στον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί τι γίνεται τώρα στην Ελλάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω και εγώ μέρος της»

Είσαι έτοιμος για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Είμαι εδώ, έτοιμος να προπονηθώ αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει».

Τι έχεις να πεις για τον αρχηγό, τον Κάρλος Ζέκα(σ.σ ο Πορτογάλος βοήθησε στην μετάφραση);

«Είναι ο πρώτος που με καλωσόρισε στην ομάδα και με έκανε να αισθανθώ άνετα. Είναι σημαντικό πρόσωπο για την ομάδα. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα. Έχω δει αγώνες του Παναθηναϊκού και ξέρω τι προσφέρει. Με τον Εσιέν και όλους τους παίκτες που πήρε η ομάδα, θα έχουμε καλό σύνολο».

Έχεις στόχο να γίνεις πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό;

«Αυτό θέλω. Είναι στόχος της ομάδας και δικός μου».*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ναι, ο Νταρμιάν πάει στη Μαν. Γιουνάιτεντ»

Επιβεβαιώθηκε η μετακίνηση του Ματέο Νταρμιάν στη Μαν. Γιουνάιτεντ από τον προπονητή του στην Τορίνο, Τζιαμπιέρο Βεντούρα.

«Ναι, ο Νταρμιάν πάει στη Μαν. Γιουνάιτεντ»
Παίκτης της Μαν. Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ματέο Νταρμιάν. Την επικείμενη μεταγραφή επιβεβαίωσε ο προπονητής του 25χρονου μπακ στην Τορίνο, Τζιαμπιέρο Βεντούρα.

«Είναι αλήθεια, ο Ματέο θα παίζει στο Champions League με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Του άξιζε να παίξει σε αυτό το επίπεδο και τώρα αυτό το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε στο Sky Italia.

Ο Νταρμιάν αναμένεται την Παρασκευή στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Το κόστος της μετακίνησης υπολογίζεται στα 20 εκατ. ευρώ. Μάλιστα τη Δευτέρα πρόκειται να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή των «διαβόλων» που θα δώσουν εκεί φιλικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» Χριστοφιδέλη, Στεφάνου η Κηφισιά!!

Οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχτεί κρούση από την ομάδα των Βορείων προαστίων

«Βλέπει» Χριστοφιδέλη, Στεφάνου η Κηφισιά
Με εντελώς διαφορετικό ρόστερ, λόγω της αποχώρησης Ταμπουρατζή, Σουλτανόπουλου και ίσως Παπαγγελόπουλου, θα έχει φέτος ο ΑΟ Κηφισιάς. Οι στόχοι της ομάδας του Κώστα Αρσενιάδη φέρεται να είναι υψηλοί, αφού έχουν προσεγγίσει τόσο τον Κώστα Χριστοφιδέλη, όσο και τον Γιώργο Στεφάνου που έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό. Οι δύο έμπειροι μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μία ομάδα και σαφέστατα είναι από τα πιο «hot» ονόματα στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αποσύρεται στα 29 ο Γιάνσεν!!

Μόλις στα 29 του, ο Μαρσέλ Γιάνσεν αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή σοβαρού τραυματισμού και ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής.

Αποσύρεται στα 29 ο Γιάνσεν!
Το συμβόλαιο του διεθνούς Γερμανού μέσου με τους «δεινόσαυρους» ολοκληρώθηκε, ύστερα από έξι χρόνια, με τη λήξη της φετινής Bundesliga και τα δυο ματς παραμονής στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στην Καρλσρούη και ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του, δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά.

Ο Γιάνσεν, όμως, εξήγησε πως δεν θέλει να φορέσει άλλη φανέλα στην καριέρα του, μετά τα όσα έζησε στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1983. «Σκεφτόμουν αρκετά τις διακοπές. Υπήρχαν πολύ καλές προτάσεις, αλλά για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, θα μπορούσα να συνεχίσω ως ελεύθερος, θα μπορούσα να βγάλω και άλλα χρήματα, αλλά προτιμώ να τα αρνηθώ», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε πως: «Τα τελευταία έξι χρόνια "δέθηκα" ιδιαίτερα συναισθηματικά με το Αμβούργο. Θα συνεχίσω να ζω στην πόλη και να αγαπώ την ομάδα. Όπως και την Γκλάντμπαχ, από την οποία ξεκίνησα. Να πάω τώρα σε μία άλλη ομάδα; Όχι, δεν θέλω να λέω ψέματα και δεν μπορώ να συνεχίσω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα και να είμαι κάπου που δεν μπορώ να το υποστηρίξω 100%. Δεν μπορώ να φιλήσω το σήμα ενός άλλου συλλόγου. Δεν θα ήταν σωστό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Σμαραγδή, Τερζή ο ΠΑΟΚ!

Οι δύο έμπειροι αθλητές βρίσκονται στο στόχαστρο του «δικεφάλου» του Βορρά

Θέλει Σμαραγδή, Τερζή ο ΠΑΟΚ
Από το ελληνικό «παζάρι» όπως φαίνεται θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ. Ο νταμπλούχος Ελλάδας σύμφωνα με πληροφορίες καλοβλέπει τις περιπτώσεις του Νίκου Σμαραγδή και Θάνου Τερζή. Και οι δύο στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Τερζής προορίζεται για παρτενέρ του Κουρνέτα στη θέση του πασαδόρου, ενώ ο Σμαραγδής θα πλαισιώσει τη θέση των κεντρικών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σεφτέ οι Νέοι!

Έστω κι αν δυσκολεύτηκε, η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε 60-51 της Βουλγαρίας και πήρε την πρώτη νίκη της στο Ευρωπαϊκό U20 που γίνεται στην Ιταλία. Κορυφαίος ο Λιάπης.

Σεφτέ οι Νέοι
Το πρώτο βήμα που απαιτείται προκειμένου να εξασφαλίσει τουλάχιστον την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση έκανε η Εθνική Νέων Ανδρών. Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη επικράτησε 60-51 της Βουλγαρίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Β’ Ομίλου με κορυφαίο τον Μιχάλη Λιάπη του ΠΑΟΚ που είχε 19 πόντους.

Η ελληνική ομάδα αν κι εμφανώς ανώτερη ποιοτικά «καθάρισε» το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Την Πέμπτη η Εθνική παίζει στις 17:30 με το Ισραήλ, παιχνίδι που αν το πάρει θα είναι με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη φάση. Μετά το ρεπό της Παρασκευής αναμετράται με τη Σερβία επίσης στις 17:30. Υπενθυμίζεται πως οι τρεις ομάδες κάθε γκρουπ προκρίνονται στη δεύτερη θέση, ενώ οι δύο τελευταίοι θα δώσουν μαζί με άλλες έξι ομάδες μάχη για ένα εισιτήριο παραμονής στην Α’ Κατηγορία, με τις υπόλοιπες επτά ομάδες να υποβιβάζονται.

Δεκάλεπτα: 16-13, 28-23, 43-37, 60-51.

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Σπυριδωνίδης 10 (4 ριμπ., 3 κλεψ.), Λιάπης 19, Κώττας 6 (5 ριμπ.), Χριστοδούλου 8 (5 ριμπ., 2 ασίστ), Πουλιανίτης 3, Χατζηνικόλας (4 ριμπ.), Θεοδώρου 1, Τσαλμπούρης, Μπιλλής, Σταμάτης 5, Σπυρόπουλος 8 (8 ριμπ.).
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Mιλάει» o Σάντος στον Ανδρεάδη για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος!

Ο Φερνάντο Σάντος καλείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε πως ο Σα Πίντο του είπε πως δέχτηκε πιέσεις πριν το Ολυμπιακός-Ατρόμητος να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες.

«Mιλάει» o Σάντος στον Ανδρεάδη για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος

Ο Φερνάντο Σάντος και ο συνεργάτης του όταν ήταν στην Εθνική μας ομάδα Ρικάρντο Σάντος καλούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε στον Γιώργο Ανδρεάδη ότι ο Σα Πίντο του εκμυστηρεύτηκε πως πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος δέχτηκε πιέσεις να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα (Κατσουράνη, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία).

Ο Φύσσας κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή ότι για το θέμα ο Πορτογάλος προπονητής έχει μιλήσει και στους συμπατριώτες του Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος.

Για το λόγο αυτό ο Ανδρεάδης έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να καταθέσουν στις αρμόδιες πορτογαλικές δικαστικές αρχές οι δύο συνεργάτες.

Ο Σα Πίντο, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και απολογήθηκε στον Ανδρεάδη (δεν του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος), έχει διαψεύσει τον Φύσσα.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης αναμένεται να ολοκληρώσει την έρευνα του τον προσεχή Σεπτέμβριο και στην συνέχεια ο φάκελος με όλα τα στοιχεία θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα εφετών, ο οποίος θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο για το ποια από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Υπογράφει ο Καμπάιγ στην Πάλας!

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Κρίσταλ Πάλας και Παρί για την απόκτηση του Γιοάν Καμπάιγ κι απομένουν τα ιατρικά τεστ για τον Γάλλο μέσο.

Υπογράφει ο Καμπάιγ στην Πάλας
Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνει η Κρίσταλ Πάλας. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Γιοάν Καμπάιγ έναντι περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Απομένουν τα ιατρικά τεστ του 29χρονου μέσου, που θα γίνουν την Πέμπτη, για να ανακοινωθεί η συμφωνία που θα βρει τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Αγγλία όπου έπαιζε στη Νιούκαστλ στο παρελθόν (2011-2014).

Ο Καμπάιγ είχε αποκτηθεί πριν ενάμιση χρόνο από τους Παριζιάνους έναντι 23 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει τα προσδοκώμενα έχοντας συνολικά 53 εμφανίσεις και 3 γκολ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Ανζί ο Αλμέιδα!


Ο Ούγκο Αλμέιδα μετακομίζει από την Κράσνονταρ στην Ανζί.

Στην Ανζί ο Αλμέιδα
Κάτοικος Ρωσίας θα παραμείνει ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο 31χρονος Πορτογάλος φορ, που μετρά 19 γκολ σε 57 εμφανίσεις με το εθνόσημο, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ανζί.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε δέκα ματς με την Κράσνονταρ έχοντας 2 γκολ σε 10 ματς. Εκεί μετακόμισε τον Ιανουάριο από την Τσεζένα, ενώ νωρίτερα είχε παίξει σε Πόρτο, Βέρντερ και Μπεσίκτας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προσεχώς πολύτεκνος ο Ρούνεϊ!!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ανακοίνωσε πως η σύζυγός του, Κολίν, είναι έγκυος.

Προσεχώς πολύτεκνος ο Ρούνεϊ

Οι δυο τους έχουν ήδη δύο αγοράκια, έξι και δύο ετών αντίστοιχα.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Με αυτά τα στόπερ, δεν πάει πουθενά ο ΠΑΟΚ!

O Kώστας Μιαούλης γράφει για τον ΠΑΟΚ, που θέλει πολλούς κι όχι έναν στην άμυνα, αλλά και για την θετική συνεργασία του Λούκας με τον Φακούντο Περέιρα.

Με αυτά τα στόπερ, δεν πάει πουθενά ο ΠΑΟΚ
Κατανοώ την κούραση από μια επίπονη προετοιμασία. Κατανοώ και το έχω γράψει, πως είναι δύσκολο να εκπαιδευτεί μέσα σε λίγες ημέρες σε ένα σύστημα που θέλει πολλή δουλειά στη λειτουργία του. Όμως, τους ποδοσφαιριστές που καλούνται να παίξουν σε αυτόν τον σχηματισμό, τους έχουμε ξαναδεί.

Δεν πιστεύω πως ο Ρικάρντο Κόστα μπορεί να σταματήσει τις γκάφες, ούτε πως ο Βίτορ θα γίνει ξαφνικά επαρκής για να μπορεί να συμμαζεύει την κατάσταση πίσω. Όσο για το αν ο Τζαβέλλας μπορεί να παίξει 3ο στόπερ, κάθε συζήτηση περιττεύει. Ο Τούντορ, αν δεν θέλει να ζήσει και αυτός τραγικές στιγμές, όπως οι προκάτοχοι του, θα πρέπει να απαιτήσει την προσθήκη, τουλάχιστον δύο αμυντικών που να "στρίβουν". Μπορεί να επικαλεστεί κανείς την κόπωση από την προετοιμασία, αλλά τα τραγικά ατομικά λάθη, αποτελούν απλά συνέχεια από πέρσι και δε νομίζω, πως αυτό πρόκειται ν' αλλάξει.

Πραγματικά θεωρώ ακατανόητο, πως μπορεί ο Άρνεσεν, που έζησε και τα χάλια του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ αλλά και ο Τούντορ, να μην βλέπουν πως το πράγμα στην άμυνα φωνάζει. Δεν έχει να κάνει με το σχήμα μόνο αυτό το χάλι, αλλά και με τα πρόσωπα. Εκτός αν θεωρεί κάποιος πως και με δύο στόπερ ο ΠΑΟΚ, μπορεί να συμπεριφερθεί διαφορετικά στην άμυνα. Όσο και να σκεφτώ, δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου, ποδοσφαιριστή που να έχει την γκάφα «ψωμοτύρι» όπως ο Ρικάρντο Κόστα, από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ αν δεν μπορέσει να βρει δύο αμυντικούς της προκοπής, θα έχει τεράστιο πρόβλημα.

Στα θετικά τώρα. Ο Λούκας είναι παίκτης με ποιότητα και με ένα τέτοιο στήριγμα, ο Φακούντο Περέιρα, μπορεί να βρει έναν πολύ καλό συνεργάτη, σε οποιοδήποτε σχήμα. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο Ισπανός, θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά για το αν έχει ποιότητα δεν χωράει συζήτηση. Ο Μακ τακτικά προσπάθησε να καλύψει σωστά την πλευρά του, ενώ και στα δύο ματς του «Δικεφάλου» του Βορρά, μου έχει κάνει θετική εντύπωση με την πρόοδο του, ο Πέλκας που πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει. Όσο καλά και αν αρχίσει να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ επιθετικά όμως, το πρόβλημα της άμυνας, αν δεν λυθεί, θα καταβάλλει ψυχολογικά την ομάδα και θα της στερεί πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Κόνιασπορ ο Σισοκό!

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε για δύο χρόνια στην Κόνιασπορ.

Στην Κόνιασπορ ο Σισοκό
Παραμένει στην Τουρκία και μετακομίζει στο Ικόνιο ο Ιμπραΐμ Σισοκό. Ο 23χρονος Ιβοριανός μεσοεπιθετικός αφήνει την Εσκίσεχιρσπορ, καθώς συμφώνησε για δύο χρόνια με την Κόνιασπορ.

Φέτος είχε 16 συμμετοχές στην Τουρκία. Στο παρελθόν είχε περάσει από Ακαδέμικα, Βόλφσμπουργκ, Σεντ Ετιέν και Λα Κορούνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει για Κασάμι η Φιορεντίνα!!

Δυναμικά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, φέρεται να μπαίνει ξανά η Φιορεντίνα, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Επιστρέφει για Κασάμι η Φιορεντίνα!
Δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι η Φιορεντίνα!

Όπως αποκάλυψε η «Gazzetta TV», οι «βιόλα» φέρονται διατεθειμένοι να χτυπήσουν την… πόρτα του Ολυμπιακού και να κάνουν δικό τους τον Ελβετό διεθνή, «εμπλουτίζοντας» έτσι τη μεσαία γραμμή τους, όπου βρίσκονται ήδη οι Πισάρο, Βάργκας και Κούρτιτς.

Το όνομα του Κασάμι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο ρεπορτάζ της Φιορεντίνα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και μάλιστα στη γειτονική χώρα τονίζεται πως επιθυμία του 23χρονου είναι να επιστρέψει στη Serie A.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρελθόν ο Αλεξάντερ!!

Δε θα ανανεωθεί η συνεργασία του Τζο Αλεξάντερ με τη Μακάμπι.

Παρελθόν ο Αλεξάντερ

Ο Αλεξάντερ είχε μέσο όρο 4.5 πόντους και 2.2 ριμπάουντ στη φετινή Ευρωλίγκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μασεράνο: «Είναι ψέματα»

Ο Χαβιέρ Μασεράνο έβαλε τέλος στην παραφιλολογία γύρω από το μέλλον του στην εθνική Αργεντινής μετά το χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Μασεράνο: «Είναι ψέματα»
Πολλοί έσπευσαν να προδικάσουν πως ο Χαβιέρ Μασεράνο δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Αργεντινής μετά τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει πως ακόμη δεν έχει πάρει καμία απόφαση.

«Όλα όσα γράφονται ή αναφέρονται ως πληροφορίες ή φήμες για τη συνέχειά μου στην εθνική ομάδα είναι ψέματα. Είναι όλα πολύ φρέσκα και είναι δύσκολο να πάρω τώρα μια απόφαση. Θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου να σκέφτομαι τον εαυτό μου μετά από έναν ακόμη χαμένο τελικό. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, όταν έχω να πω κάτι, θα το πω. Όποιος άλλος μιλά για λογαριασμό μου, δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Θα ήθελα να μην αναγκαστώ να βγω να διαψεύσω κάποια πράγματα, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το κάνω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις», ανέφερε ο 31χρονος άσος που μετρά 117 εμφανίσεις με το εθνόσημο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Γαλλία ο Ράγιος!


Ταλαιπωρήθηκε στο Ισραήλ, ήθελε να φύγει κι εν τέλει τα κατάφερε. Ο Ρούμπεν Ράγιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, φορώντας τη φανέλα της Σοσό.

Στην Γαλλία ο Ράγιος
Την απόκτηση του Ρούμπεν Ράγιος ανακοίνωσε η Σοσό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Μακάμπι Χάιφα και την Τετάρτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα τον κρατήσει στον γαλλικό σύλλογο, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ υπάρχει οψιόν επέκτασης για ακόμη μία σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης είχε βρεθεί τόσο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσο και του Ατρόμητου. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έντυσαν» στα πράσινα τον Πάβλοβιτς!! (pic)

Οι Σέρβοι όχι μόνο αναφέρουν πως ο Σάσα Πάβλοβιτς είναι μία… ανάσα από τον Παναθηναϊκό, αλλά του έβαλαν και τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος!

«Έντυσαν» στα πράσινα τον Πάβλοβιτς! (pic)
Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Σάσα Πάβλοβιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από το «τριφύλλι».

Μάλιστα, εμφανίζονται τόσο σίγουροι για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, που… φόρεσαν την πράσινη φανέλα στον 31χρονο γκαρντ/φόργουορντ!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφώνησαν Άρης-Ξανθόπουλος!

Στον Άρη θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Συμφώνησαν Άρης-Ξανθόπουλος
Ο διεθνής γκαρντ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός για κάποιο διάστημα, συμφώνησε προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους», κάτι που φαινόταν πολύ πιθανό πως θα συνέβαινε, αφού υπήρχε ένα «φλερτ» του «αυτοκράτορα» με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου εδώ και αρκετές μέρες.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Τούντορ ήρθε, ο Βούτσκο φεύγει!

Όπως αναμενόταν ο Ιγκόρ Τούντορ επέστρεψε στην Ολλανδία και την… σκυτάλη στα ταξίδια θα πάρει ο Γιούριτσα Βούτσκο, που θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ για το ματς της Λοκομοτίβα κόντρα στην Μπρόουτον.

Ο Τούντορ ήρθε, ο Βούτσκο φεύγει
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Ιγκόρ Τούντορ για το φιλικό κόντρα στην Μπόχουμ. Ο Κροάτης επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε βρεθεί την Τρίτη για να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το δίπλωμά του.

Την Πέμπτη είναι η σειρά για τον στενό του συνεργάτη να κάνει ταξίδι. Ο Γιούριτσα Βούτσκο θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της Λοκομοτίβα με την Μπρόουτον, όπου όποια ομάδα προκριθεί θα συναντήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Κροάτες έχουν τεράστιο προβάδισμα κερδίζοντας στην Ουαλία το πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σε ιδανικό κλίμα ο Ατρόμητος!

Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν στα Χάνια του Πηλίου οι παίκτες του Ατρόμητου, που… στρώθηκαν αμέσως στη δουλειά.

Σε ιδανικό κλίμα ο Ατρόμητος
Έφτασαν το πρωί στο Πήλιο και στρώθηκαν αμέσως στη δουλειά οι παίκτες του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου συνάντησε ιδανικές καιρικές συνθήκες στα Χάνια, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ξεκίνησε σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα τις προπονήσεις.

Απ' το Πήλιο απουσιάζει ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος το πρωί έκανε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός 4-5 βδομάδες.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κομπότης πόνταρε τις προτάσεις του Τσακαλώτου!! (Pics)


Τις έπαιξε «Εξαφάνιση ημίχρονο-εμφάνιση τελικό». Δείτε τα καλύτερα memes για την εξαφάνιση των προτάσεων Τσακαλώτου.

Ο Κομπότης πόνταρε τις προτάσεις του Τσακαλώτου (Pics)

Έτσι, μετά το Γιάνη Βαρουφάκη, το Λεουτσάκο (λατρεία), τον «ψωμί, δραχμή, ελίτσα» Κώστα Λαπαβίτσα, το Δεσύλλα και τον λατρεμένο Μπαλάφα, χθες είχαμε new entry στο Top 10 των αριστερών ηρώων.

Αυτή τη φορά υποκλιθήκαμε όλοι στο μεγαλείο του Ευκλείδη του Τσακαλώτου, ο οποίος τρόλαρε τους κουτόφραγκους και έσκασε μύτη στο Eurogroup χωρίς προτάσεις.

Τι συνέβη και πού πήγαν οι προτάσεις του υπουργού; Η δική μου απάντηση είναι στις δυο πρώτες φωτογραφίες. Η απάντηση των χρηστών του facebook και του twitter στις επόμενες!

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανεβαίνει ο Λαδάκης!!

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Αντώνης Λαδάκης στην τρίτη προπόνηση του Πανθαρκικού για τη νέα σεζόν, ενώ με ατομικό συνέχισε ο Παπαρούνας.

Ανεβαίνει ο Λαδάκης
Καλύτερα αισθάνεται ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του Πανθρακικού.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Χρήστος Τζάνης, απ’ τη μίνι άδεια που είχε εξασφαλίσει, ενώ απουσίασαν οι Στέφανος Παπαρούνας (έκανε ατομικό) και Γιώργος Αθανασιάδης (παρουσιάστηκε στο στρατό).

Οι υπόλοιποι παίκτες επέστρεψαν απ’ το πρωινό ρεπό, με την προπόνηση να αφιερώνεται σε τεχνική, τακτική και φυσική κατάσταση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφώνησε με Σανς ο Γουίμς!!

Στο ΝΒΑ επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια ο Σόνι Γουίμς! Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φέρεται να συμφώνησε με τους Σανς!

Συμφώνησε με Σανς ο Γουίμς!
Το ‘πε και το ‘κανε! Ο Σόνι Γουίμς αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να μετακομίσει στο NBA και όπως αποκάλυψαν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ το κατάφερε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αναφορές ο Αμερικανός φόργουορντ φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Σανς για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, συνολικής αξίας 5,8 εκατ. δολαρίων, επιστρέφοντας στο «μαγικό κόσμο» ύστερα από το 2011 όταν και αγωνιζόταν στους Ράπτορς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μέσι: «Είμαι καλά» (video)

Δύο λόγια (ακριβώς) είπε ο Λιονέλ Μέσι που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας του Κόπα Αμέρικα και μιας ασθένειας της συζύγου του.

Μέσι: «Είμαι καλά» (video)

Τα ΜΜΕ έπεσαν πάνω του μόλις τον συνάντησαν κι εκείνος λίγο πριν τα… ντριμπλάρει αρκέστηκε να μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά μετά το χαμένο τελικό λέγοντας απλώς «είμαι καλά». Αυτό και μόνο! Τίποτε άλλο…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα βρήκε με Κουλάγκιν η ΤΣΣΚΑ!

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ντμίτρι Κουλάγκιν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, φέρεται να ήρθε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα βρήκε με Κουλάγκιν η ΤΣΣΚΑ
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Ντμίτρι Κουλάγκιν. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και σύμφωνα με το ρωσικό Τύπο τα έχει βρει σε όλα με την «ομάδα του στρατού».

Την περσινή σεζόν και σε 26 παιχνίδια στη VTB League, ο Κουλάγκιν είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιάνει δουλειά και ο Νομπόα!

Στην Ολλανδία βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Κριστιάν Νομπόα, καθώς ολοκληρώθηκε η άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα. Από την Πέμπτη στις προπονήσεις.

Πιάνει δουλειά και ο Νομπόα
Το πόδι του σε ολλανδικό έδαφος πάτησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κριστιάν Νομπόα.

Ο μέσος από τον Ισημερινό, που είχε ειδική άδεια λόγω της παρουσίας του στο Κόπα Αμέρικα, βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στο Ντούρβερθ.

Φυσικά, όπως άλλωστε αναμενόταν δεν πήρε μέρος στο φιλικό κόντρα στην Μπόχουμ, ωστόσο από την Πέμπτη θα μπει κι αυτός στα… βάσανα της υπόλοιπης ομάδας, ξεκινώντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ. *Πηγή: sport-fm.gr*