Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αποσύρεται στα 29 ο Γιάνσεν!!

Μόλις στα 29 του, ο Μαρσέλ Γιάνσεν αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή σοβαρού τραυματισμού και ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής.

Αποσύρεται στα 29 ο Γιάνσεν!
Το συμβόλαιο του διεθνούς Γερμανού μέσου με τους «δεινόσαυρους» ολοκληρώθηκε, ύστερα από έξι χρόνια, με τη λήξη της φετινής Bundesliga και τα δυο ματς παραμονής στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στην Καρλσρούη και ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του, δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά.

Ο Γιάνσεν, όμως, εξήγησε πως δεν θέλει να φορέσει άλλη φανέλα στην καριέρα του, μετά τα όσα έζησε στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1983. «Σκεφτόμουν αρκετά τις διακοπές. Υπήρχαν πολύ καλές προτάσεις, αλλά για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, θα μπορούσα να συνεχίσω ως ελεύθερος, θα μπορούσα να βγάλω και άλλα χρήματα, αλλά προτιμώ να τα αρνηθώ», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε πως: «Τα τελευταία έξι χρόνια "δέθηκα" ιδιαίτερα συναισθηματικά με το Αμβούργο. Θα συνεχίσω να ζω στην πόλη και να αγαπώ την ομάδα. Όπως και την Γκλάντμπαχ, από την οποία ξεκίνησα. Να πάω τώρα σε μία άλλη ομάδα; Όχι, δεν θέλω να λέω ψέματα και δεν μπορώ να συνεχίσω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα και να είμαι κάπου που δεν μπορώ να το υποστηρίξω 100%. Δεν μπορώ να φιλήσω το σήμα ενός άλλου συλλόγου. Δεν θα ήταν σωστό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: