Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ξέσπασε και απολογήθηκε ο Τζόκοβιτς! (video)

Με το ball girl τα έβαλε ο Νόβακ Tζόκοβιτς, σε έναν απ' τους δυσκολότερους -όπως ανέφερε- αγώνες στο Wimblendon.Έβαλε τις φωνές στο νεαρό κορίτσι που του έδωσε πετσέτα, όμως σύντομα κατάλαβε το λάθος.

Ξέσπασε και απολογήθηκε ο Τζόκοβιτς (video)
Δεν χάνει συχνά την ψυχραιμία του. Όταν όμως φτάνει στα άκρα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα βάζει με όποιον βρει μπροστά του.

Για δεύτερη φορά φέτος, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ξέσπασε κατά του ball girl που βρισκόταν στο κορτ, κατά τη διάρκεια ενός απ’ τα δυσκολότερα -όπως χαρακτήρισε ο ίδιος- ματς της καριέρας του στο Wimbledon, κόντρα στον Κέβιν Άντερσον.

Το νεαρό κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς όταν ο σταρ του τένις άρχισε να φωνάζει και να κινείται με μεγάλη ένταση μπροστά της, ζητώντας γρήγορα μια πετσέτα για να σκουπίσει το πρόσωπό του. Το ball girl συνέχισε την δουλειά του εμφανώς σοκαρισμένο, ενώ υπήρξε και αντίδραση απ’ τον κόσμο που είδε το περιστατικό, αλλά και στο Twitter.





Μόλις ηρέμησε απ’ την ένταση του αγώνα, πάντως, ο Νόλε κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε, ρίχνοντας την ευθύνη στην μεγάλη ένταση του ματς.

inner

«Υπήρξε μεγάλη ένταση στο πέμπτο σετ. Ξέσπασα, όχι για οποιονδήποτε άλλο, αλλά για μένα. Προσπαθούσα να δώσω στον εαυτό μου ένα κίνητρο. Δεν έδειξα πολλά συναισθήματα χθες. Προσπαθούσα να μείνω συγκεντρωμένος. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να φωνάζεις και να ξεσπάς. Έτσι λειτουργώ. Κάποιος άλλος είναι διαφορετικός», είπε αρχικά ο Σέρβος και συνέχισε:

«Λυπάμαι. Δεν υπάρχει κάτι απέναντί της. Ίσως απλά φοβήθηκε επειδή φώναξα. Ήμουν αρκετά κοντά της. Σίγουρα θα προσπαθήσω να της ζητήσω συγγνώμη αν έκανα κάποιο λάθος».

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί ξανά στο Miami Open σε ματς κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, όταν είχε φωνάξει σε ball boy και αναγκάστηκε ξανά να απολογηθεί. 




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: