Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Στη Βαρκελώνη και ο… ΕΣΑΚΕ!

Μαζί με τους εκπροσώπους των ελληνικών ομάδων που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, στη Βαρκελώνη βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Στη Βαρκελώνη και ο… ΕΣΑΚΕ
Από την Τρίτη (7/7) βρίσκεται στη Βαρκελώνη ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις της ULEB, της Ευρωλίγκας και του Eurocup, ενώ την Πέμπτη (9/7) θα διεξαχθούν οι κληρώσεις της Ευρωλίγκας και του Eurocup.

Αυτή τη στιγμή, στην πρωτεύουσα της Καταλονίας βρίσκονται, επίσης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης των «ερυθρόλευκων» κ. Νίκος Λεπενιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ολυμπιακού κ. Χρήστος Μπαφές, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μάνος Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος και στέλεχος της διοίκησης των «πρασίνων» κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ηλίας Κατσογιάννης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης κ. Λευτέρης Αρβανίτης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου, ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, κ. Γιώργος Χήνας, ο σύμβουλος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΑΕΚ κ. Γιάννης Δουβής, ο ΙΤ Μanager της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Ζουρνάς, ο Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ κ. Γιώργος Νικολάου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: